|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. VIII
Cytat:
![]() Kurcze straszni mi się podobają te różowe (choć za różem nie przepadam ;P). Czarne sandały mam, beżowe tez, teraz czas na jakieś żywsze kolory ;]
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
|
|
|
#482 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
przypominam o wolnych rozmiarach
|
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Aaaaa, kurczę, jak ja tu przybyłam, to dopiero zaczynałyście 7. część.
![]() Przyszłam wam się poskarżyć, że dalej się użeram z ta laską od marynarki o której pisałam na poprzednim wątku. Napisała mi, że to ja się nie odzywałam pół roku i ona już wyrzuciła dowód nadania, bo nie ma obowiązku trzymać go tak długo zwłaszcza że ja sienie odzywałam.. ![]() I że szukam łosia na 30zł. Chciałam to ugodowo załatwić, ale chyba się nie da. ![]() Noooo i jak mamy nową organizatorkę, to może się skusi, na piękne butki z tandemu w kolorze nude? Bo proszę o nie już chyba od tygodnia.
|
|
|
|
#484 |
|
jak promyczek słońca....
|
Dziewczyny od koturenek beżowych i czarnych obcasików!
![]() Bardzo proszę o kontakt te osoby wymienione poniżej. Prawdopodobnie pomyliłam modele i jeżeli otrzymałyście paczki i coś się nie zgadza, proszę o PW jaki model i rozmiar doszedł a jaki powinien być. Te które dostały i jest wszystko w porządku, również będę wdzięczna za info. ![]() Bardzo Was przepraszam! Postaram się oczywiście to wyjaśnić. Lista osób którym wysłałam paczki: Danaeee84 - tutaj jest pomyłka Ewas1 _Lorelay_ purple antoinette Anetuniaaa eliame
dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw Edytowane przez bebunio Czas edycji: 2010-04-13 o 11:32 |
|
|
|
#485 |
|
Zadomowienie
|
Bethie - dostałam paczuszę z balerinkami, bardzo dziękuję
Przy okazji dziękuję Organizatorkom u których zamawiałam wcześniej -Candace, Insane i AnetaK Moja opinia co do balerinek z różą: po pierwszych niechlubnych opiniach trochę się załamałam jako że zamówiłam od razu 2 pary: szare i pudrowe. Jednak w ostateczności stwierdzam że buty nie sa takie złe jak sie obawiałam. Owszem zamsz jest taki materiałowy a nie skórkowy jak np w pantofelkach z ćwiekami ale to własciwie jedyna rzecz jakiej mogę się przyczepić. I faktycznie buciki sa większe niz stabdardowe rozmiary w Sigmie ale jest to różnica ok 2 mm, moje 39 jest minimalnie za duże na długość ale włoże wkładkę i będzie super. |
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#487 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Wracam po tygodniowej nieobecności, nawet wolę nie myśleć ile mnie ominęło i co powinnam nadrobić Nie mam szczerze mówiąc siły tego wszystkiego czytać. Może mi powiecie czy wiadomo coś o karmelkowych balerinach z różą z zamówienia Naamah6? Konkretnie chodzi mi o to czy butki już dotarły i jaki rozmiar organizatorka zostawia dla siebie?
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam dziś kawowe zarowe od Eary
buty bardzo mi się podobają zobaczymy tylko jak będzie się miewać podeszwa po 1 założeniu ![]() później może wstawię real foto
|
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze mnie też sie baardzooo podobają te japonki wiązane z tą kulką cyrkoniową czy jaką tam
ale ta podeszwa takaa bziiitkaaa jakby ktoś znalazł inne zdjęcia to poproszę ![]() Chcialabym je zamowić ale jak blizej lata będą ładniejsze to będe żałować :P
|
#490 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie dostałam paczkę z balerinkami od Bethie. Dziękuję za organizację zamówienia
![]()
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja dziś czekam na paczkonosza z bucikami od Bethie i Eary
Mam nadzieję, że niedługo wpadnie.
|
|
|
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe czy mi w ogóle odpisze na to. ![]() A po tym co ona mi pisze, to ja się czuję jak jakiś sęp. Że pół roku się nie odzywałam, że teraz sobie przypomniałam i łosia szukam, że ona 'nie ma w zwyczaju oszukiwać ludzi i to na 30 zł.....' Tak jakbym to ja miała taki zwyczaj i jeszcze to jakieś grosze były.. ![]() Może i to jest nieduża kasa, ale mi się przyda na pewno, chociażby na buty nowe.
|
|
|
|
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
Organizatorki, a nie chciałaby któraś z Was jeszcze raz zamówić tych czarnych oksfordów? Na zdjęciach u Coldold wyglądają sto razy lepiej niż na Sigmie i strasznie mi się spodobały takie czarne
(omg ja już o jesieni myślę )(zdjęcia zapożyczone od coldold, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko )https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1271064316 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271064316 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271064316
|
#494 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
Naamah6 jak Twoje zamówienie na niebieskie balerinki??
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
drozja..... ona ma ci udowodnic, ze marynarke odebralas na podstawie nr nadania a nie ty jej....
ty nie masz jej udowadniac tylko ona tobie, ze ja wyslala w ogole!!!!!!!! teraz cie atakuje bo nie ma nic na swoja obrone nie przejmuj sie nia, idz na policje w tej sytuacji wydrukuj cala korespondencje... to co jej pisalas rowniez to co teraz napisala tez... 30zł nie 30zł ale niech sie lalunia nauczy nieoszukiwac.... ona ma obowiazek trzymac nr nadania rok.... nie przejmuj sie tym co napisalas... ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- drozja.....Ps.nie omieszkaj zeskanowac infor. z policji i jej wyslij bo policja ja pewnie sciagnie za jakis czas na zeznania
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
taki OT jakim programem zmniejszyć zdjęcie żeby się zmieściło jako avek ?
|
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
mourie kiedy zamierzasz wysyłać balerinki z kokardka i wentylki ?
![]() Po raz kolejny przypomnę o pięknych bucikach z zamówienia Insane . Szare obcasy - wolne rozmiary: 37,37 38 Gladiatorki kolor brązowy: 38,38 39, 39, 39 40, 40(rezerwa) ![]() Ale jestem dzisiaj szczęśliwa ... mam odwołane ćwiczenia z mikroekonomii, a co za tym idzie przełożone kolokwium
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#500 |
|
Raczkowanie
|
uuu Photoshopa nie chce mi się odpalać na drugim kompie więc zaraz znajdę ten drugi (ha jestem mistrzem lenistwa)
|
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#502 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I w sumie dokładnie tak też jej napisałam i w każdej wiadomości jej pisałam, że chcę to ugodowo załatwić. A ona mnie atakuje, że ją oszukać chce i łosia szukam.. ![]() Ona mi pisze, że ma obowiązek trzymać dowód nadania 2 miesiące a nie rok. Jest to gdzies prawnie uregulowane? Edytowane przez Drozja Czas edycji: 2010-04-12 o 14:05 |
|
|
|
|
#503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcia można nawet w paincie zmniejszać (obraz -> rozciągnij/pochyl -> procenty zmniejszamy przy rozciąganiu). Tylko różnie jakość wychodzi.
Dostałam buciki na obcasie od Bebunio, te co Ins robi - byłam święcie przekonana że będą materiałowe, a one są z eko-skórki! Wygodne, ale nie wiem czy obcas taki stabilny, no i mogłyby być czarniejsze ale bardzo wygodne
|
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Problem w tym, że ja od tygodnia PROSZĘ ją o jakieś rozwiązanie tej sprawy, w każdej wiadomości piszę, że nie chce kwasów. Że czekam na skan dowodu nadania, jakąś informację z poczty, lub kasę. A ta dziewczyna mnie atakuje, że ja łosia szukam i że to ja mam jej udowodnić że marynarki nie mam. Może jej zaproponuję takie rozwiazanie, chociaz pewnie mi napisze, że ona nie pamięta dokładnej daty kiedy wysyłała marynarkę. |
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
do roku czasu wg. regulaminu PP mozna skladac reklamacje czyli tym samym tyle trzeba trzymac nadanie.....
niech ci nie wciska kitu Co z tego, ze ma same pozytywy.....fakty sa takie, ze nie dostalas marynarki za ktora zaplacilas a ona cie atakuje, obraza i wmawia, ze ja odebralas.... Walcz o swoje...niech sie uczy dziewczyna uczciwosci... atakuje cie wmawia tak by wybielic siebie... jak nie ma dowodu na nadanie paczki to ma pecha i tyle...
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w jej interesie było trzymać dowód nadania, a jeśli już chciała go wyrzucić, to mogła zwyczajnie się zainteresować, czy dostałaś już paczkę. Nie daj się!
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff.... wreszcie Was nadrobiłam
![]() Schranz serdecznie gratuluję Cytat:
![]() aa caat coś pisała wcześniej, że zdziera jej się podeszwa w tych bezowych obcasikach niskich. Niestety zaobserwowałam coś podobnego w szarych niskich obcasikach, które teraz robi Ins. Podeszwa wyciera się podobnie jak u caat, a i fleki po jednym wyjściu do pubu wyglądają jakbym chodziła w butach przez tydzień codziennie :/ Edit: zapomniałam się ładnie przywitać w kolejnej części ![]()
|
|
|
#510 |
|
Zakorzenienie
|
o Matko, dziewczyny.... zakochalam sie
![]() znalazlam przepiekne buciki... masakra ![]() ![]() ![]() przepiekna... zna ktos cene? byly zamawiane? |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

ale ta podeszwa takaa bziiitkaaa