Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. VIII - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 12:41   #481
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek cz. VIII

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe Pokaż wiadomość
moim zdaniem to dwa zupelnie inne kolory, tego z allegro nie ma na zdjęciu sigmy. Zdjęcie na sigmie jest w miarę wyraźne i ewidentnie to jasny beż a na allegro już bardziej wyblakły brązowy

Zgadzam się co do koloru. Na Sigmie są zdjęcia z protezą, to przecież prawie jak na nodze
Faktycznie prawie jak na nodze
Kurcze straszni mi się podobają te różowe (choć za różem nie przepadam ;P). Czarne sandały mam, beżowe tez, teraz czas na jakieś żywsze kolory ;]

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:49   #482
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

przypominam o wolnych rozmiarach
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:55   #483
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Aaaaa, kurczę, jak ja tu przybyłam, to dopiero zaczynałyście 7. część.

Przyszłam wam się poskarżyć, że dalej się użeram z ta laską od marynarki o której pisałam na poprzednim wątku. Napisała mi, że to ja się nie odzywałam pół roku i ona już wyrzuciła dowód nadania, bo nie ma obowiązku trzymać go tak długo zwłaszcza że ja sienie odzywałam..
I że szukam łosia na 30zł. Chciałam to ugodowo załatwić, ale chyba się nie da.

Noooo i jak mamy nową organizatorkę, to może się skusi, na piękne butki z tandemu w kolorze nude? Bo proszę o nie już chyba od tygodnia.
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 12:59   #484
bebunio
jak promyczek słońca....

Dziewczyny od koturenek beżowych i czarnych obcasików!

Bardzo proszę o kontakt te osoby wymienione poniżej.

Prawdopodobnie pomyliłam modele i jeżeli otrzymałyście paczki i coś się nie zgadza, proszę o PW jaki model i rozmiar doszedł a jaki powinien być.

Te które dostały i jest wszystko w porządku, również będę wdzięczna za info.

Bardzo Was przepraszam!

Postaram się oczywiście to wyjaśnić.

Lista osób którym wysłałam paczki:

Danaeee84 - tutaj jest pomyłka

Ewas1
_Lorelay_
purple
antoinette
Anetuniaaa
eliame

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw

Edytowane przez bebunio
Czas edycji: 2010-04-13 o 11:32
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:04   #485
dennyrose
Zadomowienie

Bethie - dostałam paczuszę z balerinkami, bardzo dziękuję

Przy okazji dziękuję Organizatorkom u których zamawiałam wcześniej -Candace, Insane i AnetaK

Moja opinia co do balerinek z różą:
po pierwszych niechlubnych opiniach trochę się załamałam jako że zamówiłam od razu 2 pary: szare i pudrowe. Jednak w ostateczności stwierdzam że buty nie sa takie złe jak sie obawiałam. Owszem zamsz jest taki materiałowy a nie skórkowy jak np w pantofelkach z ćwiekami ale to własciwie jedyna rzecz jakiej mogę się przyczepić. I faktycznie buciki sa większe niz stabdardowe rozmiary w Sigmie ale jest to różnica ok 2 mm, moje 39 jest minimalnie za duże na długość ale włoże wkładkę i będzie super.
dennyrose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:09   #486
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Aaaaa, kurczę, jak ja tu przybyłam, to dopiero zaczynałyście 7. część.

Przyszłam wam się poskarżyć, że dalej się użeram z ta laską od marynarki o której pisałam na poprzednim wątku. Napisała mi, że to ja się nie odzywałam pół roku i ona już wyrzuciła dowód nadania, bo nie ma obowiązku trzymać go tak długo zwłaszcza że ja sienie odzywałam..
I że szukam łosia na 30zł. Chciałam to ugodowo załatwić, ale chyba się nie da.
No to napisz jej, że w takim razie zmuszona jesteś iść na policję i idź
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:13   #487
Goniak2
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki
Wracam po tygodniowej nieobecności, nawet wolę nie myśleć ile mnie ominęło i co powinnam nadrobić
Nie mam szczerze mówiąc siły tego wszystkiego czytać.

Może mi powiecie czy wiadomo coś o karmelkowych balerinach z różą z zamówienia Naamah6? Konkretnie chodzi mi o to czy butki już dotarły i jaki rozmiar organizatorka zostawia dla siebie?

“The only place where success comes before work is dictionary”

Goniak2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:16   #488
martasdz
Zakorzenienie

Dostałam dziś kawowe zarowe od Eary

buty bardzo mi się podobają, mają świetny kolor, mniej kawowy, bardziej szaro - brązowy, paski dolegają mi do nogi, są piękne, wysokie, ich wykonanie, jak na Sigmowe buty, jest naprawdę dobre
zobaczymy tylko jak będzie się miewać podeszwa po 1 założeniu
później może wstawię real foto
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:26   #489
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Kurcze mnie też sie baardzooo podobają te japonki wiązane z tą kulką cyrkoniową czy jaką tam ale ta podeszwa takaa bziiitkaaa strasznie mi sie nie podobaja takie beżowe podeszwy... szukam tych butów na allegro .. moze na innych zdjęciach będzie ładniejsza jakby ktoś znalazł inne zdjęcia to poproszę

Chcialabym je zamowić ale jak blizej lata będą ładniejsze to będe żałować :P
Stary 2010-04-12, 13:26   #490
karolcia2106
Raczkowanie

Właśnie dostałam paczkę z balerinkami od Bethie. Dziękuję za organizację zamówienia

Looking for heaven, found the devil in me
Well what the hell I'm gonna let it happen to me

karolcia2106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:29   #491
VanillaCafe
Wtajemniczenie

I ja dziś czekam na paczkonosza z bucikami od Bethie i Eary Mam nadzieję, że niedługo wpadnie.
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:34   #492
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
No to napisz jej, że w takim razie zmuszona jesteś iść na policję i idź
No tak jej napisałam, że jak do środy jakoś tego nie rozwiążemy, to ja idę na policję.
Ciekawe czy mi w ogóle odpisze na to.

A po tym co ona mi pisze, to ja się czuję jak jakiś sęp. Że pół roku się nie odzywałam, że teraz sobie przypomniałam i łosia szukam, że ona 'nie ma w zwyczaju oszukiwać ludzi i to na 30 zł.....' Tak jakbym to ja miała taki zwyczaj i jeszcze to jakieś grosze były..

Może i to jest nieduża kasa, ale mi się przyda na pewno, chociażby na buty nowe.
Stary 2010-04-12, 13:38   #493
k4te
Zakorzenienie

Organizatorki, a nie chciałaby któraś z Was jeszcze raz zamówić tych czarnych oksfordów? Na zdjęciach u Coldold wyglądają sto razy lepiej niż na Sigmie i strasznie mi się spodobały takie czarne Co Wy na to? Takie buty na obecną niezbyt wiosenną pogodę w sam raz, a jeszcze i później na wiosnę też będą jeszcze dobre, a na pewno na jesień (omg ja już o jesieni myślę )
(zdjęcia zapożyczone od coldold, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko )
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1271064316
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1271064316
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1271064316
Stary 2010-04-12, 13:41   #494
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
No tak jej napisałam, że jak do środy jakoś tego nie rozwiążemy, to ja idę na policję.
Ciekawe czy mi w ogóle odpisze na to.

A po tym co ona mi pisze, to ja się czuję jak jakiś sęp. Że pół roku się nie odzywałam, że teraz sobie przypomniałam i łosia szukam, że ona 'nie ma w zwyczaju oszukiwać ludzi i to na 30 zł.....' Tak jakbym to ja miała taki zwyczaj i jeszcze to jakieś grosze były..

Może i to jest nieduża kasa, ale mi się przyda na pewno, chociażby na buty nowe.
Cytat:
prosze bardzo, udaj sie na policję.
tylko zaznacz ,że przez pol roku milczalas i ta sprawa cie nie interesowala.
myslisz ,że zastraszeniem mnie cos wskorasz..? nie mam obowiazku trzymac rok potwierdzenia, jesli ktos leje na sprawe i sie nie odzywa.
myslisz,że znalazlas punkt zaczepienia, bo doszukalas sie ,że jakas wiadomosc do ciebie nie doszla..?
ja rowniez nie mam ZADNEJ pewnosci,ze marynarka czasem nie lezy na dnie twojej szafy - A TY JAK MI TO UDOWODNISZ...? JAK UDOWODNISZ MI,ŻE JEJ TAM NIE MA I CUDEM DO CIEBIE NIE DOSZLA TO WTEDY JA ZLOZE REKLAMACJE NA POCZCIE "NA GĘBĘ" , BO SWISTKU NIE MAM. TO WSZYSTKO
Stary 2010-04-12, 13:50   #495
dorotkam
Raczkowanie

Naamah6 jak Twoje zamówienie na niebieskie balerinki??

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...&postcount=307
Moje preferencje
dorotkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:55   #496
Malinn
Zakorzenienie

drozja..... ona ma ci udowodnic, ze marynarke odebralas na podstawie nr nadania a nie ty jej....
ty nie masz jej udowadniac tylko ona tobie, ze ja wyslala w ogole!!!!!!!! teraz cie atakuje bo nie ma nic na swoja obrone nie przejmuj sie nia, idz na policje w tej sytuacji wydrukuj cala korespondencje... to co jej pisalas rowniez to co teraz napisala tez... 30zł nie 30zł ale niech sie lalunia nauczy nieoszukiwac....

ona ma obowiazek trzymac nr nadania rok.... nie przejmuj sie tym co napisalas...

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

drozja.....Ps.nie omieszkaj zeskanowac infor. z policji i jej wyslij bo policja ja pewnie sciagnie za jakis czas na zeznania
Stary 2010-04-12, 13:55   #497
Ennaven
Raczkowanie

taki OT jakim programem zmniejszyć zdjęcie żeby się zmieściło jako avek ?
Ennaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:57   #498
Iduś
Zakorzenienie

mourie kiedy zamierzasz wysyłać balerinki z kokardka i wentylki ?

Po raz kolejny przypomnę o pięknych bucikach z zamówienia Insane .
Szare obcasy - wolne rozmiary:
37,37
38

Gladiatorki kolor brązowy:
38,38
39, 39, 39
40, 40(rezerwa)

Ale jestem dzisiaj szczęśliwa ... mam odwołane ćwiczenia z mikroekonomii, a co za tym idzie przełożone kolokwium

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 13:58   #499
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ennaven Pokaż wiadomość
taki OT jakim programem zmniejszyć zdjęcie żeby się zmieściło jako avek ?
np. Photoshop, Gimp

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-04-12, 13:59   #500
Ennaven
Raczkowanie

uuu Photoshopa nie chce mi się odpalać na drugim kompie więc zaraz znajdę ten drugi (ha jestem mistrzem lenistwa)
Ennaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:01   #501
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ennaven Pokaż wiadomość
uuu Photoshopa nie chce mi się odpalać na drugim kompie więc zaraz znajdę ten drugi (ha jestem mistrzem lenistwa)
Jak chcesz to mogę Ci to zrobić. Tylko wyślij mi link do zdjęcia

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-04-12, 14:04   #502
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
drozja..... ona ma ci udowodnic, ze marynarke odebralas na podstawie nr nadania a nie ty jej....
ty nie masz jej udowadniac tylko ona tobie, ze ja wyslala w ogole!!!!!!!! teraz cie atakuje bo nie ma nic na swoja obrone nie przejmuj sie nia, idz na policje w tej sytuacji wydrukuj cala korespondencje... to co jej pisalas rowniez to co teraz napisala tez... 30zł nie 30zł ale niech sie lalunia nauczy nieoszukiwac....

ona ma obowiazek trzymac nr nadania rok.... nie przejmuj sie tym co napisalas...

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

drozja.....Ps.nie omieszkaj zeskanowac infor. z policji i jej wyslij bo policja ja pewnie sciagnie za jakis czas na zeznania
Kurcze, ale taka niemiła sytuacja, bo laska ogólnie na tej stronie dużo sprzedaje i ma same pozytywy, ja jestem pewna że to po prostu pomyłka była i wysłała tą marynarke komuś innemu, albo sprzedała ją dwa razy. Nie wydaje mi się, żeby się pokusiła o te 30zł.
I w sumie dokładnie tak też jej napisałam i w każdej wiadomości jej pisałam, że chcę to ugodowo załatwić. A ona mnie atakuje, że ją oszukać chce i łosia szukam..

Ona mi pisze, że ma obowiązek trzymać dowód nadania 2 miesiące a nie rok. Jest to gdzies prawnie uregulowane?

Edytowane przez Drozja
Czas edycji: 2010-04-12 o 14:05
Stary 2010-04-12, 14:07   #503
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa

Cytat:
Kurcze, ale taka niemiła sytuacja, bo laska ogólnie na tej stronie dużo sprzedaje i ma same pozytywy, ja jestem pewna że to po prostu pomyłka była i wysłała tą marynarke komuś innemu, albo sprzedała ją dwa razy. Nie wydaje mi się, żeby się pokusiła o te 30zł.
I w sumie dokładnie tak też jej napisałam i w każdej wiadomości jej pisałam, że chcę to ugodowo załatwić. A ona mnie atakuje, że ją oszukać chce i łosia szukam..
ja nie wiem dokładnie o co chodzi, ale ty jej wcześniej nie pisałaś, ze nic nie dostałaś?Bo w sumie to ja też nie wiem czy bym pół roku trzymała nadanie...ale u mnie np. na poczcie nic nie sprawdzają po numerach nadań. Kazą podać datę i adres i na tej podstawie sprawdzą czy coś poszło. Może więc wystarczy taka informacja bez dowodu nadania czy paczka w ogóle poszła. Jeśli poszła a ona zgubiła dowód to będziecie miały jasność.
Stary 2010-04-12, 14:09   #504
skimos
Zakorzenienie

zdjęcia można nawet w paincie zmniejszać (obraz -> rozciągnij/pochyl -> procenty zmniejszamy przy rozciąganiu). Tylko różnie jakość wychodzi.

Dostałam buciki na obcasie od Bebunio, te co Ins robi - byłam święcie przekonana że będą materiałowe, a one są z eko-skórki! Wygodne, ale nie wiem czy obcas taki stabilny, no i mogłyby być czarniejsze ale bardzo wygodne

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:12   #505
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
zdjęcia można nawet w paincie zmniejszać (obraz -> rozciągnij/pochyl -> procenty zmniejszamy przy rozciąganiu). Tylko różnie jakość wychodzi.

Dostałam buciki na obcasie od Bebunio, te co Ins robi - byłam święcie przekonana że będą materiałowe, a one są z eko-skórki! Wygodne, ale nie wiem czy obcas taki stabilny, no i mogłyby być czarniejsze ale bardzo wygodne
a ja jestem du*a wołowa bo nie wysłałam adresu na czas i moje czarne obcasiki pewnie cały czas są u Bebunio

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-04-12, 14:13   #506
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Cytat:
Napisane przez ennkaa Pokaż wiadomość
ja nie wiem dokładnie o co chodzi, ale ty jej wcześniej nie pisałaś, ze nic nie dostałaś?Bo w sumie to ja też nie wiem czy bym pół roku trzymała nadanie...ale u mnie np. na poczcie nic nie sprawdzają po numerach nadań. Kazą podać datę i adres i na tej podstawie sprawdzą czy coś poszło. Może więc wystarczy taka informacja bez dowodu nadania czy paczka w ogóle poszła. Jeśli poszła a ona zgubiła dowód to będziecie miały jasność.
Opisywałam sprawę wcześniej. W grudniu kupiłam marynarkę, nie doszła ona do mnie do dnia dzisiejszego. Pod koniec stycznia pisałam do sprzedającej że marynarki nie mam, obiecała pójść na pocztę sprawdzić, po czym przestała odpisywać na moje wiadomości. kilka dni temu jej o sobie przypomniałam i ona twierdzi że 'za późno się obudziłam i ona nic nie może już zrobić, bo świstka nie ma i nie musi mieć.'

Problem w tym, że ja od tygodnia PROSZĘ ją o jakieś rozwiązanie tej sprawy, w każdej wiadomości piszę, że nie chce kwasów. Że czekam na skan dowodu nadania, jakąś informację z poczty, lub kasę. A ta dziewczyna mnie atakuje, że ja łosia szukam i że to ja mam jej udowodnić że marynarki nie mam.

Może jej zaproponuję takie rozwiazanie, chociaz pewnie mi napisze, że ona nie pamięta dokładnej daty kiedy wysyłała marynarkę.
Stary 2010-04-12, 14:15   #507
Malinn
Zakorzenienie

do roku czasu wg. regulaminu PP mozna skladac reklamacje czyli tym samym tyle trzeba trzymac nadanie.....
niech ci nie wciska kitu

Co z tego, ze ma same pozytywy.....fakty sa takie, ze nie dostalas marynarki za ktora zaplacilas a ona cie atakuje, obraza i wmawia, ze ja odebralas....

Walcz o swoje...niech sie uczy dziewczyna uczciwosci... atakuje cie wmawia tak by wybielic siebie... jak nie ma dowodu na nadanie paczki to ma pecha i tyle...
Stary 2010-04-12, 14:18   #508
ida999
Zakorzenienie

Cytat:
do roku czasu wg. regulaminu PP mozna skladac reklamacje czyli tym samym tyle trzeba trzymac nadanie.....
niech ci nie wciska kitu

Co z tego, ze ma same pozytywy.....fakty sa takie, ze nie dostalas marynarki za ktora zaplacilas a ona cie atakuje, obraza i wmawia, ze ja odebralas....

Walcz o swoje...niech sie uczy dziewczyna uczciwosci... atakuje cie wmawia tak by wybielic siebie... jak nie ma dowodu na nadanie paczki to ma pecha i tyle...
dokładnie

To w jej interesie było trzymać dowód nadania, a jeśli już chciała go wyrzucić, to mogła zwyczajnie się zainteresować, czy dostałaś już paczkę.

Nie daj się!
Stary 2010-04-12, 14:18   #509
Loczek_brown
Zakorzenienie

Uff.... wreszcie Was nadrobiłam

Schranz serdecznie gratuluję

Cytat:
gosiaczku juz wiem

ok...poniewaz nic sie od wczoraj nie wyjasnilo w sprawie butow sytuacja wyglada tak...

czarne z roza:
wolne
37-doo-jak wczesniej pisala bierze...
38-speare-jak wczesniej pisala moze wziasc...

rozowe z roza: i tutaj znacznie wiekszy problem...
wolne
38-czy fashion_girl, ryfka lub spaza chcialy by przygarnac????????????
39-czy loczek_brown, upgirl, natalala chcialyby przygarnac??????
39-jw.
Przyznam szczerze, że te buciki w kolorze ostrego różu kompletnie do niczego mi nie pasują. I na milion procent poleciałyby na all. Jednak rozumiem, że nie można zostawić Malinn z tymi bucikami. Jeśli nie znajdzie się żadna chętna na te buciki, to oczywiście je wezmę

aa caat coś pisała wcześniej, że zdziera jej się podeszwa w tych bezowych obcasikach niskich. Niestety zaobserwowałam coś podobnego w szarych niskich obcasikach, które teraz robi Ins. Podeszwa wyciera się podobnie jak u caat, a i fleki po jednym wyjściu do pubu wyglądają jakbym chodziła w butach przez tydzień codziennie :/

Edit: zapomniałam się ładnie przywitać w kolejnej części roza:

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 14:19   #510
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

o Matko, dziewczyny.... zakochalam sie znalazlam przepiekne buciki... masakra

przepiekna... zna ktos cene? byly zamawiane?
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości