![]() |
#2671 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
Każdy ma chwile załamania
![]() Ja np. jestem przed okresem i strasznie mi się słodkiego chce, ale jakoś się powstrzymuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
oj ja też mam spadek formy... od zeszłego tygodnia tylko -0,2kg
![]() ![]() a i dzisiaj zjadłam kawałek biszkopta z galaretką u koleżanki... ale to wyjątkowo, ten jeden raz ![]() ![]() podejrzewam, że za tak małym spadkiem wagi stoi też zaparcie i zatrzymanie wody w organizmie, może w końcu dostane okres.. spóźnia mi się już 10 dni ![]() dziś było już 1x 8minute abs i legs oraz po 50 wymachów. mam zamiar wieczorem powtórzyć. na rower chyba dziś nie pójdę, bo nie mam siły... ale poskacze trochę na skakance ![]() śniadanie: 1x razowy z szynką i ogórkiem 2. śniadanie: jabłko i banan na 'obiad' był ten kawałek ciasta na podwieczorek planuje albo 2 marchewki albo 150g jogurtu naturalnego z otrębami, nie wiem co jest bardziej odpowiedniego... jogurt naturalny o godzinie 16 jest ok ? a na kolacje twarożek z ogórkiem i tuńczykiem ![]() gratuluje Phynn spadku wagi ![]() OneSweetTaste nie chcę się powtarzać po dziewczynach, ale calkowicie się podpisuję ![]() ![]() ![]()
#2674 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dlatego też szukam sobie muzyczki, żeby potem się wyluzować i potańczyć do lustra ![]() Aha i nawet jeśli się słowa powtarzają, to jestem Wam za nie szalenie wdzięczna! ![]()
![]() |
#2675 |
Zadomowienie
|
skoro jedna nie działa, to nie bierz tych 6, zastosuj naturalne metody, kefir, maślanka, cokolwiek < na mnie nie działają nawet ogórki z mlekiem , to co móić o maślance
![]() a tak w ogole to mialam strasznego dola dzisiaj z rana jak weszlam na wage. czy to normalne zeby czlowiek przytyl 1,5 kg po jednym wieczornym obżarstwie ? gdzie tu sprawiedliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
DearWhoever jest mi przykro, że tak wzrasta Ci waga i powiem szczerze, że to nie jest normalne. a chodzisz jeszcze do tego dietetyka? co on na to?
#2677 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj
śniadanie : musli fit ( 50 g o smaku banan czekolada) z jogurtem naturalnym 2 śniadanie: pomarańcze i kiwi obiad: mięso z kurczaka z fasolką szparagową i groszkiem W oczekiwaniu na podwieczorek i kolacje ![]()
#2678 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Zakorzenienie
|
dirtyy no teraz widzę, przegapiłam cholerka, suuuper
![]() CandyF dziękuje ![]() ![]() OneSweetTaste - ![]() ![]() Mindless tez życzę szybkiego wejścia w ten rytm dietkowy ![]() i calej reszcie masy powodzenia ![]() nie chce mi się ćwiczyć przez @ .. ale jadłospis do tej pory całkiem w porządku, choć mam ogromną ochotę na czekoladę ! wieki nie jadłam .. ( czyt. z miesiąc ![]() śn. - płatki fit z mlekiem 1,5 % II śn- pyszne duże zielone jabłuszko ![]() ob. - brokuły + jajko sadzone + pomidorek kol. sałatka grecka
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-04-12 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#2680 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Phynn i IR1988
![]() Przez tą czerwoną herbatę nie mogę się zmusić do jedzenia ![]() ![]()
#2681 |
Zakorzenienie
|
Phynn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Miętę to ja mam naturalną z ogródka
![]() ![]() ![]() a na herbatę zieloną ostatnio nie mogę patrzeć, na chybcika parzyłam i niestety wychodziła gorzka... dlatego mnie trochę odrzuciło ![]() za to czerwonej wypiłam dzisiaj 3x0,5l ![]() jeszcze woda przede mną ![]() ale serio... zmniejszył mi się po niej apetyt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2684 |
Zakorzenienie
|
Powrót do diety.
1) 2x graham, wędlina, ser biały, ser żółty light. 2) Zupa melczna - mleko, wheat biscuits. ![]() 3) Jabłko. 4) Jogurt naturalny, 2x śliwka. 5) 2x graham, wędlina, ser biały. 20 minut ćwiczeń. Na więcej nie mam siły. Nie mam apetytu. Chcę już wyzdrowieć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super extra ciamcio flamcio ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
niestety to możliwe, nawet więcej niż 1,5 ale po co było to obżarstwo? było to i efekty są, więc proszę teraz nie narzekać, nie marudzić tylko zebrać tyłek i ćwiczyć ALE JUŻ !!!!!!!!!!!! ![]()
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
dirtyy Zmień datę kolejnego wspólnego ważenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 |
Mother of Cat
|
muszę Wam się pochwalić.
Brzuszek mam całkiem płaski. Ćwiczyłam na dziś i opięłam koszulkę. NIC NIE WYSTAWAŁO ![]()
![]() |
#2688 |
Wtajemniczenie
|
#2689 |
Zakorzenienie
|
Anemone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |
Wtajemniczenie
|
![]() a ja Wam kobietki polecam tą herbatkę z TESCO ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2691 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciekawe kiedy mnie przestanie wszystko wystawać? ![]() jak skończę to się pochwalę ile dzisiaj poćwiczyłam! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez mindless Czas edycji: 2010-04-12 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no to chwalę się: - Core Cardio & Balance - 8 minute abs - 8 minute buns - 30 minut tańca, dzikiego jak ja ![]() - 50 skoków na skance + 50 wymachów na każdą nogę i tak 4 razy ![]() - pełen stretching, ponad 15 minut ![]() ![]() ![]() ![]() ale będę miała polewkę jak mi to nic nie da ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2694 |
Raczkowanie
|
oj, dawno mnie tu nie było.
Lenia miałam, tylko was czytałam ![]() Gratulacje dla wszystkich, którym waga spadła i powodzenia dla tych, które stoją w miejscu ![]() Ja na przykład stoję 79,8 ![]() Zastanawiam się co robię źle. Muszę popracować nad swoim jadłospisem. Plus jest taki, że naprawde nie tykam słodyczy! ![]() Ale w weekend sobie pofolgowałam eh.. Wypiłam piwo... i zjadłam duuużą ilośc pieczeni z białym chlebem... ![]() I tak sobie myśle że właśnie w tym tkwi problem. W weekendy sobie folguję za bardzo. A poza tym jem za tłusto ![]() ![]() Ale to żadne wytłumaczenie trzymajcie kciuki żebym dała rade! Hmm a co do naturalnych sposobów pozbywania się złogów z jelit to ja polecam Otręby granulowane z firmy Sante. Niedrogie, całkiem smaczne. Wpieprzam to sobie i mnie pędzi do kibelka.. Mają w cholere i ciut ciut błonnika to dlatego. Ale tak czytam że mają też dużo węglowodanów.. Może to dlatego nie spadam na wadze?! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja się nie mogę zebrać do ćwiczeń, złe się czuje przez @ ![]() a jaka w smaku ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() beatrishka Odstaw na kilka dni, zobaczysz jak to się ma co do wagi. Ćwiczysz coś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo wiecie co stwierdziłam? że jak teraz zmobilizuję się do chociaż odrobinę większego wysiłku, więcej skoków, brzuszków itp. minimalnie...to to skumulowane da większe efekty! Mnie zawsze jest ciężko zacząć ćwiczenia, ale jak już zacznę...to mogę bardzo dużo. ![]() Poza tym też pomyślałam sobie, że nie będę codziennie robić tego samego ![]() ![]() ![]() Jutro będzie ciężko od 10 do 20 na uczelni ![]() ![]() ![]() Ale będzie dietetycznie, promise! ![]() Dzięki dziewczyny, że jesteście ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
na szczęście udało mi się zebrać do ćwiczeń
![]() ![]() ![]() też się cieszę , że Was mam, jest o wiele łatwiej i przyjemniej ![]() ![]()
![]() |
#2699 |
Raczkowanie
|
mindless a tak ćwiczę. 4-5 razy w tygodniu. basen/siłownia. I to jest najbardziej denerwujące jak dla mnie na chwilę obecną. Ćwiczę regularnie a waga stoi. Może powinnam się zmierzyć, jak inne dziewczyny tutaj i sprawdzać po obwodach?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2700 |
Zadomowienie
|
dobraj uż wszystko dobrze , robię od dzisiaj 3 dni diety monobiałkowej , a potem wracam do mojej diety 1100 kcal (dietetyczka mi poleciła jako sposób na zmotywowanie się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.