|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Hej...
Dziewczyny czy wasi faceci tez tacy sa.... Moj to beton, po prostu niereformowalny beton... w sobote sie wyprowadzil, nawrzucal mi jak jakiejs gowniarze, przy czym nie dopusicil mnei do slowa, potem stwierdzil ze sie nie dogadujemy, ze tak nie moze byc, zabral swoje reczy, dupe i wyszedl ![]()
|
|
|
|
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Vandros ja dlatego jestem po iluś tam latach sama z dziećmi, tak wybrałam. Czasami jest lepiej samej, a czasami bardzo źle. Chyba nie ma złotych środków na związki.
|
|
#2403 |
|
Raczkowanie
|
Po prostu masakra. A najgorsze jest to ze uzyl tak absurdalnego argumentu ze nie wiem czy sie smiac czy plakac....
|
|
|
|
|
#2404 |
|
Rozeznanie
|
ooo widze, ze nie tylko u mnie problemy sercowe, dziewczyny nie wiem, co Wam powiedziec, bo ja sama sobie nie radze
![]() P.S. Gdzie jest ta tabelka z wymiarami?
|
|
#2405 |
|
Wtajemniczenie
|
elskede w pierwszym poście karadka ją wstawiła
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki Kochanie
Karadka Słońceeee ja zaczynałam z wagą 79 na Dukanie - obecnie 73
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-04-12 o 16:56 |
|
|
|
|
#2407 |
|
Wtajemniczenie
|
No to muszę was opuścić, bo prasowanie, brudne gary, obiad na jutro, bo..... itp..
I jak nie wyłączę kompa to żadna siła mnie nie zmusi abym cokolwiek zrobiła. Jak się wyrobię ze wszystkim to wrócę do was. Papatki
|
|
#2408 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!!!!!
Dziękuję za zaproszenie do klubu. Ja jako laik komputerowy udało mi się nawet przesłać moje zdjęcie do klubowego albumu. Mam teraz dużo zajęć ale zajrzę wieczorkiem.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Rozeznanie
|
a która z was to Bożena?
bo się pogubiłam a faceci? hmmm, ... współczuję
|
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny nie wiem co i ja z tym klubem, jutro mam wolne w koncu wiec moze na chwile na spokojnie usiade i sprobuje jakas instrukcje obslugi znalezc
mial byc to klub prywatny gdzie tylko zaproszone osoby - czyli my tu wszystkie mamy dostep i nikt inny tego nie widzi, ale przypadkiem na te kluby wpadlam i tak mnie natchnelo - sprobuje - bo ktoras pisala ze fajnie by bylo album zalozyc no a tam mozemy
|
|
#2411 |
|
Rozeznanie
|
ja myślę, że to coś w stylu forum prywatnego, zamkniętego
|
|
#2412 |
|
Rozeznanie
|
w sumie tu powinnyśmy rozmawiać o diecie, a tam jest miejsce na off topic
, wrzucajcie tam zdjęcia Dziewczyny, wtedy będziemy wiedzieć na pewno kto i jak wygląda, bo przyznam, że w mailach się pogubiłam nieco
|
|
#2413 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny...
Nie pisałam parę dni z wiadomych przyczyn Brakuje mi słów żeby wyrazić mój smutek. Dziekuję za zaproszenie do klubu. Mam nadzieję żę będę częściej do Was wpadać. A z facetami tak bywa... nie ma co się przejmować. Tego kwiatu jest pół światu..szkoda że z błahego powodu. Może poważna rozmowa coś zmieni?Każdy ma w związkach trudne chwile, czasami trzeba trochę "pomilczeć" i odpocząć a później wrócicie do siebie stęsknieni. Waga stoi w miejscu. Zbliża się @ więc mnie to nie dziwi. Zrobiłam sobie dukanowską nutelkę...mniam
|
|
#2414 |
|
Zadomowienie
|
vandros glowa do gory - daj temu czas a samo sie ulozy!
megi klub jest calkiem prywatny, tylko zaproszone osoby - wylogowalam sie i chcialam wejsc do klubu i tylko widac klubowiczki i nazwe klubu nic wiecej ja mysle ze tu sobie mozemy plotkowac a tam zrobimy sobie album i zalozylam watek ''dla ciala'' zeby do kupy zebrac wszystkie pomysly jak byc piekniejsza czyli nasze domowe maseczki, peelingi, jakie kremy dobre, wyprobowane itp wiec dziewczynki wpisujcie pomysly! a off-topujemy to chyba caly czas i nie ma znaczenia czy na forum czy w klubie ale mi sie to podoba bo w koncu nie samym zarciem czlowiek zyje a bardzo lubie Was czytac no ale zobaczymy jak z tym klubem bedzie
|
|
#2415 |
|
Rozeznanie
|
w sumie masz racje Karadko
to zrobmy tak, tam bedzie pielegnacja ciala i fotki, tutaj rozmawiamy o dietce i o czym tylko chcemy
|
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja postaram się dodać do klubu jakieś zdjątko jutro, bo muszę poszukać płyty ze zdjęciami
![]() U mnie ostatni dzień I fazy. I pierwszy dzień z ćwiczeniami Rockin body czuję się bardzo fajnie fizycznie ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trochę techniki i człowiek głupieje ha haDziewczyny ważne że nasz offtop nikomu nie przeszkadza i to jest fajne, bo przecież dieta jest częścią naszych dni, a te nie polegają tylko na jedzeniu przecież. Ja tam lubię takie pogawędki, bo przecież jak trzeba to pomysły na jedzonka też mamy, a przed świętami co jedna to lepsze przepisy podawała.
|
|
|
#2418 |
|
Zadomowienie
|
ja tez tak mysle megi
komu sie nie podoba to nie musi do nas zagladac a my i tak bedziemy nie na temat wiecej niz na temat hahahahahhaha czyli zostaje po staremu
|
|
#2419 |
|
Rozeznanie
|
No to wszystko jasne
|
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
Z tym Klubem bardzo fajny pomysł, szczególnie że możemy tam dać nasze zdjęcia i będziemy wiedziały z kim rozmawiamy. W przesyłaniu tych zdjęć (wcześniej) zrobił się galimatias.
Teraz wklejajcie fotki do albumu klubowego Elskede jesteś śliczną dziewczyną i z czego chcesz chudnąć taka laska.
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#2421 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
dopiero teraz mam dzisiaj czas tu zaglądnąć, jak zwykle poniedziałek jest dla mnie łaskawy....oznajmiam wszem i wobec że dzisiaj pokazało równo -10kg już to kiedyś przerabiałam !!!Z tym klubem to fajna sprawa i nastawmy się na zdięcia przede wszystkim bo tak jak większość mówiła każdy gubi się kto jest kto a tak zdięcia podpisane są nickami, ja już kilka wstawiłam gadać będziemy i tak tutajDzisiaj z tej radości i chyba pewności(kiedyś mnie to zgubi) zgrzeszylam 4 plackami ziemniaczanymi i dwoma ciastkami...''ten typ tak ma'' czyli ja
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
hihihihi galoway jestes niezla
ale jak bedziesz tak te placuszki podjadac to neidlugo z tej -10 zrobi ci sie minus -3, niewolno tak ![]() ja dzis w miare sie trzymalam, dodalam 3 krople oliwy na patelnie, mam nadzieje ze nie podskoczy waga ![]() teraz skonczylam serie moich codziennych cwiczen, i chyba sobie obejrze film siedem dusz slyszalam ze fajny a jakos ciagle czasu brak na obejrzenie go.a zapomnialam dodac ze dodalam swoje fotencje do albumu
|
|
#2423 |
|
Wtajemniczenie
|
A mnie jak nie było w tabelce na początku wątku tak nie ma dalej
![]() Do klubu też mnie nikt nie zaprosił Czyli jednak mi nie wybaczyłyście, że na chwilę was opuściłam <płacze>
|
|
#2424 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego do mnie nie chce przyjść to zaproszenie do klubu
Nie wiem co mam zablokowane Powiedzcie mi, gdzie Wy kupujecie ten makaron sojowy, który ma w składzie zieloną soję?? i jak on wygląda? Szukałam w sklepach i na Allegro i wszędzie jest tylko chiński z fasoli mung. A przy okazji zobaczcie co znalazłam: http://www.allegro.pl/item993641852_...ta_dukana.html
|
|
#2425 |
|
Rozeznanie
|
hmmm calkiem niezle ten makaron wyglada
ale znajac zycie to smakuje jak otreby obrzydliwe ja kupuje u chinczykow lub w kazdym markecie sklad-skrobia z nasion fasoli mung, woda, ogolnie nie tyje po nim ;p
|
|
#2426 |
|
Rozeznanie
|
Grewanko no wiesz co !!! nie gadaj głupot!! cały czas jesteś z nami i dla mnie nigdy nie przestałaś(tamtet tydzień to krótki epizod) A jak u Ciebie z porcelanką ?bo obie mialyśmy ten sam problem(ja nadal mam)
A zaproszenie na pewno wszystkie dostaną,pomysł powstał dzisiaj więc karadka jeszcze wszystkim nie zdążyla wysłać...
|
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2428 |
|
Rozeznanie
|
co do tej aukcji na allegro,widzę że ta osoba powiększyła asortyment,wcześniej sprzedawała tylko pierogi....ale jakoś cholera miałabym obiekcję co do kupna, kto mi zagwarantuje że to czysto proteinowe bez mąki i w jakich warunkach robione itp.
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- dziewczyny które jeszcze nie dostały zaproszenia-jutro na pewno karadka wysle pozostałe zaproszenia,teraz jej nie ma na wizażu same widzicie....
|
|
#2429 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki galloway
![]() Wiesz u mnie obecnie z porcelanką całkiem spoko. Staram się pić dużo kefirów, plus piję też wodę z cytryną - nie jestem pewna czy to dozwolone, bo niby Dukan dopuszcza cytrynę tylko do pokropienia ryby, ale ja się naprawdę boję powrotu tych silnych zaparć, które swego czasu miałam. Ostatnio trafiłam w necie na jakieś forum o metodzie Tombaka - może słyszała któraś z was o tym? Ściągnełam sobie jedną z jego książek i właśnie jestem w trakcie lektury. Generalnie pisze on o zdrowym trybie życia, prawidłowym odżywianiu itd. Jest tam jeden rozdział poświęcony właśnie oczyszczaniu organizmu - między innymi jelit. Metoda jest dość prosta, bo chodzi tu o zwykła, znaną wszystkim lewatywę. Tak, wiem jak to brzmi, ale serio poszperałam trochę o tym na necie i przeczytałam wiele interesujących rzeczy na ten temat. Między innymi, że takie gruntowne przeczyszczenie naszych jelit jest bardzo wskazane w czasie odchudzania, a najlepiej to wręcz nawet przed rozpoczęciem diety. Oczyszcza się jelita i one ponoć znacznie lepiej wtedy pracują, poprawia się przemiana materii, znikają wzdęcia, zaparcia itp. Tylko powinno się to zrobić tak, że najpierw przeprowadza się takie jedno porządne "czyszczenie" - wg. Tombaka cały miesiąc, żeby usnąć świństwa, które nazbierały się tam przez lata. A potem to już co jakiś czas powtarzać. Ponoć to naprawdę dobre dla naszego zdrowia. Czytałam nawet, że wiele gwiazd showbiznesu stosuje tę metodę, tylko u nas to taki temat wstydliwy. Póki co nie jest u mnie z tym źle, ale zbieram się już do zakupu specjalnego sprzętu ( ) w aptece i chyba sobie takie czyszczonko przeprowadzę. Co o tym myślisz? AA no i piłam też ten ocet jabłkowy regularnie - wieczorem i rano, więc może też dzięki niemu ostatnio nie mam tych problemów. Wczoraj skończyła mi się pierwsza buteleczka, ale chyba jutro uzupełnię ten brak
|
|
#2430 |
|
Rozeznanie
|
grewano ja piję dwa razy dziennie sok z cytryny,przed świętami kupiłam 4kg, kiedyś byłam zafascynowana tymi książkami mam 3 jego książki...polecam też książki Małachowa o oczyszczaniu organizmu.
Ja kilka lat temu zakupilam cały sprzęt do lewatywy,podobno jest dobra z kawy i cytryny ale nigdy nie robiłam. Jedynie dwa razy kupiłam taki gotowy roztwór wody 500ml który wlewa się do Wracając do cytryn i octu jabłkowego, na razie kiedy od tygodnia piję te cytryny odstawilam ocet jabłkowy i jedyne co zauważyłam to lepiej spalam kg,natomiast po occie wydaje mi się że było lepiej z porcelanką
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

, wrzucajcie tam zdjęcia Dziewczyny, wtedy będziemy wiedzieć na pewno kto i jak wygląda, bo przyznam, że w mailach się pogubiłam nieco
Brakuje mi słów żeby wyrazić mój smutek.