|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
nie, nie wiem... moze sie roznie w zyciu wydarzyc, nie wiem jak bedzie... to co do niego czuje a to co sie stalo to sa dwie rozne sprawy, zawiodl mnie i nie wiem czy umialabym mu znow zaufac, czy moze nie obudzilabym sie ktoregos dnia a ten mi powie, ze nie chce ze mna byc i chce to skonczyc. to juz nie ma moje nerwy, drugiego razu bym nie przezyla... poza tym ja tam nie wiem czy mu zalezy i nie mam zamiaru pierwsza zaczynac rozmow, on zepsul wiec niech on naprawia bo drugiej takiej nie znajdzie . to, ze dal mi misia, zabral na kolacje i kupil czekoladki to dla mnie nic specjalnego... ja nie mam 14 lat by sie bawic w takie cos, potrzebuje konkretow jesli cos mialoby byc wiecej ale na chwile obecna jest OK
|
|
|
|
#1352 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Jeżeli nie ma księdza w momencie śmierci, który mógłby rozgrzeszyć to jak ktoś w momencie śmierci będzie żałował swoich grzechów i przeprosi za nie Boga to pójdzie do nieba - nawet jak miał grzechy ciężkie (tak mówił kiedyś ksiądz w szkole)
![]() Cytat:
) No, ale wiara i religia to jest delikatny temat.butterfly, wysłałam Ci zaproszenie na nk
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
Prawda to, czy coś pokręciłam ??
|
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Lady to ja mam podobne obawy do eksia co i Ty.... ale ważne, że dobrze jest u Ciebie
trzeba iść dalej i nie oglądać się za często do tyłu
|
#1356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze w obliczu smierci kazdy moze ochrzcic, np dziecko jak sie dopiero urodziło i moze umrzec. Cytat:
|
|
#1357 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec stresowaniu z powodu facetow mowie stanowczo NIE
|
|
|
|
|
#1358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i napiszesz za***iaszczą pracę a już napewno obronisz się w pierwszym możliwym terminie Cytat:
|
||
|
|
|
#1359 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Religia i wiara są kontrowersyjnym tematem dla wielu osób. Jeżeli chodzi o moje zdanie - jestem wierząca i mam prawo wierzyć tak samo jak inni mają prawo nie wierzyć. I
|
|
#1360 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam 6 rozdz plus wstep i zakonczenie.Ostatnio jak rozmawialam z promotorem to wymyslil sobie,ze chce miec max 3 taka czesc teoretyczna i badawcza.Jak ja tak proponowalam na poczatku to bylo,ze zle.ehhh Ja narazie tworze czesc teoretyczna,o badawcza sie nie martwie,to chyba szybko napisze. Hhihihi i ja sie ludze,ze w czerwcu 2011 r.stane na slubny kobiercu,ale nie wiem czy to nie nie tylko moje marzenia.Tak na marginesie pierwsza data naszego slubu<w planach>to byl czeriwec 2010r.I nic. ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro piszę ten rozdział o forum dyskusyjnym, jego języku (a moim zagadnieniem jest język forum dyskusyjnego), to chyba powinnam to opatrzeć przykładami, ogólnymi oczywiście, a w następnych rozdziałach skupić się na konkretach, czyli na obrazie grzechu na tym forum... ale ja nie wiem... Skimos, jesteś bardzo ładna i taka radosna a Twój facet wygląda dojrzale = powinien się już ożenić
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
małgorzatek, a co studiujesz??
skimos, ale Ty jesteś sliczna
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dobrze mi z tym
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
hajja ma rację że jest żal doskonały w chwili śmierci.
|
|
|
|
#1366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() przecie ja prawdę mówię ![]() nie za twardo będzie? ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Łojeju jeju no już starczy starczy
![]() Madziu dobrze pamiętałaś że włosy wklejałam ![]() Naj hyhy ładne słowo "dojrzały" ![]() nie no zbiera się zbiera, niestety ale obecnie bardzo mocno nas finanse ograniczają I tak naprawdę o ile TŻ nie zmieni pracy na lepiej płatną, to większość funduszy jakie włożymy w wesele będzie zarobiona przeze mnie (o ile znajdę pracę - bo i tak rodzice mi dadzą kasę na życie do końca studiów, a z pracy byłoby dla mnie=na wesele).
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
Zinwentaryzowałam i wrzuciłam na mapę 60 drzew i krzewów
idę się kąpać bo sfiksuję od tych kółeczek
|
|
|
|
#1369 |
|
Raczkowanie
|
Studiuje logistyke,ale to mnie juz teraz nie interesuje.
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
Naj... też bym tak zrobiła. W końcu nie możecie się unikać bo to nie jest wyjście, a myślę, że Olka to nie jest jakaś primadonna żeby tak bez końca być obrażoną bo co jak co ale nie znacie się dwa dni żeby to tak miało się skończyć.
A po drugie jak nawet się obrazi po wsze czasy (w co nie wierzę i nie życzę) to nie zrobiłaś w końcu nie wiem czego (np. jak mówi moja mama "nie zabiłaś jej ojca mokrą gazetą") żebyś musiała się kajać, łasić i ciągle przepraszać.
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
Tata dziś przy obiedzie śmiał się że weźmie bejsbola i mojego po kolanach machnie coby mu się zgięły. A za pierścionek będą służyć jakies kółeczka otoczone sreberkami ( w różnych rozmiarach, zeby ktoyś spasował
|
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wejdźcie na klub i przekonajcie się co to znaczy mieć zryty beret
![]() Madziuuuu dzięki Tobie nadal mam poczucie, że jeszcze tyyyle czasu |
|
|
|
#1373 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie martw się, wyrobisz się co do ślubu, to faceci są głupi Cytat:
cel... to chyba we wstępie ujmę... a nie wiem, spytam się na seminarium :P zdążysz, zdążysz, nie bój żaby
|
||
|
|
|
#1374 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam korpus zebrać w tym semestrze, albo ewentualnie oddać część teoretyczną. z tym że nie wiem czy nie zmienię tematu pracy, ale nie mam czasu nad tym pomyśleć
![]() Kurde mój wujek ksiądz wciąż nie opisuje czy by nam ślubu udzielił i kiedy. Dopóki nie odpisze nie ruszymy dalej z rezerwacją sali
|
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
nawet wymuszać nie muszę, tata zrobi to za mnie
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm... <żarówa> mam pomysła !
![]() Szepnę parę słówek mojemu tacie - on kiedyś trenował judo i karate to nawet bejzbola nie będzie potrzebował ![]() Edit: Jaaa! Mam jeszcze lepszego pomysła! Przecież on mnie kiedyś nauczył jak znokautować człowieka jednym kopnięciem! Dlaczego ja o tym nie pomyślałam wcześniej! Dziewczyny, na zlocie zrobię Wam warsztat praktyczny z wymuszania metodą siłową
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-04-12 o 22:29 Powód: dopisek |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Przerąbałam calutki weekend na oglądaniu filmów i siedzeniu przy internecie, nie ruszyłam książek... nic. Dzisiaj wstałam o 10, bo o 13 umówiłam się z kolegą, że pójdziemy zaliczyć kolokwium z fizjologii... Na mijescu stwierdziliśmy, że nie umiemy i nie chcemy odpowiadać. Poszliśmy do babki, Maciej otwiera drzwi, jeszcze nie zdążyliśmy powiedzieć "dzień dobry" jak babeczka powiedziała "nie dzisiaj". Co nas baaaaardzo uradowało ![]() Przez to miałam 2h do zajęć i poszłam ze znajomymi na piwo. Tia, nie ma to jak wypić piwo na śniadanie... Tak więc od 15 do 17 przespałam calutkie zajęcia (nie tylko ja- facet totalnie przynudza). Wróciłam do domu i co? I dalej się opierdzielam przed komputerem. No po prostu mi się tak bardzo nie chce.... Poza tym... Zaprosiłam kolegę na obiad w środę (bo jak jechaliśmy na święta do domu to powiedział "ja mam fajne koleżanki, zapraszaja mnie na obiady, robią kanapki na zajęcia i na drogę... Ola nie da się ukryć... znamy się tyle lat, jesteś moją dobrą koleżanką". Co ja oczywiście zrozumiałam jako "kiedy mnie zaprosisz na obiad?". A jak spytałam co by chciał zjeść podając do wyboru: kurczaka curry, kurczaka w sosie słodko- kwaśnym, wołowinkę w jakimś sosie, schabowego, naleśniki, to stwierdził że już mnie uwielbia Miło tak ![]() ![]() ![]() Kolejna sprawa- klops lekki. Tzn. ten kolega z którym byłam w kinie (co ma motÓr) kiedyś tam stwierdził że mu się podobam, ja zgasiłam jego zapały w zarodku, ze tak powiem. Po kinie jak rozmawialiśmy to mu chyba dosyć wyraźnie dałam do zrozumienia, że nawet jak mnie zabierze na przejażdżkę to będzie to tylko na zasadzie koleżanka- kolega i co? I dzisiaj mi pisze, że nie może spać już od soboty. Pytam dlaczego. Odpowiedź "bo cały czas o tobie myślę"... Głupia sytuacja bo mam wrażenie że on się nakręcił tym, że poszłam z nim do kina... W każdym razie później powiedział coś takiego "Ale, ja jestem nieśmiały, w Tobie nie ma w ogóle nieśmiałości... nie pasujemy do siebie". I żeby mu nie robić nadziei napisałam "Masz rację, nie pasujemy". Na to on, że ponoć przeciwieństwa się przyciągają. Ja mu napisałam, że nie wierzę w coś takiego... Nie wiem czy wierzę czy nie, ciężko stwierdzić, ale nie wiedziałam jak z tego wybrnąć i wydaje mi się, że chyba lepiej od razu zacząć gasić zanim sobie chłopak coś zacznie wyolbrzymiać. Ja pierniczę, czemu ja mam takiego pecha? ![]() A co do "chcenia". Dla mnie bez różnicy w sumie czy jest @ czy nie bo różnie bywało. Aktualnie zjawisko to nie występuje u mnie od 15 lutego. Nie wiem kiedy się pojawi ponownie- mam nadzieję że nie za szybko ![]() BTW... jak ja się cieszę, że nie będę musiała żadnej pracy pisać
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-04-12 o 22:29 |
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Umc Umc Jestem Artysta Plastyk
ołłł yeahhhh ![]() A do tego jestem najszczęśliwszą Kobietą Ponieważ mam mojego TŻ I jestem Szczęśliwa oraz wiem , że żyje ![]() Traalalala tralalala Rozpiera mnie radość ![]() Nawet wczoraj TŻ podczas wiadomo czego , mówił , że nigdy taka radosna i uśmiechnięta nie byłam Wymiatam |
|
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.

zakładasz powrót do niego?
. to, ze dal mi misia, zabral na kolacje i kupil czekoladki to dla mnie nic specjalnego... ja nie mam 14 lat by sie bawic w takie cos, potrzebuje konkretow jesli cos mialoby byc wiecej ale na chwile obecna jest OK 

Prawda to, czy coś pokręciłam ??

idę się kąpać bo sfiksuję od tych kółeczek