"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 22:33   #1381
malgorzatek85
Raczkowanie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
no wiesz, ja jestem jedną z ostatnich osób, któe tego rzdziału nie oddały. ale takie wymagania ma nasza promotorka.
no i nie martw się, wyrobisz się
co do ślubu, to faceci są głupi

Rzeczywiscie cisnie was ta promotorka.A co studiujesz,bo nie wiem?
Leze teraz i mysle nad mgr.To jest dla mojego promotora pierwsza praca mgr i zastanawiam sie czy on to dobrze mi sprawdza.Mam porownanie z praca lic.
A wstep nie powinnien byc dluzszy???Ja w lic mialam do 5 str.A w mgr jeszcze nie wiem,bo pisze od srodka.
Masz racje faceci to idioci! ;p Ale co mam go rzucic,bo sie nie oswiadczyl jeszcze???chyba nie!!!

Długo jeszcze...
malgorzatek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:34   #1382
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Łojeju jeju no już starczy starczy
Madziu dobrze pamiętałaś że włosy wklejałam
Naj hyhy ładne słowo "dojrzały"
nie no zbiera się zbiera, niestety ale obecnie bardzo mocno nas finanse ograniczają I tak naprawdę o ile TŻ nie zmieni pracy na lepiej płatną, to większość funduszy jakie włożymy w wesele będzie zarobiona przeze mnie (o ile znajdę pracę - bo i tak rodzice mi dadzą kasę na życie do końca studiów, a z pracy byłoby dla mnie=na wesele).
no to jest jakieś usprawiedliwienie.
mój nie ma - zwłaszcza jak awansował
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Naj... też bym tak zrobiła. W końcu nie możecie się unikać bo to nie jest wyjście, a myślę, że Olka to nie jest jakaś primadonna żeby tak bez końca być obrażoną bo co jak co ale nie znacie się dwa dni żeby to tak miało się skończyć.
A po drugie jak nawet się obrazi po wsze czasy (w co nie wierzę i nie życzę) to nie zrobiłaś w końcu nie wiem czego (np. jak mówi moja mama "nie zabiłaś jej ojca mokrą gazetą") żebyś musiała się kajać, łasić i ciągle przepraszać.

no właśnie, wypłakałam się lubemu, on mi powiedział, że źle zrobiłam, mam ją przeprosić, naprawić i tyle. Na pewno się nie obrazi do końca świata, natomiast mam wrażenie, że ona sądzi, że ja to specjalnie zrobiłam... że ja tak myślę, że ona jest mniej ważna czy coś. a to po prostu źle wyszło w kontekście i tyle.

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Tata dziś przy obiedzie śmiał się że weźmie bejsbola i mojego po kolanach machnie coby mu się zgięły. A za pierścionek będą służyć jakies kółeczka otoczone sreberkami ( w różnych rozmiarach, zeby ktoyś spasował
eee, dobra metoda
co do kółeczek dzisiaj idziemy z P. na zakupy, a on do mnie: "oooo! pierścionek!" i podnosi taki śrubek jakiś dziwny (kanciaty z dziurką) i próbuje wsadzić sobie na palec, mówi: "na mnie za mały", to ja wyciągam rękę i co... wlazł mi do połowy paznokcia na małym palcu pierścień owy wyrzuciłam i poszliśmy dalej. nie wiem, po co to piszę, śmieszna syt. :P
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:35   #1383
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Umc Umc Jestem Artysta Plastyk
ołłł yeahhhh
A do tego jestem najszczęśliwszą Kobietą Ponieważ mam mojego TŻ
I jestem Szczęśliwa oraz wiem , że żyje
Traalalala tralalala
Rozpiera mnie radość
Nawet wczoraj TŻ podczas wiadomo czego , mówił , że nigdy taka radosna i uśmiechnięta nie byłam
Wymiatam
szczerze Ci jeszcze raz gratuluje i zazdroszcze Bo to moje niespełnione marzenie. Bardzo chciałam isc do liceum plastycznego, potem marzyłam o ASP. Ale rozum wygrał z sercem i wybrałam filologie. Nie wiem, czy załuje, ale sztuka zawsze bedzie moim hobby a filologia jest bardziej praktyczna.
Stary 2010-04-12, 22:38   #1384
skimos
Zakorzenienie

Aniołku super że tak Ci ten tytuł skrzydeł dodał, no i że marzenie się spełniło

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:39   #1385
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgorzatek85 Pokaż wiadomość
Rzeczywiscie cisnie was ta promotorka.A co studiujesz,bo nie wiem?
Leze teraz i mysle nad mgr.To jest dla mojego promotora pierwsza praca mgr i zastanawiam sie czy on to dobrze mi sprawdza.Mam porownanie z praca lic.
A wstep nie powinnien byc dluzszy???Ja w lic mialam do 5 str.A w mgr jeszcze nie wiem,bo pisze od srodka.
Masz racje faceci to idioci! ;p Ale co mam go rzucic,bo sie nie oswiadczyl jeszcze???chyba nie!!!
nie wiem, jak długi ma być wstęp, to pewnie zależy od uczelni czy nawet konkretnego promotora.
filologię polską studiuję.
i nie rzucamy naszych głupich facetów, tylko testujemy DYSKRETNE WYMUSZENIE, którego wynalazczynią jestem JA

Anioł, szczęściaro

Olka, dlatego nie wierzę w kumplowanie się kobiety z facetem, moim zdaniem ZAWSZE dla jednej ze stron to coś więcej, czego by nie twierdził.
Stary 2010-04-12, 22:39   #1386
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
szczerze Ci jeszcze raz gratuluje i zazdroszcze Bo to moje niespełnione marzenie. Bardzo chciałam isc do liceum plastycznego, potem marzyłam o ASP. Ale rozum wygrał z sercem i wybrałam filologie. Nie wiem, czy załuje, ale sztuka zawsze bedzie moim hobby a filologia jest bardziej praktyczna.
do ASP szybciej byś się dostała bez liceum plastycznego
Ja już osiągnęłam swój cel , teraz muszę zastanowić się tylko co dalej
Stary 2010-04-12, 22:40   #1387
Biska
Zakorzenienie

Aniołku, gratuluję!
Naj, wszystko sobie wyjaśnicie i będzie git
Justynko,
Claris, świetne zdjęcia Noo i czuję się, jakbym była obecna na jednym z nich Dobrze, że mimo wszystko udał Wam się weekend
Rain, co możesz powiedzieć na temat perfum MOSCHINO FUNNY ?

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:43   #1388
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Madziu dobrze pamiętałaś że włosy wklejałam
no widzisz

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Zinwentaryzowałam i wrzuciłam na mapę 60 drzew i krzewów idę się kąpać bo sfiksuję od tych kółeczek
miłego pluskania

Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Naj... też bym tak zrobiła. W końcu nie możecie się unikać bo to nie jest wyjście, a myślę, że Olka to nie jest jakaś primadonna żeby tak bez końca być obrażoną bo co jak co ale nie znacie się dwa dni żeby to tak miało się skończyć.
A po drugie jak nawet się obrazi po wsze czasy (w co nie wierzę i nie życzę) to nie zrobiłaś w końcu nie wiem czego (np. jak mówi moja mama "nie zabiłaś jej ojca mokrą gazetą") żebyś musiała się kajać, łasić i ciągle przepraszać.

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Tata dziś przy obiedzie śmiał się że weźmie bejsbola i mojego po kolanach machnie coby mu się zgięły. A za pierścionek będą służyć jakies kółeczka otoczone sreberkami ( w różnych rozmiarach, zeby ktoyś spasował

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

Madziuuuu dzięki Tobie nadal mam poczucie, że jeszcze tyyyle czasu

Cytat:
Umc Umc Jestem Artysta Plastyk
ołłł yeahhhh
A do tego jestem najszczęśliwszą Kobietą Ponieważ mam mojego TŻ
I jestem Szczęśliwa oraz wiem , że żyje
Traalalala tralalala
Rozpiera mnie radość
Nawet wczoraj TŻ podczas wiadomo czego , mówił , że nigdy taka radosna i uśmiechnięta nie byłam
Wymiatam
podziel się no trochę tą radością

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Cześć i czołem
Cześć

Cytat:

eee, dobra metoda
co do kółeczek dzisiaj idziemy z P. na zakupy, a on do mnie: "oooo! pierścionek!" i podnosi taki śrubek jakiś dziwny (kanciaty z dziurką) i próbuje wsadzić sobie na palec, mówi: "na mnie za mały", to ja wyciągam rękę i co... wlazł mi do połowy paznokcia na małym palcu pierścień owy wyrzuciłam i poszliśmy dalej. nie wiem, po co to piszę, śmieszna syt. :P
wyrzuciłaś pierscionek który on Ci dał mimo,że za mały

Ola a ten kolega od jedzenia to Ci się podoba??
Stary 2010-04-12, 22:43   #1389
elena_100
Wtajemniczenie

Znikam już - dobranoc wszystkim

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:44   #1390
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Olka, dlatego nie wierzę w kumplowanie się kobiety z facetem, moim zdaniem ZAWSZE dla jednej ze stron to coś więcej, czego by nie twierdził.

elena dobranoc
Stary 2010-04-12, 22:45   #1391
OlkaR
Zakorzenienie

Aniołku super fajnie wiedzieć że tak to na Ciebie podziałało. Oby ten stan się utrzymywał jak najdłużej

Naj ja chyba też przestaję wierzyć w coś takiego :/
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:46   #1392
Choji
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć i czołem
kluski z rosołem

INS, GRAPE, JUSTYNKA- MELDOWAĆ SIĘ NA WĄTKU MIGIEM!!!!

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:47   #1393
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

wyrzuciłaś pierscionek który on Ci dał mimo,że za mały
nie mimo że, ale właśnie dlatego i to była ŚRUBKA!
poza tym on wie, że jest jeden pierdzień, na jaki czekam, i musi go szukać dalej niż na trawniku
Stary 2010-04-12, 22:49   #1394
Biska
Zakorzenienie

Naj, Ty nasze guru wymuszania dyskretnego MISZCZU MÓJ!

edit: Przyszłam ponabijać bezsensownych postów

Stary 2010-04-12, 22:50   #1395
malgorzatek85
Raczkowanie

Cytat:
nie wiem, jak długi ma być wstęp, to pewnie zależy od uczelni czy nawet konkretnego promotora.
filologię polską studiuję.
i nie rzucamy naszych głupich facetów, tylko testujemy DYSKRETNE WYMUSZENIE, którego wynalazczynią jestem JA
Ja juz nie umiem dyskretnie wymuszac. Mam nadzieje,ze moj luby przyjal teraz taktyke '''mniej mowie,wiecej robie".Postanowilam,ze juz nic mu nie mowie o zareczynach.Nie chce to nie,najwyzej straci cudna kobieta hihihi same se slodze ;p Postanowilam,ze juz po wszystkim i po mojej obronie zapytam o jego plany wobec mnie.
eraz mykam spac,wstane rano i napisze chociaz jeden podrozdz z mgr

Dobranoc!

Długo jeszcze...
malgorzatek85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:50   #1396
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Ola a ten kolega od jedzenia to Ci się podoba??
Hahaha nie tzn. zły nie jest ale to jest typowo TYLKO kumpel. Bardzo miły (kilka cytatów):
1. Olka wiesz że już masz bliżej niż dalej na tamtą stronę? (podczas składania mi życzeń na 18-te urodziny- jest 2 lata młodszy- a następnie tak mi przyrżnął pasem że upadłam na kolana i sie popłakałam jak małe dziecko)
2. Wiesz, że zadając się z nami jesteś skazana na odmóżdżenie?
3. Masz pomięte spodnie. (no trudno żeby wyjęte z plecaka były wyprasowane)
4. Masz wałeczki tluszczu na biodrach i sorry ale brzydko wygladasz (jak przytyłam do 74kg )
5. Olka wybacz pytanie ale... cycki ci zmalały? (ostatnio podczas jazdy na święta do domu)
I różne takie
Stary 2010-04-12, 22:51   #1397
Choji
Zakorzenienie

phi, tak to teraz tłumacz ;p

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:55   #1398
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ola, bo on jest mega specyficzny czlowiek

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:57   #1399
yogu
Raczkowanie

zrobiłam sobie sałatkę z tuńczyka na kolację, nadrobiłam Was i padam ze zmęczenia....

doczekałam się

yogu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 22:57   #1400
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Ola, bo on jest mega specyficzny czlowiek
Nie da się ukryć ale ja lubię tą jego specyficzność... Nie wiem, chyba mi się podoba jak ktoś po mnie jeździ
Stary 2010-04-12, 23:01   #1401
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Naj, Ty nasze guru wymuszania dyskretnego MISZCZU MÓJ!

edit: Przyszłam ponabijać bezsensownych postów
nabijaj, nabijaj
i kłaniam się
Cytat:
Napisane przez malgorzatek85 Pokaż wiadomość
Ja juz nie umiem dyskretnie wymuszac. Mam nadzieje,ze moj luby przyjal teraz taktyke '''mniej mowie,wiecej robie".Postanowilam,ze juz nic mu nie mowie o zareczynach.Nie chce to nie,najwyzej straci cudna kobieta hihihi same se slodze ;p Postanowilam,ze juz po wszystkim i po mojej obronie zapytam o jego plany wobec mnie.
eraz mykam spac,wstane rano i napisze chociaz jeden podrozdz z mgr

Dobranoc!
wymuszanie dyskretne wymaga ogromnej siły woli, ale przynosi zaskakujące skutki np. skutek pierwszy (poza śrubkowym pierdzionkiem):
mój dzisiaj mówi do mnie: "o czym tak myślisz", ja: "aaa, o niczym" (nie chciałam mu znów mówić, że o Oli i tym etacie), a on: "akurat! myślisz o ślubiku, zaręczynkach, mieszkanku nowym", ja: "oooo! o mieszkanku to sobie pomyślę a o ślubie i zaręczynach to już dość dawno nie myślałam" on: "ta, na bank...", ja: "no odkąd Ci mówiłam o tym pierścionku, to mi się nie zdarzyło pomyśleć, a jak na mnie to długo" on: "nie wierzę" ja: "to uwierz, przecież wiesz, że u mnie co w myśli to na języku" on: "i co? nie chcesz slubu?" ja: "po prostu o tym nie myślałam już jakiś czas i dobrze mi z tym "
on: ""
hehehee
dobrej nocy

Olka, romantyczny ten koleś -
i znów wspomnę o moim ,który dziś obierał ziemniaki, i jak skończył to mi tą obieraczką miział nogi, ja go pytam, co robi, a on: "cellulit Ci skrobię" gdyby nie to, że mam do siebie dystans, i on o tym wie, tobym się pewnie wkurzyła, a tak to było śmiesznie mój mi kiedyś powiedział, że lubi ten mój cellulit, bo jest słodki ale jeśli chcę go zlikwidować, to mi pomoże - i tak oto dziś mi pomógł
Stary 2010-04-12, 23:03   #1402
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Nie da się ukryć ale ja lubię tą jego specyficzność... Nie wiem, chyba mi się podoba jak ktoś po mnie jeździ
w przyjaźni wolno

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 23:05   #1403
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie sałatkę z tuńczyka na kolację, nadrobiłam Was i padam ze zmęczenia....
sałatka z tuńczyka, mniaaaaaaaam!
Cytat:
czyli lubisz seks w pozycji misjonarskiej, ciekawe...

a tak swoją drogą, to to jest fajniejsze niż "dziubdziusie milusie i kochające się śłodko kotusie"
Stary 2010-04-12, 23:05   #1404
luffka
Zakorzenienie

naj jesteś genialną dyskretną wymuszaczką!!!!! napisz jakiś podręcznik czy coś- gwarantuję Ci sukces!
Stary 2010-04-12, 23:05   #1405
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dziele się moją Radością a macie bierzcie ile chcecie .

Jutro TŻ odbiera wyniki badań , oby wszystko dobrze było .
Ja też już uciekam spać , rano idę na zakupy potem spotkam się z TŻ wróci z wynikami i do szkoły na fakultety .

Dobranoc
Stary 2010-04-12, 23:06   #1406
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

eehhh nie jestem w stanie was nadrobic - co przeczytam jedna strone - dochodzi kolejna

za to pochwale sie, ze tez wygralam elancyl pierwszy raz mnie wylosowali - i dzis go juz mam w domu

a i dostalam tez przesylke od ins dziekuje kochana

i ide spac juz - dobranoc wam
Stary 2010-04-12, 23:07   #1407
OlkaR
Zakorzenienie

Hahahaha Naj padłam uwielbiam takie poczucie humoru- naprawdę

Ilsa ja nie używam słowa "przyjaźń" w stosunku do nikogo Ale owszem, do pewnych granic można, bo ja wiem, że sobie po mnie pojeździ ale i tak coś miłego potem powie i że nie robi tego tak żeby wkurzyć czy coś tylko wszystko na jaja a przy okazji szczerze
Stary 2010-04-12, 23:07   #1408
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
sałatka z tuńczyka, mniaaaaaaaam!

czyli lubisz seks w pozycji misjonarskiej, ciekawe...

a tak swoją drogą, to to jest fajniejsze niż "dziubdziusie milusie i kochające się śłodko kotusie"
WTF??

Stary 2010-04-12, 23:08   #1409
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

Coś mi się obiło o uszy, że w momencie śmierci każdy człowiek - nie tylko ksiądz - może udzielić umierającemu rozgrzeszenia Prawda to, czy coś pokręciłam ??
Tylko ksiądz może udzielić rozgrzeszenia, a jak nie ma księdza na miejscu to umierający człowiek, tak jak pisałam, gdy żałuje za grzechy i przeprosi za nie Boga to pójdzie do nieba.

Cytat:
Możliwe, że z tym chrztem coś pokręciłam... nie wiem naprawdę
A co pisałaś o chrzcie? Co do chrztu crozee dobrze napisała
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 23:14   #1410
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
naj jesteś genialną dyskretną wymuszaczką!!!!! napisz jakiś podręcznik czy coś- gwarantuję Ci sukces!
w przerwie między nabijaniem tych głupich postów i pisaniem magisterki zrobię prezentację w PowerPoincie, to na początek
poradnik wydam po wakacjach
Cytat:
Dziele się moją Radością a macie bierzcie ile chcecie .

Dobranoc
biorę całość!
branoc
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
eehhh nie jestem w stanie was nadrobic - co przeczytam jedna strone - dochodzi kolejna

za to pochwale sie, ze tez wygralam elancyl pierwszy raz mnie wylosowali - i dzis go juz mam w domu

a i dostalam tez przesylke od ins dziekuje kochana

i ide spac juz - dobranoc wam
ooo, następna szczęściara... gratuluję
no i nic dziwnego, że nie nadążasz, tyle głupich postów w jeden dzień... tylko nieliczni dają radę
dobrej nocy
Cytat:
Hahahaha Naj padłam uwielbiam takie poczucie humoru- naprawdę
nooo, ja też lubię oczywiście w granicach rozsądku
Cytat:
WTF??
znam taką jedną parkę słitaśną może nie aż tak, ale są nieźli w zdrabnianiu... :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości