|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
BAN stały
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, czyli dyskusji część III :)
Kiccciu, Kochana będzie dobrze, podleczą Twoją Mamusię, dadzą jej zalecenia na przyszłość. Pozdrów ją serdecznie
|
|
|
|
#1232 |
|
BAN stały
|
Chyba rezygnuje.. Poucze sie do tej 12stej, ale nie ide chyba na tego kolosa.
Poucze sie przez weekend ogarne i dopiero pojde zaliczac bo teraz nie ma sensu sie kompromitowac;d |
|
|
|
#1233 |
|
Konto usunięte
|
Uff, 14/28 - półmetek, od jutra znowu 2x więcej ćwiczeń...
|
|
|
|
#1234 |
|
Raczkowanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18536880]Uff, 14/28 - półmetek, od jutra znowu 2x więcej ćwiczeń...[/QUOTE]
I bedą 2x wieksze efekty ![]() Co do fotek to mi przypadła do gustu ta na ktorej siedzisz na kanapie i powabnie zarzucasz włosy (prostuje masz reke za głową) - super prezencja nienaganna poza
|
|
|
|
#1235 |
|
BAN stały
|
nie myslalas Orlica o grzywce?
|
|
|
|
#1236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1237 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1238 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
BAN stały
|
Dzień dobry wszystkim!!
Cytat:
![]() Orli- co do grzywki, mogłabyś spróbować. I czy mi się zdawało, czy pisałaś o jakimś wężu??
|
|
|
|
|
#1240 |
|
BAN stały
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;18537695]Mam za mało włosów, nie starczyłoby na resztę głowy
[/QUOTE]Na to też jest rozwiązanie. Zrób grzywkę. Jeśli naprawdę masz mało włosów to kup pasma clip on. One nie dużo kosztują (chyba, że się pokusisz na jakieś naturalne )
|
|
|
|
#1241 |
|
BAN stały
|
Orlica ale to, że np masz cienkie włosy nie jest żadną przeszkodą. Możesz je wycieniować, zrobić grzywkę i one się wręcz optycznie podniosą! Dla Ciebie proponowałabym coś takiego w ciemnej wersji:
Załącznik 3027084 Uważam, że byłoby Ci bardzie do twarzy, ponieważ masz ślicznie pociągła buzię. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1242 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, czytam Was już od jakiegoś czasu i w paru chwilach pomogłyście mi, za co bardzo dziękuję (chociaż wiem, że nieświadomie).
![]() Wypada w końcu się przywitać, na razie niesmiało ale mam nadzieję, że z czasem się rozkręce troche dzięki Wam. Krótko o mnie: Kasia, 24 lata, Warszawa Bielany, kocham motocykle i buty ( pogoda coraz lepsza i można zaczynać szaleć) Czytając wczoraj po pierwsze gratuluje kici i strasznie zazdroszcze, tez chciałabym to przeżyć ale niestety u mnie marne szanse ![]() Widze też, że mamy rodzynka, któremu gratuluje podejścia i umiejętności tak dobrego dogadania się z nami. Afrodyta a jeżeli w avatarze jest Twoje zdjęcie to... ciii nic nie mówie Witajcie jeszcze raz
|
|
|
|
#1243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A propos butow i motorów to Juz kiedys bylo wspomnienie o amerykanskim wozie i Glinie na motorze w oficerkach fajna kompozycja, ktora rozwija wyobraznie![]() Awatar jest żywą replika mojego ciałka, ktore prawie codziennie doskonale na siłowni - wiedz ze tutaj mozesz puścic wodze pożadania i wtedy sie okaze czy sprostasz wymaganiom tegotemaciku ![]() poki co pozdrawiam i zapraszam do komponowania zmyslowych postow co ja pisze pikantnych posów |
|
|
|
|
#1244 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A w czym takim Ci pomogłyśmy? ![]() Powiedz coś więcej o sobie
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Rozeznanie
|
Afrodytek za każdym razem będziesz chyba wychwalany :P
Witamy również
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1246 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Czytając to forum mogłam chociaż na trochę wyłączyć ze swojej głowy problemy, odciąć się od świata (tak tak, wciągające to forum jest strasznie) i potem na nowo spojrzeć na sytuacje powiedzmy nie jasne. Mieszkam na Bielanach z mamą, pracuję (nie jest to szczyt marzeń ale wystarcza na utrzymanie o podział opłat), lubie wyskoczyć do sklepów z ciuchami, szczególnie tych małych a nie skupisko w centrach handlowych, zawsze jakiś drobiazg musze kupić, to jest silniejsze ode mnie. Tak jak pisałam pasjonuję się również motocyklami, niestety swojego nieposiadam ale dzieki kolegom umiem sama prowadzić i czasem mam przyjemność się przejechać a naprawde to uwielbiam chociaż to bardziej męskie hobby. Nie wiem co jeszcze mogłabym napisać, myśle, że łatwiej będzie mi na bieżąco coś opowiadać, bo ciężko mi tak od razu się zaprezentować ale staram się jak moge Dziękuje za przywitanie, miło mi, że nie zostałam potraktowana olewczo. Dziękuje
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Rozeznanie
|
Tutaj nikogo nie olewamy.
Odnośnie motocykli to mam podobnie i pozdrawiam ![]() Kiccia...pisz jeśli będzie już coś więcej wiadomo odnośnie mamy. I trzymaj się. Edytowane przez Jemi91 Czas edycji: 2010-04-13 o 12:15 |
|
|
|
#1248 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Masz na myśli takie sklepiki na placach targowych?
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Aczkolwiek czasem jak odłoże troche $$$ to wybieram się na wielkie polowanie. Zauważam też u siebie to, że bardzo często coś kupuje "przy okazji". Np. ostatnio wyszłam do sklepu po jedzenie i "przypadkiem" przechodziłam obok sklepiku z takimi pierdółkami (kolczyki, bransoletki, łańcuszki) i wróciłam do domu z nową bransoletką ![]() Jemi ciesze się, że nie jestem sama jesli chodzi o motocykle a jeździsz na czymś, masz swojego czy tak jak ja?
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Rozeznanie
|
Niestety jeszcze swojego nie mam, ale mam nadzieję, że w nie tak dalekiej przyszłości się doczekam
![]() Póki co mam TŻ-a, który jeździ na moto i bardzo dobrego kumpla, z którym uwielbiam jeździć, aczkolwiek w tym sezonie jeszcze nie miałam okazji bo jakoś sie zgadać nie możemy. Myślę, że po maturze będzie łatwiej. |
|
|
|
#1252 |
|
Przyczajenie
|
Zazdroszcze, że Twój TŻ ma moto, bo w kazdej chwili możesz go wyciągnąć na wspólną jazde
Życze Ci, żebyś jaknajszybciej miała coś swojego, a wiedz, że spojrzenia facetów jak widza babe na motocyklu (kierująca oczywiście) są bezcenne. ![]() Widzę, że dużo przyjemniej się tu spędza czas jak piszemy wspólnie niz tylko samo czytanie. Że też się nie zebrałam wcześniej do napisania. Ale teraz już będzie tylko lepiej ![]() uciekam niestety, bo do pracy trzeba lecieć. trzymajcie się
|
|
|
|
#1253 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale też kupuję często rzeczy "przy okazji" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1254 |
|
Rozeznanie
|
Ja zawsze tak kupuję
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Rozeznanie
|
Kiccia trzymaj sie, glowa do góry, bedzie dobrze! Pamietaj o tym, bo wiara czyni cuda
dziewczyny buszowalam wlasnie po forum SEKS i natknelam sie na temat Erotyczne Cytaty czy cos takiego. Znacie moze jakies erotyczne wiersze? takie zeby byly pikantne o seksie i nie w chamski sposob ![]() no i nie chodzi mi o jakies takie grupie wierszyki np jak do sms, tylko porzadne wiersze
|
|
|
|
#1257 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1258 |
|
Rozeznanie
|
jakbys miala czas i tytulem rzucila to bym byla bardzo wdziecznaa
|
|
|
|
#1259 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ja kiedyś też szukalam, ale nie znalazłam niczego ciekawego. A chetnie bym poczytała, albo wysłala BSowi przed snem
|
|
#1260 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

pikantnych posów