|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Troszkę tak, byle nie za dużo
![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle to przydałby się facet z autem ![]() Nie chcę welonu, po co mi on ![]() Cytat:
![]() ![]() kruczydło - nie ma za co ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-12 o 23:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Raczkowanie
|
Czytam Wasze posty, i sama nie wiem, zdania sa tak podzielone..
Zauroczylam sie w mezczyznie, ktory ma 30 lat. Ja mam 17. Naprawde dobrze go poznalam, mieszkalismy razem, wlasciwie przypadkiem, tylko jako lokatorzy, dopiero po mojej wyprowadzce zaczelismy sie spotykac. nie wiem, czy brnac w to dalej, czy dopoki nie jest za pozno, po prostu urwac ta znajomosc ? |
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Konto usunięte
|
Przede wszystkim poczekaj aż będziesz miała 18 bo na razie nie jesteś do końca pełnoletnia, pomimo że seks chyba już możesz uprawiać
![]() Ale jak dla mnie pomimo 13letniej różnicy, za duża jest między wami przepaść pokoleniowa. I dziwię się że on chce się z Tobą spotykać, bo M miał wahania co do mnie, kiedy miałam 19, a co dopiero ktoś w wieku 17. Nie wiem czy jesteś dojrzała jak na swój wiek, ale wiem że jakimkolwiek by się nie było - i tak z wiekiem przychodzi mądrość życiowa ![]() Młoda jesteś, to tylko zauroczenie starszym odpowiedzialnym facetem, ja bym w to nie brnęła, bo mogą Ci się przyplątać niepotrzebne kłopoty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
W kraju gdzie mieszkam, jestem już pelnoletnia. Mnie oceniaja na 19-20 lat, po wyglądzie i rozmowie, natomiast jego 23-25. Najgorsza jest opinia znajomych , rodziny. Ciężko mi jest podjąc jakąkolwiek decyzje.
Jednak jest to ogromna roznica wieku, choc bylam juz z 26 latkiem przez dluzszy okres czasu. Rozstalismy sie, ale nie z powodu róznicy wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Konto usunięte
|
Lokalizacja : Warszawa. No, chyba że masz inną. To nie jest ważne, na ile Cię oceniają. Te różnice przyjdą. Mnie oceniają z wyglądu na 16 a z charakteru na 25
![]() ![]() Uważam że on jako starszy i mądrzejszy ( ![]() ![]() Ale to tylko moja opinia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Raczkowanie
|
Dziekuje, ze mi otwarcie mowisz co myslisz.
Tak mam wpisane Wwe, konto było dośc dawno temu zakładane, a rzadko sie loguje na wizazu, wiec nawet nie zmieniłam. On chce poczekac rok na mnie, do 18. Chodzi o to, ze za granicą nie jest tak łatwo znalesc sobie kogoś... lojalnego, szczerego, bez nalogow. Jest bardzo, bardzo cięzko na emigracji, z zyciem, z praca, ze wszystkim. Wiesz to nie jest powiedziane, ile będziemy ze sobą, to jest narazie maly mozna powiedziec romans, a nikt nie myśli o byciu na stale. Nie moge sobie za bardzo wyobrazic, jak by to mialo wygladac, ale z drugiej strony bardzo nas do siebie ciagnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#607 |
Konto usunięte
|
Wiesz, wybacz, ale chyba nie umiem sobie wyobrazić bycia z kimś "tymczasowo" na mały romans... Przecież jeśli z kimś zaczynasz być to raczej myślisz że to osoba z którą coś teges... na stałe...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 |
Rozeznanie
|
dzień dobry Babeczki
![]() marzycielka sama nie wiem jak się odnieść po tym jak napisałaś , co ja zrozumiałam , że zza granicą jest ciężko , wiec Ty na jakiś czas poromansujesz ze starszym . Pomyśl chwilkę zastanów się , nie ma aż takiej kolosalnej różnicy między Wami ![]() a przede wszystkim jeśli czujesz , że zależy Ci to brnij dalej , a rusz okaże się to wielka miłość ![]() a jak nie to zawsze można powiedzieć , że coś się już przeżyło ![]() pozdrawiam aa znajomymi się nie przejmuj , pogadają , pogadają i się przyzwyczają - ooo łoł od rana taki rymy ![]()
#609 | |||
Raczkowanie
|
morenica - ojj Ci starsi wylewni nie są, niee... Trochę milczenia zadziała jak prysznic
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja Go już "opanowałam"... A M nie oddam! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#610 |
Zadomowienie
|
![]() Ehh Serpentine... jak ja bym sie chciala znalezc w takiej sytuacji jak Ty jestes. Chcialabym miec takie relacje jak Ty z A, juz po tym wszystkim.. no i M u boku, ktory wydaje sie byc niewiarygodnie bajecznym facetem z Twoich opisow - Szczesciaro! ![]() Aaaaa! Zapomnialam o zyczeniach ![]() Kochana.. czego mozna Ci zyczyc, skoro masz mnostwo rzeczy,ktore daja Ci radosc - praca, studia, M i A. Oby Ci sie ulozylo z M, obys teraz byla szczesliwa pełną para i nikt Ci tego szczescia nie ograniczal ![]() Behind, czyli na bal sie panna wybiera z K? ![]() ![]() Morire, to weeee, zrob sobie dzieciaczka ![]() ![]() Twoj wczorajszy buziaczek wspomogl mnie podwojnie ![]() Marzycielka, wydaje mi sie,ze jestes w takim wieku,ze podejmowanie tak powaznych decyzji jest zbyt ryzykowne... no nie wiem, tak mi sie wydaje. Kochasz go, chcialabys z Nim byc az po grob? Wstalam, z nieco bardziej trzezwym stosunkiem do tego wszystkiego, co sie dzieje... Jednak za kazdym razem jak dostaje wiadomosc od M, to scisk w gardle i w zoladku. Chcialabym przespac ten okres, w ktorym sa miedzy nami takie sytuacje... Cholernie mi to nerwy szarpie,ale kiedys to trzeba zalatwic, podjac jakies decyzje i sie ich trzymac. Ehh...
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-13 o 08:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Wtajemniczenie
|
czesc, kochane, wrocilam w nocy, wlasnie sie obudzilam i musze pędzić na zajęcia na uczelnię.
Jestem w szoku w związku z katastrofą lotniczą, dopiero teraz to do mnie dotarło... mam nadzieje, ze na ćwiczeniach bedzie o tym mowa... napiszę wiecej wieczorem, widze, że mamy nowe koleżanki - miło mi je powitać ![]() Tęskniłam, kochane ;*
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#612 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż foremeczka nasza też o ile się nie mylę była młodziutka jak zaczęła swoją przygodę z TŻtem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aivilo - witaj ![]() ![]() morenica -a ten Twój to w ogóle zamierza Synowi o Tobie powiedzieć? i jakieś przebąkiwanie o wyprowadzce od eks jest?
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-13 o 10:06 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#613 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A jednak to ja nie wytrzymałam i wysłałam mu uśmiech przed chwilą, odpisał...ale ciekawe czy zaproponuje jakieś spotkanie i czy bedzie cos mówił...zobaczymy... póki co siedze sobie w pracy, udaję, że pracuję...:P Ponoć Syn wie że tata się z Kimś spotyka, ale nie zna mnie personalnie... a o przeprowadzce nic nie słyszę, zawsze jest zdanie: jak znajdę pracę, jak On może znajdzie dodatkowa...Ech dziewczyny, szkoda czasem już mi na to słów i ręcę opadają... Edytowane przez morenica Czas edycji: 2010-04-13 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#614 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A mnie wszyscy teraz o to zdrowie pytaja jak stara babcie haha mam codziennie dzwoni i pyta jak sobie radze. ja jeszcze tego nie moge pojac i jak nie mam nic do roboty i tak rozmyslam to zawsze mi sie wydaje ze to minie. Masakra. ale dzis czuje sie dobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Po takiej akcji jak opisalas z tymi smsami ja bym strasznie sie wkurzyla. Co to za olewajace podejscie? Jak sie nie lubi pisac smsow to niech dzwoni! o!! Prosze sie tu nie rozplywac nad Nim tylko byc twardym!!! ![]() ![]() ![]() A ja mam dziś dzien lenia! Wstałam o 10! siedze jeszcze w pizamce. nie ide na zajecia. i troche sie polenie, moze zrobie se paznokcie,...albo jakis peeling stop. O to swietny pomysl peeling stop i maseczke z ogorkow ![]() ![]() Edytowane przez malgoskagc Czas edycji: 2010-04-13 o 10:46 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Mam trochę zaległości tutaj ale powaliła mnie taka choroba że nie byłam w stanie zwlec się z łóżka... po raz pierwszy od dwóch lat nie poszłam do pracy z powodu choroby. A teraz zaczynam wlec się po domu i pojęcia nie mam co ze sobą zrobić... Na dworze tak pięknie a ja uziemiona. Masakra. Aivilo i jak było? ![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje Ci serdecznie za życzenia! ![]() Cytat:
morenica myślałam że wytrzymasz dłużej ![]() Aivilo opowiadaj jak było! malgoskagc gratuluje ponownie, bardzo bardzo! Zuch dziewczyna! ![]() To teraz dzień lenistwa i dbania o urodę jak najbardziej się należy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie oglądam program ślubny i tak mi się zamarzył mój własny ![]() no tak 3 mies. z Nim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#619 |
Rozeznanie
|
Aivilo witaj Piękności
![]() ![]() nataluska eh musisz jakoś to przetrwać ten stres i nerwy ![]() Śliczna główka do góry i bądź dzielną dziewczyną . aa ja wróciłam , leże w łóżku miałam piec muffinki dla misiowatego , ale mam lenia wielkiego ![]() ![]() ![]()
#620 |
Raczkowanie
|
kruczydło nie ma za co
![]() nataluska no najlepiej chyba to poprostu sprobowac jakos przeczekac i przetrwac. choc czasem to ciezko foremkaOO1 a jaka jest miedzy Wami różnica?
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie te muffnki?: ![]()
![]() |
#622 |
Rozeznanie
|
biała lila nie mam pojęcia jakie są domowego wyrobu , kupiłam w sklepie kiedyś i były takie sobie , zwykła babeczka z której możesz zrobić wszystko po pikantną przystawkę , słoną , na słodko
![]() To bedzie mój debiut muffinkowy , jak zrobię napiszę czy są dobre ![]()
#623 |
Zadomowienie
|
Kochane, dziekuje za rady.. ja nie wiem co bym bez Was zrobila... musze sobie poprzepisywac Wasze zdania i na nie patrzec. A wiec.. do Wroclawie NIE jedziemy... W sumie, nawet nie wiem dlaczego. Dostalam od Niego wiadomosc na wykladzie i lzy polecialy, rozryczalam sie jak dziecko, nie potrafilam ich powstrzymac. Tyle pytan sie cisnie na jezyk,ze Wroclaw odszedl w niepamiec. Nie skonczylismy znajomosci,ale nie wiem jak to bedzie dalej wygladac.. Musi uplynac troche czasu, musze myslec na trzezwo. Dzis co wiadomosc, co stres, nerwy. Nie wiem juz co mam o tym wszystkim myslec. Pojade do domu na weekend i co? Znowu spotkamy sie na poltorej h i mamy o wszystkim wtedy porozmawiac? Jezu, zeslij na mnie cierpliwosc!
Dzieki kochane za rady, naprawde sa dla mnie wazne i takie obiektywne spojrzenie otrzezwia moj tok myslenia ![]() Morenica, powiem Ci,ze tez jestes uzbrojona w cierpliwosc jak mało kto.. Macie problemy i jak tylko jest o Nich mowa, to cos sie sypie. Mam nadzieje,ze dlugo sie nie bedziesz z tym meczyc. Z drugiej strony, wiem ze nie wyobrazasz sobie zycia bez Tz... Morirka, muffinki? ![]() ![]() Bede dzielna! ![]() Agnjeska, to niezle Cie wzielo.. zdrowka ![]() Serpentine, zycie nie jest uslane rozami.. Wazne, ze masz kogos u boku, kto daje Ci duuuzo radosci. Studia jak studia.. dasz rade, przy sesji sie sprężysz i jakos do przodu,a co do zdrowka, to jakas powazna sprawa? malgoskagc, no widzisz! Super,ze tak zdajesz wszystko pieknie! Na pewno Cie to bardzo podnosi na duchu... ![]() ![]() Ehhh kochane, wpadam w jakis dolek bez dna. Pogoda nie dopisuje, z M ciezej niz ciezko, wymarzony Wroclaw poszedl sie je***, na uczelni same zaliczenia i egzaminy, ta tragedia, ktora nie moze mi wyjsc z glowy no i moje pesymistyczne nastawienie... biala lila, na Twoim miejscu tez bym sie bala.. a jedziesz tam do pracy? Bedziesz z Nim mieszkac? Dobrze Go znasz?
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-13 o 20:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Rozeznanie
|
Przyjelismy z TZ, ze 12
![]() Jestem padnieta. Bylam rozgladac sie za sukienka i dopiero wrocilam po kilku godzinach ![]() ![]()
#625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Skup się na nauce - wiem, że łatwo mówić , bo jak ma się problemy to nauka nie jest już priorytetem. Trzymam kciuki. No muszę Ci powiedzieć, że polepsza sie humor i wiara we własne możliwości ![]() ![]() ![]() A ja dziś nie robiłam kompletnie nic! Obijałam sie totalnie, nie zajrzałam nawet do książek! Ale ekstra maseczki znalazłam w necie - takie domowej roboty na paznokcie i twarz. I dowiedziałam się, że plasterki ogórka rojaśniają sine pod oczami! i to naprawdę działa bo dziś się o tym przekonałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#626 |
Rozeznanie
|
nataluska nie pytałaś dlaczego nie jedziecie ?
![]() Kochana a może czas to zakończyć , może byłoby Ci lżej na sercu . Każdy ma inne podejście, wiadomo . Wiem , że rad czasem nie powinno się dawać ,ale może gdybyś zakończyła ten etap , byłoby Ci łatwiej -to może paradoksalnie brzmieć. noo muffinki , chyba mówią na nie , amerykańskie ciastka ![]() nie robiłam testu , bo coś czuję , że okres się zbliża , on się zbliża i zbliża tak już z tydzień ![]() buziaaaaak ![]()
#627 |
Zadomowienie
|
Dokladnie, musze sie uzbroic w cierpliwosc...
Dam rade, jeszcze mam troche sil,zeby wlaczyc. ![]() No widzisz, wiedzialam ze po jakims czasie wszystko pololutku zacznie sie ukladac.. ciesze sie strasznie, bo szkoda mi Ciebie przez ta chorobe. A dobre wyniki potrafia zasadzic nam takiego motywujacego kopniaka ![]() A jakie maseczki? Podeslesz mi? Od czasu do czasu trzeba zaczerpnąć troche relaksu ![]() Morire kochana, na tyle sie znam i wiem,ze zakonczenie tego teraz by mnie zabilo. Nie uniose wiecej niz mam teraz na swoich barkach.. dobilabym sie sama. Potrzebuje jeszcze czasu.. ![]() a chcialabys dzieciaczka?
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-13 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
generalnie lece do taty , bo pracuje tam od 5 lat. a że przypadkiem poznałam jego, no takich już mój pech ![]() czasem sie załapuje do jakiejs pracy i cos dorabiam ale ogolnie z praca ciezko. mieszkam u taty , w zyciu nie zamieszkalabym w takiej sytuacji u niego ![]() przypomnialo mi sie jak sie poznalismy i bylo tylko tak ze sie sobie przygladalismy i bylo : jak Ty mozesz miec 18 lat , a jak Ty mozesz miec 30 ![]() ![]() ![]() a muffinki to takie babeczki , ja osobosci najbardziej lubie z czekolada ![]() ![]()
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
Biala lila, w takim razie jedz i ciesz sie ta znajomoscia
![]()
#630 |
Rozeznanie
|
nataluska rozumiem , każdy ma inny charakter
![]() mhm napalona jestem na dzieciaczka , nawet misiowaty mówił , że już by chciał , ale chyba warto pohamować marzenia i poczekać na być może lepszy moment , ale wiem na pewno , że gdyby się trafiło , to cieszyłabym się przeogromnie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:22.