Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2 - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 23:01   #601
behindblueeyes
Zakorzenienie

Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2

Cytat:
Napisane przez MorireAmore Pokaż wiadomość
behind Trochę adrenalinki nic mu nie zaszkodzi
Troszkę tak, byle nie za dużo
Cytat:
Napisane przez MorireAmore
noo to kandydata masz na wesele :P welon łap !
Nie wiem czy go wezmę Wcześniej 18.06 mam Bal Absolutoryjny, może tam go wyciągnę, przejdzie 'chrzest'
W ogóle to przydałby się facet z autem

Nie chcę welonu, po co mi on
Cytat:
Napisane przez MorireAmore
ah besio i sugar no chociaż poproszę jedno słowo , obojętnie jakie
Mogą być nawet 2 A Suger,to dostanie lanie,bo dziś tu ją widziałam,a nawet znaku życia nie dała

kruczydło - nie ma za co polecamy się na przyszłość

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-04-12 o 23:02
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 23:37   #602
Marzycielka123
Raczkowanie

Czytam Wasze posty, i sama nie wiem, zdania sa tak podzielone..
Zauroczylam sie w mezczyznie, ktory ma 30 lat. Ja mam 17. Naprawde dobrze go poznalam, mieszkalismy razem, wlasciwie przypadkiem, tylko jako lokatorzy, dopiero po mojej wyprowadzce zaczelismy sie spotykac.

nie wiem, czy brnac w to dalej, czy dopoki nie jest za pozno, po prostu urwac ta znajomosc ?
Marzycielka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 23:56   #603
201608251020
Konto usunięte

Przede wszystkim poczekaj aż będziesz miała 18 bo na razie nie jesteś do końca pełnoletnia, pomimo że seks chyba już możesz uprawiać

Ale jak dla mnie pomimo 13letniej różnicy, za duża jest między wami przepaść pokoleniowa. I dziwię się że on chce się z Tobą spotykać, bo M miał wahania co do mnie, kiedy miałam 19, a co dopiero ktoś w wieku 17. Nie wiem czy jesteś dojrzała jak na swój wiek, ale wiem że jakimkolwiek by się nie było - i tak z wiekiem przychodzi mądrość życiowa

Młoda jesteś, to tylko zauroczenie starszym odpowiedzialnym facetem, ja bym w to nie brnęła, bo mogą Ci się przyplątać niepotrzebne kłopoty
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 01:13   #604
Marzycielka123
Raczkowanie

W kraju gdzie mieszkam, jestem już pelnoletnia. Mnie oceniaja na 19-20 lat, po wyglądzie i rozmowie, natomiast jego 23-25. Najgorsza jest opinia znajomych , rodziny. Ciężko mi jest podjąc jakąkolwiek decyzje.
Jednak jest to ogromna roznica wieku, choc bylam juz z 26 latkiem przez dluzszy okres czasu. Rozstalismy sie, ale nie z powodu róznicy wieku.
Stary 2010-04-13, 01:26   #605
201608251020
Konto usunięte

Lokalizacja : Warszawa. No, chyba że masz inną. To nie jest ważne, na ile Cię oceniają. Te różnice przyjdą. Mnie oceniają z wyglądu na 16 a z charakteru na 25 M. oceniają z wyglądu na 28 a z charakteru na 18 Tak czy owak - w większości przypadków, jak już to było wspomniane, ze starszym facetem ciężko być.
Uważam że on jako starszy i mądrzejszy (chyba) powinien podjąć decyzję za Was oboje i odsunąć się dla Twojego dobra. Jesteś młodziutka i masz jeszcze mnóstwo czasu na przeżycie swojego życia tak jak chcesz A zważ na to że on za 5 lat poczuje (o ile już nie poczuł) instynkt ojcowski, może jakiś ślub. Mam 21 i nie wyobrażam sobie ślubu i rodzenia dzieci mimo że chętnie związałabym się z kimś. Z M. byłabym bo wiedziałam że on i tak prędko nie będzie parł do ustatkowania się.

Ale to tylko moja opinia Być może pieprzę komunały
Stary 2010-04-13, 02:01   #606
Marzycielka123
Raczkowanie

Dziekuje, ze mi otwarcie mowisz co myslisz.
Tak mam wpisane Wwe, konto było dośc dawno temu zakładane, a rzadko sie loguje na wizazu, wiec nawet nie zmieniłam.
On chce poczekac rok na mnie, do 18. Chodzi o to, ze za granicą nie jest tak łatwo znalesc sobie kogoś... lojalnego, szczerego, bez nalogow. Jest bardzo, bardzo cięzko na emigracji, z zyciem, z praca, ze wszystkim.
Wiesz to nie jest powiedziane, ile będziemy ze sobą, to jest narazie maly mozna powiedziec romans, a nikt nie myśli o byciu na stale. Nie moge sobie za bardzo wyobrazic, jak by to mialo wygladac, ale z drugiej strony bardzo nas do siebie ciagnie.
Stary 2010-04-13, 02:22   #607
201608251020
Konto usunięte

Wiesz, wybacz, ale chyba nie umiem sobie wyobrazić bycia z kimś "tymczasowo" na mały romans... Przecież jeśli z kimś zaczynasz być to raczej myślisz że to osoba z którą coś teges... na stałe... Nie ma związków na jakiś okres czasu... To nie umowa zlecenie ..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 07:01   #608
MorireAmore
Rozeznanie

dzień dobry Babeczki aa mi dziś budzik nie zadzwonił , pospałam dłużej o godzinkę mmm jak mi brakuje spania do 12 :P

marzycielka sama nie wiem jak się odnieść po tym jak napisałaś , co ja zrozumiałam , że zza granicą jest ciężko , wiec Ty na jakiś czas poromansujesz ze starszym .
Pomyśl chwilkę zastanów się , nie ma aż takiej kolosalnej różnicy między Wami
a przede wszystkim jeśli czujesz , że zależy Ci to brnij dalej , a rusz okaże się to wielka miłość
a jak nie to zawsze można powiedzieć , że coś się już przeżyło
pozdrawiam aa znajomymi się nie przejmuj , pogadają , pogadają i się przyzwyczają - ooo łoł od rana taki rymy

Be nice, I could be your nurse someday.

MorireAmore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 07:26   #609
Serpentine
Raczkowanie

morenica - ojj Ci starsi wylewni nie są, niee... Trochę milczenia zadziała jak prysznic (choćby za przykładem Morire )

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Ty to masz dobrze Dwóch na raz no...podzieliłabyś się trochę, a nie
Chcesz? Żonatego, dzieciatego, z problemami emocjonalnymi?
Ja Go już "opanowałam"... A M nie oddam!

Cytat:
Trzeba żyć chwilą, cieszyć się tym co mamy teraz. Więc żadnego zamartwiania się!
Może jednak Cię do siebie porwie
Tak, tak, żadnego zamartwiania się A nie porwie bo mam @

Cytat:
Aaa do mnie dziś przyszło - już oficjalne - zaproszenie zza Krk na weselicho, w lipcu
No to zabawa!! Bal, później wesele, przyda się sprawdzony partner
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 08:55   #610
nataluska175
Zadomowienie

Ehh Serpentine... jak ja bym sie chciala znalezc w takiej sytuacji jak Ty jestes. Chcialabym miec takie relacje jak Ty z A, juz po tym wszystkim.. no i M u boku, ktory wydaje sie byc niewiarygodnie bajecznym facetem z Twoich opisow - Szczesciaro!
Aaaaa! Zapomnialam o zyczeniach
Kochana.. czego mozna Ci zyczyc, skoro masz mnostwo rzeczy,ktore daja Ci radosc - praca, studia, M i A. Oby Ci sie ulozylo z M, obys teraz byla szczesliwa pełną para i nikt Ci tego szczescia nie ograniczal

Behind, czyli na bal sie panna wybiera z K? a jak sie sprawdzi, to i moze na weselisko sie zalapie

Morire, to weeee, zrob sobie dzieciaczka pomozemy Ci jakos wirtualnie-poprzewijamy, kołyski przez skype pospiewamy
Twoj wczorajszy buziaczek wspomogl mnie podwojnie

Marzycielka, wydaje mi sie,ze jestes w takim wieku,ze podejmowanie tak powaznych decyzji jest zbyt ryzykowne... no nie wiem, tak mi sie wydaje. Kochasz go, chcialabys z Nim byc az po grob?

Wstalam, z nieco bardziej trzezwym stosunkiem do tego wszystkiego, co sie dzieje... Jednak za kazdym razem jak dostaje wiadomosc od M, to scisk w gardle i w zoladku. Chcialabym przespac ten okres, w ktorym sa miedzy nami takie sytuacje... Cholernie mi to nerwy szarpie,ale kiedys to trzeba zalatwic, podjac jakies decyzje i sie ich trzymac. Ehh...

Edytowane przez nataluska175
Czas edycji: 2010-04-13 o 08:57
nataluska175 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 09:42   #611
Aivilo
Wtajemniczenie

czesc, kochane, wrocilam w nocy, wlasnie sie obudzilam i musze pędzić na zajęcia na uczelnię.

Jestem w szoku w związku z katastrofą lotniczą, dopiero teraz to do mnie dotarło... mam nadzieje, ze na ćwiczeniach bedzie o tym mowa...

napiszę wiecej wieczorem, widze, że mamy nowe koleżanki - miło mi je powitać

Tęskniłam, kochane ;*

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 10:04   #612
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marzycielka123 Pokaż wiadomość
Zauroczylam sie w mezczyznie, ktory ma 30 lat. Ja mam 17. Naprawde dobrze go poznalam, mieszkalismy razem, wlasciwie przypadkiem, tylko jako lokatorzy, dopiero po mojej wyprowadzce zaczelismy sie spotykac.

nie wiem, czy brnac w to dalej, czy dopoki nie jest za pozno, po prostu urwac ta znajomosc ?
Pewnie to to zależy od podejścia każdej osoby. Niemniej nie wyobrażam sobie moej 17letniej (bardzo dojrzałej jak na swój wiek) siostry, spotykającej się z 30letnim mężczyzną. 13 lat wg mnie to nie jest przepaść..ale kiedy kobietka ma te 20pare lat to podejście do życia...do wszystkiego..jest całkiem inne, wg mnie
Chociaż foremeczka nasza też o ile się nie mylę była młodziutka jak zaczęła swoją przygodę z TŻtem
Cytat:
Napisane przez Serpentine
Chcesz? Żonatego, dzieciatego, z problemami emocjonalnymi?
Ja Go już "opanowałam"... A M nie oddam!
Łe, wolę M. hihi
Cytat:
Tak, tak, żadnego zamartwiania się A nie porwie bo mam @
aaa chyba,że tak
Cytat:
No to zabawa!! Bal, później wesele, przyda się sprawdzony partner
Pomyślę o tym w maju, a może i w czerwcu
Cytat:
Napisane przez nataluska175
Behind, czyli na bal sie panna wybiera z K? a jak sie sprawdzi, to i moze na weselisko sie zalapie
Nie wiem jeszcze

Cytat:
Napisane przez nataluska175
Wstalam, z nieco bardziej trzezwym stosunkiem do tego wszystkiego, co sie dzieje... Jednak za kazdym razem jak dostaje wiadomosc od M, to scisk w gardle i w zoladku. Chcialabym przespac ten okres, w ktorym sa miedzy nami takie sytuacje... Cholernie mi to nerwy szarpie,ale kiedys to trzeba zalatwic, podjac jakies decyzje i sie ich trzymac. Ehh...
Najlepiej byłoby zasnąć i obudzić się bez problemów..Ale niestety nie ma tak dobrze. Ten Wrocław byłby dla Was dobry..żeby właśnie porozmawiać

Aivilo - witaj czekamy na opowieści

morenica -a ten Twój to w ogóle zamierza Synowi o Tobie powiedzieć? i jakieś przebąkiwanie o wyprowadzce od eks jest?

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2010-04-13 o 10:06
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 10:22   #613
morenica
Zakorzenienie

Dzień dobry
A jednak to ja nie wytrzymałam i wysłałam mu uśmiech przed chwilą, odpisał...ale ciekawe czy zaproponuje jakieś spotkanie i czy bedzie cos mówił...zobaczymy...

póki co siedze sobie w pracy, udaję, że pracuję...:P

Ponoć Syn wie że tata się z Kimś spotyka, ale nie zna mnie personalnie...
a o przeprowadzce nic nie słyszę, zawsze jest zdanie: jak znajdę pracę, jak On może znajdzie dodatkowa...Ech dziewczyny, szkoda czasem już mi na to słów i ręcę opadają...

Edytowane przez morenica
Czas edycji: 2010-04-13 o 10:24
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 10:43   #614
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nataluska175 Pokaż wiadomość
Dobry wieczor Dziewczynki
malgoskagc,a Ty jak zdrowiem kochana? Juz lepiej? Gratuluje egzaminu i trzymam kciuki za kolokwium
Cytat:
Napisane przez Serpentine Pokaż wiadomość
malgoskagc gratuluje wyniku egzaminu i dziękuje za życzenia
Cytat:
magloska właśnie jak zdrówko ? i gratuluję egzaminu
Dziekuje za gratulacje teraz mozecie gratulowac od nowa bo z drugiego egzamu mam 5 ahahah alez ja sie chwale ale strasznie sie ciesze ze juz tyle z bani i takie oceny w takim okresie z***a*ym dla mnie

A mnie wszyscy teraz o to zdrowie pytaja jak stara babcie haha mam codziennie dzwoni i pyta jak sobie radze. ja jeszcze tego nie moge pojac i jak nie mam nic do roboty i tak rozmyslam to zawsze mi sie wydaje ze to minie. Masakra. ale dzis czuje sie dobrze natomiats wczoraj bylo do d*py nie dalo sie nawet pisac dlugopisem :/

Cytat:
Napisane przez kruczydło Pokaż wiadomość
Małgoskagc, Ivoclar, Biala lilia, Zmxncbv, Foremka001 i Behindblueeyes - dziękuję wam wszystkim, że zechciałyście mi doradzić. Zastanowiłam się nad tym co pisałyście, i uznałam, że nie warto ryzykować. Pomijając już fakt, że rzeczywiście zachowałam się nie fair w stosunku do TŻ. Lepiej skupić się na aktualnym związku, a tamto niech będzie przyjaźnią.

Dziękuję dziewczyny za pomoc!
Ależ proszę

Cytat:
Napisane przez Marzycielka123 Pokaż wiadomość

Ja w sumie też uważam, że 17 lat to troche za wczesnie, ale ja tez mam brata ktory ma 17 lat, wiem jak to jest w tym wieku. Ale nie wyobrazam sobie Jego dziewczyny ze starszym facetem bo to jeszcze troche dzieci a juz wchodza w ta doroslosc i latwo o błąd, a jednak te 20cos to jakies chocby mini doswiadczenie. Ja bym sie nie pakowała.

Cytat:

Kochama trzymam kciuki, zeby sie ulozylo! Nie zamartwiaj sie tak. Rozumiem, ze Ci cięzko, ale z drugiej strony to Ty mozesz tylko czekać jak to się rozwinie z Jego strony, jakie podejmie decyzji. Wyobrazam sobie jakie to cholernie trudne. Ale trzymam kciuki! Jestesmy z Toba

Cytat:
Napisane przez Aivilo Pokaż wiadomość
czesc, kochane, wrocilam w nocy, wlasnie sie obudzilam i musze pędzić na zajęcia na uczelnię.

Jestem w szoku w związku z katastrofą lotniczą, dopiero teraz to do mnie dotarło... mam nadzieje, ze na ćwiczeniach bedzie o tym mowa...

napiszę wiecej wieczorem, widze, że mamy nowe koleżanki - miło mi je powitać

Tęskniłam, kochane ;*
Witaj Kochana! My tez teskniłyśmy! Opowiadaj jak się udał wyjazd

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Dzień dobry
A jednak to ja nie wytrzymałam i wysłałam mu uśmiech przed chwilą, odpisał...ale ciekawe czy zaproponuje jakieś spotkanie i czy bedzie cos mówił...zobaczymy...

póki co siedze sobie w pracy, udaję, że pracuję...:P

Ponoć Syn wie że tata się z Kimś spotyka, ale nie zna mnie personalnie...
a o przeprowadzce nic nie słyszę, zawsze jest zdanie: jak znajdę pracę, jak On może znajdzie dodatkowa...Ech dziewczyny, szkoda czasem już mi na to słów i ręcę opadają...
No nie! A miałam nadzieję, że wytrzymasz i się nie odezwiesz! Zaraz będą baty!
Po takiej akcji jak opisalas z tymi smsami ja bym strasznie sie wkurzyla. Co to za olewajace podejscie? Jak sie nie lubi pisac smsow to niech dzwoni! o!! Prosze sie tu nie rozplywac nad Nim tylko byc twardym!!!

A ja mam dziś dzien lenia! Wstałam o 10! siedze jeszcze w pizamce. nie ide na zajecia. i troche sie polenie, moze zrobie se paznokcie,...albo jakis peeling stop. O to swietny pomysl peeling stop i maseczke z ogorkow a potem sie poucze na piatkowy egzamin

Edytowane przez malgoskagc
Czas edycji: 2010-04-13 o 10:46
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 13:04   #615
Agnjeska
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Mam trochę zaległości tutaj ale powaliła mnie taka choroba że nie byłam w stanie zwlec się z łóżka... po raz pierwszy od dwóch lat nie poszłam do pracy z powodu choroby. A teraz zaczynam wlec się po domu i pojęcia nie mam co ze sobą zrobić... Na dworze tak pięknie a ja uziemiona. Masakra.

Aivilo i jak było?
Cytat:
A zważ na to że on za 5 lat poczuje (o ile już nie poczuł) instynkt ojcowski,
Ostatnio nad tym się zastanawiałam i trochę mnie to przeraża.

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 13:15   #616
Serpentine
Raczkowanie

Cytat:
Ehh Serpentine... jak ja bym sie chciala znalezc w takiej sytuacji jak Ty jestes. Chcialabym miec takie relacje jak Ty z A, juz po tym wszystkim.. no i M u boku, ktory wydaje sie byc niewiarygodnie bajecznym facetem z Twoich opisow - Szczesciaro!
Aaaaa! Zapomnialam o zyczeniach
Kochana.. czego mozna Ci zyczyc, skoro masz mnostwo rzeczy,ktore daja Ci radosc - praca, studia, M i A. Oby Ci sie ulozylo z M, obys teraz byla szczesliwa pełną para i nikt Ci tego szczescia nie ograniczal
Wiesz... zawsze miałam w życiu pod górke, wiecznie coś się ni udawało, szło nie tak... Teraz mam M i A, ale nie jestem pewna jutra... Pozatym jak jedno się udaje do drugie się psuje- zdrowie. Jest coraz gorzej i coraz gorzej sobie z tym radze. Na studiach też pod górkę i czasu brak... Yhh.
Dziękuje Ci serdecznie za życzenia!

Cytat:
Może warto to właśnie przespać, tak się wyłączyć, odejść do innych zajęć. Zrób coś, co pozwoli Ci o tym nie myśleć, bo inaczej niepotrzebnie będziesz się tym gnębić, a to nic nie pomoże...

morenica myślałam że wytrzymasz dłużej

Aivilo opowiadaj jak było!

malgoskagc gratuluje ponownie, bardzo bardzo! Zuch dziewczyna! Super
To teraz dzień lenistwa i dbania o urodę jak najbardziej się należy
Serpentine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 13:15   #617
biala lila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kruczydło Pokaż wiadomość
Małgoskagc, Ivoclar, Biala lilia, Zmxncbv, Foremka001 i Behindblueeyes - dziękuję wam wszystkim, że zechciałyście mi doradzić. Zastanowiłam się nad tym co pisałyście, i uznałam, że nie warto ryzykować. Pomijając już fakt, że rzeczywiście zachowałam się nie fair w stosunku do TŻ. Lepiej skupić się na aktualnym związku, a tamto niech będzie przyjaźnią.

Dziękuję dziewczyny za pomoc!
nie ma za co dobrze ,że wszytsko sobie przemyślałaś

właśnie oglądam program ślubny i tak mi się zamarzył mój własny

no tak 3 mies. z Nim z jednej storny się ciesze a z drugiej boje okropnie. pomimo , że on jest 12 lat starszy to czasem myśle ,że żyje jak jakiś gówniarz. ma 31 lat , nie ma dziewczyny ,żony , dzieci mieszka w wynajmowanym mieszkaniu z koleżankami
myślałam , że w tym wieku ludzie starają się ustatkować a nie szaleć. niby coś mówi i powrocie do kraju i rozpoczęcie drugich studiów ale ile w tym prawdy a ile gadania to nie wiem

biala lila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 13:37   #618
foremka001
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Przede wszystkim poczekaj aż będziesz miała 18 bo na razie nie jesteś do końca pełnoletnia, pomimo że seks chyba już możesz uprawiać

Ale jak dla mnie pomimo 13letniej różnicy, za duża jest między wami przepaść pokoleniowa. I dziwię się że on chce się z Tobą spotykać, bo M miał wahania co do mnie, kiedy miałam 19, a co dopiero ktoś w wieku 17. Nie wiem czy jesteś dojrzała jak na swój wiek, ale wiem że jakimkolwiek by się nie było - i tak z wiekiem przychodzi mądrość życiowa

Młoda jesteś, to tylko zauroczenie starszym odpowiedzialnym facetem, ja bym w to nie brnęła, bo mogą Ci się przyplątać niepotrzebne kłopoty
Mnie tez tak mowiono, gdy zaczelam spotykac sie z moim TZ. Nie mialam nawet jeszcze 17 lat Mialam dac sobie spokoj, bo za mloda, naiwna, zauroczona, a on mnie tylko wykorzysta i zostawi. Ja jednak wierzylam, ze moze byc inaczej i tak jestesmy razem do dzis. Teraz nawet moj tata opowiada znajomym jak to dobrze trafilam Wiec nie ma zadnej reguly.
Stary 2010-04-13, 16:40   #619
MorireAmore
Rozeznanie

Aivilo witaj Piękności my też tęskniłyśmy

nataluska eh musisz jakoś to przetrwać ten stres i nerwy właśnie , dobrze piszesz ,że kiedyś trzeba to wszystko ułożyć , lepiej szybciej niż później .
Śliczna główka do góry i bądź dzielną dziewczyną .

aa ja wróciłam , leże w łóżku miałam piec muffinki dla misiowatego , ale mam lenia wielkiego Dziś chłopczyk ślicznie dzwonił , odzywał opłaca się być małą zołzą , ale wynagrodzę mu to . . . :P no wiece heheh

Stary 2010-04-13, 18:03   #620
zmxncbv
Raczkowanie

kruczydło nie ma za co

nataluska no najlepiej chyba to poprostu sprobowac jakos przeczekac i przetrwac. choc czasem to ciezko

foremkaOO1 a jaka jest miedzy Wami różnica?

Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie...

Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie...

Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...

zmxncbv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 18:26   #621
biala lila
Zadomowienie

Cytat:
Aivilo witaj Piękności my też tęskniłyśmy

nataluska eh musisz jakoś to przetrwać ten stres i nerwy właśnie , dobrze piszesz ,że kiedyś trzeba to wszystko ułożyć , lepiej szybciej niż później .
Śliczna główka do góry i bądź dzielną dziewczyną .

aa ja wróciłam , leże w łóżku miałam piec muffinki dla misiowatego , ale mam lenia wielkiego Dziś chłopczyk ślicznie dzwonił , odzywał opłaca się być małą zołzą , ale wynagrodzę mu to . . . :P no wiece heheh

jakie te muffnki?:

Stary 2010-04-13, 18:47   #622
MorireAmore
Rozeznanie

biała lila nie mam pojęcia jakie są domowego wyrobu , kupiłam w sklepie kiedyś i były takie sobie , zwykła babeczka z której możesz zrobić wszystko po pikantną przystawkę , słoną , na słodko
To bedzie mój debiut muffinkowy , jak zrobię napiszę czy są dobre

Stary 2010-04-13, 20:25   #623
nataluska175
Zadomowienie

Kochane, dziekuje za rady.. ja nie wiem co bym bez Was zrobila... musze sobie poprzepisywac Wasze zdania i na nie patrzec. A wiec.. do Wroclawie NIE jedziemy... W sumie, nawet nie wiem dlaczego. Dostalam od Niego wiadomosc na wykladzie i lzy polecialy, rozryczalam sie jak dziecko, nie potrafilam ich powstrzymac. Tyle pytan sie cisnie na jezyk,ze Wroclaw odszedl w niepamiec. Nie skonczylismy znajomosci,ale nie wiem jak to bedzie dalej wygladac.. Musi uplynac troche czasu, musze myslec na trzezwo. Dzis co wiadomosc, co stres, nerwy. Nie wiem juz co mam o tym wszystkim myslec. Pojade do domu na weekend i co? Znowu spotkamy sie na poltorej h i mamy o wszystkim wtedy porozmawiac? Jezu, zeslij na mnie cierpliwosc!
Dzieki kochane za rady, naprawde sa dla mnie wazne i takie obiektywne spojrzenie otrzezwia moj tok myslenia

Morenica, powiem Ci,ze tez jestes uzbrojona w cierpliwosc jak mało kto.. Macie problemy i jak tylko jest o Nich mowa, to cos sie sypie. Mam nadzieje,ze dlugo sie nie bedziesz z tym meczyc. Z drugiej strony, wiem ze nie wyobrazasz sobie zycia bez Tz...

Morirka, muffinki? pierwsze slysze...
Bede dzielna! a tescik zrobilas?

Agnjeska, to niezle Cie wzielo.. zdrowka

Serpentine, zycie nie jest uslane rozami.. Wazne, ze masz kogos u boku, kto daje Ci duuuzo radosci. Studia jak studia.. dasz rade, przy sesji sie sprężysz i jakos do przodu,a co do zdrowka, to jakas powazna sprawa?

malgoskagc, no widzisz! Super,ze tak zdajesz wszystko pieknie! Na pewno Cie to bardzo podnosi na duchu... a Tz dalej wydzwania?

Ehhh kochane, wpadam w jakis dolek bez dna. Pogoda nie dopisuje, z M ciezej niz ciezko, wymarzony Wroclaw poszedl sie je***, na uczelni same zaliczenia i egzaminy, ta tragedia, ktora nie moze mi wyjsc z glowy no i moje pesymistyczne nastawienie...

biala lila, na Twoim miejscu tez bym sie bala.. a jedziesz tam do pracy? Bedziesz z Nim mieszkac? Dobrze Go znasz?

Czas edycji: 2010-04-13 o 20:28

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-13, 20:36   #624
foremka001
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zmxncbv Pokaż wiadomość
foremkaOO1 a jaka jest miedzy Wami różnica?
Przyjelismy z TZ, ze 12 ale rocznikowo 13.

Jestem padnieta. Bylam rozgladac sie za sukienka i dopiero wrocilam po kilku godzinach Oczywiscie niczego fajnego nie znalazlam. Pozostalo mi teraz wypic piwko w spokoju
Stary 2010-04-13, 20:48   #625
malgoskagc
Raczkowanie

Cytat:
Kochane, dziekuje za rady.. ja nie wiem co bym bez Was zrobila... musze sobie poprzepisywac Wasze zdania i na nie patrzec. A wiec.. do Wroclawie NIE jedziemy... W sumie, nawet nie wiem dlaczego. Dostalam od Niego wiadomosc na wykladzie i lzy polecialy, rozryczalam sie jak dziecko, nie potrafilam ich powstrzymac. Tyle pytan sie cisnie na jezyk,ze Wroclaw odszedl w niepamiec. Nie skonczylismy znajomosci,ale nie wiem jak to bedzie dalej wygladac.. Musi uplynac troche czasu, musze myslec na trzezwo. Dzis co wiadomosc, co stres, nerwy. Nie wiem juz co mam o tym wszystkim myslec. Pojade do domu na weekend i co? Znowu spotkamy sie na poltorej h i mamy o wszystkim wtedy porozmawiac? Jezu, zeslij na mnie cierpliwosc!
Dzieki kochane za rady, naprawde sa dla mnie wazne i takie obiektywne spojrzenie otrzezwia moj tok myslenia

malgoskagc, no widzisz! Super,ze tak zdajesz wszystko pieknie! Na pewno Cie to bardzo podnosi na duchu... a Tz dalej wydzwania?

Ehhh kochane, wpadam w jakis dolek bez dna. Pogoda nie dopisuje, z M ciezej niz ciezko, wymarzony Wroclaw poszedl sie je***, na uczelni same zaliczenia i egzaminy, ta tragedia, ktora nie moze mi wyjsc z glowy no i moje pesymistyczne nastawienie...
?
Przykro mi Kochanie, że tak sie to potoczyło z tym Wrocławiem i w ogóle Musisz teraz uzbroić się w cierpliwość i dużo siły
Skup się na nauce - wiem, że łatwo mówić , bo jak ma się problemy to nauka nie jest już priorytetem. Trzymam kciuki.

No muszę Ci powiedzieć, że polepsza sie humor i wiara we własne możliwości a właśnie już nie dzwonił od soboty i dziś napisał smsa :/ ja nie wiem już jak z Nim rozmawiać w sumie nie wiem co chciał, bo pytał tylko czy może zadzwonić, ale na razie nie dzwonił

A ja dziś nie robiłam kompletnie nic! Obijałam sie totalnie, nie zajrzałam nawet do książek!
Ale ekstra maseczki znalazłam w necie - takie domowej roboty na paznokcie i twarz. I dowiedziałam się, że plasterki ogórka rojaśniają sine pod oczami! i to naprawdę działa bo dziś się o tym przekonałam teraz będę częściej to robić
malgoskagc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-13, 20:52   #626
MorireAmore
Rozeznanie

nataluska nie pytałaś dlaczego nie jedziecie ? ehhhh
Kochana a może czas to zakończyć , może byłoby Ci lżej na sercu . Każdy ma inne podejście, wiadomo . Wiem , że rad czasem nie powinno się dawać ,ale może gdybyś zakończyła ten etap , byłoby Ci łatwiej -to może paradoksalnie brzmieć.

noo muffinki , chyba mówią na nie , amerykańskie ciastka
nie robiłam testu , bo coś czuję , że okres się zbliża , on się zbliża i zbliża tak już z tydzień poczekam jeszcze na niego heh
buziaaaaak

Stary 2010-04-13, 20:56   #627
nataluska175
Zadomowienie

Dokladnie, musze sie uzbroic w cierpliwosc...
Dam rade, jeszcze mam troche sil,zeby wlaczyc.

No widzisz, wiedzialam ze po jakims czasie wszystko pololutku zacznie sie ukladac.. ciesze sie strasznie, bo szkoda mi Ciebie przez ta chorobe. A dobre wyniki potrafia zasadzic nam takiego motywujacego kopniaka eks sie pewnie juz poddal w walczeniu o Ciebie... Ciezko z rozmawiac, kiedy ta druga strona jest nadal zaangazowana emocjonalnie.

A jakie maseczki? Podeslesz mi?
Od czasu do czasu trzeba zaczerpnąć troche relaksu

Morire kochana, na tyle sie znam i wiem,ze zakonczenie tego teraz by mnie zabilo. Nie uniose wiecej niz mam teraz na swoich barkach.. dobilabym sie sama. Potrzebuje jeszcze czasu..
a chcialabys dzieciaczka?

Czas edycji: 2010-04-13 o 20:59
Stary 2010-04-13, 21:05   #628
biala lila
Zadomowienie

Cytat:

Morenica, powiem Ci,ze tez jestes uzbrojona w cierpliwosc jak mało kto.. Macie problemy i jak tylko jest o Nich mowa, to cos sie sypie. Mam nadzieje,ze dlugo sie nie bedziesz z tym meczyc. Z drugiej strony, wiem ze nie wyobrazasz sobie zycia bez Tz...

Morirka, muffinki? pierwsze slysze...
Bede dzielna! a tescik zrobilas?

Agnjeska, to niezle Cie wzielo.. zdrowka

Serpentine, zycie nie jest uslane rozami.. Wazne, ze masz kogos u boku, kto daje Ci duuuzo radosci. Studia jak studia.. dasz rade, przy sesji sie sprężysz i jakos do przodu,a co do zdrowka, to jakas powazna sprawa?

biala lila, na Twoim miejscu tez bym sie bala.. a jedziesz tam do pracy? Bedziesz z Nim mieszkac? Dobrze Go znasz?

generalnie lece do taty , bo pracuje tam od 5 lat. a że przypadkiem poznałam jego, no takich już mój pech
czasem sie załapuje do jakiejs pracy i cos dorabiam ale ogolnie z praca ciezko. mieszkam u taty , w zyciu nie zamieszkalabym w takiej sytuacji u niego
przypomnialo mi sie jak sie poznalismy i bylo tylko tak ze sie sobie przygladalismy i bylo : jak Ty mozesz miec 18 lat , a jak Ty mozesz miec 30 nie no, dosc zabawnie bylo. potem sie okazalo ze on wrocil po naszym pierwszym spotkaniu do domu i ciagle gadal jaka to fajna dziewczyne poznal i ze mam cos kolo 25 lat natomiast ja dawalam mu gora 27 lat.

a muffinki to takie babeczki , ja osobosci najbardziej lubie z czekolada

Stary 2010-04-13, 21:06   #629
nataluska175
Zadomowienie

Biala lila, w takim razie jedz i ciesz sie ta znajomoscia

Stary 2010-04-13, 21:07   #630
MorireAmore
Rozeznanie

nataluska rozumiem , każdy ma inny charakter Cokolwiek nie zrobisz , mam nadzieje , że bedziesz lepiej się czuła .

mhm napalona jestem na dzieciaczka , nawet misiowaty mówił , że już by chciał , ale chyba warto pohamować marzenia i poczekać na być może lepszy moment , ale wiem na pewno , że gdyby się trafiło , to cieszyłabym się przeogromnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości