Praca magisterska - dyskusja - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja > Studia

Notka

Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 16:48   #2671
Limonatka
Zakorzenienie

Dot.: Praca magisterska - dyskusja

dziewczyny, czy któraś z was robiła ankiety do swojej pracy mgr? mam problem z opracowaniem pytania macierzowe, gdzie obliczam skalę ważoną.
wiem, ze to może dziwnie zabrzmi, bo powinnam wiedzieć, ale nigdy nam nikt tego nie tłumaczył co mi dają te wyliczone średnie? jakie wnioski z tego wyciągnąć?
podaję przykład mojej tabelki z takiego typu pytania
Załącznik 2986301

i ponawiam pytanie, czy nie znacie jakieś książki/strony www gdzie byłoby opisane jak analizować pytanie, jak wyciągać z nich wnioski itd? może bedzie w jakiejś ogólnej książce o pisaniu pracy mgr?

Limonatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-28, 16:57   #2672
paipai
Raczkowanie

A tak przy okazji, mam prośbę. Potrzebuję chętnych do wypełnienia mojej ankiety magisterskiej. Pomożecie? Link umieściłam w stopce.
Stary 2010-03-28, 18:50   #2673
Shazney
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cucaracha Pokaż wiadomość
To do czerwca spokojnie zdążysz. Ja planowałam do świąt oddać 2 a jestem w połowie pierwszego. Moja promotorka niedawno uznała że powinnam zmienić pierwszy rozdział i zaczęłam pisać wszystko od nowa. Zupełnie nie mam czasu na pisanie. Za dużo zajęć na głowie. Czekam na przypływ weny ale jak napisał ktoś wcześniej lepiej się pisze przy winku. Jeden kieliszek (bo po 2 robię się senna), rozluźniam się i tak nie stresuje że muszę coś napisać.
Ale czy rzeczywiście siadasz wtedy i piszesz, czy rozluźniasz się, mówisz sobie "eee tam, zdążę", po czym włączasz TV/bierzesz kąpiel/sprzątasz/...?

paipai, "Podobno ankiety wypełniają chętniej ludzie inteligentni. Tak wynika z badań" - Z tych badań podobno tak wynika? Co to za badania? Chętnie się zaznajomię .

Never underestimate the power of good morning texts, apologies,
and random compliments.
Shazney jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-29, 16:59   #2674
paipai
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
paipai, "Podobno ankiety wypełniają chętniej ludzie inteligentni. Tak wynika z badań" - Z tych badań podobno tak wynika? Co to za badania? Chętnie się zaznajomię .
Dokładnej nazwy nie znam. Na zajęciach z Metodologii Badań wykładowca nam mówił, że dużo chętniej wypełniają ankiety przede wszystkim kobiety oraz osoby o wyższym (niż przeciętny? tego nie pamiętam) poziomie inteligencji.
Stary 2010-03-30, 20:53   #2675
nike87
Przyczajenie

Dziewczyny, jestem pierwszy raz na tym wątku, witam Was i od razu bardzo proszę o pomoc. Jestem na czwartym roku psychologii i do czerwca muszę napisać mniej więcej wstęp teoretyczny mojej pracy, a ciągle mam problem z tematem… Ogólnie interesuje mnie wpływ rodziny na rozwój dziecka. Wstępnie, temat, który podałam mojej promotor brzmi „Inteligencja emocjonalna i kompetencje społeczne u młodzieży z rodzin pełnych i rozbitych”. Tak po prostu podałam ten temat,a dopiero teraz tak konkretniej przysiadłam do zbierania i czytania materiałów i widzę, że jest mnóstwo badań na temat dzieci z rodzin rozbitych i skutków rozwodu dla tych dzieci, w związku z tym chciałabym żeby jakoś mój temat urozmaicić, trochę zmienić, żeby stał się bardziej oryginalny, ciekawy… Ale mam problem na co, a moja promotor jest delikatnie mówiąc mało pomocna. Może mi coś doradzicie? Póki co myślałam o trzech sprawach: 1)zbadać jaka jest jakość relacji z ojcem po rozwodzie i jak to wpływa na inteligencję emocjonalną młodzieży (skupiłabym się bardziej na roli ojca i w ten sposób nie zakładała, że sam rozwód to zło, tylko wszystko zależy od relacji z ojcem) 2) zająć się syndromem odosobnienia od jednego z rodziców (jest to bardzo mało poruszany temat w literaturze, przez co na pewno oryginalny ale co i jak tu zbadać?) 3) zająć się rozwodem z perspektywy mężczyzny, jak on rozwód znosi czy coś w tym stylu, bo z tego co czytałam jest niewiele badań, w którym uwagę poświęca się facetom.
Mam mnóstwo wątpliwości, jak to badać i w ogóle, a czas na oddanie wstępu toretycznego mija… Dziewczyny doradźcie, czy zostać przy pierwotnym temacie i nie przejmować się tym, że nie jest on zbyt oryginalny? Przyznam, że moja ambicja podpowiada co innego…Wszystkie odpowiedzi mile widziane, pozdrawiam
nike87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-30, 21:59   #2676
Blue sky
Zakorzenienie

GG do Blue sky

Witam,
piszę pracę magisterską na temat wolontariatu i potrzebuję materiałów dotyczących szkoleń dla wolontariuszy (może jakieś konspekty), najlepiej na e-mail.
Będę wdzięczna za pomoc!!!
Stary 2010-04-06, 18:53   #2677
Magdalena1605
Przyczajenie

Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że piszecie już swoje prace mgr !
Kurczę, ja nie mam jeszcze tematu, a szkoda bo wtedy mogłabym zacząć robić cokolwiek .
W week mam seminarkę, i muszę się sprężyć żeby coś wymyślić.
Pomóżcie, może macie jakieś pomysły.
Piszę z socjologi ...

Magdalena1605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 14:05   #2678
AsiaW**
Zakorzenienie

ja już prawie skończyłam zostało mi jeszcze napisanie zakończenia cała moja praca ma 70 stron. 10 kwietnia oddaje całość promotorowi, ma sprawdzić i jeśli będzie ok, to drukuje 3 razy i oprawiam.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Magdalena1605 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ja Wam zazdroszczę, że piszecie już swoje prace mgr !
Kurczę, ja nie mam jeszcze tematu, a szkoda bo wtedy mogłabym zacząć robić cokolwiek .
W week mam seminarkę, i muszę się sprężyć żeby coś wymyślić.
Pomóżcie, może macie jakieś pomysły.
Piszę z socjologi ...
to nie moja dziedzina ale chcaiłąm Ci jakoś pomóc więc pogrzebałam w sieci;
może Cie jakoś naprowadza propozycje tematów.
  • przejawy zachowań agresywnych wśród uczniów klas XYX na podstawie gimnazjum w XYZ
  • Agresja w szkole/gimnazjum
  • Wpływ mediów/Internetu/telwizji/rodziny/rówieśników/otoczenia/alkoholizmu na stosunek ucznia do obowiązku szkolnego/postawę ucznia/wyniki w nauce
  • Nauczanie i wychowanie integracyjne trudnej młodzieży/młodzieży niepełnosprawnej
  • Wpływ telewizji/mediów/Internetu na prawidłowy rozwój dziecka/na zachowanie ucznia/gimnazjalisty
  • Środowisko rodzinne/Szkoła a alkoholizm wśród nieletnich/uczniów
  • Środowisko rodzinne/Szkoła a narkomania wśród nieletnich/uczniów
  • Zachowania niepożądane/Przemoc/Emocje w reklamie/w mediach/w Internecie/w szkole
  • Analiza bezrobocia na przykładzie młodzieży
  • Bezrobocie w gminie/powiecie/województwie
  • Program przeciwdziałania bezrobociu/Aktywacja bezrobotnych/Programy pomocowe w gminie/powiecie/województwie
  • Zagospodarowanie/Organizacja czasu wolnego młodzieży/gimnazjalistów
  • Wpływ autorytetu rodziny/wychowawcy/rodzica/rodzeństwa na rozwój dziecka/na zachowanie dziecka
  • Wpływ rodzinnych domów dziecka na zachowanie wychowanków/na alkoholizm wychowanków
  • Wpływ wychowawcy na zachowanie wychowanków/na alkoholizm wychowanków/na wyniki w nauce wychowanków
  • Wpływ przemocy w rodzinie/w szkole na poczucie samotności dziecka/na zachowanie dziecka
  • Niepowodzenia szkolne młodzieży a stres/a niewłaściwe otoczenie/a problemy rodzinne/a alkoholizm
  • Aspekty życia/Jakość życia ludzi starszych w X
  • Uzależnienie/Alkoholizm/Narkomania jako patologia społeczna
  • Subkultury młodzieżowe a zjawisko agresji w szkole/grupie rówieśniczej
  • Powszechny brak autorytetów a autorytet nauczyciela/rodzica/wychowawcy w oczach licealistów/gimnazjailstów/uczniów szkoły X
  • Demoralizacja/Przestępczość wśród dzieci/młodzieży
  • Agresja/Anoreksja/Bulimia wśród gimnazjalistów
  • Reklama/Media/Rodzina a rozwój emocjonalny dziecka

AsiaW** jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 14:23   #2679
justineee85
Raczkowanie

ojej...jak tak sobie czytam o Waszych pracach to mnie dół łapie...skończyłam pisać swoją, w weekend oddaje promotorowi, żeby teraz ocenił całość- tylko że moja praca ma 154 str:/ a i tak już ją meeeega skróciłam...oj
justineee85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 15:37   #2680
amelia177
Rozeznanie

O kurcze już skończyłyście?!? Jakie tempo! Zazdroszcze ja przez święta nic nie zrobiłam:/ jeszcze 2 mi zostały do napisania w tym empiryczny:/ i jeszcze nie wiem jak sie za niego zabiore Buuu... a teraz mam same egz.i zaliczenia kiedy tu pisac

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 21:35   #2681
cucaracha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AsiaW** Pokaż wiadomość
ja już prawie skończyłam zostało mi jeszcze napisanie zakończenia cała moja praca ma 70 stron. 10 kwietnia oddaje całość promotorowi, ma sprawdzić i jeśli będzie ok, to drukuje 3 razy i oprawiam.
A z jakiej dziedziny piszesz? te 70 stron to sam tekst, czcionka 12 i 1,5 odstępu? Wiem że nie mierzy się jakości objętością ale takiej długości prace u nas pisze się na zaliczenie. Z kolei koleżanka na matematyce miała ok 30 stron. Ja planuje ok 100 tekstu + ok 10 z wykresami, tabelami.

Ale ci zazdroszczę. Ja też chce już skończyć!!
cucaracha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-08, 11:41   #2682
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
A z jakiej dziedziny piszesz? te 70 stron to sam tekst, czcionka 12 i 1,5 odstępu? Wiem że nie mierzy się jakości objętością ale takiej długości prace u nas pisze się na zaliczenie. Z kolei koleżanka na matematyce miała ok 30 stron. Ja planuje ok 100 tekstu + ok 10 z wykresami, tabelami.

Ale ci zazdroszczę. Ja też chce już skończyć!!
Piszę z prawa karnego hmmm no fakt nie mierzy sie jakości objętością i przeciętna praca powinna zawierac 60-80 stron (tak mówił mój promotor) i dodała jeszcze że jesli ktoś mu odda prace powyżej 80 stron to nie będzie jej czytał.
Do pogrubionego ...żartujesz? praca 70 str na zaliczenie? to na jakiej uczelni Ty studiujesz i jaki kierunek??
tak, moja praca ma 70 stron (całość) i jestem z niej zadowolona,

Stary 2010-04-08, 17:08   #2683
Magdalena1605
Przyczajenie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

to nie moja dziedzina ale chcaiłąm Ci jakoś pomóc więc pogrzebałam w sieci;
może Cie jakoś naprowadza propozycje tematów.
  • przejawy zachowań agresywnych wśród uczniów klas XYX na podstawie gimnazjum w XYZ
  • Agresja w szkole/gimnazjum
  • Wpływ mediów/Internetu/telwizji/rodziny/rówieśników/otoczenia/alkoholizmu na stosunek ucznia do obowiązku szkolnego/postawę ucznia/wyniki w nauce
  • Nauczanie i wychowanie integracyjne trudnej młodzieży/młodzieży niepełnosprawnej
  • Wpływ telewizji/mediów/Internetu na prawidłowy rozwój dziecka/na zachowanie ucznia/gimnazjalisty
  • Środowisko rodzinne/Szkoła a alkoholizm wśród nieletnich/uczniów
  • Środowisko rodzinne/Szkoła a narkomania wśród nieletnich/uczniów
  • Zachowania niepożądane/Przemoc/Emocje w reklamie/w mediach/w Internecie/w szkole
  • Analiza bezrobocia na przykładzie młodzieży
  • Bezrobocie w gminie/powiecie/województwie
  • Program przeciwdziałania bezrobociu/Aktywacja bezrobotnych/Programy pomocowe w gminie/powiecie/województwie
  • Zagospodarowanie/Organizacja czasu wolnego młodzieży/gimnazjalistów
  • Wpływ autorytetu rodziny/wychowawcy/rodzica/rodzeństwa na rozwój dziecka/na zachowanie dziecka
  • Wpływ rodzinnych domów dziecka na zachowanie wychowanków/na alkoholizm wychowanków
  • Wpływ wychowawcy na zachowanie wychowanków/na alkoholizm wychowanków/na wyniki w nauce wychowanków
  • Wpływ przemocy w rodzinie/w szkole na poczucie samotności dziecka/na zachowanie dziecka
  • Niepowodzenia szkolne młodzieży a stres/a niewłaściwe otoczenie/a problemy rodzinne/a alkoholizm
  • Aspekty życia/Jakość życia ludzi starszych w X
  • Uzależnienie/Alkoholizm/Narkomania jako patologia społeczna
  • Subkultury młodzieżowe a zjawisko agresji w szkole/grupie rówieśniczej
  • Powszechny brak autorytetów a autorytet nauczyciela/rodzica/wychowawcy w oczach licealistów/gimnazjailstów/uczniów szkoły X
  • Demoralizacja/Przestępczość wśród dzieci/młodzieży
  • Agresja/Anoreksja/Bulimia wśród gimnazjalistów
  • Reklama/Media/Rodzina a rozwój emocjonalny dziecka

Dziękuje za zainteresowanie .
Ja tez wiele szperałam w sieci, wybrałam kilka tematów...
Ale ja nie wiem dlaczego żaden z nich nie podoba się mojej promotorce.
Już mnie szlak trafia ;( !!!
Naprawdę, ciężko jest. Jak teraz znowu coś mi odrzuci to po prostu chyba wyjdę z siebie .

Magdalena1605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-08, 19:30   #2684
cucaracha
Raczkowanie

Cytat:
Piszę z prawa karnego hmmm no fakt nie mierzy sie jakości objętością i przeciętna praca powinna zawierac 60-80 stron (tak mówił mój promotor) i dodała jeszcze że jesli ktoś mu odda prace powyżej 80 stron to nie będzie jej czytał.
Do pogrubionego ...żartujesz? praca 70 str na zaliczenie? to na jakiej uczelni Ty studiujesz i jaki kierunek??
tak, moja praca ma 70 stron (całość) i jestem z niej zadowolona,
No niestety. Może tych prac nie było za wiele (chyba 3 w ciągu 5 lat) i pisane w 2 osoby ale tyle trzeba było napisać żeby wyczerpać temat. Ja się nastawiałam na ok 100-120 stron ale teraz to już sama nie wiem. Wydawało mi się, że skoro to jest praca mgr to jednak trzeba się przyłożyć i napisać więcej niż na zaliczenie przedmiotu. Ale może jednak lepiej krótko i na temat i nie pisać tyle szczegółów?? Sama już nie wiem. Mam taki temat że jak napisze 60 to też będzie ale moja promotorka to raczej stara szkoła, wszystko czyta bo ma dużo czasu (nie prowadzi już zajęć).
Stary 2010-04-09, 11:24   #2685
AsiaW**
Zakorzenienie

Cytat:
No niestety. Może tych prac nie było za wiele (chyba 3 w ciągu 5 lat) i pisane w 2 osoby ale tyle trzeba było napisać żeby wyczerpać temat. Ja się nastawiałam na ok 100-120 stron ale teraz to już sama nie wiem. Wydawało mi się, że skoro to jest praca mgr to jednak trzeba się przyłożyć i napisać więcej niż na zaliczenie przedmiotu. Ale może jednak lepiej krótko i na temat i nie pisać tyle szczegółów?? Sama już nie wiem. Mam taki temat że jak napisze 60 to też będzie ale moja promotorka to raczej stara szkoła, wszystko czyta bo ma dużo czasu (nie prowadzi już zajęć).
Wiesz z tymi promotorami to różnie bywa, mój to tez taki starszy facet, profesor dr hab (koło 60-tki), mój plan pracy który mu przedstawiłam na początku miał 7 rozdziałów i każdy rozdział kilka podrozdziałów, a on mi skreslił połowe i kazał pisać na 3 rozdziały twierdząć żę lepiej napisać wnikliwie o tych 3 niz "po łebkach" na 7, ale wiem ż eróznie promotorzy różne mają wymagania, i uwierz mi to że moja praca ma mniej stron niz Twoja to nie znaczy ż ebyło mi łatwiej pisać bo żeby się zmieścić w tych wymaganych 60-80 musiałam się sporo nagłówkować co potraktować priorytetowo, a co mogę odpuścić, i jak w dość zwiężły spoós rozwinąć temat przewodni pracy..powodzenia w pisaniu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-12, 14:37   #2686
nadia_
Raczkowanie

Thumbs down Dot.: Praca magisterska - dyskusja

Kochane Magistrantki - potrzebuję grupy wsparcia - pracę mgr powinnam napisać do końca kwietnia, jest 12, a ja przeglądnęłam dopiero dwie książki i zrobiłam prototyp ankiety - pomocy !! W czasie studiów napisałam kilkanaście prac na 80str, a teraz nie mogę się zebrać, żeby usiąść przy biurku i zacząć tworzyć . Czy trafiłam do odpowiedniego wątku?? Pozdrowienia!
nadia_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 14:53   #2687
cucaracha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadia_ Pokaż wiadomość
Kochane Magistrantki - potrzebuję grupy wsparcia - pracę mgr powinnam napisać do końca kwietnia, jest 12, a ja przeglądnęłam dopiero dwie książki i zrobiłam prototyp ankiety - pomocy !! W czasie studiów napisałam kilkanaście prac na 80str, a teraz nie mogę się zebrać, żeby usiąść przy biurku i zacząć tworzyć . Czy trafiłam do odpowiedniego wątku?? Pozdrowienia!
Ja mam podobnie. Napisałam mnóstwo prac na studiach a za magisterke nie potrafię się zabrać. Pisze ponad miesiąc a mam 10 stron Planowałam się bronić w czerwcu ale teraz daje sobie czas do września.
Stary 2010-04-13, 22:40   #2688
napoli
Rozeznanie

Dziewczyny znalazłaby się jakaś chętna niewiasta, która ma chwilkę czasu?
Chodzi o poczytanie i wyrażenie opinii nt. wstępu i zakończenia w mojej pracy mgr.
Wstęp mam gotowy, a nad zakończeniem slęczę już 3 dzień i nie wiem do końca już nic, jak to ma być. Promotor nie odpowiada, mam niby jakieś tam wzory wg ktorych pisac i cos tam klecę, ale wolałabym poznać opinię, kogo kto wie, co i jak w tym temacie...

Jeżeli jest jakaś/iś chętny i ma czas na przeczytanie/sprawdzenie, to proszę o kontakt PW.
Prześlę wtedy materiały do oceny.
I oczywiście dziękuję za pomoc
Czy jestem naiwna, a może dziecinna.
Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą.
Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..."

Edytowane przez napoli
Czas edycji: 2010-04-14 o 20:02
napoli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 22:42   #2689
mandragona
Marudziara

Witajcie
Ja właśnie zabieram się do pisania pracy mgr
Jednak zastanawiam się nad tematem, musi on krążyć wokół pedagogiki wczesnoszkolnej.

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 08:11   #2690
kreetka
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez MSN do kreetka

NIE JESTEM SAMA
szczęście w nieszczęściu, mam 2 miesiące żeby skończyć moją pracę, a ja ją tylko trochę liznęłam, jeden liz z jednej strony, inny liz z drugiej strony! brakuje mi motywacji... mimo wszystko muszę zakończyć rozdział pt: "studia" w moim życiu. dwa miesiące to wystarczająco dużo czasu, pod warunkiem że będę pracować systematycznie i ciężko.
uda się! prawda?
Stary 2010-04-14, 16:58   #2691
cucaracha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kreetka Pokaż wiadomość
uda się! prawda?
Mi się chyba nie uda. Już przyzwyczaiłam się do myśli że obrona we wrześniu.

Po świątecznym lenistwie i ostatnich smutnych wydarzeniach ;( zabieram się do pracy. Właśnie czeka obok kawa i przeglądam materiały. Systematyczność to jednak podstawa w moim przypadku bo nie należę do osób które potrafią zarwać noc i napisać wszystko.

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez napoli Pokaż wiadomość
Chodzi o poczytanie i wyrażenie opinii nt. wstępu i zakończenia w mojej pracy mgr.
Ja bym chętnie to zrobiła ale nie wiem z jakiej dziedziny piszesz. Rozumiem że praca już gotowa
Stary 2010-04-14, 18:38   #2692
napoli
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym chętnie to zrobiła ale nie wiem z jakiej dziedziny piszesz. Rozumiem że praca już gotowa
Juz prawie wszystko dopiete na ostatni guzik. Promotor sprawdza mi II rozdział, ten ostatni, bo I i III juz mam zatwierdzone. Do maja musze wszystko oddac i wtedy obrona...
Posylam PW Tobie

Na ile stron macie wstep i zakonczenie?

Edytowane przez napoli
Czas edycji: 2010-04-14 o 18:47 Powód: przypomnialo mi sie cos do dopisania
Stary 2010-04-14, 18:43   #2693
Niewierna
Raczkowanie

Ja już kończę chyba pisanie mgr. Dziś cały dzień spędziłam w czytelni pisząc wstęp:/ Właściwie skończyłam go pisać. Jeszcze zakończenie wstępu, tylko promotor mi kazał poszukać na zakończenie jakiegoś ładnego cytatu

I jeszcze muszę napisać zakończenie. Tylko co ma być w zakończeniu?

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200808313538.html

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120602060120.html

PS. zaczynam chudnąć!
Jest: 53,5 kg
Marzę o 48 kg
Niewierna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 18:47   #2694
napoli
Rozeznanie

Niewierna, ja szukalam wczoraj i znalazlam cos takiego na innym forum, moze sie nada

http://vitalia.pl/index.php/mid/25/f...range/0/page/0
Stary 2010-04-15, 06:42   #2696
kreetka
Przyczajenie

Wyślij wiadomość przez MSN do kreetka

Cytat:
Mi się chyba nie uda. Już przyzwyczaiłam się do myśli że obrona we wrześniu.
Mimo wszystko nie poddawaj się! Warto spróbować chociażby po to, żeby nie mieć potem do siebie pretensji. Jak wypadnie wrzesień? trudno...
U mnie na uczelni wrześniowych obron się nie przewiduje
Stary 2010-04-15, 11:18   #2697
cucaracha
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kreetka Pokaż wiadomość
Mimo wszystko nie poddawaj się! Warto spróbować chociażby po to, żeby nie mieć potem do siebie pretensji. Jak wypadnie wrzesień? trudno...
U mnie na uczelni wrześniowych obron się nie przewiduje
Nie poddaje się. Jeśli się uda obronić w czerwcu to będę przeszczęśliwa!! Ale też pozbyłam się myśli że muszę i koniec. Jeśli się uda w czerwcu to super, jeśli nie nie będę bardzo załamana.

A tak swoją drogą wczoraj skleciłam 4 strony Ale to dlatego że zaczęłam pisać od trzeciego rozdziału który jest ciekawszy. Z tym teoretycznym się strasznie męcze dlatego zacznę pisać od najłatwiejszych rzeczy.
Stary 2010-04-15, 19:41   #2698
amelia177
Rozeznanie

Wooow gratuluje!! Ja mam teraz takie samo podejście będę się starać z całych sił a co będzie to będzie

Aniołek 11.03.2015
Stary 2010-04-16, 16:14   #2699
napoli
Rozeznanie

cucaracha wielkie dzieki raz jeszcze dla Ciebie

Pochwale sie, ze w nocy sklecilam wszystko w jedno i cala prace wyslalam promotorowi, teraz tylko ogole poprawki, literowki, ktorych nie zauwazylam i praca idzie do druku Strasznie sie ciesze

A jak reszcie idzie pisanie? Zycze weny tworczej przyszlym paniom mgr
Stary 2010-04-16, 18:06   #2700
amelia177
Rozeznanie

Gratulacje napoli!!! ale Ci zazdroszczę!! Mi jeszcze tyle zostało

Słuchajcie czy na waszych uczelniach też Wam każą oddać pracę w pliku PDF że niby w celu sprawdzeniu w tym programie Antyplagiat czy jakoś tak? Spotkałyście się z tym? Wiecie czy oni rzeczywiście sprawdzają, czy tak straszą? :/

Aniołek 11.03.2015
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Studia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości