![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Słyszałyście pewnie, że szykuje się pogrzeb pary prezydenckiej w niedzielę o 14 w Krakowie...
nie wiem co tam u mojego TŻ, bo nie mogę się z nim skontaktować od 12... ciekawa jestem czy przyjedzie na weekend i nawet nie chce mi się myśleć, co się tam będzie działo w związku z tym pogrzebem... Na pewno będą trumny transportowali najpierw na Balice |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
a dla mnie to głupota, by spoczęli na Wawelu, nie lepiej w Warszawie na Powązkach? Żadnego dostępu do mogił dla Rodziny ;/ Nie chciałabym płacić za bilet dfo grobu dziadka czy ojca
#93 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chilanes nie sądzę żeby rodzina kiedykolwiek musiała płacić...
A z tego co mi wiadomo to właśnie najbliższa rodzina zdecydowała o miejscu pochówku. Ja tam nie mam nic przeciwko jak będę chciała podjechać to zawsze mi bliżej do Krokowa niż Warszawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a co do dodatków... to może w takim samym kolorze szal(bolerko), biżuteria, lakier do paznokci, torebka, buciki?? coś na pewno dobierzesz ![]() ![]() Cytat:
![]() a swoją drogą to nawet nie pomyślałam, ze pochowają ich w KRK ![]() ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podają też że prezydent USA ma się zjawić.... no i ogólnie mnóstwo przywódców, samo to spowoduje paraliż- ochrona, kontrole..... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
może i tak,ale niebardzo wiem jak to dobrać bo sukienka czarno-biała, torebka czarno biała z przewagą białego, szpilki czarne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no co do pochówku to ja też się bardzo zdziwiłam, że kraków no ale skoro tak rodzina zdecydowała to należy to uszanować. sama też myślałam że będą pochowani w warszawie bo przecież tam całe życie spędzili z tego co się orientuję...
![]() ![]() |
![]() |
#97 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Winter witaj i przepraszam, że w poprzednim poście się nie przywitałam ![]() Moje autko już w domu ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Zacznę od tego, ze odwołali mi cały zjazd w najbliższy weekend... ciekawe jak to nadrobimy
![]() ![]() ![]() ![]() do tego jeszcze pada, pada i pada... ![]()
#99 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Karola na razie nic nie wiemy i może nas ominie ściąganie do jednostki... Tż jest oddelegowany na angielski, więc tak jakby jest poza jednostką, ale wiesz jak to jest, jak będą mieli mało ludzi to będą ściągali kogo się da... Mówił za to, że cały czas słychać jak ćwiczą "tupanie" i że jakiegoś stanu wyjątkowego nie ogłosili więc w miarę spokojnie jest. A z autkiem to nieźle Twój TŻ wymyślił ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
Ania nie chciałam nic mówić, ale tak przypuszczałam, że się stanie z Twoim zjazdem... Za duża "zadyma"
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
tak jeśli chodzi o kolor to nie myślałam żeby kupić czarny,ale jakiś jasny, więc biały chyba najlepiej będzie pasował. a jakąś bransoletkę czy kolczyki wezmę czerwone jeśli znajdę gdziekolwiek takie, albo chociaż czerwono białe czy czarne ![]() Cytat:
![]() mój tż teraz szuka bo kupuje nowy i właśnie dzwonił wczoraj i powiedział że przyjedzie na łikend bo musi pojeździć za samochodami po polsce ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pidzi Czas edycji: 2010-04-14 o 14:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Witam. Kurde ale mnie dluugo nie bylo. Alanek caly czas mi zabiera. Calymi tygodniami sama, niebawem zwariuje.,dobrze ze rodzice i siostra blisko bo nie wiem...
Nie jestem na biezaco wiec nie wiem co tu sie dzialo. Jak Libelle i fasolka? Na kiedy w ogole termin? ![]() Wasi Tz tez tak przezyli Tragedie pod smolenskiem?? Ja ciagle jak wlaczony mam Tv to ogladam i ciagle uwierzyc nie moge. Mnie sie chce ciagle beczec a jak widzialam rodziny,corke prezydenta to albo sa silni albo nafaszerowani, ja sobie nie wyobrazam takiej straty ![]() Pogrzeb w Krakowie, maz juz dzownil ze część osob z Gliwic jedzie na caly weekend na zabezpieczenia,on na dzien dzisiejszy nie ale kto wie... niezly tam bedzie maras. chilanes wspolczuje,co tam sie bedzie dzialoooo... i musze przyznac ze nigdy nie lubialam Kaczynskiego,sama sie z niego nabijalam, nie glosowalam... zony wcale nie znalam,tez bez wiekszego zainteresowania,a teraz jak ogladam wspomnienia, wywiady to musze stwierdzic ze prywatnie byli z nich za***isci ludzie... ehh ale teraz to juz bez znaczenia ![]() 3majcie sie cieplo... Ps czy ktorejs Tz wybiera sie na misje w najblizszym czasie?
#102 |
Zakorzenienie
|
klauduś jak mały? pewnie wielki już z niego kawaler
![]() ![]()
#103 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pidzi niech no ten Twój facet się przed wyjazdem zorientuje najpierw czy rzeczywiście coś będzie otwarte, bo może sobie tylko kilometrów nabić i nic nie oblukać chyba, że przez płot w komisach ![]() Cytat:
Hej Klaudia
![]() ![]() ![]() ![]() Fakt dawno Cię tu nie było, a mały po zdjęciach na nk widać rośnie jak na drożdżach ![]() U mnie oki termin wyklucia mamy na 17.08. Ad prezydenta i jego żony to muszę powiedzieć, że wiedziałam o nich tyle co ty... Teraz siedzę większość czasu przed telewizorem i niestety to jak teraz przedstawiają media parę prezydencką a jak ich przedstawiano za życia to dwie różne bajki... Zaśmiewałam się jak oglądałam wywiad z I damą i Kingą Rusin chyba z przed roku... A jakoś wcześniej zapamiętałam tylko jak się media zbijały z reklamówki wnoszonej do samolotu... W sumie wiemy tyle o ludziach ile i jak pokażą nam ich w mediach... A tak z innej beczki to pokażę wam moje ostatnie, co prawda jeszcze nie skończone, rękodzieło ![]() Na dole na razie próbka czy przyszyć 1 czy 3 kwiatki. No i brakło mi koronki na drugi rękawek, będę musiała się jutro kopsnąć do pasmanterii i dokupić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
![]() ![]()
#105 |
Zakorzenienie
|
No, to sobie wykrakałam.... TŻ w niedzielę Krakowie, wysyłają ich do pilnowania....
![]() ![]() U mnie aniu87 na studium pedagogicznym zajęcia też odwołali (ale to mnie akurat nie martwi ![]() ![]() Ps. Klaudia, mały sliczny! Grzeczny? ? ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-04-14 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Libelle no to juz za polmetkiem jestes. Moja kolezanka tez urodzila 17.08 Filipka.. fajny czas poza upalami.. zima przeleci ( maly i tak ciagle spal i sie nie ruszal) a teraz jak wiosna i lato to bedzie raczkowal i na polu mozna bedzie dluzej posiedziec. Ja mialam koncowke wrzesnia i pamietam i nie zapomne do dzis...ostatnie 2 miesiace co to bylo
![]() ![]() ![]() ![]() Ps SPIJ DZIEWCZYNO POKI MOZESZ !!!!!!!!! ania_20 maly roznie, zalezy jaki ma humorek. raz kochany a nie raz to czlowiek mialby ochote go udusic. po ciezkim nieraz dniu kiedy wkoncu jest spokoj (tak od 19.20) co chwila sie chodzi do pokoju i zaglada na niego,a wtedy widzac go jak sobie slodko spi ( kleczacego i na brzuchu z pupa do gory) to sie chce go obudzic ucalowac i przytulic - ale sie tego nie robi tylko korzysta z ciszyyy i spokojuuuu ![]() - jak rano spie on obok mnie lezy, zerkam jednym okiem a ta łajza jak zobaczy ze otwieram oko to juz pisk, smiech i sie kula.. Jak jestem do niego odwrocona plecami to dlonia klepie mnie zebym sie odwrocila- jak chce dosiegnac jakas rzecz tez tak robi z mysla ze sie przyblizy do niej ![]() ![]() ![]() ![]()
#107 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ania nie zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Klaudia śpię ile wlezie, teraz chodzę później spać, ale śpię do 10. A tak przed świętami to szłam spać o 21 a wstawałam przed 11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Twój mały Alanek jak mówiłam SŁODZIAK !!!! i całe oczka Twoje!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
mój niestety może w marcu przyszłego roku
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witaj Klaudia, chłopiec śliczny, dobrze że fotki wkleiłaś żebyśmy mogły sobie pooglądać Alanka. Co do Afganu to wszystko rozstrzygnie się w tym miesiącu w związku z tym mam dużo dylematów.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Hej Kobiety! U mnie wreszcie słonko, więc zupełnie inaczej się człowiekowi robi na duszy... Ja, a może raczej mój brzuszek, posłuchał wczoraj rady Klaudii i dopiero co wstałam ![]() ![]() ![]() więc nas nie wydajcie ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Właśnie dzwonił mój TŻ. Chciał się urwać z Kraka przed piątkiem, ale żeby nie musiał wracać do jednostki z domu, bo to by było bez sensu, poszedł się dopytać co tam słychać i kurka dopiero robią listy osób, które będą potrzebne na weekend... Musi zostać conajmniej do jutr rana, bo ponoć ostatecznie mają dawać znać wszystkim do dzisiaj. Mam nadzieję, że nie zadzwonią po niego i spokojnie przyjedzie jutro do domku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||||
Rozeznanie
|
U mnie pada, pada i pada...
![]() Cytat:
![]() ![]() Też się dziwię, ze tak się ludzie trzymają na lotniskach przy powitaniu ciał... ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a Alanek śliczny i faktycznie oczka całe Twoje ![]() Cytat:
![]() ja też jeszcze nic nie wiem... co z tż. sami jeszcze nie wiedzą ![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a Karola, jakie masz dylematy związane z afganem?
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie ![]() ![]() Cytat:
Normalne... jak tam coś będzie wiadomo wcześniej to chyba święto będzie... myślisz że u mojego inaczej? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymamy się tego że będzie dobrze! Musi! ![]() dylematy.... jak wybrać mniejsze zło i czy w ogóle się da.... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Aniu dzięki za uznanie ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o złośliwość MONu to jakoś często udaje mu się popsuć nam nasze plany ![]() U nas na razie cisza ... i oby tak dalej. Jak nic się nie zmieni to TŻ koło 10 będzie chciał wyjechać do domu. Miłej nocy kobietki, bo ja już zbieram się do łóżeczka.
![]() Głowa mnie boli i nawet po tabletce nie przeszło więc może przejdzie jak zasnę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
Nie chcę zapeszyć ale chyba mamy szczęście z tż i oboje mamy wolny weekend
![]() ![]() ![]() ![]() Libelle podziwiam Twoje ręczne robótki i nie potrafię wyjść z zachwytu jak takie cudeńka powstają ![]() ![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
Hmmm za to mój został oddelegowany
![]() Libellko super cudo wyszło spod Twej ręki ![]() ![]() Klaudia - Alan słodziak i przystojniacha! ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-04-16 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() Ad TŻ-ta to z pół godziny temu wrócił do domku więc też się cieszę moim kochaniem w domku ![]() Ciekawe co się tam będzie działo, bo jeszcze przez ta chmurę pyłu wulkanicznego, może być wszystko przełożone... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
To gratuluję
![]() ![]() u mojego na razie wielkie zamieszanie, ale jak nawet mówią o przesunięciu pogrzebu to różnie może jeszcze być.... choć na to że przyjedzie to nie licze :/ libelle, nie mogę się na Twoje piękne dzieło napatrzeć! ![]()
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Raz mówią że przesunięcie jest możliwe a raz że nie ma takiej opcji... sami jeszcze nie wiedzą co i jak będzie a zamieszanie jest ogromne...
Ania nie uwierzysz jak powiem, że robiłam ją zaledwie 3 popołudnia a koronki i kwiatuszki 2 południa. Szydełkowiec ze mnie bardzo marny ale wzór był łatwy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
No i sobie wykrakałam... ale nie jest jeszcze najgorzej... chyba że się zmieni... a więc tak tż miał dziś być u mnie ale ćwiczy noszenie trumien
![]() a teraz oczekuję przyjazdu teściowej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.