![]() |
#1111 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
siebie mi daj na własność, bo moja dusza bez Ciebie traci swą wartość.
pokonuje zło nienawiść zazdrość, nie na darmo ma na imię miłość. Myśli wrastają w ciało. Raz miałeś szansę poczuć smak doskonałości moje szczęście złamało nogę. Na pierwsze mam Dyskrecja, na drugie Perwersja. wy faceci jesteście jak jabłka, ale takie prosto z drzewa i wiesz, ja wybrałam niedojrzała, nadal tkwi we mnie pestka goryczy. Dziś będzie fajnie co z tego że to minie? |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Przyczajenie
|
`Tylko nadzieja jest tym, co chroni nas przed zupełnym zwątpieniem w życie..
Te naj talenty : BigHeart, czekoladowe szczescie, xsxs, Kofeina w RedBullach, TiScatteroUnaFoto, minimum4znaczki, Mrs Unfabulous, myszka23101, z innej bajki, seventh heaven, RozowaSkeyterka, limitowanaa. Czarujecie mnie ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1113 |
Raczkowanie
|
Maniuuur , dziękuję :*
xxgroszek07xx , i poraz kolejny dziękuję z całego serducha <3 BigHeart , i kolejne podziękowania!:-* Ciiri <3333 ________ śniłam , że byłam księżniczką. jestem tylko w Tobie zakochana. krzyczę milczeniem. wciąż udajesz , zawsze udawałeś. dotyk uciekł w zapomnienie rozmazane uczucia zmywam wilgotną chusteczką
#1114 |
Raczkowanie
|
dontgivemenames - Twoje opisy zawsze normalnie były takie same jak mój nastrój od początku wątku Cię okradam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _ incautious x3- okradłam także ![]() _________________ Długa cisza przerywana
Niespodziewanie szybko słońce znikło w środku odczuwam kawałek oderwanego serca spójrz. czarne gwiazdy na niebie
![]() |
#1115 | |||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no co ja Wam mogę powiedzieć.. nie mogłam się obejść.. ![]() Cytat:
bo ja jestem czarodziejką, o! ![]() dziękuję ; * __________________ Nie czekaj na wzajemność, telefon i róże. Gdy Ciebie nie chcą- nie piszcz, nie szlochaj.. Najważniejsze przecież, że Ty kogoś kochasz.. Czy wiesz ze łzy się śmieją kiedy są za duże?
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
`.. zaczynasz ze mną dzień.. bo jesteś wciąż, gdy zaczyna się noc.. już wszystko mam, bo jesteś Ty!
![]()
![]() |
#1117 |
Rozeznanie
|
grise - moje serduszko także bardzo Cię kocha.
![]() z innej bajki - hoho. gdybyś wiedziała ile razy ja nie mogłam się oprzeć Twoim opisom. ![]() Nigdy nie zdoła zapomnieć o przeszłości, bo to on był jej całą przeszłością. Nawet jeśli istniała by możliwość edytowania życia i wycięcia tego co było, pewnie by to olała, bo przecież wciąż wierzyła, wiąż była taka głupia i naiwna.
Bez przerwy będę Ci powtarzać, że jesteś wyjątkowy.
"hi mom, there are just 3 girls here, sleep over party, you know" [by otojest <3] ![]() Edytowane przez myCh Czas edycji: 2010-04-13 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Coś ode mnie;
Brak wiadomości t0 dobra wiadomość. Choroby to procenty od przyjemności. Czas czyni cuda. Długa nieobecność przynosi zapomnienie. Lepiej gdy Ci zazdroszczą, niż się nad Tobą litują. Najczęściej zdarza się to czego najmniej oczekujemy. Najsłodsze są kradzione rozkosze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
już myślałam, że nie przyjdziesz .
razem i już . trzymać oko na pulsie . .
#1120 |
Przyczajenie
|
- bo ona jest chora.
- na co? - na samotność.. w myślach zagubiona, w ciebie cholernie zapatrzona. bo ja nigdy nie będę nią, nie zmienisz mnie. - usłyszę to w końcu od Ciebie? - co chcesz ode mnie usłyszeć? to, że Cię kocham? to już wiesz.. a teraz olej to i nie przejmuj się mną. - ale dlaczego pokochałaś takiego idiotę jak ja? - bo większego już nie znam. nie wiem, jak powinnam się zachowywać, kiedy jesteś blisko. za dużo słów ostatnio wypowiedziałam, to wszystko. potrzebuję czasu, ale nie bardziej niż Ciebie. a ona udaje, że on już dla niej nie istnieje. widząc go na szkolnym korytarzu odwraca wzrok w drugą stronę byle tylko na niego nie patrzeć. on przejmuje się tym, że tak z dnia na dzień stał się dla niej obojętny. tak bardzo chciałby, żeby wszystko było jak dawniej, by dalej mogli się przyjaźnić. ale nic już nie będzie jak dawniej. ona nie chce być tylko jego przyjaciółką, po prostu za bardzo go pokochała. bo najbardziej odczuwam brak twój wieczorami. minie jeszcze dużo czasu, kiedy będę mogła ponownie spojrzeć Ci w oczy i powiedzieć, że nic już nie znaczysz dla mnie. bo nic już nie zostało. i znów to samo. choć boję się do tego przyznać, to o tobie myślę budząc się rano. nie musisz nic mówić, to uczucie sensu nie ma, między nami nigdy nic nie będzie, stać cię tylko na zwykłe 'siema'. Bo ty kochasz inną, choć jest zwykłą szmata, potrafiła cię tylko krzywdzić nie zwracając uwagi na to. nawet nie wiesz jak mnie ranisz o innych pannach opowiadając, wtedy czuję, że nie chciałabym cię znać, jednocześnie ciebie pocieszając. za każdym razem, gdy cię widzę, nie ogarniam tego, zachowuję się jak gdyby nigdy nic, ale co z tego. i nawet jeśli ktoś 'życzliwy' całą prawdę ci powie, ja zaprzeczę, bo z moich ust nigdy się o tym nie dowiesz. i finał tego taki, że zapomnieć muszę o tobie, lecz ja dobrze wiem, że przez długi czas nie poradzę z tym sobie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Przyczajenie
|
*To niewiarygodne, jak można czuć się szczęśliwą przez tyle lat, mimo tylu kłótni, tylu upierdliwości i tak naprawdę, ku*wa nie wiedzieć, czy to miłość czy nie.
*Kup sobie psa. To jedyny sposób, abyś mógł nabyć miłość za pieniądze. ;] *Mam powod zeby byc tu znowu srodkowym palcem pozdrowic wrogow ... ![]() *nienawidzisz mnie? proste! to nie jest mi obce! zawsze wszystkie dziewczyny były o mnie zazdrosne. znam twój problem,rozumiem tą opcję,ale przestań marudzić,jakbyś wciąż miała okres! *"Strata pozostaje w czlowieku na zawsze- bol jedynie sie zaciera" Aktualny: Ma spojrzenie warte grzechu i najslodsze usta swiata ;** <3 Niedojrzała miłość mówi: '"Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję" . Dojrzała miłość mówi: "Potrzebuję cię, ponieważ cię kocham" 02.02.2010 <3 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Malutka M Czas edycji: 2010-04-13 o 23:56 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1122 |
Zadomowienie
|
Na miłość trzeba zasłużyć. Ja zasługuję tylko na Ciebie. Niebieską szmatką przypominającą kolor jego oczu, wycieram czerwone łzy twojego serca. xGoldAngelx - dziekuję za wymienienie. ![]() ![]() ciiri - nie masz za co dziękować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
myCh& ciiri & TiS-
![]() świat jest płaski jak kartka papieru. samotność w nocy otwiera blizny. życie znów zaczyna pobierać ode mnie opłatę. gra ułożona z moich obsesji. w połowie drogi do nikąd.
![]() |
#1124 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najpierw się kogoś lubi, potem się go kocha, a na koniec się go nienawidzi. Miłość jest pomiędzy lubieniem i nienawiścią.
I nie wiem jak zniosę te chwilę zanim zasnę. Znów nie napisałeś mi "dobranoc" Cierpię na skrzywienie psychiczne polegające na nieumiejętności wyrażania uczuć Te drzewa. Dlaczego nie uschły? Od czterdziestu sekund świat nie ma sensu. Po co one rosną? Ciebie już nie ma.
Dlaczego cały świat mam obdarzać miłością? Co w ludziach takiego jest, aby ich kochać? Nie uważasz, że to głupie? Edytowane przez GoracaCzekolada Czas edycji: 2010-04-14 o 09:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1125 |
Raczkowanie
|
PySiiak_25 - ależ kradnij
![]() ![]() ![]() ciutblizej, TwojaKokaina, poprostuAsiss, Malutka M - czujcie się upolowane ! ![]() ![]() ******************* "- Kiedy zrozumiałaś, co to jest miłość? - Kiedy oglądając drugi raz 'Titanica' nie zapytałam, dlaczego ona po niego wraca..." Jednego tylko nie rozumiem... Dlaczego me serce cieszy się widząc, jak mój ukochany szczęśliwy jest... z nią...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() *** `Ile dasz za to, by nic Ci nie zabrali.?`Nie należy mylić prawdy z opinią większości. `Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie. __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1127 |
Raczkowanie
|
" Nikt nie jest idealny? Ja się z tym nie zgadzam. Bo to jest wielkie kłamstwo, bo Ty jesteś Idealny!!! Dla mnie jesteś boski ! ![]() mowie czasem rzeczy których sama nie rozumiem powiem coś głupiego a później żałuje... Bez Ciebie nie umiem oddychać. Nie będę szukać sensu, bo bez Ciebie go nie ma... Nieważne jaka pora i nieważne ile godzin, Ty zawsze umiesz dodać tej siły łobuzowi. ![]() Tak bardzo potrzebuję Ciebie tutaj jak najbliżej. Przy mnie obok, nie koło mnie, Bo inaczej nie przeżyję... "
Edytowane przez SweetSexyLady Czas edycji: 2010-04-14 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Rozeznanie
|
Nie muszę znać Twojego zdania, mam swoje.
niczego nie muszę chcieć. jestem szczęśliwa, chcę żebyś wiedział. dla ciebie umarłam. i pocałujcie mnie gdzieś mam do życia chęć mam gdzie iść, mam co jeść. myślisz że na to zasłużyłam? wiosna przestała mnie cieszyć. aksamitnie do mnie mów. senne, załzawione źrenice.
#1129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale skarbie siebie też tam dopisz ![]() _________________________ _____________________ nie ładnie tak w głowie zawracać! ;* Kobiety łatwiej przyznają się do błędów niż mężczyźni, dlatego wydaje się, że popełniają ich więcej... Uśmiechnął się do mnie, burząc w ten sposób wewnętrzny mur jaki wzniosłam, żeby się obronić przed zakochaniem się w nim po uszy.
![]() |
#1130 |
Raczkowanie
|
i znów patrze na Twoje zdjęcie,które już dawno powinnam wyrzucić...
wmawiam sobie że ty nic nie czujesz do mnie...tak jest łatwiej.. nie mam już by czasu iść do nieba... obojętna na twoje błedy...
#1131 |
Rozeznanie
|
'Jeśli ma się przyjaciół, a mimo to wszystko się traci, jest oczywiste, że przyjaciele ponoszą winę. Za to, co uczynili, względnie za to, czego nie uczynili. Za to, że nie wiedzieli, co należy uczynić. ' 'Poruszył się, ale stanowczym naciskiem obu dłoni zabroniła mu zmiany pozycji, lekkimi, ale zdecydowanymi ruchami bioder domagała się odpowiedzi. Odpowiedział.' 'Poczekajmy na okazję. Po co tej okazji szukać, szukając guza przy okazji?' '[...] otaczający świat nieustannie na ciebie dybie, nigdy nie przepuści okazji, by wyrządzić ci zniewagę, przykrość lub krzywdę. Że tylko czeka, aż spuścisz portki, by natychmiast dobrać się do twej gołej dupy.'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Szczęśliwa pomimo wszystko i wbrew wszystkim...
Zanurzam uśmiech w porannej kawie, moje zielone oczy odbijają się w jej tafli... Głowę nosze wysoko, żeby nie patrzeć na tak małych i ograniczonych ludzi jak ty... Pamietasz blask mych oczu, gdy patrzyły na Ciebie? Wiem, że pamiętasz, że żalujesz, bo patrzą teraz na niego...
![]() |
#1133 |
Rozeznanie
|
I'm not the woman I used to be, I've changed. | Już nie jestem taka jak kiedyś, zmieniłam się.
Don't give up on us, don't give up on love. | Nie rezygnuj z nas, nie rezygnuj z miłości. Face down screaming: "God help me please". | Z pochyloną głową krzycząc: “ Boże pomóż mi”. So close your eyes - here's your surprise. | Tak blisko Twoich oczu - oto Twoja niespodzianka. I know I must go on. although I hurt, I must be strong. | Wiem, że muszę trwać. Chociaż odczuwam ból, muszę być silna. Have you forgot about me ? | Czy zapomniałeś o mnie ? Koty Moje.
![]()
#1134 |
Raczkowanie
|
grise - chyba wiesz że ja Ciebie też kocham
![]() ciiri - jak dobrze że już jesteś ![]() ![]() xGoldAngelx - miło mi bardzo ![]() i zupełnie mi niepotrzebne błękitne niebo
nie jestem tak doskonale obojętna jakbym chciała. humor dziwny, zarówno dobry jak i przykry, mieszanka słodko-kwaśna. pomiędzy obowiązkiem a przyjemnością, organizacją i chaosem, Bytem i Niebytem, jestem.
#1135 |
Raczkowanie
|
ciiri
![]() to Cię zgubi. gdy jednemu mówisz kocham, piszesz esemesy z drugim. będzie niebo... tak błękitne jak nasze najpiękniejsze myśli. you fooled me once but you can't have that ego turning. / raz zrobiłeś ze mnie idiotkę, ale nie będziesz moim kosztem dłużej dowartościowywał siebie. you`re callin' me more than ever now that we`re done. /dzwonisz do mnie częściej niż kiedykolwiek teraz, kiedy wszystko jest skończone. by nie zostały nam cztery ściany i twarz schowana wśród dłoni. przecież jutro będzie niebo.
Right beyond the cigarette and the devilish smile / Gdzieś poza papierosem i diabelskim uśmiechem.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2010-04-15 o 09:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
jego serce biło lekko, jej jakby miało za chwilę złamać żebro..
#1137 |
Raczkowanie
|
^^ . i to wszystko na co Cię stać ?
^^ . ja - pięciominutowa zabawka . ![]()
#1138 |
Przyczajenie
|
Nie widziałam Cię od 9-ciu godzin, a tęsknie jakby upłynęło 9 lat. Twoją twarz widzę wszędzie, wspomnienie cudownych chwil, o których nie tak łatwo zapomnieć. Nie ukrywam, że ulegnę jeszcze nie raz, w końcu tak bardzo Cię kocham. Chciałabym przeżywać to jeszcze raz - i tak przez wieczność. To niebo nade mną mogło być nasze... Gwiazdom, które spadają wciąż szepczę jedno życzenie: byś był blisko... byś otarł łzę, która spłynęła właśnie bezpowrotnie... Całe moje życie zmieniło się w ciągu jednego stuknięcia serca, wiesz? Zabiło dla Ciebie trzy razy szybciej niż normalnie. Choć czasem chciałabym wcisnąć "delete" i tak po prostu zapomnieć.Zapomnieć o wszystkich uśmiechach skierowanych tylko do mnie, o wszystkich momentach w których złączyły się nasze dłonie, o spojrzeniach jakie dawałeś wprost przenikające do głębi serca, o wszystkich objęciach, w których czułam jakby nikt poza nami na świecie nie był, o każdym z pocałunków, bo każdy z nich dobrze pamiętam...wtedy unosiłam się aż do nieba... chciałabym Ci za to wszystko podziękować. Nawet nie wiesz ile dla mnie robisz, jak bardzo jesteś kochany, jak bardzo jesteś jedyny! Ciągle mam nadzieję...choć mówią, że nadzieja matką głupich. W takim razie ja nigdy nie chcę zmądrzeć. Być może kiedyś będzie już za późno. Być może zadzwoni Twój telefon, a w słuchawce usłyszysz, że zidentyfikowano moje ciało...
![]() |
#1139 |
Raczkowanie
|
ale krok za krokiem niesie cię pozytywna myśl, że nie jest źle, że to wszystko ma jakiś sens.
bo nie potrzebuję fałszywego `kocham cię` aby się uśmiechnąć. tak naprawdę upiłam się.. szczęściem, ale jeszcze nie wytrzeźwiałam i trzeźwieć nie chcę. obiecał : 'ja cię nie skrzywdzę..' odparła : 'to tylko kwestia czasu..' za mała, by kochać. za duża, by płakać. myślałeś, że będzie wzrouszona? kochany, nie ona! sama wiem najlepiej jak to jest budzić się nikomu niepotrzebna.. ona.. ona była dla niego inna. nie wiem, zakochana? a może tylko naiwna?
![]() |
#1140 |
Raczkowanie
|
hej ! słuchaj Ty ! zabieram Cię . Chowam Cię do wora . Ciebie , Twoje serce.. i te inne ![]() z innej bajki - ![]() ![]() ![]() myCh - talenciara . ![]() Mrs Unfabulous - ![]() ciiri - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.