Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 11:32   #1591
vette
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dziewczyny bierzecie materne dha czy jakos tak?? ile placicie za nia?? bo skonczyly mi sie witaminy i musze kupic nowe i nie wiem czy ja kupic czy cos innego
Ja biore centrum materne ale bez dha,
dodatkowo kupuje mum omege wlasnie ze wzgledu na dha....

http://www.mumomega.pl/pytania

centrum 80 zl/90 tabl/
mumomega 50zl /30tabl/

Edytowane przez vette
Czas edycji: 2010-04-14 o 11:38
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:35   #1592
agravka
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

ja biore feminatal z dha i place 58 zl
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:36   #1593
idealnecialo
Zadomowienie

Swietne!Heh
ale jednoczesnie troche przerazajace, kojarzy mi sie ze scenami w firmach science fiction jak cos komus w brzuchu rosnie .

Ja takich jak w tym drugim filmie to nie bede miala.. mam za duzo tluszczu,ale wy z malymi brzuszkami- szczuplutkie
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:37   #1594
kashha
Zadomowienie

Cześć Dziewczynki!!

Ja już mam dość problemów... a tych jak na złość zamiast ubywać przybywa.... kurcze tak chciałabym to wszystko jakoś poukładać...

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:38   #1595
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
pilotka nie widać po tobie tych 10kg

DZIEWCZYNY JAKIE KOSZULE NOCNE POLECACIE ? PYTAŁAM WCZORAJ ALE NIE DOCZEKAŁAM SIĘ ODPOWIEDZI
TE ROZPINANE Z BOKU, Z DZIURAMI CZY Z PRZODU ROZPINANE ?
Nie mam w domu żadnej bo nie lubie.Śpie albo w krótkiej koszulce albo w piżamie a z dwie musze kupić do szpitala.
dzieki

co do koszul to ja kupilam tą:
http://www.allegro.pl/item918220168_...rmienia_m.html
dostane też dwie od siostry bo ona używala tylko w Szpitalu i nie nosi swoich
nie ma co przeplacac, bo ja tez wole pizamki, wiec na bank koszuli potem nie uzyje..

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
wklejam Wam zdjęcia moich nowych zakupów-jeansy i butki, dorzucam też fotke mojego brzuszka i kota
sliczne wszystko
brzucho.. chudzinko!!!! masakra

a gdzie kupilas balerniki?? fajne bardzo!

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
a ja zawsze wcinałam słodycze i w ciąży też dużo ale co dziwne zawsze słodziłam herbate 1 łyżeczką i to nie całą cukru a teraz jak nie posłodze 3 to jest bez smaku dla mnie i to tak jakby z dnia na dzien mi przyszło ze 1 a potem nagle któregoś dnia juz 3 heh i musze coś z tym zrobić bo wogóle za dużo herbatki z cytryną pije w ciągu dnia nawet 4-5 kubków i nie moge się powstrzymac ;/

aaaa 10 kg ? gdzie ci to poszło ?

ja dzisiaj zaczynam 24 tydzień i 3.5 kg do przodu
zdj z niedzieli nie mam piłeczki ale i tak wszystkie ciążowe brzuchy są fajne bez względu na kształt
no smaki w ciazy sie zmieniaja

u mnie poszło w cyce i ciut w pupe, bo wreszcie nie mam plaszczaka ale normalne posladki hehe

pewnie, ze fajny brzusio

Cytat:
a ja na sniadanko jadlam tosty pyszne z szynka i serkiem zoltym
a teraz zabieram sie za malutkie sprzatanko
kobieto! tosty z serem.. wieki nie jadlam!!!!!!
dzis odkopie toster i bede na kolacje robic... ale mi smaka zrobilas!!!

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
karolcia b. ładnie wyglądasz!!!

a ja idę trochę posprzątac i wstawić pralkę

zmieniliśmy decyzje co do wózków i wybieramy między jedo fyn 4 ds a baby active jet i chyba wybierzemy ten drugi model - jakoś bardziej mi się podoba, może dlatego że sa kolory fajniejsze
o taki
http://allegro.pl/item986612890_woze...6_kolorow.html
podoba mi się albo p4-picasso albo neo n1

dobra zmykam się wziąć za robotę
qurcze fajny nawet ten wozek - ja napalilam sie na Mutsy, ale teraz sama juz nie wiem

Cytat:
dziewczyny bierzecie materne dha czy jakos tak?? ile placicie za nia?? bo skonczyly mi sie witaminy i musze kupic nowe i nie wiem czy ja kupic czy cos innego
no ja biore Pregna PLUS , wiec nie pomoge..
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:38   #1596
mamcia86
Przyczajenie

Witajcie ponownie ale wy się tu rozpisujecie..... fajnie ja nie zawsze mam czas mimo że siedzę już w domku. właśnie wróciłam z glukozy, blee...., już niektóre z was też mają ją za sobą, byłam taka głodna że aż mnie mdliło, a tu jeszcze kubek cukru trzeba wypić, jakoś poszło. piszecie już o wyprawkach dla dzidzi , ja swoją odkurzę tak na początku lipca, a w maju zacznę kupować niektóre rzeczy zacznę od kosmetyków, bo wanienka, leżaczek, fotelik, łóżeczko i pierwsze ciuszki mam po starszym dziecku. Boję się kupować różowej pościeli, bo mimo tego że gin powiedział że dziewucha to i tak pewna dopiero będę jak ją zobaczę. Dziewczynki a co myślicie o wózku z serii ROAN MARITA wersja z gondolką? jest na Allegro wystarczy wpisać tą nazwę, ja właśnie ten kupuję, a na żywo jest cudny, lekki, duże koła, na wachaczach, no i dziecku nie wystają nogi z gondolki po pięciu miesiącach.
mamcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:42   #1597
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
dopiero się doczytałam Dziękuję za "nominację "
Myślę, że niezawsze będzie świetna w tej roli. Pamięta wszystkie historie, imiona itd.
Marta - poważnie jestem pod wrażeniem
Hd jak widzisz tez swietnie sie nadasz
Cytat:
No to HD I NIEZAWSZE
Poczekajmy moze jeszcze niech sie wszystkie dziewczyny wypowiedza. A Ty co juz rezygnujesz z zastepstwa

Cytat:
wklejam Wam zdjęcia moich nowych zakupów-jeansy i butki, dorzucam też fotke mojego brzuszka i kota
Brzuszek fajny, goly wyglada fajniej(ciazowa, nie ze ja cos tam ma do dziewczyn;P), ale kot jest boski po prostu. Balerinki tez fajne, jeansowe? Gdzie kupilas

Cytat:

zdj z niedzieli nie mam piłeczki ale i tak wszystkie ciążowe brzuchy są fajne bez względu na kształt
Zgadzam sie wszystkie sa przeslodkie i sexowne brzuszki!

Cytat:
karolciu pycha obiadek! a ja robię dziś pieczarkową i na deser racuchy z jabłkami
Jak moglas! Racuchy z jablkami, wieki nie jadlam a uwielbiam! Z cukrem pudrem.
Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
My w 25tc 1 dzień...czyli zaczety 26tc

tam na scianie wisi moje zdjecie z zerowki, jestem cikawa czy moja corcia tez bedzie blondynkom
A tz jakiego koloru ma wloski?

Cytat:

Ja doprawilam juz kurczaczka

Ja biore tylko magnez, witaminy jem w postaci warzyw itd.
Ja do tej pory ze zrobienia obiadu przeczytalam instrukcje z opakowania Pomysl na...zapiekanke ziemniaczana z mielonym, ale 12 nie ma jeszcze a ja nadal w lozku sobie leze

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:42   #1598
mamcia86
Przyczajenie

Question Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

a jeszcze takie pytanko skoro powiedział że dziewczynka w 25 tc to chyba już od tej pory nic nie urośnie co? jak myślicie?
mamcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:45   #1599
alutka78
Rozeznanie

Zjadlam juz drugie sniadanie. Ale mam apetyt. Pozniej bedzie co zrzucac.

Cytat:
Sliczne balerinki. Brzuszek jak z obrazka.

Cytat:
A ja czekam na listonosza, ma przyniesc leginsy, ktore zamowilam
A ja wypilam soczek i sie zapchalam...
Dzis na obiad robie palki i skrzydelka pieczone w takiej mojej zaprawie, ziemniaczki i surowka z kapustki slodkiej, kupilam gotowa bo kosztuje 3zl wiec szkoda zachodu...

Agravka- ale ty chudzinka...
A ja tez mam miesko i surowke i ziemniaczki zapiekane.
Cytat:
karolcia b. ładnie wyglądasz!!!

a ja idę trochę posprzątac i wstawić pralkę

zmieniliśmy decyzje co do wózków i wybieramy między jedo fyn 4 ds a baby active jet i chyba wybierzemy ten drugi model - jakoś bardziej mi się podoba, może dlatego że sa kolory fajniejsze
o taki

dobra zmykam się wziąć za robotę
Zgrabny ten wozeczek.

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez mamcia86 Pokaż wiadomość
a jeszcze takie pytanko skoro powiedział że dziewczynka w 25 tc to chyba już od tej pory nic nie urośnie co? jak myślicie?
Hmmm. trudno powiedziec. Mi powiedzial, ze dziewczynka w 22 tygodniu, ale na 90%. Wiec wstrzymuje sie rozowymi zakupami. Niepewnosc zawsze jest.
Stary 2010-04-14, 11:47   #1600
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Hd jak widzisz tez swietnie sie nadasz

Poczekajmy moze jeszcze niech sie wszystkie dziewczyny wypowiedza. A Ty co juz rezygnujesz z zastepstwa

Brzuszek fajny, goly wyglada fajniej(ciazowa, nie ze ja cos tam ma do dziewczyn;P), ale kot jest boski po prostu. Balerinki tez fajne, jeansowe? Gdzie kupilas

Zgadzam sie wszystkie sa przeslodkie i sexowne brzuszki!

Jak moglas! Racuchy z jablkami, wieki nie jadlam a uwielbiam! Z cukrem pudrem.

Ja do tej pory ze zrobienia obiadu przeczytalam instrukcje z opakowania Pomysl na...zapiekanke ziemniaczana z mielonym, ale 12 nie ma jeszcze a ja nadal w lozku sobie leze
TZ to szatyn, ciemne oczy, oprawa oczu ciemna
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:49   #1601
idealnecialo
Zadomowienie

Ten brzuch jest niezly! hehe to sie nazywa "sam brzuch"
http://www.youtube.com/watch?v=LaL3K...eature=related
Stary 2010-04-14, 11:56   #1602
vette
Zadomowienie

Hmmmmm na innych watkach wybieraja raczej dziewczyny, ktore rodza najpozniej...wiadomo z jakiego powodu

Moze dzidziadziumdzia bedzie miala ochote objac nas protektoratem?
vette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 11:58   #1603
entertete
Rozeznanie

Cytat:
Może niestety, podobno częściej dziewczynkom rosną niż odrotnie.
Zapewne nie, ale już tyle słyszałyśmy przypadków cudownej przemiany płci przy porodzie, ja osobiście znam jedną

Co do koszul, ja kupiłam jedną porządną, ładną z guzikami do cycków przez środek, i planuję dokupić z 1 czy 2 gorsze, może nawet z ciuchlandu jak się trafi, bo też w tym nie śpię. Do porodu chyba nie musi być z rozpięciem na biust? ??

I mam jeszcze pytanie, czy stosujecie jakieś kosmetyki z wit A, bo ja ostatnio przeczytałam, że trzeba uważać by nie przedwkować. Patrzę a tu krem do rąk i do stóp z A, chciałam też użyć trochę maści witaminowej na twarz (na liszajka) i nie wiem, można nie można, w sumie to miejscowo i małe ilości......
entertete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:04   #1604
papeteria
Zakorzenienie

niezawsze ja siebie tylko tak luźno rzuciłam w razie braku chetnej
ew. moge byc rezerowa rezerwowej
Moim zdanie nie ma sie nad czym zastanawiac bo to nie jakieś prezydenckie wybory przecież
hd i ty jesteście na wątku praktycznie codziennie i na bieżąco.
Wiele innych dziewczyn również no ale wszystkie telefonami nie bedziemy sie wymieniac bo bedzie chaos

kasha co jest ?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

pilotka ten link co podałaś to sprzedajacy z mojego miasta no ale nie ma teraz wystawione
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:08   #1605
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
agravka- jakie ty masz wcięcie pod biustem... no no no
Zgrabna z Ciebie kobieta!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:10   #1606
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!

Ja już mam dość problemów... a tych jak na złość zamiast ubywać przybywa.... kurcze tak chciałabym to wszystko jakoś poukładać...
co sie kochana stalo?

Cytat:
Witajcie ponownie ale wy się tu rozpisujecie..... fajnie ja nie zawsze mam czas mimo że siedzę już w domku. właśnie wróciłam z glukozy, blee...., już niektóre z was też mają ją za sobą, byłam taka głodna że aż mnie mdliło, a tu jeszcze kubek cukru trzeba wypić, jakoś poszło. piszecie już o wyprawkach dla dzidzi , ja swoją odkurzę tak na początku lipca, a w maju zacznę kupować niektóre rzeczy zacznę od kosmetyków, bo wanienka, leżaczek, fotelik, łóżeczko i pierwsze ciuszki mam po starszym dziecku. Boję się kupować różowej pościeli, bo mimo tego że gin powiedział że dziewucha to i tak pewna dopiero będę jak ją zobaczę. Dziewczynki a co myślicie o wózku z serii ROAN MARITA wersja z gondolką? jest na Allegro wystarczy wpisać tą nazwę, ja właśnie ten kupuję, a na żywo jest cudny, lekki, duże koła, na wachaczach, no i dziecku nie wystają nogi z gondolki po pięciu miesiącach.
ostatnio nawet o nim pisalysmy mi sie podobaja one jak sa z gondola a jako spacerowki juz srednio ale to tobie ma sie podobac moja siostra go miala dla pierwszego dziecka ale to bylo prawie 7 lat temu tzn roana i byla bardzo zadowolona

Cytat:
z tym to roznie moze byc

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Hmmmmm na innych watkach wybieraja raczej dziewczyny, ktore rodza najpozniej...wiadomo z jakiego powodu

mi sie wydaje ze powinna byc osoba co sie czesto udziela na watku a dzidzia srednio sie udziela
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:13   #1607
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
niezawsze ja siebie tylko tak luźno rzuciłam w razie braku chetnej
ew. moge byc rezerowa rezerwowej
Moim zdanie nie ma sie nad czym zastanawiac bo to nie jakieś prezydenckie wybory przecież
hd i ty jesteście na wątku praktycznie codziennie i na bieżąco.
Wiele innych dziewczyn również no ale wszystkie telefonami nie bedziemy sie wymieniac bo bedzie chaos

kasha co jest ?

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

pilotka ten link co podałaś to sprzedajacy z mojego miasta no ale nie ma teraz wystawione
Ktos musi na bierzaco byc, zeby wrazie co informowac inne...
Bo my co raz blizej konca...mi zostalo do rozwiazania 103 dni wiec wiecie co raz blizej....
Moim zdanie musibyc to osoba ktora ma staly dostep do neta i wmiare dyspozycyjna

Edytowane przez karolcia228
Czas edycji: 2010-04-14 o 12:18
Stary 2010-04-14, 12:13   #1608
anoxa
Zakorzenienie

ja tez koszulki kupie jakies nie drogie bo na codzien nie spie w pizamach ani koszulach nocnych wiec zebym tylko do szpitala miala no i mysle ze kupie ze 3 staniki do karmienia bo one miekkie sa i zebym na noc mogla w nich spac a nie sa drogie
Stary 2010-04-14, 12:15   #1609
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

witam w ten ponury dzień
siala dobre z tym psem
misiulka świetna fryzura, szkoda, że ja mam afro na głowie bo sama bym sobie tak ścięła
dziewczyny śliczne brzuszki, agravka jaka ty szczuplutka jesteś
papeteria ja mam jedną koszulę rozpinaną na środku, jedną nie rozpinaną taką gorszą do porodu i jeszcze dokupię jedną rozpinaną na środku takie chyba najpraktyczniejsze.

Co do witamin to ja biorę feminatal z dha i płacę 55 zł.
Kopniaki czuję już bez przykładania ręki i nawet widzę jak brzuch mi skacze, ale jak mój M przykłada rękę to mały przestaje kopać hehe złośliwiec mały
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:15   #1610
agravka
Wtajemniczenie

Cytat:

mi sie wydaje ze powinna byc osoba co sie czesto udziela na watku a dzidzia srednio sie udziela
to moze zrobmy male wybory? do konca dnia kazda ktora sie udzieli ma napisac swoj typ osoby ktora wg niej bedzie odpowiednia. i jutro rano przeliczymy glosy i wyjdzie szydlo z worka)) co Wy na to? ja proponuje HD

kasha co sie stalo?
Stary 2010-04-14, 12:17   #1611
anoxa
Zakorzenienie

kurcze musze jechac do apteki i jakies zakupy zrobic a pada deszcz i nie chce mi sie wynurzac z domu

wczoraj maz powiedzial ze teraz jak bedzie wyjezdzal to mi kluczyki zabierze bo zamiast odpoczywac to caly czas gdzies jezdze

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

to ja proponuje papaterie i niezawsze
Stary 2010-04-14, 12:19   #1612
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandra82 Pokaż wiadomość
Ja bym też sie bała nacięcia "na żywca" jakbym miała rodzic naturalnie, ale - z czego bardzo się cieszę - będę miała cesarkę Sama operacja nic nie boli bo dają znieczulenie, a potem w ciągu tygodnia dochodzi się do siebie...

Według mojego gina bardzo dobrze miec w domu kota i absolutnie zaleca kontakt ze zwierzątami nawet małemu dziecku. Nie powinno się dzidziusia zamykać w sterylnym świecie, chroniąc przed wszelkimi zarazkami bo potem z czegoś takiego wyrastaja słabeusze i alergicy. Mi powiedział że dzieki naszemu kocurowi Ryśkowi jestem odporna na toksplazmozę i juz sie nie zarażę, jak to usłyszałam to wróciłam do domu i wymiziałam tego mojego sierściucha że tak nieświadomie dobrze na mnie wpływa
Ja zawsze uważałam, że kobieta jest do tego stworzona by rodzić naturalnie i powinna to właśnie tak robić.
Ale dziś wiem, że jeśli się podejmę, mogę tego nie przeżyć ja lub moje dziecko. Za duże ryzyko.
Natomiast co do pochwy- ponieważ ja nie znam "orgazmów", nie wiem czemu- takich od środka, liczyłam na to, że poród mnie zmieni i będzie inaczej. Ale skoro ma być jak ma być, to niech tak już będzie

A co do kota- jeśli jesteś odporna, to znaczy, że chorowałaś na toxo kiedyś. Ja też.
Cytat:
Mam male mieszkanko wiec juz posprzatane...samotnosc zle na mnie wplywa...
Wpadnij do mnie- sprzątania jest na tydzień :P.

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ja czasami tez mam mokrą bieliznę, zwłaszcza jak więcej chodzę A wyczuwanie pod ręką to chyba kwestia indywidualna. Mój tż wyczuł dopiero w 24 tc, może to dlatego, że mam sporo tłuszczu na brzuchu, bo wiem, że u niektórych dziewczyn było szybciej
Kurcze, ja pod ręką poczułam zaraz pierwszego dnia, gdy łaskotki zamieniły się na kopy. Tydzień później mój Ł. A jednak mam trochę ciała :P.

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
a to moj bebzunek, fotka z dzisiaj, 24 tc
Spiczasty- bardziej chłopkowy .

Cytat:
o taki
Mój wózek . Ale ja chcę ten neo, bo ma większe kółka skrętne .

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
A wiesz, że to tak nie działa? Moi rodzice oboje ciemni szatyni, a ja jasna blondynka :P.
Mało tego. Mama jest "Pocztówką", więc powiedzenie "od listonosza" jest jak najbardziej na miejscu .
Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Nie kombinuj- masz tylko jeden dzień przede mną .
A poza tym ja na bank rodzę przed terminem, co najmniej 2 tygodnie.

PS. Ja dziś na obiad robię specjalność zakładu mojego taty- założę się, że nie znacie .
Kiełbaski gotowane w sosie pomidorowym z groszkiem i cebulą.
Do tego dla mnie ziemniaczki, a dla Ł. ryż . Pychota.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:19   #1613
agravka
Wtajemniczenie

wlasnie wrocilam z zakupow i nie moglam sie na nic zdecydowac... masakra jakas nie mam na nic ochoty...
w koncu bedzie kurczaczek z frytkami i z sosem tzatziki
potem wezme sie za sprzatanie a pozniej w planie mam ogladanie filmu Kwiat Pustyni-widziala ktoras? podobno rewelacja
Stary 2010-04-14, 12:20   #1614
karolcia228
Zakorzenienie

Ja nominuje: papaterie i niezawsze

Stary 2010-04-14, 12:21   #1615
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
DZIEWCZYNY JAKIE KOSZULE NOCNE POLECACIE ? PYTAŁAM WCZORAJ ALE NIE DOCZEKAŁAM SIĘ ODPOWIEDZI
TE ROZPINANE Z BOKU, Z DZIURAMI CZY Z PRZODU ROZPINANE ?
Nie mam w domu żadnej bo nie lubie.Śpie albo w krótkiej koszulce albo w piżamie a z dwie musze kupić do szpitala.
Ja też nie lubię spać w koszuli nocnej i też kupuję tylko dwie, przy Martynie miałam takie zapinane z przodu na 3 guziczki ale widziałam juz teraz u mnie na targu takie z tymi guziczkami po obu stronach za 35 zł i bardzo mi sie spodobały, pewnie kupie jedna taką i jedną taką a szlafrok mam taki satynowy z rękawkami 3/4 więc nie będę juz kupowała drugiego.
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:22   #1616
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!!

Kasha bidulko nie smutkaj sie bedzie dobrze zobaczysz, przeczekaj tylko te zle chwile. Juz niedlugo dzidzia z Toba bedzie i kazdy dzien bedzie radosny z nim!

Cytat:
Tak jak dziewczyny pisaly nie wiadomo do konca, ale ja ufam mojemu ginowi i jak on mowi na 100% dziewczynka to ja mu wierze, mam nadzieje tylko, ze sie sprawdzi bo nie wyobrazam sobie synka w sukienkach czy rozowych spiochach ;P

Cytat:
TZ to szatyn, ciemne oczy, oprawa oczu ciemna
No tak to nie wiadomo. Zobaczymy jak sie geny polacza. W naszym przypadku oboje recesywne geny mamy ja blondynka, on ciemny blondyn, ja oczy niebieskie tz zielone, mam nadzieje ze rude nie wyjdzie , ale u nas nic innego wyjsc nie moze niz blondyna czy rudzielec i oczka niebieskie lub zielone
Najfajniej maja bruneci bo moze wszystko wyjsc

Maciuś
Stary 2010-04-14, 12:25   #1617
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Ja biore Feminatal Metafolin z DHA. ok 54zl
Stary 2010-04-14, 12:26   #1618
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:

ja dzisiaj zaczynam 24 tydzień i 3.5 kg do przodu

wiolek ślicznie wyglądasz!

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 12:29   #1619
idealnecialo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
dzieki

co do koszul to ja kupilam tą:
http://www.allegro.pl/item918220168_...rmienia_m.html
Mi sie tez te podobaja, ale stwierdzilam ze za duzy dekolt, ze potem jak sie schyle to bedzie mi cycki widac, albo ze ten dekolt sie rozejdzie i wydzie mi co nieco..

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Dziewczynki a co myślicie o wózku z serii ROAN MARITA wersja z gondolką? jest na Allegro wystarczy wpisać tą nazwę, ja właśnie ten kupuję, a na żywo jest cudny, lekki, duże koła, na wachaczach, no i dziecku nie wystają nogi z gondolki po pięciu miesiącach.
Ja jestem za bo taki mam.. ogladalam na allegro, kupilam w sklepie wiec widzialam tez na zywo.
Swietnie sie sprawdzil, najbardziej sie balam tych malenkich np 3 kolowych, tam to dzidzie wogole miesca nie maja albo na bardzo krotko..
Tak samo potem wygladaja w tych sportowych -ledwo sie mieszcza, a w maricie wszystko super. Potem dopiero jak nozki przerastaly juz podporke na nozki to zmiana na inna spacerowke byla.
Stary 2010-04-14, 12:30   #1620
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość

A wiesz, że to tak nie działa? Moi rodzice oboje ciemni szatyni, a ja jasna blondynka :P.
Mało tego. Mama jest "Pocztówką", więc powiedzenie "od listonosza" jest jak najbardziej na miejscu .
Tak bo bruneci moga miec po jednym genie recesywnym(jasny) i dominujacym(ciemny) i jak sie dwa geny recesywne brunetow spotkaja to wtedy wychodzi blondyn, ktory ma 2 geny tylko recesywne, wiec z dwoch blondynow nigdy nie wyjdzie brunet bo maja tylko geny recesywne. Jak pisalam wczesniej moja tata jak heban mama jak murzynka :P a ja blondynka

Maciuś
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości