Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 13:55   #421
caprica6
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
tylkoz e sny niby interpretuje sie odwrotnie (śnis ię dziewczynka-to będzie ch łopiec-sprawdzone hehehe) no wiec jakbny zastosować tą regułę to jednak mgr pojdzie w las
Oj przepraszam, mi sie kilka razy snilo ze dziewczynka i sie sprawdzilo
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Po pierwsze-temat miał być skończony

Po drugie widocznie jednak nie boisz się (inne dziewczyny zresztą też) aż tak jak ja, bo ja potwora nie zabiję
Ja uciekam z pomieszczenia w którym jest.
Na szczęście przy 4 kotach potwory prawie się nie pojawiają, a jakby coś mam Tż
W dzieciństwie, kiedy akurat mamy nie było (bo zwykle ona mnie ratowała) potrafiłam pójść po przyjaciółkę, która mieszkała obok i ona potwora załatwiła
Juz koncze temat, dodam tylko ze ten dzisiejszy owad byl w miare maly

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 13:58   #422
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Oj przepraszam, mi sie kilka razy snilo ze dziewczynka i sie sprawdzilo
każdy ma swój system hehehehe
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 13:58   #423
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Mam nadzieję, że w weekend mi nie pozamykają sklepów, bo to jest jedyny weekend, kiedy zostaję we Wrocławiu i musimy kupić ciuchy ślubne dla TŻ, a dla mnie jakieś pierdołki. I jest weekend zniżek w Glamour, więc chcę z tego skorzystać. I znowu na targi mieszkaniowe idziemy
No właśnie - chciałam w sobote też wykorzystać kartę, a tu nic nie wiadomo.

A jeszcze co do weekendu zniżek:
"Drogie Czytelniczki,
W zwiazku z tym, że w dniach 17 i 18 kwietnia odbędą się uroczystości żałobne w intencji ofiar katastrofy pod Smoleńskiem oraz pogrzeb Pary Prezydenckiej, prawdopodobnie większość sklepów będzie zamknięta. Nie mamy więc pewności, czy zakupy ze zniżkami związanymi z Narodowym Dniem Glamour będą możliwe do zrealizowania.
Dla wszystkich naszych czytelniczek organizujemy powtórkę Narodowego Dnia Glamour, która obdędzie się w sobotę 15 maja 2010 roku. Tego dnia obowiązywać będzie karta rabatowa przewidziana na 17.04.2010 r., która była dołączona do kwietniowego numeru Glamour.
Listę wszystkich sklepów, w których 15 maja będzie można zrobić zniżkowe zakupy oraz wszelkie inne informacje będziemy na bieżąco zamieszczać"

Także w razie czego - karta jeszcze się przyda
Stary 2010-04-14, 14:00   #424
201701300931
Konto usunięte

A niech się wypchają z tym 15 maja... W dniu ślubu nie będę po sklepach biegać
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:03   #425
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Nigdy nic nie wiadomo
Szwagier Tż-ta w dniu ślubu kupował koszulę

Swoją drogą - dziwi mnie czemu dali taki odległy termin, a nie np 24.04 ?
Stary 2010-04-14, 14:04   #426
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
a co będziesz robić?

ale mam w pracy pracy. do zarąbania.

Black ja to bym chciała albo New Beetle albo Pandolota Rozumiem że jutro uderzamy do dealera na zakupy?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:05   #427
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Nigdy nic nie wiadomo

Swoją drogą - dziwi mnie czemu dali taki odległy termin, a nie np 24.04 ?
Też by mi nie pasował, bo mam zajęcia... A to jest mój jedyny wolny weekend, kiedy oboje jesteśmy

Już i tak plany się spsuły, bo mi przesunęli targi mieszkaniowe na koniec maja, jak będziemy w podróży poślubej (o ile odbrze pójdzie)... Jaka ja jestem wściekła!!
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:08   #428
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Nigdy nic nie wiadomo
moj tata jak idzie gdzies na wesele to czesto w dzien wesela kupuje sobie garnitur, koszule i buty heheheh no ale panem młodym nie jest:P
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:15   #429
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Black ja to bym chciała albo New Beetle albo Pandolota Rozumiem że jutro uderzamy do dealera na zakupy?
spoko, tylko rozbiję skarbonkę..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:42   #430
gospella
Wtajemniczenie

Woda Ty to masz faktycznie przefajdane z tym tygodniem przed i po ślubie
ja z planów narazie w poniedziałek kosmetyczka, w piątek mamy duzo bo i te owoce i podpisy i sala winietki i zawieżc musimy i ciasto itp
ale chyba nie będę tak latać jak Ty
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:55   #431
agawoo
Zakorzenienie

Czesć Dziewczynki

Mam problem: potrzebuję namiarów na jakiegoś jubilera, który zrobi mi obrączki z naszego złota. Wydaje mi się, że któraś z Was tak robila ...

Ale kilku już obdzwoniłam i albo nie robia albo można u nich zostawić material w rozliczeniu ...

A juz kiedyś pisalam Wam o moim problemie jesli chodzi o obrączki i wojnie z teściówką dlatego musze takiego jubilera znaleźć ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 14:59   #432
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Hehe ale Ci trafili z tą datą

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Czesć Dziewczynki

Mam problem: potrzebuję namiarów na jakiegoś jubilera, który zrobi mi obrączki z naszego złota. Wydaje mi się, że któraś z Was tak robila ...

Ale kilku już obdzwoniłam i albo nie robia albo można u nich zostawić material w rozliczeniu ...

A juz kiedyś pisalam Wam o moim problemie jesli chodzi o obrączki i wojnie z teściówką dlatego musze takiego jubilera znaleźć ...
My w Krakowie u Węca tak robiliśmy, z tym że myśleliśmy, że właśnie w rozliczeniu się złoto daje, a Pani zaproponowała, że to żółte złoto przerobią na białe i nam zrobią nasze obrączki
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 15:03   #433
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
My w Krakowie u Węca tak robiliśmy, z tym że myśleliśmy, że właśnie w rozliczeniu się złoto daje, a Pani zaproponowała, że to żółte złoto przerobią na białe i nam zrobią nasze obrączki
Ja od Węca mam zaręczynowy pierścionek. Są świetni i godni polecenia. Mieliśmy u nich też zamawiać obrączki ale stanęło na naszych od Dereckiego.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 15:04   #434
dziubassskia
Raczkowanie

Cześć wszystkim... mam dzisiaj urwanie głowy w pracy... ale nareszcie troszkę sie uspokoiło
W ogóle ostatnie dnie są wariackie... Wczoraj do wieczora z Tż rozdawaliśmy zaproszenia (ufff zostało już malutko do końca)
Nie wiem jak sie zorganizuję przed ślubem, żeby to wszystko dopiąć na ostatni guzik... ostatnio jestem jakaś taka "przymulona"

miałam wstawić zdjęcie mojej sukni, ale niestety nie mam (nie zrobiłam )

ale jest ona bardzo podobna do tej:
http://www.gina.pl/index.html
dziubassskia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 15:11   #435
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Ja od Węca mam zaręczynowy pierścionek. Są świetni i godni polecenia. Mieliśmy u nich też zamawiać obrączki ale stanęło na naszych od Dereckiego.
Też mam zaręczynowy od Węca z szafirem

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim... mam dzisiaj urwanie głowy w pracy... ale nareszcie troszkę sie uspokoiło
W ogóle ostatnie dnie są wariackie... Wczoraj do wieczora z Tż rozdawaliśmy zaproszenia (ufff zostało już malutko do końca)
Nie wiem jak sie zorganizuję przed ślubem, żeby to wszystko dopiąć na ostatni guzik... ostatnio jestem jakaś taka "przymulona"

miałam wstawić zdjęcie mojej sukni, ale niestety nie mam (nie zrobiłam )

ale jest ona bardzo podobna do tej:
http://www.gina.pl/index.html
Spokojnie dasz radę to wszystko ogarnąć

Ja przygotowywałam wszystko nieco na odległość (my w Krakowie, suknia w Rzeszowie, ślub w Tarnobrzegu) i w niecałe pół roku był ślub.
Ale np. suknię odebrałam w czwartek przedślubny, bo tydzień wcześniej kiedy miałam ją odebrać podpięcie trenu mnie nie zadowoliło, próbny makijaż dzień przed ślubem okazał się porażką i tego samego dnia znalazłam kogoś innego, a w czasie jak mnie czesała już do ślubu fryzjerka, moja mama szukała w sklepach rajstop dla mnie
A normalnie jestem raczej z tych przygotowanych na wszystko wcześniej

Suknię masz z satyny?
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 15:11   #436
mariiasia
Zadomowienie

dziubassskia ładna suknia

zaraz usnę z nosem w klawiaturze.............. .......

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 15:42   #437
dziubassskia
Raczkowanie

Cytat:
Spokojnie dasz radę to wszystko ogarnąć

Suknię masz z satyny?
Mam nadzieję, ze jakos dam radę przez to przebrnąć... a suknię mam z żorżety...

mariiasia

pocieszę Cię, nie jesteś sama ja dziś też ledwo przytomna jestem.... na szczęście jeszcze tylko 45 minut i do domku

Edytowane przez dziubassskia
Czas edycji: 2010-04-14 o 15:40
Stary 2010-04-14, 15:45   #438
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, ze jakos dam radę przez to przebrnąć... a suknię mam z żorżety...

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------

mariiasia

pocieszę Cię, nie jesteś sama ja dziś też ledwo przytomna jestem.... na szczęście jeszcze tylko 45 minut i do domku
a ja jeszcze 1 godz 15 min na chwilę do domu, a potem na 19 do dekoratorki (chyba że znów coś wypadnie- odpukać bo już tyle razy przekładaliśmy że aż wstyd )

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 16:00   #439
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Woda Ty to masz faktycznie przefajdane z tym tygodniem przed i po ślubie
ja z planów narazie w poniedziałek kosmetyczka, w piątek mamy duzo bo i te owoce i podpisy i sala winietki i zawieżc musimy i ciasto itp
ale chyba nie będę tak latać jak Ty
No przefajdane, chyba lepszego slowa na okreslenie tego sie nie da znalezc...ale jak ci Martoolka liste zrobi to tez bedziesz miala przefajdane, ale jeszcze bardziej, bo ja cie nie przypilnuje, bo miejmy nadzieje,ze w tym czasie bede na miodowym
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 16:01   #440
dziubassskia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
a ja jeszcze 1 godz 15 min na chwilę do domu, a potem na 19 do dekoratorki (chyba że znów coś wypadnie- odpukać bo już tyle razy przekładaliśmy że aż wstyd )
My dzisiaj myślimy podjechać wieczorkiem to kuzynki Tż zaprosić ja z mężem na nas ślub i wesele... i tez mam nadzieję, ze w końcu nam się uda do nich zajrzeć....
Stary 2010-04-14, 17:06   #441
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Czesć Dziewczynki

a nie możecie sobie kupić nowych obrączek, a teściówce powiedzieć, że przetopiliście złoto?? a jak w przyszłości znajdziesz takiego jubilera to z tego złota możesz zrobić sobie pierścionek jakis, albo jakieś kolczyki dla swojej przyszłej córeczki np

umówiłam się w sobotę z babka w sprawie dekoracji kościoła.. muszę się zastanowić jaki chcę mieć w końcu bukiet ślubny, żeby pod to zrobić dekorację kościoła..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 17:19   #442
notizia
Raczkowanie

Kobietki piszę szybko z pracy...

powiedzcie mi czy Wy miałyscie kotyliony dla gośi?
chcę to zrobić sama, ale tasiemki tyo nie problem... gorzej jest np z ym kwiatuszkiem na środku który jest ozdoba... gdzie to kupić? jakieś pomysły, propozycje?
poratujecie mnie...
notizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 17:25   #443
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez notizia Pokaż wiadomość

chcę to zrobić sama, ale tasiemki tyo nie problem... gorzej jest np z ym kwiatuszkiem na środku który jest ozdoba... gdzie to kupić? jakieś pomysły, propozycje?
poratujecie mnie...
A bardzo chcesz miec te kotyliony?No bo to taki zupelnie niepotrzebny szczegolik, a sporo z nim kombinowania...ja jako gosc nie lubie kotylionow
Stary 2010-04-14, 17:26   #444
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:

poratujecie mnie...
ja nic takiego nie mam.. a chcesz je przypinac gościom na weselu??po co ??
Stary 2010-04-14, 17:28   #445
notizia
Raczkowanie

bo u nas tak jest... jak powiedziałam ze nie bedzie to był foch... kto bedzie chciał ten bedzie miał przypięte...
tylko musze gdzies dokupić te "pierdołki" do wykończenia i nie mam pojęcia gdzie...
notizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 17:28   #446
madmuazelle
BAN stały

Cześć

Właśnie wróciłam do domu,byłam tż na zakupach i kupiliśmy sukieneczke i bolerko dla bratanicy tż-ta,ktora będzie niosła nam obrączki.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 17:36   #447
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć

Właśnie wróciłam do domu,byłam tż na zakupach i kupiliśmy sukieneczke i bolerko dla bratanicy tż-ta,ktora będzie niosła nam obrączki.
takie sukieneczki sa słodziutkie a ile mała ma lat?
Stary 2010-04-14, 17:37   #448
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja tez mysle, ze same kolczyki to malo, wiec kupuj smialo te bransoletke
Cytat:
A bransoletkę jak najbardziej - dokupuj

Cytat:
Lain świetna ta bransoletka
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Bransoletka będzie świetnie pasować
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Lain głosuję za dokupieniem bransoletki!
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Ja tez jestem za bransoletką Sama nie chcę nic na szyję ale bransoletkę kupuję

dzieki dziewczyny wlasnie probuje dowiedziec sie ile ona w ogole kosztuje

Cytat:
Też mam zaręczynowy od Węca z szafirem
ja tez mam zareczynowy od Weca i tez z szafirem i dwoma brylancikami

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Tak sobie policzyłam że @ dostaje 13-14 więc raczej mam spore szansę żeby nie mieć 7 na ślub wiecie dziś miałam okropny koszmar ślubny.suknię miałam paskudna,do tego na sali padał deszcz nie było gdzie siedzieć poszłam do kościoła tylko a mój tż tylko na wesele ja poszłam tylko na drugi dzień,zabrakło jedzenia.to było okropne!
ja sobie niedawno wyliczylam, ze w dniu slubu nie bede miala @ powinna mi wypasc teoretycznie pod koniec podrozy poslubnej, ale nie zrobie przerwy w pigulach i nie wypadnie

Cytat:
W tej chwili miasto jest nie tyle zakorkowane, co sparaliżowane. Nawet nie próbuję wymyślić co tu się będzie działo w niedzielę
bedzie massakra
dobrze, ze poza leczeniem kaca po weselu nie mam na ten dzien innych planow

Cytat:
poratujecie mnie...
nie przewiduje zadnych kotylionow bylam na jednym weselu dzie nam je wciskano, ale ja w tym sensu nie widze. z reszta wszyscy sie szybko ich pozbyli

dziewczyny sorki, ze Was tak mecze(obiecuje - to juz ostatni raz ), ale co sadzicie o takim zestawie? (co do butkow to niestety chodzi tylko okolorek, bo musze miec buty z zapieciem zeby mi nie spadly i na pewno na nizszym obcasie - gdzies tak 6-7cm...)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-04-14 o 17:47
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 17:37   #449
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
bo u nas tak jest... jak powiedziałam ze nie bedzie to był foch... kto bedzie chciał ten bedzie miał przypięte...
tylko musze gdzies dokupić te "pierdołki" do wykończenia i nie mam pojęcia gdzie...
To moze ta osoba co wali takie fochy niech sie tym zajmie....
Stary 2010-04-14, 17:50   #450
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
a nie możecie sobie kupić nowych obrączek, a teściówce powiedzieć, że przetopiliście złoto?? a jak w przyszłości znajdziesz takiego jubilera to z tego złota możesz zrobić sobie pierścionek jakis, albo jakieś kolczyki dla swojej przyszłej córeczki np
Ja bym tak zrobiła, ale TZ nie chce robić mamie przykrości i on się na to nie zgodzi ....
Wrrr....
Ale już dzwoniłam do Węca i on coś takiego moze mi zrobić, tylko to zależy od tego ile będę miała tego złota.
Musimy zważyć obrączki, potem wybrać wzór i on nam przeliczy czy nasze złoto wystarczy czy nie .....
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości