Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 20:57   #4831
Natalia4005
Rozeznanie

Dot.: Rozbił się samolot prezydencki nad Smoleńskiem

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość

Nie siedzę w jego głowie, ale jestem osobą rozumną, która potrafi czytać i obserwować. Było widać jak na dłoni (przed śmiercią Prezydenta) co się działo pomiędzy PO a PiSem. Nie tylko w tv ale także czytając gazety. I powtórzę się. Poczytajcie czasem Gazetę Polską, w szczególności tą z dzisiaj.
Rozumiem co masz na myśli ale nie wyobrażam sobie takiego nieludzkiego zachowania, żeby przy okazji czyjejś śmierci, w dodatku gdy Pan Prezydent nie jest jeszcze pochowany myśleć o korzyściach politycznych...
P.S- Czytam gazety i oglądam TV

Stanisław Jerzy Lec

~~

Natalia4005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:58   #4832
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Wpisałam , dlatego napisałam, że jest to niewiadomokto. I taka osoba waży o takich kwestiach.
Emememsik źle odebrałaś moją wypowiedź, to tak jakbym ja wpadła na jakiś pomysł, a następnego dnia stałby on się faktem w całej Polsce.
Chodziło mi o skalę. Nie wiem, jak to inaczej wytłumaczyć.
Wymyślił, wspomniał w rozmowie telefonicznej z Jarosławem, a on wziął ten pomysł pod uwagę, zainteresował się tym wyjściem i skończyło się jak widać. Oczywiście ostatnie słowo miał kardynał Dziwisz.
Stary 2010-04-14, 20:58   #4833
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Fresa Pokaż wiadomość
Jak nie jesteś na 100% pewna to nie siej plotek!
Od początku mówiono, że miejsce pochówku zaproponowała rodzina a ostateczną decyzję, czy się zgadza, miał podjąć Dziwisz i ogłosić ją we wtorek o godzinie 18. Tak też było.
Adam Bielan w wywiadzie rano dla RMF powiedział, że propozycja nie wyszła od rodziny, trzeba było ich do tego namawiać.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:58   #4834
maxi82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gogo Yubari Pokaż wiadomość
Wybacz, ale ja też mogę sobie tak powiedzieć. Może podasz nam te źródła? Jak już powiedziałam, mnie się wydaje, że mówili nawet w tv, że Dziwisz zaproponował, a rodzina zaakceptowała, ale na 100% pewna nie jestem.
Dobra, mi nie zależy. Nie mam powodu, żeby takie rzeczy zmyslać. Ale OK, możesz wierzyc lub nie. Może więc wystarczy Ci wypowiedź Adama Bielana, o ile pamiętam to w TVN24. Sądzę zretsztą, że będzie jeszcze powtarzana i cytowana wielokrtonie. A powiedział, że życzeniem Marty było, aby jej rodzice byli pochowani w Warszawie.

Możliwe, że tu się pomyliłam i że Marta mieszka w Sopocie, akurat nigdy mnie to nie interesowało. Ale wiem, że chciała, aby byli pochowani w Warszawie. Zresztą podejrzewam, że ta sprawa jeszcze będzie mocno poruszana w mediach...
maxi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 20:59   #4835
dooorra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość

Powiedział. Akurat jak przejeżdżałam pod RM, to radio nam w samochodzie sfiksowało i cycki mi opadły na to, co usłyszałam.

Szkoda, że gloryfikuje się jakieś mityczne zasługi Kaczyńskiego, a reszta ofiar (niejednokrotnie wielce zasłużonych dla pojednania narodów, dla ujawniania prawdy o pewnych czynach - vide. p. Przewoźnik chociażby) pozostaje w cieniu. Smutne. Jak mówię - rośnie nam para świętych, do których będą pielgrzymować na Wawel...
Zgadzam się, czasami mam wrażenie że jeszcze trochę i oprócz pogrzebu w niedziele to będzie jeszcze beatyfikacja. Moja ocena na temat jego prezydentury pozostaje taka sama , czyli mimo wszystko moim zdaniem nie był dobrym prezydentem. Ktoś wcześniej napisał, że on złączył kraj ale z tego co pamiętam to jego działania i wypowiedzi częściej dzieliły i na pewno nie był prorosyjski. Moim zdaniem nie zasłużył na Wawel.
Niestety zapomina się o innych ofiarach tej tragedii np. ŚP. Krystyny Bochenek, osoby którą zawsze bardzo podziwiałam.
dooorra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:00   #4836
Madaleinee
Zadomowienie

dziewczyny wątek niedługo dobije do magicznej liczby, prosiłabym Was żeby żadna nie zakładała drugiej części.
Tworzy się z tego kolejna chora kłótnia, po co to komu?
Dajcie tym ludziom odejść w spokoju.

Madaleinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:01   #4837
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Adam Bielan w wywiadzie rano dla RMF powiedział, że propozycja nie wyszła od rodziny, trzeba było ich do tego namawiać.
Trzeba było słuchać wydań informacyjnych od poniedziałku.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 21:01   #4838
Agata178
Przyczajenie

Ktoś jednoosobowo lub jedno-partyjnie podjął decyzję o pochówku na Wawelu Zastanawiam się gdzie powinien zostać pochowany ( za kilkanaście lat) Lech Wałęsa?.
Agata178 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:01   #4839
maria28
Kniaginia

Pochówek na Wawelu to chichot historii. I tyle z mojej strony, ze względu na żałobę.
maria28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:02   #4840
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Trzeba było słuchać wydań informacyjnych od poniedziałku.
Ależ Ty złośliwa jesteś. Słuchałam, nie da się nie słuchać, decyzję miała podjąć rodzina. Decyzję podjęła rodzina, namawiana na pochówek w Krakowie.
Oj Fresa, Fresa....
Wywiad z dzisiaj, polecam.

Stary 2010-04-14, 21:02   #4841
maxi82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hawa Pokaż wiadomość
Czyli na czas żałoby trzeba siedzieć cicho i nie odzywać się, jeśli ma poglądy inne niż zwolennicy prezydenta?

Córka Kaczynskich mieszka w Sopocie, rodzice będą pochowani w Krakowie. Całą Polskę trzeba przemierzyć, aby ich grób odwiedzić...

Też mam czasem wrażenie, ze zaraz będzie mowa o beatyfikacji...
Jak napisałam, nie interesowałam się akurat gdzie mieszka. No cóż, w takim razie z jakis powodów chce, aby rodzice byli pochowani w Warszawie.
maxi82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 21:02   #4842
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez Madaleinee Pokaż wiadomość
dziewczyny wątek niedługo dobije do magicznej liczby, prosiłabym Was żeby żadna nie zakładała drugiej części.
Na pewno powstanie kolejna część.
Stary 2010-04-14, 21:03   #4843
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:

dodam jeszcze, że księża, biskupi itp nie powinni się mieszać w politykę.
Nie wiem czy to jest prawda, ale babcia mi dziś powiedziała (ona non stop ogląda wiadomości), że Rydzyk powiedział coś w rodzaju, że szkoda że to nie był Donald Tusk/to miało się stać (czyt. katastrofa samolotu) jak Donald Tusk leciał do Katynia w środę... przecież to przechodzi ludzkie pojęcie
Wybaczcie, jeśli kogoś urażę tym co teraz napiszę, ale muszę skomentować pogrubione. Oczywistym jest, że jeśli Rydzyk tak powiedział to naprawdę, w obliczu takiej tragedii przesadził. Wręcz nie do pomyślenia jest życzyć komuś śmierci. Aczkolwiek wiadomo, że PiS i PO się poprostu wzajemnie nie trawili. Samo to, że Tusk poleciał właśnie wcześniej do Katynia, a L. Kaczyński dolatywał kilka dni później. Nie polecieli razem (a przynajmniej w tym samym dniu). Czasami mam wrażenie, że PO zaciera ręce po tej tragedii. W końcu przeszkody, która stała im na drodze i wrogowie już zniknęli [/QUOTE]

Ręce opadają. Czy Ty dziewczyno nie widzisz, w jak ciężkim położeniu znalazła się PO? Co nie zrobią będzie źle. A Kaczyński i PIS zostaną męczennikami za prawdę... jedynymi słusznymi ma się rozumieć.

I w ogóle nie wiem skąd ten pomysł. Tam zgineli ich koledzy! Nie wiem, kto w takiej sytuacji zacierałby ręce...

Cytat:
Królewska Katedra na Wawelu należy do Kościoła Katolickiego, dlatego kardynał Dziwisz jako metropolita diecezji krakowskiej ma prawo podjąć decyzję odnośnie pochówku.
Zanim ktoś zacznie protestować to niech się trochę doinformuje najpierw.
Tak. Zgodę. Ale nie inicjatywę. A widać niestety wyraźnie do kogo należy inicjatywa, choć teraz wszyscy umywają ręce i za chwilę wyjdzie, że prezydent sam się tam chce pochować.
Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
To był Rydzyk, to on takie zdanie wypowiedział.

A ta homilia została źle zrozumiana ten ksiądz stwierdził, że tragedia mogła się zdarzyć w środę, ale czy te słowo oznacza: mogłaby (przypuszczenie z nadzieją) lub powinna była? Nie. Stwierdził tylko fakt, że mogla równie dobrze wydarzyć się wtedy, ale zdarzyła się właśnie w sobotę, w rocznice mordu katynskiego, co ma w pewien sposób charakter symboliczny.

Naprawdę nie widzicie tego, ze została źle zrozumiana?
Dla mnie ta homilia jest jasna. A końcowe zdanie o agnostykach aż nadto czytelne.
Cytat:
Napisane przez tutmirlajt Pokaż wiadomość
DLa mnie byl wielkim czlowiekiem. Potrafil mowic NIE, kiedy inni chowali glowe w piasek..Za to mam do Niego szacunek, ze nie szedl na kompromisy w sprawach waznych dla naszego narodu.
Widzisz. Ja to też cześć tego narodu, o którym piszesz. I z mojego punktu widzenia nie zrobił on zbyt wiele dobrego. Nie napiszę o konkretach, bo o zmarłych nie mówi się źle. Ale nie wciskajcie, że dla każdego Polaka był mężem stanu i wybitną postacią.

Cytat:
Nie wiem po co ta ironia, a raczej złośliwość. Powszechnie wiadomo, że Prezydent był praktykującym katolikiem, więc chyba nie dziwi Cię, że będzie pogrzeb kościelny? ktoś zaproponował Katedrę na Wawelu, arcybiskup krakowski wyraził zgodę. Co w tym takiego dziwnego?
Freso, ani słowa nie zrozumiałaś z tego co napisałam. Niech ma katolicki pochówek. Natomiast Dziwisz występuje w roli decydenta - to raz, a dwa - miesza w politycznym kotle.
ukrycior jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:04   #4844
Gogo Yubari
Rozeznanie

Cytat:
Jak nie jesteś na 100% pewna to nie siej plotek!
Od początku mówiono, że miejsce pochówku zaproponowała rodzina a ostateczną decyzję, czy się zgadza, miał podjąć Dziwisz i ogłosić ją we wtorek o godzinie 18. Tak też było.
Słucham? Jakich plotek? Gdyby to była plotka nie powiedziałabym, że nie jestem pewna na 100%!!! Może należałoby w końcu myśleć co się mówi, a nie mówić, co się myśli :/
Gogo Yubari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:05   #4845
LadyBird90
Raczkowanie

Wiecie co, mnie trochę dziwi ten fakt, że Prezydent zostanie pochowany na Wawelu, ale...
-po pierwsze, klamka już zapadła, nic nie dadzą te idiotyczne protesty..
-po drugie, w życiu nie wyszłabym na ulicę, żeby ogłaszać swój sprzeciw! i to jeszcze w taki sposób
Brawo Polacy, za to że umiecie się 'zachować'! Jeszcze kilka dni temu świat pisał o Nas, jak to zjednoczyć się potrafimy, jakim wspaniałym jesteśmy Narodem, a tu proszę...

Zero szacunku dla zmarłych, ich rodzin i osób które są tą sytuacją oburzeni..

Mam tyle do napisania na ten temat, że już mi się plączą myśli, nie umiem logicznie określić tego co czuję w tym momencie... przez tą całą, beznadziejną sytuację

Brakuje tylko tego, żeby Ci 'PATRIOCI' wyskoczyli ze swoimi transparentami w dniu pogrzebu.
LadyBird90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:06   #4846
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez LadyBird90 Pokaż wiadomość
Brakuje tylko tego, żeby Ci 'PATRIOCI' wyskoczyli ze swoimi transparentami w dniu pogrzebu.
Wszystko jest możliwe . Protesty są też wg mnie zupełnie nie na miejscu. Nie dajemy Im odejść w pokoju .

Stary 2010-04-14, 21:07   #4847
Jamajka007
Zakorzenienie

właśnie zaczyna się kolejna powtórka wywiadu z p. Marią Kaczyńską na TVN Style.

"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.."

Jamajka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:08   #4848
dobra_wróżka
BAN stały

A ja jestem ciekawa, czy Jaruzelskiego też by pochowali na Wawelu?, w końcu był prezydentem.
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:08   #4849
Natalia4005
Rozeznanie

Tadeusz Cymański z PiS - "Nie chce się wierzyć, że to wydarzenie miało miejsce. Może nas skłoni do refleksji, że nie jesteśmy reżyserami własnego życia"...

Warto się nad tym zastanowić.

Stanisław Jerzy Lec

~~

Edytowane przez Natalia4005
Czas edycji: 2010-04-14 o 21:09
Natalia4005 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 21:08   #4850
effectt
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ameliax Pokaż wiadomość
Jestem młoda i nie uważam się za ignorantkę polityczną. Jeżeli jestem w stanie rozmawiać ze znajomymi o polityce to śmiem twierdzić, iż jakąś wiedzę mam.
Przepraszam Cię bardzo, ale Lech Kaczyński nie był dobrym prezydentem, niestety. Wiecznie coś pokręcił, z Rosjanami ciągle się kłócił. Moja znajoma miała z nim wykłady z Prawa Pracy. Studenci walili drzwiami i oknami, był uwielbiany.
Prezydent NIE zjednoczył narodu. To, że wywieszamy flagi itp. to jest ludzki odruch, a nie zjednoczenie państwa.
Kłócił się z Rosjanami.. Kłócił się o Katyń, rządał odszkodowania za niego i to wszystko dla Polski!
Cytat:
Napisane przez ukrycior Pokaż wiadomość
To ma coś w spólnego z serialem. Ja akurat trafiłam kiedyś na ten jeden odcinek, jak z plamy na suficie nagle zrobiła się świeta figura...

Wypowiedź popieram w 100%.

Jak każdy z nas Wajda ma prawo wyrazić swoje zdanie. A wpływ na decyzję ma żaden. Co innego Dziwisz.

Nie zgadzam się z żadnym zdaniem. Moja ocena prezydentury Kaczyńskiego nie uległa zmianie w związku z jego śmiercią. Zjednoczenie narodów, obiektywne media, klapki opadają? Nie - jest jeden wielki bełkot.

A nie Nasz Dziennik?

Powiedział. Akurat jak przejeżdżałam pod RM, to radio nam w samochodzie sfiksowało i cycki mi opadły na to, co usłyszałam.

Szkoda, że gloryfikuje się jakieś mityczne zasługi Kaczyńskiego, a reszta ofiar (niejednokrotnie wielce zasłużonych dla pojednania narodów, dla ujawniania prawdy o pewnych czynach - vide. p. Przewoźnik chociażby) pozostaje w cieniu. Smutne. Jak mówię - rośnie nam para świętych, do których będą pielgrzymować na Wawel...
Muszę Cię zmartwić, ale nie. Jeszcze jestem w pełni rozumu i wiem co piszę, także nie sugeruj mi pomyłki. Uwierz, że w Gazecie Wyborczej, której redaktorem jest prawdziwy Polak Aaron Szechter .. ups..! chciałam napisać Adam Michnik, nie przeczytasz takich rzeczy.
Cytat:
Nie odmawiaj tym ludziom sumienia. Myślisz, że w PO są tacy, którzy życzyliby śmierci dziesiątkom? Może nie przepadam za Tuskiem, ale nigdy bym nie śmiała nikogo o to oskarżać. I życzyć śmierci najgorszemu wrogowi.
Ale ja patrzę w tym momencie od strony politycznej. Od samego początku powtarzałam, że nawet ludzie z PO (że tak to ujmę) napewno są wstrząśnięci tragedią i przeżywają to.

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:10   #4851
Hortencja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madaleinee Pokaż wiadomość
Tworzy się z tego kolejna chora kłótnia, po co to komu?
Dajcie tym ludziom odejść w spokoju.
Popieram w 100 %.. Aczkolwiek widzę, że tak się nie stanie, bo dyskusja rozpętała się na dobre.

2 more months...
Hortencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:10   #4852
tipsiara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mel89 Pokaż wiadomość
Już to tu pisałam ale napiszę jeszcze raz - Wstyd Wam tego, że świat ogląda, że "co ludzie powiedzą", jak skomentują itd itp.

Wstyd Wam "powinno" być z zupełnie innych względów, sądzę że dużo głębszych, a nie dlatego "co świat napisze".
Z jakichże to względów powinno nam być wstyd? "wg. ciebie?"
tipsiara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:11   #4853
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ Ty złośliwa jesteś. Słuchałam, nie da się nie słuchać, decyzję miała podjąć rodzina. Decyzję podjęła rodzina, namawiana na pochówek w Krakowie.
Oj Fresa, Fresa....
Wywiad z dzisiaj, polecam.
Nie jestem złośliwa. I nie zamierzam odbijać piłeczki, ale... wywiad z jutra, z przyszłego tygodnia, z przyszłego miesiąca, roku... polecam

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:11   #4854
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooorra Pokaż wiadomość
Zgadzam się, czasami mam wrażenie że jeszcze trochę i oprócz pogrzebu w niedziele to będzie jeszcze beatyfikacja. Moja ocena na temat jego prezydentury pozostaje taka sama , czyli mimo wszystko moim zdaniem nie był dobrym prezydentem. Ktoś wcześniej napisał, że on złączył kraj ale z tego co pamiętam to jego działania i wypowiedzi częściej dzieliły i na pewno nie był prorosyjski. Moim zdaniem nie zasłużył na Wawel.
Niestety zapomina się o innych ofiarach tej tragedii np. ŚP. Krystyny Bochenek, osoby którą zawsze bardzo podziwiałam.
To była Osoba, po której płakałam najbardziej. Cały czas przed oczami stoi mi jej ciepły uśmiech. Organizowała zloty Krystyn, imienniczek mojej mamy, na jednym byłyśmy... Bardzo zabraknie Pani Krystyny.

Cytat:
Napisane przez LadyBird90 Pokaż wiadomość
Wiecie co, mnie trochę dziwi ten fakt, że Prezydent zostanie pochowany na Wawelu, ale...
-po pierwsze, klamka już zapadła, nic nie dadzą te idiotyczne protesty..
-po drugie, w życiu nie wyszłabym na ulicę, żeby ogłaszać swój sprzeciw! i to jeszcze w taki sposób
Brawo Polacy, za to że umiecie się 'zachować'! Jeszcze kilka dni temu świat pisał o Nas, jak to zjednoczyć się potrafimy, jakim wspaniałym jesteśmy Narodem, a tu proszę...

Zero szacunku dla zmarłych, ich rodzin i osób które są tą sytuacją oburzeni..

Mam tyle do napisania na ten temat, że już mi się plączą myśli, nie umiem logicznie określić tego co czuję w tym momencie... przez tą całą, beznadziejną sytuację

Co z tego, że media zachodnie piszą, że Polacy są zjednoczeni, skoro faktycznie nie są... to fasada, trzeba przyjąć realia. Transparenty niepotrzebne, szopka z Wawelem też nie.
Stary 2010-04-14, 21:11   #4855
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dobra_wróżka Pokaż wiadomość
A ja jestem ciekawa, czy Jaruzelskiego też by pochowali na Wawelu?, w końcu był prezydentem.

A bo jest kogo porownywac...
Ludzie, opamietajcie sie.
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:13   #4856
ukrycior
Zakorzenienie

Cytat:
Kłócił się z Rosjanami.. Kłócił się o Katyń, rządał odszkodowania za niego i to wszystko dla Polski!

Muszę Cię zmartwić, ale nie. Jeszcze jestem w pełni rozumu i wiem co piszę, także nie sugeruj mi pomyłki. Uwierz, że w Gazecie Wyborczej, której redaktorem jest prawdziwy Polak Aaron Szechter .. ups..! chciałam napisać Adam Michnik, nie przeczytasz takich rzeczy.

Ale ja patrzę w tym momencie od strony politycznej. Od samego początku powtarzałam, że nawet ludzie z PO (że tak to ujmę) napewno są wstrząśnięci tragedią i przeżywają to.
Na ten argument mi kontrargumentów brak. Z antysemityzmem nie dyskutuję.
Stary 2010-04-14, 21:13   #4857
dobra_wróżka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
A bo jest kogo porownywac...
Ludzie, opamietajcie sie.
Ale prezydent to prezydent.
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 21:13   #4858
Dorotka...
Rozeznanie

Cytat:
Teraz na tvn24 jest Miecugow i Kwaśniewski. Kwaśniewski również przyznał, że są 2 wersje kto chciał pochówku na wawelu a kto w wawie

"people don't get what they deserve, they just get what they get".
Dorotka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:14   #4859
Gogo Yubari
Rozeznanie

Cytat:
właśnie zaczyna się kolejna powtórka wywiadu z p. Marią Kaczyńską na TVN Style.
ogldałam te wywiad przed i po śmierci pani Marii (powtarzali dzisiaj na tvn). Najsmutniejszy moment to ten, w którym pani Maria mówi, że będzie życzyła swojemu mężowi zdrowia i przede wszystkim tego, żeby ludzie go szanowali (czy coś w tym rodzaju)... i spełniło się... ale czemu w ten sposób?
Gogo Yubari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:14   #4860
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Nie jestem złośliwa. I nie zamierzam odbijać piłeczki, ale... wywiad z jutra, z przyszłego tygodnia, z przyszłego miesiąca, roku... polecam
Chyba źle zrozumiałaś moje posty, dlatego prosiłam o ponowne przeczytanie.
Nie wiem, o co Ci chodzi, ale cieszę się, że masz satysfakcję.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości