|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
Cytat:
ale dopóki oni tego nie wyjaśnią to mi to nie da spokoju..
|
|
|
#2042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Bo my tu bardzo ważne kwestie roztrzygamy.
Czeeeeeść! ![]() Mnie tak w ogóle wciągnął wątek o usuwaniu celluitu za pomocą odkurzacza ale mają ludzie pomysły..edit: No to ja już nie wiem. Myślałam, że chodzi Wam o to, co wystaje zza drzewa przy którym leży duża część samolotu, ale ja tam widzę tylko coś takiego, co się dziwnie wije
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2010-04-14 o 22:35 |
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
mozecie podac jeszcze raz link do filmu ??
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c
|
|
|
#2045 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi się wydaje, że co jakiś czas będą przypominać nam o tym, podnosić od nowa te teorie, nawet jak już oficjalnie zostaną wyjaśnione...
Kawuś ![]() Mam wrażenie, że tutaj to było jego zniecierpliwienie...
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hardcore
|
|
|
|
|
#2049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). ech, pieniądze potrafią ludziom zawrócić we łbieCytat:
co do Krk, myślę jednak, że dadzą radę. Na pewno będą współpracować z ochroną amerykańskiego prezydenta i innych osobistości (a pewnie i ze wszystkimi służbami specjalnymi). Cytat:
Tobie nie napiszę, szantażystko deszczówko! ![]() masz zakaz czytania, o! GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRR odpisałam Wam tutaj megadługie wypowiedzi i co? i KUPA! wiadomość mi wcięło ![]() jeszcze raz w skrócie: P. na moje pytanie z cyklu: jako że nam się układa w pracy, to chyba fajną nam wróży przyszłość, nie? odpowiedział, że jego podwyżka wszystko przyspieszy (nie muszę pisać, że w uszach mi dzwoniło... dzwonami weselnymi ), więc pytam: "ooo, co takiego?" on: "spłatę auta i kredyt na mieszkanie". nie wiem, czy podpuszczał, czy nie. myślę, że nie dałam po sobie poznać mojej zawiedzionej miny. w każdym razie napisałam z 10 razy tyle, bo rozmowa trwała dlużej, ale taki jest jej sens, o! ![]() PS zgadzam sięz rain - na filmie widać tylko gapiów, żadnych błagających o pomoc rąk wysuniętych w górę nie ma. poza tym zgadzam się w kwestii Rosji, na pewno nie na rękę im to jest. teraz każdy mówi o tej tragedii i o Katyniu. PS2 zwalczanie cellulitu odkurzaczem rządzi |
|||
|
|
|
#2050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
ale sprawa z tym filmikiem była taka ,że ktoś go dał o 9 w ktorys dzien i ktoś go skasował , jeszcze było cos w tv mówione ,ze rosjanie zabrali temu mezczyznie jakas kamere a on film wczesniej wyjął,nie wiem czy to ta sama sprawa bo nie wiem czy ten film był kamerą czy tel..
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katarakta
|
|
|
|
|
#2053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie boję się Ciebie ![]() Twarda bądź, nie daj się podpuszczać <zagrzewa do walki jak trener bokserski>! ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
EDIT W dodatku był i jest dostępny na ROSYJSKICH stronach, więc gdyby im zależało, to by go sprzątnęli od razu. |
||
|
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast teorie spiskowe nie zawsze są tylko teoriami. WTC, histeria ze szczepionkami przeciw tej całej grypie czy kryzysy ekonomiczne... co do tego filmu o WTC, to jest mocno naciągany. mimo że jestem na 99% pewna, że Amerykanie "pomogli" zamachowcom. nieważne. sanrioo, ja bym się pisała na te nacycniki, ale nie wiem ,jaki mam rozmiar w tych firmach ![]() a jak mi będą brzydko leżeć na biuście
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
rain to może chodziło o coś innego
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
a niby czemu Rosji nie na rękę, że się każdy dowie o Katyniu, przecież to było za czasów innego ustroju - ZSRR, NKWD, Stalina
Zresztą dobrych parę lat temu sami oficjalnie się do tego przyznali....
|
|
|
|
#2058 |
|
Zakorzenienie
|
A uważasz, że to było nie na miejscu, że człowiekowi, który wlazł na teren tragedii zabrano kamerę? Z paparazzi, czy jak ja to mówię hienami (bo to nie są dziennikarze) zawsze i wszędzie się tak postępuje.
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Ale mówić o tym jakoś cały czas jest im bardzo niewygodnie. Baaaardzo niewygodnie. A tu nagle cały świat na nich patrzy, a w rosyjskiej telewizji w porze największej oglądalności wyemitowano "Katyń" Wajdy, po czym wiele osób, z którymi przeprowadzono wywiady stwierdziło, że "teraz wiedzą naprawdę co zrobili ich przodkowie". Wciąż uważam, że to nie jest na rękę rosyjskiej machnie, która jakby nie patrzeć ma tendencję to zamiatania pod dywan niektórych rzeczy. |
|
|
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
rain no właśnie nie wiem jak to jest z tym zabieraniem kamer..
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
Katarakta
Naj tu masz kalkulator rozmiarów http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html A jak nie dobry na all powinien pójść z nadwyżką.
|
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widocznie Cię testuje, nie wierzy, że możesz wytrzymać Dzielna ty Zazdrośnico! A może dużego palca u nogi?
|
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, to po rusku znaczyło odejdz stad czy jakos tak ![]() od wczoraj miałam niezły kociołek odnosnie tego wesela. Chodzi o to, ze ja chciałam miec na remizie u tzta, bo bedzie ok 6 tys taniej. problemem była kucharka w tamtych okolicach, bo nie mozna było znaleźć. Moja mam znalazła jedna, ale blisko mnie, a nie tzta. I tak kucharka nakreciła mame na taka sale w hotelu w moim miescie. no i mama wczoraj dzwoni i nakrecona gada. dzisiaj była obejrzec sale i okazało sie, ze nasz termin jest zajety. jest wolny tylko 6 i 13 sierpnia. 6 nam nie pasowało za bardzo, 13 nie chcielismy, wiec mama sobie wymysliła wesele w niedziele, a w pon, bo jest swieto, poprawiny oczywiscie od nas zalezy gdzie i kiedy bedziemy chciec, ale jej sie bardzo ta sala podoba. W sumie ta sala to nie jest głupi pomysł, choc jest drozsza o 1,5 tys od remizy, ale to pikus. Wazne, ze jest na miejscu, jest hotel (bo ta sala w hotelu jest, ale hotel nie robi normalnych wesel, tylko wynajmuje sama sale). no i mamy dobrą kucharkę, a to połowa sukcesu. Tak wiec zdecydowalismy z tztem przełozyc nasz slub z 20 na 6 sierpnia. zapraszam![]() mamy juz wstepnie zaklepanego fotografa http://www.slub.markmedia.pl/ bardzo nam sie podoba ten http://www.kubacichocki.pl/ ale jest 4 razy drozszy od naszego ![]() no i jestesmy w trakcie zalatwiania orkiestry
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a podgłośnijcie sobie jeszcze raz ten filmik i zobaczcie że na 53 sekundzie wyraźnie słychać "żyje" i potem ten strzał !
crozee fajne zdjęcia
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-04-14 o 22:59 |
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Po tych wypowiedziach przyszło mi jeszcze jedno miejsce, ale raczej się nie zasysa tylko wprost przeciwnie. :/ No nic niech to będzie słodką
tajemnicą kolegi...
|
|
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2066 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
cześć...
pamiętacie mnie jeszcze ?Nawet nie będę próbować Was nadrabiać.... Ostatni mój post jest jakoś na początku wątku...
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jaka wiocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstyd mi za ludzi i ich podłość i głupotę!!!!
słyszalam właśnie, że jeden z hoteli w Krk (nie chcę rzucać pewnych nazw, ale coś z Qu.... w nazwie) za nocleg z soboty na niedzielę zawołał 10 000zł..... kretyni, debile, imbecyle... wykorzystują śmierć i fakt, że ważne głowy przyjeżdżają, więc kasę na pewno mają..... wstyd! nie mam słów na takie zachowanie!! |
|
|
|
#2068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ścieżka jest podkładana, weź się po prostu normalnie zastanów - tego nie dało się przeżyć, skoro WSZYSTKIE ciała były porozrywane (swoją drogą zastanawiam się, jak do tego dochodzi fizycznie... bo rozumiem, jakby był wybuch, jakby zgniotło czy w miejscu pęknięcia samolotu ktoś był, ale tak wszyscy w szczątkach... przepraszam za dosłowność, ale nie wiem, jak to jest).wiecie co, mam nadzieję, że luby mnie podpuszcza. bo mi się smutno zrobiło, że ja dzielnie milczę i on też, kurde... crozee, bardzo fajny ten fotograf, a jak niedrogi, to tym lepiej tego drugiego widziałam już wczesniej zdjęcia, ale ten, którego wybraliście, tylko nieznacznie mu odstępuje moim zdaniem Ps a ja teraz jeszcze ten "dokument" o Sikorskim oglądam...
|
|
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
crozee no to gratuluję
a fotograf całkiem całkiem. Ja się zakochałam w sukni z tego drugiego, ze zdjęcia pary na łące z fioletowymi kwiatkami (on stoi za nią, ona oparta plecami o niego). Chciałabym taką prostą i jednocześnie jakoś wyglądającą na mojej szerokiej dupce ![]() A 70E to ja bym brała 32E lub 32DD (ja mam 65G/70F). Madzia przestań już to oglądać Naj ucz się cierpliwości I daj mu zrobić niespodziankę.Ja się zastanawiam jak podsunąć TŻtowi rozmiar pierścionka (bo nie noszę w ogóle) co by dobry kupił ale jednocześnie bez sugestii ![]() Frezyjka ehh.. więc pewnie ktoś z głów państw będzie u nich nocował. Zawsze się znajdą idioci żerujący na tragedii, trzeba to nagłośnić i im wstydu narobić. Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-04-14 o 23:11 |
|
|
|
#2070 |
|
Zakorzenienie
|
co za ludzie !!!!!!! pogięło ich
Naj ja własnie też nie wiem jak to było... musiało to być straszne![]() a milczenie oznacza to,że rozmawialiscie juz o tym i on chce żebyś troszke o tym zapomniała ![]() żeby niespodzianka była wieksza
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-04-14 o 23:08 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

Dziwny kształt ma
ale dopóki oni tego nie wyjaśnią to mi to nie da spokoju..

u pozostałych 

ale mają ludzie pomysły..

Poza tym po obejrzanym dokumencie o wtc, który mocno poddaje w wątpliwość, że to Talibowie zrobili ten zamach już by mnie nic nie zdziwiło... Boję się, że jeśli coś by było na rzeczy, to przy tym samolocie, czarnych skrzynkach pracują głównie Rosjanie i i tak niczego się nie dowiemy 

nie pokazujcie takich rzeczy kobitki bo to straszne!