"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 22:32   #2041
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Już chyba wiem o co Wam chodzi. Moim zdaniem to po prostu coś płonie i dlatego tak się rusza, ale na rękę mi to nie wygląda Dziwny kształt ma
to nie chodzi o samą rękę. Ta postać macha tą ręką..widać jakby to była osoba..

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Madziu, spokojnie, uwierz - nikt nie mógł tam machać... A jeśli ktoś jeszcze żył, to oznaką tego życia byłby słabiutki puls, który zaraz zanikł... Choc to niemożliwe, skoro ciała były zmasakrowane... Naprawdę, nie masz co się stresować
no ja wiem,że to może być niemożliwe ale dopóki oni tego nie wyjaśnią to mi to nie da spokoju..
Stary 2010-04-14, 22:33   #2042
Biska
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
no nie tylko rain mnie wita

cóż za entuzjazm u pozostałych
Bo my tu bardzo ważne kwestie roztrzygamy.

Czeeeeeść!

Mnie tak w ogóle wciągnął wątek o usuwaniu celluitu za pomocą odkurzacza ale mają ludzie pomysły..

edit:

No to ja już nie wiem. Myślałam, że chodzi Wam o to, co wystaje zza drzewa przy którym leży duża część samolotu, ale ja tam widzę tylko coś takiego, co się dziwnie wije

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-04-14 o 22:35
Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:35   #2043
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

mozecie podac jeszcze raz link do filmu ??

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Bo my tu bardzo ważne kwestie roztrzygamy.

Czeeeeeść!

Mnie tak w ogóle wciągnął wątek o usuwaniu celluitu za pomocą odkurzacza ale mają ludzie pomysły..
kupilam sobie nowy bezworkowy moze przeprowadze terapie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:35   #2044
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=luOtt6q1L6c
Stary 2010-04-14, 22:35   #2045
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Coś mi się wydaje, że co jakiś czas będą przypominać nam o tym, podnosić od nowa te teorie, nawet jak już oficjalnie zostaną wyjaśnione...

Kawuś witaj

Mam wrażenie, że tutaj to było jego zniecierpliwienie...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:36   #2046
skimos
Zakorzenienie

Cytat:
Taa jak przeczytałam o tym TŻtowi to powiedział że jego znajomy kiedyś opowiadał jak co innego z odkurzaczem robił

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:36   #2047
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Coś mnie tknęło jak słuchałam wywiadu rosyjskiego z tym facetem z wieży, z którym rozmawiał kapitan samolotu. Wydaje mi się jakoś tak chamsko odpowiadał, na któreś pytanie chyba dlaczego kapitan nie odpowiadał, ten odpowiedział "a skąd ja mam to wiedzieć", tak jakby na odczepnego Poza tym po obejrzanym dokumencie o wtc, który mocno poddaje w wątpliwość, że to Talibowie zrobili ten zamach już by mnie nic nie zdziwiło... Boję się, że jeśli coś by było na rzeczy, to przy tym samolocie, czarnych skrzynkach pracują głównie Rosjanie i i tak niczego się nie dowiemy
Ja Ci powiem tak... z teorii spiskowych wyrosłam jakieś 3 lata temu. I nie wiem jak mam to argumentować, ale NIE WIERZĘ, że to było coś więcej niż nieszczęśliwy wypadek. I szczerze to już mam dość tej histerii, która zaczyna opanowywać internetowe serwisy. Za tydzień pojawi się nowy szokujący film z miejsca tragedii a na nim nowe machające kończyny...
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:37   #2048
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
Taa jak przeczytałam o tym TŻtowi to powiedział że jego znajomy kiedyś opowiadał jak co innego z odkurzaczem robił
hardcore

Stary 2010-04-14, 22:37   #2049
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
jej.... nie pokazujcie takich rzeczy kobitki bo to straszne!

słyszałam też kiedyś, że to było zaplanowane, żeby mieć pretekst do wojny i przejęcia pokładów ropy..... ale szczrze? trydno mi uwierzyć, żeby ktoś zrobił taką ofiarę ludzi dla kasy.....

zgadzam się
ja w to wierzę. tak jak i w to, że wszystkie kryzysy są zaplanowane (o czym wiedzą watykańscy, dubajscy i jeszcze inni znamienici ekonomiści ). ech, pieniądze potrafią ludziom zawrócić we łbie
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Hej.
W oświęcimiu nie byłam, ale byłam a Majdanku. Na mnie zrobił ogromne wrażenie, poniekąd sentymentalne.
Na tym filmiku co Madzia dała to chyba wszystko jest domątowane, a przynajmniej śmiech po 1min.
Co do jakiś teorii spiskowych, to podobno w Denver jest duże lotnisko, a pod lotniskiem są jakieś domy. I tam są jakieś obrazy, a na jednym z nich chyba wieczerza pańska i jest podobno narysowana jakaś dramatyczna sytuacja jaka wydarzy się w listopadzie tego roku, a poprzedzać ją będą inne tragedie. Nie wiem chyba obiło mi się o uszy, że to niby nowa wojna będzie. To tak w ramach ciekawostki. Chociaż pamiętam przynajmniej jeden koniec świata który przeżyłyśmy 10 lat temu. To tak z przymrużeniem oka proszę potraktować.
No i ogłaszam, że nie będzie zdjęć z balu, na który miałam się udać w tą sobotę. Rozumiem i szanuję decyzję. Nietaktem byłóby wg mnie bawić się. A jak się dziś omkazało żałoba się ma podobno wydłużyćdo niedzieli.
Wiecie co mnie martwi? Że w krakowie będzie w niedzielę tyle ważnych osób. Policja, wojsko itd. bedą mieli dużo pracy. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na głupi pomysł.
Taka dłua wiadomość, ale muszę się nagadać, od poniedziałku wizaż mi na komputerze nie działał, a inne strony działały (no poza onetem jeszcze).
może masz wirusa, że nie działało?
co do Krk, myślę jednak, że dadzą radę. Na pewno będą współpracować z ochroną amerykańskiego prezydenta i innych osobistości (a pewnie i ze wszystkimi służbami specjalnymi).
Cytat:
Katarakta, w sumie możesz mieć rację z tym domontowaniem. Oglądałam ten filmik ze 4-5 razy na tvn-ie wczoraj, i nie było nic takiego tam... Było dość cicho, tylko te strzały... Ale ja jestem niedosłysząca i mogłam źle słyszeć
Co do wojny... tak, też słyszałam, ze po takim wydarzeniu - katastrofie lotniczej, krótko po nim, ma nastąpić wojna na dość dużą skalę (chyba Jackowski coś mówił na ten temat jakiś czas temu)

Naj, plosiu plosiu aj low ju
ładnie prosisz - Tobie napiszę
Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Czekaj no, ja sobie wszystko zapamiętam GADAJ, ALE JUŻ !!!
Tobie nie napiszę, szantażystko deszczówko!
masz zakaz czytania, o!

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRR
odpisałam Wam tutaj megadługie wypowiedzi i co? i KUPA!
wiadomość mi wcięło

jeszcze raz w skrócie:
P. na moje pytanie z cyklu: jako że nam się układa w pracy, to chyba fajną nam wróży przyszłość, nie? odpowiedział, że jego podwyżka wszystko przyspieszy (nie muszę pisać, że w uszach mi dzwoniło... dzwonami weselnymi ), więc pytam: "ooo, co takiego?" on: "spłatę auta i kredyt na mieszkanie". nie wiem, czy podpuszczał, czy nie.
myślę, że nie dałam po sobie poznać mojej zawiedzionej miny.
w każdym razie napisałam z 10 razy tyle, bo rozmowa trwała dlużej, ale taki jest jej sens, o!

PS zgadzam sięz rain - na filmie widać tylko gapiów, żadnych błagających o pomoc rąk wysuniętych w górę nie ma. poza tym zgadzam się w kwestii Rosji, na pewno nie na rękę im to jest. teraz każdy mówi o tej tragedii i o Katyniu.

PS2 zwalczanie cellulitu odkurzaczem rządzi
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:39   #2050
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Zassał frędzla?
Stary 2010-04-14, 22:40   #2051
madziamacius8786
Zakorzenienie

ale sprawa z tym filmikiem była taka ,że ktoś go dał o 9 w ktorys dzien i ktoś go skasował , jeszcze było cos w tv mówione ,ze rosjanie zabrali temu mezczyznie jakas kamere a on film wczesniej wyjął,nie wiem czy to ta sama sprawa bo nie wiem czy ten film był kamerą czy tel..
Stary 2010-04-14, 22:40   #2052
Biska
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

kupilam sobie nowy bezworkowy moze przeprowadze terapie
Jak bezworkowy to MUSI się udać!

Katarakta

Stary 2010-04-14, 22:42   #2053
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Tobie nie napiszę, szantażystko deszczówko!
masz zakaz czytania, o!
Przeczytałam. I co mi zrobisz ?
Nie boję się Ciebie
Twarda bądź, nie daj się podpuszczać <zagrzewa do walki jak trener bokserski>!

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
ale sprawa z tym filmikiem była taka ,że ktoś go dał o 9 w ktorys dzien i ktoś go skasował , jeszcze było cos w tv mówione ,ze rosjanie zabrali temu mezczyznie jakas kamere a on film wczesniej wyjął,nie wiem czy to ta sama sprawa bo nie wiem czy ten film był kamerą czy tel..
Madziu, ja ten film widziałam już w niedzielę po południu. I był dostępny cały czas. NAPRAWDĘ nikt nie usuwa dowodów.
EDIT
W dodatku był i jest dostępny na ROSYJSKICH stronach, więc gdyby im zależało, to by go sprzątnęli od razu.
Stary 2010-04-14, 22:44   #2054
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Ja Ci powiem tak... z teorii spiskowych wyrosłam jakieś 3 lata temu. I nie wiem jak mam to argumentować, ale NIE WIERZĘ, że to było coś więcej niż nieszczęśliwy wypadek. I szczerze to już mam dość tej histerii, która zaczyna opanowywać internetowe serwisy. Za tydzień pojawi się nowy szokujący film z miejsca tragedii a na nim nowe machające kończyny...
o włąśnie
natomiast teorie spiskowe nie zawsze są tylko teoriami. WTC, histeria ze szczepionkami przeciw tej całej grypie czy kryzysy ekonomiczne...

co do tego filmu o WTC, to jest mocno naciągany. mimo że jestem na 99% pewna, że Amerykanie "pomogli" zamachowcom. nieważne.

sanrioo, ja bym się pisała na te nacycniki, ale nie wiem ,jaki mam rozmiar w tych firmach
a jak mi będą brzydko leżeć na biuście
Stary 2010-04-14, 22:44   #2055
madziamacius8786
Zakorzenienie

rain to może chodziło o coś innego
Stary 2010-04-14, 22:45   #2056
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Zassał frędzla?
pewnie tak

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:46   #2057
Claris
Zakorzenienie

a niby czemu Rosji nie na rękę, że się każdy dowie o Katyniu, przecież to było za czasów innego ustroju - ZSRR, NKWD, Stalina Zresztą dobrych parę lat temu sami oficjalnie się do tego przyznali....
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:49   #2058
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
rain to może chodziło o coś innego
A uważasz, że to było nie na miejscu, że człowiekowi, który wlazł na teren tragedii zabrano kamerę? Z paparazzi, czy jak ja to mówię hienami (bo to nie są dziennikarze) zawsze i wszędzie się tak postępuje.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
a niby czemu Rosji nie na rękę, że się każdy dowie o Katyniu, przecież to było za czasów innego ustroju - ZSRR, NKWD, Stalina Zresztą dobrych parę lat temu sami oficjalnie się do tego przyznali....
Ale mówić o tym jakoś cały czas jest im bardzo niewygodnie. Baaaardzo niewygodnie. A tu nagle cały świat na nich patrzy, a w rosyjskiej telewizji w porze największej oglądalności wyemitowano "Katyń" Wajdy, po czym wiele osób, z którymi przeprowadzono wywiady stwierdziło, że "teraz wiedzą naprawdę co zrobili ich przodkowie". Wciąż uważam, że to nie jest na rękę rosyjskiej machnie, która jakby nie patrzeć ma tendencję to zamiatania pod dywan niektórych rzeczy.
Stary 2010-04-14, 22:52   #2059
madziamacius8786
Zakorzenienie

rain no właśnie nie wiem jak to jest z tym zabieraniem kamer..
Stary 2010-04-14, 22:53   #2060
skimos
Zakorzenienie

Katarakta niestety co innego
Naj tu masz kalkulator rozmiarów http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html A jak nie dobry na all powinien pójść z nadwyżką.

Stary 2010-04-14, 22:55   #2061
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ładnie prosisz - Tobie napiszę

(...)

P. na moje pytanie z cyklu: jako że nam się układa w pracy, to chyba fajną nam wróży przyszłość, nie? odpowiedział, że jego podwyżka wszystko przyspieszy (nie muszę pisać, że w uszach mi dzwoniło... dzwonami weselnymi ), więc pytam: "ooo, co takiego?" on: "spłatę auta i kredyt na mieszkanie". nie wiem, czy podpuszczał, czy nie.
myślę, że nie dałam po sobie poznać mojej zawiedzionej miny.
w każdym razie napisałam z 10 razy tyle, bo rozmowa trwała dlużej, ale taki jest jej sens, o!

PS zgadzam sięz rain - na filmie widać tylko gapiów, żadnych błagających o pomoc rąk wysuniętych w górę nie ma. poza tym zgadzam się w kwestii Rosji, na pewno nie na rękę im to jest. teraz każdy mówi o tej tragedii i o Katyniu.

PS2 zwalczanie cellulitu odkurzaczem rządzi
Widocznie Cię testuje, nie wierzy, że możesz wytrzymać Dzielna ty Zazdrośnico!
Cytat:
Zassał frędzla?

A może dużego palca u nogi?

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:57   #2062
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Zassał frędzla?

Naj, to po rusku znaczyło odejdz stad czy jakos tak
od wczoraj miałam niezły kociołek odnosnie tego wesela. Chodzi o to, ze ja chciałam miec na remizie u tzta, bo bedzie ok 6 tys taniej. problemem była kucharka w tamtych okolicach, bo nie mozna było znaleźć. Moja mam znalazła jedna, ale blisko mnie, a nie tzta. I tak kucharka nakreciła mame na taka sale w hotelu w moim miescie. no i mama wczoraj dzwoni i nakrecona gada. dzisiaj była obejrzec sale i okazało sie, ze nasz termin jest zajety. jest wolny tylko 6 i 13 sierpnia. 6 nam nie pasowało za bardzo, 13 nie chcielismy, wiec mama sobie wymysliła wesele w niedziele, a w pon, bo jest swieto, poprawiny oczywiscie od nas zalezy gdzie i kiedy bedziemy chciec, ale jej sie bardzo ta sala podoba. W sumie ta sala to nie jest głupi pomysł, choc jest drozsza o 1,5 tys od remizy, ale to pikus. Wazne, ze jest na miejscu, jest hotel (bo ta sala w hotelu jest, ale hotel nie robi normalnych wesel, tylko wynajmuje sama sale). no i mamy dobrą kucharkę, a to połowa sukcesu. Tak wiec zdecydowalismy z tztem przełozyc nasz slub z 20 na 6 sierpnia. zapraszam
mamy juz wstepnie zaklepanego fotografa
http://www.slub.markmedia.pl/
bardzo nam sie podoba ten http://www.kubacichocki.pl/ ale jest 4 razy drozszy od naszego
no i jestesmy w trakcie zalatwiania orkiestry
Stary 2010-04-14, 22:57   #2063
madziamacius8786
Zakorzenienie

dziewczyny a podgłośnijcie sobie jeszcze raz ten filmik i zobaczcie że na 53 sekundzie wyraźnie słychać "żyje" i potem ten strzał !

crozee fajne zdjęcia

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-14 o 22:59
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:59   #2064
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:

A może dużego palca u nogi?
Po tych wypowiedziach przyszło mi jeszcze jedno miejsce, ale raczej się nie zasysa tylko wprost przeciwnie. :/ No nic niech to będzie słodką tajemnicą kolegi...
Stary 2010-04-14, 23:01   #2065
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
Naj tu masz kalkulator rozmiarów http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html A jak nie dobry na all powinien pójść z nadwyżką.
mi na tym kalkulatorze policzyło 80 B, a nosze 70 E
Stary 2010-04-14, 23:02   #2066
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

cześć...
pamiętacie mnie jeszcze ?

Nawet nie będę próbować Was nadrabiać.... Ostatni mój post jest jakoś na początku wątku...
Stary 2010-04-14, 23:03   #2067
frezyjka85
Zakorzenienie

Boże jaka wiocha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstyd mi za ludzi i ich podłość i głupotę!!!!

słyszalam właśnie, że jeden z hoteli w Krk (nie chcę rzucać pewnych nazw, ale coś z Qu.... w nazwie) za nocleg z soboty na niedzielę zawołał 10 000zł..... kretyni, debile, imbecyle... wykorzystują śmierć i fakt, że ważne głowy przyjeżdżają, więc kasę na pewno mają..... wstyd! nie mam słów na takie zachowanie!!
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 23:06   #2068
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a podgłośnijcie sobie jeszcze raz ten filmik i zobaczcie że na 53 sekundzie wyraźnie słychać "żyje" i potem ten strzał !
Madzia, bidulko, jesteś zbyt podatna na to. nie daj się, dziewuszko
na pewno ścieżka jest podkładana, weź się po prostu normalnie zastanów - tego nie dało się przeżyć, skoro WSZYSTKIE ciała były porozrywane (swoją drogą zastanawiam się, jak do tego dochodzi fizycznie... bo rozumiem, jakby był wybuch, jakby zgniotło czy w miejscu pęknięcia samolotu ktoś był, ale tak wszyscy w szczątkach... przepraszam za dosłowność, ale nie wiem, jak to jest).

wiecie co, mam nadzieję, że luby mnie podpuszcza. bo mi się smutno zrobiło, że ja dzielnie milczę i on też, kurde...

crozee, bardzo fajny ten fotograf, a jak niedrogi, to tym lepiej
tego drugiego widziałam już wczesniej zdjęcia, ale ten, którego wybraliście, tylko nieznacznie mu odstępuje moim zdaniem

Ps a ja teraz jeszcze ten "dokument" o Sikorskim oglądam...
Stary 2010-04-14, 23:06   #2069
skimos
Zakorzenienie

crozee no to gratuluję a fotograf całkiem całkiem. Ja się zakochałam w sukni z tego drugiego, ze zdjęcia pary na łące z fioletowymi kwiatkami (on stoi za nią, ona oparta plecami o niego). Chciałabym taką prostą i jednocześnie jakoś wyglądającą na mojej szerokiej dupce
A 70E to ja bym brała 32E lub 32DD (ja mam 65G/70F).

Madzia przestań już to oglądać
Naj ucz się cierpliwości I daj mu zrobić niespodziankę.
Ja się zastanawiam jak podsunąć TŻtowi rozmiar pierścionka (bo nie noszę w ogóle) co by dobry kupił ale jednocześnie bez sugestii
Frezyjka ehh.. więc pewnie ktoś z głów państw będzie u nich nocował. Zawsze się znajdą idioci żerujący na tragedii, trzeba to nagłośnić i im wstydu narobić.

Edytowane przez skimos
Czas edycji: 2010-04-14 o 23:11
Stary 2010-04-14, 23:06   #2070
madziamacius8786
Zakorzenienie

co za ludzie !!!!!!! pogięło ich

Naj ja własnie też nie wiem jak to było... musiało to być straszne

a milczenie oznacza to,że rozmawialiscie juz o tym i on chce żebyś troszke o tym zapomniała żeby niespodzianka była wieksza

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-14 o 23:08
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości