![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Katastrofa pod Smoleńskiem - cz. II
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie nie nakrecam, bo zdaje sobie sprawe z tego ze na pokladzie byli glownie ludzie w wieku, ktory moze przyspozyc zawal, raczej nikt ich nie dobijal strzelajac do nich, nikle sa szanse, aby ktokolwiek nawet te pare sekund po katastrofie mogl sie ruszac, padac na ziemie, byc zywym i nie krzyczec o pomoc, wiec moja polkula odpowiedzialna za doszukiwanie sie ksztaltow wybiera pierwsza rzecz kojarzaca sie z lasem, mrokiem - potwora z dziecinstwa. Dopiero po chwili, wlacza sie racjonalna praca drugiej polkuli wyjasniajaca ze jest to galaz. Ot, cala filozofia. Tam naprawde nie ma czlowieka. Podejrzewam ze ktos moglby zobaczyc np. ogromny cyrkiel czy rownie absurdalna rzecz, ale nakrecajac sie bedziemy widziec to co chcemy. Staralam sie uswiadomic niektorym absurdalnosc doszukiwania sie takich rzeczy.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-04-15 o 00:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja z kolei widziałam film z jakiegoś wiecu wyborczego, gdzie zemdlała strażniczka, a prezydent przerażony przerwał spotkanie, pobiegł jej na pomoc, następnie przerwał całe spotkanie, bo w obliczu choroby bliźniego nie chciał go kontynuować. A później zapewnił jej specjalistyczne badania i leczenie w warszawie. Wcześniej nic o takich rzeczach nie było słychać,nikt o tym nie wspominał ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja również przepraszam że aż tak zareagowałam. poczekajmy, zobaczymy co dopiero powiedzą prawdziwe analizatory. Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-04-15 o 00:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy rozmowach o wprowadzeniu euro zamiast złotówki powiedział do Michała Kleibera: ""czy ty jesteś w stanie udowodnić mi, że nie będzie 10, 20, 30% społeczeństwa, która na tym straci, bo jeśli tak, to nie ma mojej zgody".
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
a ciał nie widac, pewnie dlatego ze sa miedzy ziemią a tym "dywanem" z połamanych drzew, tam widze dość spora warstwa jest, połamane konary, gałęzie, krzaki. Tak mi sie wydaje jak przeanalizowalam filmy z tego miejsca.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
za duzo sprzecznosci i niejasnosci w tym wszystkim. Cos tu nie gra ,o czyms nam nie mówią i moze po paru latach doczekamy sie calkowitej prawdy (tak jak w przypadku WTC) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie doszukujmy się już niczego więcej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo wleciał w las, a w lesie sa drzewa i go "przemieliło" Zobacz na zdjeciach z satelity.
![]() |
![]() |
#131 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
I bedziemy sie doszukiwac.Poczytaj opinie ekspertow [nie "pseudoekspertow"] zajmujacych sie lotnictwem od lat. Ja czytalam i wedlug nich aż takie uszkodzenia (ba,jakie uszkodzenia...to są szczątki samolotu) przy takiej wysokosci ,predkosci i marnym zagajnikiem NIE SĄ możliwe. No ale jak zwykle znajda sie grupy buntownikow ktorzy uparcie beda mowic "nie doszukujmy sie niczego wiecej" i wierzyc w to mydlenie oczu przez media. Juz jedna grupa buntownikow na wawelu znalazla sie- wstyd i żenada. ---------- Dopisano o 02:08 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Cytat:
Edytowane przez strawberry9 Czas edycji: 2010-04-15 o 01:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- ale to to juz przesada, oni tam widzą człowieka zgietego w pół który idzie i trzyma sie za brzuch, a tam przeciez jest dziub samolotu ![]() http://img94.imageshack.us/img94/9550/aa11k.jpg
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
gęsty las ,tak?? Ooo zobacz,bylas w tym lesie i nawet widzialas ,że las tam gęsty jest strasznie i drzewa taaaakie grube i masywne! Widzialas gdzies tam grube wielkie pnie drzew położone?? Bo ja nie ,wiec nie pisz takich niesprawdzonych informacji .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Energia kinetyczna, wiesz co to jest? Cytat:
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-04-15 o 01:25 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
męczy mnie to juz wszystko ,wiec DOBRANOC. i obym kolejny dzień mogła rozpocząc od słów "dzien DOBRY". |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
A to co ma być???? Bo chyba mi nie powiesz, że celował w leśną ścieżkę ????
http://farm3.static.flickr.com/2763/...f966c125_o.jpg
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
nie,nie wiem, bo nigdy nie chodziłam do szkoły. prosze cie wytlumacz mi co to jest,prosze prosze prosze.............
To co piszę nie jest moim wymysłem ,a posługuje sie jedynie wypowiedziami ekspertow od lotnictwa znalezionymi na innych stronach, ale oczywiscie jak zwykle coponiektorzy wiedzą lepiej ,niż ludzie działający w tej branży wiele lat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Co do człowieka
http://yfrog.com/giczowiekj to NIE JEST CZŁOWIEK! w załączniku potwierdzenie. Czytając komentarze na onecie, natknęłam się na szczegółową analize tego nagrania. Może Was to zainteresuje i wkleje to. "Operator telefonu to Kola, tak zwraca się do niego gość w niebieskiej kurtce. 18 sekunda - poniżej dwóch kół, w głębi lasu, ktoś się spokojnie przechadza Kola tam podbiega, w 26 sekundzie widać tę samą osobę kawałek dalej, Kola kuca 39- 43 sekunda - po lewej stronie drzewa wyłania się i porusza jakby żołnierz 37- 43 sekunda - biały poruszający się punkt po prawej stronie drzewa, jakby człowiek w białej koszuli 47 sekunda, pomiędzy krzykami po rosyjsku, wyraźny krzyk (inna barwa głosu) "cholera jasna!" 51 sekunda (cicho, trzeba dać głośno "Boże mój" 53 sekunda "Strielaj" 57 sekunda - pierwszy strzał 1.04 - Kola się zatrzymuje, na pierwszym planie po prawej stronie (widza) przed samolotem biała pionowa kreska - po co Kola to filmuje? coś jakby człowiek, może z uniesionymi rękoma? Ten punkt przewija się do 1.13, gdy Kola już biegnie 1.06 W tym czasie drugi strzał 1.13 -Słychać głos z niedalekiej odległości (takiej jak ta biała kreska), trudno zidentyfikować ("Ja naprawdę...?"); trzeci strzał, za krzakami (a przed wrakiem) rozbłyska przez ułamek sekundy czerwona plamai , facet w niebieskiej kurtce tam patrzy i nagle odwraca głowę 1.16 czwarty strzał Później facet w niebieskiej kurtce rozmawia z Kolą... Jeśli film jest nieprzerobiony to... brak słów." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przychodzisz tutaj i robisz rozpierduchę starając się przekonać innych ludzi do swoich własnych przypuszczeń. Ton Twojej wypowiedzi jest ofensywny, więc radzę sobie dać na wstrzymanie, bo może się to skończyć zgłoszeniem Twoich postów do moda.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Raczkowanie
|
http://piotrbein.wordpress.com/2010/...e-podejrzenia/
---------- Dopisano o 02:28 ---------- Poprzedni post napisano o 02:26 ---------- Cytat:
EOt ,bo juz rece opadają. Edytowane przez strawberry9 Czas edycji: 2010-04-15 o 01:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba logiczne że te drzewa ściał wlatując w nie, ty naprawde nie widzisz ze tam normalny las jest, czy nie chcesz widziec?? Chyba satelita jasno pokazuje.
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje małe śledztwo wykazało, że trzydniowa żałoba, owszem, została ogłoszona przed tragedią samolotu, ale przez gubernatora Rio de Janeiro i tylko (jak przypuszczam, bo mój portugalski tutaj wysiadł ![]() Żałoba narodowa związana z naszą tragedią została tam ogłoszona osobno i nie miała nic wspólnego z tamtejszymi powodziami. Tak więc GW ściemę wali ![]()
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czytajac twoje wczesniejsze posty to zaczynam żalować ,że w ogole wdalam sie w toba dyskusje ,bo nie ma to sensu. Przypomina mi sie tu twoje wczesniejsze stwierdzenie ,że kraj jest w zagrozeniu ,bo nie mamy głównej władzy w kraju ...juz po tym stwierdzeniu postanowilam ,ze bede omijac twoje posty,ale znowu natknelam sie. Kończe. Edytowane przez strawberry9 Czas edycji: 2010-04-15 o 01:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://wstaw.org/d/1c17 PubMed (wyniki wyszukiwania dla Author: Bein P.): http://wstaw.org/d/1c18 Ten pan w ogóle nie istnieje w nauce.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jezeli na jakikolwiek las znajdujacy sie na naszej planecie nadlatuje samolot z energia kinetyczna 24 500 000 J... no to i z lasu i z samolotu nic sie nie zostanie. (masa tupoleva wraz z paliwem 100 000 000gram, poruszal sie mniej wiecej 0,7m/s)
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa rozmowa z Piotrem Balcerowiczem, filozofem nt. katastrofy w Smoleńsku http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos...cene_jego.html
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
i jeszcze jedno na dobranoc
http://www.naszdziennik.pl/index.php...ks&id=ks19.txt http://www.bibula.com/?p=20291 Edytowane przez strawberry9 Czas edycji: 2010-04-15 o 01:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ze ty widzisz na screenie kawałek lasu to w rzeczywistosci jest to ogromny obszar, i wyobraz co sie dzieje kiedy cos wpada w gesty las przez tak długi odcinek. Widze tam połamane konary, to ze ty nie widzisz to ![]() Co do poprzedniego filmiku, to tak tak musze Cie zmartwic, TA strona drzewa i TA minuta, zdjecie zaporzyczyłam z forum gdzie analizowali to i widzieli czlowieka w pol zgietego nie biorac pod uwage tego ze to dziób samolotu ![]() Wpadasz tu i wszystko na NIE stawiasz, zamieszanie robisz, a ton Twoich wypowiedzi to wogole bez komentarza ![]() ---------- Dopisano o 02:51 ---------- Poprzedni post napisano o 02:49 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.