Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-14, 21:33   #481
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Eh i jeszcze Was nienadrobilam,bo zanim to zrobie,musze wysłać na maila zdjęcia sukienki do bratowej tż-ta. Pewnie jutro w pracy zobaczy. Bratowa tż-ta stwierdziła,że zrobimy próbe generalną.

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
nie strasz nie strasz
a ja dziś zaniosłam zapowiedzi u mnie co łazka u tzta 100zł jakoś mnie to zdziwilo
już sprawy koscielne kosztują nas 150zł
okazało się, że w mojej parafii ślub kosztuje 1000zł szook, na sczęscie my gdzie indziej ślubujemy
za zapowiedzi.
To nieźle się cenia,ale najbardziej to wbiło mnie w fotel,bardziej w łóżko cena 1000 zł za ślub.OMG

Tosiu nie czytaj to co napisze na biało.
Zeszłam sobie teraz do kuchni,a tam na suficie stoi sobie pajączek.Zrobiłam zdjęcie,ale wklejać go nie będe bo są tu wrażliwe osóbki.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-14 o 21:35
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:45   #482
gospella
Wtajemniczenie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

za zapowiedzi.
To nieźle się cenia,ale najbardziej to wbiło mnie w fotel,bardziej w łóżko cena 1000 zł za ślub.OMG
.
dzienks
no mnie tez zaskoczyło
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 21:55   #483
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
ehhhh mam nadzieję, że u nas chociaż 40 osób wyjdzie ;/

dziewczyny a myślałyście nad jakimś upominkiem/podziękowaniem świadkom?
my nie myśleliśmy , ale na pewno wódkę i (jak kazdemu) ciasto, a tak to tylko dla rodziców bedziemy miec podziekowania

Cytat:
nie strasz nie strasz
a ja dziś zaniosłam zapowiedzi u mnie co łazka u tzta 100zł jakoś mnie to zdziwilo
okazało się, że w mojej parafii ślub kosztuje 1000zł szook, na sczęscie my gdzie indziej ślubujemy
no to ostro , sobie ksiadz liczy ... brak słów , u nas tyle ile sie chyba da tyle bedzie... nie mam pojecia.Pewnie ksiadz sobie na wakacje zbiera mój tata w zeszłym roku ksiedzu płacił za slub siostry i ksiadz powiedzial, ze my juz za swój nie musimy płacić
Stary 2010-04-14, 22:13   #484
moniczka2123
Zadomowienie

Hejjestem znowuale pędzicie! Właśnie tż-cikpojechał do domu byliśmy dziś na spisaniu protokołu atmosferka bardzo fajna bo na wikarego trafilismy przy okazji dowiedziałam się że byłam chrzczona 13 kwietnia jak narazie jesteśmy jedyną para na 7 sierpnia...

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:16   #485
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Ja bym tak zrobiła, ale TZ nie chce robić mamie przykrości i on się na to nie zgodzi ....
Wrrr....
Ale już dzwoniłam do Węca i on coś takiego moze mi zrobić, tylko to zależy od tego ile będę miała tego złota.
Musimy zważyć obrączki, potem wybrać wzór i on nam przeliczy czy nasze złoto wystarczy czy nie .....
My robiliśmy ze swojego złota. TŻ miał obrączkę od babci (jak był mały to kupiła) i jedną od mamy i jakiś sygnet. Przetopiliśmy i zrobiliśmy takie jak chcielismy, zaplacilibyśmy tylko za robociznę i grawer 250 zł, ale, że zostało jeszcze złota to sprzedalismy i wyszło nas 150 zł. Dla nas było to idealne rozwizanie bo TŻ chciał tylko całą złotą a ja z trzema wstawkami z białego, żeby mi pasowała do srebra i pierscionka zaręczynowego.
Przerabialiśmy w malutkiej pracowni, nie u jubilera nic takiego.

Ja po próbnej fryzurze i jestem bardzo zadowolona tylko mam jeszcze iść na jakieś zabiegi Kerastase żeby odżywić włoski

U nas za zapowiedzi też 100, 100 protokół 600 za slub z koscielnym, 250 organista wiec razem 1050 ... i to jedna z najmniejszych cen w miescie...

Co do gości to na 90 osób odmówiły 2 osoby ale mamy zdyscyplinowaną i żądna zabawy rodzinkę

Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Czas edycji: 2010-04-14 o 22:22
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:33   #486
Kulkaaga
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18580969]
Co do gości to na 90 osób odmówiły 2 osoby ale mamy zdyscyplinowaną i żądna zabawy rodzinkę [/QUOTE]

Fajnie, że wszyscy się stawią w komplecie

Mi na razie 2 osoby "odpadły" a jeszcze nawet nie dawałam zaproszeń
Stary 2010-04-14, 22:39   #487
lusmarija
Wtajemniczenie

dobranoc

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:49   #488
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
No to która ma tą listę rzeczy do zrobienia/załatwienia w ostatnim tygodniu/dwóch??? Jak ją chcę, ja chcę!
Ja juz wkleilam jakas strone, dwie temu
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-14, 22:54   #489
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja juz wkleilam jakas strone, dwie temu
Ja mam w zwykłym kalandarzu więc nie wkleję...ale brakuje mi dni już... bo jeszcze doszło odżywianie włosów u fryzjerki... ciężko...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 00:21   #490
madmuazelle
BAN stały

chilanes----> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=409

malagosiaz,jeśli jesteś PM-ką 2010 to zapraszamy do dyskusji.
Stary 2010-04-15, 00:23   #491
toskaKrk
Wtajemniczenie

Wszyscy sobie śpią, a ja znowu po nocy wydzwaniam do mojej świadkowej po poradę weterynaryjno-medyczną tudzież wsparcie psychiczne , no bo czy któryś z kotów mieszkających przypadkiem pod tym samym adresem, co my, mógłby również przypadkiem wyleczyć się z jednej choroby/rany i dać mi trochę czasu przed załapaniem następnej?
O kosztach to ja nawet nie myślę, bo nie ma o czym...
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 00:33   #492
madmuazelle
BAN stały

Tosiu,ja nie śpie. Oj,ty to się masz z kotkami. Biedne takie chorowite.
Stary 2010-04-15, 06:48   #493
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć dziewczynki wpadłam życzyć wam miłego dnia i lecę do 21 do pracy

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 07:54   #494
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witka

dziś już czwartek :P
i mam 3 miesiące i 30 dni do ślubu trojka się pojawiała

Cytat:
nie strasz nie strasz
1000 zł ?? masakra jakaś :/ u nas ślub kosztuje 300 zl plus 50 zl organista i zapowiedzi po 50 zl w innym kosciele takze mysle w 500 zl zmiescimy :d

dzis sobie robie troche luzu od pisania pracy nie stety dziisaj nie jestem w stnie nic napisac jakies zmeczenie mnie straszne ogarnelo
noo a w niedziele odwolali nam zajecia w szkole ... z powodu pogrzebu

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 08:37   #495
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

My wczoraj wybralismy się na spotkanie do poradnii rodzinnej, nastawilismy sie psychicznie i babka nie przyszła
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 08:46   #496
can't be perfect
Wtajemniczenie

dobry dzień

ja tylko na chwilkę się pożegnać, bo przez kilka dni nie będę wchodzić na wizaż

jak to dobrze że my już spotkania z księdzem i poradnię mamy załatwioną w sumie wszystko zaliczylismy w przeciagu 2 tygodni
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:02   #497
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Tosiu nie czytaj to co napisze na biało.
Zeszłam sobie teraz do kuchni,a tam na suficie stoi sobie pajączek.Zrobiłam zdjęcie,ale wklejać go nie będe bo są tu wrażliwe osóbki.
Hehe fuu to musi byc ochydne zdjecie
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18580969]My robiliśmy ze swojego złota. TŻ miał obrączkę od babci (jak był mały to kupiła) i jedną od mamy i jakiś sygnet. Przetopiliśmy i zrobiliśmy takie jak chcielismy, zaplacilibyśmy tylko za robociznę i grawer 250 zł, ale, że zostało jeszcze złota to sprzedalismy i wyszło nas 150 zł. Dla nas było to idealne rozwizanie bo TŻ chciał tylko całą złotą a ja z trzema wstawkami z białego, żeby mi pasowała do srebra i pierscionka zaręczynowego.
Przerabialiśmy w malutkiej pracowni, nie u jubilera nic takiego.
[/QUOTE]
Taniutko, u nas wyszlo ostatecznie kolo 380zł, ale w porownaniu do 1500zl (bez naszego zlota tyle bysmy zaplacili) to i tak malo. Ponosilismy przez chwile obraczki w domu i stwierdzilismy ze jednak troche za luzne, takze dzis oddajemy do zmniejszenia.
Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Wszyscy sobie śpią, a ja znowu po nocy wydzwaniam do mojej świadkowej po poradę weterynaryjno-medyczną tudzież wsparcie psychiczne , no bo czy któryś z kotów mieszkających przypadkiem pod tym samym adresem, co my, mógłby również przypadkiem wyleczyć się z jednej choroby/rany i dać mi trochę czasu przed załapaniem następnej?
Niestety ostatnio wykastrowalam kotke i wyleczylam ja z choroby, i jestem do tylu o jakies 300zł Najgorsze jest to ze nic to nie dalo, jest dalej agresywna, strasznie mnie gryzie, wiec szukamy jej teraz nowego domu Dzis nie spalam przez to pol nocy, nie chce jej oddawac ale nie moge czekac az czyms mnie zarazi albo zrobi cos dzidzi
Cytat:
Mała ma 4 latka.

Tosiu,prosze bardzo zdjęcie sukieneczki dla naszej druhenki.

Cytat:
Napisane przez notizia Pokaż wiadomość
Kobietki piszę szybko z pracy...

powiedzcie mi czy Wy miałyscie kotyliony dla gośi?
chcę to zrobić sama, ale tasiemki tyo nie problem... gorzej jest np z ym kwiatuszkiem na środku który jest ozdoba... gdzie to kupić? jakieś pomysły, propozycje?
poratujecie mnie...
U nas nie ma takiego zwyczaju, pewnie nikt by nie wiedzial o co chodzi...

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:33   #498
dziubassskia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Witka

1000 zł ?? masakra jakaś :/ u nas ślub kosztuje 300 zl plus 50 zl organista i zapowiedzi po 50 zl w innym kosciele takze mysle w 500 zl zmiescimy :d
Zazdroszczę... u mnie w Kościele ślub to niestety wydatek ok. 700 - 800 zł... Jutro idziemy ustalić szczegóły to się dowiem dokładnie ile nas to będzie kosztować ....

Od wczoraj się kompletnie załamałam... moja świadkowa zadzwoniła, że w związku z tym iż we wtorek po naszym ślubie ma obronę pracy licencjackiej, nie będzie mogła się do niej wystarczająco przygotować i niestety ale nie będzie mogła nam świadkować

jestem załamana.... muszę teraz kogoś innego poprosić... czegoś takiego sie nie spodziewałam
dziubassskia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 09:42   #499
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Zazdroszczę... u mnie w Kościele ślub to niestety wydatek ok. 700 - 800 zł... Jutro idziemy ustalić szczegóły to się dowiem dokładnie ile nas to będzie kosztować ....

Od wczoraj się kompletnie załamałam... moja świadkowa zadzwoniła, że w związku z tym iż we wtorek po naszym ślubie ma obronę pracy licencjackiej, nie będzie mogła się do niej wystarczająco przygotować i niestety ale nie będzie mogła nam świadkować

jestem załamana.... muszę teraz kogoś innego poprosić... czegoś takiego sie nie spodziewałam
kurcze no to rzeczywiście niefajnie akurat po Waszym weselu... to musicie o kimś innym pomyśleć

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

A tak poza tym zostało mi 100 dni
Stary 2010-04-15, 09:54   #500
Remmi
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

Jestem, ale dawno nie byłam, nie dam rady Was nadrobić, ale cos tam kilka stron przeleciałam.
Jak na razie stresa nie mam w ogóle.. a zostało mi 9 dni
Pewnie po niedzieli zacznę panikować

Coś po drodze wyczytałam, że któraś z Was mysli o pokrowcach na krzesła. Ja akurat zamawiam na własną rękę pokrowce, właśnie dziś zatwierdzę liczbę pokrowców.

A z przygotowań to dziś mam kolejną próbną fryzurę, bo poprzednia mi się już nie podoba
Jutro próbny makijaż.
A z innych rzeczy to pończochy tylko zostały mi do kupienia i zrobię to po niedzieli.
Mam nadzieję, że dziś pojedziemy do makro i kupimy już te wino i szampany.
A i ćwiczymy jak na razie marnie nasz pierwszy taniec

Wieczór panieński miałam mieć 10 kwietnia. Ale odwołałyśmy. Przesunełyśmy na 21 kwietnia czyli na środę za tydzień - 3 dni przed ślubem, więc nie będzie tak źle

A co u Was słychać?
Stary 2010-04-15, 09:59   #501
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
bo u nas tak jest... jak powiedziałam ze nie bedzie to był foch... kto bedzie chciał ten bedzie miał przypięte...
tylko musze gdzies dokupić te "pierdołki" do wykończenia i nie mam pojęcia gdzie...
Allegro najszybciej.
W rodzinnych stronach mojej mamy są kotyliony ale mi też się to wydaje zbędne zupełnie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
dziewczyny sorki, ze Was tak mecze(obiecuje - to juz ostatni raz ), ale co sadzicie o takim zestawie? (co do butkow to niestety chodzi tylko okolorek, bo musze miec buty z zapieciem zeby mi nie spadly i na pewno na nizszym obcasie - gdzies tak 6-7cm...)
ja już ci dawno mówiłam że m się twoja wizja wyjątkowo podoba

Cytat:
hm... ja jakoś o tym nie myślałam ale chyba nic nie będziemy robić.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
o matko tak to jest że jak nic się nie dzieje to nic a jak jedno się zacznie to potem lawinowo idzie czymaj się

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość

a moim zdaniem to trochę przesada. przecież obrona nie polega na wyrecytowaniu pracy z pamięci
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:03   #502
Aaś
Zakorzenienie

hejka remmi

ale ze mnie łos. o najważniejszym nie napisałam. mam zdjęcia sukienki
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:06   #503
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Welon będzie taki:
Załącznik 3030170
a zdjęcia butków nie mam, wkleje jak już je kupie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
moj tata jak idzie gdzies na wesele to czesto w dzien wesela kupuje sobie garnitur, koszule i buty heheheh no ale panem młodym nie jest:P
Chyba bym padła ze stresu

Cytat:
Mam problem: potrzebuję namiarów na jakiegoś jubilera, który zrobi mi obrączki z naszego złota. Wydaje mi się, że któraś z Was tak robila ...
Ja mam namiary na takiego jubilera, ale w Gnieźnie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
No przefajdane, chyba lepszego slowa na okreslenie tego sie nie da znalezc...ale jak ci Martoolka liste zrobi to tez bedziesz miala przefajdane, ale jeszcze bardziej, bo ja cie nie przypilnuje, bo miejmy nadzieje,ze w tym czasie bede na miodowym
Ty weź sodówka mną ludzi nie strasz
No to widzę, że muszę się streścić z tą listą na ostatnie dni przed ślubem A chciałam ją dopiero jakoś w lipcu zrobić

Cytat:
powiedzcie mi czy Wy miałyscie kotyliony dla gośi?
chcę to zrobić sama, ale tasiemki tyo nie problem... gorzej jest np z ym kwiatuszkiem na środku który jest ozdoba... gdzie to kupić? jakieś pomysły, propozycje?
poratujecie mnie...
U nas nie ma takiej tradycji, ale jeśli chodzi o ten kwiatuszek, to w pasmanterii się kupuje takie taśmy na metry i później trzeba porozcinać te kwiatuszki, żeby były pojedynczo.

Cytat:
dziewczyny sorki, ze Was tak mecze(obiecuje - to juz ostatni raz ), ale co sadzicie o takim zestawie? (co do butkow to niestety chodzi tylko okolorek, bo musze miec buty z zapieciem zeby mi nie spadly i na pewno na nizszym obcasie - gdzies tak 6-7cm...)
Będzie ślicznie A co chcesz mieć z tej fotki z babką z krzyżem na szyi?
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:22   #504
Lils121
Rozeznanie

Dziewczyny, a mam takie pytanie. Zapraszacie może księdza na przyjęcie?
Bo ja sama nie wiem, nasz ksiądz jest znajomy, może nie jesteśmy w jakichś bliskich zażyłościach, ale znamy się tak o i nie wiem czy zaprosić Go na obiad po mszy czy nie.

Dodam że za ślub płacimy tak jak wszyscy.
Lils121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:22   #505
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Zresztą powiem Ci, że wolę to chyba sama załatwić - bo inaczej teściowa mnie ubiegnie, i coś tam sobie w tych obrączkach pozmienia .... już podobna nawet była u jakiegoś jubilera
Dobrze, że obrączka jest na mnie za duża, to zanim coś zrobi musi mnie zapytać o rozmiar ....
Uwielbiam jak ktoś się tak wtrąca

Cytat:
welon bedzie taki hiszpanski jak na zdjeciu, 3,5-metrowy to zdjecie z kobietka z bukietem jest tylko dla zobrazowania wizji bukietu
Aaa... no to teraz wszystko jasne

Cytat:
Mała ma 4 latka.

Tosiu,prosze bardzo zdjęcie sukieneczki dla naszej druhenki.
Ale śliczna

Cytat:
Ło boziu... ale cennik

Cytat:
Moim świadkom się nie należy
Świadek przyleci kilka dni przed ślubem i generalnie jego pomoc ograniczy się do odbierania od gości kopert i podpisania papierów w kościele.
A świadkowa miała ostatnio przyjechać, ale oczywiście się wykręciła, jak do niej ostatnio dzwoniłam, to nie odbierała, więc generalnie pomoc z jej strony też jest niewielka
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:22   #506
certina4
Wtajemniczenie

hej.

Cytat:
Tosiu,ja nie śpie. Oj,ty to się masz z kotkami. Biedne takie chorowite.

współczuję kolejnych kocich problemów
Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki wpadłam życzyć wam miłego dnia i lecę do 21 do pracy
do 21? o rany, co to za praca? Ty wytrzymujesz tyle godzin w pracy?

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Jestem, ale dawno nie byłam, nie dam rady Was nadrobić, ale cos tam kilka stron przeleciałam.

Coś po drodze wyczytałam, że któraś z Was mysli o pokrowcach na krzesła. Ja akurat zamawiam na własną rękę pokrowce, właśnie dziś zatwierdzę liczbę pokrowców.

A z przygotowań to dziś mam kolejną próbną fryzurę, bo poprzednia mi się już nie podoba
Jutro próbny makijaż.
A z innych rzeczy to pończochy tylko zostały mi do kupienia i zrobię to po niedzieli.

Wieczór panieński miałam mieć 10 kwietnia. Ale odwołałyśmy. Przesunełyśmy na 21 kwietnia czyli na środę za tydzień - 3 dni przed ślubem, więc nie będzie tak źle

A co u Was słychać?
ja pisałam o pokrowcach, ale orientowałam się o cennik w LBN, niestety na allegro też nie jest lepiej, jakieś najtańsze znalazłam za 2,5zł ale nawet nie wiem czy na krzesła by pasowały i najpewniej zdecydujemy się już na te pokrowce właścicielki lokalu, bo ponoć ma szyte specjalnie na te krzesła, ale nie omieszkam wypomnieć jej tego

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:27   #507
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość
Bo ja sama nie wiem, nasz ksiądz jest znajomy, może nie jesteśmy w jakichś bliskich zażyłościach, ale znamy się tak o i nie wiem czy zaprosić Go na obiad po mszy czy nie.

My zapraszamy. Nasz ksiądz też jest znajomy. Uczył mnie 2 lata w LO. Jeszcze nie rozmawialiśmy z nim o pieniądzach, ale dajemu mu zaproszenie. Czy przyjmie to inna sprawa.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:28   #508
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lils121 Pokaż wiadomość

u nas tez sie niby tak robi, ksiadz przychodzi np. na jakis jeden posiłek i tyle. Wypada zaprosic chyba tzn. jak sie mieszka na wsi tak jak ja , to sie wszyscy znaja.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
hejka remmi

śliczna sukieneczka, taka delikatna , i ten kwiatuszek
Stary 2010-04-15, 10:30   #509
Lils121
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
My zapraszamy. Nasz ksiądz też jest znajomy. Uczył mnie 2 lata w LO. Jeszcze nie rozmawialiśmy z nim o pieniądzach, ale dajemu mu zaproszenie. Czy przyjmie to inna sprawa.
Zaproszenie? Ja raczej myślałam żeby powiedzieć mu na ostatnim spotkaniu że miło by było gdyby przyjechał/ nie planowałam z zaproszeniem startować.

A wogóle to kiedy dajecie pieniądze mu? bo ja muszę donieść mu resztę papierków ale powiedział że moge sama donieść bez TŻ i nie wiem czy będziemy jeszcze musieli isć jeszcze przed parę dni przed ślubem czy to już będzie wsio.
Lils121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 10:31   #510
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
jasne, nie ma sprawy o taki:
Załącznik 3030791

dobra zmykam, bo TZ wraca z pracy. caly ten tydzien konczy o 18, bo kolega z biurka obok ma urlop ze wzgledu na ta kilkumiesieczna coreczke co Wam kiedys pisalam, ze miala powazna wade serduszka (juz jest po udanej operacji) i tylko jedna sprawna nerke. teraz jest nadzieje, ze druga zacznie dzialac trzymajcie kciuki
Pierścionek śliczny
A kciuki 3mam mam nadzieję, że nerka zacznie pracować i dziewczynka nabierze sił i będzie zdrowa

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
Hejjestem znowuale pędzicie! Właśnie tż-cikpojechał do domu byliśmy dziś na spisaniu protokołu atmosferka bardzo fajna bo na wikarego trafilismy przy okazji dowiedziałam się że byłam chrzczona 13 kwietnia jak narazie jesteśmy jedyną para na 7 sierpnia...
No a tak się stresowałaś

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
My wczoraj wybralismy się na spotkanie do poradnii rodzinnej, nastawilismy sie psychicznie i babka nie przyszła
Ooo to bardzo nieładnie z jej strony Nie lubie takich sytuacji, kiedy ktoś mnie olewa....

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Jutro próbny makijaż.

A co u Was słychać?
O matko, jak to niewiele czasu zostało Pierwszy taniec jeszcze wyćwiczycie, cieszcie się tym, nie stresujcie zanadto a napewno pójdzie świetnie
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

ładna ładna ta Twoja suknia
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości