Bydgoskie Panny Młode - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-12, 15:21   #3541
kzabeczka
Zadomowienie

Dot.: Bydgoskie Panny Młode

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jestem po zapoznaniu rodzin. Wyszlo bardzo sympatycznie, moi rodzice dostali wino i kwiaty, a rodzice TZ cala torbe smakolykow od Sowy (nie sa z Bydgoszczy, wiec to byl taki bydgoski akcent). Mama TZ zaproponowala, zeby przeszli na "ty", wiec atmosfera sie rozluznila, potem wypili po lampce wina. Nawet sie juz pozapraszali na kolejne weekendy Ogolnie mialam stresa, bo tez tesciowie do nas przyjechali pierwszy raz, ale chyba im sie podobalo, a na pewno smakowalo co przygotowalam do jedzenia, bo wszystko wymietli z talerzy
Super, że wszystko się udało

Cytat:
Napisane przez aniaczek_s Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Ja ślub mam 25 września. Salę i zespół rezerwowałam już w lipcu zeszłego roku, a termin w Kościele, kamerzystę i fotografa chyba w sierpniu.
Ksiądz się troszkę zdziwił, ale przynajmniej mam taką godzinę, która najbardziej mi odpowiada...
Sukienki szukałam od listopada i dopiero pod koniec marca znalazłam w Agnes Teraz muszę do niej jakieś dodatki znaleźć.
Teraz robię zaproszenia, szukam kosmetyczki... bo ponoć też trzeba wcześniej termin zaklepać.
Troszkę roboty jest z tym wszystkim...ale na szczęście, póki co, sprawia mi to wszystko frajdę

Jak myślicie - na wrzesień trzeba mieć jakieś cieplejsze bolerko??
Witaj
Moja sukienka też była z Agnes
Wklej fotkę swojej kiecki, jak nie masz z przymiarki to może z netu nam pokaż
Myślę, że lepiej mieć to bolerko, ja miałam ślub w czerwcu i u mnie się przydało
Stary 2010-04-12, 18:12   #3542
kosiara1981
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kzabeczka Pokaż wiadomość
Super, że wszystko się udało

Witaj
Moja sukienka też była z Agnes
Wklej fotkę swojej kiecki, jak nie masz z przymiarki to może z netu nam pokaż
Myślę, że lepiej mieć to bolerko, ja miałam ślub w czerwcu i u mnie się przydało
Hej, z tym bolerkiem dałyście mi dziewczyny do myślenia. Ślub mam 19 czerwca i nie brałam pod uwagę nic do założenia na sukienkę. Myślicie, że powinnam jednak o czymś pomyśleć? Czerwiec raczej powinien być ciepły...
kosiara1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-12, 22:27   #3543
kzabeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kosiara1981 Pokaż wiadomość
Hej, z tym bolerkiem dałyście mi dziewczyny do myślenia. Ślub mam 19 czerwca i nie brałam pod uwagę nic do założenia na sukienkę. Myślicie, że powinnam jednak o czymś pomyśleć? Czerwiec raczej powinien być ciepły...
Ja też nic nie miałam, kupiłam w ostatniej chwili bo każda sobota w czerwcu (przed moim ślubem) była chłodna i deszczowa. Zresztą prawie cały czerwiec był brzydki w zeszłym roku.
Stary 2010-04-12, 23:23   #3544
karolca
Zakorzenienie

ja miałam ślub w sierpniu, cały sierpień gorący, upalny, że ledwo dało się wytrzymać. Z resztą dzień przed ślubem był piekłem na ziemi a dzień ślubu - zachmurzone niebo i wiatr, na szczęście nie potrzebowałam nic na ramiona, bo suknia miała rękawy
Awaryjnie warto kupić sobie coś w razie chłodniejszego dnia. Najwyżej będzie niewykorzystane.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 10:45   #3545
mimbi
Zakorzenienie

A poza tym nawet jak jest cieplo, to ladniej chyba wyglada panna mloda z zakrytymi ramionami (tym bardziej w kosciele) niz taka goła.
Ja nie jestem zwolenniczka bolerek, ale sama sobie kupie bolerko, chociaz na wejscie i do urzedu.
mimbi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 12:27   #3546
aniaczek_s
Raczkowanie

no to wklejam zdjecie mojej sukienki podobają mi sie bolerka z organdyny ( z krótkim rękawkiem)... ale chyba wrzesień nie jest najlepszym miesiącem na paradowanie w czymś tak cieniutkim. Nie chcę też futerka - bo to chyba bardziej na zimowe śluby się nadaje...
Zostaje mi zwykłe satynowe chyba... ale te też mi się najbardziej z krótkim rękawkiem podobają.
Pójdę do krawcowej chyba, żeby uszyła mi dwa - z długim i krótkim rękawem i tak wyjdzie taniej, niż kupno bolerka w salonie
Stary 2010-04-13, 12:36   #3547
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
no to wklejam zdjecie mojej sukienki podobają mi sie bolerka z organdyny ( z krótkim rękawkiem)... ale chyba wrzesień nie jest najlepszym miesiącem na paradowanie w czymś tak cieniutkim. Nie chcę też futerka - bo to chyba bardziej na zimowe śluby się nadaje...
Zostaje mi zwykłe satynowe chyba... ale te też mi się najbardziej z krótkim rękawkiem podobają.
Pójdę do krawcowej chyba, żeby uszyła mi dwa - z długim i krótkim rękawem i tak wyjdzie taniej, niż kupno bolerka w salonie
Sliczna ta sukienka! Dol taki delikatny, kojarzy mi sie ze zwiewnymi sukienkami do biegania po łące Naprawde bardzo ladna i nieprzesadzona. Ja mam jutro pierwsza przymiarke swojej, nie moge sie doczekac!
A co do bolerka, to ja tez bede miala dwa - mimo, ze to czerwiec. Z dlugim i krotkim, bo w naszym klimacie to nigdy nic nie wiadomo. Chociaz oczywiscie bardzo bym chciala, zeby bylo cieplo...
Stary 2010-04-13, 12:45   #3548
aniaczek_s
Raczkowanie

dzięki ja się tyle naszukałam tych sukienek,że powinnam byc na 200% pewna, że mam idealną... jak ją zakładałam w salonie (3 razy byłam w tym samym) to byłam pewna, ze to ta w sumie to musiałam sie w koncu zdecydować bo pozniej cięzko by było kupic suknie na wrzesien. No i teraz jak patrze czasem na zdjecia to tak sobie mysle, ze pare rzeczy mozna by zmienic, pare dodac... pewnie tak do samego wesela bede miała...

zastanawiam sie jeszcze nad zmianą dekoltu w tej sukience na serduszko.. ale panie w salonie się troche opierały jak to zaproponowałam.
co sądzicie? będzie lepiej wyglądać?

Edytowane przez aniaczek_s
Czas edycji: 2010-04-13 o 12:50
aniaczek_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-13, 17:21   #3549
kosiara1981
Przyczajenie

Cytat:
dzięki ja się tyle naszukałam tych sukienek,że powinnam byc na 200% pewna, że mam idealną... jak ją zakładałam w salonie (3 razy byłam w tym samym) to byłam pewna, ze to ta w sumie to musiałam sie w koncu zdecydować bo pozniej cięzko by było kupic suknie na wrzesien. No i teraz jak patrze czasem na zdjecia to tak sobie mysle, ze pare rzeczy mozna by zmienic, pare dodac... pewnie tak do samego wesela bede miała...

zastanawiam sie jeszcze nad zmianą dekoltu w tej sukience na serduszko.. ale panie w salonie się troche opierały jak to zaproponowałam.
Sukienka, śliczna. Ja bym nic nie zmieniała, czasami wydaje się nam, że coś będzie lepiej wyglądać inaczej a później efekt końcowy nie jest najlepszy. No i ciężko będzie to poprawić.
Ja na zdjęcie swojej sukienki też ciągle patrzę i zastanawiam się czy dokonałam słusznego wyboru. Ale chyba tak jest zawsze, wybór jest tak ogromny,że można zwariować
Stary 2010-04-13, 20:35   #3550
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Ja bym też nic nie zmieniała...jest ładna taka jaka jest. W sumie to mam uraz do przeróbek...niby nic, bo moja była wydłużana tylko, ale przez to straciła fason, ilez ja się musiałam nadroczyć z Paniami że suknia wyglada inaczej niż na poczatku...
A mi zostało 11 dni
Stary 2010-04-14, 09:30   #3551
adu84
Raczkowanie

Cytat:
nic nie zmieniaj... jest super
poza tym dekolt w serduszko jest mniej stabilny i słabiej przylega do ciała...
Stary 2010-04-14, 10:02   #3552
aniaczek_s
Raczkowanie

no dobra.. to może faktycznie nie będę już nic zmieniać... bo faktycznie może mi się później nie spodobać ten dekolt...
a gdzie kupujecie biżuterię i obrączki?
Stary 2010-04-14, 16:17   #3553
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Obraczki w Kitta- Galeria Fordon- za 900 zł komplet
A biżuterię robiłam sama
Stary 2010-04-14, 16:39   #3554
kaaala
Raczkowanie

Dziewczyny. Jestem załamana, dowiedziałam się, że fotograf który miał mi robić zdjęcia zmarł
kaaala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 18:17   #3555
kosiara1981
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kaaala Pokaż wiadomość
Dziewczyny. Jestem załamana, dowiedziałam się, że fotograf który miał mi robić zdjęcia zmarł
A możesz napisać jak się nazywał? Ja miałam taką sytuację z tortem. Zamówiłam tort z Gusto Decoris no i niestety p. Krzysztof zmarł. Ale tort łatwiej jest załatwić niż fotografa. Wiem coś o tym bo trochę się naszukałam swojego. A i tak tylko będzie nam robił sesję bo w dzień naszego ślubu miał już zajęty. Teraz jestem w trakcie umawiania fotografa na wesele i trochę przebojów z tym mam. A kiedy masz ślub? Spróbuj skontaktować się z p. Piotrem Ulanowskim, jak ostatnio z nim pisałam to jakiś termin mu się zwolnił może będziesz miała szczęście. Powodzenia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-14, 18:37   #3556
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
zatkało mnie
Cytat:
A możesz napisać jak się nazywał? Ja miałam taką sytuację z tortem. Zamówiłam tort z Gusto Decoris no i niestety p. Krzysztof zmarł. Ale tort łatwiej jest załatwić niż fotografa. Wiem coś o tym bo trochę się naszukałam swojego. A i tak tylko będzie nam robił sesję bo w dzień naszego ślubu miał już zajęty. Teraz jestem w trakcie umawiania fotografa na wesele i trochę przebojów z tym mam. A kiedy masz ślub? Spróbuj skontaktować się z p. Piotrem Ulanowskim, jak ostatnio z nim pisałam to jakiś termin mu się zwolnił może będziesz miała szczęście. Powodzenia
o gusto decoris też nie wiedziałam, mieliśmy od nich tort i byliśmy zachwyceni...

Ulawnowski to ciężki orzech do zgryzienia. Ceny ma z kosmosu wysokie, droższy jest tylko fotograf z Gdańskiej. Słyszałam dobre opinie o FOTO M http://www.fotom.info/index.php
widziałam zdjęcia - dużo i cenowo wychodzi taniej od Ulanowskiego.

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2010-04-14, 20:41   #3557
aniall
Raczkowanie

Witam Was Drogie Bydgoszczanki Wcześniej nie przejrzałam dokładnie wszystkich wątków i nie wiedziałam że jest tylko dla nas Aniaczek Ty też z Bydgoszczy?? ale ten świat (internet) jest mały!!! Ja wcześniej Ci nie napisałam, że nic bym nie zmieniała. Tak jak jest, jest bardzo ładna w końcu byśmy jej nie wybrały
Kaaala a może http://www.foto-studio-impresja.com? Ja będę go mieć na swoim ślubie...
aniall jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 21:26   #3558
kosiara1981
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
zatkało mnie

o gusto decoris też nie wiedziałam, mieliśmy od nich tort i byliśmy zachwyceni...

Ulawnowski to ciężki orzech do zgryzienia. Ceny ma z kosmosu wysokie, droższy jest tylko fotograf z Gdańskiej. Słyszałam dobre opinie o FOTO M http://www.fotom.info/index.php
widziałam zdjęcia - dużo i cenowo wychodzi taniej od Ulanowskiego.
Hej, co miałaś na myśli pisząc "ciężki orzech do zgryzienia"?, bo troszkę mnie przestraszyłaś Nie wiem czy jest aż taki drogi, bo dzwoniłam po kilku fotografach i niektórzy mieli naprawdę ceny z kosmosu (3000zł, 4500zł) Ulanowski w porównaniu z nimi nie jest aż taki drogi a zdjęcia robi cudowne.Mam tylko nadzieję, że będziemy zadowoleni. Jak już będzie po sesji to na pewno napiszę co i jak.
Stary 2010-04-14, 21:30   #3559
Agape007
Zadomowienie

Przede wszystkim....

Libra, Carminka... Jeszcze tylko 10 dni....

A my za 10 dni mamy I rocznicę slubu ...

Kaaala normalnie szok... Może tak będę mogła Ci pomóc... www.fotojawa.pl Stronka dopiero się rozwija, ale fotograł zobił fotki u mnie, u siostry i u brata na weselu...

Aniaczek_s suknia prześliczna....

A my szykujemy się na wesele do Tomaszowa Lubelskiego. Wyjeżdzamy już w piatek. Jedziemy bez Oli - pierwsza poważna rozłąka

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-14, 22:06   #3560
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, co miałaś na myśli pisząc "ciężki orzech do zgryzienia"?, bo troszkę mnie przestraszyłaś Nie wiem czy jest aż taki drogi, bo dzwoniłam po kilku fotografach i niektórzy mieli naprawdę ceny z kosmosu (3000zł, 4500zł) Ulanowski w porównaniu z nimi nie jest aż taki drogi a zdjęcia robi cudowne.Mam tylko nadzieję, że będziemy zadowoleni. Jak już będzie po sesji to na pewno napiszę co i jak.
Ulanowski nie jest drogi? Ode mnie po znajomości chciał prawie 4000, ale termin nie pasował. Za samą sesję w plenerze 1500-2000. Po zdjęciach kuzynki stwierdziłam, że nie warto podniecać się tym, co jest na stronach www. Na pewno ciężko umówić z nim termin, nawet na rok wcześniej. Fotografa szukałam równo rok przed ślubem i było ciężko.
Zdecydowałam się na fotografa z okolic Poznania...

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Stary 2010-04-15, 06:43   #3561
kosiara1981
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ulanowski nie jest drogi? Ode mnie po znajomości chciał prawie 4000, ale termin nie pasował. Za samą sesję w plenerze 1500-2000. Po zdjęciach kuzynki stwierdziłam, że nie warto podniecać się tym, co jest na stronach www. Na pewno ciężko umówić z nim termin, nawet na rok wcześniej. Fotografa szukałam równo rok przed ślubem i było ciężko.
Zdecydowałam się na fotografa z okolic Poznania...
No to chyba stwierdził, że za dużo bierze bo teraz nie ma takich zwariowanych cen. A tak w ogóle podczas tych wszystkich przygotowań do wesela stwierdziliśmy z TŻ, że biznes ślubny jest bardzo dochodowy, większość cen jest z kosmosu
Dziewczyny napiszcie mi proszę ile wcześniej powinnam się wybrać do kwiaciarni żeby zamówić bukiet? No i jakie są ceny? Liczą jak za normalny bukiet kwiatów czy ceny też są jakieś specjalne?
Stary 2010-04-15, 09:49   #3562
aniaczek_s
Raczkowanie

Cytat:
Znam świetną panią fotograf, niestety nie wiem czy ma stronę internetową... na pewno znajdziesz ją na naszej-klasie - wpisz: DREAM STUDIO.

Agape007 - dzięki

Aniall, faktycznie - świat (internet) jest bardzo mały Kiedy ślubujesz? Chyba się tez skuszę na kolorowe buty TŻ będzie musiał być cały czas blisko mnie na weselu bo jego krawat będzie "moim" kolorowym akcentem pasującym do butów

Kosiara1981, ja już byłam w kwiaciarni - zarezerwować termin na 25 września, bo czasem, jak za dużo zleceń jest na jeden dzień to mogą odesłać do innej kwiaciarni. Mi akurat bardzo zależało na tej jednej konkretnej...
Bukiecik takiej wielkości jak ten na obrazku kosztuje ok 100zł (może ciut więcej) + butonierki. Wszystko zależy z jakich kwiatków i od wielkości bukietu.
Stary 2010-04-15, 10:30   #3563
aniall
Raczkowanie

Ja mam ślub 11 września Tylko, że we Włocławku. A gdzie Ty Aniaczek będziesz mieć wesele? Witaj w klubie kolorowych butów. Na jaki kolor się zdecydowałaś? Aniaczek możesz zdradzić gdzie jest ta kwiaciarnia? Ja o kwiatach jeszcze w ogóle nie myślałam:/ chciałam kupić we Włocławku, ale ostatnio stwierdziłam, że mogę je przecież odebrać rano w sobotę w Bydgoszczy, bo i tak będę mieć tu fryzjera... A nie orientuje się niestety jaka kwiaciarnia u nas w mieście jest godna wyboru. Pomóżcie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-15, 11:40   #3564
mimbi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny napiszcie mi proszę ile wcześniej powinnam się wybrać do kwiaciarni żeby zamówić bukiet? No i jakie są ceny? Liczą jak za normalny bukiet kwiatów czy ceny też są jakieś specjalne?
Ja juz poszlam do kwiaciarni (slub pod koniec czerwca), ale pani kazala mi przyjsc na poczatku maja. Ceny sa moze troche wyzsze niz normalnie, ale na pewno nikt Ci nie zaspiewa 1000zl za bukiet.
Cytat:
Napisane przez aniall Pokaż wiadomość
Ja mam ślub 11 września Tylko, że we Włocławku. A gdzie Ty Aniaczek będziesz mieć wesele? Witaj w klubie kolorowych butów. Na jaki kolor się zdecydowałaś? Aniaczek możesz zdradzić gdzie jest ta kwiaciarnia? Ja o kwiatach jeszcze w ogóle nie myślałam:/ chciałam kupić we Włocławku, ale ostatnio stwierdziłam, że mogę je przecież odebrać rano w sobotę w Bydgoszczy, bo i tak będę mieć tu fryzjera... A nie orientuje się niestety jaka kwiaciarnia u nas w mieście jest godna wyboru. Pomóżcie
Moja kwiaciarka prowadzi taki maly salon na przeciwko Czarnego Kota na Lesnym. Robi przepiekne bukiety, kocha kwiaty i widac to po jej bukietach - sa dopracowane w kazdym szczegole - od koloru, po rodzaj kwiatow i wielkosc dodatkow. Ma po prostu dar do robienia bukietow, nawet z bukietu ze zwyklych tulipanow umie wyczarowac cudo. Na pewno bede u niej robic bukiet slubny.

Bylam wczoraj na przymiarce sukienki, jest sliczna. Pani namowila mnie jeszcze na welon, w sumie nie bylam przekonana, ale chyba sie zdecyduje na taki puchaty delikatny. Zamowilam jeszcze dwa bolerka - jedno z krotkim rekawem i jedno z dlugim. Dzisiaj przespalam sie z mysla o sukience i jade do nich jeszcze raz - chce jednak zeby byla krotsza. Ta obecna ma dlugosc 15 cm za kolano, a ja chcialabym zeby byla dluga do kolana, taka slodka. W ogole jak bedziecie jechaly na przymiarki, to warto wziac swoje buty slubne i umowe - ja oczywiscie pojechalam zupelnie nieprzygotowana i musialam stac w jakis okropnych slubnych butach z salonu, ktore psuly caly efekt.
Stary 2010-04-15, 13:24   #3565
aniaczek_s
Raczkowanie

Aniall, ja wesele mam w Bydgoszczy, w restauracji Maxima.
A buciki... bardzo mi się podobały te, które pokazywałaś Tylko, że ja chciałabym znalezć cos z max 7 cm obcasem. Co do koloru to jeszcze nie wiem... ale najprawdopodobniej fuksja. Wszystko zależy od tego co mi się spodoba na mieście
A kwiaciarnia jest na Osowej Górze, przy ul. Kormoranów. Pan który tam pracuje robi naprawdę piękne wiązanki.

Edytowane przez aniaczek_s
Czas edycji: 2010-04-15 o 13:27
aniaczek_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 15:00   #3566
libra22
Zakorzenienie

GG do libra22

Ja po bukiet poszłam 2 tyg. przed ślubem.
cena zależy od kwiatów. Do tego doliczone butonierki dla TŻ'a, świadka, ojców, plus bransoletka dla świadkowej, kwiaty dla rodziców na podziękowania, i jakies płatki do rzucania przed kościołem...wpłaciłam już 100 zł...pewnie druga stówka przy odbiorze.
Stary 2010-04-15, 15:44   #3567
mimbi
Zakorzenienie

No dziewczyny, jakos mi spokoju nie dawala ta sukienka, wydawala mi sie za dluga wczoraj. No i dzisiaj przespalam sie z problemem i jak wstalam, to pojechalam do salonu. Jeszcze nie oddali sukienki do krawcowej, wiec moglam ja przymierzyc i utwierdzilam sie w tym, ze chce ja skrocic. Bede miala dlugosc materialu za kolano, plus jeszcze jedna warstwe tiulu, wiec sie podniesie. Do tego turkusowe buty 11cm obcas i wygladam jak prawdziwa Calineczka.
Pani mnie przekonala do delikatnego welonu, ale to sie jeszcze zobaczy, bo jakos znowu nie jestem pewna. Nie wiem czy to sie nadaje do moich w miare krotkich i jasnych wlosow, na dlugich i ciemnych welon wyglada super.
Stary 2010-04-15, 16:50   #3568
kaaala
Raczkowanie

Cytat:
Fotograf nazywał się Ś.P. Mieczysław Kabat. Za zrobienie ok.300 zdjęć (w plenerze, błogosławieństwo, w kościele i na sali) miało mnie wynieść 850 zł. A sesja narzeczeńska była za darmo.
Co do Ulanowskiego to jest jak dla mnie za drogi....bo 2000 tyś. to mi się wydaje kosmiczna kwota za zrobienie zdjęć.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez aniall Pokaż wiadomość
Witam Was Drogie Bydgoszczanki Wcześniej nie przejrzałam dokładnie wszystkich wątków i nie wiedziałam że jest tylko dla nas Aniaczek Ty też z Bydgoszczy?? ale ten świat (internet) jest mały!!! Ja wcześniej Ci nie napisałam, że nic bym nie zmieniała. Tak jak jest, jest bardzo ładna w końcu byśmy jej nie wybrały
Kaaala a może http://www.foto-studio-impresja.com? Ja będę go mieć na swoim ślubie...
A możesz mi napisać ile bierze ten fotograf jeśli to nie jest tajemnica?

Edytowane przez kaaala
Czas edycji: 2010-04-15 o 20:35
kaaala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-15, 20:49   #3569
aniall
Raczkowanie

Cytat:
A buciki... bardzo mi się podobały te, które pokazywałaś Tylko, że ja chciałabym znalezć cos z max 7 cm obcasem. Co do koloru to jeszcze nie wiem... ale najprawdopodobniej fuksja. Wszystko zależy od tego co mi się spodoba na mieście
A kwiaciarnia jest na Osowej Górze, przy ul. Kormoranów. Pan który tam pracuje robi naprawdę piękne wiązanki.
Ja się uparłam tej fuksji, ale nigdzie nic ładnego mi nie wpadło w oko. Jak coś upolujesz daj znać Kwiaciarnia trochę za daleko, ja mieszkam na leśnym... dlatego pójdę do tej kwiaciarni o której wspomniała mimbi. Aha... Anieczek Ty wspominałaś coś chyba o satynowym bolerku wcześniej?! Jak ja przymierzałam takie bolerko do tej sukni, to w ogóle mi to nie pasowało. Ja będę mieć tiulowe, i w zapasie kupie sobie chyba (jeszcze nie szukałam, mam nadzieje że znajdę) jakieś cieniutkie futerko czy coś podobnego... ale na pewno nie zdecyduje się na satynę ani taftę. No i pokaż się nam w suknie

Cytat:
Napisane przez mimbi Pokaż wiadomość
Bylam wczoraj na przymiarce sukienki, jest sliczna. Pani namowila mnie jeszcze na welon, w sumie nie bylam przekonana, ale chyba sie zdecyduje na taki puchaty delikatny. .
Mimbi co masz na myśli mówiąc puchaty welon? Bo ja szukam czegoś takiego, i jeszcze się z takim nie spotkałam
Może wiecie dziewczyny czy ktoś w Bydgoszczy robi welony? Albo czy znacie jakąś krawcową która dałaby radę?

Cytat:
Nie jest, my płacimy 1100 ale bez pleneru, a z plenerem chyba około 1800, ale pewna nie jestem. Jak szukaliśmy fotografa to ceny były kosmiczne (nie wydałabym na ten cel 4000), ale też i terminów nie było. Przez przypadek znalazłam tego fotografa. Bardzo konkretny i rzeczowy chłopak, myślę że będziemy z niego zadowoleni. Nam się jego zdjęcia podobały. Także polecam

Edytowane przez aniall
Czas edycji: 2010-04-15 o 20:50
Stary 2010-04-15, 21:05   #3570
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Fotograf nazywał się Ś.P. Mieczysław Kabat. Za zrobienie ok.300 zdjęć (w plenerze, błogosławieństwo, w kościele i na sali) miało mnie wynieść 850 zł. A sesja narzeczeńska była za darmo.
Co do Ulanowskiego to jest jak dla mnie za drogi....bo 2000 tyś. to mi się wydaje kosmiczna kwota za zrobienie zdjęć.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Jeśli chcesz zmieścić się w tysiącu, skontaktuj się z fotografką FOTO M, którą podałam wyżej Z resztą zobacz najpierw czy pasują Tobie jej zdjęcia.
2000 za fotografa też bym nie dała... my płaciliśmy 1000 zł, albo 1100 bo TŻ jeszcze się targował Zapomniał doliczyć za przejazd

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości