"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-15, 14:39   #2191
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
2. skąd masz informacje że był tylko "poturbowany"? ja nie zarejestrowałam takiego stwierdzenia nigdzie

4. na miejscu był brat prezydenta który go zidentyfikował- a do identyfikacji potrzebny jest ktos z rodziny więc moim zdaniem to logiczne że jeszcze nie wszyscy (nawet gdyby byli w super stanie) nie zostali rozpoznani
mówili w tv,że Lech Kaczyński był tylko silnie poturbowany bez większych uszkodzeń.

właśnie Kopacz mówiła,że były ciała ,które bez identyfikacji można było rozpoznać.

a co do sprawdzania nagrania - tak,są właśnie analizowane i jutro ma być odpowiedź.

Edytowane przez madziamacius8786
Czas edycji: 2010-04-15 o 14:40
madziamacius8786 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 14:40   #2192
Biska
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
właśnie w powiększeniu to jest plama bo kręcone było z daleka ale widać,ze to człowiek. Są 2 wyjścia albo to pilot albo rusek który patrzył czy nie ma ciał. Jeszcze są spekulacje,że Prezydent w czasie katastrofy mógł być w kabinie. Dlatego za wiele nie ucierpiał. Tylko gdzie ciała pilotów?

Aniołku zauważ,że to Rosjanie mieli w wiekszej czesci dostep do ciał itp. Mogli je przecież podpalic żeby śladów nie było. To okrutne,ale może być prawdziwe.JUTRO mają być wyniki w sprawie tego nagrania.

Mówili dziś w tv,że nie opublikują niektorych fragmentów z czarnej skrzynki bo to co tam jest drastyczne i mogła by rozpetać się wojna. Czyli co zamach?

Pokaż obraz
Podejrzewam, że opublikować nie będą chcieli wszystkiego, bo możliwe, że nakaz lądowania był od Prezydenta, a opinia publiczna zjadłaby za to BOR i pilotów rządowych.

Madziu, jeżeli już (hipotetycznie) padły strzały, to dlaczego nikt nie bierze pod uwagę tego, że jeśli nawet ktoś był tam jeszcze przez chwilę żywy, ale strasznie poturbowany i zwyczajnie cierpiał wykrwawiał się czekając na śmierć, to ktoś mógł też chcieć ukrócić jego cierpienia? No jak już rozpatrywać możliwość strzałów (w które średnio chce mi się wierzyć) to weźmy pod uwagę wszystkie możliwości.

Choć moim zdaniem nigdy tak do końca nie dowiemy się, co się działo tak naprawdę, a spekulacji ludzi nie będzie końca.

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 14:42   #2193
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze są spekulacje,że Prezydent w czasie katastrofy mógł być w kabinie. Dlatego za wiele nie ucierpiał. Tylko gdzie ciała pilotów?
Ale przecież nic nie wiemy o ciałach pilotów noooo.....

Nie mógł być w kabinie bo skoro samolot podchodził do lądowania to chcąc- nie chcąc musiał siedziec na tyłku przypięty pasem do swojego siedzenia a nie urzadzać sobie wycieczki o kabinie pilotów.
Po drugie, prezydent czy nie prezydent- nie ma dostępu do kabiny pilotów.
Więc jak dla mnie takie spekulacje są bez sensu....
[i od razu powiem dlaczego... gdyby prezydent był "poturbowany" a nie zmasakrowany to podejrzewam, ze zostałaby wystawiona otwarta trumna]
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 14:44   #2194
butterfly20
Zakorzenienie

Popieram to co Ola mówi-skąd Madziu wiesz,ze był jedynie poturbowany?

Naoczni świadkowie widzieli co się stało-samolot kilka razy przekoziołkował. Już samo to mogło tych ludzi pozabijać.
Tego,dlaczego niektóre ciała zachowały się lepiej,a niektóre gorzej się nie dowiemy.

Prawda jest taka,że wszystko okaże się jak sprawę zbadają specjaliści.Póki co nie dorabiajmy sobie ideologii...bo jesli to faktycznie był zamach to strach pomyśleć co się będzie działo...

Ja na tych filmikach nic nie widzę.Nawet w przybliżeniu.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 14:48   #2195
madziamacius8786
Zakorzenienie

mogli też ich "dobić " by nie cierpieli tylko po tych strzałach też były śmiechu. A z tego co ludzie napisali,co odsłuchali to nie wyglądało na to żeby zrobili to dla ich dobra. Bo przeklinali przy tym. Nie można też mówić,że nie należy wierzyć osobom,które na tym forum napisały. Bo nie jedna osoba to odsłuchała i opinie się zgadzają.

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ----------

Cytat:
Ale przecież nic nie wiemy o ciałach pilotów noooo.....

Nie mógł być w kabinie bo skoro samolot podchodził do lądowania to chcąc- nie chcąc musiał siedziec na tyłku przypięty pasem do swojego siedzenia a nie urzadzać sobie wycieczki o kabinie pilotów.
Po drugie, prezydent czy nie prezydent- nie ma dostępu do kabiny pilotów.
Więc jak dla mnie takie spekulacje są bez sensu....
[i od razu powiem dlaczego... gdyby prezydent był "poturbowany" a nie zmasakrowany to podejrzewam, ze zostałaby wystawiona otwarta trumna]
a co ja napisałam? Że ciekawe gdzie ciała pilotów bo wiem,że ich nie znaleźli. Nie wiem czy pod tym kadłubem szukali...

Tak mówili,że był poturbowany..ale trumna i tak nie powinna być otwarta,bo założe się,że ludzie nie chcieli by go oglądać w takim stanie,poza tym to nie papież żeby miał otwartą trumnę..

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

Ja na tych filmikach nic nie widzę.Nawet w przybliżeniu.
trzeba się mocno dopatrzeć. Ja widziałam od razu.
Stary 2010-04-15, 14:48   #2196
OlkaR
Zakorzenienie

Ja nie mówię że nie nalezy im wierzyć, ja po prostu stosuję zasadę ograniczonego zaufania. Widzisz Madziu...ktoś powiedział że widać ludzi, Ty tych ludzi widzisz, ja ich nie widzę... Dlatego nie wierzę.
Jestem trochę jak niewierny Tomasz ale taką już mam naturę- jak nie zobacze albo nie usłyszę to nie wierze.

A teraz spadam do Pawła na grochówkę

Na razie dziewczątka
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 14:49   #2197
Biska
Zakorzenienie

Mnie właśnie zastanowiła jedna rzecz - wiadomo, że za przewóź ofiar do Polski płaci Polska, ale jak to jest jeśli chodzi o badania przeprowadzane na miejscu? Za tych wszystkich specjalistów, badania DNA i inne takie? To są przecież straszne pieniądze...

Piszę to w kontekście tego, że dla Rosji to też jest niewygodna sytuacja...

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-04-15 o 14:51
Stary 2010-04-15, 14:50   #2198
Gwizdak
Zakorzenienie

Kojarzycie Magika? To był hiphopowiec, który rapował ze składem Kaliber 44 i Paktofonika. Był idolem, mentorem ówczesnych hip hopowców i całego tego środowiska. Był prawdziwym blokersem, człowiekiem legendą. Tej legendy dodaje mu fakt, że umarł bardzo młodo - wyskoczył z okna. Osierocił córkę i zostawił żonę...

Piszę o nim, bo jak wejdziecie na jutuba i poszukacie znajdziecie multum historii niewyjaśnionych dotyczących okoliczności jego śmierci. Ludzie dorobili nawet teorię o jakimś szyfrowym języku, który stosuje się puszczając teksty od tyłu i wyszukując sens odpowiedzi. Więc na jutubie są piosenki puszczone od tyłu i podpisywane tym, jaka jest w nich treść. Plus i minus chociażby. A tam w tej odwróconej piosence można oczywiście usłyszeć teskty że "zabiją mnie", "nie rób tego" i inne. Jest mnóstwo teorii na ten temat. Internauci o śmierć Magika oskarżają innego hip hopowca. Doszukują się spisku, morderstwa...

Piszę o tym, bo mi sie skojarzyło z tym co Madziu podysłasz. To naprawdę jest siła sugestii. Na tym filmiku nic nie widać. Żadnych żywych ludzi zsuwających się po kabinie pilota.... Ludzkie oko i wyobrźnia lubią płatać figle. Wiesz ile ludzi widziało potwora z Loh Ness?

A swoją drogą koszmarne są te teorie, powiększania i analizowania... Aż się autentycznie odechciewa wszystkiego....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 14:51   #2199
carmelova
Zakorzenienie

To jest jak z wypadkami samochodowymi, jedna osoba wyjdzie z niego bez większego szwanku, podczas gdy z drugiej siedzącej tuz obok zostanie miazga bo np. nie miała zapiętych pasów, wypadła przez okno itp.
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 14:52   #2200
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Jak wyschnie jeszcze muszę poprawić go .

Przecież , jak samolot się rozbił , to zaraz były media i wszystko więc nie sądzę aby mieli czas by podobijać ludzi czy ich podpalić poturbować .
Do tego ten śmiech ... A u nas jak jest ?
Popatrz sobie inne filmiki z ludzką tragedią i też ludzie się śmieją przy niejednych .
Nie ma co gdybać . Ponieważ możemy stworzyć milion wersji a żadna nie musi być prawdziwa.
Stary 2010-04-15, 14:52   #2201
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mówię że nie nalezy im wierzyć, ja po prostu stosuję zasadę ograniczonego zaufania. Widzisz Madziu...ktoś powiedział że widać ludzi, Ty tych ludzi widzisz, ja ich nie widzę... Dlatego nie wierzę.
Jestem trochę jak niewierny Tomasz ale taką już mam naturę- jak nie zobacze albo nie usłyszę to nie wierze.

A teraz spadam do Pawła na grochówkę

Na razie dziewczątka
Wiem, bo też bym tak podchodziła do tej sprawy. No ale słyszałam i coś tam słyszałam i wierzę

oo teraz Pawełek Ci daje jeść? Pa

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Mnie właśnie zastanowiła jedna rzecz - wiadomo, że za przewóź ofiar do Polski płaci Polska, ale jak to jest jeśli chodzi o badania przeprowadzane na miejscu? Za tych wszystkich specjalistów, badania DNA i inne takie? To są przecież straszne pieniądze...
chyba Ruscy to badają i stąd mają kontrole nad tym wszystkim a Polaków tylko dopuszczali..

Jeszcze ludzie napisali,że w polskim rządzie wiedzieli o tym...że tak bedzie
Stary 2010-04-15, 14:52   #2202
butterfly20
Zakorzenienie

Madziu przypatrzyłam się i to równie dobrze mogłyby być gałęzie.
Co do tych odgłosów to my nie mamy na tyle dobrych sprzętów,żeby to słyszeć.
Ktoś mógł tak napisać przez swoje widzimisię i teraz wielka histeria. A film mógł też być spreparowany.
Albo te słowa mogą świadczyć o czymś zupełnie innym. Ni po prostu- nie widzę sensu doszukiwania się drugiego dna,skoro nie mamy pewności. to,ze ktoś sobie coś takiego napisze na forum to nic nie znaczy.

I jak tak dalej pójdzie to faktycznie wybuchnie wojna i tyle będzie...

Stary 2010-04-15, 14:57   #2203
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

Piszę o tym, bo mi sie skojarzyło z tym co Madziu podysłasz. To naprawdę jest siła sugestii. Na tym filmiku nic nie widać. Żadnych żywych ludzi zsuwających się po kabinie pilota.... Ludzkie oko i wyobrźnia lubią płatać figle. Wiesz ile ludzi widziało potwora z Loh Ness?

A swoją drogą koszmarne są te teorie, powiększania i analizowania... Aż się autentycznie odechciewa wszystkiego....
Domyślam sięja Wam wysyłam to żeby pokazać co inni ludzie o tym sądzą. Oczywiście nie mówię,że to prawda ale ,że mogę w to uwierzyć.

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
To jest jak z wypadkami samochodowymi, jedna osoba wyjdzie z niego bez większego szwanku, podczas gdy z drugiej siedzącej tuz obok zostanie miazga bo np. nie miała zapiętych pasów, wypadła przez okno itp.
to prawda..

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Jak wyschnie jeszcze muszę poprawić go .

Przecież , jak samolot się rozbił , to zaraz były media i wszystko więc nie sądzę aby mieli czas by podobijać ludzi czy ich podpalić poturbować .
Do tego ten śmiech ... A u nas jak jest ?
Popatrz sobie inne filmiki z ludzką tragedią i też ludzie się śmieją przy niejednych .
Nie ma co gdybać . Ponieważ możemy stworzyć milion wersji a żadna nie musi być prawdziwa.
Śliczny obraz ! Masz talent

A ta syrena nie wyje jak zwykła syrena jak coś się stanie. Ten dźwięk jest aż przeraźliwy..to napewno nie był pociąg bo mieszkam koło torów i wiem,że jak pociąg daje dłużej znać to nie AŻ tak (bo blisko tego lotniska są tory)..nie zdziwiłabym się jakby to wszystko było ukartowane ale to tylko moje chore domysły. CI co zginęli zabrali te tajemnice ze sobą..
Stary 2010-04-15, 14:57   #2204
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Ktoś mógł tak napisać przez swoje widzimisię i teraz wielka histeria. A film mógł też być spreparowany.
Albo te słowa mogą świadczyć o czymś zupełnie innym. Ni po prostu- nie widzę sensu doszukiwania się drugiego dna,skoro nie mamy pewności. to,ze ktoś sobie coś takiego napisze na forum to nic nie znaczy.

Coś mi się wydaje, że właśnie przez takie spekulacje znów wyjdzie jakiś konflikt polsko - rosyjski Jedni drugim będą zarzucać jakieś teorie spiskowe i konflikt gotowy.

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-04-15 o 15:00
Stary 2010-04-15, 14:59   #2205
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Wiem Motylku tylko jak niektórzy dobry mają sprzęt to można to odsłuchać. CHociażby mój Tż,któremu wierzę a jego ta tragedia mało obeszła.. Ja wiem,że to może być spreparowane ale nigdy nie wiadomo.
Stary 2010-04-15, 15:01   #2206
butterfly20
Zakorzenienie

Mi też wydaje się,że na Madzię działa siła sugestii. Nie dajcie się nakręcić.
Zawsze w przypadku takich wypadków jest milion teorii i spekulacji.

Madziu ten odłogs to podobno pociąg (obok są tory).

Poza tym skąd Ci ludzie mieliby wiedzieć,że tam się robije ten samolot?Myślisz,że jacyś spiskowcy byliby porozstawiani po całym lesie,żeby w razie czego na kilki sekund po rozbiciu się samolotu być na miejscu i ich dobić?
Myślisz,że tyle by ryzykowali - że samolot w ich pobliżu spadnie i ich zabije itp.?
Myślisz,że ktoś przeżył takie koziołkowanie samolotu?

JA NIE.

Stary 2010-04-15, 15:05   #2207
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Coś mi się wydaje, że właśnie przez takie spekulacje znów wyjdzie jakiś konflikt Polsko - Rosyjski Jedni drugim będą zarzucać jakieś teorie spiskowe i konflikt gotowy.
Możliwe...ja bym chciała żeby to wszystko się już skonczyło..i,że po analizie tego nagrania stwierdzą,że nic takiego się nie wydarzyło bo jak jednak to prawda to wole nie myśleć

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Mi też wydaje się,że na Madzię działa siła sugestii. Nie dajcie się nakręcić.
Zawsze w przypadku takich wypadków jest milion teorii i spekulacji.

Madziu ten odłogs to podobno pociąg (obok są tory).

Poza tym skąd Ci ludzie mieliby wiedzieć,że tam się robije ten samolot?Myślisz,że jacyś spiskowcy byliby porozstawiani po całym lesie,żeby w razie czego na kilki sekund po rozbiciu się samolotu być na miejscu i ich dobić?
Myślisz,że tyle by ryzykowali - że samolot w ich pobliżu spadnie i ich zabije itp.?
Myślisz,że ktoś przeżył takie koziołkowanie samolotu?

JA NIE.
może sama się nakręcam przez to czytanie takich wypowiedzi ale naprawdę silnie to przeżywam i przykro by było gdyby okazało się to prawda

ja jeszcze nie słyszałam,żeby tak pociąg dawał sygnał. Zresztą wiele osób mówi ,że to syreny.

Nie wiem, wole już o tym nie myslec....
Stary 2010-04-15, 15:06   #2208
Biska
Zakorzenienie

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale zaraz po katastrofie była rozmowa z jednym z polityków będących właśnie w pobliżu miejsca katastrofy. Mówił on chyba, że był jedną z pierwszych osób, które dobiegły na miejsce i szukał tam właśnie żywych, ale nikogo nie znalazł zanim dojechała pomoc, później już oczywiście nikomu nie pozwolono przebywać w pobliżu.

Edytowane przez Biska
Czas edycji: 2010-04-15 o 15:07
Stary 2010-04-15, 15:06   #2209
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczny obraz ! Masz talent

A ta syrena nie wyje jak zwykła syrena jak coś się stanie. Ten dźwięk jest aż przeraźliwy..
Nie mam talentu . Są lepsi , którzy mają naprawdę talent , a to raczej 4 lata pracy i ćwiczenie ręki .

Straszna jest ten dźwięk ale może to być dźwięk maszyny pękającego żelaza pod wpływem ciepła . To może być wszystko tak naprawdę nie koniecznie pociąg czy syrena .
Stary 2010-04-15, 15:09   #2210
carmelova
Zakorzenienie

Aniołku świetny obrazek. Wygląda jak pocztówka.
Edit: dopiero teraz zobaczyłam, że to jest większe niż pocztówka. Super!

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2010-04-15 o 15:12
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 15:10   #2211
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Jak to czytam to mam wrażenie, że długo sobie Kaczyński w spokoju na tym Wawelu nie poleży. Teorie spiskowe już mamy. Tylko patrzeć jak ktoś dojdzie do wniosku, że trzeba ekshumować. Zwłaszcza, że ostatnimi czasy mamy w tym wprawę.

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 15:10   #2212
butterfly20
Zakorzenienie

Ja czytam w te komentarze,ale jakoś specjalnie mnie nie ruszają.Nie od dzisiaj wiadomo,ze ludzie sami się nakręcają.

Ja po prostu MAM NADZIEJĘ,że to nie zamach. I MAM NADZIEJĘ,że w niedzielę nic się nie wydarzy.
Bo jak przypominam sobie przepowiednię jakiegoś gościa sprzed kilku miesięcy (nazwisko miał jakieś na K. ) to on mówił,że będzie zamach na samolot,a potem wojna.
MAM NADZIEJĘ,że to wszystko nieprawda.

Stary 2010-04-15, 15:10   #2213
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Madziu, ten filmik jest tak niewyraźny, że wszystko można podciągnąć na swoją modłę. I dajcie już spokój z tym strzelaniem, bo skoro samolot był w takim stanie jaki był, to raczej nie mogli wiedzieć czy ktoś żyje, czy kona, bo najzwyczajniej się nie ruszał (po wypadku samochodowym człowiek się nie rusza, a co dopiero po takim...). Z pewnością. I w dodatku na pewno miał już takie obrażenia wewnętrzne, że jeśli żył te 2 - 3 minuty, to nie byłoby szans go uratować. Poturbowany w katastrofie lotniczej właśnie tak mi się kojarzy: z zewnątrz średnia masakra (czegoś brak, ale można ująć to jako w miarę cały kawałek człowieka), w środku kogel - mogel. Oznak życia - brak.
I co? Może skoro jeszcze znajdowali szczątki ludzkie wczoraj, to nadal myślisz, że możliwe jest dobijanie? Naprawdę... Nie było kogo dobijać...
Myślę, że raczej ochrona lotniska strzelała, w końcu nikt niepowołany nie powinien się zbliżać do takiego miejsca w razie wypadku, więc stąd mogły być śmiechy i przekleństwa - skierowane do ochrony...

P.S. jak coś, to podbij temat pod tym filmikiem pytaniem - co rosjanie zrobili z wyciągniętymi kulami z ciał pewnie ukradkiem chowali, bo przecież polscy koledzy pracujący z nimi tuż obok nie mogą zauważyć

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2010-04-15 o 15:14
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-15, 15:15   #2214
crozee
Zakorzenienie

ja nie wierzę w te teorie. ale to działa na psychike dobrze...
Aniołku, piękny obraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! zazdroszcze Ci....

a teraz podniecamy sie moim slubikiem
jak pisałam ostatatnio, mamy juz sale.
wczoraj umowilismy fotografa.
dzisiaj dzownie do kamerzysty i mowi "paani, na sierpen 20011 to ludzie już w listopadzie rezerwowali... Nic pani dobrego teraz nie znajdzie. Ale ja jeszcze podje sprawdzic kalendarz i oddzwonie. Oddzwonił, mowi, ze jedyny termin to 6 sierpien (wczesniej pytałam sie tylko o sierpien, a nie konkretnie o 6). Normalnie taki fuks Mame musze wysłac, zeby jutro podpisała za nas umowe, bo on nie robi rezerwacji dłuzej niz 1 dzien. Krecił mi studniowke, robi super filmy
dzownie do mamy i mowie o tym,ze mamy fotografa. Wczoraj w ogole obdzwonilismy wszystkie takie lepsze orkiestry i wszystko tez pozajmowane a wiecie, takich dwoch co puszczaja z dyskietek, stoja tylko i udaja, ze przyciskaja klawisze to nie chcemy. No ale mama mowi, ze słyszała o super orkiestrze, wszyscy po szkole muzycznej, maja wiele instrumentow, m.in saksofon, trąbke, akordeon, perkusje. Powiedziała, ze przyjedziemy posłuchac w weekend majowy

kurcze, wychodzi na to, ze wszystko co najwazniejsze jest juz załatwione

ja do mojego tz: widzisz, jak mowiłam ci, ze trzeba na niektore rzeczy czekac dwa lata, to mi nie wierzyłes. Trzeba sie było szybciej oswiadczac
Stary 2010-04-15, 15:17   #2215
Biska
Zakorzenienie

Niech już będzie po tym pogrzebie i niech wraca normalne życie. Już na samą myśl o tym pogrzebie ja się denerwuję. Jakoś nie widzi mi się, żeby Polska podołała takiemu przedsięwzięciu w tak krótkim czasie. Już niech będzie poniedziałek i to wszystko się uspokoi...

Stary 2010-04-15, 15:18   #2216
crozee
Zakorzenienie

a ja gdzies czytałam, ze 5 minut przed katastrofą oni byli swiadomi, ze zaraz sie rozbiją i umrą.
Stary 2010-04-15, 15:19   #2217
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale zaraz po katastrofie była rozmowa z jednym z polityków będących właśnie w pobliżu miejsca katastrofy. Mówił on chyba, że był jedną z pierwszych osób, które dobiegły na miejsce i szukał tam właśnie żywych, ale nikogo nie znalazł zanim dojechała pomoc, później już oczywiście nikomu nie pozwolono przebywać w pobliżu.
ale ten amatorski film był kręcony wcześniej zanim ten polski dziennikarz przybył. Wtedy już była straż.

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Nie mam talentu . Są lepsi , którzy mają naprawdę talent , a to raczej 4 lata pracy i ćwiczenie ręki .
Masz talent,masz

Cytat:
Ja czytam w te komentarze,ale jakoś specjalnie mnie nie ruszają.Nie od dzisiaj wiadomo,ze ludzie sami się nakręcają.

Ja po prostu MAM NADZIEJĘ,że to nie zamach. I MAM NADZIEJĘ,że w niedzielę nic się nie wydarzy.
Bo jak przypominam sobie przepowiednię jakiegoś gościa sprzed kilku miesięcy (nazwisko miał jakieś na K. ) to on mówił,że będzie zamach na samolot,a potem wojna.
MAM NADZIEJĘ,że to wszystko nieprawda.
ja też mam nadzieje,że nic z tego nie wyniknie .

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

P.S. jak coś, to podbij temat pod tym filmikiem pytaniem - co rosjanie zrobili z wyciągniętymi kulami z ciał pewnie ukradkiem chowali, bo przecież polscy koledzy pracujący z nimi tuż obok nie mogą zauważyć
nie ja się tam nie udzielam po prostu człowiek ma natłok myśli jak widzi takie rzeczy. A sądze,że ci co go sprawdzają teraz napewno coś znajdą.
Stary 2010-04-15, 15:21   #2218
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
a ja gdzies czytałam, ze 5 minut przed katastrofą oni byli swiadomi, ze zaraz sie rozbiją i umrą.
5 sekund chyba, w 5 minut to oni by mogli zareagować jeszcze, gdyby wiedzieli co się może stać...

Aa to ja też się popodniecam ślubikiem :P bo my też mamy już fotografa i kamerzystę, na telefon od zespołu jeszcze czekam, ale coś nie oddzwaniają

Stary 2010-04-15, 15:21   #2219
crozee
Zakorzenienie

motylku, a co do naszego fotografa, to tz stwierdził, ze sprzet ma dobry, tylko brakuje mu troche polotu. (ale za ta cene i tak nie jest zle). W sensie, ze nie ma tak jak na zdjeciach kuby cichockiego, ze uchwyci takie detale, jakis usmiech, spojrzenie... ten to ma super zdjecia... ale duzo bierze..
Stary 2010-04-15, 15:23   #2220
yogu
Raczkowanie

Aniołku, bardzo ładny obraz

doczekałam się

yogu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości