|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Poprzechwalajmy sie ...
Jestem jedna z niewielu osob w mojej grupie, ktora ma szanse zaliczyc cwiczenia z matmy
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam fajne mieszkanie, super męża, mega fajnego kota i w ogóle jestem fajna
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
mam szczęście w życiu
Jestem śliczna - mam duze zielone oczy, regularne rysy twarzy, włosy naturalny złoty blond, piękny okazały biust, duże wcięcie w tali, fajny tyłeczek i krągłe bioderka - jednym słowem palce lizać Jestem mądra - mam bardzo dobrą pamięć, studiuje prawo, miewam czasem niebanalne pomysły Jestem wygadana - czyli jak mówią znajomi dogadam się nawet z pingiwnem, Mam fantastycznego chłopaka - i kocham go chyba z wzajemnością Kocham świat - a świat kocha mnie Jestem szczęśliwa Wisienki samochwała pozdrawia inne Wizażanki
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Te, Wisienki
Nie za dobrze Ci???
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo (oprocz prawa, piersi i faceta) wiec wiem, ze nie
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Wyglądem się nie będę chwalić, bo wiadomo, że wszystkie Wizażanki są piękne
![]() Ogólnie nie będę się chwalić sobą, bo jeszcze się za bardzo zapędzę ![]() Będę się chwalić tym, czym (kim) mogę się chwalić zawsze i wszędzie ![]() TŻ, który jest wymarzonym facetem, przyjacielem, kochankiem ( ), pokrewną duszą, kimś, kto często rozumie mnie bez słów.Najwspanialsi pod słońcem Rodzice - są idealni pod każdym względem, choć bywało między nami różnie, dopiero całkiem niedawno zdałam sobie sprawę, jakie mam szczęście i jak głupia byłam, że wcześniej im tego nie okazywałam tak, jak powinnam. Rodzeństwo - starsza siostra: przyjaciołka, powierniczka skretów, nauczycielka, dobra dusza... ![]() starszy brat - opiekun, doradca, przyjaciel,świetnie się razem bawimy, jest też jednym z najmądrzejszych ludzi, jakich znam - jestem dumna z niego ![]() Wspaniali przyjaciele, znajomi...tego chyba nie trzeba tłumaczyć ![]() Ogólnie - najbardziej mogę się chwalić tym, że życie postawiło na mojej drodze i pozwoliło mi obcować z tak dużą ilością cudownych, wartościowych ludzi. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
byłam u fryzjera i mam nową fryzurkę
)
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Mam dobry humorek więc też się pochwale jaka to jestem wspaniała
![]() -mam ładną, sympatyczną buźkę o ślicznym uśmiechu -jestem szczuplutka, ale tam gdzie trzeba to wszystko jest : mam ładny kształt pupy... i śliczne piersi![]() - mam wspaniałą pzryjaciułkę -zarażam swoim entuzjazmem wszystkich znajomych ![]() -... jak mnie nie ma na imprezie to do mnie dzwonia żebym natychmiast sie tam pojawiła...bo bezemnie nie umieją się bawić... nawed czasem nie zdają sobie sprawy ile te słowa dla mnie znaczą ![]() - nikt nie oprze sie mojemu urokowi osobistemu - niedługo zostane ciocią -w końcu zagoiły się ,,rany" z przeszłości... -KOCHAM SWOE ŻYCIE ... DLA CZEGO?? BO JEST PIĘKNE!!! TO CHYBA OCZYWISTE |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
No to i ja sie pochwale
![]() Mam duze niebieskie oczęta i pełne usta ![]() Przy tym naturalne blond włoski, grube i gęste no i dlugie, czarne rzęsiska i czarniutkie brwi ![]() Do tego duze wcięcie w talii (58 cm ) no i ogólnie wszyscy mówią, ze jestem bardzo filigranowa ![]() a co najwazniejsze - MAM WSPANIAŁYCH PRZYJACIÓŁ chociaz mimo to czuje sie okropna ale bywa ![]() buziaki Edytowane przez M_ileczka Czas edycji: 2006-05-18 o 18:56 |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
a co mi tam
- mam ciemne, brązowe oczka - akceptuje siebie w pełni / kocham siebie, taką, jaką jestem - kocham kogoś szaleńczo z wzajemnością - właśnie skończyłam liceum ze średnią, z której jestem naprawdę dumna - już prawie skończyłam maraton maturalny, z którego efektów powinnam być raczej zadowolona - mam siostrę, z którą rozumiem się prawie, że bez słów - mam prawdziwą przyjaciółkę - mam fajne relacje z rodzicami - mam marzenia i wierzę uparcie w ich spełnienie - przez ostatnie trzy lata poznałam mnóstwo fantastycznych ludzi i w ogóle zmieniłam się, przełamałam swoją nieśmiałość - schudłam 7 kilo i trzymam się dalej (jak nigdy...) - czeka na mnie jeszcze tyle fascynujących rzeczy w życiu - jestem niepoprawną optymistką - kocham życie, potrafię poprawić innym nastrój - jestem naprawdę szczęśliwa i zadowolona ze swojego życia - znam swoją wartość - mam (podobnież) talent artystyczny - myślę,że mam szczęście w życiu
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
A ja przyznam, że ten wątek mnie dobija...
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!!
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam wymarzone zlote buty za pol wyplaty... ktore mi do niczego nie pasuja
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#46 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokladnie!
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
-jestm ładna
![]() -inteligentna -ogólnie fajna -mam cudownego chłopaka -mam cudowna mame -mam co jesc -mam w czym chodzic -jestem zdrowa -jestem silna psychicznie(tak mysle) -mam fajna bluzkę(mój ostatni zakup) -mam fajna rodzinke
|
|
#49 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam!
Od czego by tu zacząć?! ![]() 1. Mam cudownego, zaradnego męża (z którym zasami się sprzeczam, ale częściej jest dobrze, niż źle) 2. Mam cudownego, zdrowego, ślicznego i zadziwiającego syneczka 3. Mam fajną pracę 4. Mam wspaniałych przyjaciół 5. Mam gęste włosy 6. Mam prawko i samochód 7. Mam małą nadwagę, z którą mogę zawsze walczyć - mam jakieś dodatkowe zajęcie i bodziec do ruszania się8. Wczoraj przez 40 minut wyciskałam z siebie siódme poty 9. Wczoraj kupiłam sobie w ramach prezentu imieninowego od teściowej fajną torebkę 10. Mieszkam w domu jednorodzinnym z rodzicami (ja z mężem i synkiem mamy całe piętro dla siebie) 11. Mieszkam na wsi - mam spokój, nikt mi w okna nie patrzy 12. Moim synkiem, podczas mojej nieobecności (ech ta praca) zajmuje się moja mama - najlepsza opiekunka pod słońcem 13. Za dwa tygodnie idę na wesele mojej kuzynki 14. W końcu jest piękna pogoda 15. Jakoś sobie w życiu radzimy - nie głodujemy, nie marzniemy 16. Doświadczyłam cudownego stanu, jakim jest ciąża (nie miałam żadnych komplikacji ani dolegliwości) 17. Kupiłam sobie aparat cyfrowy, którym mogę fotografować syneczka 18. Mam wspaniałych rodziców 19. Mam brata 20. Mam dwóch chrześniaków (no to chyba jakiś przejaw sympatii ze strony rodziców tychże dzieciaczków) 21. Doświadczam jeszcze wielu innych małych czy większych wydarzeń, które potrafią mi poprawić humor (jak chociażby widok małego dziecka) Mogłabym tak jeszcze długo! Ale reasumując: życie jest piękne!! |
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja niedawno odkryłam, że chciaż oczy mam nijakie niebiesko-szaro-zielone to jak pomaluję rzęsy niebieskim tuszem i zrobię niebieską krechę na dolnej powiece to są śliczniutkie zieloniutkie
A co tam, niech was zazdrość z(r)zera
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
A mi za kilka dni urodzi się chrześniak
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze
|
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
Wątek poużalajmy sie cieszy sie wiekszym powodzeniem, dziewczyny co jest???
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam sobie zielona spodnice w reserved i nie wiem co do niej ubrac, czyt. nie wiem jaki kolor bluzki do niej pasuje i jej wcale nie nosze czyli jest bezuzyteczna
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
mam przedłużony staż na Komendzie Policji
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Chrześniak już mi się urodził i ma na imię Adrian
![]() ...i zakochalam sie
|
|
#58 |
|
Wtajemniczenie
|
Dowiedzialam się, że będę mieć 5 z maty na koniec roku
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluje
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już rok minął tak szybko, o ludzie ten szkrab już roczek ma pamiętam jak dziś ja go przywieźli ze szpitala |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:50.

Nie za dobrze Ci??? 

)

ale bywa 

!!