|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Poprzechwalajmy sie ...
Da założenia tego watku zainspirował mnie wątek Biedronki pt "poużajalmy się na sobą"
Wiec zaczne: jestem zdrowa, mam nażeczonego z którym jestm szcześliwa, powoli spełniam swoje marzenia (kilka już sie spełniło miedzy innymi byłam w Afryce,)jestem z siebie zadowolona i z mojego życia. Może to mało istotne ale .....w pełni jestem zadwolona i dumna ze swojego wyglądu, Jestem bardzo wdzieczna naturze, że tak a nie inaczej mnie wyposażyła. Jest maj(najpiekniej pachnący miesiąc) Edytowane przez oaza Czas edycji: 2006-06-05 o 12:32 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Poprzechwalajmy sie ...
Zrobiłam fajny naszyjnik
Ogólnie jestem w tej chwili szczęśliwa i zadowolona z życia Wiosna - życie nagle stało się kolorowe z przewagą różu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no to i ja sie troszkę pochwalę, a co tam...
pasjonuję się historią muzyki rozrywkowej, dużo słucham, czytam książek na ten temat. I jak na razie nikt z moich znajomych nie jest w stanie przebić mnie w znajomości tego tematu..;-)) A druga sprawa jest taka że szybko czytam..bardzo dużo i bardzo szybko.Cieszy mnie to bo uwielbiam książki...a szybkiego czytania dodatkowo sama się uczę.
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam wspaniale przyjaciolki
a co tam bedziemy sie uzalac .. trzeba cieszyc sie z tego co sie ma a nie dostrzegac tlyko braki Fajny bedzie z tego watek, mowie Wam
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Faktycznie moze wyjsc z tego fajniutki wątek, jestem stała bywalczynia konkurencji-czyli poużalajmy sie , to moze czasem tutaj wdepne, choc jestem skromna i niezbyt skora do przechwalania sie, ale czasem mozna poprawic sobie humorek
No wiec : najwazniejsze: mam wspaniałego męża i dwójke cudownych dzieci. z tego jestem najbardziej dumna, moja skromnosc nie pozwala na wiecej, moze z czasem.... pozdrawiam
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zdrowa, w miarę ładna i inteligentna. Kończę studia i rozpoczynam nastepne. Mam dobre stosunki z siostrą i mamą. Jest ktoś, kto mnie kocha. Noi i dostałam 5 z historii gospodarczej
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Czepiają się mnie wszystkie możliwe choroby, ale przestałam się tym przejmować
.Mam wspaniałych znajomych, którym nie przeszkadza to, że niektórych rzeczy(ze względu na wyżej wspomniane choroby) nie mogę robić.Brzydka też chyba aż tak nie jestem no i szalenie inteligentna ( przepraszam, co to za śmiechy na sali ??!!).Gdzieś na świecie jest ktoś, kto nie może beze mnie żyć (chociaż on jeszcze nie wie, że ja istnieję, a ja nie wiem, kto to ).No i życie mam tylko jedno, zawierzam je wykorzystać .Zresztą nauczyłam się już, że jesli tobie coś nie przeszkadza, to inni też przestają to zauważać .Nie szukajmy dziury w całym, nauczmy się je łatać .Optymistyczne buziaki na wiosnę ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
jestem zdrowa mam 2 ręce 2 nogi i głowę na karku
mam pracę do której lubię chodzić mam siostrę z którą się rozumiem w pół słowa mam przyjaciela któremu mogę się zawsze wypłakać w mankiet i który zawsze trzezwo oceni za mnie sytuację jest facet który chce ze mną być chociaż ja nie wiem czego chce mam mamę którą bardzo kocham pomimo ze czasami się na mnie wścieka mam wymarzone prawo jazdy i własny samochodzik mam gdzie mieszkać i co jeść świeci słońce za oknem - wogóle VITA E BELLA!!!!!!
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
mam się chwalić ale nie czymś tylko kimś
chwalę się moim TŻ który jest cudowny i kocham go bardzo bardzo
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do mnie, to standardowo: - jestem generalnie zdrowa, mam co jeść, gdzie mieszkać, mam rodziców i cudną małą siostrę - od niedawna mam kogoś kto chce być ze mną i z kim ja chcę być ![]() - mam prawdziwą przyjaciółkę - właśnie skończyłam szkołę i przede mną nowy etap w życiu- wreszcie nauczyłam się robić równą kreskę na górnej powiece ![]() - schudłam ostatnio 2 kg ![]() I generalnie jest fajnie....
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
Hoh! Toż to wątek dla mnie!
No więc zaczynam: Mam śliczny kolor oczu Mam cudowne piersi o idealnym rozmiarze ![]() Mam ogromne poczucie humoru Jestem inteligentna ![]() Mam kogoś kto za mną szaleje i za kim szaleję ja Mam w domu 2 słodkie psiaki Mam świetne stosunki z moimi braćmi i z rodzicami Zdałam w końcu prawko i już sobie jeżdżę Ukończyłam właśnie najlepsze liceum w moim mieście ze średnią 4,4 (gdyby mi się chciało byłaby wyższa-ale leń ze mnie...) i czeka mnie tylko maturaW szkole poznałam wspaniałych ludzi i żal mi się z nimi rozstawać Mam cudowne wspomnienia ze szkoły średniej Moja bratowa jest w ciąży, więc w grudniu zostanę ciocią po raz czwarty ![]() Milion osób (płci żeńskiej) zazdrości mi kręconych włosów Milion osób (płci męskiej) pada na widok mojego uśmiechu ) Mieszkam w w fajnym miejscu- niby na uboczu ale blisko do centrum, mieszkam w domu (co jest lepsze niż blok) a w dodatku mam boski widok z balkonu Ogólnie jestem wspaniała, wspaniały jest świat i wszystko wokół mnie (sama się dziwie że pisze takie rzeczy...). Nie ma się co zamartwiać. Stawiam na proste przyjemności Nie jestem narcyzem! Po prostu wmawiam sobie że nie mam wad Bo ktoś mnie dowartościował
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
No to moja kolej, poprawie sobie humorek na dobranoc
![]() 1. Choc nie jestem calkiem zdrowa, to na pewno calkiem sprawna fizycznie i to sie liczy. 2. Calkiem niezle tancze i mam mnostwo energii ![]() 3. Mam duuuzo zainteresowan, jestem ciekawa swiata. 4. Uwielbiam swoja pupe, to moj najwiekszy fetysz ![]() 5. Mam TZ-a, ktory uwielbia moja pupe i mnie cala ![]() 6. Mam waskie, ale sprawdzone grono przyjaciol, z ktorymi zawsze moge pogadac. 7. Uchodze za osobe madra zyciowo i inteligentna .8. Nawet, jezeli zabraknie mi tej zyciowej madrosci i inteligencji, potrafie przyznac sie do bledu i z kazdej sytuacji wyjsc z twarza. 9. Mialam szczescie spotkac na swojej drodze mnostwo wartosciowych ludzi, ktorzy mieli na mnie dobry wplyw. 10. Mam szczescie nie ulegac wplywom zlych ludzi ![]() 11. Moi rodzice mnie bardzo kochaja, choc czasem mam zupelnie odwrotne wrazenie, ale to tylko chwilowe. 12. Skonczylam trzy dni temu jedno z najlepszych liceow w Polsce z paskiem na swiadectwie ![]() 13. Potrafie niezle mowic po rosyjsku - podobno niewiele osob potrafi ![]() 14. Mam ciekawy styl "noszenia sie", ktory bardzo mi odpowiada. 15. Robie swietne nalesniki i inne pyszne rzeczy.16. Pomimo niesprzyjajacych czasow jestem bardzo wrazliwym czlowiekiem. 17. Mam kochanego kotka, ktory obdarza mnie mnostwem czulosci i klaczkow na ubraniu ![]() 18. Robie to, co lubie i jeszcze mi za to placa (instruktor tanca). 19. W czerwcu wyjade na wakacje do Finlandii i przez tydzien bede miala mojego TZ-a tyyylko dla siebie - nareszcie ![]() 20. Mam calkiem nieglupi system wartosci... No, chcialam dobrnac do dwudziestki. A w ogole mam nadzieje, ze sukcesywnie bede zblizala sie do setki
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim jestem zdrowa, a to jest najwazniejsze
Mam kochajaca mame, ktora we mnie wierzy ![]() Mam marzenia ![]() |
|
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Przede wszystkim jestem zdrowa... no oprócz kataru siennego, niestety ten meczy mnie już od 5 roku zycia i jakoś się do niego przywiązałam. Mam udany związek, chociaż jak w każdym czasami zdarzają się burze. Napisałam już cała pracę licencjacką, oddałam promotorce i jak dobrze pójdzie to obronie się w czerwcu lub lipcu.
No i nareszcie nadeszła wiosna
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam marzenia-bez nich byłoby życie puste
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
napisane przez a-sea-of-honey:
Uwielbiam swoja pupe, to moj najwiekszy fetysz ![]() Mam TZ-a, ktory uwielbia moja pupe i mnie cala ![]() i ja tez się pod tym podpisuję, bo tez uwielbiam swój tyłek, a mój TŻ ma totalnego świra na jego punkcie(nie tylko oczywiście).No i mam piersi z których jestem bardzo zadowolona bo mają ładny okragły kształt i są twarde jak skała.;-)) no i mam taka fajną "przypadłość" że mogę sie opychać jedzeniem i nic nie tyję od tego..;-))to fajna sprawa.
|
|
#17 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...Chociaż poetka ze mnie żadna
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Ajajaj
Jestem szczęśliwa bo :1. mam wspaniałą rodzinę i TŻta i ich bardzo kocham , 2. mam wiele marzeń i planów, 3. mam fajnych znajomych, 4. mam talent lingwistyczny i podobno artystyczny ![]() 5. lubię siebie i podobam się sobie ![]() 6. skończyłam liceum 7. robię dobre placki ziemniaczane i jajecznice (niestety kucharka ze mnie żadna )8. mam fajniutkie zwierzaki 9. jest już ciepło i skończyła się okropna zima 10. i tak dalej...i tak dalej
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Mam najcudowniejszego mężusia na świecie
Moje najśmielsze marzenia, zostały przekroczone po tysiąckroć przez rzeczywistość Ślub kościelny bierzemy we wrześniu, nie mogę się już doczekać ![]() W tą sobotę bawiłam się na cudownym weselu. Kupiłam sobie nową flaszeczkę perfum, czyli tego co uwielbiam najabrdziej. Studiuję tam gdzie chciałam i wracam na praktyki do domu dziecka jupi ![]() Mam stałą, nieprzerwaną i niezachwianą nadzieję, ze moje dolegliwości zdrowotne ustąpią choćby miała na to długo czekać, to w końcu musi przejść!!! Mam wspaniałą rodzinę. Cudownych teściów ![]() Robię najlepszy popcorn na świecie ![]() Mam wszystko to czego potrzebuję. Żyję i cieszę się każdym dniem. |
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
wiem, że mam cele w życiu i je pokolei spełniam. Wiem, że budząc się rano zapowiada sie fajny dzień i brak u mnie monotoni. A dobra materialne? Umilają czas pomiędzy realizowaniem innych celi
pozdr.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
A ja poczekam na wypowiedz Paulikrk bo wtedy bede mogla sie podpisac
|
|
#22 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Humm a ja... eee... nawet lubie swoje lydki :P Nati02 jest taka wizazanka [...],po ktorej ja tez moge powtarzac jak papuga ![]() Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
#23 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak baaaaardzo milo Paulakrk gdzie jesteś bo nie chce mi sie pisać samej tylu superlatyw
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
a co tam to ja tez sie poprzechwalam,no wiec:
1. mam kochajacego męza 2.mieszkam w wymarzonej australii w brisbane gdzie trwa nie konczace sie lato3.jestem dobrze wyksztalcona-psycholog z zawodu 4.oprocz polskiego znam niemiecki i angielski 5.mam mnostwo kosmetykow i talent do robienia make-upow 6.jestem wysoka 174 i bardzo szczupla 49-50 kg 7.mezczyzni mowia ze jestem piekna 8.jak na swoja drobna figurke mam calkiem spory biust 9.mam dlugie blond wlosy 10.mam sliczne oczy-ostatnio lekarz mi to powiedzial ![]() 11.mam rodzine-mame tate siostre 12mam marzenia 13.w lipcu maz kupuje mi samochodzik 14.mam cudownego kroliczka i w ogole jest fajnie buziaki |
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja schudlam kilka kilo i znalazłam nową fajna prace ha
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Piekielnie Ubrunetowiona
|
Opłaciliśmy dziś nasz ślub
Kolejny krok zrobiony
|
|
|
|
#27 |
|
Rozeznanie
|
a mnie aktualnie ,,roznosi szczescie"
przed chwilka miałam telefon i wracam do pracy(przygotowanie zawodowe) w tej samej placówce miałam staz kory zakonczył sie 3 tygodnie temu, a teraz tam wracam![]() ![]() ![]() a pozatym kupilismy z moim TŹ autko od pół roku mieszkamy razem kocham Go a on mnie jestem po prostu szczesliwa
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra. Wysile sie i napisze nie czekając więcej na Paulekrk
![]() Mam: - duże, niebieskie oczu - gęste rzęsy i włosy - śliczny odcień blondu na mojej głowie, naturalny rzecz jasna - długie, zgrabne nogi - płaski, umięsniony brzuch - wysportowane ciało - długie, zadbane paznokcie - proste (prócz jednego zęba ), białe zęby (bez próchnicy )- całe 170cm wzrostu - dość zgrabne pośladki ![]() - pełna usta Z cech charakteru: - elokwentna - inteligentna - dążąca do celu - wytrwała - ambitna - dowcipna, wesoła - pewna siebie - bezpośrednia - szczera - wieczna optymistka (mimo, iż ostatnio mówie, ze wszyscy umrą )- znająca swoją wartość (nie jest równoznaczne z narcyzmem :rolleeyes: ) - odpowiedzialna - budząca zaufanie - przesiębiorcza - komunikatywna - zaradna - pomocna - uparta (nie w pejoratywnym znaczeniu) - miła - pracowita - wierna - rozsądna - wrażliwa - taktowna - tolerancyjna No i może na tym zakończe moją wypowiedź
|
|
#29 |
|
Raczkowanie
|
jestem zarabiscie ladna i w pelni sie akceptuje! nawet z malym wzrostem! z charakteru takze.
jestem soba, jestem szczera, mowie co mysle, nie slodze! gdybym byla facetem to bym szukala dziewczyna jak ja! jestem zdrowa, mam marzenia, mam hobby, mam muzyke! mam bilety na Kanye Westa!! <3 niedlugo wyjezdzam w cieple kraje xD mam chlopaka i wielu fanow ;P mam zarabiste fotki z piatku (patrz avatar ;P) xD mam ulub ione chipsy na stole i moge ich jest ile mi sie podoba bo i tak nie tyje! mam nowy kostium kapielowy w ktorym wygladam bosko! mam nowe ksiazki do czytania! mam szanse wyciagnac na 4 z historii!! mam szanse na 6 z matmy!!! mam scisly umysl! |
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się pochwalę czymś,a raczej kims kim można się TYLKO chwalić
Mianowicie moim Ukochanym.Nie lubi się kłócić,rozumie mnie,kocha nad życie,zawsze jest blisko.. Mogłabym wymieniać godzinami ![]() JESTEM TAKA ZAKOCHANA !!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

Wiosna - życie nagle stało się kolorowe z przewagą różu 
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55
przepraszam, co to za śmiechy na sali 

Etap oceaniczny
Tak baaaaardzo milo