|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Aaś takie cuś znalazłam:
http://img293.imageshack.us/img293/4...4tz3go2uz3.jpg http://img368.imageshack.us/ifs/434/.../1/bouque1.jpg Tylko inna kolorystyka. Mogłabyś wtedy te kantadeski pomarańczowe zostawić, a eustomy dać białe/kremowe i chyba by wtedy pasowało ![]() A tu jest sporo bukietów kalie + róże: http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...lie/index.html Ale chyba ta eustoma by lepiej pasowała, bo jest bardziej rozłożysta - tak jak ten kwiat przy sukni. Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-04-15 o 14:34 |
|
|
|
#542 |
|
BAN stały
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
woda,znam coś na ten temat.Też raz tak miałam,że rozmawiając z mamą o ślubnych sprawach,powiedziała:jeju ale ty tym żyjesz.
To tak średnio milo zaberzmiało,więc skomentowałam to,że mamo ale ja wychodze za maż w tym roku,a ty takie teksty rzucasz.Pomyślałam sobie coś wtedy.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-15 o 14:36 |
|
|
|
#543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i żebym ja wiedziała jaki to kwiatek Cytat:
![]() może faktycznie tylko się stresuje
|
||
|
|
|
#544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#545 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tosiu jezeli chodzi o szanse to daje ja juz od kilku miesiecy, wydaje mi sie ze moze czuc ze jestem w ciazy i ma z tym jakis problem, boTŻa wogole nie gryzie, jest w nim zakochana i go ciagle lize Myslalam ze to sprawa hormonow ale juz jest wykastrowana...Jest mi naprawde ciezko no ale w tej chwili jest dla mnie najwazniejsze dziecko. Wiesz ja tez jestem kociara ale jak pomysle o malej bezbronnej istotce w moim brzuszku to chyba sama rozumiesz - nie darowalabym sobie jezeli cos by sie stalo. Cytat:
|
||||
|
|
|
#546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tej drugiej stronie parę bukietów znalazłam... tylko że moim pomysłem na bukiet miała być jesień (bo październik) i dlatego tak marudzę z białymi kwiatkami bo chciałam iść w pomarańcze i brązy... ale maruda ze mnie no |
|
|
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i oczywiście z moich list Niektórzy mnie tylko wkurzają tekstami (ale to już raczej koleżanki) "A co tu wielce jest do załatwiania?" m jak im mówię, że teraz biegamy i wciąż coś załatwiamy. A ja im na to "Poczekajcie aż same będziecie wesele przygotowywać, to zobaczycie ile jest tego załatwiania" ![]() Cytat:
http://www.wedding.w8w.pl/KWIATY/Buk...100433409.html Tej eustomy wcale nie musi być jakoś dużo, może ze 3-5 kwiatów, ale one wtedy rozjaśnią trochę bukiet i będzie element nawiązujący do sukni
|
||
|
|
|
#548 |
|
BAN stały
|
No to fakt,zaoszczędzilaś troche czasu i nerwów?O prosze ja również jestem na odwyku ale od pepsi coli i w ogóle napojów gazowanych odkąd raz mi było niedobrze po wypiciu szklanki coli ( nawet kiedyś tu o tym pisałam ) po pepsi nigdy mi nic nie było,ale od coli tak.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-15 o 14:48 |
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czepiłam się tej eustomy trochę,ale to dlatego, że to jedyny trwały, rozłożysty kwiat, który mi przychodzi na myśl akurat
|
|
|
|
|
#550 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak mysle, bo to jej pierwsze wesele. Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2010-04-15 o 14:52 |
||
|
|
|
#551 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Pytalismy ją raz,czy chce być przy ustaleniach menu itp odpowiedziała,że nie.No,ale tak czy siak ją weźmiemy bo tż jej powiedział,że chce jej pokazać,gdzie odbędzie się nasze wesele. ![]() A co do mojej rodziny,to raz skomentowała mama,a raz moja bratowa na początku jak dowiedziała się,że slub/wesele mamy w piątek. ![]() A co do komentujących koleżanek,no to masz racje i bardzo dobrze im powiedziałaś. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- A,no wkurzające wodo,wkurzajace.Takie niezbyt fajne/miłe.No,ale moja mama pomimo tej jednej wpadki to się angażuje i myśli o nas,naszym slubie i jak to powiedziała że będzie/musi wszystko być zapięte na ostatni guzik. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-15 o 14:52 |
|
|
|
|
#552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie sie podoba on.
|
|
#553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzis tesc ma urodziny i tesciowa wyslala TZowi smsa, czy chce/chcemy (nie wiem w jakim znaczeniu) isc na kolacje do restauracji. TZ jej odpisal, ze nie da rady, bo on ma dzis wazny mecz i nie moze nie pojsc, wiec tesciowa nie zarezerwowala dla niego/nas w restauracji stolika. Teraz sobie mysle, ze ja i maly jednak nie bylismy zaproszeni, bo TZ przeciez powiedzial, ze tylko on nie moze isc, a o nas to sie juz nikt nie spytal czy mamy czas, albo ochote. A czas mamy, ochote tez, ale teraz to juz mam ich w |
|
|
|
|
#554 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
no i moj TZ tez ma niebieskie oczka Cytat:
a co myslicie zeby sobie jeszcze strzelic pazurki w takim kolorze jak buty? bo jak odloze kwiatki pod kolor to zostana mi same buty i tak sobie pomyslalam, ze fajnie by pasowaly pazurki w takim samym kolorze nie wydaje Wam sie tak samo?![]() Cytat:
moje na szczescie zdrowe jak rydze, ale wczoraj bylismy z zaproszeniem u kolegi, ktory odziedziczyl dom z kotem... a wlasciwia kotka, niesterylizowana... no i 2 tygodnie emu przyszly na swiat 4 maluszki i juz wczoraj u jednego kleszcza wyczailam pierwszy raz w zyciu przeprowadzalam operacje usuniecia kleszcza u takiego malenstwa, ale na szczescie zakonczyla sie sukcesem sliczne ta kitusie sa, bo kotka jest jakas mieszanka MaineCoona z dachowcem - rozmiary dachowca, a futro (i ogon ![]() juz mialam koledze wyskoczyc z gadka uswiadamiajaca o sterylizacji, ale na szczescie kolega odpowiedzialny i juz wczesniej podjal taka decyzje. szkoda, ze poprzedni wlasciciele nie byli tak rozsadni ![]() Cytat:
teraz by mi sie nie chcialo za tym latac (wtedy tez mi sie nie chcialo, ale teraz nie chcialoby mi sie bardziej bardzo ladna ta sukienka jeszcze jestem ciekawa jak Ty w niej wygladasz ![]() Cytat:
ksiadz ktory nam udzieli slubu nie jest ani naszym znajomym ani rodzina, wiec nie widze takiej potrzeby. Cytat:
dziekuje trzymajcie mocno biedna ta dziewczynka - non stop w szpitalu z jakiegos powodu dobrze, ze chociaz szpital blisko domu i swietni lekarze.a ja w Boze Nardzonie 25 grudnia ![]() Cytat:
u mnie tez bedzie kolorystyka bialo zielona, ale TZ stwierdzil, ze dodawanie kolejnego koloru to juz za duzo... wiec niech mu bedzie. ale elementy amarantowe tez beda: moje buty, paznokcie, bukiet i kwiaty na torcie ![]() Cytat:
tu rozklad i takie tam http://www.krakowairport.pl/pl/3/176/35/pl a ja dzis bylam na odswiezajaco-wiosennej wizycie u kosmetyczi i akurat przy okazji wypytalam o te okoloslubne zabiegi doradzila mi zeby pachy i bikini zrobic pasta cukrowa, a nogi woskiem. no i w moim przypadku lepszym rozwiazaniem beda jednak zelowe tipsy, a nie zadne wzmacnianie plytki zelem, wiec zostaje przy tipsach (naturalnie wygladajacych )ale w Krk generalne porzadki sie odbywaja akurat zazwyczaj kursuje przez miasto droga krolewska czyli trasa ktoredy w niedziele przejda z rynku na Wawel i poruszenie porzadkowe jest zadziwiajace na plantach to nawet ziemie grabia. do tego odkurzanie chodnikow, przycinanie drzew itp. itd. duzy plus tego calego pogrzebowego zamieszania - przynajmniej czysciutko bedzie ![]() a na weekend zapowiadaja piekna pogode
|
||||||||
|
|
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie śmiejcie się ale mój photoszop jeszcze kuleje. co myślicie? bo ja jestem skłonna coraz bardziej wypierdzielić tego badyla
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tych porządków, to uśmiałam się nieziemsko jak wczoraj w tv pokazali gościa malującego ścianę budynku |
|
|
|
|
#557 |
|
Zakorzenienie
|
lain albo kolorowy french
![]() http://images33.fotosik.pl/297/9c3bc54830109a1amed.jpg |
|
|
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
lain co do dekoracji, to tżcik powiedzial, że sama mam decydować, bo on wie że mam dobry gust, a on jak sam się określił, nie umie tak ot sobie wszystkiego wyobrazić, więc jak już będzie gotowe to wtedy przyjdzie i ew. pozmienia jakieś drobiazgi
a kolorystykę wybraliśmy razem![]() a co do paznokci, to jestem za! Aaś zostaw badyla, fajny jest tylko może właśnie w innym kolorze niż biały
|
|
#560 |
|
Rozeznanie
|
Co do badyla to ja bym pozbyła się tych zwisających części i zostawiła sam kwiat. Wydaje mi się że to one jakoś tak nie pasują...
Zrób wersję z samym kwiatem i zobacz jak fajnie będzie.
|
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
ooo... dobra dziołchy. zaraz wyfotoszopuję wasze pomysły
|
|
|
|
#562 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wlasnie nie wiem czy jestem przekonana do tych wszystkich wzorkow, kolorowych frenchy itp. chyba najbardziej mi sie podoba klasyka - dlugie (ale nie za dlugie ) ladne paznokcie (polokragle - nie kwadratowe! ) pomalowanie glebokim, blyszczacym (nie matowym ), jednolitym kolorkiem ![]() cos delikatnie ciemniejszego niz to http://www.dobrarada.com.pl/galerie/...inte_15537.jpg ![]() Cytat:
ja tam jak zawsze chcialam troche przykombinowac, no ale powstrzymal mnie niech w takim razie bedzie poprostu bialo-zielono czy tez zielono-bialo![]() wlasnie w ta sobote przed slubem mamy zamiar wpasc po drodze do kosciola na nasza sale (bo akurat bedziemy tamtedy przejezdzac) i zmierzyc tablo zebym wiedziala jakiej wielkosci karton zamowic od razu moze zagadam z dekoratorka co sadzi o kwiatach, ktore sobie wymyslilam do wazonow
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-04-15 o 16:21 |
||||
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
ale fotoszopnęłam
bez zwisu: Załącznik 3032839 bez zwisu pomarańcz: Załącznik 3032840 bez zwisu pomarańcz + mniejszy kwiatek Załącznik 3032841 |
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie chyba najbardziej podoba jednak bialy kwiat
![]() dobra, zmykam na obiad, bo od sniadania nie mialam w ustach niczego oprocz gumy i herbaty ![]() za to wieczorem czekaja mnie jakies pyszotki, bo TZ dostal roczna premie i idziemy to dzis stosownie uczcic
|
|
|
|
#565 |
|
Zadomowienie
|
Aaś, biały sam kwiatek bez zwisających ****ółków
![]() do potem laseczki!
|
|
#566 |
|
Rozeznanie
|
Aaś - suknia Twoja śliczna, brawo
![]() spieszno mi, więc na chybcika Wam podsyłam fotki z dzisijeszej próbnej fryzury. Co sądzicie?
|
#567 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć kobiety
przyszły moje butki z all... ale jestem happy !!!!!! Mam już na ślub ![]() ![]() takie zwykłe, tanie różowe![]() ![]() ze sprzączka![]() nie wkleję Wam zdjęcia bo mam remont w domu i bladego pojecia nie mam gdzie jest aparat... ja ledwo rano jak sie do pracy ubieram, do szafy docieram ![]() Lain moim zdaniem takie paznokcie być może też dlatego, że widziałam raz dziewczynę z czerwonymi i kompletnie mi się to nie podobała, ale zapewne duże znaczenie miało tez to ze były to cholernie długie czerwone tipsy ![]() Aaś bardzo podoba mi się Twoja sukienka moja przyjaciółka miała podejrzenie tej toksoplaz.... coś tam cos tam i jest Remmi ta fryzura też ok, ale tak patrząc to mam jakieś wrażenie ze za chwilkę Ci się rozwali osobiście tamta mi się bardziej podobała, nawet ja sobie zapisałam
* ... bo w marzenia trzeba wierzyć ... Edytowane przez lusmarija Czas edycji: 2010-04-15 o 18:33 |
|
|
|
#568 |
|
BAN stały
|
Ja tylko na moment,więc potem Was nadrobie dokładniej.No,ale póki co Was przeleciałam wzrokiem.
Aaś,tak tak tak bez żadnego zwisu,sam biały kwiatek. Remmi,fryzurka może być,troszke taki misz masz. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-15 o 18:42 |
|
|
|
#569 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć PMki
![]() ale dzień, roboty huk a ponadto byliśmy na przymiarce garnituru tżcika - ślicznie wygląda, super materiał itp itd poza tym byliśmy wreszcie u fotografa olaboga, cena wzrosła nam, będziemy miec chyba fajny plener , a na dodatek wymyślił nam fotograf żeby płatki do sypania kupic, ile tego kupic? samemu urywać? ktoś wie?
|
#570 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To taki szynobus jeździ na dworzec główny PKP. Cytat:
- autobusy PKS do Puław (chyba wszystkie przez Radom)- jest kilka w ciągu dnia, jadą bezpośrednio ok. 4 godziny - pociągi do Radomia bezpośrednio są ze 3, inne połączenia z przesiadkami; do Puław tylko z przesiadkami Więc chyba pewniejsza podróż autobusem, bo nie zaginą po drodze ![]() Jakby coś tu masz rozkłady: http://rda.krakow.pl/pl/index.php?id=1 http://rozklad-pkp.pl/?q=pl/node/12
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

To tak średnio milo zaberzmiało,więc skomentowałam to,że mamo ale ja wychodze za maż w tym roku,a ty takie teksty rzucasz.Pomyślałam sobie coś wtedy.

A z sukienka rzeczywiscie przesrane, bo ja tu chce kolejne rzeczy z listy odhaczac i mi tu nowe dochodza.
Kompletnie nie wiedzialam o co jej chodzi
jechać/iśc przymierzyć jednak właściwego rozmiaru,bo byłoby ok i nie musiałabyś wymieniać sukienki.

mocno za malutką!!!