|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
ja się tak nie bawię
jak ja jestem to juz trzecią godzinę nic nie piszecie a jak mnie nie ma to potem nadrobić nie mogę
|
|
#2582 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
to juz nas dwie
|
|
|
#2583 |
|
Rozeznanie
|
Trzecia
|
|
#2584 |
|
Rozeznanie
|
a jak fotki sie wstawia?
albumy/zdjecia? dodać nowy? to tu?
|
|
#2585 |
|
Rozeznanie
|
Aguś w klubie udostepnij swoj album
|
|
#2586 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam witam i o spadki pytam
![]() No kochanieńkie widzę tu dzisiaj zwyżki a nie spadki, ale nic to, mija dzisiaj równe 2 miesiące i robimy imprezkę (wiem że żałoba jest) ale to będzie taka kameralna cicha . Mam do każdej pytanie, a właściwie dwa: 1. Za czym najbardziej tęsknicie na diecie? (chodzi o żarełko oczywiście) 2. Co was najbardziej demotywuje w diecie? Ja odpowiadam pierwsza: Ad. 1 - za chlebkiem i szarlotką ![]() Ad. 2 - cofki utraconych kilogamów, niechby był zastój ale niech nie wraca co już stracone ![]() A w ogóle zdaję relacje po 2 miesiącach dietkowania z Wami i Dukanem - jestem o 9,5 kg lżejsza (dzisiaj odnotowałam spadeczek ). Nie poddaję się bo efekty widać, a agamagda też się nie podłamuj, bo może waga stoi, a ubranka coraz luźniejsze, też tak bywa.Haniula dorwałam ten napój waniliowy w Lidlu - trochę za dużo węgli ma ale i tak go wypiję - w końcu dzisiaj święto![]() bo glukoza to jest cukier, tak samo jak sacharoza, jak fruktoza itp. Cytat:
), normalnie dość już miałam.syn mi wczoraj "pożyczył" hantelki 1kg-mowe żebym se ramiona ćwiczyła żebym nietoperków jak u Drzyzgi nie miała ![]() Jest tylko pytanie : czy oprócz mojego WF-u chce mi się jeszcze dodatkowo ćwiczyć?? ![]() Cytat:
![]() klask i: Już masz dwucyfrówkę a nie 3D ha ha Zazdraszczam Ci, ale ja mam jeszcze 4,5 kg i też zejdę poniżej stówki i będzie dwucyfrówka.
|
|
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
Kasia bardzo bardzo gratuluję
![]() klask i: Już masz dwucyfrówkę a nie 3D ha ha Zazdraszczam Ci, ale ja mam jeszcze 4,5 kg i też zejdę poniżej stówki i będzie dwucyfrówka. Cześć Kasi gratuluję dwucyfrówki ![]() kla ski:A my Megi mamy jeszcze odrobinę do wymarzonego pierwszego etapu Ty tylko 4,5 a ja 2,7. Ale pomyśl ile już straciłyśmy. Jakiego ciężaru pozbyłyśmy się. Niech nam przyświeca wizja jak bedziemy wygladac w kolejnym etapie czyli 90 kg. Mnie to nabardziej brakuje chleba takiej kanapeczki i owoców A wkurza mnie nawet mały wzrost wagi bo myśle że już nigdy nie pójdzie w dół. Jak waga spada to jesem cała hepi co widać na zewnątrz bo mam dobry humor i więcej uśmiechu czego w maksymalnych ilościach sobie i Wam życzę z okazji naszej skromnej ROCZNICY
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
megi
wiec ja bede tez raczki cwiczyc i mysle ze intensywnie sie za te cwiczenia wezme bo jak juz rezultaty sa - w koncu 1 rozmiar mniej to teraz trzeba juz calkiem to cialko sexi zrobic co do pytan to 1. -wodka z red bullem hahahahahaaa a tak to z jedzenia to nieraz mam na cos smaka ale malego i z tym co mamy da sie wyzyc, czasami wkurzam sie jak cebulke ''smaze'' na wodzie! to jednak nie ten smak.... nie musze wniesc poprawke - brakuje mi kawalka dobrego ciasta, tak chociaz 2 razy w tygodniu.... do kawusi..... mmmmmmm pycha pyt 2 . tak wkurza mnie ze jak jest ladny spadek to po nim wzrost, i nieraz przez 2 tyg dreptamy w miejscu, i wkurza mnie jeszcze ze juz bym chciala byc taka piekna i chuda a tu jeszcze tyle pracy..... kasia - gratuluje 9 - piekne uczucie to musi byc!!!!!!! ja sie jak glupia cieszylam jak 7 zobaczylam a wyobrazam sobie Twoje szczescie jak jedna cyfra mniej na wadze!!!!! wogole jestes rekordzistka! tylko uwazaj na nietoperki bo przy duzym szybkim spadku moga sie pojawic 50 wiosen i megi - nastepna impreza jak u Was bedzie 9 z przodu dobra zmykam do domku bo juz prawie 6 ) odezwe sie pozniej - tzn wzniose jakis toast
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Jak mój mąż coś wcina, to mam ochotę rzucić to w cholerę i zjeść
|
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Rozeznanie
|
1. Hmmmm do ziemniaków
i smazonego na oleju ![]() 2. Hmmmmm chyba tez efektu jojo, ale postaram sie nie dac
|
|
#2591 |
|
Raczkowanie
|
heloł meloł
zmeczona jestem caly piekny sloneczny dzien biegalam z cv rozdawalam jak ulotki. zastanawialalm sie czy przypadkiem nie rozwiesic na slupach ogloszeniowych Kasia gratuluje spadku ![]() ![]() klask i: trzymam kciukasy za nas wszystkie ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o pytania Ad.1. mięcha!!!! swinskiego, czerwonego tlustego, niezdrowego miesa... Ad.2. yogo!! i nnych prod. mlecznych. nie nawidze yogo ale je jem bo bo dzieki nim porcelanka regularna |
|
|
|
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
witam po dłuższej przerwie, czytałam Was 2 dni bo tak dużo nabazgrałyście i z boku sobie zapisywałam co teraz odp hehe, a więc u mnie waga dalej w miejscu, na @ sie wreszcie doczekałam była w poniedziałek bo prawie 2 tyg opóznienia pierwszy raz sie mi tak zdarzyło
![]() haniula dzięki za odpowiedz vandros ja jestem na diecie 2 miesiąc(akurat dziś mija) i też schudłam jakieś 6 kg i prawie od 2 tyg mam zastój krąże między 59 a 60!! agamagda bożena to ja boszka1987elskede, haniula i karadka też zaczynam z Wami ćwiczyć od poniedziałku ![]() może karadka założysz w naszym prywatnym wątku nową dyskusje dla tych co zaczynają od poniedziałku ćwiczonka bo tu Was nie idzie dogonić w czytaniu tak szybko piszecie, a tak to by było coś oddzielone co ty na to ![]() tak wogóle to tym co kłopoty mają życze pomyslnego rozwiązania problemów i głowa do góry ![]() ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- mi najbardziej brakuje chlebka choćby grahamka, a najbardziej mnie wkurza to że choc mam tak mało do zrzucenia to tak pomału chudne!! |
|
|
|
|
#2593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dzis mialam wynik -9,9 kg mniej, czyli jeszcze 100 gram do - 10 ;] moze jutro sie uda, i bede swietowac ![]() a wkurza mnie na tej diecie smak potraw sa takie jalowe bo ja uwielbiam smazone ide pocwiczyc i na piwko z przyjacielem ja pije wode oczywiscie ;] odezwe sie pozniej papa
|
|
|
#2594 |
|
Raczkowanie
|
boszko a tak miedzy nami to z czego sie odchudzasz?? z kości na ości a z ości na cień ????
Zapominalam wam napisac ze ten moj niby kochany byly, sie dzis odezwal do mnei... no co za palant jeden. poniewaz wyjezdza za 2 tygodnie to chcialby sie spotkac pogadac!!! patafian jeden.. ja wiedzialam ze tak bedzie. |
|
|
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
żrem salatke i porto pije - jakie to jest pyszne..... tak codziennie popijam dopuki mi sie nie skonczy - wybaczcie ale nie moge sie oprzec
co do schabowego, pizzy, chrupek bekonowych, mlodych ziemniaczkow.... to bym tez zjadla no i cos pieczonego ............
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
Witam was wszystkie
To niesamowite dwa miesiące minęły nie wiadomo kiedy(to motywujące ![]() Najbardziej tęsknię za tłuszczem-tej cebulce o której pisała karadka -na wodzie tak nie smakuje oliwą,masełki em i pieczywem,marzą mi się grzanki z pomidorem,czosnkiem,bazyl ią i duuużo sera żółtego Dukanowskie menu wychodzi mi bokiem (ciągle te same smaki-cyc kurczaka)ale w porównaniu z innymi dietami i tak to luksus.Najbardziej denerwuje mnie mały spadek wagi,dlatego nie ważę się,natomiast dzisiaj wcisnęłam na siebie tunikę, w którą dupsko mi się nie mieściło-wkładam patrzę a tu luz ![]() Jak czytam to co piszecie to każda z nas ma sukcesy i to jest super ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- karadkoja piję wino,też nie mogę się oprzeć-wypijmy za zdrowie nasze i wszystkich odchudzających się
|
|
#2597 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny,
Więc po pierwsze: gratuluję dwu miesięcznicy ( chyba tak to się pisze). U większości z Was widzę piękne spadki. Ja niestety jestem dopiero na początku tej drogi, ale jak was tak czytam to bardzo mnie to mobilizuje. Dziś pierwszy dzień minął bez większych pokus. Czas pokaże czy moja motywacja jest na tyle silna żeby móc pochwalić się tak imponującymi wynikami jak Wy.
|
|
#2598 |
|
Raczkowanie
|
Odpowiadam na pytania Megi:
1. Najbardziej brakuje mi owoców i żółtego sera. Na początku brakowało mi też chleba, ale teraz jem codziennie 2 małe kromeczki chleba z otrębów i jak dla mnie inny nie musiałby już istnieć. 2. Demotywują mnie wzrosty wagi na warzywach i długie przestoje.
|
|
#2599 |
|
Zadomowienie
|
kasia - ja jem ser zolty ten co kupuje light ma 15%tluszczu na 100g wiec malo bardzo a przeciez nie jem go duzo
a z jakiego przepisu chlebek pieczesz? boszka - mowisz i masz ![]() :pije my:WZNOSZE TOAST ZA NAS WSZYSTKIE - ABY SPADKI BYLY DUZE I SZYBKIE A WZROSTY MALE I NIEZAUWAZALNE, ZEBY KURCZAK CO DZIEN MIAL INNY SMAK ZEBY ZADNA NIE WYMIEKŁA I DO LATA WSZYSTKIE BYLY W PELNI ZADOWOLONYMI ZE SWOJEGO WYGLADU KOBITKAMI I ZEBY ZADNE NIETOPERKI NAM SIE NIGDZIE NIE POJAWILY
|
|
#2600 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
ej.
dukanki jak pijecie ten ocet -kupiłam ale on jest ochydny 1.ja tez strasznie tęsknie za owocami i chipsami
|
|
|
|
|
#2602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Raczkowanie
|
aniela-łyżka octu na szklankę wody
|
|
#2604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wogóle to tak tu fajnie że aż szkoda potem stąd odchodzić jak już skończe dietke, chociaż nie i tak tu zostane to forum to już nałóg hehe, mało się udzielam ale fajnie się was czytaa ten Twój kochany to ładny giguś hehe, szkoda nerwów na takich dupków |
|
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
Wątek dla ćwiczących dobry pomysł, będziemy się wzajemnie mobilizować
![]() Ja jem jogurt owocowy o obniżonej zawartości tłuszczu 1,5%, ale jem go zaraz po godzinnych ćwiczeniach, żeby uzupełnić węglowodany. I dzisiaj wynalazłam sernik na szybko, potrzeba matką wynalazków Zrobiłam kogel mogel a do tego dodałam 3 łychu sera białego i zmiksowałam. Dobre Tylko z mielonym serem byłoby lepsze bo były grudki
|
|
|
|
|
#2606 |
|
Rozeznanie
|
no ta ja odpowiadam na pytania
1) najbardziej tęsknię za makaronami...carbonara hmmm... po bolonsku,lasagne.... czysta poezja ![]() 2) największą zmorą jest porcelanka i tylko to.... Co do propozycji żebym zalożyla w klubie wątek pielęgnacji naturalnej naszych pięknych buziek....pewnie że tak,postaram się w weekend coś skrobnąć,jutro wybywam na cały dzień. ![]() Twoje zdrówko...
|
|
#2607 |
|
Raczkowanie
|
dzięki karadko
a więc zdrowie też popijam wódką oczywiście czystą mineralną:P |
|
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
dzieki wielkie za odp.
raz dziennie wystarczy taki specyfik wypić ?
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam 162 cm i chcialabym tak 55 kilosow, wg doktorka moja waga to 57 z gorszami... nie podoba mi sie ta waga. chce schudnac wiecej zeby potem na kolejnej fazie miec jakis zapas na ewentualne przytycie. chociaz na tej III fazie tez mozna schudnac... Poki co mam do zrzucenia sporo ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
|
|
#2610 |
|
Rozeznanie
|
dzisiaj zgrzeszyłam zjadając pół ananasa,ale podobno to warzywo
tak słyszałam, a pomidory to owoce
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

to juz nas dwie
. 

Mam śledzie w occie i popiję mlekiem tak jak megi zrobiła. Hasło na dziś ''JA albo 

klask i:

:pije my:WZNOSZE TOAST ZA NAS WSZYSTKIE - ABY SPADKI BYLY DUZE I SZYBKIE A WZROSTY MALE I NIEZAUWAZALNE, ZEBY KURCZAK CO DZIEN MIAL INNY SMAK