|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Skimos nie planujesz przypadkiem pozbyć się Sigmowych koturnów?
---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Ilsa gratuluję ! |
|
|
|
#2522 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Carmi już Ci odpisałam pw
![]() Wróciłam z eskapady, padaaaam W Carrefourze oczywiście kalosze już przebrane, kupiłam tylko wędliny i ser, no i Noggera ale jakiś mocno zmrożony był ![]() Do tego cały dzień mnie głowa boli (swoją drogą mogłabym na jakieś badania iść) ale dziś już porządnie, wzięłam Ibum i znowu nie zdaje egzaminu Zaraz sobie coś do jedzenia strzelę (miały być naleśniki ale taaaak mi się nie chce) i kawę. W ogóle dzisiejszy dzień upłynął pod znakiem "nie chce mi się" Ale wczoraj wieczorem jeszcze snuliśmy plany z TŻtem na temat przyszłości, niech on już w końcu się zadeklaruje
|
|
|
|
#2523 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, gratulacje
|
|
|
|
#2524 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć! ![]() juupi w koncu piatek,w koncu w domu.Dzisiaj w pracy nudzilam sie Robilam wszystko inne,tylko nie pracowalam,ale nie wygadac mnie hiihih ;pWracajac do wczorajszego wieczoru - lubie Was i z Wami bede,dopoki nie zobacze "tego" na paluszku,chyba,ze wczesniej mnie wyrzucicie hi ;p Widze,ze nie tylko ja mam dzien na NIE! A na ibum to szkoda i zdrowia i kasy,chyba,ze komus to pomaga,na mnie nie dziala.
Edytowane przez malgorzatek85 Czas edycji: 2010-04-16 o 15:00 |
|
|
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
Ale cicho....
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Cisza i to jaka , ja tu pół życia opisałam z ciężkim bólem i nic
W ogóle mój TŻ nie ma czasu Teraz znów się zaczyna okres kiedy nie będzie miał czasu nawet napisać sms i pewnie będziemy się widywać tylko w niedziele
|
|
|
|
#2527 |
|
Raczkowanie
|
ale pogoda
niech tak będzie cały weekend!!!! jutro chyba wyjedziemy na cały dzień na rower, bo chyba nie chcę brać udziału w tym wszystkim, męczy mnie tłok... chcę słońce i cały dzień gdzieś pod Warszawą ![]() Ilsa gratuluję pracy - co będziesz robić?? bo nie wiem ...
|
#2528 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Skimos mój Ty biedny leniuszku
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa gratuluję pracy. I odpisuję Ci w klubie.
Chyba tutaj nicka będę musiała zmienić, za dużo osób mnie pod tym zna. |
|
|
|
#2531 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czasem jak coś stracimy to dopiero jesteśmy w stanie zobaczyć czego potrzebujemy... ja też się cieszę że nie jestem ze swoim pierwszym facetem,choć porządny z niego chłop
|
|
#2532 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ejjj glowa do gory i nie zalamuj sie!Dzis jest gorzej,jutro bedzie lepiej.Przeciez musi byc lepiej! Usmiechnij sie,zrob cos milego dla siebie,mysl pozytywnie zobaczysz,ze swiat nabierze innych kolorow.Sprobuj. Pocieszyc Cie?Moj tz do czw pewnie tez nie bedzie mial czasu dla mnie,bo siedzi w pracy,ale nie martwie sie.Ja sie skupie na szkole a on zalatwi w pracy co musi,dostanie premie i potem pojdziemy ja razem wydac.
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku no co poradzisz. Life is brutal. Strasznie Ci współczuję. Mnie nikt nie zdradził, chyba że o czymś nie wiem. Ale miałam taką sytuację, że w LO byłam z jednym chłopakiem ponad 2 lata, zerwałam, ale znowu zaczęliśmy się spotykać. Pewnego dnia siedzimy u mnie przytuleni, oglądamy coś na kompie, w końcu ja go pytam: "M. jak to z nami jest? Jesteśmy znowu razem, czy może nie jesteśmy?" a on mi na to: "Nie możemy być razem, kocham inną". Wyobrażacie sobie jaka była moja mina
Pomijam juz fakt, że to był dzień naszej 3 rocznicy.... Potem jeszcze miałam z nim inne przeboje, ale to już historia....
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa gratuluję pracy, hope że będziesz zadowolona
![]() skimos dostałaś buciki od Naamah? Bo ja wczoraj, te koturny czarne + granatowe balerinki I jestem zadowolona, bo rozmiary z obu trafione i wszystko ok, a szczególnie koturny są mega jedziemy dzisiaj z tżtem po zaproszenia to się w nie wystroję a u Ciebie jak? Mi dzionek mija na pisaniu pracy, baaaardzo powoli mi to idzie, ale ziarnko do ziarnka....
|
|
|
|
#2535 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
spoko... ja też nie wiem nic o żadnej zdradzie... sama też jestem czysta ... no ... może poza jedną kawą z kolegą (w poprzednim związku) - ale to chyba nie zdrada
|
|
#2536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz mnie zabolało , jak śliszmy razem miastem przytuleni i widzę , że zauważył znajomych i od razu "a nie wygodnie mi " i odsunął się lekko , to myślałam, że serce mi pęknie . Ale starałam się ciągle miałam nadzieję , że się uda . Zaprosiłam go na wesele wtedy zrobiłąmw szystko aby było cudownie , owszem na weselu było , ale po już nie , wtedy dopiero pomógł mi jeden z kolegów , spotykał się ze mną i długi rozmawialiśmy zawsze o życiu ... Obcy ludzie bardzo dużo mi pomogli ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
. Poza tym mam teraz pewność , że całe dnie jest zapracowany więc się nie martwię tak . |
||
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku super że znaleźli się ludzie którzy podali Ci rękę. Nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem, tylko głowa do góry i się ułoży, a Ex jeszcze się na swojej postawie przejedzie. A Ty może sobie też jakoś czas zorganizuj, żeby szybciej minęło do wakacji?
![]() Claris wczoraj wieczorem dostałam, są przecudne, ale niestety moje stopy do nich nie pasują ;( także może do Carmi polecą
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-04-16 o 15:26 |
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby tylko byly te zareczyny w koncu!!!Ale watpie cos,przestalam sie ludzic. ![]() ![]() ![]() Jesli tylko bede to obiecuje,ze tu zostane!!!
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle przeglądam sobie sukienki i zamiast chodzić po sklepach i się denerwować to sobie zamówię .
Taka mi się podoba na wesele http://img.bonprix.pl/3/vv755x01_328.jpg A na poprawiny może ,którąś z tych http://img.bonprix.pl/0/vv779x06_328.jpg tylko nie wiem czy nie za krótka będzie ;/ ale może do wesela wyrobię sobie trochę figurę . Prosta czarna http://img.bonprix.pl/0/916735_328.jpg Lub taką http://img.bonprix.pl/1/vvx2170x04_328.jpg ew. w tym kolorze http://img.bonprix.pl/3/vvx2170x04_328.jpg co sądzicie o tych sukienkach ? ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Tu ładnie wygląda ta sukienka z szpilkami http://www.bonprix.pl/bp/video.htm?path=28118050 |
|
|
|
#2544 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajne sukienki
ale sprawdź czy mają podszewkę. Bo satyna jak nie ma podszewki to się bardzo mocno do ciała przykleja, zwłaszcza latem.
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw muszę sobie na nie zarobić zaraz po maturach biorę się za szukanie pracy
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
Muszę się pochwalić. Znów zostałam "dalszą" ciocią 3,5kg szkraba. 2 wiadomość. Tż kupił samochód w końcu kombi (jakie nie wiem, tyle tylko, że honde). Ogromnie sie cieszę. Miejsca jest na tyle, że dzieci spokojnie się zmieszczą Póki co tylko dzieci brak. Co prawda nie staramy się, żeby je mieć, ale i też nie unikamy, żeby mieć. Nie umiem inaczej wytłumaczyć. Myślę, że jeszcze pół roku do maks. 2lat i będziemy się za produkcję zabierać. Chociaż teraz coraz częściej tż mi o dzieciach opowiada.Zła wiadomość, nie odezwali się do niego w sprawie pracy. Niby pracuje teraz, ale nie jest zadowolony i chce zmienić na coś innego. Ilsa gratuluję pracy. I tak jak dziewczyny mówią co do Twojego Tż wypisz za i przeciw. Tym bardziej, że to pierwszy poważny związek. Co prawda ja i mój tż też jesteśmy w pierwszy poważnym związku, ale uważam, że jesteśmy tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę. Po prostu mieliśmy to szczęście. ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
malgorzatek85 nie kojarzę Cię. Więc witam jako nową zadrośnicę. |
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w sklepie, zrobiłam marne zakupy za kupę kasy, deszcz leje niemiłosiernie, jest zimno wietrznie, nieprzyjemnie ale...
wiecie... co ja mam.....? Nie wiecie ![]() A ja Wam powiem, że.... mam.... ... ... LODY TRUSKAWKOWE
|
|
|
|
#2548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2550 |
|
Zakorzenienie
|
Podziel się oddam Ci trochę moich cycków no
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

W Carrefourze oczywiście kalosze już przebrane, kupiłam tylko wędliny i ser, no i Noggera ale jakiś mocno zmrożony był

Robilam wszystko inne,tylko nie pracowalam,ale nie wygadac mnie hiihih ;p

Pomijam juz fakt, że to był dzień naszej 3 rocznicy.... Potem jeszcze miałam z nim inne przeboje, ale to już historia....
jedziemy dzisiaj z tżtem po zaproszenia to się w nie wystroję
a u Ciebie jak?