Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 16:25   #2191
papeteria
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

itakasia z 75c zrobiło się 75e poza tym teraz w ciazy mam dekold w kropki na weselu bylam we sukience z dekoldem ale musiałam ładnie przypudrowac....
carmena super z tym łóżeczkiem

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-16 o 17:28
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:25   #2192
idealnecialo
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
A jakie ma fajne biustonosze do karmieniahttp://moda.allegro.pl/item990027557..._c_nowosc.html
Ciekawe jakby lezaly, bo wygladaja zachecajaco!
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:27   #2193
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
u nas piękna pogoda, aż chce się żyć.
Byłam z pieskiem na spacerze... ślicznie

M zaczyna ściągać szafki i półki z sypialni (((. Zaczynamy remont
szybkiego remontu życze
a u mnie bałagan...drugi dzień do późnych godzin popołudniowych nie ma wody, a że pichciłam to sterta naczyń i wogóle ...tornado m. in rozbity talerz na podłodze nic ide sprzątać....
Stary 2010-04-16, 16:30   #2194
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
A w którym tygodniu wykrywali u ciebie to małowidzie w sensie wiesz ze małowód? i w ktrym tygodniu się dowiedziała twoja kolezanka, bo kurde teraz tak czytam że u dzieczyn wykryto w 20, 21 tygodniu i to juz powazna sprawa, maleństwa nie miały nerek , lub pluca niedorozwiniete, cos z serduszkami i ze mało znich przezylo po porodzie a jak juz przezylo to nie funkconuja normalnie, cierpia z powodu wad wrodzonych....

znowu sobie wkrecam ... ale nie ma co gdybac .... za tydzień bedzie wiadomo,
na razie koncze z czytaniem na temat tego chyba ide sie przejsc .....

nie wiem co bym zrobila gdybym stanela przed wyborem tak jak jedna z dzieczyn że albo usmiercic albo urodzic i patrzec na cierpiace dziecko ale ja chyba juz wiem na pewno ze do konca bede walczyc jak bedzie trzeba
Nie wkręcaj sobie kochana ja ostatnio czytałam że 80 % dzieci urodzonych w 22- 23 tyg ciąży normalnie przeżywa a w latach 80- tych tylko 30 %, tak rozwinęła się medycyna, a wiadomo im starsze tym szanse rosną Nie rozmyślaj już tyle!!!
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:35   #2195
itakasia
Zakorzenienie

eleo
mamy ten am termin wiec u ciebie tez juz 26tc, spokojnie, odpoczywaj i futruj sie, niech dzidzia ladnie rosnie
papeteria
no wlasnie cos mi sie kolataly po glowie te krostki
jusdan
taka jest kolorowa ze od razu wiosne czuc
hd
to niech remont przebiegnie teraz sprawnie
Stary 2010-04-16, 16:41   #2196
idealnecialo
Zadomowienie

Mezus przyjechal caly. Dotarl po 3.. wiem ze dawal mi buziaka i mowil czesc.. Ale ja padnieta ze hej bylam, dalej chrapanko.. Potem nad ranem nie wiem ktora byla moze 6? kto to wie? najpierw poglaskal mnie po rece-przestraszylam sie bo strasznie zalaskotalo, ale zaraz zasnelam, a za chwile on znow po cycuchu, a ja znow wystraszona ze snu.. odrzucialam jego reke, przykrylam sie i dalej chrap chrap. A on,chyba obrazony, obrocil sie tylem i poszedl dalej spac.
Ale co ja moge, bylam tak wykonczona ze nie w glowie mi inne rzeczy..

Dzis za to znow go widuje-sniadanie-obiad, a potem to nie wiem czy kolacja, a potem pewnie dopiero noc, znow znow to samo.. za duzo ma roboty, przy aucie, cos tam na gorze.. ehhh, takie zycie.. Przyjezdza a nie mamy chwili dla siebie..
Myslalam nawet o wyskoku na godzinke na basen, ale widze ze chyba niiiciii z tego..

Ide troche sie polozyc.. i tak nie mam co sama robic, a sprzatac mi sie nie chce. Mala tez spi.
idealnecialo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:42   #2197
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość

bardzo spodobala mi sie ta tunika, nr 4
http://moda.allegro.pl/item997093932...atis_0179.html
Sliczna!!!!!!!!!

eleo nic sobie nie wkrecaj! Bedzie dobrze zobaczysz.

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:46   #2198
anoxa
Zakorzenienie

anuszka to te kluchy to troszke jak kluski kladzione alebo jak pyzy ziemniaczane tzn nie wiem dokladn ie jak sie je robi ale cos mi sie kojarzy ze tak moja babcia je robila
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:52   #2199
bassienkaw
Zakorzenienie

Ja właśnie wcinam znowu arbuza...
Moje dziecko wróciło już od teściów, całą drogę jechała rowerkiem... a to prawie 4 km... tzn jechała nie jechała, jeszcze nie przyzwyczaiła się, że musi sama pedałować i kierować sama... więc pchali ją Teraz rządzi w pokoju u babci...
Zrobiłam dwa prania, i poszłabym jeszcze na spacer, ale chyba sobie dzisiaj już darujemy!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 16:56   #2200
Carmena_
Raczkowanie

idealnecialo pewnie sobie myślał że ty o 3 w nocy, przebudzona najbardziej masz wtedy ochote na pieszczoty bo jakżeby inaczej

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 17:09   #2201
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Mniam, a z czym robiłaś lazanie? Ja uwielbiam ze szpinakiem i taka tradycyjna z mielonym tez lubię
kochana poszlam na latwizne i kupilam gotowa bardzo lubie ta z lidla 1kg kosztuje kolo 10zl i jest pyszna dobrze przyprawiona a jak nie ma tz'ta w domu to nie chce mi sie gotowac i stawiam na gotowce ta jest z sosem bolognaise i sosem beszamelowym

Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
Mezus przyjechal caly. Dotarl po 3.. wiem ze dawal mi buziaka i mowil czesc.. Ale ja padnieta ze hej bylam, dalej chrapanko.. Potem nad ranem nie wiem ktora byla moze 6? kto to wie? najpierw poglaskal mnie po rece-przestraszylam sie bo strasznie zalaskotalo, ale zaraz zasnelam, a za chwile on znow po cycuchu, a ja znow wystraszona ze snu.. odrzucialam jego reke, przykrylam sie i dalej chrap chrap. A on,chyba obrazony, obrocil sie tylem i poszedl dalej spac.

Dzis za to znow go widuje-sniadanie-obiad, a potem to nie wiem czy kolacja, a potem pewnie dopiero noc, znow znow to samo.. za duzo ma roboty, przy aucie, cos tam na gorze.. ehhh, takie zycie.. Przyjezdza a nie mamy chwili dla siebie..
Myslalam nawet o wyskoku na godzinke na basen, ale widze ze chyba niiiciii z tego..

Ide troche sie polozyc.. i tak nie mam co sama robic, a sprzatac mi sie nie chce. Mala tez spi.
ten twoj biedny mezus dzisiaj moze nadrobicie

a mnie Hubcio kopie mecz chyba sobie urzadzil

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

a wczoraj polozna na szkole rodzenia mowila na koniec jak mierzyla tetno ze to jeszcze maluszek toz to mi sie wydawalo ze to juz olbrzymek a dla niej to jeszcze maluszek
Stary 2010-04-16, 17:14   #2202
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
kochana poszlam na latwizne i kupilam gotowa bardzo lubie ta z lidla 1kg kosztuje kolo 10zl i jest pyszna dobrze przyprawiona a jak nie ma tz'ta w domu to nie chce mi sie gotowac i stawiam na gotowce ta jest z sosem bolognaise i sosem beszamelowym
Ahhaaa, ja jeszcze nigdy nie jadłam kupionej, a fatycznie może warto spróbowac, bo jest z tym sporo roboty 10 zł za kilo to mało.

Co do remontu, ja dziś obliczyłam, że potrzebujemy na ten nasz pokój ok. tysiaka. No, ale musimy kupic farbę, nową lampę stojącą, żyrandol, karnisz i roletę, to nie jest tak źle
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 17:16   #2203
eleonoremio
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Nie wkręcaj sobie kochana ja ostatnio czytałam że 80 % dzieci urodzonych w 22- 23 tyg ciąży normalnie przeżywa a w latach 80- tych tylko 30 %, tak rozwinęła się medycyna, a wiadomo im starsze tym szanse rosną Nie rozmyślaj już tyle!!!
Tak wime kochana że juz takie maluszki ratuja mi chodziło o to że takie maleństwa nie maja szans na przezycie przez to że nie maja nerek i nierozwiniete plucka.
Cytat:
eleo
mamy ten am termin wiec u ciebie tez juz 26tc, spokojnie, odpoczywaj i futruj sie, niech dzidzia ladnie rosnie
papeteria
no wlasnie cos mi sie kolataly po glowie te krostki
jusdan
taka jest kolorowa ze od razu wiosne czuc
hd
to niech remont przebiegnie teraz sprawnie
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Sliczna!!!!!!!!!

eleo nic sobie nie wkrecaj! Bedzie dobrze zobaczysz.
No wiem wiem macie racje , nie bede już sobie wkręcac jeszcze nic nie wiadomo kochane jestescie

Patrze na Bastusia jak on szybko rosnie jaki kochany jest i mi normalnie łzy leca widze że on kurcze przezywa jak widzi ze się martwię , bo nie raz mi łezka poleci .
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.

Edytowane przez eleonoremio
Czas edycji: 2010-04-16 o 17:21
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 17:18   #2204
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
anuszka to te kluchy to troszke jak kluski kladzione alebo jak pyzy ziemniaczane tzn nie wiem dokladn ie jak sie je robi ale cos mi sie kojarzy ze tak moja babcia je robila
No, to są kładzione. Ale pyzy inaczej się robi Bo własnie miesza się gotowane ziemniaki i surowe
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 17:39   #2205
papeteria
Zakorzenienie

Ogarnełam troche mieszkanie i zrobiłam pranie.
TŻ pomył podłogi
Cytat:
Napisane przez idealnecialo Pokaż wiadomość
hehe ze spiacy nie był po podróży
a my z TŻ od listopada posucha chyba już się nie przełamiemy bo jak już pisałam wielokrotnie najpierw był zakaz a jak już było zielone światło to TŻ jakoś zdziczał ...chyba się boi zreszta ja chyba troszkę też ale on to się nawet dotknąć nie da
basienka jeszcze nie jadłam arbuza w ciąży i nawet niespecjalnie mam ochotę...
anoxa, anuszka ja kiedys w biedronie kupilam lasagne i w porownaniu do domowej jakas ciapa wyszla , ale musze sprobowac tej z lidla bo nie chce mi sie bawic z robieniem...
Stary 2010-04-16, 17:41   #2206
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
dzien dobry

Dziewczyny, czy któraś z Was bierze dodatkowo magnez?
Na początku ciąży ginka mowiła mi, że mogą mnie łapać skurcze mięśni i można brać, ale że nie mialam problemu to nie zapytałam o szczegóły...
A od kilku dni budzę się w nocy właśnie ze skurczem np. w stopie
Czy jest jakis specjalny dla kobiet w ciązy? Czy mogę brać jedną tabletkę dziennie magnum b6?

Byłam wczoraj w Szkole Rodzenia Jestem bardzo zadowolona.
Z ciekawszych rzeczy dowiedzialam się na przyklad, że teraz muszę sprawdzić w mojej przychodni czy wybierając lekarza pierwszego kontaktu wybralam też położną środowiskową i wziąć do niej numer telefonu i po urodzeniu zadzwonić do niej. Powinna przyjść do domu w ciągu 48 godzin na minimum 4 wizyty.
Nie wiedzialam, że teraz są takie przepisy, że położna nie ma obowiązku odwiedzania mamy i dziecka po porodzie i że trzeba to zgłaszać?
Tak samo z lekarzem - po urodzeniu dziecka trzeba zadzwonić do przychodni i lekarz ma obowiązek przyjść na pierwszą wizytę do domową do dziecka. Choć w szkole rodzenia mowili, że rodzice często nie wytrzymują i sami wiozą maluszka do przychodni - a nie ma takiej konieczności
Ja biore od tej wizyty magnez ASMAG B6, kosztuje 9zl choc nie skarzylam sie na skurcze

Cytat:
witam
eleo
cieplo o was mysle, trzymam kciuki, mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok, czekamy na info od ciebie
niezawsze
nie wierze w zadne wrozby
pilotka
u nas przychodzi lekarz i polozna. teraz nie ma rejonizacji i trzeba zadzwonic
karolcia
ktore legginsy zamowilas? fajne sa?
vette
zadowolona jestes ze swoich legginsow? podasz linka?
Leginsy takie jak VETTE podaje linka, ja tez jestem zadowolona, choc 164cm sa troszke wieksze, napewno nie sa na mnie 3/4

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Sprawdzaja sie idealnie, tylko jakosciowo moglyby byc lepsze no ale coz wymagac za 16 zl. http://allegro.pl/item957872608_najt...owe_3_4_m.html

Mam zamiar zamowic sobie jeszcze dresy i getry innego koloru od tego sprzedawcy, troszke drozsze ale wydaja sie tez i lepsze gatunkowo
http://allegro.pl/item998776405_legg...owe_3_4_m.html
A mam takie leginsy

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
caprica ja licze tym sposobem :
1 miesiąc - 0-4,5 tyg.
2 miesiąc - 4,5-9 tyg.
3 miesiąc - 9-13,5 tyg.
4 miesiac - 13,5-18 tyg.
5 miesiąc - 18-22,5 tyg.
6 miesiąc - 22,5-27 tyg.
7 miesiąc - 27-31,5 tyg.
8 miesiąc - 31,5-36 tyg.
9 miesiąc - 36-40 tyg.
Super, ze wszystko ok, zgrabniutka jesteś i te ubranka

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

basienka nadal nie wiem co to ta bruschette ide poszukać w sieci
To ja od wtorku 7 miesiac zaczynam

Cytat:
Napisane przez eleonoremio Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, prze;praszam za moja emocjonalna bardzo wypowiedź ale było to pod wpływem duuuzych emocji bo zaraz po wizycie.
Byłam dzisiaj we Wrocławiu, na ul. dyrekcyjnej w klinice akademickiej tak jak mi kazał dr. Floriański, i tam w sumie nie zbadał mnie nikt ale mnie uspokoił taki młody lekarz , mam ze skierowaniem przyjechac za tydzień czyli 23-go na 8.00 na jeden dzień do szpitala mnie położą wszystko zbadają i będzie wiadomo co i jak.
Trochę się już uspokoiłam, najwazniejsze że czuje ruchy i mam nie ściskać brzucha duzo pić tak jak radziłyście.
zobaczymy za tydzień co z dzidzią dlaczego tych wód tak mało, czy to wada wrodzona czy coś innego.
Dzisiaj jeszcze po tym wrocławiu byłam u mojej gin po l4 bo miałam do dzisiaj i zdałam relacje to jeszcze raz mnie zbadała żeby inne komplikacje wykluczyć, to troszkę mi się szyjka skróciła i jest miękka ale nic nie mówiła . Mam 7mego maja przyjść i zdac relacje co i jak, o jeśli sie okaże że mam te małowodzie powazne to oni przejmą prowadzenie ciązy, ale mam nadzieje i ona też że bedzie dobrze Jestem dobrej mysli, ochłonelismy z Marcinem, troche poczytaliśmy, będzie dobrze musi byc wiem że troche spanikowałam ale to chyba normalne

Lepiej sprawdzić niz olac jak to taki jeden lekarz u nas niby fachowiec , p.Koryś , tak prowadził ciąze że mówił że wszystko ok nie ma sie czym martwic i póxniej niestety działy sie złe rzeczy z maleństwami, jednej nie powiedział że ma małowidzie i maleństwo zmarło w 9 miesiącu, mojej koleżance miesiąc temu urodziła , dzidzia miała wodobrzusze gdzie na usg jeszcze wciązy to się wykrywa, a on dobry sprzet ma 3d/4d i niby doswiadczenie ale...
aborcji tez duzo ma za soba...

Nie wazne. Szkoda nie raz słów.

itakasia
ola_k11
Lilka___

dzieki
Super ze wszystko oki

Ja dzis caly dzien u rodzicow bylam,, TZ po mnie przyjechal, gotowalysmy, zakupy spacerek, pieklysmy rogaliki z marmolada, zupe pomidorowa, ryz z jabkami

Po za tym dowiedzialysmy sie ze ciocia zmarla, mama wczoraj byla u nie w szpitalu(zona mamy brata-bratowa) czula sie lepiej i w nocy z maral, we wtorek bede jechac na pogrzeb

Pogoda nawet oki...dzis odpoczywam juz
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:04   #2207
anoxa
Zakorzenienie

karolcia wspolczuje straty cioci
Stary 2010-04-16, 18:13   #2208
hd2005
Zakorzenienie

Remont trwa tzn. przygotowaliśmy pokój do malowania
Oczywiście okazało się, że czegoś tam brakuje i najważniejsze nie mamy chleba w domu a jutro w W-wie wszystkie sklepy pozamykane

M pojechał na zakupy.

Muszę Wam pokazać to zdjęcie. Zrobione dzisiaj czyli 25 tc
I niech ktoś powie, że mam mały brzuszek
Załącznik 3035887
nie wiem co będzie w 9 mc

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-04-16 o 18:14
hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:22   #2209
papeteria
Zakorzenienie

hd ja też już mam taki brzuś coś mi się wydaje albo i większy
uroczy i ta spódniczka
karolcia kondolencje z powodu cioci
Stary 2010-04-16, 18:31   #2210
anoxa
Zakorzenienie

hd brzus sliczny i faktycznie spory moj chyba jest mniejszy niestety nie ma mi kto zdjecia zrobic
a moze sie poprostu najadlas? wtedy tez wzdyma brzuszek
i nie zazdroszcze tego remontu
Stary 2010-04-16, 18:32   #2211
Daysy85
Zakorzenienie

Hd baaaaaaaajecznyyyyyyy , śliczny, uroczy , efektowny, słodki i w ogóle czaaaad ja już nie mogę się doczekać kiedy mój będzie taki fajowy.
Ja niby mam brzuch ale czasem wydaje mi się , że on jest taki dziwny, jakby tłuszcz + gazy+to co zjadłam a na końcu ta moja kruszynka, której nie czułam od 2 dni prawie wcale

Idealnieciało za tą z niebieskimi rękawkami 15 a za tą z bocianem na 2 strony rozpinaną 35
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 18:48   #2212
anoxa
Zakorzenienie

dziewczyny bylam wlasnie na watku mamus majowo czerwcowych i juz kilka z nich sie rozpakowalo i kolejne zaczynaja a nastepne w kolejce jestesmy my
Stary 2010-04-16, 18:51   #2213
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny bylam wlasnie na watku mamus majowo czerwcowych i juz kilka z nich sie rozpakowalo i kolejne zaczynaja a nastepne w kolejce jestesmy my
rety już faktycznie bliżej jak dalej
edit: bydgoszczanka rozpakowana a jeszcze niedawno wrzucała swój brzuszek na watek ze zdjeciami

Edytowane przez papeteria
Czas edycji: 2010-04-16 o 18:55
Stary 2010-04-16, 18:52   #2214
Linka24
Wtajemniczenie

Anoxa nie strasz!
Linka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:07   #2215
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
hd ja też już mam taki brzuś coś mi się wydaje albo i większy
uroczy i ta spódniczka
spódniczka jest wygodna bo sie rozciąga. Na zdjęciu nie wyszła zbyt efektownie ale ma wszystkie kolory świata

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
hd brzus sliczny i faktycznie spory moj chyba jest mniejszy niestety nie ma mi kto zdjecia zrobic
a moze sie poprostu najadlas? wtedy tez wzdyma brzuszek
i nie zazdroszcze tego remontu
nie, nie, to nie po jedzeniu.
Właściwie dzisiaj malutko jadłam.

Stary 2010-04-16, 19:08   #2216
Alguien
Zadomowienie

Dzien dobry
eleo ciesze sie, ze uspokoilas sie troche i na pewno wszystko bedzie dobrze
anoxa ma racje Tam juz sie rozpakowuja na dobre Nigdy nie wiadomo, ktora z nas bedzie pierwsza, moze wcale nie ja
carmena to mogla byc pepowina widoczna na filmiku z usg

Wczoraj w mojej szkole rodzenia bylo o srodkach znieczulajacych, o interwencjach podczas porodu i o cc. Przyniosla polozna nawet narzedzia rozne, zeby nam pokazac, jakiego sprzetu uzywaja, jak np nie moga zlapac dokladnie bicia serca dziecka No i nadal mam zamieszanie w glowie, co sadzic o epiduralu i czy chce go, czy nie...ehhh...
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:10   #2217
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Hd baaaaaaaajecznyyyyyyy , śliczny, uroczy , efektowny, słodki i w ogóle czaaaad ja już nie mogę się doczekać kiedy mój będzie taki fajowy.
Ja niby mam brzuch ale czasem wydaje mi się , że on jest taki dziwny, jakby tłuszcz + gazy+to co zjadłam a na końcu ta moja kruszynka, której nie czułam od 2 dni prawie wcale
Dziękuję Plus jest taki, że już nikt nie może powiedzieć, że nie jestem w ciąży. Pomaga np. w tramwaju

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------

Cytat:
o nie
proszę... jeszcze nie my
Jeszcze muszę tyle rzeczy załatwić, muszę tyle zrobić

- Mały (uwaga, mówię do dziecka) siedź spokojnie u mamusi i się nie wygłupiaj z tą tęsknotą do świata

Stary 2010-04-16, 19:13   #2218
papeteria
Zakorzenienie

hd wygląda na wygodną, chyba kiedyś z dwa lata temu obserwowałam coś podobnego na all , gdzie kupiłaś
Stary 2010-04-16, 19:13   #2219
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Remont trwa tzn. przygotowaliśmy pokój do malowania
Oczywiście okazało się, że czegoś tam brakuje i najważniejsze nie mamy chleba w domu a jutro w W-wie wszystkie sklepy pozamykane

M pojechał na zakupy.

Muszę Wam pokazać to zdjęcie. Zrobione dzisiaj czyli 25 tc
I niech ktoś powie, że mam mały brzuszek
Załącznik 3035887
nie wiem co będzie w 9 mc
Fajny ten twoj brzuszek

Dziekuje dziewczyny za kondolencje

A no blizej niz dalej do tego porodu
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 19:14   #2220
papeteria
Zakorzenienie

alguien rety nie wiem czy chciałabym widzieć te narzedzia...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości