"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-16, 22:47   #2701
Claris
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

naj a miałam jeszcze pisać co do organizacji Twojego wesela, chyba wszystkie role już obsadzone, ale ja mogłabym Ci zrobić oprawę muzyczną podczas ślubu, zagrałabym Ci ave maria na flecie poprzecznym
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:48   #2702
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Arrakis niech Ci Gwizdaczek załatwi z nim spotkanie

---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
naj a miałam jeszcze pisać co do organizacji Twojego wesela, chyba wszystkie role już obsadzone, ale ja mogłabym Ci zrobić oprawę muzyczną podczas ślubu, zagrałabym Ci ave maria na flecie poprzecznym
a ja mogłabym zagrać na pianinie do akompaniamentu
Stary 2010-04-16, 22:50   #2703
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ja mogę grać na nerwach , gram perfekcyjnie
Stary 2010-04-16, 22:52   #2704
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
Arrakis niech Ci Gwizdaczek załatwi z nim spotkanie
no tomialo byc ale nie wyszlo a ja w wawie jakos czesto nie bywam
Stary 2010-04-16, 22:55   #2705
madziamacius8786
Zakorzenienie

niech on do Ciebie przyleci na skrzydełkach

Aniołku to mamy już zespół muzycznya Motylek bedzie śpiewać
Stary 2010-04-16, 22:56   #2706
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
albo nie doczytałam, albo nie pisałaś, ale... co się stanęło?
Nie napisałam, bo nikt nie wykazał zainteresowania
Ano w sumie nic, ale... Zmywałam gary jak zadzwonił i jak odebrałam to zapytał co robię - to powiedziałam, że zmywam a on "znowu? "
ja: "ktoś musi"
on "ale ty powiedz mamie, że niedługo to już nie będzie komu zmywać w takim razie"
ja "dlaczego? "
on "no bo się wyprowadzisz do męża niedługo "
ja "taa...
Po jaką cholerę on to w ogóle gada, nie rozumiem. Już miałam spokój miesiąc czasu z tym kretyńskim "niedługo" i znowu się zaczyna

Historyjka z szopką GENIALNA
Cytat:
skończyłam dziś pisać opracowanie wyników i wysłałam promotorowi do sprawdzenia, nie umiem tylko zrobić jednej małej części z tego i nie wiem co mnie walnęło, ale napisałam mu to i że jestem tępa i mi odpisał "Nawet niech Pani tak nie myśli, a co dopiero pisze, że jest Pani tępa, nawet w żartach. Jest Pani zdolną i inteligentną osobą, ze wszystkim sobie Pani poradzi. W poniedziałek mamy tylko 1 godz. wykładu, więc po
wykładzie możemy chwilę usiąść i zastanowić się, jak to opracować. Głowa do góry - będzie dobrze!" sasasa uwielbiam Go
To się nazywa MOTYWACJA
A tak poza tym to widziałam, że znowu wylądowałyśmy w jednej rozbiórce
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 22:57   #2707
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

ide spac - dobranoc dziewczynki
Stary 2010-04-16, 23:06   #2708
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dobranoc Arrakis

Rain mój też tak mówi nie jesteś osamotniona
Stary 2010-04-16, 23:07   #2709
OlkaR
Zakorzenienie

Claris, fajny promotor

Aaaa ja Wam nie mówiłam jak mi się wczoraj miło zrobiło. Siedziałam z kolegą na korytarzu czekając przed gabinetem pani od fizjologii (mieliśmy zaliczyć kolokwium- nie zaliczyliśmy ale mniejsza z tym). No i idzie dr Ł. Od patomorfologii ten u którego kilka razy byłam na kolokwium, co mnie tak męczył a się zawsze uśmiecha jak mnie widzi.
My z Maćkiem "dzień dobry". On popatrzył na mnie
Ł: ooo i pani też tutaj, coś podobnego co za miłe spotkanie
ja: mhm, szkoda że w tak niemiłych okolicznościach
Ł: czego się pani uczy? (wyciągnął rękę po moje kartki) uuuu krew, kości... ale dobrze, niech się pani doucza, może to pozwoli wykorzystać pani cały potencjał
ja: myślę że do tego nie jest mi potrzebna powtórka z fizjologii

W tym momencie wychodzi pani od fizjologii, widzi Ł i mówi do nas "przepraszam, ale musicie poczekać".
My że nie ma sprawy, a Ł "Iwonka, powiedz mi co pani R robi u ciebie na warunku z fizjologii".
I: co masz na myśli?
Ł: jak to co? nie wierzę żeby nie umiała fizjologii skoro na patomorfologii tak błyszczy, najlepsza studentka z jaką się spotkałem na tym roku
I:
Ł: takim studentom się otwiera drogę Iwona a nie daje warunki, wstydź się

Myślałam, że padnę z wrażenia, ja wiedziałam, że on mnie lubi ale żeby aż tak Iwonce pojechać...
Potem on wychodzi
I: (do nas) zapraszam
M: no tak, teraz to ja już mam zwyrodnienie pośladków (on zawsze do niej z humorem podchodzi)
Ł: pani R jak po łacinie będzie zwyrodnienie mięśni pośladkowych?
ja: degeneratio musculi glutei
Ł: widzisz Iwona... aką dziewuchę na warunku zostawiłaś eeeeh...
No i poszedł
A jak weszliśmy to babka powiedziała że dr Ł mnie bardzo zachwalał, że się zdziwił że mam jakieś problemy w postaci warunku
Miło tak
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 23:08   #2710
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Tychy są z Ciebie dumne
się wie
Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Naj historia z Sex Shop'em świetna opowiedz co więcej

Uciekam do spania, bo rano na praktykę

Dobranoc
dobranoc (śpij dobrze, niech Ci się przyśni fryzura ślubna dla mnie )

kurde, tych historii jest sporo... jedna, która jest śmieszna, znając kontekst, no i jak się ją opowiada, ale spróbuję napisać:

Stoję z mamą na przystanku. jestem ubrana w sukienkę, którą uszyła mi ciocia, rajstopki i śliczne nowe lakierki. Miałam ze 3 lata, kręciłam się i kopałam kamyki. Pewna pani na przystanku kuca i mówi do mnie:
- Ale masz śliczne lakierki
a ja - jednym tchem:
- wiem, mama mi kupiła, a to jest sukienka od cioci Agnieszki, a to jest moja mama Helena od Janusza, a jedziemy do teatru na kukiełki, a babcia Krysia nie ma zębów...
(w tym momencie wzięłam wdech i usłyszałam):
- Patina, Patina, pani tylko pochwaliła Twoje buty.
na co Patina wzruszyła ramionami i kontynuowała kopanie kamyków.

To mnie strasznie bawi, bo moja mama to opowiada bardzo zabawnie. Że ja się w ogóle z miejsca nie ruszyłam, cały czas się kręciłam i patrzyłam na chodnik, na te kamyki, a wszystko powiedziałam, co mi - jak wnioskuję - na sercu leżało
Cytat:
skończyłam dziś pisać opracowanie wyników i wysłałam promotorowi do sprawdzenia, nie umiem tylko zrobić jednej małej części z tego i nie wiem co mnie walnęło, ale napisałam mu to i że jestem tępa i mi odpisał "Nawet niech Pani tak nie myśli, a co dopiero pisze, że jest Pani tępa, nawet w żartach. Jest Pani zdolną i inteligentną osobą, ze wszystkim sobie Pani poradzi. W poniedziałek mamy tylko 1 godz. wykładu, więc po
wykładzie możemy chwilę usiąść i zastanowić się, jak to opracować. Głowa do góry - będzie dobrze!" sasasa uwielbiam Go
jaki faaaaaaaaaaaaaajny na Twoim miejscu też bym się rozleniwiła, skoro i tak dacie radę
i ma rację - nie jesteś tępa
Cytat:
na flecie umiem grać, ale możemy zrobić duet z panną młodą
poza tym możesz przed kościołem puszczać motyle czy inne fruwajki, byle nie bąki... i pszczoły, bo mam uczulenie
Cytat:
a ja mogłabym zagrać na pianinie do akompaniamentu
OK

ogólnie każda chętna jest przyjęta do mojego weselnego obozu pracy

carmi, zapomniałam napisać, cieszę się, że się cieszysz, że możesz być moją kucharą

deszczówko, jeśli Cię to pocieszy, to mój też mnie dzisiaj wkurzył w tym samym temacie
do cholery, panowie: czyny, nie słowa! Słów już się nasłuchałyśmy...!
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 23:08   #2711
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj z tatą rozmawiałam i tak doszliśmy do wniosku, że w sumie co to przeszkadza że Wawel? Był prezydentem Polski, został wybrany przez naród. Odbył pełną kadencję.
Wczoraj myślałam jeszcze że to przesada, ale po przeanalizowaniu całej sprawy... Nigdzie nie jest powiedziane kto ma leżeć na Wawelu i tak szczerze mówiąc wydaje mi się, że Kaczyński bardziej na to "zasłużył" niż np. Słowacki...
Dlaczego uważasz, że Słowacki na to mniej "zasługuje"? Uważasz, że nie był wybitnym poetą?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 23:09   #2712
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain mój też tak mówi nie jesteś osamotniona
Tylko, że ja nie raz go prosiłam, żeby dał temu spokój. Nie chcę naprawdę drugi raz powtórki z Bożego Narodzenia.
Stary 2010-04-16, 23:11   #2713
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Claris, fajny promotor

Aaaa ja Wam nie mówiłam jak mi się wczoraj miło zrobiło. Siedziałam z kolegą na korytarzu czekając przed gabinetem pani od fizjologii (mieliśmy zaliczyć kolokwium- nie zaliczyliśmy ale mniejsza z tym). No i idzie dr Ł. Od patomorfologii ten u którego kilka razy byłam na kolokwium, co mnie tak męczył a się zawsze uśmiecha jak mnie widzi.
My z Maćkiem "dzień dobry". On popatrzył na mnie
Ł: ooo i pani też tutaj, coś podobnego co za miłe spotkanie
ja: mhm, szkoda że w tak niemiłych okolicznościach
Ł: czego się pani uczy? (wyciągnął rękę po moje kartki) uuuu krew, kości... ale dobrze, niech się pani doucza, może to pozwoli wykorzystać pani cały potencjał
ja: myślę że do tego nie jest mi potrzebna powtórka z fizjologii

W tym momencie wychodzi pani od fizjologii, widzi Ł i mówi do nas "przepraszam, ale musicie poczekać".
My że nie ma sprawy, a Ł "Iwonka, powiedz mi co pani R robi u ciebie na warunku z fizjologii".
I: co masz na myśli?
Ł: jak to co? nie wierzę żeby nie umiała fizjologii skoro na patomorfologii tak błyszczy, najlepsza studentka z jaką się spotkałem na tym roku
I:
Ł: takim studentom się otwiera drogę Iwona a nie daje warunki, wstydź się

Myślałam, że padnę z wrażenia, ja wiedziałam, że on mnie lubi ale żeby aż tak Iwonce pojechać...
Potem on wychodzi
I: (do nas) zapraszam
M: no tak, teraz to ja już mam zwyrodnienie pośladków (on zawsze do niej z humorem podchodzi)
Ł: pani R jak po łacinie będzie zwyrodnienie mięśni pośladkowych?
ja: degeneratio musculi glutei
Ł: widzisz Iwona... aką dziewuchę na warunku zostawiłaś eeeeh...
No i poszedł
A jak weszliśmy to babka powiedziała że dr Ł mnie bardzo zachwalał, że się zdziwił że mam jakieś problemy w postaci warunku
Miło tak
ale suuuuper
moje ego podskoczyłoby o 10000, gdybym się o czymś takim dowiedziała czy usłyszała podobne słowa na mój temat
geniuszu Ty nasz
Stary 2010-04-16, 23:12   #2714
skimos
Zakorzenienie

co do świadków to moja kuzynka miała 4 facetów
a moja babcia z dziadkiem to chyba 8 facetów mieli
Ja u mojej siostry świadkowałam i poza drobną pomocą w trakcie ślubu i wesela (zdecydowanie więcej świadek miał do roboty) to się spokojnie bawiłam.

Naj ile za te mieszkanie ja pierdziu nie wiedziałam że to w Polsce jeszcze możliwe takie mieszkanie za taką cenę w normalnej okolicy

TŻ przyszedł, póki co nie włącza kompa jak obiecał chociaż mam mu lapka "na chwilę" zostawić jak się umyje :P
no ale może mu to długo nie zajmie. Winko przyniosę

Więc dobranoc dziołchy

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 23:14   #2715
raingirl
Zakorzenienie

Naj rządzisz z tymi historyjkami
U mnie w domu jeszcze króluje opowiastka o tym jak to rodzice zabrali małą Agusię na wycieczkę na łąkę. Agusia rzuciła się pędem przez chwasty, chwiejnie dobiegła do ściany lasu, zatrzymała się i zaczęła się na całe gardło drzeć "FILEK !! FILEK !!". Chciałam wywołać wilka z lasu
Stary 2010-04-16, 23:16   #2716
skimos
Zakorzenienie

Ola woooow naprawdę miło połechtane ego
Naj poopowiadaj nam jeszcze

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 23:16   #2717
OlkaR
Zakorzenienie

Hajja- dokładnie, nie uważam, żeby był wybitnym poetą

Naj- moje podskoczyło tymbardziej, że powiedział to akurat TEJ kobiecie i jej mina była po prostu bezcenna. No a bez przesady, ja wcale tak nie błyszczę tylko dr Ł nauczył mnie już na pierwszym kolokwium myśleć w taki sposób, żebym umiała zadowalająco odpowiedzieć na jego pytanie. Także nie geniuszuj mi tu
Ale ego podskoczyło
Stary 2010-04-16, 23:17   #2718
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
To się nazywa MOTYWACJA
A tak poza tym to widziałam, że znowu wylądowałyśmy w jednej rozbiórce
Taa, jesteś na mnie skazana moja droga
A co do tżta, to od słów do czynów powinien przejść, czcze gadanie

naj gołębia Ci puszczę a co do tych bąków to jakaś aluzja w moją stronę czy co

Kurde tak sobie myślę o tym moim promotorze i już nie czuję się tępa - jestem mega zryta, jak ja mogłam mu tak o sobie napisać, pomyśli sobie psychiczna jakaś
Stary 2010-04-16, 23:17   #2719
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że ja nie raz go prosiłam, żeby dał temu spokój. Nie chcę naprawdę drugi raz powtórki z Bożego Narodzenia.
Rain ważne,że w ogóle coś o tym mówią byle ich słowa się sprawdziły

Ola miło się zachował,bardzo

Naj chciałabym mieć taką córeczke jak Ty jak byłaś mała
Stary 2010-04-16, 23:17   #2720
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skimos Pokaż wiadomość
co do świadków to moja kuzynka miała 4 facetów
a moja babcia z dziadkiem to chyba 8 facetów mieli
Ja u mojej siostry świadkowałam i poza drobną pomocą w trakcie ślubu i wesela (zdecydowanie więcej świadek miał do roboty) to się spokojnie bawiłam.

Naj ile za te mieszkanie ja pierdziu nie wiedziałam że to w Polsce jeszcze możliwe takie mieszkanie za taką cenę w normalnej okolicy

TŻ przyszedł, póki co nie włącza kompa jak obiecał chociaż mam mu lapka "na chwilę" zostawić jak się umyje :P
no ale może mu to długo nie zajmie. Winko przyniosę

Więc dobranoc dziołchy
Twoja noc z pewnością będzie dobra
buźka

no i też mnie zdziwiło, że tak "mało" płacą, ale z drugiej strony... 6 lat temu kumpel Pawła kupił dwupoziomowe mieszkanie za 100 tys. zł. i wszyscy mu mówili, że jest głupi, że mógł dać 60 i mieć normalne 3 pokoje, że po co się w kredyt pakować, jak te 60 tys. mieli odłożone z żoną (+pomoc rodziców), a on się uparł.
teraz ma kredyt już spłacony (brał 50 tys., bo z urządzaniem wszystkiego) i mieszkanie wypaśne na własność. A my się będziemy pakować w horrendalne kwoty kredytów spłacanych przez 30 lat. Oczywiście, jakby nie miał pomocy rodziców, pewnie jeszcze by nie spłacił, ale mimo wszystko... Ach, gdzie te czasy?
Stary 2010-04-16, 23:18   #2721
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Ale jestem zdolna zrobiłam test z matematyki "liczby i działania " z 4klasy podstawowej , żeby tak wyglądała matura z matematyki
Stary 2010-04-16, 23:21   #2722
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Więc dobranoc dziołchy
Dobranoc

Cytat:
U mnie w domu jeszcze króluje opowiastka o tym jak to rodzice zabrali małą Agusię na wycieczkę na łąkę. Agusia rzuciła się pędem przez chwasty, chwiejnie dobiegła do ściany lasu, zatrzymała się i zaczęła się na całe gardło drzeć "FILEK !! FILEK !!". Chciałam wywołać wilka z lasu
i wyszedł?

Cytat:
Kurde tak sobie myślę o tym moim promotorze i już nie czuję się tępa - jestem mega zryta, jak ja mogłam mu tak o sobie napisać, pomyśli sobie psychiczna jakaś
nic takiego nie pomyśli

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

Cytat:
no i też mnie zdziwiło, że tak "mało" płacą, ale z drugiej strony... 6 lat temu kumpel Pawła kupił dwupoziomowe mieszkanie za 100 tys. zł. i wszyscy mu mówili, że jest głupi, że mógł dać 60 i mieć normalne 3 pokoje, że po co się w kredyt pakować, jak te 60 tys. mieli odłożone z żoną (+pomoc rodziców), a on się uparł.
teraz ma kredyt już spłacony (brał 50 tys., bo z urządzaniem wszystkiego) i mieszkanie wypaśne na własność. A my się będziemy pakować w horrendalne kwoty kredytów spłacanych przez 30 lat. Oczywiście, jakby nie miał pomocy rodziców, pewnie jeszcze by nie spłacił, ale mimo wszystko... Ach, gdzie te czasy?
uciekły

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Ale jestem zdolna zrobiłam test z matematyki "liczby i działania " z 4klasy podstawowej , żeby tak wyglądała matura z matematyki
Stary 2010-04-16, 23:21   #2723
Claris
Zakorzenienie

żeby prawie obcy facet mnie musiał pocieszać tego jeszcze nie było

naj Twoja ostatnia historia też wymiata
skopiowałam sobie obie do worda i przytoczę tżtowi, jak mu opowiadałam o Tobie to stwierdził, że szkoda, że nie mam takiej koleżanki tu na miejscu
Stary 2010-04-16, 23:27   #2724
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Wystosujcie do niego jakiś list otwarty to może się ogarnie
Cytat:
Rain ważne,że w ogóle coś o tym mówią byle ich słowa się sprawdziły
Szczerze to życzyłabym sobie, żeby nic nie mówił. To nie jest miłe słyszeć takie rzeczy od zeszłej jesieni. Poza tym już wspominałam tutaj o innych jego zagrywkach - tych z zimy i wcześniejszych. Mi to burzy cały spokój jak on tak gada :/
Cytat:
i wyszedł?
No właśnie nie

Ola, swój chłop z tego doktorka
Stary 2010-04-16, 23:29   #2725
madziamacius8786
Zakorzenienie

Rain mnie też czasem denerwuje jak on tylko żartuje a nic nie robi no ale nic nie zrobię. Wiem przynajmniej ,że to do konca nie są żarty tylko jak narazie bliżej nieokreślona przyszłość
Stary 2010-04-16, 23:30   #2726
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Od 3 dni ciągle słucham junior stress - znam ten stan ....
tęsknie za TŻ
Stary 2010-04-16, 23:31   #2727
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

Naj chciałabym mieć taką córeczke jak Ty jak byłaś mała
...jesteś pewna? chyba nie widzisz, co z tego ziarnka wyrosło
Cytat:
Naj rządzisz z tymi historyjkami
dobre
Cytat:
Naj poopowiadaj nam jeszcze
no to jeszcze jedna, ale ostatnia, bo coraz dłużej muszę sobie przypominać

kilkuletnia Patrycja, jak tylko gasło światło u mamy w pokoju (ojciec jest kierowcą tira, więc go często nie było), tuptała do niej do łóżka. Któregoś razu mama słyszy małe "tup tup tup" i mówi:
- A kto to idzie? Moja miłość?
odpowiedź:
- Nie, to ja. Patrycja J*** (tu nazwisko).
Mama wybuchła śmiechem i mnie tuliła i się śmiała.

Aaaa, no to może jeszcze ta:
Mama moja zaszła w trzecią ciążę na krótko po urodzeniu mojej siostry. Przyszła do domu od lekarza cała zapłakana (ojciec stracił pracę, wynajmowaliśmy mieszkanie, które kazano nam opuścić, więc jej pierwszą reakcją było przerażenie). Usiadła i zaczęła wieszać pranie. Ja - nauczona w zerówce empatii - podeszłam i pytam:
- Mamusiu, czy płaczesz, bo zjadłam czekoladkę?
Mama się uśmiechnęła i zaprzeczyła ruchem głowy.
- Ale ja mam tę czekoladkę dla Ciebie.
I pobiegłam do pokoju, dałam mamie czekoladę.
Mama mnie przytuliła i mówi:
- Płaczę, bo będzie kolejny dzidziuś w naszym domku.
ja chwyciłam mamę za policzki, spojrzałam w oczy i mówię:
- A więc tak wyglądają łzy szczęścia!

Trochę to smutne może, ale wiecie, jakby do mnie tak dziecko powiedziało w takiej sytuacji, tobym wymiękła.

No a w większości z pozostałych historii wyłania się raczej niemiła Patka, taka wredna dla siostry itp. nic ciekawego :P

KONIEC!
Cytat:
Naj- moje podskoczyło tymbardziej, że powiedział to akurat TEJ kobiecie i jej mina była po prostu bezcenna. No a bez przesady, ja wcale tak nie błyszczę tylko dr Ł nauczył mnie już na pierwszym kolokwium myśleć w taki sposób, żebym umiała zadowalająco odpowiedzieć na jego pytanie. Także nie geniuszuj mi tu
Ale ego podskoczyło
oj, nie bądź taka skromna
Cytat:

naj gołębia Ci puszczę a co do tych bąków to jakaś aluzja w moją stronę czy co

nie gołębia one oddają kałomocz
a z bąkami - jakżebym śmiała po prostu jestem uczulona i zabawnie to w kontekście zabrzmiało

i przestań się zadręczać, promotor Ci miło odpisał, na pewno nic sobie nie pomyślał
Stary 2010-04-16, 23:32   #2728
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

gwizdak a oni wiedza ze tacy slawni sa na naszym watku?
o ile nie posiadają daru jasnowidzenia, to nie
Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Dlaczego uważasz, że Słowacki na to mniej "zasługuje"? Uważasz, że nie był wybitnym poetą?
SŁOWACKI WIELKIM POETĄ BYŁ (Ferdydurke?)

dbnc
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-16, 23:34   #2729
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
kilkuletnia Patrycja, jak tylko gasło światło u mamy w pokoju (ojciec jest kierowcą tira, więc go często nie było), tuptała do niej do łóżka. Któregoś razu mama słyszy małe "tup tup tup" i mówi:
- A kto to idzie? Moja miłość?
odpowiedź:
- Nie, to ja. Patrycja J*** (tu nazwisko).
Mama wybuchła śmiechem i mnie tuliła i się śmiała.
Ale fajne
Stary 2010-04-16, 23:35   #2730
OlkaR
Zakorzenienie

Naj weź przestań.... masakra posikać się można jak się to czyta co za dziecko z Ciebie było

Ja tylko z głupich dziecięcych hasełek wiem, że mówiłam do mojej mamy "bo ja cię tak kocham mamusiu a wiesz dlaczego? bo ty urodziłaś mnie a ja ciebie"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości