|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
Po prostu to jest mój brat kiedyś byliśmy bardzo zżyci więc nie wyobrażam sobie tego inaczej ... Poza tym u nas też jest taki zwyczaj , że rodzeństwo się bierze na światków , najbliższe osoby . A jestem bliższą osobą dla brata niż kuzyn z którym rozmawia raz na miesiąc? Dla mnie to ważne , sama już dawno mówiłam TŻ bo on też ma brata , że ja chcę swojego brata u nas na światka i nie widzę przeszkód aby też jego brat był . Nie zależy mi aby musiała być para . Dla mnie może być dwóch facetów . |
|
|
|
|
#2672 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Ty,Ty Ty
bo kopniaka Ci sprzedam!![]() Cytat:
przyznaj się,że po prostu lubisz trójkąty a nieAniołku to możliwe,że brat Cię weźmie
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-04-16 o 22:12 |
|
|
|
|
#2673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jago już kiedyś na poczcie zamieściłam Pan nr 2 albo 1, już nie pamiętam (w każdym razie nie ten, którego chciała Arrakis )
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
E tam głupoty... no nie taka prawda? (tyle dobrze że dzisiaj podchodzę do tego dosyć humorystycznie) Ehhh wiedziałam, że nie mogę na Ciebie liczyć... Pomyślimy Cytat:
|
||
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wtedy ok
|
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( nie obraź się )jak przejrzysz znajomych Gwizdaczka daj znać o swoich odczuciach
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
nieeeeee nie mów tak ! Jutro musi być słonko
![]()
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Na weselach w mojej rodzinie też tak było.
Wydaje mi się że to dobre rozwiązanie. Chociaż ja zawsze byłam pokrzywdzona bo za mała żeby siedzieć przy stole z PM, więc siedziałam z rodzicami no a tam wiadomo- nudy. Dobrze przynajmniej że braciszkowie mnie zawsze obtańcowywali bo się cieszyli, że mogą mną wymachiwać na wszystkie strony
|
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
też tak mam, tylko wtedy łydki mnie bolą na zmianę pogody, ból okropny
|
|
#2685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szczerze mówiąc ostatnio zauważyłam, że jest mi lepiej myśleć, że byłam na X miejscu jego listy "ukochanych", że był ze mną żeby się zabawić i że nic co mówił nie było szczere. Nie wiem dlaczego, ale mniej boli to że zostałam wykorzystana niż to że kochał i przestał. Skończyły mi się lody ![]() A w ogóle to, kupiłam lody Hagen Dazs- mama gdzieś wyczytała, że ponoć bardzo dobre, mimo, że drogie. 500ml kosztuje 21zł więc przesada, ale powiem Wam że moim zdaniem warto. Wiadomo, że codziennie takich nie będę kupować, ale jeśli macie ochotę na dobre lody to polecam. Przynajmniej ten smak, są baaardzo śmietankowe i mają duże kawałki truskawek |
|
|
|
|
#2687 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
albo nie doczytałam, albo nie pisałaś, ale... co się stanęło? Cytat:
natomiast mnie się przypomniało, jak moja mama wygrała chyba 50 zł w Readers Digest za historię z mojego życia. A brzmi ona tak: idzie 5-letnia Patusia z mamą na zakupy do garmażeryjnego sklepu, który znajduje się obok sex shopu. Jako że Patusia jest na etapie czytania wszystkiego, co wpadnie jej w oko, od billboardów począwszy, przez gazety, a na harlequinach skończywszy, nie omieszkała przeczytać szyldu na owym tajemniczym sklepie. - Mamo, a co to jest seks shop? Mama wpadła w zakłopotanie, myśli, jak tu wytłumaczyć, o co chodzi z seksem. Krótką zadumę przerywa jej głos córki: - Bo sex, to ja wiem, to jest sześć po angielsku. Ale shop? Mama odczuła wyraźną ulgę. - A shop to tak jakby taki domek, jak widzisz (sklep był w formie budki ze spadzistym dachem - przyp. aut. ), o! taka szopka!Na co rezolutna Patusia: - Aaaaa! To ja już teraz wiem, gdzie się Pan Jezus urodził! ![]() z resztą ja takich historii przypałowych mam sporo. Cytat:
![]() no żebym tak 36 miała ![]() i gratuluję, naturalnie Cytat:
bardzo się cieszę, że ta sprawa załatwiona Nie zacytowało mi niektórych wypowiedzi, ale... zespół któraś podała, co zamiast tego The Baseballs miałby grać na moim weselu - spoko, może być, jest jeszcze bardziej weselny i... dalej nie pamiętam
|
|||||||
|
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2690 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!!Mmm..lody zjadłabym wszystkie zjadłaś?![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze ,że odratowana a co się stało??
|
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Najpoważniej jak złamałam , to szłam sobie po podwórku zimną i się poślizgnęłam i tak upadłam , że mi się ręka jakoś powinęła i upadłam na nią a pierwszy raz to jak miałam chyba 5 lat to na lodowisku potem zwichnęłam rękę a jak miałam chyba 7 lat to poważnie właśnie złamałam na podwórku .
|
|
|
|
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
najjjjjjjjjj posiurałam się
![]()
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, jakaś ślepa jestem ale na poczcie znalazłam tylko pana nr 3 i mi nie podchodzi (ohhh wybredna ja)
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
temat wesel, a ja dziś doła takiego złapałam, że hej... P. do mnie, że chce ślubu - oczywiście, że chce. jak się dowiedział, że z pracą nic nie wiadomo, to się "deklaruje", bo wie, że to może nie wypalić.
poza tym mam już gdzieś te obiecanki. a tak w ogóle, to chciałam Wam powiedzieć, że znajome młode małżeństwo kupuje mieszkanie w Katowicach-Giszowcu. Dzielnica do rzeczy, blisko wszędzie (do rodzinnych Tychów młodej mężatki też), no ale ja bym akurat nie chciała z Tychów wyjeżdżać, natomiast u nas jest drożej niż tam. I oto efekt: mieszkanie po kapitalnym remoncie, wygląda fajnie, z klasą i nowocześnie, posiada 3 pokoje, 72 mkw., i kosztuje... 140 tys. zł u nas za taką cenę w takim stanie kupiłoby się kawalerkę lub w najlepszym razie (przy wielkim szczęściu i na obrzeżach miasta) 2 pokoje (ale nie więcej niż 45 mkw.). Przyjdzie mi płacić grubą kasę za patriotyzm lokalny ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- dzięki ale w moim mniemaniu teraz też jestem dobra, a nawet lepsza, bo... najfajniejsza fuuu, weź się przebierz ![]() dzięęęęęęki
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Tychy są z Ciebie dumne
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Naj historia z Sex Shop'em świetna
![]() opowiedz co więcej![]() Uciekam do spania, bo rano na praktykę ![]() Dobranoc
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
i mi odpisał wykładzie możemy chwilę usiąść i zastanowić się, jak to opracować. Głowa do góry - będzie dobrze!" sasasa uwielbiam Go
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Basiu
![]() Cytat:
![]() tylko nie zabujaj się ![]()
|
|
|
#2700 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rycze zawsze na tym filmie - ogolnie czesto placze na filmach i ksiazkach ksiazka jest mojaulubiona z dziecinstwa - czytalam ja mnostwo razy, znam na pamiec - ryczalam zawsze jak bobr - i wygladalo to tak - mama wchodzi do pokoju widzi ze czytam i rycze - i zawsze tekst "ty znowu mala ksiezniczke czytasz?" ![]() a pozniej mikolezanka ukradla - tzn pozyczyla a potem podpisala swoim nazwiskiem ipowiedziala ze to jest jej a mojami oddala i ja zgubiolam wiedzialam ze klamie ale niemialam jak udowodnic - a ostatnio znalazlam na allegro i kupilam taki sam egzemplarz i czytalam znow i plakalam oczywiscie jak zawsze ja tez.... Cytat:
(a nawet randka miala byc ale nie wyszlo )a ten co dla oli to o ile pamietam pan nr 1 ![]() gwizdak a oni wiedza ze tacy slawni sa na naszym watku?
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-04-16 o 22:49 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

pamiętaj też ,że jakby Ciebie wziął na świadka to Twój Tż sam by siedział przy stole ?

bo kopniaka Ci sprzedam!

!!
wszystkie zjadłaś?