"Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz XVI:) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 00:16   #2761
OlkaR
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Uciekam do spania.
Dobranoc
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:18   #2762
raingirl
Zakorzenienie

Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz

Smutem na koniec zajechałam a teraz idę spać, bo nastawiłam budzik na siódmą. Muszę się w miarę szybko poskładać jutro, bo czeka mnie wizyta na poczcie i mama prosiła, żeby z nią iść do sklepu. Później TŻ

Dobranoc Wam
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:18   #2763
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
ja tez nie mam przyjaciolki.. mam kolezanki, ale jakos przyjaciolki nie. chciałabym miec, ale jeszcze sie taka osoba nie znalazła o wiekszosci rzeczy rozmawiam z tz... a na zakupy chodze sama
Ja mam uraz do słowa przyjaciółka od czasów 2 LO. Od tamtej pory nikogo tak nie nazwałam. I nie jest mi z tym źle. Dziwnie się tylko czuję jak ktoś mówi o mnie, że jestem czyjąś przyjaciółką (aktualnie podobno mam 4). Dla mnie w tej chwili najwyższy statut to dobra koleżanka. Natomiast mam przyjaciela - tż. No i "przyjaciół rodziny" (czyli przyjaciel tża i jego świerzo upieczona narzeczona, której serdecznie gratuluję), chociaż zaznaczę w moim aktualnym słowniku nie ma takiego słowa.
Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Ja miałam przyjaciół na rok , dwa ... A jak poszłam do Plastyka to już nikt mnie nie poznawał na ulicy bo byłam "inna " kiedyś poszłam do szkoły koleżanki to kumpel z Gimnazjum "wiesz co I. Wyglądasz nawet tak jak my "... Poza tym miałam zawsze zbyt dobre serce mi każdy mógł wszystko powiedzieć , zawsze doradzałam , biegłam na zawołanie jak ktoś potrzebował pomocy , ale jak ja jej potrzebowałam to nikogo nie było , dopiero obcy nieznani ludzie mi pomagali się podnieść wstyd...
Miałam podobnie. Jak poszłam na AM to właśnie jedna z lepszych koleżanek urwała ze mną kontakt. Końcowe zdania też pasowały do mnie jak ulał, teraz już trzeba sobie zasłżyć
Stary 2010-04-17, 00:19   #2764
crozee
Zakorzenienie

ktora chce taka sukeinke? za darmo wam załatwie http://www.myweddingideas.net/wp-con...ding_Dress.jpg
Stary 2010-04-17, 00:20   #2765
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Powiem Wam jak poznałam TŻ na czacie to kilka dni pisaliśmy smsy i w ciągu tych kilku dni opisałam mu całe życie , jaka jestem co przeszłam co czuję ... On ostatnio sam się śmiał , że pokazałam mu drogę do mego serca .
Skubany był taki nieśmiały , ja zawsze robiłam pierwszy krok .
Dopiero potem pokazał swoje prawdziwe oblicze .
Ale wziął wszystko do serca ,tak się starał .
Pamiętam jak po tygodniu w parku była taka sytuacją , że wygłupialiśmy się przy latarni i w pewnym momencie zatrzymaliśmy się na przeciw siebie ,patrzeliśmy w oczy i już miał być nasz pierwszy pocałunek , gdzie ja spanikowałam nie widziałam co mam zrobić i tak w przenośni zwiałam Wszystko na początku było jak w jakimś filmie .
W ogóle ja już na początku powiedziałam Tż , że nie szukam przelotnej przygody tylko męża i chłopak nie uciekł nawet na drugim spotkaniu już pytałam się czy ma garnitur u czy poszedłby ze mną na komunię niezła agenciara ze mnie

Edytowane przez upadly_aniol00
Czas edycji: 2010-04-17 o 11:36
upadly_aniol00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:21   #2766
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
niooo !

katarakta nie grzejesz z Tżem łóżeczka??
To, że tż teraz śpi dowodzi temu, żę grzanie było takie że iskry leciały
Niestety wieczorem po robi się senny.
Stary 2010-04-17, 00:21   #2767
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ooo, też tak miałam. najpierw po gimnazjum, potem po liceum no, dla mnie to przyjaźń nie jest...
Ooo ja w podstawówce i gimnazjum też miałam, nawet dwie i trzymałyśmy się we trójkę. Ale obraziły się na mnie, gdy dostałam się do wybranego przeze mnie liceum, a one nie dostały się do żadnego lo, do którego składały papiery. I w tym momencie kontakty się bardzo poluzowały, aż w końcu spadły do 0

rain
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:21   #2768
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
ktora chce taka sukeinke? za darmo wam załatwie http://www.myweddingideas.net/wp-con...ding_Dress.jpg
Nie rzucaj słów na wiatr bo się zaraz tłum chętnych znajdzie

EDIT no to spadam - udało mi się nakłonić kota do opuszczenia mojej poduszki

Edytowane przez raingirl
Czas edycji: 2010-04-17 o 00:22
Stary 2010-04-17, 00:24   #2769
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Hajja- dokładnie, nie uważam, żeby był wybitnym poetą
Oczywiście masz prawo tak sądzić, ale zastanawiam się dlaczego tak sądzisz. Według większości jest on uważany za mistrza operowania słowem, a 9 stycznia 2009 r. Sejm Rzeczypospolitej Polskiej ogłosił rok 2009 Rokiem Juliusza Słowackiego.

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

SŁOWACKI WIELKIM POETĄ BYŁ (Ferdydurke?)
Dobrą masz pamięć Ja po przeczytaniu mojego posta zaraz po jego napisaniu zaczęłam się zastanawiać, że do czegoś mi te moje słowa podobnie brzmią i mnie śmieszą. A to "Ferdydurke" było. Nie skojarzyłam. Maturę pisałam zaledwie 2 lata temu, a Ty już w sumie dawno
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:24   #2770
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Tak to jest z tymi "przyjaciółmi"... ja miałam "przyjaciółkę" w podstawówce i gimnazjum. Było ślicznie i wspaniale do czasu jak owa dziewczyna bodajże w drugiej klasie gimnazjum "związała się" z kolegą z klasy. Ciągała go wszędzie - nawet na nasze tradycyjne zakupy przedświąteczne. Czułam się legalnie jak piąte koło u wozu, a potrzebna byłam tylko wtedy, kiedy jego nie było w szkole albo trzeba było mu kupić prezent :/ Odsuwałam się chociaż ciężko mi było. Później chłopak z nią zerwał. Kto poleciał ją pocieszać? Ja. A w klasie maturalnej to kiedy na przerwie podchodziłam z nią pogadać to momentami wcale mnie nie zauważała, taka była zajęta gadaniem z kumplami z klasy
Spotkałam ją zimą. Tyle w temacie.
Ludzie tacy są a ja się szybko dowiedziałam. W wieku lat 11 urządziłam przyjęcie urodzinowe i zaprosiłam wszystkie swoje "przyjaciółki". Pięć osób. Żadna nie przyszła, chociaż się zapowiadały. Tylko jedna zadzwoniła powiedzieć, że jej nie będzie. Inne jak gdyby nigdy nic w poniedziałek mnie pytały co robiłam w weekend.
A ja wciąż pamiętam jak siedzę na podłodze, pod stołem i ryczę. Na stole wszystko przygotowane, tort, słodycze, balony porozwieszane. Musiało mi się to nieźle wryć w psychikę skoro po takim czasie wciąż to pamiętam :/
co do tych urodzin, to nie dziwię Ci się. ja dziś pewnie bym się rozryczała, gdyby mnie tak wystawiono... może dlatego w sumie, jak byłam młodsza, to robiłam urodziny zawsze tylko rodzinne, bo mama się domyślała, że nikt nie przyjdzie?
a co do tej "przyjaciółki" to świadczy o niej i tyle. My za dobre jesteśmy po prostu ja też musiałam dostać porządnie po tyłku (wszyscy znajomi - z przyjaciółą na czele - [poza Olą, choć też ograniczyła ze mną kontakt, ale trochę dlatego, że ja sama czułam się tak poniżona i tak samotna, i tak strasznie honorowo chciałam pokazać, że daję radę sama...] się ode mnie odwrócili swego czasu), by dojść przestać być tak ufną i tak "dobrą". ale na początku straszne miałam parcie, by sobie znaleźć koleżankę. jeszcze niedawno P. mnie "swatał" z koleżankami z pracy bo ja mu marudziłam, że nie mam z kim wyjść itp... to mi mówił: "A ta Madzia? zaprzyjaźnijcie się!" - albo PRZY NASZEJ znajomej mówi tak: "ooo! umówiłyście się na piwo - widzisz, kochanie, zaprzyjaźnicie się!" strasznie się na niego wkurzyłam.
oczywiście owa znajoma nie zadzwoniła, choć miała, więc uznałam ,że sama to piwo zaproponuję. poszłyśmy, było ok. miała dać znać, jak będzie mieć czas (widocznie od listopada nie miała ). ale to już inna bajka i mnie nie rusza w sumie wcale
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:25   #2771
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to jest z tymi "przyjaciółmi"... ja miałam "przyjaciółkę" w podstawówce i gimnazjum. Było ślicznie i wspaniale do czasu jak owa dziewczyna bodajże w drugiej klasie gimnazjum "związała się" z kolegą z klasy. Ciągała go wszędzie - nawet na nasze tradycyjne zakupy przedświąteczne. Czułam się legalnie jak piąte koło u wozu, a potrzebna byłam tylko wtedy, kiedy jego nie było w szkole albo trzeba było mu kupić prezent :/ Odsuwałam się chociaż ciężko mi było. Później chłopak z nią zerwał. Kto poleciał ją pocieszać? Ja. A w klasie maturalnej to kiedy na przerwie podchodziłam z nią pogadać to momentami wcale mnie nie zauważała, taka była zajęta gadaniem z kumplami z klasy
Spotkałam ją zimą. Tyle w temacie.
Ludzie tacy są a ja się szybko dowiedziałam. W wieku lat 11 urządziłam przyjęcie urodzinowe i zaprosiłam wszystkie swoje "przyjaciółki". Pięć osób. Żadna nie przyszła, chociaż się zapowiadały. Tylko jedna zadzwoniła powiedzieć, że jej nie będzie. Inne jak gdyby nigdy nic w poniedziałek mnie pytały co robiłam w weekend.
A ja wciąż pamiętam jak siedzę na podłodze, pod stołem i ryczę. Na stole wszystko przygotowane, tort, słodycze, balony porozwieszane. Musiało mi się to nieźle wryć w psychikę skoro po takim czasie wciąż to pamiętam :/
A co ja mam powiedzieć jak na moją 18 nikt z klasy nie przyjechał miało być 45 osób a było 21 impreza się udało no ale smutno mi trochę było .
Albo jak robiłam imprezę w domu bo mi w klasie marudzili bo wygadałam się że mam wolny dom na weekend , oczywiście cały dom wysprzątałam rzeczy kupiłam , a w dzień imprezy dzwonią , że nikt nie przyjedzie .... czułam się jak ostatnia kretynka
Stary 2010-04-17, 00:26   #2772
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

Madzia, znaczy Maciuś... znaczy...
nie wygłupiaj się już

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Uciekam do spania.
Dobranoc
Dobranoc

Cytat:
Dobranoc Wam
Dobranoc

Cytat:
ja,ja ja !!

Cytat:
Powiem Wam jak poznałam TŻ na czacie to kilka dni pisaliśmy smsy i w ciągu tych kilku dni opisałam mu całe życie , jaka jestem co przeszłam co czuję ... On ostatnio sam się śmiał , że pokazałam mu drogę do mego serca .
Pamiętam jak po tygodniu w parku była taka sytuacją , że wygłupialiśmy się przy latarni i w pewnym momencie zatrzymaliśmy się na przeciw siebie ,patrzeliśmy w oczy i już miał być nasz pierwszy poczęstunek, gdzie ja spanikowałam nie widziałam co mam zrobić i tak w przenośni zwiałam Wszystko na początku było jak w jakimś filmie .
W ogóle ja już na początku powiedziałam Tż , że nie szukam przelotnej przygody tylko męża i chłopak nie uciekł nawet na drugim spotkaniu już pytałam się czy ma garnitur u czy poszedłby ze mną na komunię niezła agenciara ze mnie
i dobrze,trzeba brać sprawy w swoje ręce

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
To, że tż teraz śpi dowodzi temu, żę grzanie było takie że iskry leciały
Niestety wieczorem po robi się senny.
biedna ja już bym na Twoim miejscu i tak nie wychodziła z łóżeczka
Stary 2010-04-17, 00:28   #2773
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
zwiałam Wszystko na początku było jak w jakimś filmie .
A ja na początku tżą robiłam w bambuko Chłopak dzielny był i napisał do swojego przyjaciela, że i tak ze mną będzie choćby nie wie co. Ja też go chciałam, tylko tak się bałam, że mu się nie spodobam, że przy każdej randce dawałam mu kosza Lubiłam się z nim bawić w kotka i myszkę. Aż łezka w oku się kręci. Podsumowując u nas byłoby jak w kinie, gdyby nie ja

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ----------

Cytat:

biedna ja już bym na Twoim miejscu i tak nie wychodziła z łóżeczka
Jestem w łóżeczku Laptopa mam
Stary 2010-04-17, 00:29   #2774
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
chyba body ja, ja, ja!
Cytat:
Pamiętam jak po tygodniu w parku była taka sytuacją , że wygłupialiśmy się przy latarni i w pewnym momencie zatrzymaliśmy się na przeciw siebie ,patrzeliśmy w oczy i już miał być nasz pierwszy poczęstunek, gdzie ja spanikowałam nie widziałam co mam zrobić i tak w przenośni zwiałam Wszystko na początku było jak w jakimś filmie .
no bo dobrze - trzeba tak konkretnie
u mnie też było podobnie, że ja bardziej wychodziłam z inicjatywą, że on nieśmiały. a jak wreszcie się otworzył, to już całkiem zmiękłam

to może ja też "już" pójdę spać, co?
dobrej nocy, paaa
Stary 2010-04-17, 00:30   #2775
upadly_aniol00
Zakorzenienie

w sumie ja też już uciekam . Bo i tak jakoś smutno mi bez Tż
Dobranoc
Stary 2010-04-17, 00:31   #2776
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
nie wygłupiaj się już
już nie będę

papa, dziewuszki
trzymcie kciuki za mój szoping

edit:
Gwizdaku, gdzie żałosny suwak, hm?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-04-17 o 00:32
Stary 2010-04-17, 00:41   #2777
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
już nie będę

papa, dziewuszki

edit:
Dobranoc
Przypomniałaś mi o narodowym dniu glamour, ale już zaplanowaną mam wycieczkę, więc odpuszczam sobie. I tak pewnie bym się nie dostała do sklepów przez dziki tłum
Stary 2010-04-17, 00:43   #2778
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
A co ja mam powiedzieć jak na moją 18 nikt z klasy nie przyjechał miało być 45 osób a było 21 impreza się udało no ale smutno mi trochę było .
Przykre. A gdzie Ty tą 18 robiłaś, jak 45 osób miało przyjść? Niektórzy tyle osób to na wesele zapraszają
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 00:44   #2779
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość

Jestem w łóżeczku Laptopa mam
aa takie buty może on podgląda ? i udaje,że śpi??

Cytat:
to może ja też "już" pójdę spać, co?
dobrej nocy, paaa
nieeeeeeeee

Cytat:
w sumie ja też już uciekam . Bo i tak jakoś smutno mi bez Tż
Dobranoc
Dobranoc

Cytat:
już nie będę

papa, dziewuszki
Dobranoc
Stary 2010-04-17, 00:55   #2780
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
aa takie buty może on podgląda ? i udaje,że śpi??
Pupą się odkręcił. Zdążłyłam jeszcze połowę generałan na tvnie obejrzeć, a tż spał Jemu to wystarczy dać jeść, albo co innego ... to zasypia bez problemu, no chyba że jest rano, to wtedy zawsze energia go rozpira, nawet po.

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

Lecę spać.
Stary 2010-04-17, 01:00   #2781
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2010-04-17, 07:44   #2782
raingirl
Zakorzenienie

Dzień dobry !
(jestem pierwsza )
Stary 2010-04-17, 08:55   #2783
butterfly20
Zakorzenienie

helloł

Naj te opowiastki mnie rozwaliły

A co do mieszkania za 40 tys.... gdzie gdzie? Idę kupić! W życiu nie widziałam takiej taniochy!!!Jak to możliwe,że w Kato takie ceny,a u nas w B-B drożej?I tak nie mam zamiaru się stąd przenosić.

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
naj a miałam jeszcze pisać co do organizacji Twojego wesela, chyba wszystkie role już obsadzone, ale ja mogłabym Ci zrobić oprawę muzyczną podczas ślubu, zagrałabym Ci ave maria na flecie poprzecznym
No a ja bydem śpiewać. Chociaż Ave Maria to ciężka jest do zaśpiewania

Co do przyjaciół to ja zawsze miałam więcej w męskim gronie. Ale tak powoli się wykruszali jak zaczęłam być z M.
Przyjaciółki mam dwie i kilka koleżanek,ale niestety-przez codziennie obowiązki moje i ich nie da się widywać tak często jak kiedyś.Ale się cieszę z tego co mam

Zaraz jedziemy z Mamą i M. na zakupki

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 09:00   #2784
carmelova
Zakorzenienie

Bry
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 09:14   #2785
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Panna Żelazny Zad melduje się

nikt nie zwrócił uwagi na mój suwak a tu już 10 kg za mna

zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :P

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 09:39   #2786
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

Chyba 9 kg panno żelazny zad :P Pogratuluję, jak będzie 10

A co do przyjaciółek, to ja jestem bardzo ostrożna i nie nadużywam tego słowa. Na studiach miałam paczkę - 4 laski, każda inna. Ale po 2 latach Ewelina się pokłóciła z Asią, Asia się oddzieliła i kontakt się poluzowal, ale jeszcze był. Rok później Ewelina namówiła mnie, żebym zabrała ją ze sobą do Londynu na wakacje. Niestety nie miała szczęścia/ochoty do pracy. Zaczęły się pretensje że ja znalazłam po 4 dniach a ona po 3 tygodniach nic nie ma. Mój tata założył za nią za mieszkanie, a ona się w ciągu tygodnia zawinęła do Polski. W dodatku ja tam kupiłam sobie laptopa, ona z niego korzystała jak ze swojego i raz zostawiła włączone gg... wiem, nie powinnam czytać, ale stało się. Na pulpicie było otwarte okienko, w którym ona pisała siostrze, że będzie udawać, że między nami ok póki mogę jej się przydać. Oskarżała mnie o to, że naciągnęłam ją na kasę nie mówiąc jej, że w mieszkaniu nie ma czajnika i przez to musieliśmy się składać po 2Ł na czajnik... i tego typu rzeczy były w tej rozmowie. Oczywiście jak wyjechała, to zerwałam z nią kontakt.

Teraz została mi moja X, która ma skomplikowaną sytuację (zerwane zaręczyny, romans z szefem itd. - opowiadałam Wam). Nie wiem czy to przyjaźń, jesteśmy dość blisko,mówimy sobie o prawie wszystkim, ale nie mam poczucia, że mogę na nią zawsze liczyć. Dzisiaj np. idziemy razem na Rynek, spotykamy sie na lunch - pracujemy niedaleko siebie, ale ona ma swoje życie, ja mam swoje i jednak priorytetem jest dla mnie Tż.
Ufff, wytrwałyście?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:05   #2787
Gwizdak
Zakorzenienie

Czeeeść

Cytat:
do dziś nie usłyszałam słowa "Dziękuje " za to , że zapoznałam ją z obecnym facetem , z ktorym już jest ponad 2 lata jak nie 3....
eeeeej no bez przesady Ja też nie składałam podziękowań koledze, przez którego poznałam swojego tż Mój brat ani jego dziewczyna też mi nie dziękowali, że ich poznałam Ale tak dziękować za wszystko, to też bez przesady

Apropos przyjaciółek, to ja mam dzięki Bogu. W ilości 5. Do tego 2 b. dobre koleżanki 2 moje psiapsióły poznała Gleniusia Jedną znam z L.O., z dwoma studiowałam, 1 znam przez koleżankę, a 1 przez 2 koleżankę. Nasza przyjaźć na przestrzeni lat się zmienia. Bo z tą z L.O. byłyśmy papużkami nierozłączkami, teraz ona ma męża i swój dom. I nie jest zbyt szczęśliwa - ma mało czasu. Papużka nierozłączka ze studiów ma córeczkę (tą - dobra, ale Ty płacisz ). Mieszka pod Wawą, więc nie widujemy się jakoś b. często. Z pozostałymi mam częsty kontakt wspólne zakupy, imprezy, piwka, ploty Wiem, że mogę im ufać w każdej sprawie. Mam też kilku przyjaciół wśród facetów. W tym dwóch, którzy są dla mnie jak bracia. Jeden to kumpel mojego brata z klasy w L.O. (i też nie dziękowałam bratu, że nas poznał ) A drugi kumpel z roku. Przyjaźnimy się w tej paczce wszyscy. Wiele lat wyjeżdżaliśmy na wspólne wakacje. Spędzaliśmy ze sobą każdą wolną chwilę. Teraz wiadomo - jest inaczej - każdy ma swoje życie, jakieś plany i mniej czasu. Ale żyć bez siebie nie możemy
Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość

Dobrą masz pamięć Ja po przeczytaniu mojego posta zaraz po jego napisaniu zaczęłam się zastanawiać, że do czegoś mi te moje słowa podobnie brzmią i mnie śmieszą. A to "Ferdydurke" było. Nie skojarzyłam. Maturę pisałam zaledwie 2 lata temu, a Ty już w sumie dawno
oooo tak, ja to jeszcze w ubiegłym wieku pisałam
Cytat:
No właśnie próbowałam założyć, ale mnie poinformował wizaz, że mam za dużo znaków w podpisie i się poddałam

Rodzice TŻ dzisiaj powinni do Egiptu na tydizeń lecieć, a tu wulkano wybuchło
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 10:14   #2788
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
eeeeej no bez przesady Ja też nie składałam podziękowań koledze, przez którego poznałam swojego tż Mój brat ani jego dziewczyna też mi nie dziękowali, że ich poznałam Ale tak dziękować za wszystko, to też bez przesady
Ja to powinnam w sumie podziękować obcej dziewczynie co kopciła papierosa w klubie
Cytat:
No właśnie próbowałam założyć, ale mnie poinformował wizaz, że mam za dużo znaków w podpisie i się poddałam
To znak

Zbieram się Drogie Panie - załatwić parę spraw a potem na randeczkę
Do wieczora
Stary 2010-04-17, 10:19   #2789
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
helloł

Naj te opowiastki mnie rozwaliły

A co do mieszkania za 40 tys.... gdzie gdzie? Idę kupić! W życiu nie widziałam takiej taniochy!!!Jak to możliwe,że w Kato takie ceny,a u nas w B-B drożej?I tak nie mam zamiaru się stąd przenosić.

No a ja bydem śpiewać. Chociaż Ave Maria to ciężka jest do zaśpiewania

Co do przyjaciół to ja zawsze miałam więcej w męskim gronie. Ale tak powoli się wykruszali jak zaczęłam być z M.
Przyjaciółki mam dwie i kilka koleżanek,ale niestety-przez codziennie obowiązki moje i ich nie da się widywać tak często jak kiedyś.Ale się cieszę z tego co mam

Zaraz jedziemy z Mamą i M. na zakupki
mieszkanie za 140 tys., nie 40
no i miło mi, że humor Ci po trochu dzięki mnie dopisuje
udanych zakupów!

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

ja gratuluję bardzo każdego grama! poza tym ja Ci przesyłam zawsze gratulacje drogą podświadomości, a to Ty nie odbierasz, niewdzięcznico!

Cytat:
Czeeeść

Rodzice TŻ dzisiaj powinni do Egiptu na tydizeń lecieć, a tu wulkano wybuchło
po pierwsze, to sobie skróć podpis
po drugie - to wszystkie odloty się przesuwają po prostu, czy je jakoś wciskają między te planowane...?

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-04-17 o 10:20
Stary 2010-04-17, 10:28   #2790
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to powinnam w sumie podziękować obcej dziewczynie co kopciła papierosa w klubie

To znak

Zbieram się Drogie Panie - załatwić parę spraw a potem na randeczkę
Do wieczora
fajnej randeczki Dziewczynę od papierosa na pewno odnajdziesz na facebooku i tam możesz jej złożyć podziękowania znak?? myślisz?
Cytat:
po pierwsze, to sobie skróć podpis
po drugie - to wszystkie odloty się przesuwają po prostu, czy je jakoś wciskają między te planowane...?
po pirwsze - krócej się już nie da
po drugie - nie wiem, na razieto są chyba wszystkie loty do 14 odwołane
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości