|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Uciekam do spania.
Dobranoc
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Smutem na koniec zajechałam a teraz idę spać, bo nastawiłam budzik na siódmą. Muszę się w miarę szybko poskładać jutro, bo czeka mnie wizyta na poczcie i mama prosiła, żeby z nią iść do sklepu. Później TŻ
Dobranoc Wam |
|
|
|
#2763 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
ktora chce taka sukeinke? za darmo wam załatwie
http://www.myweddingideas.net/wp-con...ding_Dress.jpg
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam jak poznałam TŻ na czacie to kilka dni pisaliśmy smsy i w ciągu tych kilku dni opisałam mu całe życie , jaka jestem co przeszłam co czuję ... On ostatnio sam się śmiał , że pokazałam mu drogę do mego serca .
Skubany był taki nieśmiały , ja zawsze robiłam pierwszy krok . Dopiero potem pokazał swoje prawdziwe oblicze Ale wziął wszystko do serca ,tak się starał . Pamiętam jak po tygodniu w parku była taka sytuacją , że wygłupialiśmy się przy latarni i w pewnym momencie zatrzymaliśmy się na przeciw siebie ,patrzeliśmy w oczy i już miał być nasz pierwszy pocałunek , gdzie ja spanikowałam nie widziałam co mam zrobić Wszystko na początku było jak w jakimś filmie . W ogóle ja już na początku powiedziałam Tż , że nie szukam przelotnej przygody tylko męża i chłopak nie uciekł nawet na drugim spotkaniu już pytałam się czy ma garnitur u czy poszedłby ze mną na komunię niezła agenciara ze mnie
Edytowane przez upadly_aniol00 Czas edycji: 2010-04-17 o 11:36 |
|
|
|
#2766 |
|
Zadomowienie
|
To, że tż teraz śpi dowodzi temu, żę grzanie było takie że iskry leciały
![]() Niestety wieczorem po robi się senny. |
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rain
|
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT no to spadam - udało mi się nakłonić kota do opuszczenia mojej poduszki
Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-04-17 o 00:22 |
|
|
|
|
#2769 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście masz prawo tak sądzić, ale zastanawiam się dlaczego tak sądzisz. Według większości jest on uważany za mistrza operowania słowem, a 9 stycznia 2009 r. Sejm Rzeczypospolitej Polskiej ogłosił rok 2009 Rokiem Juliusza Słowackiego.
Dobrą masz pamięć Ja po przeczytaniu mojego posta zaraz po jego napisaniu zaczęłam się zastanawiać, że do czegoś mi te moje słowa podobnie brzmią i mnie śmieszą. A to "Ferdydurke" było. Nie skojarzyłam. Maturę pisałam zaledwie 2 lata temu, a Ty już w sumie dawno
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do tej "przyjaciółki" to świadczy o niej i tyle. My za dobre jesteśmy po prostu ja też musiałam dostać porządnie po tyłku (wszyscy znajomi - z przyjaciółą na czele - [poza Olą, choć też ograniczyła ze mną kontakt, ale trochę dlatego, że ja sama czułam się tak poniżona i tak samotna, i tak strasznie honorowo chciałam pokazać, że daję radę sama...] się ode mnie odwrócili swego czasu), by dojść przestać być tak ufną i tak "dobrą". ale na początku straszne miałam parcie, by sobie znaleźć koleżankę. jeszcze niedawno P. mnie "swatał" z koleżankami z pracy strasznie się na niego wkurzyłam. oczywiście owa znajoma nie zadzwoniła, choć miała, więc uznałam ,że sama to piwo zaproponuję. poszłyśmy, było ok. miała dać znać, jak będzie mieć czas (widocznie od listopada nie miała ). ale to już inna bajka i mnie nie rusza w sumie wcale
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miało być 45 osób a było 21 impreza się udało no ale smutno mi trochę było . Albo jak robiłam imprezę w domu bo mi w klasie marudzili bo wygadałam się że mam wolny dom na weekend , oczywiście cały dom wysprzątałam rzeczy kupiłam , a w dzień imprezy dzwonią , że nikt nie przyjedzie .... czułam się jak ostatnia kretynka
|
|
|
|
|
#2772 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie wygłupiaj się już
![]() Dobranoc ![]() ![]() Dobranoc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja już bym na Twoim miejscu i tak nie wychodziła z łóżeczka
|
|
|
#2773 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lubiłam się z nim bawić w kotka i myszkę. Aż łezka w oku się kręci. Podsumowując u nas byłoby jak w kinie, gdyby nie ja ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Cytat:
Laptopa mam
|
||
|
|
|
#2774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie też było podobnie, że ja bardziej wychodziłam z inicjatywą, że on nieśmiały. a jak wreszcie się otworzył, to już całkiem zmiękłam ![]() to może ja też "już" pójdę spać, co? dobrej nocy, paaa
|
||
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
już nie będę
papa, dziewuszki trzymcie kciuki za mój szoping ![]() edit: Gwizdaku, gdzie żałosny suwak, hm?
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-04-17 o 00:32 |
|
|
|
#2777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniałaś mi o narodowym dniu glamour, ale już zaplanowaną mam wycieczkę, więc odpuszczam sobie. I tak pewnie bym się nie dostała do sklepów przez dziki tłum |
|
|
|
|
#2778 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#2779 | |
|
Zakorzenienie
|
aa takie buty
może on podgląda ? i udaje,że śpi??![]() nieeeeeeeee ![]() Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
|
#2780 |
|
Zadomowienie
|
Pupą się odkręcił. Zdążłyłam jeszcze połowę generałan na tvnie obejrzeć, a tż spał
Jemu to wystarczy dać jeść, albo co innego ... to zasypia bez problemu, no chyba że jest rano, to wtedy zawsze energia go rozpira, nawet po.---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Lecę spać. |
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
#2782 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry !
![]() (jestem pierwsza )
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
helloł
![]() Naj te opowiastki mnie rozwaliły ![]() ![]() A co do mieszkania za 40 tys.... gdzie gdzie? Idę kupić! W życiu nie widziałam takiej taniochy!!!Jak to możliwe,że w Kato takie ceny,a u nas w B-B drożej?I tak nie mam zamiaru się stąd przenosić. Cytat:
![]() Co do przyjaciół to ja zawsze miałam więcej w męskim gronie. Ale tak powoli się wykruszali jak zaczęłam być z M. Przyjaciółki mam dwie i kilka koleżanek,ale niestety-przez codziennie obowiązki moje i ich nie da się widywać tak często jak kiedyś.Ale się cieszę z tego co mam ![]() Zaraz jedziemy z Mamą i M. na zakupki
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Panna Żelazny Zad melduje się
nikt nie zwrócił uwagi na mój suwak a tu już 10 kg za mna ![]() zabieram zabawki i ide do innej piaskownicy :P
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do przyjaciółek, to ja jestem bardzo ostrożna i nie nadużywam tego słowa. Na studiach miałam paczkę - 4 laski, każda inna. Ale po 2 latach Ewelina się pokłóciła z Asią, Asia się oddzieliła i kontakt się poluzowal, ale jeszcze był. Rok później Ewelina namówiła mnie, żebym zabrała ją ze sobą do Londynu na wakacje. Niestety nie miała szczęścia/ochoty do pracy. Zaczęły się pretensje że ja znalazłam po 4 dniach a ona po 3 tygodniach nic nie ma. Mój tata założył za nią za mieszkanie, a ona się w ciągu tygodnia zawinęła do Polski. W dodatku ja tam kupiłam sobie laptopa, ona z niego korzystała jak ze swojego i raz zostawiła włączone gg... wiem, nie powinnam czytać, ale stało się. Na pulpicie było otwarte okienko, w którym ona pisała siostrze, że będzie udawać, że między nami ok póki mogę jej się przydać. Oskarżała mnie o to, że naciągnęłam ją na kasę nie mówiąc jej, że w mieszkaniu nie ma czajnika i przez to musieliśmy się składać po 2Ł na czajnik... i tego typu rzeczy były w tej rozmowie. Oczywiście jak wyjechała, to zerwałam z nią kontakt. Teraz została mi moja X, która ma skomplikowaną sytuację (zerwane zaręczyny, romans z szefem itd. - opowiadałam Wam). Nie wiem czy to przyjaźń, jesteśmy dość blisko,mówimy sobie o prawie wszystkim, ale nie mam poczucia, że mogę na nią zawsze liczyć. Dzisiaj np. idziemy razem na Rynek, spotykamy sie na lunch - pracujemy niedaleko siebie, ale ona ma swoje życie, ja mam swoje i jednak priorytetem jest dla mnie Tż. Ufff, wytrwałyście? |
|
|
|
|
#2787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() Cytat:
Ja też nie składałam podziękowań koledze, przez którego poznałam swojego tż Mój brat ani jego dziewczyna też mi nie dziękowali, że ich poznałam Ale tak dziękować za wszystko, to też bez przesady ![]() Apropos przyjaciółek, to ja mam dzięki Bogu. W ilości 5. Do tego 2 b. dobre koleżanki 2 moje psiapsióły poznała Gleniusia Jedną znam z L.O., z dwoma studiowałam, 1 znam przez koleżankę, a 1 przez 2 koleżankę. Nasza przyjaźć na przestrzeni lat się zmienia. Bo z tą z L.O. byłyśmy papużkami nierozłączkami, teraz ona ma męża i swój dom. I nie jest zbyt szczęśliwa - ma mało czasu. Papużka nierozłączka ze studiów ma córeczkę (tą - dobra, ale Ty płacisz ). Mieszka pod Wawą, więc nie widujemy się jakoś b. często. Z pozostałymi mam częsty kontakt wspólne zakupy, imprezy, piwka, ploty Wiem, że mogę im ufać w każdej sprawie. Mam też kilku przyjaciół wśród facetów. W tym dwóch, którzy są dla mnie jak bracia. Jeden to kumpel mojego brata z klasy w L.O. (i też nie dziękowałam bratu, że nas poznał ) A drugi kumpel z roku. Przyjaźnimy się w tej paczce wszyscy. Wiele lat wyjeżdżaliśmy na wspólne wakacje. Spędzaliśmy ze sobą każdą wolną chwilę. Teraz wiadomo - jest inaczej - każdy ma swoje życie, jakieś plany i mniej czasu. Ale żyć bez siebie nie możemy ![]() Cytat:
![]() No właśnie próbowałam założyć, ale mnie poinformował wizaz, że mam za dużo znaków w podpisie i się poddałam ![]() Rodzice TŻ dzisiaj powinni do Egiptu na tydizeń lecieć, a tu wulkano wybuchło
|
|
#2788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zbieram się Drogie Panie - załatwić parę spraw a potem na randeczkę Do wieczora
|
||
|
|
|
#2789 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i miło mi, że humor Ci po trochu dzięki mnie dopisuje udanych zakupów! Cytat:
Cytat:
po drugie - to wszystkie odloty się przesuwają po prostu, czy je jakoś wciskają między te planowane...? Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-04-17 o 10:20 |
|||
|
|
|
#2790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynę od papierosa na pewno odnajdziesz na facebooku i tam możesz jej złożyć podziękowania znak?? myślisz?![]() Cytat:
![]() po drugie - nie wiem, na razieto są chyba wszystkie loty do 14 odwołane
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

o wiekszosci rzeczy rozmawiam z tz... a na zakupy chodze sama 
wstyd...
!

strasznie się na niego wkurzyłam.
impreza się udało no ale smutno mi trochę było .