Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-17, 12:18   #2041
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8

Witam i ja Zadowolona nawet jestem, bo moja waga krąży wokół 60 kg, jest trochę ponad, ale wierzę, że w przyszłym tygodniu będzie równe 60. Nie pamiętam kiedy ostatnio tyle ważyłam

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
I faza tylko 2 dni
II 35 dni
jutro juz moge jesc warzywa
wczoraj jadlam na obiad rybe gotowana i myslalam, ze umre...
nie moglam jej przelknac
totez pozniej do 18 nic nie zjadlam... tylko wode pilam, w ogole stracilam apetyt
a dzisiaj do sniadania jadlam chyba szynke gotowana
3%
a na obiad bedzie gotowana wolowina i serek wiejski
bo zadnego warzywa jeszce zjesc nie moge
a pozniej to juz nie wiem
jutro jade w trase i obiad bedzie mnie czekal gdzies w knajpie wiec mam nadzieje, ze beda miec jakies salatki z kurczakiem

co jadlyscie na I fazie?
Nie poddawaj się Przyprawiaj sobie jedzenie.
Placuszki tuńczykowe są pyszne- polecam Przepis znajduje się chyba w przepisowni, a jeśli nie to napisz na pw to Ci go podam- jest to przepis dziewczyny, która prowadzi swój blog z przepisami i w przepisowni z tego co pamiętam podawała ten adres Albo omlety z serem białym na słodko Coś wspaniałego.

Emila3000 trzymaj się kochana. Na pewno będzie w końcu spadek, tylko trzeba być cierpliwym

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Korlat Pokaż wiadomość
Witam
Dzisiaj znowu bez zmian Juz mam dosyc tego zastoju, niech ta @ sie wreszcie skonczy, ja skoncze PW i zrobie sobie czyste ladne proteinki... No i porcelany tez dawno nie bylo
Dzisiaj znowu faszerowane papryczki na obiad Narobilam jak dla pulku to teraz bede jadla do konca tygodnia
Też bym chętnie zjadła faszerowane papryki, ale kurde ich ceny są powalające. Za kg 20 zł Strasznie drogo...

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:19   #2042
Mariolcia =P
Zakorzenienie

dziewczyny robilyscie te muffinki cytrynowe?

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:33   #2043
joanna110977
Raczkowanie

GG do joanna110977

Cytat:
Napisane przez Ayu Pokaż wiadomość
Ja myślę, że wskakuj na 2 fazę, organizm już podnosi protest, zorientował się, że chcesz mu odbierać zapasy.
Jak masz ochotę to myślę, że możesz dziś nawet wtrącić jakieś warzywka, skoro zgubiłaś to co miałaś.
Dzięki...ale jak popatrzyłam do lodówki to u mnie same proteinki,wiec chyba z musu będę musieć poczekać do poniedziałku ,bo sklepy zamknięte no chyba że znajdę jakiś otwarty
Waga wyjściowa:XXX kg
Jest mnie mniej - 6,4kg
Na pewno mi się uda!!!
joanna110977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:35   #2044
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanna110977 Pokaż wiadomość
Dzięki...ale jak popatrzyłam do lodówki to u mnie same proteinki,wiec chyba z musu będę musieć poczekać do poniedziałku ,bo sklepy zamknięte no chyba że znajdę jakiś otwarty
Oj nie wiem, chyba, że jakiś osiedlowy
Ja dziś nie zdążyłam do biedronki i nie kupiłam sera białego

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:37   #2045
marcelina1210
Raczkowanie

Witam ! )
wrociłam tydzien temu z wymiany gdzie jadłam wszystko na co miałam ochotę..;D
fakt były ograniczenia że np po 18.00 niczego nie jem.. lub pijam 2l wody dziennie..
ii...jak wrociłam do domu to po zważeniu się byłam mile zaskoczona..;D
przytyłam tylko 0,5 kg.. . Teraz jestem na kontynuacji mojej diety i zdązyłam już schudnąc te 0,5 kg które przybrałam przez tydzień ))
Powodzenia dziewczęta, i spadków wagowych życzę !
Stary 2010-04-17, 12:38   #2046
madziara348
Przyczajenie

Witam was kochane . Nom więc wchodze w fazę 2 nareszcie male urozmaicenie warzywkami. Pozowle sobie podac wam tu link dziewczyn na wizazu które podają super dania do tej diety polecam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667
Pozdrawiam

waga wyjściowa 68-69
waga po 1 fazie - 65
cel 58-60
madziara348 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 12:42   #2047
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez marcelina1210 Pokaż wiadomość
Witam ! )
wrociłam tydzien temu z wymiany gdzie jadłam wszystko na co miałam ochotę..;D
fakt były ograniczenia że np po 18.00 niczego nie jem.. lub pijam 2l wody dziennie..
ii...jak wrociłam do domu to po zważeniu się byłam mile zaskoczona..;D
przytyłam tylko 0,5 kg.. . Teraz jestem na kontynuacji mojej diety i zdązyłam już schudnąc te 0,5 kg które przybrałam przez tydzień ))
Powodzenia dziewczęta, i spadków wagowych życzę !
Tylko proszę o nie panikowanie, jak pojawią się wredne zastoje, bo to może być efekt tego tygodnia. Dobrze, że ta nadwyżka sobie poszła
Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
a ja w ramach dobroci dla Wariatek przyniosę Wam zupę czekoladową z Azji ...taaaaaaaadddaaammmmmmm
Taaak, jakbyś mogła to załatw regularne dostawy

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:
Napisane przez madziara348 Pokaż wiadomość
Witam was kochane . Nom więc wchodze w fazę 2 nareszcie male urozmaicenie warzywkami. Pozowle sobie podac wam tu link dziewczyn na wizazu które podają super dania do tej diety polecam
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336667
Ten wątek większości z nas jest już bardzo dobrze znany
Stary 2010-04-17, 12:57   #2048
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
prog chyba jest, bo w zeszlym roku tez na tym miejscu stanelam i sie poddalam
nie wiem czy to nie jest moja waga sprzed ciazy teraz ciagne do skutku, w koncu sie musi ruszyc
Hmm... A jaką wagę Dukan Ci wskazał? (te 58?) Może jeśli to jest Twoja waga z przed ciąży i rok temu też taką osiągnęłaś, to może warto przejść na III fazę i ją porządnie utrwalić Ale może jeszcze zaczekaj z tydzień-dwa, może coś się ruszy

Zrobiłam życiowy błąd ... kupiłam mleko w proszku
Ale nie zamierzam go jeszcze dzisiaj użyć chociaż biała nutella za mną chodzi

Edytowane przez Mo_Nika
Czas edycji: 2010-04-17 o 12:58
Mo_Nika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:01   #2049
malawielka
Raczkowanie

Witam Ja jestem dopiero 2 dzień na 1 fazie i musze wam powiedzieć że dziś rano przeżyłam szok, oczywiście pozytywny waga wskazała -1,2kg. Nie myślałam że to tak szybko działa. Ta dieta to coś niesamowitego. Aa i dziękuje za odpowiedzi na moje pytania które zadałam. wiecie poszłam do sklepu aby sprawdzić zawartość tych kabanosów drobiowych i tak jak mówiłyście. Niby nazywają się drobiowe a na składzie pisze 66% mięso wieprzowe. Dzięki tej diecie czytam każdą ulotke i zawartość. W tych sklepach jak nie skłamią to prawdy nie powiedzą AA dziewczyny czy moge sobie pozwolić na serek homogenizowany zawartość tłuszczu 3%??
malawielka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:02   #2050
madziara348
Przyczajenie

A podałam dla dziewczyn, które dopiero zaczynają jak moje koleżanki np. nie zaszkodzi linka powtórzyć
madziara348 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:04   #2051
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez malawielka Pokaż wiadomość
A dziewczyny czy moge sobie pozwolić na serek homogenizowany zawartość tłuszczu 3%??
Możesz, ale uważaj na węglowodany. Suma węgli i tłuszczy nie powinna przekraczać wartości białka (w skrócie W+T<B )
Ta zasada tyczy się całego nabiału, tylko jogurty jej nie podlegają bo i tak mają masę węgli same z siebie (w ich przypadku brać ten co ma najmniej węgli, a najwięcej białka, tłuszcz do 3%)

Edytowane przez Ayu
Czas edycji: 2010-04-17 o 13:06
Ayu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:09   #2052
Greta83
Raczkowanie

Czesc dziewczyny
Przedstawiałam sie pare stron wczesniej i pisałam jak to jest u mnie
A wiec dziś jest 2dzień IIfazy.Po U spadło mi 2,5kg a po wczorajszym dniu 0,5kg czyli 3kg mniej Zostało tylko 8do celu
I mam pytanie czy jesli wczesniej dojde do celu to od razu przechodze na III f czy ide dniami wg testu?
Cel: 55kg
Greta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:10   #2053
caterinazeta jones
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny, kurcze ale piszecie i piszecie...ciężko za Wami nadążyć
mam kolejne pytanie odnośnie mięsa mielonego: jakie Wy kupujecie? Ja kupiłam wczoraj w tesco takie na wage i zastanawiam się czy takie jest ok... usmażyłam je z cebulka, dodałam kalafiora, marchewkę, zieloną fasolkę szparagową, zamerdałam łyżką koncentratu i nawaliłam ziół...pyszotka mam nadzieję że nic nie pomyliłam i mogłam to zjeść... zostało mi sporo więc muszę zrobić naleśnikowy makarona i będzie dukanowe sphagetti
a drugie pytanie mam takie: dukan wyliczył mi że powinnam ważyć 57,8 kg i tyle, mi marzyło się 55...myślicie że trudno zrzucić coś ponadto to dukan wyliczył i czy Wy dążycie do wagi wyliczonej przez niego czy takiej jaką sobie wymarzyłyście? tak się nad tym zastanawiam bo skoro on wyliczył mi to 57,8 to jak zejde niżej to organizm może mi powiedzieć "a takiego wała to 55 masz mieć 57,8 i koniec, zejdziesz niżej to przytyje!!"
pozdrawiam w ten słoneczny dzionek

...
caterinazeta jones jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:11   #2054
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
zakwasy "dobra" rzecz - znaczy się dałaś dobry wycisk
Oj dobry... tylko nie wiem czy ja, czy babka z aerobiku...
Już wczoraj byłam bezsilna

Cytat:
Zmieniam w związku z powyższym tryb na 4/3 + uczta w niedziele i basta Taka moja modyfikacja jednego dnia PW. Trzymajcie kciuki
Trzymamy
Witam w trybie 4/3 co prawda trochę inny masz... ale tylko trochę W sumie to brzmi on całkiem sensownie
Ale ja jeszcze zostanę przy tym bez uczty

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Ja po tych kilku cwiczeniach fit testu mam mega zakwasy,szczegolnie w boczkach...Az mi wstyd...
To co ja mam powiedzieć? zakwasy po HHAbs lvl 1... (no dobra, jeszcze aerobik był)

Cytat:
Ryzyk-fizyk.Ja tam doszukalam sie przez opakowanie grudek tluszczu i nie sadze,by ptasi tluszcz byl mi do czegos w zyciu potrzebny...
Nie sądzę, że to ptasi tłuszcz...

Cytat:
Ja też PW traktuję jako odpoczynek organizmu i uzupełnianie witamin
Myślicie, że w wariatkowie dostałybyśmy wspólną celę?
Ja też tak traktuję i wydaje mi się, że tak jest
Nie trafimy do wariatkowa

Cytat:
a ja w ramach dobroci dla Wariatek przyniosę Wam zupę czekoladową z Azji ...taaaaaaaadddaaammmmmmm
...i tam zostaniesz jak ją przyniesiesz
Stary 2010-04-17, 13:20   #2055
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Napisane przez caterinazeta jones Pokaż wiadomość
a drugie pytanie mam takie: dukan wyliczył mi że powinnam ważyć 57,8 kg i tyle, mi marzyło się 55...myślicie że trudno zrzucić coś ponadto to dukan wyliczył i czy Wy dążycie do wagi wyliczonej przez niego czy takiej jaką sobie wymarzyłyście? tak się nad tym zastanawiam bo skoro on wyliczył mi to 57,8 to jak zejde niżej to organizm może mi powiedzieć "a takiego wała to 55 masz mieć 57,8 i koniec, zejdziesz niżej to przytyje!!"
Mi wyliczył 64 kg,wiem,że będę wyglądała całkiem niezle,choc mam 170 wzrostu.Juz kiedys podobnie ważyłam,tylko miałam 18 lat wtedy Mi marzy się 60-wystarczy,i tak będę ostra laska
Btw,tak sobie teraz pomyslalam,ze gdy zobacze ta "6" z przodu,to bez kitu-zejsram sie ze szczescia...

Edytowane przez adia82
Czas edycji: 2010-04-17 o 13:22
adia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:27   #2056
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez Greta83 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny
Przedstawiałam sie pare stron wczesniej i pisałam jak to jest u mnie
A wiec dziś jest 2dzień IIfazy.Po U spadło mi 2,5kg a po wczorajszym dniu 0,5kg czyli 3kg mniej Zostało tylko 8do celu
I mam pytanie czy jesli wczesniej dojde do celu to od razu przechodze na III f czy ide dniami wg testu?
Jeżeli faza 2 będzie trwałą krócej, to będziesz miała fajnie Skończysz wtedy gdy dojdziesz do wagi docelowej. Trójka musi trwać 10 dni na każdy stracony kilogram, czyli tyle ile wyliczył Ci Dukan.
Cytat:
Napisane przez caterinazeta jones Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, kurcze ale piszecie i piszecie...ciężko za Wami nadążyć
mam kolejne pytanie odnośnie mięsa mielonego: jakie Wy kupujecie? Ja kupiłam wczoraj w tesco takie na wage i zastanawiam się czy takie jest ok... usmażyłam je z cebulka, dodałam kalafiora, marchewkę, zieloną fasolkę szparagową, zamerdałam łyżką koncentratu i nawaliłam ziół...pyszotka mam nadzieję że nic nie pomyliłam i mogłam to zjeść... zostało mi sporo więc muszę zrobić naleśnikowy makarona i będzie dukanowe sphagetti
1. Ja sama robię mielone, ot pierś z kurczaka/indyka/wołowina do maszynki do mielenia mięsa (ja mam akurat robota kuchennego o wdzięcznej nazwie Kasia i mielę w nim), dodaję przyprawy, jajko lub dwa i gotowe Sklepowemu mielonemu nie ufam

2. Na to pytanie w zasadzie odpowiedziałaś sobie sama Ja miałam szczęście, bo test podał mi wagę tylko o 800g wyższą niż chciałam, postaram się jednak dojechać do 45, najwyżej na 3 się wyrówna o te 800g.
U Ciebie różnica między wagą do utrzymania a wymarzoną jest już większa, myślę, że o kilogram, pół możesz spróbować "oszukać" Dukana, jeśli nie będziesz się sobie podobała. Większego spadku chyba nie warto ryzykować
Stary 2010-04-17, 13:28   #2057
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
Hmm... A jaką wagę Dukan Ci wskazał? (te 58?) Może jeśli to jest Twoja waga z przed ciąży i rok temu też taką osiągnęłaś, to może warto przejść na III fazę i ją porządnie utrwalić Ale może jeszcze zaczekaj z tydzień-dwa, może coś się ruszy
ja nawet do 55 kg bym chciala dojsc
na 3 i odsysanie tluszczu sobie zrobic? bo nie chce wygladac tak jak teraz, z tym brzuchem i tluszczem. Narazie bede ciagla diete, kiedys musi puscic
w sumie liposukcja wyszlaby taniej niz zarcie na tej diecie
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:32   #2058
angel001
Zakorzenienie

witam moje dukanki
ja wczoraj troszkę pofolgowałam sobie, 2 piwka i frytki zjadłam (ale tylko kilka sztuk)
ale dzis o dziwo 0,8 mniej
to chyba przez to piwo bo porcelanka po nim była 3 razy, dobre na przeczyszczenie, stwierdziałam ze raz na jakiś czas dobrze wpłynie na mnie
Stary 2010-04-17, 13:34   #2059
Nusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Mi wyliczył 64 kg,wiem,że będę wyglądała całkiem niezle,choc mam 170 wzrostu.Juz kiedys podobnie ważyłam,tylko miałam 18 lat wtedy Mi marzy się 60-wystarczy,i tak będę ostra laska
Btw,tak sobie teraz pomyslalam,ze gdy zobacze ta "6" z przodu,to bez kitu-zejsram sie ze szczescia...
haha, ja też tak mówiłam co do tej 6 na początku teraz najchętniej zobaczyłabym 5...ale nie będę przeginać
Nusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:41   #2060
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
na 3 i odsysanie tluszczu sobie zrobic? bo nie chce wygladac tak jak teraz, z tym brzuchem i tluszczem. Narazie bede ciagla diete, kiedys musi puscic
No żarcie trochę kosztuje, niestety
Ciągnij... ale jak Ci nie puści przez miesiąc, to nie wiem czy warto...
Stary 2010-04-17, 13:44   #2061
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
No żarcie trochę kosztuje, niestety
Ciągnij... ale jak Ci nie puści przez miesiąc, to nie wiem czy warto...
chyba warto, bo jakos siebie nie widze na stole operacyjnym z rurą pod skora
Stary 2010-04-17, 13:48   #2062
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
chyba warto, bo jakos siebie nie widze na stole operacyjnym z rurą pod skora
Ja siebie też nie
A jak będziesz musiała jeść jajka do końca życia? codziennie

Ja też coś czuję, że jeszcze długo będę na II fazie...
Stary 2010-04-17, 13:50   #2063
Mariolcia =P
Zakorzenienie

warto dziewczeta ja wlasnie upieklam muffinki cytrynowe, wyszlo mi 12 wiec po 6 na jeden dzien i zaraz je posmaruje nutelka, bo gorzkie od tego soku z cytryny sa i tym samym pozbylam sie mleka w proszku mam nadzieje, ze nie kupie nastepnego przez jakis czas skrobia tez sie juz konczy. A dla chlopakow robie karpatke

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-17, 13:55   #2064
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Ja miałam szczęście, bo test podał mi wagę tylko o 800g wyższą niż chciałam, postaram się jednak dojechać do 45, najwyżej na 3 się wyrówna o te 800g.
Dukan wyliczył Ci wagę 45,8? A mi 50,6... a mamy tyle samo wzrostu... Tylko że ja nigdy nie spadłam poniżej 50 i to pewnie dlatego
Stary 2010-04-17, 14:05   #2065
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
witam moje dukanki
ja wczoraj troszkę pofolgowałam sobie, 2 piwka i frytki zjadłam (ale tylko kilka sztuk)
ale dzis o dziwo 0,8 mniej
Ja bym się nie cieszyła, bo to pewnie po porcelance, jeśli kilka dni nie było, a nie po piwie. A po grzeszkach mogą być później zastoje...
Cytat:
Napisane przez angel001 Pokaż wiadomość
to chyba przez to piwo bo porcelanka po nim była 3 razy, dobre na przeczyszczenie, stwierdziałam ze raz na jakiś czas dobrze wpłynie na mnie
Uwierz mi nie wpłynie dobrze. Skoro Dukan kategorycznie ZABRANIA alkoholu, to chyba musi coś w tym być.
Z resztą, na ten temat była dyskusja wczoraj, już mi się nie chce powtarzać.
Stary 2010-04-17, 14:07   #2066
Emila3000
Zakorzenienie

zupa fasolkowa nawet ciekawa wyszla tylko malo

ugotowalam fasolke na bulionie, woda prawie cala wyparowala, dalam troche jogutru z 2 lychami mielonych trocin, zagotowalam i wyszla taka gesciutka, nawet żyrafkowac nie musialam

zaraz sie biore za nalesniki
Stary 2010-04-17, 14:07   #2067
Ayu
Zadomowienie

GG do Ayu

Cytat:
Dukan wyliczył Ci wagę 45,8? A mi 50,6... a mamy tyle samo wzrostu... Tylko że ja nigdy nie spadłam poniżej 50 i to pewnie dlatego
Najniższa moja waga to była 42, po głodówkach naprzemiennie z obżarstwem. A i tak uważałam, że do tak zwanej perfekcji brakuje mi 2-3 kg.
Stary 2010-04-17, 14:08   #2068
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym się nie cieszyła, bo to pewnie po porcelance, jeśli kilka dni nie było, a nie po piwie. A po grzeszkach mogą być później zastoje...

Uwierz mi nie wpłynie dobrze. Skoro Dukan kategorycznie ZABRANIA alkoholu, to chyba musi coś w tym być.
Z resztą, na ten temat była dyskusja wczoraj, już mi się nie chce powtarzać.
pozwala na 4 lyzki do gotowania i na aromaty wiec nie do konca zabrania

---

jak myslisz jest opcja zeby waga nie chciala spac? chyba nawet jakby sie ktos uparl to i do 30 kg moznabyloby dojsc..

Edytowane przez Emila3000
Czas edycji: 2010-04-17 o 14:09
Stary 2010-04-17, 14:09   #2069
ajasiaga
Raczkowanie

Hej dziś jestem 1 dzień na II fazie rano była sałatka ze świeżych warzywek w końcu + 2 plasterki szynki drobiowej + serek wiejski 0% z otrębami owsianymi i najedzona jestem do teraz Dziś rano waga mi wskazała 69,5 ha mam już 6 na początku jestem mega szczęśliwa no ale to nie koniec, bo do 60 to jeszcze trochę ale dam radę jestem tak zmotywowana, że młodsza siostra też się skusiła na tą dietkę a ja na tej diecie czuję się wspaniale mam dużo energii i nie czuję się już taka ociężała Czuję, że dam radę jeszcze chyba nigdy nie byłam tak zmotywowana

Emila3000
Cytat:
Emi masz racje żarcie na tej diecie jest drogie. niedługo to z torbami pójde, co idę do sklepu i zrobię zakupy to płacę około 100zł i jak już zapłacę to się zastanawiam co ja takiego kupiłam, że aż tyle zapłaciłam Myslę, że jak weźmiesz się ostro za ćwiczonka na mięśnie brzuszka np. abs-y + ćwiczenia aerobowe to będziesz widziała efekty, bo sama dietka nie sprawie że skóra stanie się jędrniejsza hmm a szkoda prawda? więc trzymaj się i nie poddawaj się pod żadnym ozorem, już tyle przetrwałaś, to jeszcze trochę dasz radę zacznij ćwiczyć a waga powinna pójść w dół
Stary 2010-04-17, 14:14   #2070
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajasiaga Pokaż wiadomość
Hej dziś jestem 1 dzień na II fazie rano była sałatka ze świeżych warzywek w końcu + 2 plasterki szynki drobiowej + serek wiejski 0% z otrębami owsianymi i najedzona jestem do teraz Dziś rano waga mi wskazała 69,5 ha mam już 6 na początku jestem mega szczęśliwa no ale to nie koniec, bo do 60 to jeszcze trochę ale dam radę jestem tak zmotywowana, że młodsza siostra też się skusiła na tą dietkę a ja na tej diecie czuję się wspaniale mam dużo energii i nie czuję się już taka ociężała Czuję, że dam radę jeszcze chyba nigdy nie byłam tak zmotywowana

Emila3000

Emi masz racje żarcie na tej diecie jest drogie. niedługo to z torbami pójde, co idę do sklepu i zrobię zakupy to płacę około 100zł i jak już zapłacę to się zastanawiam co ja takiego kupiłam, że aż tyle zapłaciłam Myslę, że jak weźmiesz się ostro za ćwiczonka na mięśnie brzuszka np. abs-y + ćwiczenia aerobowe to będziesz widziała efekty, bo sama dietka nie sprawie że skóra stanie się jędrniejsza hmm a szkoda prawda? więc trzymaj się i nie poddawaj się pod żadnym ozorem, już tyle przetrwałaś, to jeszcze trochę dasz radę zacznij ćwiczyć a waga powinna pójść w dół
hula hop - 30 min dziennie, i rower
nie wiem czy ciwczenia na brzuch cos dadzą - miesnie mam ladne - tylko tluszczyk
a jedrnej skory nigdy nie bede miec bo mam na brzuchu jeden wielki rozstęp
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości