|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!
Cytat:
gratuluję!!Cytat:
A kto by się nie cieszył z narodzin dzidziusia ![]() Cytat:
pozdrawiam
|
|
#1892 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Jeszcze nie kupiłam.
W środę jadę po prawko i zajrzę do ojca, może mnie finansowo podratuje Bo wiecie, po połowie roku bez pracy to groszem nie śmierdzę ![]() Jak coś kupię to na pewno Cherry ![]() I dlatego wsparcie mile widziane
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Postaw na tą ciotkę %%
Dzisiaj będę błagać TŻ o wsparcie materialne
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Czy mi się wydaje, czy Alice była przeceniona i teraz wróciła do poprzedniej ceny?
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Granatowa Alice była przeceniona bo była "promocją tygodnia" .... przez 2 tygodnie
|
|
|
#1896 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Edytowane przez sarong Czas edycji: 2010-04-17 o 15:04 |
||
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym takie ładne miasto |
|
|
|
|
#1898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
Kociaki dziękują
|
|
|
|
#1901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję pracy ![]() Ślicznego masz Frania i nie ma go już z nami ... ale też był szalony i się nie szanował ![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
może jeszcze znajdziesz coś ciekawszego ?---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
GRATULACJE Dzisiaj same miłe rzeczy się dzieją
|
|||
|
|
|
#1902 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mała też miała urodzić się wcześniej, a przyszła na świat tydzień po terminie Aż się lekarz zastanawiał czy cesarki nie robić, bo od jakiegoś czasu ostro przybierała na wadze, a jej mama jest malutka i drobniutka![]() Cytat:
Nie wiem czy malutka się cieszy, że jest z nami tak samo jak my z tego, że nareszcie się urodziła, na razie jest różowa i pomarszczona a jak się denerwuje jak się ją od mamusi weźmie to się nawet fioletowa robi i zaciska piąstki ze złości- taki mały nerwus![]() Również pozdrawiam Cytat:
![]() Powodzenia w błaganiach o dofinansowanie ![]() maggie82 dziękuję bardzo Tak piszecie o zdawaniu prawka, też bym chciała jeździć samochodem, ale kompletnie się do tego nie nadaję Dziewczyny wspomóżcie mnie, proszę Używajcie mojego kodu, w tym roku jeszcze nikt go nie ruszył![]() A ja zbieram na Mabel
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2010-04-17 o 16:41 |
|||
|
|
|
#1903 | |
|
Ania
|
Cytat:
. Choć mój ojciec który kiedyś dał mi poprowadzić auto stwierdził że poszło mi bardzo dobrze, nawet lepiej niż bratu, który prawko już ma![]() Druga rzecz, która nas łączy to zbieranie na Mabel
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Również gratuluję zostania Ciocią
Ja to też będę przerabiać niedługo i to dwa razy W maju moja bratowa ma rodzić, a na jesieni moja siostra, więc urodzaj w rodzinie mamy ![]() Co do samochodu - ja siebie osobiście nie widzę za kółkiem i chyba nigdy nie zrobię prawa jazdy. Ja nawet znaków drogowych nie jestem w stanie zapamiętać ![]() Chomika lub innego gryzonia zawsze chciałam mieć, ale niestety moja mama się boi gryzoni, ale jak się kiedyś wyprowadzę to sobie kupie jakiegoś szczurka albo chomika ![]() I jakby ktoś mógł, niech skorzysta z mojego kodu, siedzi sobie samotny nigdy nie użyty
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny może któraś z was skusi się na czarne lub fioletowe balerinki z Sigmy?
Albo brązowe przeplatane? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5731 Załącznik 3038920 Załącznik 3038921 Przy okazji zachęcam do skorzystania z mojego kodu
|
|
|
|
#1906 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż ja naprawdę w to nie wierzę, czuję się bardzo niepewnie za kierownicą, a skoro na polnej drodze nie jestem pewnym kierowcą to co zrobię na jezdni pełnej samochodów? I masz rację- mamy takie samo podejście A co dziwne samochody same w sobie bardzo lubię, lubię sobie je pooglądać, pomacać , czytać o nich i słuchać jak ktoś o nich mówi![]() A na którą Mabel zbierasz? ( ja na fioletową )I powiem Ci, że jest trzecia rzecz, która nas łączy- ja też uwielbiam F1 ![]() Cytat:
![]() Rzeczywiście masz urodzaj w rodzinie ![]() Mojego kodu też nikt nie używa do czego zdążyłam się już przyzwyczaić Jeśli mam jakiś rabat to na 100 % sama go sobie nabiłam![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z turkusową zresztą też by ładnie wyglądały ![]() ps. Ja też najpierw kompletuje buty, w fioletową Mabel zaopatrzę się później
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
harajuku:
Zobaczysz, będzie dobrze! Ciocia nebya: gratulacje! |
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
kobitki ja nadala sie nie moge zdecydowac czy brać fioletową haddi bo szara mi po glowie chodzi tez
napiszcie do jakiego koloru fiolet będzie pasowal ? ![]() prosze tez korzystajcie z mojego kodu rabatowego
|
#1910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
|
|
#1911 | |
|
Ania
|
Cytat:
![]() Witaj moja bratnia duszo Ja mam na drugie imię F1 Dlatego ja dziś taka niewyspana chodzę (trzeba było wstać o 4:30 )zbieram na turkusika Mabel ![]() zbieram na turkusika Mabel ![]() zbieram na turkusika Mabel
|
|
|
|
|
#1912 |
|
BAN stały
|
Ja zdecydowałam się jednak na fioletową Mabel, tylko na razie funduszy brak
![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Co do waszej dyskusji o prawie jazdy - ja też nie mam, nie wybieram się i wcale mnie nie ciągnie Poza tym uważam, że nie powinnam prowadzić samochodu - mam bardzo dużą wadę wzroku, szybko mi się oczy męczą, więc mogłabym być niebezpieczeństwem na drodze
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio taksówkarz powiedział mi, że prawdziwe kobiety nie prowadzą auta, tylko są wożone przez mężczyzn wcześniej juz tez sie spotykałam z takimi opiniami i tym się pocieszam ![]() nienawidze komunikacji miejskiej (zwlaszcza zimą jak czekam 45 minut na tramwaj ) ale w chwili obecnej prawo jazdy zupełnie odpada u mnie.
|
|
|
|
|
#1914 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już tu kiedyś pisałam o sukcesie Kubicy, ale mogłaś ominąć mój wpis- dzisiaj dopiero spojrzałam na Twój podpis i . Bardzo, bardzo lubię F1, moja mama twierdzi, że jestem psychiczna bo wstaję o pogańskich godzinach żeby obejrzeć ( tak samo mam z meczami siatkarskimi i piłkarskimi ). I tak niedyskretnie spytam- nie mieszkasz w Polsce prawda? Bo o 4:30 to ja dopiero drugi bok łapałam , a na F1 zwlokłam się przed ósmą i o ile mi dobrze wiadomo, transmisja była na żywo![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ślicznie proszę o korzystanie z mojego kodu ![]() ![]() wspomóżcie biedną Nebyę![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
Tak była w ofercie tygodnia jesli sie nie mylę
|
#1916 | |||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Cytat:
Im więcej kobiet bez prawka - tym więcej klientek Cytat:
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i osobiście bardzo ta teoria mi się podoba, bo dużo bardziej wolę być wożona przez TŻ /znajomego/taksi niz samej usiąść za kółkiem.od taksówkarza słyszałam parę dni temu, dlatego mi się przypomniało
|
|
|
|
|
#1918 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A na to dopiero dałam się namówić po 1-wszym roku studiów. Nie jestem kierowcą idealnym (choć nienajgorszym, obiektywnie patrząc ), ale uwielbiam jeździć i kocham moje autko. Nie wyobrażam sobie powrotu do komunikacji miejskiej, aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl.
|
|
|
|
|
#1919 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Dominiique, nawet z wadą wzroku i to do tego dużą można jeździć. Wzrok inaczej pracuje za kółkiem niż np. przy czytaniu książki. Są rozwiązania dla ludzi też z zezem (jeśli chodzi o oczy), więc dlaczego wada wzroku ma dyskwalifikować. Już nie mówiąc o niepełnosprawnościach bardziej widocznych czy upośledzających życie. Wszystko jest możliwe i na prawdę nie stanowi się zagrożenia - badania dowodzą, że wbrew przeciwnie - jeździ się o wiele bezpiecznej. Inna kwestia to to, że jazda Cię nie kręci - tłumaczyłam nie przekonywałam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.

Mam już dla niej super sukienki, bo na torebki jest jeszcze trochę za mała
Ale w przyszłości ciocia kupi jej śliczne torebusie
gratuluję!!
Bo to nie mój pierwszy
Ale skoro nikt na mnie nie krzyczy...

Zapraszam 

i nie ma go już z nami ... ale też był szalony i się nie szanował 

Nie wiem czy malutka się cieszy, że jest z nami tak samo jak my z tego, że nareszcie się urodziła, na razie jest różowa i pomarszczona
Ja mam na drugie imię F1
(trzeba było wstać o 4:30