|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
haniulka super! chyba to zasluga %%%%% hahahaha
wiecie co od jakiegos czasu kupuje inny slodzik niz wczesniej i dzisiaj (nie wiem czemu dopiero teraz) sprawdzilam sklad :maltodextrin, sweetener(sucralose:1%) i tyle czyli chyba nie ma tego aspartamu w sobie zaraz sprobuje znalezc polskie odpowiedniki tych dziwnych slow![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Sukraloza –Sucralose Maltodekstryna –Maltodextrin wogole znalazlam wlasnie liste jakas co dozwolone a co zakazane http://forum.celiakia.pl/printview.p...afe8913146812c i niby to pierwsze dozwolone a to drugie watpliwe i komentarz ze nie jest szkodliwe jak wyprodukowane w usa lub kanadzie a to co ja mam to w uk jest wiec co szkodliwe? bez sensu![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- z tej listy jeszcze wyczytalam: Aspartam –Aspartame – DOZWOLONE (może wywoływać symptomy zespołu jelita drażliwego) ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- chyba niepotrzebnie wlasnie narobilam zamieszania to chyba chodzi o jakas chorobe ??? takze sorki
|
|
#2792 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
KARADKO- witaj w klubie -0,8 kg ;] schdulam dokladnie tyle samo jestem przeszczesliwa teraz sie wyspowiadam wam wszystkim co wczoraj zzarlam
gulasz wolowy z jedna lyzka kaszy jeczmiennej (zjadlam 1/3 porcji ktora jadam zawsze byla mega ogromna wiec brzuchol sie skurczyl ) tatar z oliwa 2 cukierki duuzo chipsow 0,7 wodki na dwojke 2 talerze bigosu staropolskiego hmm podsumowujac chyba po mega grzechach trzeba pic wodke to kalorie spala kalorie hihi zarcik, mam okres wiec moze od tego schudlam nie wiem? pilam cala noc duuuzo wody lacznie schudlam 11,200 od 8 marca, nieskromnie powiem wam ze ejstem dumna i przeszczesliwa, a najbardziej bylo mi milo wczoraj jak ciagle wzosili za mnie toasty znajomi i chlopak, za staracone 10kg na zawsze i za 5 kg do stracenia, za moja walke itp sorki za esej hihi, buziaki dla was wszystkich i milego popoludnia zycze
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
sylwusia cos tych % chyba jest??? i serdecznie gratuluje - w dodatku jak na diete od marca to piekny wynik!!!!! mysle ze to Cie teraz zmotywuje - i wrocisz na dobra sciezke i dodam od siebie ze jak nie mozesz wytrzymac to idz 1/1 wtedy bedziesz miala urozmaicone a w Twoim tempie spadkow to efekt murowany!!!!
|
|
#2794 |
|
Raczkowanie
|
karadka nie chciało mi się szukać kto dał przepis teraz już będe pamiętać że ty hehe, mi wczoraj % nie pomogły dzisiaj znów na +
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Rozeznanie
|
karadka i sylwiusia - gratulacje
![]() klas ki:![]() może faktycznie jest coś w tym %%%% ja piłam wczoraj czerwone wytrawne winko więc myślałam że to może dla tego, ale skora biała-czysta też pomaga to hmmmm, nie długo bedziemy musiały założyć tu klub AA |
|
|
|
|
#2796 |
|
Rozeznanie
|
u mnie 1,5kg w gore, ja nie wiem skad te wahania yhhhhhhhh
gratuluje spadkow
|
|
#2797 |
|
Zadomowienie
|
elskede moze z waga cos nie tak? ale nie martw sie i tak jestes juz na koncowce 2 fazy
jutro odrobisz straty!!!!
|
|
#2798 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem, daj spokoj, zeby to tak wolno szlo
nie grzesze, nic, a i tak dupa jedna wielka ![]() ale pocieszam sie, ze III faza bedzie trwala tylko (az) 90 dni
|
|
#2799 |
|
Rozeznanie
|
cześć dukanki
![]() no to pojechałyście z tymi %%% kurczę to jest na pewno sposób ale ja nie piję czystej wogóle i jak któraś pisała na dłuższą metę będzie trzeba założyć AA ,ale co tam wprawę mamy tylko nazwę zmienimy z KlubSzalonychDukanek na KlubSzalonychAlkoholiczek ![]() Super spadeczki bardzo gratuluję !!!!Ja wczoraj zgrzeszyłam straszliwie....tortilla z McDonalda nie bić za mocno proszę Ale waga narazie stoi w miejscu,okaże się za parę dni czy pokaże na +...Wczoraj robiłam piernik dukanowy,ale ogólnie smakował jak chleb tylko na słodko i piernikowo,wyrósł ładnie tylko ten smak.... Karadko a jeszcze mam pytanie co do śmietanowca,otręby dajesz zmielone czy normalne?
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
tak chyba mnie to zmotywowalo i bede teraz od wtorku na P do piatku a pozniej sobota i neidziela warzywka, zobacze jak to bedzie wygladac, tak tez nie moge uwierzyc ze az tyle od marca...
faktycznie niedlugo klub aa tu powstanie hehe zarcik aj juz jestem nasycona wodka na kolejny miesiac, chipsow juz nie tkne dop wczoraj poczulam ich prawdziwy smak sam olej bleeeee, ale jestem spelniona chociaz ;ptak sobie mysle czy zmieniac juz podpis na 11,200 czy za kilka dni dopiero, bo nei lubie zmieniac na wieksza hehe, a obawiam sie ze po euforii moze przyjsc dol......... ;]
Bitcoin Lotto - aż 2 BTC do wygrania! Edytowane przez sylwusia085 Czas edycji: 2010-04-18 o 11:10 |
|
|
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
Witam gratuluję spadków
![]() Ja wczoraj byłam na imieninach i nieźle podżarłam i mięsko smażone i ciasto i sałatka z majonezem i dzisiaj efekt+0.2 pewnie dlatego że nie piłam alkoholu bo widzę że te co grzeszą % to tracą z wagi ![]() mimo wszystko ja też się nasłuchałam komplementów na temat swojego wyglądu a i nareszcie zdobyłam skrobie tak że będę sobie mogła urozmaicić menu
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
galloway od kiedy mam mlynek to do wszystkiego miele
bardziej naturalne i nie czuc ich az tak wracajac do % oczywiscie na poczatku imprezy jak wyciaglam moje puszki light to wszyscy zdebieli bo juz tak mam ze jak idziemy pic to ja i puszki w torebce sie nie rozstajemy ale mysle ze raz na kilka tygodni poimprezowac to nic zlego gorzej chyba jedzeniem mocno pogrzeszyc sylwusia ja codziennie zmieniam tak samo jak codziennie sie waze i zapisuje w notes wlasnie zdalam sobie sprawe ze do mojego drugiego celu - czyli 75 kg - do 24 kwietnia juz tylko 0,8kg!!!!! kurcze mam nadzieje ze zadnych duzych wzrostow nie bedzie i dopne swego a nastepny cel to zobaczyc 6 z przodu i jak na poczatku myslalam ze jak zobacze 69,9 to ide na faze III to teraz wiem ze musze jeszcze sporo zejsc sporo to chociaz dla mnie 3 kg ponizej 70 no ale zobaczymy wiem ze III faza bedzie dluuuuuuuuuugo trwala! pewno nie mniej niz 200dni!!!!! czyli ok 7 miesiecy!!!!! szok!!!!!! a jak to teraz liczylam to wydaje mi sie ze uda sie skonczyc faze II w polowie lipca taki prezent na urodziny fajnie by bylo tak o tym pisze a wydaje sie to takie nierealne i wogole jakos nie zdawalam sobie sprawy ze to juz z gorki teraz idzie i w sumie zostalo ok 8 kg! no moze troszke wiecej a moze mniej? mysle ze jak bedzie 69,9 to juz nie bede kierowac sie kilogramami tylko wygladem szczelilam monolog ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- ewamik jak na takie grzechy +0,2 to malo!!!! a wogole to zostalo Ci 0,7 do klubu 10-tek super!!!!!!!!!---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- aaaa i fajne biedronki
|
|
#2803 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki karadko myślałam że będą baty
![]() Mam pytanie czy któraś używa słodzika w płynie i czy mozna na nim piec? bo siostra gdzieś widziała to by mi kupiła
|
|
#2804 |
|
Raczkowanie
|
Ja używałam, ale miałam wrażenie, że nadaje potrawie gorzkawy smak po upieczeniu, więc więc więcej nie będę kupować.
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
Karadka jak ja Ci zazdroszczę!!!!
tyle kg już zrzuciłaś - SUPER. Powiedz proszę tak szczerze czy naprawdę jesz nieograniczone ilości o nieograniczonej porze? Czy jednak starasz się np nie podjadać wieczorami i ograniczać trochę ilości tego jedzonka? Pytam, bo ja ostatnio jem naprawdę dużo i to największy apetyt mnie łapie wieczorami Ostatnio dzień w dzień wieczorem zjadam całą nutelkę albo jakieś inne słodkie rzeczy. Wczoraj zrobiłam sobie sernik na zimno z przepisowni kawowy - taki dwukolorowy. Miałam to w pojemniku po lodach litrowych i był to prawie cały pojemniczek. Cieszyłam się, że będę miała deser na kilka dni... a skończyło się tym, że oglądając film wczoraj zjadłam cały pojemnik :/ Ja nie wiem czy takim działaniem schudnę tu cokolwiek? ![]() Także jeszcze raz dziewczyny, które mają duże spadki powiedzcie czy ograniczacie się jakoś czy absolutnie nie a waga i tak leci w dół?
|
|
#2806 |
|
Zadomowienie
|
grewana prawda taka ze jem jak mam czas
i o kazdej porze i musze przyznac ze nie do konca przestrzegam tego zeby jest duzo miesa bo czasem nie mam czasu zeby je przygotowac i na szybko jakis serek zjem albo jajka a dopiero na kolacje cos bardziej konkretnego jak mam wolne to jem caly dzien mi sie wydaje ze to temu bo bardzo tego chce i w glowie zakodowalam sobie ze musze i koniec! a wiadomo to mozg steruje wszystkim a ta satysfakcje ze juz tak nie wiele brakuje i bedzie super to jest motywujaca jeszcze bardziej
|
|
#2807 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za odpowiedź. Ja właśnie też niestety jem więcej nabiałów niż mięska:/ No nic, w sobotę rano będę u rodziców w domu więc wejdę w końcu na wagę i zobaczę jak to wygląda. Jak nie za ciekawie będzie to wtedy postaram się coś zmienić. Może mniej słodkiego, albo mniej objadania się na noc
|
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
Grewana- ja tak jak Karadka tez jem wtedy kiedy chce, moj problem polega na jedzeniu w nocy slodyczy odkad jestem na diecie (dlugo nie jadlam) a teraz od jakiegos 1,5 tygodnia jem codziennie w nocy kawal sernika i ciagle chudne
glupie to ale prawdziwe Karadka- ja tez pilam ale z cola zero, no i tez moj cel byl 65kg a teraz tak mysle ze jak sie pojawi 6 z przodu to bede mega radosna ;p mam prosbe wpiszesz mi na 1 stronce ze schudlam 11,200 tak sie tym ciesze ze przezywam starsznie hehe, wybaczcie to taka euforia, a co do codzeinnego wazenia i zapisywania tez to robie od 1 dnia i codziennie robie sobie bilans hehe
Bitcoin Lotto - aż 2 BTC do wygrania! Edytowane przez sylwusia085 Czas edycji: 2010-04-18 o 12:40 |
|
|
|
|
#2809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
|
#2810 |
|
Zadomowienie
|
50 wiosen dokladnie jak u mnie tylko ze ja do 6 pracuje a raz na tydzien do 8
wiec jak przyjde to jem tyle tylko ze mam godzine przerwy i do domu przychodze i jem niby obiad wtedy
|
|
#2811 |
|
Raczkowanie
|
Jak ja wam zadroszcze takich spadkow!!!! Miesiac, max dwa i po 10 kilo zjechaly, ja mecze sie 3 misiac i raptem 6 kilo!!!!!! nosh ku... do stu beczek nieosolonych sledzi!!!! o co chodzi???
|
|
#2812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie ogromne kilosy schaby po bokach to przy diecie tłuszcz aż się gotuje a u Ciebie tylko skwierczy
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
|
#2813 |
|
Raczkowanie
|
Zauważyłam, zauważyłam. Ja mam tez sporo do zrzucenia, tak bym chciala zeby byla 5 z porzodu juz... tak by mnie to podbudowalo, a nie ciagle to samo
![]() ![]() :pro si:
Dukan: 22.01.2010 - 70,7 kg I Faza 7 dni - 3,5 kg II Faza (5/5) - 4,8 kg Cel - 55 kg "Did U know, that 'I told U so' has a twin brother" she asked cutting me off "His name is "Shut the f*** up'" Edytowane przez vandros Czas edycji: 2010-04-18 o 14:55 |
|
|
|
|
#2814 |
|
Rozeznanie
|
hej
ale popisały ale pochudły, karadka mowę mi odjęło łał gratulacje ja po wczorajszych gościach na plus w sobotę było 91,4 dziś 92,6 ale imprezowaliśmy do 3, wiec jak się ważyłam o 6.30 to jeszcze się nie wszystko spaliło % były z colą light, ciut ciasta reszta można nazwać dukanowi bliska czytam dalej
|
|
#2815 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Kochaniutkie
Popisały aż miło ![]() Gratuluję dużych spadków wszystkim %towym ha ha Ja w ten weckend nic z % - bardzo grzeczna byłam ![]() A co do % i spadków wagowych, to alkohol ponoć wypłukuje wodę z organizmu po temu tak ładnie się "chudnie" po % ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sernik zaś jeśli z chudego serka i bez skrobii i otrębów to samo białko - smacznego, też jak mam to jem aż się skończy
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
Nikogo nie byc!!!??? Nikt nic nie pisac!!!!!
![]() ![]() ![]() Nudzic sie ![]()
|
|
#2817 |
|
Wtajemniczenie
|
Vandros ja jestem a reszta pewnie się objada, spaceruje lub leczy kaca po wczorajszych %
![]() zbieram się za codzienną porcję WF ale tak mi się nie chce że hej, ale parę minut by się przydało. Normalnie lenistwo totalne mam.
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
To dobrze
![]() A potem, jak zobaczycie efekty, bedziecie blagac o jeszcze ![]() . Ale cza sie wziac za siebie nie ma na co czekac, kazda minuta wazna ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Mnie ostani etap a6w, czyli 3 serie po 24 powtorzenia, zajmuje ok 40 minut. Oczywiscie z krotkimi przerwami pomiedzy seriami. Do tego dochodza cwiczenia na udka i talie, niestety nie znalazlam zadnych na nietoperki. A podnoszenie tych butelek takie slabe troche... moze zamiast pollitrowych wezme hm.. piecio
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już prawie dwa tygodnie hula kręce, kilka skłonów, rozciąganie, parę brzuszków itp. co mi do głowy przyjdzie. zaczynałam od 3-4 min. a teraz tak kole 15tu min. się "męczę". niby nie dużo ale zawsze coś choćby po to aby się rozruszać, i jak ćwiczę to staram się na maxa aby się zmęczyć.
na nietoperki syn mi pożyczył hantle 1kg i jak oglądam tv to sobie łapkami do góry macham ha ha
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-04-18 o 17:55 |
|
|
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
O ćwiczeniach nie ma teraz mowy upiekłam serniczek i właśnie go zjadam popijając kaweczką. Napracowałam się bo wypełniłam PIT do US i teraz odpoczywam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.

zaraz sprobuje znalezc polskie odpowiedniki tych dziwnych slow
a to co ja mam to w uk jest wiec co szkodliwe? bez sensu

klas ki:

nie grzesze, nic, a i tak dupa jedna wielka 
kurczę to jest na pewno sposób ale ja nie piję czystej wogóle
zarcik aj juz jestem nasycona wodka na kolejny miesiac, chipsow juz nie tkne dop wczoraj poczulam ich prawdziwy smak sam olej bleeeee, ale jestem spelniona chociaz ;p
i dzisiaj efekt+0.2 pewnie dlatego że nie piłam alkoholu