|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
2 miesiace minęły.... już mi wystarczy tego płakania ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- rain no tak.... jak dziecko jest wychowywane w takim domu to siłą rzeczy staje się materialistą
|
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Włosy niech rozwiewa wiatr, niech zazdrości cały świat..." Zazdrośnice po raz
Cytat:
Swoją drogą ciekawe co będzie się "dawało" na Komunię, za te 6 lat... w takim postępie to pewnie mieszkania, samochody i działki na księżycu ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Spadam z komputera. Do później
|
|
|
|
|
#3033 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, Carmi o co chodzi z tymi suwaczkami do rozmowy? Bo ja chyba nie w temacie :/
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-04-18 o 11:46 |
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
hi
![]() wstałam z niezłym nerwem, tampony mi się skonczył a zapomniałam że dziś sklepy pozamykane o 14 ma przyjechac koleżanka zaprosić na wesele a mi przykro , na dokladkę będe szła sama po Tż foci tego dnia
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
kawuszka
|
|
#3036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale z weselem to niefajnie że idziesz sama zawsze to przecież lepiej we dwoje...
|
|
|
|
|
#3037 |
|
Zadomowienie
|
kawka to szkoda, że będziesz musiała iść sama
do du...ale dziś piękna pogoda...wiosna w pełni, a ja muszę to cholerstwo pisać...
|
|
#3038 |
|
Zakorzenienie
|
Zwiesu dajemy sobie na wstrzymanie i nie rozmawiamy na Sama Wiesz Jakie tamaty ani tematy pokrewne przez określony czas
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
No skoro nalegasz
![]() 1) Strasznie lubię puzzle układać- zwykle rozkładam je na ławie, ale na stancji musiałam na podłodze. Ułożone leżały na podłodze, te do ułożenia w pudełku. Kłapa podchodziła do pudelka, wyciągała z niego jakiegoś puzzla ząbkami i kładła przy tych ułożonych ![]() 2) Kiedyś przyszła do mnie koleżanka za którą średnio przepadam (i z wzajemnością), ale miałyśmy wspólnie z kilkoma innymi osobami projekt robić na zajęcia i przyszła po materiały. Każdy kto do mnie przychodził zawsze brał Kłapę na kolana i głaskał. Zawsze grzecznie siedziała, nie zrobiła ani jednego bobka ani nic. Zawsze kulturalnie załatwiała się w klatce. Ale tego dnia gdy P (koleżanka) wzięła ją na kolana, Kłapa najpierw siedziała grzecznie, po czym ni z tego ni z owego jak ją zabobkowała i zmoczyła... Koleżanka już więcej się u mnie nie pokazała ![]() 3) uczyłam się do egzaminu z matematyki. Wszystkie materiały porozwalane w bliżej znanym tylko mi porządku, Kłapa tradycyjnie kica sobie po podłodze w pokoju. W pewnym momencie siadła sobie zmęczona na kupce materiałów. Ja dalej się uczyłam jeszcze innego działu, po czym chcę zabrać się za materiały na których ona siedziała. A ta nic tylko nie da. PO czym patrzy się na mnie z byka. Podchodzi do innej kupki materiałów, popycha je noskiem i wraca na materiały na których siedziała. Wyobraźcie sobie moje zaskoczenie na egzaminie, gdy zobaczyłam że było to co noskiem popychała, a to na czym siedziała nie pojawiło się wcale ![]() 4) współlokatorka z mieszkania pomimo swojego wieku ok 27 lat, była bardzo nieodpowiedzialną osobą. wiele razy potrafiła nastawić jajka, po czym przychodziła do kuchni jak woda z jajek się wygotowała i skorupki zaczęły pękać. W każdym razie wiele razy chodziłam po niej gaz wyłączać. Ale kiedyś przeszła samą siebie gdy postawiła jajka na samym gazie (nie zapalonym...). Ja siedziałam i sobie czytałam, zaczynałam się robić trochę już senna (zwalałam to na godziny wieczorne), gdy Kłapa zaczęła się tłuc o drzwi, drapać je pazurami co jej się w życiu nie zdarzyło. W końcu nie wytrzymałam i podchodzę, otwieram drzwi zobaczyć co się dzieje, a tu gaz w przedpokoju czuję... |
|
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
Wataaaaałaaaam
![]() z najnowszych informacji - kupiłam wczoraj buty no i wódeczkę mamy i wybrany wzór obrączek, cały czas od przodu po kawałeczku, ale systematycznie ogarniamy to zamieszanie |
|
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, gratuluję
![]() pokazuj je szybko
|
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
poszły zdjęcia na pocztę
|
|
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie Maya! Jakie obrączki? Jaka wódka? Opowiadaj!
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne buty
tylko ja bym się bała o swoje palce :P Po kilku godzinach bedą całe czarne od kurzu i obolałe po tańcach z niewprawionymi tancerzami...
|
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
obrączki klasyczne, samo żółte złoto, nie całkiem okrągłe ale też nie całkiem płaskie - takie półokrągłe, delikatne, bo my to mamy bardzo szczupłe palce i płaskie wyglądały u nas jak podkładki na śruby a okrągłe mi się nie podobają...
więc będzie klasyka szerokość max 4,5 mm czyli dosyć wąskie, no i ze swoim złotem (bo mamy jakieś stare złote łańcuszki) obrączki będą nas kosztowały nie więcej niż... UWAGA: 270zł...z grawerem! strasznie się cieszę, zamawiamy chyba we wtorek, wódka żołądkowa de lux- 180 butelek narazie. oj powiem Wam, że kamień z serca mi spada za każdym razem jak coś takiego problematycznego szybko się rozwiązuje, garnitur - zakup w ciągu jednego dnia, buty wybrałam w ciągu 2 dni ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
nie będę miała rajstop no bo do "peep tołków" to nie pasują, nie? więc odpadł mi problem zapasowej pary rajstop, pasu do pończoch, dziurek ewentualnych no i generalnie wygodniej będzie |
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
wow Choji niesamowite opowieści
![]() bry tak w ogóle ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Maya super że się wszystko układa bezproblemowo a jakie zaproszenia macie?
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Choji to twoj krolik to geniusz jakis normalnie - historia z matma mnie rozwalila
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Maya super butki i takie uniwersalne ze ubierzesz je tez potem do jakichs jasnych rzeczy a nie do slubu tylko
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Maya, śliczne buty
![]() Arrakis, no geniusz był naprawdę A ile razy podchodził do mnie i mnie zaczepiał i się łasił jak było mi smutno i płakałam to już nie wspomnę. Ale niestety kica już sobie w króliczym niebie
|
|
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, bardzo fajne są a i tak najważniejsza jest wygoda
|
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
poczta
![]() (nie wiem czy wiesz, ale to moją ręczna robota <- chwalę się )
Edytowane przez _Maya_ Czas edycji: 2010-04-18 o 13:06 |
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, co się stało?
|
|
|
|
#3054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na bankiety na wesela do koscioła do pracy pisałam o tym niedawno w tym wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=420400 Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- a pro pos butów, co sądzicie na temat tych będą pasować do stylu pin up ?? http://www.allegro.pl/item990667525_..._heart_40.html odwiedziłam juz wszystkie sklpey w kielcach i straciłam całą nadzieje wiec grzebę po allegro
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
świetne
też zamierzam sama robić mogę jeszcze zapytać jaki to papier?A i tak w ogóle bierzecie ślub w moje 23 urodziny wypiję wasze zdrowie
|
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa jak dla mnie troszkę za wysokie jak na pin up.
EDIT: chociaż tutaj ma podobne i podobnej wysokości http://www.stevencogle.com/blog/wp-c...anity-fair.jpg Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-04-18 o 13:21 |
|
|
|
#3059 |
|
Zadomowienie
|
Mayu, śliczne buty
|
|
#3060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:13.

i fajnie, że wieczór udany miałaś (noc i ranek też

a mi przykro , na dokladkę będe szła sama po Tż foci tego dnia

tylko ja bym się bała o swoje palce :P Po kilku godzinach bedą całe czarne od kurzu i obolałe po tańcach z niewprawionymi tancerzami...