Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-19, 16:58   #901
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Dziewczyny!! własnie sie dowiedziałam że mój kuzyn nie żyje...wczoraj brał ślub cywilny...ciocia jak go znalazła, straciła przytomność...4 miesiące temu pochowała męza po walce z rakiem. Miała tylko jego jedynego...po ślubie pił z rodzicami żony i udusił się bo miał twarz przy poduszce. Wczoraj brał ślub!!!! to straszne- ciocia jest załamana.
Nie moge w to uwierzyć...rozmawiałam z nim kilka dni temu!!!! nawet zaproszenie wydrukowałam...byli małzeństwem tylko 1 dzień...
nie moge w to uwierzyć...
Weszłam wczoraj dosłownie na chwilkę na wizaż i jak przeczytałam tego posta, to się najzwyczajniej w świecie poryczałam
A jak sobie zaczęłam myśleć co czujesz Ty, jego żona i jego mama to się kompletnie rozkleiłam

Cytat:
Naprawdę nie ma co odkładać ważnych rzeczy- tylko żyć najmocniej jak sie da...
Dokładnie to samo sobie pomyślałam

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
też jestem za, każda może w swoim województwie prowadzić "oddział"

Cytat:
Iza w 8 tygodniu ciąży. Staramy się dla nich załatwić konsultacje psychologa...nie wiem jak to będzie. Nie chce nawet myśleć...
Psycholog to dobry pomysł

Dziś załatwiliśmy z TŻtem 3 sprawy ślubne:
1. Wpłaciliśmy kasę za zaproszenia i zatwierdziliśmy wzór (wczoraj zamówiliśmy)
2. Zakupiliśmy prawie cały strój dla TŻta
3. Kupiliśmy 2 pudełeczka - 1 na pierdołki niezbędnikowe na salę, a 2 na płatki kwiatów, które po opróżnieniu wykorzystamy do zbierania kopert

Zaraz Wam powrzucam fotki

Koszyczki:

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-19 o 17:03
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 17:07   #902
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Garnitur kupiliśmy w kolorze grafitowy z lekkim połyskiem. Na zdjęciu tylko marynarka, bo spodnie zostały do skrócenia. Koszula, spinki i pasek takie jak na fotkach. Za tydzień odbierzemy spodnie, dokupimy jeszcze 1 koszulę (bo mieli ostatnią w tym rozmiarze), krawat (chyba coś w graficie, w razie gdyby TŻ pobrudził ten biały - mają mieć nową dostawę) i buty (bo teraz nie mieli rozmiaru TŻta).
Butki będą takie: http://sklep.giacomo.pl/go.live.php/...%20m%C4%99skie

Wszystko kupiliśmy w 1 sklepie
Stary 2010-04-19, 17:21   #903
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Garnitur kupiliśmy w kolorze grafitowy z lekkim połyskiem. Na zdjęciu tylko marynarka, bo spodnie zostały do skrócenia. Koszula, spinki i pasek takie jak na fotkach. Za tydzień odbierzemy spodnie, dokupimy jeszcze 1 koszulę (bo mieli ostatnią w tym rozmiarze), krawat (chyba coś w graficie, w razie gdyby TŻ pobrudził ten biały - mają mieć nową dostawę) i buty (bo teraz nie mieli rozmiaru TŻta).

gratuluje zrobienia zakupów oczywsicie wszystko świetne mój tz tez chyba ma podobny kolor garnituru(ale nie na ślub) On pewnie dopiero miesiac przed slubem kupi , bo ma tendencje do brzuszka
Stary 2010-04-19, 17:29   #904
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
gratuluje zrobienia zakupów oczywsicie wszystko świetne mój tz tez chyba ma podobny kolor garnituru(ale nie na ślub) On pewnie dopiero miesiac przed slubem kupi , bo ma tendencje do brzuszka
Dzięki My kupiliśmy teraz, bo później ze względu na moją obronę magisterki i pracy dyplomowej później moglibyśmy nie mieć czasu. A co do brzuszka, to mój TŻ też ma, ale panie w sklepie powiedziały, że możemy w razie czego przyjść 2 tygodnie przed ślubem i one mu tam jakoś "wypuszczą" materiał (widocznie jakieś zaszewki są) i mogą mu w ten sposób o 2 cm w pasie powiększyć spodnie
Stary 2010-04-19, 17:46   #905
madmuazelle
BAN stały

Marto,gratuluje zakupów.
Garniak elegancki.
Spinki,krawat i koszula też bardzo fajne.
A noi koszyczki fajne.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 17:49   #906
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Marto,gratuluje zakupów.
Garniak elegancki.
Spinki,krawat i koszula też bardzo fajne.
A noi koszyczki fajne.
Dzięki
A jeśli chodzi o krawat, to nie wiem czy zauważyłyście, ale jakoś jest tak "inaczej" zawiązany Zostawić go tak? Czy przewiązać na jakiś klasyczny węzeł? Bo ja nie wiem jak się teraz wiąże
Stary 2010-04-19, 17:49   #907
madmuazelle
BAN stały

Martolka,pokazałam właśnie tż-towi zakupy też się podobają. A i tż się zapytał,czy twój tż ma do garniaka kamizelke.Krawat też go interesował,bo póki co tż nie ma i musimy tez kupić,plus dwie koszule.
A i zapomniałam napisać o butach,eleganckie. Fajne podobają mi/nam się.
Stary 2010-04-19, 18:01   #908
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Martolka,pokazałam właśnie tż-towi zakupy też się podobają.
A i zapomniałam napisać o butach,eleganckie. Fajne podobają mi/nam się.
Super, że TŻtowi się też podoba zestawik A co do butów, to mam nadzieję, że będą wygodne Ale za taką kasę to już powinna być raczej porządna ta skórka i taka dość miękka mi się wydawała, więc chyba będzie ok.
A mój TŻ w tym wszystkim wyglądał tak, że

---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
A i tż się zapytał,czy twój tż ma do garniaka kamizelke.Krawat też go interesował,bo póki co tż nie ma i musimy tez kupić,plus dwie koszule.
Dopiero zauważyłam, że coś dopisałaś
Kamizelki nie ma. Garnitur jest 2-częściowy i nie chcieliśmy takiej tradycyjnej ślubnej kamizelki.
Krawat kupiliśmy za 69 zł. Wszystko firmy Giacomo Conti.
Niestety krawatów chyba nie można u nich przez internet kupić. Ale koszule tak - my kupiliśmy za 99 zł.
Stary 2010-04-19, 18:03   #909
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki My kupiliśmy teraz, bo później ze względu na moją obronę magisterki i pracy dyplomowej później moglibyśmy nie mieć czasu. A co do brzuszka, to mój TŻ też ma, ale panie w sklepie powiedziały, że możemy w razie czego przyjść 2 tygodnie przed ślubem i one mu tam jakoś "wypuszczą" materiał (widocznie jakieś zaszewki są) i mogą mu w ten sposób o 2 cm w pasie powiększyć spodnie
Aha rozumiem mój tz i tak sam pojedzie kupowac bo stwierdził, ze mamy inne gusta i , ze mi sie nie bedzie podobalo to co on chce moze zmieni zdanie Ale myslal cos o fraku zeby chcial, ale musi najpierw poprzymierzac , co mu pasuje
Stary 2010-04-19, 18:38   #910
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Dziś załatwiliśmy z TŻtem 3 sprawy ślubne:
1. Wpłaciliśmy kasę za zaproszenia i zatwierdziliśmy wzór (wczoraj zamówiliśmy)
2. Zakupiliśmy prawie cały strój dla TŻta
3. Kupiliśmy 2 pudełeczka - 1 na pierdołki niezbędnikowe na salę, a 2 na płatki kwiatów, które po opróżnieniu wykorzystamy do zbierania kopert

Zaraz Wam powrzucam fotki

Koszyczki:
Mam takie same tylko że ciemne na kosmetyki

A garniaczek pierwsza klasa ja to sama nie wiem czy wolałabym zeby tż miał kamizelkę czy nie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:57   #911
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

joł co słychać
Stary 2010-04-19, 19:01   #912
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Super, że TŻtowi się też podoba zestawik A co do butów, to mam nadzieję, że będą wygodne Ale za taką kasę to już powinna być raczej porządna ta skórka i taka dość miękka mi się wydawała, więc chyba będzie ok.
A mój TŻ w tym wszystkim wyglądał tak, że
Rozchodzi buty i będzie ok.Najlepiesze było to pokazuje tz-towi twojego tz-ta buty ślubne i mówie patrz jakie elegeanckie.Na co tż;a co moje są złe. No,wierze moja reakcja na mojego tz-ta w garniaku była taka sama.

Cytat:
Dopiero zauważyłam, że coś dopisałaś
Kamizelki nie ma. Garnitur jest 2-częściowy i nie chcieliśmy takiej tradycyjnej ślubnej kamizelki.
Krawat kupiliśmy za 69 zł. Wszystko firmy Giacomo Conti.
Niestety krawatów chyba nie można u nich przez internet kupić. Ale koszule tak - my kupiliśmy za 99 zł.
Ok,dzięki za wiadomość/informacje. Ceny bardzo spoko.
Stary 2010-04-19, 19:10   #913
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:

No to super, ze sprawy slubne posuwaja sie do przodu.Nam po weekendowych zakupach zostaly juz tylko do kupienia:
-2 dodatkowe koszule dla TZa (mamy juz upatrzone, teraz trzeba tylko kupic)
-obcisle boxerki
-buty (wahamy sie miedzy dwoma parami)
-buty dla malego na pierwszy i drugi dzien
A tak w ogole to TZ wczoraj przymierzyl swoj stroj slubny- czarny garnitur ze wszystkim (tylko buty stare) ze spinkami do mankietow, cienkim czarnym krawatem i normalnie tylko mu okularow przeciwslonecznych i kapelusza brakuje i normalnie bym wychodzila za maz za blues brothera
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:15   #914
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Piękna ta suknia! W ogóle zawsze podobało mi sie dużo W1. I widzę, ze też zdecydowałaś się na różowe dodatki, ślicznie to wygląda. Bukiet też cudny!
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
zajefajny ten komplet bedziesz slicznie wyglądać.

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
piekna suknia fajny zestawik
dziękuje dziewczyny
cieszę się, że się podoba... ja się strasznie ucieszyłam jak buty przyszły... to mój pierwszy internetowy zakup butów
a bukiet znalazłam przypadkowo teraz tylko musze zapytać się w kwiaciarni czy mi coś wymodzą w sierpniu podobnego

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
postanowilam, ze kupie sobie odpowiedni lakier i pomaluje nim paznokcie na przymiarke sukni - wtedy zobacze czy na slub tez tak pomalowac czy sobie darowac
i to będzie chyba najlepsze rozwiązanie sama ocenisz czy dobrze to wygląda

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18665476]Też mam antidral, sprawdza się OK ale podrażnia. Zresztą tak antidral jak i etixil nałozony na noc skutecznie nie daje usnąć [/QUOTE]

ojjj tak wiem coś o tym, bo tez od czasu do czasu to stosuje

Cytat:
Dziewczyny!! własnie sie dowiedziałam że mój kuzyn nie żyje...wczoraj brał ślub cywilny...ciocia jak go znalazła, straciła przytomność...4 miesiące temu pochowała męza po walce z rakiem. Miała tylko jego jedynego...po ślubie pił z rodzicami żony i udusił się bo miał twarz przy poduszce. Wczoraj brał ślub!!!! to straszne- ciocia jest załamana.
Nie moge w to uwierzyć...rozmawiałam z nim kilka dni temu!!!! nawet zaproszenie wydrukowałam...byli małzeństwem tylko 1 dzień...
nie po prostu brak słów....
nawet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, co ta kobieta musi w tym momencie czuć
przerażające....

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Bardzo mi sie podoba To tak jakby wizje Samoa pomieszac z lain

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedzcie mi jak wypiszecie winietki dla Rodziców i Świadków???
Normalnei z imienia i nazwiska, czy może:
Mama Młodej Barbara
Mama Panny Młodej
Świadkowa
Świadkowa Izabela

No nie mam kompletnie pojęcia ;/
u mnie co prawda winietek raczej nie będzie... ale wypisałabym normalnie imię i nazwisko

Cytat:

pędzisz z tymi zakupami jak szalona
normalnie zaczynam się stresować przez Ciebie

Cytat:
Dzięki
A jeśli chodzi o krawat, to nie wiem czy zauważyłyście, ale jakoś jest tak "inaczej" zawiązany Zostawić go tak? Czy przewiązać na jakiś klasyczny węzeł? Bo ja nie wiem jak się teraz wiąże
ja bym zostawiła tak jak jest... nawet fajnie to wygląda... i przynajmniej TZ będzie się wyróżniał

ale miałam ciężki dzień w pracy buuuuu
niech ten kwiecień się już skończy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 19:37   #915
woda sodowa
Wtajemniczenie

To ja wstawie stroj mojego Bonda:
-spinki http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...p%3B+cufflinks
-garnitur, koszula i krawat wyglada tak, tylko nie ma kamizelki pod spodem i tych dwoch dziurek u gory klapy http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...p%3B+tailoring
Stary 2010-04-19, 20:02   #916
madmuazelle
BAN stały

Elegancki garnitur i fajne spinki do koszuli.
Stary 2010-04-19, 20:43   #917
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
ale miałam ciężki dzień w pracy buuuuu
niech ten kwiecień się już skończy
Cześć

Lusi, ja też miałam potworny dzień. Szef przeszedł samego siebie
I w dodatku jeszcze po pracy do mnie wydzwaniał, jak czekałam na zabieg u chirurga, żeby mu jakaś telekonferencje ustawić (telekonferencja ma być jutro, ale on musiał dzisiaj mieć numer tej konferencji bo komus tam musi napisać) ...
I siedziałam jak durna, dzwoniłam do pracy do dyrektorki finansowej, żeby się zalogowała na moją pocztę i znalazła mi numer do Niemiec do firmy, która te telekonferencje ustawia (firma niemiecka), wydzwaniałam do Niemiec, żeby tą konf ustawili i wysłali na maila tej dyrektorce... ale że źle zapisali jej nazwisko, to nie dostała tego numeru .... A szef wydzwaniał do mnie jeszcze ze dwa razy, jak się zwijałam w gabinecie lekarskim z bólu po zabiegu
Ale w końcu załatwiłam mu ten numer ....

Martoolka, fajny ten zestawik My też kupiliśmy wszystko w jednym sklepie (tylko butów jeszcze nie mamy), i mój TZ ma podobny garnitur - może trochę mniej błyszczący (albo mi się wydaje, bo to chyba zależy od światła)

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2010-04-19 o 20:44
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 21:12   #918
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A garniaczek pierwsza klasa ja to sama nie wiem czy wolałabym zeby tż miał kamizelkę czy nie
Dzięki
Co do kamizelki, to sprzedawczyni się dziś lekko zdziwiła, że nie chcemy Ale po pierwsze nam się nie podobają, a po drugie to jednak zawsze dodatkowa warstwa materiału, a w sierpniu zdecydowanie nie ma potrzeby się docieplać

Cytat:
Ok,dzięki za wiadomość/informacje. Ceny bardzo spoko.
Też nam się spodobały te ceny Bo nie chcieliśmy kupować takich zupełnie tanich rzeczy, bo wiadomo, że to już nie ta jakość, ale też nie chcieliśmy płacić np. za koszulę 200-300 zł (takie ceny są np. w Wólczance), więc akurat nam przypasowały

Cytat:
A tak w ogole to TZ wczoraj przymierzyl swoj stroj slubny- czarny garnitur ze wszystkim (tylko buty stare) ze spinkami do mankietow, cienkim czarnym krawatem i normalnie tylko mu okularow przeciwslonecznych i kapelusza brakuje i normalnie bym wychodzila za maz za blues brothera
A ja myślałam, że za Bonda

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
pędzisz z tymi zakupami jak szalona
normalnie zaczynam się stresować przez Ciebie

ja bym zostawiła tak jak jest... nawet fajnie to wygląda... i przynajmniej TZ będzie się wyróżniał
To się nie stresuj tylko też odhaczaj kolejne rzeczy z listy

A co do krawatu, to zdecydowaliśmy, że tak zostawimy. A jak za tydzień pojedziemy kupić ten drugi krawat, to spróbuję podpatrzyć jak ta babka go wiąże, bo jeszcze w necie nie widziałam takiego sposobu wiązania

Cytat:
Mmm... no to prawdziwy agent specjalny

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
.A szef wydzwaniał do mnie jeszcze ze dwa razy, jak się zwijałam w gabinecie lekarskim z bólu po zabiegu

Martoolka, fajny ten zestawik My też kupiliśmy wszystko w jednym sklepie (tylko butów jeszcze nie mamy), i mój TZ ma podobny garnitur - może trochę mniej błyszczący (albo mi się wydaje, bo to chyba zależy od światła)
A co to a zabieg? Jak się teraz czujesz?

Na zdjęciu ten garnitur wygląda na bardziej błyszczący niż w rzeczywistości, bo akurat mocno słońce świeciło i jeszcze zrobiłam fotkę z lampą błyskową
Stary 2010-04-19, 21:29   #919
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Elegancki garnitur i fajne spinki do koszuli.
Dzieki.

Cytat:
A ja myślałam, że za Bonda
Bo on to jest agent o stu twarzach
Stary 2010-04-19, 21:43   #920
Martoolka87
Zakorzenienie

O rany! Ale bym o mały włos babola odwinęła Zapomniałam (prawie) o urodzinach mojej mamy. Ale na szczęście w porę zajrzałam do kalendarza i się zorientowałam, że dziś jest 19.04... Uuufffff....
Zdecydowanie za dużo spraw mam na głowie
Stary 2010-04-19, 21:44   #921
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

A co to a zabieg? Jak się teraz czujesz?

Martoolka, to coś na tej nodze mojej ... jakaś torbiel w stopie ...
Miałam robioną punkcję i ściągali mi tą torbiel strzykawką na żywca.... myślałam że tam padne ...

Teraz mam tylko opatrunek (zaraz idę się kąpać - to będzie wyczyn z jedną nogą na zewnątrz wanny ), ale boli jak fix....
Stary 2010-04-19, 21:47   #922
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Martoolka, to coś na tej nodze mojej ... jakaś torbiel w stopie ...
Miałam robioną punkcję i ściągali mi tą torbiel strzykawką na żywca.... myślałam że tam padne ...

Teraz mam tylko opatrunek (zaraz idę się kąpać - to będzie wyczyn z jedną nogą na zewnątrz wanny ), ale boli jak fix....
Aaa... No to trzymaj się dzielnie uważaj, żeby się nie poślizgnąć w wannie i niech się nóżka jak najszybciej zagoi

Nie spać!!! Pisać!!!
Ciekawe jak tam Metka... Mogłaby już się zjawić z relacją ze ślubu

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-19 o 22:10
Stary 2010-04-19, 22:19   #923
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

tak mi przykro, brak słów...

Martoolka gratuluję zakupów
Lusmarija umarłam z zazdrości na widok Twoich butów mi rodzice chyba zabroniliby ślubu jakbym chciała w takich wystąpić

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 22:21   #924
madmuazelle
BAN stały

agoo,o kurka to współczuje zabiegu nogi.

marta,dobrze że w ogóle sobie o urodzinach mamy przypomniałaś.
Ja nie śpie,zwiedzam.
Stary 2010-04-19, 22:22   #925
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Martoolka gratuluję zakupów
Dziękuję

TŻ poszedł na nockę i dał mi za zadanie napisać mu 1000 razy "Kocham Cię", a ja postanowiłam go zaskoczyć i wykonać to zadanie Ale chyba nie dam rady bo mam na razie 400 i ręka mi odpada
Stary 2010-04-19, 22:22   #926
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa... No to trzymaj się dzielnie uważaj, żeby się nie poślizgnąć w wannie i niech się nóżka jak najszybciej zagoi

Nie spać!!! Pisać!!!
Ciekawe jak tam Metka... Mogłaby już się zjawić z relacją ze ślubu

Dałam radę
Położyłam nogę na pralce i wykąpałam się na stojąco
Nachlapałam przy tym troszeczkę no może więcej niż troszeczkę

No, też czekam z niecierpliwością na relację Metki
Stary 2010-04-19, 22:24   #927
madmuazelle
BAN stały

marta,no to napisz w wordzie i zrób kopiuj&wklej a potem wydrukuj.
Stary 2010-04-19, 22:24   #928
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
O rany! Ale bym o mały włos babola odwinęła Zapomniałam (prawie) o urodzinach mojej mamy. Ale na szczęście w porę zajrzałam do kalendarza i się zorientowałam, że dziś jest 19.04... Uuufffff....
Zdecydowanie za dużo spraw mam na głowie
Zapomnialabys, bo sobie na liscie nie zapisalas

A ja wlasnie mysle nad podziekowaniem dla rodzicow, bo zdecydowanie nie chce "cudownych rodzicow mam", znalazlam taka alternatywe http://www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4 Co o tym myslicie?

Nie wiem czy wam wczesniej pisalam, ale stwierdzilismy, ze nie bedziemy za bardzo dekorowac naszego stolu, tzn.: chcemy z przodu przypiac zielona organze i tak ja upiac jak na tym zdjeciu, na stole bedzie wiazanka z kremowa, gruba swieca posrodku, a z tylu chcemy tylko po dwoch bokach wysokie swieczniki, na ktorych bedzie tez po jednej kremowej swiecy i beda one udekorowane takimi samymi kwiatami jak na stole.
Stary 2010-04-19, 22:30   #929
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
marta,dobrze że w ogóle sobie o urodzinach mamy przypomniałaś.
Noo.. byłaby niezła wtopa To jest w ogóle dziwne, bo ja zawsze pamiętam i TŻtowi też zawsze przypominam o urodzinach/imieninach w jego rodzince, ale teraz przez te ślubne sprawy + magisterka + podyplomówka przestałam to wszystko ogarniać i coraz częściej zapominam o różnych rzeczach, pomimo, że wszystko sobie zapisuję
Chyba muszę zacząć brać bilobil

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
marta,no to napisz w wordzie i zrób kopiuj&wklej a potem wydrukuj.
Ja nie idę na łatwiznę

Cytat:
Zapomnialabys, bo sobie na liscie nie zapisalas
Osz Ty...
Zapisałam w kalendarzu/terminarzu, tylko zapomniałam go dziś otworzyć
Co do piosenki, to nie wiem czy tekst pasuje na podziękowanie (bo sama piosenka piękna jest)
Stary 2010-04-19, 22:30   #930
madmuazelle
BAN stały

woda,jak dla mnie piosenka ok i myśle że pasuje na podziękowania dla rodziców.

marta,możemy sobie ręke podać.Też powinnam chyba zacząć brać coś na pamięc,bo ostatnio mnie zawodzi.Ja zawsze zapominam kiedy mój tato ma urodziny tzn wiem,że w marcu ale nie pamiętam którego,a to dlatego że myli mi się z mamą która też jest z marca.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości