|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Cytat:
![]() A jak sobie zaczęłam myśleć co czujesz Ty, jego żona i jego mama to się kompletnie rozkleiłam Cytat:
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- ![]() Cytat:
Dziś załatwiliśmy z TŻtem 3 sprawy ślubne: 1. Wpłaciliśmy kasę za zaproszenia i zatwierdziliśmy wzór (wczoraj zamówiliśmy) 2. Zakupiliśmy prawie cały strój dla TŻta 3. Kupiliśmy 2 pudełeczka - 1 na pierdołki niezbędnikowe na salę, a 2 na płatki kwiatów, które po opróżnieniu wykorzystamy do zbierania kopert ![]() Zaraz Wam powrzucam fotki ![]() Koszyczki: Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-04-19 o 17:03 |
|||
|
|
|
#902 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Garnitur kupiliśmy w kolorze grafitowy z lekkim połyskiem. Na zdjęciu tylko marynarka, bo spodnie zostały do skrócenia. Koszula, spinki i pasek takie jak na fotkach. Za tydzień odbierzemy spodnie, dokupimy jeszcze 1 koszulę (bo mieli ostatnią w tym rozmiarze), krawat (chyba coś w graficie, w razie gdyby TŻ pobrudził ten biały - mają mieć nową dostawę) i buty (bo teraz nie mieli rozmiaru TŻta).
Butki będą takie: http://sklep.giacomo.pl/go.live.php/...%20m%C4%99skie Wszystko kupiliśmy w 1 sklepie |
|
|
|
#903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oczywsicie wszystko świetne mój tz tez chyba ma podobny kolor garnituru(ale nie na ślub) On pewnie dopiero miesiac przed slubem kupi , bo ma tendencje do brzuszka ![]()
|
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 |
|
BAN stały
|
Marto,gratuluje zakupów.
Garniak elegancki. Spinki,krawat i koszula też bardzo fajne. A noi koszyczki fajne. |
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o krawat, to nie wiem czy zauważyłyście, ale jakoś jest tak "inaczej" zawiązany Zostawić go tak? Czy przewiązać na jakiś klasyczny węzeł? Bo ja nie wiem jak się teraz wiąże
|
|
|
|
|
#907 |
|
BAN stały
|
Martolka,pokazałam właśnie tż-towi zakupy też się podobają.
A i tż się zapytał,czy twój tż ma do garniaka kamizelke.Krawat też go interesował,bo póki co tż nie ma i musimy tez kupić,plus dwie koszule.A i zapomniałam napisać o butach,eleganckie.
|
|
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butów, to mam nadzieję, że będą wygodne Ale za taką kasę to już powinna być raczej porządna ta skórka i taka dość miękka mi się wydawała, więc chyba będzie ok. A mój TŻ w tym wszystkim wyglądał tak, że ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() Kamizelki nie ma. Garnitur jest 2-częściowy i nie chcieliśmy takiej tradycyjnej ślubnej kamizelki. Krawat kupiliśmy za 69 zł. Wszystko firmy Giacomo Conti. Niestety krawatów chyba nie można u nich przez internet kupić. Ale koszule tak - my kupiliśmy za 99 zł. |
||
|
|
|
#909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mój tz i tak sam pojedzie kupowac bo stwierdził, ze mamy inne gusta i , ze mi sie nie bedzie podobalo to co on chce moze zmieni zdanie
|
|
#910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A garniaczek pierwsza klasa ja to sama nie wiem czy wolałabym zeby tż miał kamizelkę czy nie
|
|
|
|
|
#912 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
-2 dodatkowe koszule dla TZa (mamy juz upatrzone, teraz trzeba tylko kupic) -obcisle boxerki -buty (wahamy sie miedzy dwoma parami) -buty dla malego na pierwszy i drugi dzien A tak w ogole to TZ wczoraj przymierzyl swoj stroj slubny- czarny garnitur ze wszystkim (tylko buty stare) ze spinkami do mankietow, cienkim czarnym krawatem i normalnie tylko mu okularow przeciwslonecznych i kapelusza brakuje i normalnie bym wychodzila za maz za blues brothera |
|
|
|
|
#914 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje dziewczyny cieszę się, że się podoba... ja się strasznie ucieszyłam jak buty przyszły... to mój pierwszy internetowy zakup butów ![]() a bukiet znalazłam przypadkowo Cytat:
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18665476]Też mam antidral, sprawdza się OK ale podrażnia. Zresztą tak antidral jak i etixil nałozony na noc skutecznie nie daje usnąć [/QUOTE] ojjj tak wiem coś o tym, bo tez od czasu do czasu to stosuje Cytat:
nie po prostu brak słów....nawet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazić, co ta kobieta musi w tym momencie czuć ![]() przerażające.... ![]() Cytat:
Cytat:
normalnie zaczynam się stresować przez Ciebie Cytat:
ale miałam ciężki dzień w pracy buuuuu niech ten kwiecień się już skończy
|
|
#915 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja wstawie stroj mojego Bonda:
-spinki http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...p%3B+cufflinks -garnitur, koszula i krawat wyglada tak, tylko nie ma kamizelki pod spodem i tych dwoch dziurek u gory klapy http://www.debenhams.com/webapp/wcs/...p%3B+tailoring |
|
|
|
#916 |
|
BAN stały
|
Elegancki garnitur i fajne spinki do koszuli.
|
|
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lusi, ja też miałam potworny dzień. Szef przeszedł samego siebie I w dodatku jeszcze po pracy do mnie wydzwaniał, jak czekałam na zabieg u chirurga, żeby mu jakaś telekonferencje ustawić (telekonferencja ma być jutro, ale on musiał dzisiaj mieć numer tej konferencji bo komus tam musi napisać) ...I siedziałam jak durna, dzwoniłam do pracy do dyrektorki finansowej, żeby się zalogowała na moją pocztę i znalazła mi numer do Niemiec do firmy, która te telekonferencje ustawia (firma niemiecka), wydzwaniałam do Niemiec, żeby tą konf ustawili i wysłali na maila tej dyrektorce... ale że źle zapisali jej nazwisko, to nie dostała tego numeru .... A szef wydzwaniał do mnie jeszcze ze dwa razy, jak się zwijałam w gabinecie lekarskim z bólu po zabiegu Ale w końcu załatwiłam mu ten numer .... Martoolka, fajny ten zestawik Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2010-04-19 o 20:44 |
|
|
|
|
#918 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do kamizelki, to sprzedawczyni się dziś lekko zdziwiła, że nie chcemy Ale po pierwsze nam się nie podobają, a po drugie to jednak zawsze dodatkowa warstwa materiału, a w sierpniu zdecydowanie nie ma potrzeby się docieplać ![]() Też nam się spodobały te ceny Bo nie chcieliśmy kupować takich zupełnie tanich rzeczy, bo wiadomo, że to już nie ta jakość, ale też nie chcieliśmy płacić np. za koszulę 200-300 zł (takie ceny są np. w Wólczance), więc akurat nam przypasowały ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do krawatu, to zdecydowaliśmy, że tak zostawimy. A jak za tydzień pojedziemy kupić ten drugi krawat, to spróbuję podpatrzyć jak ta babka go wiąże, bo jeszcze w necie nie widziałam takiego sposobu wiązania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na zdjęciu ten garnitur wygląda na bardziej błyszczący niż w rzeczywistości, bo akurat mocno słońce świeciło i jeszcze zrobiłam fotkę z lampą błyskową
|
|||||
|
|
|
#919 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
O rany! Ale bym o mały włos babola odwinęła
Zapomniałam (prawie) o urodzinach mojej mamy. Ale na szczęście w porę zajrzałam do kalendarza i się zorientowałam, że dziś jest 19.04... Uuufffff....Zdecydowanie za dużo spraw mam na głowie
|
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Martoolka, to coś na tej nodze mojej ... jakaś torbiel w stopie ... Miałam robioną punkcję i ściągali mi tą torbiel strzykawką na żywca.... myślałam że tam padne ... Teraz mam tylko opatrunek (zaraz idę się kąpać - to będzie wyczyn z jedną nogą na zewnątrz wanny ), ale boli jak fix....
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie spać!!! Pisać!!! Ciekawe jak tam Metka... Mogłaby już się zjawić z relacją ze ślubu
Edytowane przez Martoolka87 Czas edycji: 2010-04-19 o 22:10 |
|
|
|
|
#923 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak mi przykro, brak słów... ![]() Martoolka gratuluję zakupów Lusmarija umarłam z zazdrości na widok Twoich butów
|
|
|
|
|
#924 |
|
BAN stały
|
agoo,o kurka to współczuje zabiegu nogi.
marta,dobrze że w ogóle sobie o urodzinach mamy przypomniałaś. ![]() Ja nie śpie,zwiedzam. |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dałam radę Położyłam nogę na pralce i wykąpałam się na stojąco Nachlapałam przy tym troszeczkę no może więcej niż troszeczkę ![]() No, też czekam z niecierpliwością na relację Metki |
|
|
|
|
#927 |
|
BAN stały
|
marta,no to napisz w wordzie i zrób kopiuj&wklej a potem wydrukuj.
|
|
|
|
#928 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja wlasnie mysle nad podziekowaniem dla rodzicow, bo zdecydowanie nie chce "cudownych rodzicow mam", znalazlam taka alternatywe http://www.youtube.com/watch?v=AlQkoLozso4 Co o tym myslicie? Nie wiem czy wam wczesniej pisalam, ale stwierdzilismy, ze nie bedziemy za bardzo dekorowac naszego stolu, tzn.: chcemy z przodu przypiac zielona organze i tak ja upiac jak na tym zdjeciu, na stole bedzie wiazanka z kremowa, gruba swieca posrodku, a z tylu chcemy tylko po dwoch bokach wysokie swieczniki, na ktorych bedzie tez po jednej kremowej swiecy i beda one udekorowane takimi samymi kwiatami jak na stole. |
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Noo.. byłaby niezła wtopa
To jest w ogóle dziwne, bo ja zawsze pamiętam i TŻtowi też zawsze przypominam o urodzinach/imieninach w jego rodzince, ale teraz przez te ślubne sprawy + magisterka + podyplomówka przestałam to wszystko ogarniać i coraz częściej zapominam o różnych rzeczach, pomimo, że wszystko sobie zapisuję ![]() Chyba muszę zacząć brać bilobil ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Cytat:
Osz Ty... Zapisałam w kalendarzu/terminarzu, tylko zapomniałam go dziś otworzyć Co do piosenki, to nie wiem czy tekst pasuje na podziękowanie (bo sama piosenka piękna jest)
|
|
|
|
|
#930 |
|
BAN stały
|
woda,jak dla mnie piosenka ok i myśle że pasuje na podziękowania dla rodziców.
![]() marta,możemy sobie ręke podać.Też powinnam chyba zacząć brać coś na pamięc,bo ostatnio mnie zawodzi.Ja zawsze zapominam kiedy mój tato ma urodziny tzn wiem,że w marcu ale nie pamiętam którego,a to dlatego że myli mi się z mamą która też jest z marca.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

oczywsicie wszystko świetne
mój tz tez chyba ma podobny kolor garnituru(ale nie na ślub) On pewnie dopiero miesiac przed slubem kupi , bo ma tendencje do brzuszka
Zostawić go tak? Czy przewiązać na jakiś klasyczny węzeł? Bo ja nie wiem jak się teraz wiąże

bo stwierdził, ze mamy inne gusta i , ze mi sie nie bedzie podobalo to co on chce

nie po prostu brak słów....

Zapomniałam (prawie) o urodzinach mojej mamy. Ale na szczęście w porę zajrzałam do kalendarza i się zorientowałam, że dziś jest 19.04... Uuufffff....