Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-19, 17:36   #2791
anoxa
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

dzidzia a moze po rozmowie z rodzina cos do niego dotarlo? moze nieco przemowili mu do rozsadku moze po tym cos zrozumial? nie wiesz czy tak nie jest mozemy tylko gdybac bo znamy tylko wersje kashhy (nie mowie bron boze ze jest ona nie prawdziwa) a ja wiem ze ludzie jednak sie zmieniala i ze warto im czasem dac szanse! bo do milosc sie kogos nie zmusi... a milosc rodzicielska moze narodzic sie z czasem...

Edytowane przez anoxa
Czas edycji: 2010-04-19 o 18:00
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 17:36   #2792
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
sliczne zwlaszcza ta bluza z kubusiem i ta z uszkami i te szare buciczki gdzie je kupilas??

ale ja nie mowie o sytuacji gdy ojciec biologiczny poprostu nie chce miec nic doczynienia z dzieckiem na sile takiego faceta nikt nie zmusi do bycia ojcem ale tak jak pisalam moj tata na poczatku sie wycofal z mozliwosci bycia ojcem a dzieki temu ze mama dala mu szanse nim bycia gdy mu sie odwidzialo byl najlpeszym ojcem jakiego moglam sobie tylko wymarzyc
Właśnie i bądź tu człowieku mądry... To są takie sytuacje, w których nie wiadomo co robić...
Stary 2010-04-19, 17:37   #2793
anoxa
Zakorzenienie

hd a drogie buciki byly?

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

lazurowa dokladnie... i zadna z nas ani tobie ani kashhy nie pomoze bo wy same musicie podjac decyzje bo ile ludzi tyle opini...
Stary 2010-04-19, 17:41   #2794
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
hd a drogie buciki byly?

---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

lazurowa dokladnie... i zadna z nas ani tobie ani kashhy nie pomoze bo wy same musicie podjac decyzje bo ile ludzi tyle opini...
Ale dobrze znać takie opinie, historie innych, bo można pójść tropem osób, którym udało się wybrnąć z takiej sytuacji. Wiadomo, że każda sytuacja jest inna i zawsze może się coś nie udać ale chyba warto czasem spróbować.

Zapisałam się na wizytę do ginka na jutro na 18:20.
Stary 2010-04-19, 17:42   #2795
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

Mysle, ze nie bedzie tak zle. Polozna w mojej szkole rodzenia mowila, ze jedynie ok 15% kobiet odchodza wody w domu czy miejscu publicznym. Reszcie przebijaja w szpitalu
To dobrze ja jeszcze ze swoją położną "na takie tematy" nie rozmawiałam, ale pytałam mamę i na 7 ciąż ANI RAZU nie odeszły jej wody w domu
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 17:44   #2796
anoxa
Zakorzenienie

lazurowa a ktory to tc??

ja mam jutro szkole rodzenia a w srode dzwonie umowic sie na to usg 3/4d

---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

anuszka to macie super rodzinke ja bym chciala miec 4 dzieciaczkow jak tylko sytuacja finansowa na to pozwoli

basience odeszly wody z takim chlustem pamietam ze pisala
Stary 2010-04-19, 17:47   #2797
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
dzidzia a moze po rozmowie z rodzina cos do niego dotarlo? moze nieco przemuwili mu do rozsadku moze po tym cos zrozumial? nie wiesz czy tak nie jest mozemy tylko gdybac bo znamy tylko wersje kashhy (nie mowie bron boze ze jest ona nie prawdziwa) a ja wiem ze ludzie jednak sie zmieniala i ze warto im czasem dac szanse! bo do milosc sie kogos nie zmusi... a milosc rodzicielska moze narodzic sie z czasem...
Anoxa, ale ja nikomu nie dyktuję własnego zdania i do niczego nie zmuszam. Wyrażam swoją opinię. A nie lubię się cackać. Oceniam tylko to, co czytam. Lepsza ostra prawda niż słodkie kłamstwo.

Kashha, jeśli coś z tego Cię uraziło, to oczywiście nie miałam tego w zamiarze. Dzielę się tylko odczuciami własnymi co do świńskich i hamskich ludzi, a takich w moim życiu było trochę..

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 17:47   #2798
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez pszczolka87 Pokaż wiadomość
widzisz... ja uważam że lepiej żeby dzieci nie znaly takiego ojca niż potem płakały że tatus ma je w dupie.. Lepiej żeby nie znały taty który chce byc tata jak mu wygodnie, a jak mu się odechce to sobie olewa sprawę.. Nie uwazasz że to bardziej boli niż jak się w ogóle ojca nie zna? Człowieka który spłodził dziecko nie mozna od razu nazywac ojcem... to czy facet jest ojcem okazuje sie dopiero później... Ojcem może byc zupełnie obcy biologicznie mężczyzna z którym zwiąże się kobieta a ktory o to dziecko bedzie się troszczył.. Co wy się tak uczepiłyście tych biologicznych ojców? Czemu my kobiety musimy wiecznie robic z siebie ofiary losu które są skazane na najgorsze... my zostajemy opozostawiane same sobie w ciąży bo tatus nie może się biedactwo odnaleźć w nowej sytuacji, musi sobie przemyśleć a my to co do cholery>? nie jesteśmy w nowej trudnej sytuacji? Proszę Was! i co taki tatus... po kilku miesiącach totalnej olewki tagle sobie stwierdza że on chce być tatą, ale tez nie do końca bo tylko w takich aspektach w których ma ochote byc tatą.... i co? i biedna kobita nie ma w takiej sytuacji wyjscia bo tata jest tatą i może sobie kiedy chce zachciec byc ojcem? kobieta jakoś nie ma takiego wyboru że np. ona sobie przerwie ciążę na kilka miesięcy bo narazie jej sie to nie podoba a potem sobie do tej ciąży wróci bo nagle jej sie zachce byc mamusią jednak.. może komicznie to zabrzmiało ale tak to właśnie jest i z wypowiedzi niektórych z Was tak wynika... Jak kobieta zdecyduje raz że nie chce dziecka i je usunie, albo odda to juz nie ma powrotu i nie ma wyjścia... więc uważam że z facetami powinno byc to samo... raz podjął decyzje że nie cche byc ojcem, że nie jest na to gotowy- jego decyzja-odwrotu nie ma.... dziecko może miec innego lepszego tatę, nie musi byc nim wcale biologiczny ojciec...
Ja mam podobne zdanie. tez miałabym gdzieś takiego ojca, który czasem sobie przypomni, że tym ojcem jest albo chce poświrować przed kuplami, że chodzi z dzieckiem raz na ruski rok na spacer i kupuje mu bzdurne zabawki i słodycze, zabiera do mcdonalda.
Mojej kolezanki już prawie były mąż też sobie czasem przypomina, że jest kochającym tatunciem! A jak była jego kolej wzięcia dziecka na weekend to zadzwonił, że jednak nie może wziąć małej, bo musi pracować, a moja siostra widziała go wieczorem w nocy pod sklepem jak chlał z kumplami. Dla mnie też wybór jest jeden- od początku chce być ojcem albo nie.
Stary 2010-04-19, 17:48   #2799
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa a ktory to tc??
23
Stary 2010-04-19, 17:54   #2800
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Śliczneee a zwłaszcza ta bluza z uszkami Ja tez na taką poluję

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
l

anuszka to macie super rodzinke ja bym chciala miec 4 dzieciaczkow jak tylko sytuacja finansowa na to pozwoli
No, można powiedzieć, że jest super, ale było ciężko, oj nawet bardzo ciężko. Oczywiście nie obyło się bez "bez czarnej owcy" w rodzinie czyli mojego brata alkoholika, który w chwili obecnej jest bezdomnym. gdyby nie on, to byłoby fajnie...
Stary 2010-04-19, 17:57   #2801
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kupujecie pościel do wózka? Ja się zastanawiam czy ma sens bo latem gorąco będzie no a zimą to juz może w spacerówce będę wozić i tak się zastanawiam, jak Wy robicie?
W sumie to mam upatrzoną taką: ( z delfinkami zieloną- h16 albo h31)

http://www.allegro.pl/item987603814_...m_poranek.html
Ja mam na razie kocyk polarowy. Na jesien i zime pewnie kupie posciel, albo spiworek.
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Mnie od kilku nocek śnią się moi byli faceci. Wszyscy Ci, którzy byli dla mnie znaczący.

Co noc inny. To jest trauma.
Mi tez sie snil jeden, ale ten najgorszy. W snie byl strasznie milutki.
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
A tak na marginesie, to ostatnio tak ladnie nam sie wyrownalo, ze mamy w watku potwierdzonych:
24 chlopcow
23 dziewczynki
W sumie to jest po rowno bo u mnie na 90 % jest dziewczynka.

HD sliczne ciuszki. Czy ja tez moge prosic o liste wyprawkowa?
Z gory dziekuje.
Stary 2010-04-19, 18:02   #2802
anoxa
Zakorzenienie

lazurowa to to bedzie polowkowe??

anuszka
w rodzinach gdzie jest mniej dzieci tez sa czarne owce nie ma reguły ale za to jak wesolo u was jest gdy nadchodza swieta
Stary 2010-04-19, 18:03   #2803
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
W sumie to jest po rowno bo u mnie na 90 % jest dziewczynka.
Wiele z nas jeszcze nie pisało chyba odnośnie płci oficjalnie.
Ja też niby dziewusia, ale to nic pewnego, więc nie zamieszczam .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:06   #2804
niezawsze
Zakorzenienie

Byly i krazki i zakupy, ale dla mamus i lody tez byly mniam mniam melonowe.

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Dziewczyny ma któraś poduszkę fasolka/kojec? Bo poważnie zastanawiam się nad kupnem... wieczorem mam problem z wygodnym ułożeniem się, podkładam kołdrę pod brzuch, wkładam między nogi.... może poduszka to najlepsze rozwiązanie?
Polecam, nie wyobrazam sobie spania bez mojej podusi z motherhood i pod brzuszek i miedzy nogi jednoczesnie ja klade i spi mi sie cudownie.

Dzis tylko mloda obudzila mnie kopniakami po raz pierwszy

Przepiekne!!
Chyba musze nabyc jakas bluze misiowo bo mnie zazdrosc zzera jak patrze na wasze hd i anoxa!

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:06   #2805
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
hd a drogie buciki byly?

4 funty

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:06   #2806
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
lazurowa to to bedzie polowkowe??

anuszka
w rodzinach gdzie jest mniej dzieci tez sa czarne owce nie ma reguły ale za to jak wesolo u was jest gdy nadchodza swieta
Nie wiem szczerze mówiąc. Byłam już w 20 tc na wizycie.
Stary 2010-04-19, 18:08   #2807
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alutka78 Pokaż wiadomość
HD sliczne ciuszki. Czy ja tez moge prosic o liste wyprawkowa?
Z gory dziekuje.
poproszęmaila na pw

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:18   #2808
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Śliczne ciuszki

Co do ojca bilogicznego, to nie zawsze jest on najlepszy Czlowiek ktory kocha kobiete i jej dziecko dba o nia, pomaga, jest przyniej itd. Sprawdza sie w ekstemalnych sytulacjach, przejmuje sie dzieckiem mozna mu ufac i liczyc....czasem ktos nie musibyc biologicznym ojcem by kochac dziecko nad zycie...
Dobrze ze choc troszke sie poczuwa, moze cos do niego dotarlo, moze robi to bo rodzina mu kaze....z czasem okaze sie jak silne byly jego intencje, jesli bedzie mu zalezalo bedzie dzwoni, dowie sie kiedy masz wizyte, pojdzie na nia nawet nie mowiac ci o tym...sa rozne sposoby by udowodnic ze mu zalezy....poczekaj tobie sie nie spieszy...a lepiej sie upewnic i wiedziec na czym sie stoi...bo nie latwo popelnic blad a pozniej trudno to naprawic....
Ja bym poczekala az pokaze ze mu zalezy na dziecku...
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:18   #2809
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez entertete Pokaż wiadomość
Ja co prawda bez lekarza nic nie kupuje, ale może feminantal N o kt. pisały dziewczyny? Chyba, że jesz bardzo dużo produktów z żelazem. Może warto zrobić wyniki, z tego co pamiętam nie jesz mięsa (ja też) i trudniej nadrobcć naturalnie, bo z roślin gorzej się wchłania (ja do wizyty w czwartek non stop mam zamiar wcinać wszystko co z żelazem, choć nie jestem pewna ile to mi da)
Nie jadam mięsa i między innymi dlatego boję się o to żelazo, ale zamówiłam jednak dzisiaj feminatal z dha, bo boję się, że będzie mnie mdlić po czymś innym tak jak po maternie i tylko wydam pieniądze na darmo. Za to za radą pani w aptece kupiłam jeszcze multiwitaminę z plusza z dodatkiem żelaza

kashha
Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
roztrzepaniec pierwszy raz taki widzę ale podoba mi się ten taki brązowawy właśnie.

ja wczoraj pospacerowałam za wszystkich czasów! ale fajnie było się wreszcie porządnie wyrwać z domu ja ostatnio wklejałam mój brzuchacz w 18tc chyba, więc wrzucę mój teraz z 21tygodnia w porównaniu do Waszych to ja mam maluśki oczywiście
Też patrzą na mnie te brązowawe (piesek i owca), ale owieczka chyba wygra Co do Twojego brzuszka to mój też uparcie nie chciał rosnąć a od kiedy zaliczyłyśmy pełny 24tc z dnia na dzień wydaje się większy

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Ja piszę co myślę. I tyle. Dla mnie ten człowiek nie jest żadnym ojcem.
Nagle świat matki i dziecka zaistniał dla niego po tym, jak Kashha spotkała się z jego rodzicami ( przy czym najpierw ją za to zjechał).
Jest potulnym barankiem, który robi tak, jak mu każą. Bo jest nadal pod opieką rodziców i na ich wychowaniu/ utrzymaniu. Nie wiemy co zadziało się w jego domu po tym spotkaniu. Ale dziwne dla mnie, że właśnie wówczas coś się zmieniło- nie uważasz?

I wydaje mi się właśnie, że kashha nie wie co ma robić, bardzo gubi się we własnych uczuciach i w jego postępowaniu. Nie dziwię się zresztą, bo koleś zagrywa ostro.

Właśnie- tylko, że Maciek z tego co pamiętam nie zmienił zdania sam z siebie... I nie wykazuje zainteresowania z własnej nieprzymuszonej woli.
Jest to dziwne, ale mi na przykład nie wydaje się, że zmiana jest spowodowana tylko gadaniem rodziców. Odkąd rodzice M. dowiedzieli się o mnie i o Misi codziennie przypominają mu jakim to jest idiotą, jak zje**ł sobie życie za przeproszeniem i mimo, że nie chcę nic od niego, ani tym bardziej od nich to jeżdżą po mnie jak po burej szmacie i podobno ku**a i dzi**a to jedne z częściej używanych na mnie określeń, ale póki, co jemu się to nie udziela. A przecież też mieszka z nimi i jest od nich zależny. Nie wydaje mi się żeby dorosły facet mógł diametralnie zmienić zachowanie tylko dlatego, że "tata kazali".

Alguien ten otulacz planuję kupić zamiast rożka(bo jakoś nie specjalnie mi się podobają ) a kocyki to swoją drogą
hd świetne te buciki
Stary 2010-04-19, 18:36   #2810
anoxa
Zakorzenienie

roztrzepaniec ja juz dawno obserwowalam ten otulacz i jak skompletujemy cala wyprawke to wtedy go sobie dokupie ale pozwole np chrzestnej lub chrzestnemu go sprawic
Stary 2010-04-19, 18:38   #2811
niezawsze
Zakorzenienie

Wiecie co, latwo sobie nam tak gdybac co by bylo gdyby to mnie spotkalo. Dobrze, ze krzywda budzi w nas takie emocje, gorzej jakbysmy ja tolerowaly i dawaly przyzwolenie, ale nie wiemy jakbysmy sie zachowaly gdybysmy to my sie znalazly na Kashy miejscu. To jest trudna sytuacja, tak jej tz okazal sie tchorzem i wielkim, ale to wielkim dupkiem, to jest oczywiste. Niestety jak widac Kasha jeszcze cos do niego czuje i nosi jego dziecko, nie mozna tak poprostu przejsc do porzadku dziennego, przestac kochac itp, bo jak same wiecie kocha sie bez wzgledu na wszystko, na dobre i na zle i to nie jest takie proste po prostu sie odciac i odizolowac dzidzie od niego. Ja w zlosci tez bym nie chciala widziec takiego palanta co zostawia mnie w ciazy, ale wiem ze w każdą noc spędzaną samotnie bym tesknila ogromnie i jednoczesnie nienawidzila. Z kazda rozmowa bym sie ludzila, ze moze zmieni zdanie, siebie... przeciez kiedys taki nie byl, pozniej by przychodzila rzeczywistosc i bym tylko myslala jak mu zrobic na zlosc aby o on cierpial jak i ja. To nie jest proste, dlatego nie mozna tez jednoznacznie powiedziec Kashy co robic. Przede wszystkim nie nalezy nastawiac sie, ze wroci, bo zaufanie juz stracil, czas pokaze jakim bedzie ojcem i czy w ogole nim bedzie.

Maciuś
Stary 2010-04-19, 18:38   #2812
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Byly i krazki i zakupy, ale dla mamus i lody tez byly mniam mniam melonowe.
Dzis tylko mloda obudzila mnie kopniakami po raz pierwszy

Przepiekne!!
Chyba musze nabyc jakas bluze misiowo bo mnie zazdrosc zzera jak patrze na wasze hd i anoxa!
heh ciesze sie bo bluzy misiowe rzadza

ale mam ochote na lody a nie chce mi sie jechac do sklepu ale za to jutro sie zaopatrze
Stary 2010-04-19, 18:40   #2813
alutka78
Rozeznanie

Anoxa ja tez pochlaniam ogromne ilosci lodow. To taka moja zachcianka.
Stary 2010-04-19, 18:43   #2814
anoxa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Wiecie co, latwo sobie nam tak gdybac co by bylo gdyby to mnie spotkalo. Dobrze, ze krzywda budzi w nas takie emocje, gorzej jakbysmy ja tolerowaly i dawaly przyzwolenie, ale nie wiemy jakbysmy sie zachowaly gdybysmy to my sie znalazly na Kashy miejscu. To jest trudna sytuacja, tak jej tz okazal sie tchorzem i wielkim, ale to wielkim dupkiem, to jest oczywiste. Niestety jak widac Kasha jeszcze cos do niego czuje i nosi jego dziecko, nie mozna tak poprostu przejsc do porzadku dziennego, przestac kochac itp, bo jak same wiecie kocha sie bez wzgledu na wszystko, na dobre i na zle i to nie jest takie proste po prostu sie odciac i odizolowac dzidzie od niego. Ja w zlosci tez bym nie chciala widziec takiego palanta co zostawia mnie w ciazy, ale wiem ze w każdą noc spędzaną samotnie bym tesknila ogromnie i jednoczesnie nienawidzila. Z kazda rozmowa bym sie ludzila, ze moze zmieni zdanie, siebie... przeciez kiedys taki nie byl, pozniej by przychodzila rzeczywistosc i bym tylko myslala jak mu zrobic na zlosc aby o on cierpial jak i ja. To nie jest proste, dlatego nie mozna tez jednoznacznie powiedziec Kashy co robic. Przede wszystkim nie nalezy nastawiac sie, ze wroci, bo zaufanie juz stracil, czas pokaze jakim bedzie ojcem i czy w ogole nim bedzie.
bardzo madrze napisane...

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

alutka moja tez choc w sumie zawsze lubialam lody ale za to wiekszosc pozaostalych to "niechcianki" tj mieso... nadal go nie moge jesc czy chipsy solone zawsze uwielbialam a teraz blech...
Stary 2010-04-19, 18:44   #2815
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

niezawsze i Amen
hd świetne ciuszki
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:46   #2816
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

A ja się właśnie kilka chwil temu dowiedziałam z wiarygodnego źródła, że Michał chce ze mną zerwać kontakt. Mam się z Nim jutro spotkać...
Jeszcze zaraz ma przyjść koleżanka, a mi się nawet żyć nie chce...
Stary 2010-04-19, 18:47   #2817
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Hej dziewczynki padam jak wyszłam z domu o 11 tak wróciłam o 18 a miałam sie dzisiaj nie przemęczać jutro też troszkę latania mam no ale byłam na oazurkach, zamówiłam komodę i łózeczko jutro łóżeczko do odbioru a komoda albo w piąek albo za 3 tyg. to się jutro okaże
jusdan77 ja kupuję pościel do wózka
no i reszta cytatów poszła się ........rypać nie wiem teraz co komu i na co maiąłm odpisać

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-19, 18:52   #2818
roztrzepaniec989
Rozeznanie

http://www.widelec.org/zdjecie,brzemienna-barbie,867.html
Stary 2010-04-19, 18:56   #2819
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
A ja się właśnie kilka chwil temu dowiedziałam z wiarygodnego źródła, że Michał chce ze mną zerwać kontakt. Mam się z Nim jutro spotkać...
Jeszcze zaraz ma przyjść koleżanka, a mi się nawet żyć nie chce...
Lazurka wiesz sama, ze co ma byc to bedzie po prstu musisz byc silna, najgorsze jest uzaleznienie od faceta, ale i najsilniejsze, wszystko inne mozna jakos zastapic. Staraj sie koncentrowac na sobie i dzidzi

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
No prosze jaka edukacyjna zabawka w koncu musialo cos wyjsc ze zwiazku Barbie&Ken

Maciuś
Stary 2010-04-19, 18:56   #2820
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

roztrzepaniec hahahahaha jak masakra
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości