|
|
#3571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
Dawno mnie tu nie było, ale to przez pracę, sporo obowiązków mi teraz doszło... My za fotografa płacimy 1100zł, w tym 2 sesje plenerowe, ale to po znajomości, inaczej też pewnie byłby problem, pamiętam jak na początku szukaliśmy i jak mnie ceny przerażały.
Kwiaciarnię też mam na leśnym. Tak poza tym to załatwiliśmy USC, garnitur dla TŻ, w poniedziałek idziemy do księdza.
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Raczkowanie
|
Aniall, ostatnio znalazłam zdjęcia panny młodej w białej marynarce... i tak sobie myśle, że to dobry pomysł... za futerkami nie przepadam a coś cieplejszego trzeba mieć na koniec września. A tiulowe też bardzo mi sie podoba
|
|
#3573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Welony robia na pewno w salonie Dominika na Dworcowej, pani miala duzy wybor. A puchaty welon to taki, ktory ma dolna warstwe tiulu dosc dluga, gorna krotsza, a u gory jest gesto udrapowany - przypomina tapir na wlosach. Wiec jak mi pani wpiela go u gory, to wygladalam troche tak, jakbym miala kucyk o gory zwiazany albo maly koczek. Bardzo ladnie w kazdym razie. |
|||
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilismy sobie samochod do slubu, w niedziele jedziemy podpisac umowe -
http://www.warszawyslubne.pl/galeria_M20/m20.html |
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie jestesmy zadowoleni i nikomu nie mowimy, co to za samochod - niech maja niespodzianke. Zwlaszcza moj tata to chyba padnie
|
|
|
|
|
|
#3576 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
właśnie zaczynamy planować nasz ślub i chętnie skorzystam z waszego doświadczenia. Możecie polecić jakąś salę na wesele ok 100 os. Szukam ładnego nie drogiego miejsca najlepiej z hotelem. Z góry dziękuję. |
|
|
|
|
#3577 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Długo się nie odzywałam ale jest tyle spraw na głowie że brakuje czasu. A my w niedzielę byliśmy dokładnie obejrzeć naszą salę weselną. Wstępnie jest już zarezerwowana i znamy wszystkie warunki. Tak nas znajomi straszyli terminami a tu proszę bez problemu. Teraz musimy wybrać menu i wpłacić zadatek
Już nie mogę się doczekać przyszłego roku |
|
|
|
|
#3578 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ratunku.... Macie może jakieś namiary na poradnictwo rodzinne? Byliśmy dziś spisać protokół, dostaliśmy namiar do p. Przybysz ale gdy się dodzwoniłam okazało się, że nie mają terminów wolnych i nie wiem co teraz zrobić.
|
|
|
|
|
#3579 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Może być w Mogilnie?
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Podaje Ci linka do nich - http://www.odziez.info.pl/firma.php?id=68 Teraz juz zamykaja firme, wiec jest wyprzedaz - garniturow do wyboru bylo mnostwo! Moj tata od stu lat szyl garnitury u tego pana i byl bardzo zadowolony (a chodzi do pracy w garniturze, wiec nosi je codziennie). Ceny teraz bardzo przystepne od 150-200 zl, a same marynarki byly nawet tansze.
|
|
|
|
|
#3582 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny. Przed moim ślubem też czerpałam rady z tego forum
![]() Milo, że jeszcze istnieje. Pewnie jeszcze niektore z was poszukują swojej wymarzonej sukni ![]() Wklejam zdjęcie mojej, która już od pewnego czasu wisi w szafie i czeka na nową właścicielkę ![]() Może kogoś natchnie do uszycia sobie takiej samej albo podobnej pozdrawiam Edytowane przez emilka773 Czas edycji: 2010-04-20 o 21:22 |
|
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez karolca Czas edycji: 2010-04-20 o 21:59 |
|
|
|
|
|
#3584 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje za rade
nie jestem jeszcze za bardzo obcykana
|
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Domyśliłam się
|
|
#3586 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3588 |
|
Zadomowienie
|
Carminko, Libro
to jeszcze tylko 3 dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! Carminko przypomnij w którym masz kościele ślub i o której, bo pamiętam, że Libra ma w św. Trójcy. W św. Marku?? Może przejdę się z dzieckiem na spacer
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Rozeznanie
|
Problem z poradnictwem rozwiązany.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, przegladalam sobie strony bydgoskich fotografow i na stronie Piotra Ulanowskiego jest konkurs, w ktorym mozna wygrac profesjonalna sesje zdjeciowa, z makijazem i wlosami. Zobaczcie sobie
http://piotrulanowski.blogspot.com/2...przyjacio.html Trzymam kciuki za Wasze sluby na dniach, oby byla piekna pogoda! |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Przyczajenie
|
W weekend ma być pięknie
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, chodzicie na jakieś lekcje tańca przed ślubem? Możecie polecić jakaś szkołę tańca?
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
Ja się dopiero wybieram... wybrałam szkołę tańca na dworcowej, ale nie pamiętam jak się nazywa. Od znajomych słyszałam że dobrze tam uczą i jest nie drogo...
|
|
|
|
|
#3596 |
|
Raczkowanie
|
tez myślałam o tej szkole
![]() idziesz na normalny kurs tańca czy na specjalne lekcje dla nowożeńców??
|
|
#3597 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam już z panem w tej szkole o indywidualnych lekcjach. Na pierwsze spotkanie umówiłam się wstępnie na 8.05, zobaczymy jak nam pójdzie
Aniaczek w aparcie znalazłam śliczne kolczyki, i tak sobie myślę że bardzo nam by pasowały do tej sukni. Spróbuje Ci je opisać bo nie ma ich niestety na stronie mają około 5 - 6 cm długości jest to kryształ w kształcie łezki na sznureczku z cyrkoni (nie wiem czy sobie to wyobrażasz) ale naprawdę są śliczne. Szukałaś może już butów, ja niestety żadnych różowych nie mogę znaleźć Aniaczek a kiedy masz pierwszą przymiarkę? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurczę, już tylko dwa dni, jak to zleciało. U nas troszkę ponad 2 miesiące, mam nadzieję, że jeśli już mnie nerwy dopadną to też dopiero na 2 dni przed. Trzymam kciuki za Waszą piękną pogodę, tym bardziej, jak planujecie też od razu tą sesję plenerową. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.