![]() |
#3121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wymiankowy mineralny
Kala!
Interesuje mnie korektor nawilżający Morning. Mam do oddania cień Laptop (około 70% sampla) lub cień Silver Spoon ( około 80% sampla) |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Rozeznanie
|
A ja sie przypomne, iz szuka, podkladow EDM Olive fair, Sandy fair, golden fair lub fair, najlepiej w formule semmi-mate, ale niekoniecznie, oby nie matte
![]() ![]() Edytowane przez chrum Czas edycji: 2010-04-18 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 |
Raczkowanie
|
Kala:
Mogę odsypać: In the garden! Laptop! Starlit Silver spoon! - mogę oddać całego sampla Mystic night! Interesują mnie cienie APC ![]() Edytowane przez AbeilleMaja Czas edycji: 2010-04-18 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
dokładam sampla (testowany 1 raz,niewielki ubytek) lumiere cashmere light beige i sampla egm gayle .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | |||
Zakorzenienie
|
Na początek chciałam przeprosić, bo przez pomyłkę nie wykreśliłam cienia silver spoon z mojej „wishlisty” – ten cień już mam, a listę przekleiłam i zapomniałam o usunięciu go
![]() ![]() Cytat:
![]() W razie czego zapraszam na priva – możemy tam to wstępnie ugadać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Podkładów, które Cię interesują niestety nie mam L Znalazłam nazwy cieni tych cieni APC (bo przedtem podałam tylko numerki ![]() 5 to srebrzysty 13 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią 16 - głęboka czerwień złamana fioletem 54 - ciemny ekri (moim zdaniem bardziej jasny brąz ![]() Wszystkie są w słoiczkach po 5 ml – nr 13 i 16 są prawie pełne, nr 5 i 54 – jest na pewno ponad połowę. W razie czego zapraszam na priva – możemy tam to wstępnie ugadać ![]()
![]() |
#3126 |
Zadomowienie
|
Mam do oddania sample EDM:
- pearl mint - korektor lavender - cień Sunset Voyage - podkład medium intensive - rozświetlacz natural - róż once and again Oraz z Rhea cień whisper opal. Szukam pędzli do oczu EDM: - eye blending brush - eye smudge brush - angled brow and liner brush - eye shadow brush Zapraszam ![]()
#3127 |
Raczkowanie
|
Kala! Nie ma problemu. Masz rację jedna próbka to trochę mało aby organizować wymiankę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 |
Raczkowanie
|
Witam,
na wymianę mam: -biochemia-odlewki/odsypki ( wszystkie produkty świeże, przechowywane zgodnie z podanymi na opakowaniu wskazówkami): 1. Dry Flo 2. olej z kocanki, Rokitosol 3. pomarańczowy olejek myjący z BU oraz niewielkie ilości: 4. puder bambusowy (z jedwabiem lub bez) 5. masło Shea 6. mocznik 7. D-pantenol 100% 8. kompozycja witaminowa 9. kompleks silikonowy 10. frakcja sojowa 11. konserwant Rokonsal ND 12. oleje: z nagietka, kokosowy, jojoba, tamanu 13. polysorbate 80 14. lecytyna Sojowa HLB 4 15. kwas L-mlekowy 80% 16. glinka czerwona z algami -Everyday Minerals: 1. puder Natural Reflection Light - odsypka 2. próbki podkładów: - Buttered Tan - Intensive - Neutral - Intensive - Medium Beige Summer - Intensive - Fairly Lihgt - Intensive 3. bronzer Sparkle - próbka 4. pudełeczko z gąbeczką i lusterkiem na wierzchu 5. pędzelek Dome Blending Eye Brush -podkłady innych firm (próbki): 1. EGM - Gayle 2. Lucy Minerals - OCS Fair 3. Lumiere - Light Warm -Cashmere 4. Lumiere - Light Neutral - Veena Velvet 5. LaurEss - Radiant Neutral 6. LaurEss - Radiant Ivory -róże (próbki): 1. Lumiere - Bordeux -różności: 1. podkład mineralny Art Deco nr 4 light beige - odsypka 2. tusz do rzęs Essence no limits power boost - nowy 3. zestaw 5 mini pomadek Yves Rocher - wypróbowane 4. bronzer Bronze Goddes Soft Matte Bronzer Estee Lauder - użyty kilka razy, niewielki ubytek 5. pędzel ścięty do brwi/cieni firmy Inglot (nr 17TL) - użyty kilka razy, wyprany 6. niebieska kosmetyczka z uszami 22cm(dł) x 7cm(szer) x 11cm(wys) z dwiema oddzielnymi przegródkami na suwaki, użyta może 2 razy, wygląda jak nowa 7. okrągła szczotka do układania włosów (średnica 6cm) 8. apteczne pudełeczka na krem 9. malutka kosmetyczka - nowa 10. zalotka Oriflame - nowa 11. brązowa kredka Astor - została połowa 12. turkusowo-zielona kredka Maybelline - użyta może 3 razy 13. brązowo-złota kredka Maybelline - tylko wypróbowana 14. lakier Bourjois biały do końcówek - nieużywany 15. lakier Golden Rose różowy - raz użyty 16. lakier Selene zielony - raz użyty 17. lakier Selene żółty - raz użyty -Essence: 1. nowy pędzelek do różu 2. podwójna kredka CaH szaro-różowa - tylko wypróbowana 3. shimer powder RtP 4. eyeliner DW czarny 5. eyeliner DW szary 6. dużo lakierów użytych 1-2 razy (pomarańczowy C&G, pomarańczowy RtP, szary DW, różowy DW, granatowy DW, resztę dopiszę później ![]() 7. kredka ITW Zulu i jeszcze kilka rzeczy których teraz nie pamiętam ale postaram się szybko uzupełnić ![]() Kolor szary oznacza rezerwację. W zamian interesuje mnie (również niewielkie ilości ![]() -cienie mineralne EDM (wybrane kolory, później uzupełnię listę) -próbki podkładów mineralnych -mydełko Rhassoul -pędzelki -peeling ze skały wulkanicznej -perfumy One oraz In2U Calvin Klein Edytowane przez lenlea Czas edycji: 2010-12-01 o 21:28 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
#3129 |
Wtajemniczenie
|
Lenlea, zapraszam do mnie, może wypatrzysz coś za pędzel fiber optic z SN
![]()
![]() |
#3130 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
z EDM (intensive): olive - olive fair, buff - fair neutral, fairly summer, z Pixie (formuła cover me - próbki w strunie nowe, niektórymi zrobiłam tzw. test paskowy ![]() breena 3, breena 4, calista 3, calista 4, alive 3, ayperi 3 ayperi 4 Edytowane przez alioke Czas edycji: 2010-04-19 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
lenlea, znajdziesz coś u mnie za
5. pomadka EDM missing socks - niewielki ubytek ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Zakorzenienie
|
lumiere już zarezerwowany, zapomniałam napisać. Ale mam jeszcze jednego lumierka, veena velvet odcień light medium beige (zbliżony do gayle) mogę poszperać jeszcze ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Lenlea, coś u mnie w zamian za:
pędzelek Fiber Optic Blush Brush z SN nowy ? Oprócz tego co w wątku mogę odsypać troszkę pudru perłowego ![]()
Bo zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji ![]() Wymienię Razem od 08.07.2009 ![]() Zaręczeni 17.09.2011 ![]() Ślubujemy 06.09.2014 ![]() Edytowane przez Nati_kk Czas edycji: 2010-04-19 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
Zakorzenienie
|
Wymiana z kmb1:
Dla kmb1: Sampel linen - ok. 90% Pół sampla morning Pół sampla multi-intensive Dla mnie: pół sampla dandelios Sampel Jane eyre i troszkę różu time share Wysyłka: polecony ekonomiczny ![]()
#3136 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Niestety nic ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
mam sampel cream z buff'd
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- potwierdzam |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
lenlea cos u mnie?
![]() szczególnie za 13? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post18646581 Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-04-19 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3141 |
Zakorzenienie
|
Wymiana z AbeilleMaja
Dla Ciebie Cienie APC: nr 13 - brąz opalizujący zielenią i czerwienią - połowę słoiczka 5 ml nr 16 - głęboka czerwień złamana fioletem - ok. 5 ml nr 5 - srebrzysty i 54 ciemny ecru - fiolka ok 1,5 ml Rare silk - ok 1/3 sampla Dla mnie: mniej więcej po pół sampla cieni in the garden i mystic night i 0,25 g starlit i laptop. Wysyłka polecony ekonomiczny ![]()
Edytowane przez Kala! Czas edycji: 2010-04-19 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 |
Zakorzenienie
|
Wymienię Bioderma Photoderm AKN Mat SPF 40 NOWA Z KARTONIKIEM -tylko za inny nowy filtr lub coś ekstra
#3145 |
Rozeznanie
|
-dokładam :
-pomadkę EDM Pink Lemonade -raz wypróbowana - odcień różowy, wpadający lekko w fiolet. Wymienie: - -baza pod cienie Heavenly Naturals -użyta 3 razy -kawałek dla braworki - zostało 3/4 pudełka -absolut Champaka z Mazideł - ubytek 18 kropli -mydło afrykańskie z CS - około 1/4 z całego -dla braworki -podkłady Lucy Minerals : Light Medium w formule oryginal, Bisque w f.oryginal, -raz wypróbowane próbki w strunach - leci do unhumblee -podkłady Meow FF - 1 -sleek chartreux, 1-sleek korat, 0-inqquisive korat, 0-inquisive chartreux - nie ruszane próbki w strunach bardzo jasne. -Róż EDM Nick Nack - odsypka - wielkość do uzgodnienia -Podkład EDM FLN - odsypka - wielkość do uzgodnienia -Cień Beach Towel z EDM odsypkę - wielkość do uzgodnienia --Cień Late Checkout z EDM odsypkę - wielkość do uzgodnienia -Smokey Eyeliner z EDM -odsypka wielkość do uzgodnienia -Everyday Bronzer z EDM -próbka 1ml w plastikowej fiolce lub odsypka w strunie -Truffle podkład intensive EDM -próbka 1ml w plastikowej fiolce lub odsypka w strunie -korektor z EDM Multi Tasking - odsypka- wielkosć do uzgodnienia -Krem Multi Fruit z Lure Beauty - próbka w małym słoiczku.- dla Emili biochemiczne: -Glinka Multani Mitti z Mazideł - odsypka (ter.w.06/2012)-dla Emili -Puder bambusowy z jedwabiem z BU- odsypka (term.w.12/2010) dla Emili -Puste kapsułki z niemodyfikowanej żelatyny białe, rozm.00 (0,95ml) - około 100 szt. -baza pod cienie Heavenly Naturals -użyta 3 razy -kawałek dla braworki zarezerwowany - zostało 3/4 pudełka Szukam: -korektora HR Magic nr 2 próbkę lub inny fajny pod oczy. -pędzelków do cieni -azulena z LB i inne produkty pielęgnacji z LB -cieni mineralnych różnych firm -odsypkę korektora sunlight z EDM -hydrolatów w każdej ilości (lawendowy, różany, oczarowy, rumiankowy i inne też) -pielęgnacji z firm mineralnych EGM, Joppa i inne ( olej Emu, odsypkę NTBT i inne). Proszę "krzyczeć" na PW w razie czego, bo nie jestem cały czas na wizażu.[/QUOTE] Edytowane przez Eti_ Czas edycji: 2010-04-20 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany:
* pełnowymiarowy mineralny podkład LaurEss Elemental Radiant Tan * pełnowymiarowy mineralny podkład LaurEss Elemental Radiant Ivory Oba użyte tylko kilka razy. Najchętniej wymienię na Lumiere Fairly Light Neutral Luminesse lub Cashmere.
#3147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3148 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
dokładam swoje: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2296 pozdrowienia!
#3149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3150 |
Raczkowanie
|
moniar 83 chętnie wymienię te podkłady na puder perłowy, napisz tylko do kiedy jest ważny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:31.