![]() |
#901 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Najgorzej jest na ciuchowym. Tam to jest plaga. Nie ma innego wyjscia jak odpisac jakies panience w jej watku bo sie niegdy nie zorientuje, ze odpisalas u siebie. NAwet jak capsem w pierwszym poscie napiszesz, ze odpisujesz tylko u siebie to wszystkie i tak "odpisz u mnie, nie sledze watkow" ![]() Czasami mam wrazenie, ze kosmetyczne w porownaniu do ciuchowego to oaza inteligencji i porzadku ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-04-20 o 10:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
też lubię OT
![]() james, myślisz o powiadamianiu mailem? To też mam wyłączone ![]() Przecież na liście sub widać aktywność w wątkach ![]() ![]() Jeanne90 przecież samemu można podbić swój wątek poza tym to nie konkurs odwiedzin danego wątku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ja mówię, że to konkurs odwiedzin? Po prostu podbite wątki znajdują się na pierwszych stronach forum, przez co są lepiej widoczne i więcej osób je ogląda. Brak organizacji można także zarzucić osobie, której najzwyczajniej w świecie nie chce się odpisać w wątku u drugiej osoby ![]()
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() jakby na to nie patrzeć jest też różnica między "proszę odpisz u mnie" a "odpisz u mnie, bo nie śledzę wątków" [to jest dla mnie równoznaczne z "mam Cię w ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#905 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, mam problem i nie mogę znaleźć informacji i stwierdziłam, że najlepiej tutaj się zapytam Was.
Mam perfum, wystawiłam na wymiankę. Dostałam informacje od Wizażankek, że to podróbka (nie wiedziałam o tym, perfum dostałam jakis czas temu i rzeczywiście po informacjach też twierdzę, że nie jest to oryginał ![]() Czy mogę mieć go na wymiance przy dodaniu informacji że to podrobka? Proszę nie bijcie, że tu się pytam.
#907 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
ano, zgadzam się z Vil, a podejrzenia o to że ktoś chce cudza łapką swój wątej podbijać ... hmmm, do głowy by mi takie coś nie przyszło
![]() ![]() Ja tam takie informacje ignoruję - zapytana u siebie, odpowiadam u siebie - jeden temat - jeden wątek - jedna rozmowa. A z tym skakaniem i cytowaniem, to problem robi się właśnie na dwoch wątkach. Wątek subskrybuje się sam, irytujące powiadomieni amailem mogąbyć wyłączone, a jak sie komuś nie chce sprawdzić odpowiedzi to nie moja sprawa ![]()
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego mam sobie włączać subskrypcję wątku, w którym np. NIC DLA MNIE NIA MA ???? Bo właścicielka wątku coś wypatrzyła u mnie, ale jej się nie chce śledzić wątku, gdzie coś znalazła ? To ja mam później spędzić ileś tam czasu, żeby pousuwać subskrypcję tych wątków ? Absurd. Uważam, że najłatwiej i najbardziej czytelne jest prowadzenie rozmowy w wątku, gdzie się ją rozpoczęło - czyli ja zgłosiłam się do Ciebie, to prowadzimy rozmowę u Ciebie i na odwrót. A wątek jak nisko spadnie podbijam sobie sama. Może to własnie osobom, które piszą po różnych wątkach "odpisz u mnie", "odpisz u mnie" na tym zależy ![]() ![]()
![]() |
#909 | |
perfumove love
|
Cytat:
![]() Nie znoszę "odsubskrybowywać" (tak to się pisze? ![]() ![]() Edytowane przez hathayoga Czas edycji: 2010-04-20 o 16:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Wtajemniczenie
|
Na początku wygodne było pisane tam gdzie rozmowa się zaczeła i tak starałam się robić,ale powiem szczerze,że dla mnie to się nie sprawdza wogole,bo potem ma subskrypcji od *** i musze wyszukiwać odp dla siebie.
Najwygodniejszym rozwiazaniem dla mnie jest wlasnie pisanie na zmiane-czyli via gg itd,bo wtedy przynajmniej nie spedzam czasu na wetrowaniu co mi ktos odp. Bardzo czesto caly dzien nie ma mnie w domu i potem musze przeleciec pare stron aby odszukac odp dla mnie. Na poczatku odpisz u mnie tez mnie wkurzalo,ale po tym jak prowadzilam pare negocjacji jednoczesnie to wlasnie takie "skakanie"po watkach bylo wygodniejsze.
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uważam, że odpisanie u kogoś w wątku jest po prostu kulturalne, bo możemy zaoszczędzić drugiej osobie kłopotu ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |||
Zakorzenienie
|
:
Cytat:
Cytat:
![]() przychodzę do kogoś, zadaje pytanie i nie wymagam, żeby za mną biegał -> dla mnie właśnie tak jest "kulturalnie"
![]() ![]() |
![]() |
#913 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() Jak zależy mi na jakimś kosmetyku, to ja go pilnuje, i ja śledzę kramik gdzie się on znajduje, bo to mnie zalezy. No chyba, że na odpowiedź czekam i czekam i czekam ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
A ja się przyznam od razu,że obojętnie gdzie się toczy rozmowa,kto gdzie komu odpisuje - i tak mam poważne problemy,żeby to wszystko ogarnąć,kiedy tylko zdarza mi się prowadzić więcej niż dwie negocjacje na raz
![]() Nie wiem,jak Wy to robicie? Bo zazwyczaj albo jest cisza,albo się parę osób odzywa na raz (podbijanie działa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie problemem odpisanie w czyimś wątku nie jest ale coś mnie trafia jak osoba mająca w podpisie lub prosząca wszędzie o odpisywanie u niej ,na zadane pytanie w jej wątku nie raczy w ogóle odpowiedzieć(nawet u siebie),bo nic ją nie interesuje.Zauważyłam nawet,że nawet co niektóre wolały edytować pierwszy post dopisując,że tego nie szukają niż odpisać jeden wyraz:nic.
Nie mówiąc już o ciągłym przypominaniu się z prośbami o odpowiedź,po tym jak ktoś prosi o fotki,wymiary lub czas do zastanowienia się i potem cisza. |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, ja znow Was o pomoc prosze
![]() Mianowicie: ugadalam sie z pewna wizazanka na wymiane, Ona miala wysylac jako pierwsza, gdyz nie ma zadnych przekupek. Dzis natomiast napisala do mnie czy moze jednej rzeczy nie wyslac, bo idzie na wesele i jej sie to przyda (a mowa o cieniach do oczu- mialam dostac dwa). Jak dla mnie wymianka ta stracila jakikolwiek sens.... nie chce jednej tylko rzeczy z UK wysylac. Wiem, ze dziewczyna spytala czy to bedzie problem itp, ale po co w ogole ktos wystawia na targowisko cos czego nie chce oddac..... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli ustaliłyście warunki wymiany, wymieniłyście sie adresami i w zasadzie miała już wysyłać to moim zdaniem powinnas ją poinformować,ze czujesz się oszukana i tak sie nie robi.
#919 |
Zakorzenienie
|
Kochane, wpadlam aby uzyskac porade
![]() Bodajze pod koniec marca, ustalilam z pewna wizazanka wymiane. Ma 2 przekupki, wiec umowilysmy sie, iz wysle paczuszke jako pierwsza. Nie przebywa w Polsce, jednak dla mnie nie bylo to problemem. Oczekiwalam na paczuszke i jakos po 2-3 tygodniach dostalam wiadomosc z zapytaniem, czy nie bedzie problemem, jesli wysle paczke po 20 kwietnia, poniewaz wtedy bedzie w Polsce. Oczywiscie zgodzilam sie poczekac. Kilka dni temu wyslalam wiadomosc, czy przesylka w drodze. Dostalam odpowiedz, iz nie jest juz zainteresowana wymianka. Zastanawiam sie nad przekupka, jaka powinnam wystawic? Dodam, iz wymianka byla za buty emu, ktorych teraz juz nie wymienie, ani nie sprzedam, poniewaz jest to zimowe obuwie. Jestem poirytowana, gdyz mialam okazje je wymienic kilka razy, oraz sprzedac na innym portalu, ale trzymalam je dla danej wizazanki.
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2010-05-02 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#920 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kasiu, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
wlasnie waham sie pomiedzy negatywem, a neutralem hmm
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Ja też uważam,że negatyw.Sama jestem wkurzona moimi niektórymi ostatnimi wymianami ( buty z lumpexu z dziurami) czy zakupami NOWYCH perfum ale w połowie zużytych i od piątku postanowiłam,że przestaję być tolerancyjna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S. Mam nadzieję,że nasza wymianka jakoś przełamie tą złą passę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
A neutral to niby za co?
![]() ![]() Podaj nick na BL - chciałabym wiedzieć na kogo uważać.
#925 |
Zakorzenienie
|
Neutral, gdyby sie rozmyśliła po wymianie adresów. No, po jakims kótkim czasei
Ale po tak długim zwodzeniu zwieńczonym bezczelnym " nie jestem zainteresowana" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#927 |
kosmita jakiś normalnie
|
też uważam, że dwa miesiące zwodzenia, po wymianie adresów zakończone odmową, to już nawet nie przesada czy niefrasobliwość, to zwykła, ordynarna, bezczelność i robienie z kogoś głupka (sorry Chloe
![]() ![]()
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
wizazanka ogolnie bardzo mila, po tym jak wyslalam jej zapytanie co z przesylka, dostalam wiadomosc, ze chce zrezygnowac z wymianki, bo 'jej mala zmasakruje buty po jednym spacerze", nie wiem dlaczego o tym wczesniej nie pomyslala, podejrzewam, ze po prostu koniec kwietnia sie zrobil i emu juz raczej potrzebne nie sa, do tego tyle czasu je dla niej trzymalam ;[
podobal sie jej jeszcze u mnie nietoperz i zaproponowala mi balsam, ale ja nie chce balsamu, tylko perfumy ;[ wizazanka to *milka* z bólem serca wystawie jej negatywna przekupke, ale tez juz mam powoli dosc bycia zwodzona, czy oszukiwana, na wiekszosc przymykam oko, ale pewnych rzeczy nie toleruje :/
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#929 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wtedy faktycznie chwilowo zwątpiłam w targowisko ![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
to byl koniec marca, a nie lutego, pomylilam sie w poście
widze, ze zielona oraz ranka wymienialy sie z ta wizazanka i wszystko bylo ok, ja mam jakiegos pecha ostatnio pff ;/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.