Czarna lista targowisko- plotki - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 10:49   #901
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez arrachnee Pokaż wiadomość
to ja też sobie pomarudzę
właśnie, po raz kolejny, zresztą, otrzymałam piękny wpis w wątku:
co za problem subskrypcja się dodaje przecież automatycznie
te wszystkie "odpisz u mnie" to lekceważenia zwykłe -> "zrób za mnie, bo mi się nie chce"
postuluję za każde "odpisz u mnie" O!
Mnie tez to strasznie wkurza. Dla mnie to zwykle lenistwo i brak organizacji. Ja mam wylaczone subskrypcje bo mi skrzynke mailowa zapychaly niezmiernie. Korzystam z Opery a w tym programie dopoki nie zamkne karty to ona bedzie w przegladarce nawet po zamknieciu programu. Czasami mam 4o kart i daje rade, wiec nie rozumiem czemu dla innych to taki problem.
Najgorzej jest na ciuchowym. Tam to jest plaga. Nie ma innego wyjscia jak odpisac jakies panience w jej watku bo sie niegdy nie zorientuje, ze odpisalas u siebie. NAwet jak capsem w pierwszym poscie napiszesz, ze odpisujesz tylko u siebie to wszystkie i tak "odpisz u mnie, nie sledze watkow" .
Czasami mam wrazenie, ze kosmetyczne w porownaniu do ciuchowego to oaza inteligencji i porzadku .

Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Czas edycji: 2010-04-20 o 10:50
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:04   #902
arrachnee
Zakorzenienie

Przekupka: 51 pkt / 100% pozyt.

też lubię OT

james, myślisz o powiadamianiu mailem? To też mam wyłączone
Przecież na liście sub widać aktywność w wątkach co za problem sprawdzić, czy nowy post jest odpowiedzią na nasz

Jeanne90 przecież samemu można podbić swój wątek
poza tym to nie konkurs odwiedzin danego wątku

PUSTAK BLOG
różne wersje lakierów essie
Rossmannowe -40% - zakupy 1 2

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

arrachnee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 11:16   #903
Jeanne90
Zakorzenienie

Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
też lubię OT

Przecież na liście sub widać aktywność w wątkach co za problem sprawdzić, czy nowy post jest odpowiedzią na nasz

Moim zdaniem Targowisko to Targowisko, są wątki plotkowe, dlatego nie rozumiem, po co na kramikach prowadzić offtopy. I potem trzeba się przebijać przez setki postów o głupotach, żeby znaleźć to, co nas interesuje.

A czy ja mówię, że to konkurs odwiedzin? Po prostu podbite wątki znajdują się na pierwszych stronach forum, przez co są lepiej widoczne i więcej osób je ogląda.

Brak organizacji można także zarzucić osobie, której najzwyczajniej w świecie nie chce się odpisać w wątku u drugiej osoby
Stary 2010-04-20, 11:31   #904
arrachnee
Zakorzenienie

przecież wiele osób oglądających, wiele propozycji, to niekoniecznie wiele świetnych wymian
jakby na to nie patrzeć jest też różnica między "proszę odpisz u mnie" a "odpisz u mnie, bo nie śledzę wątków" [to jest dla mnie równoznaczne z "mam Cię w , biegaj za mną"]

PUSTAK BLOG

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

Stary 2010-04-20, 11:43   #905
Konto usunięte

Cytat:
też lubię OT

Ja jestem przywyczajona do swojej przegladarki i powylaczalam wszystko co sie dalo . Jak mam mniej niz 20 kart w przegladarce to sie polapac nie moge bo ich tak malo .
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:57   #906
asix86
Wtajemniczenie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.

Dziewczyny, mam problem i nie mogę znaleźć informacji i stwierdziłam, że najlepiej tutaj się zapytam Was.
Mam perfum, wystawiłam na wymiankę. Dostałam informacje od Wizażankek, że to podróbka (nie wiedziałam o tym, perfum dostałam jakis czas temu i rzeczywiście po informacjach też twierdzę, że nie jest to oryginał).
Czy mogę mieć go na wymiance przy dodaniu informacji że to podrobka?

Proszę nie bijcie, że tu się pytam.
Stary 2010-04-20, 13:31   #907
misianka
kosmita jakiś normalnie

Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.

ano, zgadzam się z Vil, a podejrzenia o to że ktoś chce cudza łapką swój wątej podbijać ... hmmm, do głowy by mi takie coś nie przyszło
Ja tam takie informacje ignoruję - zapytana u siebie, odpowiadam u siebie - jeden temat - jeden wątek - jedna rozmowa. A z tym skakaniem i cytowaniem, to problem robi się właśnie na dwoch wątkach.
Wątek subskrybuje się sam, irytujące powiadomieni amailem mogąbyć wyłączone, a jak sie komuś nie chce sprawdzić odpowiedzi to nie moja sprawa

Kot też człowiek. Zazwyczaj zresztą bardziej.
misianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 15:31   #908
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Jeanne90 Pokaż wiadomość
A ja nie rozumiem tego "psioczenia" na prośby o "odpisz u mnie". Jeżeli składam dużo propozycji w wielu wątkach, to faktycznie ciężko jest śledzić wszystkie. Subskrypcja zostaje, ale trzeba się przebijać przez posty dotyczące innych wymian i - co mnie wkurza niemiłosiernie - ogromne offtopy. W dodatku, jeśli ktoś składa Ci propozycję, to Ty musisz zajrzeć do jego wątku, żeby zobaczyć, co tam ma ciekawego. I chyba dużo wygodniej jest odpisać w tym właśnie wątku, np. poprzez cytowanie, niż wracać do swojego i kopiować tam opisy rzeczy, które nam się spodobały?
Moim zdaniem osoby, które żądają, żeby rozmowa toczyła się tylko u nich w temacie chcą, żeby poprzez te wiadomości podbijało im się wątek.
Absolutnie się z tym nie zgadzam Nie podobają mi się hasła typu "odpisz u mnie" bo:
Dlaczego mam sobie włączać subskrypcję wątku, w którym np. NIC DLA MNIE NIA MA ???? Bo właścicielka wątku coś wypatrzyła u mnie, ale jej się nie chce śledzić wątku, gdzie coś znalazła ? To ja mam później spędzić ileś tam czasu, żeby pousuwać subskrypcję tych wątków ? Absurd.

Uważam, że najłatwiej i najbardziej czytelne jest prowadzenie rozmowy w wątku, gdzie się ją rozpoczęło - czyli ja zgłosiłam się do Ciebie, to prowadzimy rozmowę u Ciebie i na odwrót.

A wątek jak nisko spadnie podbijam sobie sama. Może to własnie osobom, które piszą po różnych wątkach "odpisz u mnie", "odpisz u mnie" na tym zależy Nie wnikam w to, ale jestem za porządkiem, a nie za bałaganem
Stary 2010-04-20, 15:43   #909
hathayoga
perfumove love

Przekupka: 260 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Mariola13 Pokaż wiadomość
Absolutnie się z tym nie zgadzam Nie podobają mi się hasła typu "odpisz u mnie" bo:
Dlaczego mam sobie włączać subskrypcję wątku, w którym np. NIC DLA MNIE NIA MA ???? Bo właścicielka wątku coś wypatrzyła u mnie, ale jej się nie chce śledzić wątku, gdzie coś znalazła ? To ja mam później spędzić ileś tam czasu, żeby pousuwać subskrypcję tych wątków ? Absurd.

Uważam, że najłatwiej i najbardziej czytelne jest prowadzenie rozmowy w wątku, gdzie się ją rozpoczęło - czyli ja zgłosiłam się do Ciebie, to prowadzimy rozmowę u Ciebie i na odwrót.
Amen

Nie znoszę "odsubskrybowywać" (tak to się pisze? ) wątków, w którym napisałam jedynie "dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam". Po co? Gdyby zależało ci na wymianie ze mną, spojrzałabyś, czy ci nie odpisałam... I zacytować łatwiej i rozmowa bardziej klarowna. No ale ja nie piszę w 100 wątkach "coś u mnie?", więc dla mnie nie jest to problemem

Kosmetyki

Wish

Edytowane przez hathayoga
Czas edycji: 2010-04-20 o 16:00
hathayoga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:20   #910
uzunia
Wtajemniczenie

Na początku wygodne było pisane tam gdzie rozmowa się zaczeła i tak starałam się robić,ale powiem szczerze,że dla mnie to się nie sprawdza wogole,bo potem ma subskrypcji od *** i musze wyszukiwać odp dla siebie.

Najwygodniejszym rozwiazaniem dla mnie jest wlasnie pisanie na zmiane-czyli via gg itd,bo wtedy przynajmniej nie spedzam czasu na wetrowaniu co mi ktos odp. Bardzo czesto caly dzien nie ma mnie w domu i potem musze przeleciec pare stron aby odszukac odp dla mnie.

Na poczatku odpisz u mnie tez mnie wkurzalo,ale po tym jak prowadzilam pare negocjacji jednoczesnie to wlasnie takie "skakanie"po watkach bylo wygodniejsze.

NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289

uzunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 17:33   #911
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
przecież wiele osób oglądających, wiele propozycji, to niekoniecznie wiele świetnych wymian
A propos czego to napisałaś, bo nie wiem?

Uważam, że odpisanie u kogoś w wątku jest po prostu kulturalne, bo możemy zaoszczędzić drugiej osobie kłopotu I jeżeli nic się u tej osoby nie widzi, to można to napisać i od razu odsubskrybować, jak się to robi od razu i systematycznie to nie ma potem bałaganu w subskrypcjach Dla mnie pisanie na zmianę - raz w tym wątku raz w tym - nie jest wielkim problemem, A jeśli ktoś nie chce skakać po wątkach, to można post z pierwszą odpowiedzią - czy w ogóle się coś podoba - napisać w wątku u kogoś innego, a dalszą rozmowę prowadzić już w jednym wątku
Stary 2010-04-20, 17:47   #912
arrachnee
Zakorzenienie

Cytat:
A propos czego to napisałaś, bo nie wiem?
:
Cytat:
Po prostu podbite wątki znajdują się na pierwszych stronach forum, przez co są lepiej widoczne i więcej osób je ogląda.
Cytat:

A wątek jak nisko spadnie podbijam sobie sama. Może to własnie osobom, które piszą po różnych wątkach "odpisz u mnie", "odpisz u mnie" na tym zależy Nie wnikam w to, ale jestem za porządkiem, a nie za bałaganem
się zgadzam

przychodzę do kogoś, zadaje pytanie i nie wymagam, żeby za mną biegał -> dla mnie właśnie tak jest "kulturalnie"

PUSTAK BLOG

Cytat:
Napisane przez vadi
patyk jest uniwersalny

Stary 2010-04-20, 18:27   #913
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez misianka Pokaż wiadomość
ano, zgadzam się z Vil, a podejrzenia o to że ktoś chce cudza łapką swój wątej podbijać ... hmmm, do głowy by mi takie coś nie przyszło
Ja tam takie informacje ignoruję - zapytana u siebie, odpowiadam u siebie - jeden temat - jeden wątek - jedna rozmowa. A z tym skakaniem i cytowaniem, to problem robi się właśnie na dwoch wątkach.
Wątek subskrybuje się sam, irytujące powiadomieni amailem mogąbyć wyłączone, a jak sie komuś nie chce sprawdzić odpowiedzi to nie moja sprawa
oczywiście tradycyjny już

Cytat:

zgadzam się w 100%

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
Amen

Nie znoszę "odsubskrybowywać" (tak to się pisze? ) wątków, w którym napisałam jedynie "dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam". Po co? Gdyby zależało ci na wymianie ze mną, spojrzałabyś, czy ci nie odpisałam... I zacytować łatwiej i rozmowa bardziej klarowna. No ale ja nie piszę w 100 wątkach "coś u mnie?", więc dla mnie nie jest to problemem
trafiłaś w sedno słowo, ja czasem odnoszę wrażenie , że to odbywa na zasadzie "kopiuj - wklej" w/w zdania, w -nastu wątkach, mając w podpisie oczywiście "odpisz u mnie"

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
:

się zgadzam

przychodzę do kogoś, zadaje pytanie i nie wymagam, żeby za mną biegał -> dla mnie właśnie tak jest "kulturalnie"
tak, to jest kulturalnie
Jak zależy mi na jakimś kosmetyku, to ja go pilnuje, i ja śledzę kramik gdzie się on znajduje, bo to mnie zalezy.
No chyba, że na odpowiedź czekam i czekam i czekam ale i wtedy też nie ma problemu, wątek odsubskrybuje i po kłopocie
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:02   #914
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

A ja się przyznam od razu,że obojętnie gdzie się toczy rozmowa,kto gdzie komu odpisuje - i tak mam poważne problemy,żeby to wszystko ogarnąć,kiedy tylko zdarza mi się prowadzić więcej niż dwie negocjacje na raz
Nie wiem,jak Wy to robicie?
Bo zazwyczaj albo jest cisza,albo się parę osób odzywa na raz (podbijanie działa mnie to rozkłada

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 19:05   #915
misianka
kosmita jakiś normalnie

Cytat:
Napisane przez mhm0808 Pokaż wiadomość
A ja się przyznam od razu,że obojętnie gdzie się toczy rozmowa,kto gdzie komu odpisuje - i tak mam poważne problemy,żeby to wszystko ogarnąć,kiedy tylko zdarza mi się prowadzić więcej niż dwie negocjacje na raz
Nie wiem,jak Wy to robicie?
Bo zazwyczaj albo jest cisza,albo się parę osób odzywa na raz (podbijanie działa mnie to rozkłada
No mnie właśnie pomaga prowadzenie rozmowy na jednym wątku, jak kogoś zaczepiam, to nawet jak mi odpisze u mnie, to proszę o dalszą rozmowę na jej wątku - jakoś potem na zasubskrybowanych łatwiej mi skojarzyć osoba-rzecz negocjowana. Ale to ja, nie mówię że każdemu pomoże

Stary 2010-04-20, 21:28   #916
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Dla mnie problemem odpisanie w czyimś wątku nie jest ale coś mnie trafia jak osoba mająca w podpisie lub prosząca wszędzie o odpisywanie u niej ,na zadane pytanie w jej wątku nie raczy w ogóle odpowiedzieć(nawet u siebie),bo nic ją nie interesuje.Zauważyłam nawet,że nawet co niektóre wolały edytować pierwszy post dopisując,że tego nie szukają niż odpisać jeden wyraz:nic.
Nie mówiąc już o ciągłym przypominaniu się z prośbami o odpowiedź,po tym jak ktoś prosi o fotki,wymiary lub czas do zastanowienia się i potem cisza.
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-25, 17:57   #917
chrum
Rozeznanie

Hej dziewczyny, ja znow Was o pomoc prosze
Mianowicie: ugadalam sie z pewna wizazanka na wymiane, Ona miala wysylac jako pierwsza, gdyz nie ma zadnych przekupek. Dzis natomiast napisala do mnie czy moze jednej rzeczy nie wyslac, bo idzie na wesele i jej sie to przyda (a mowa o cieniach do oczu- mialam dostac dwa). Jak dla mnie wymianka ta stracila jakikolwiek sens.... nie chce jednej tylko rzeczy z UK wysylac. Wiem, ze dziewczyna spytala czy to bedzie problem itp, ale po co w ogole ktos wystawia na targowisko cos czego nie chce oddac..... :/
Stary 2010-04-25, 18:49   #918
uzunia
Wtajemniczenie

Jeśli ustaliłyście warunki wymiany, wymieniłyście sie adresami i w zasadzie miała już wysyłać to moim zdaniem powinnas ją poinformować,ze czujesz się oszukana i tak sie nie robi.

NEW~!!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post25471289

uzunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-01, 23:31   #919
Chloestic
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Kochane, wpadlam aby uzyskac porade

Bodajze pod koniec marca, ustalilam z pewna wizazanka wymiane. Ma 2 przekupki, wiec umowilysmy sie, iz wysle paczuszke jako pierwsza.
Nie przebywa w Polsce, jednak dla mnie nie bylo to problemem. Oczekiwalam na paczuszke i jakos po 2-3 tygodniach dostalam wiadomosc z zapytaniem, czy nie bedzie problemem, jesli wysle paczke po 20 kwietnia, poniewaz wtedy bedzie w Polsce. Oczywiscie zgodzilam sie poczekac.

Kilka dni temu wyslalam wiadomosc, czy przesylka w drodze. Dostalam odpowiedz, iz nie jest juz zainteresowana wymianka.

Zastanawiam sie nad przekupka, jaka powinnam wystawic?

Dodam, iz wymianka byla za buty emu, ktorych teraz juz nie wymienie, ani nie sprzedam, poniewaz jest to zimowe obuwie. Jestem poirytowana, gdyz mialam okazje je wymienic kilka razy, oraz sprzedac na innym portalu, ale trzymalam je dla danej wizazanki.

Edytowane przez Chloestic
Czas edycji: 2010-05-02 o 14:19
Chloestic jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-02, 00:18   #920
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Chloestic Pokaż wiadomość
Kochane, wpadlam aby uzyskac porade

Bodajze pod koniec lutego, ustalilam z pewna wizazanka wymiane. Ma 2 przekupki, wiec umowilysmy sie, iz wysle paczuszke jako pierwsza.
Nie przebywa w Polsce, jednak dla mnie nie bylo to problemem. Oczekiwalam na paczuszke i jakos po 2-3 tygodniach dostalam wiadomosc z zapytaniem, czy nie bedzie problemem, jesli wysle paczke po 20 kwietnia, poniewaz wtedy bedzie w Polsce. Oczywiscie zgodzilam sie poczekac.

Kilka dni temu wyslalam wiadomosc, czy przesylka w drodze. Dostalam odpowiedz, iz nie jest juz zainteresowana wymianka.

Zastanawiam sie nad przekupka, jaka powinnam wystawic?

Dodam, iz wymianka byla za buty emu, ktorych teraz juz nie wymienie, ani nie sprzedam, poniewaz jest to zimowe obuwie. Jestem poirytowana, gdyz mialam okazje je wymienic kilka razy, oraz sprzedac na innym portalu, ale trzymalam je dla danej wizazanki.
Negatyw .
Kasiu, .
Stary 2010-05-02, 00:34   #921
Chloestic
Zakorzenienie

wlasnie waham sie pomiedzy negatywem, a neutralem hmm
Stary 2010-05-02, 08:34   #922
Zielona30
Zakorzenienie

Przekupka: 147 pkt / 100% pozyt.

Ja też uważam,że negatyw.Sama jestem wkurzona moimi niektórymi ostatnimi wymianami ( buty z lumpexu z dziurami) czy zakupami NOWYCH perfum ale w połowie zużytych i od piątku postanowiłam,że przestaję być tolerancyjna
Zielona30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 09:13   #923
mhm0808
Obcy 8 pasażer Nostromo

Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Ja też uważam,że negatyw.Sama jestem wkurzona moimi niektórymi ostatnimi wymianami ( buty z lumpexu z dziurami) czy zakupami NOWYCH perfum ale w połowie zużytych i od piątku postanowiłam,że przestaję być tolerancyjna
Ja się mogę podpisać pod tym Ostatnio to jakaś czarna seria u mnie
P.S. Mam nadzieję,że nasza wymianka jakoś przełamie tą złą passę

mhm0808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 09:20   #924
Mariola13
Zakorzenienie

Przekupka: 192 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
wlasnie waham sie pomiedzy negatywem, a neutralem hmm
A neutral to niby za co? Może za to, że zwodziła Cię i sama musiałaś się dopytywać ?
Podaj nick na BL - chciałabym wiedzieć na kogo uważać.
Stary 2010-05-02, 11:15   #925
vilandra
Zakorzenienie

Przekupka: 107 pkt / 100% pozyt.

Neutral, gdyby sie rozmyśliła po wymianie adresów. No, po jakims kótkim czasei
Ale po tak długim zwodzeniu zwieńczonym bezczelnym " nie jestem zainteresowana" NEG I nick ku przestrodze
vilandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 12:36   #926
aga79
Zakorzenienie

Przekupka: 124 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez vilandra Pokaż wiadomość
Neutral, gdyby sie rozmyśliła po wymianie adresów. No, po jakims kótkim czasei
Ale po tak długim zwodzeniu zwieńczonym bezczelnym " nie jestem zainteresowana" NEG I nick ku przestrodze
Nie ma co się cackać Zgadzam się z Vil
Stary 2010-05-02, 13:40   #927
misianka
kosmita jakiś normalnie

też uważam, że dwa miesiące zwodzenia, po wymianie adresów zakończone odmową, to już nawet nie przesada czy niefrasobliwość, to zwykła, ordynarna, bezczelność i robienie z kogoś głupka (sorry Chloe), negatyw i tyle I też jestem ciekawa która to gwiazdeczka

Stary 2010-05-02, 13:57   #928
Chloestic
Zakorzenienie

wizazanka ogolnie bardzo mila, po tym jak wyslalam jej zapytanie co z przesylka, dostalam wiadomosc, ze chce zrezygnowac z wymianki, bo 'jej mala zmasakruje buty po jednym spacerze", nie wiem dlaczego o tym wczesniej nie pomyslala, podejrzewam, ze po prostu koniec kwietnia sie zrobil i emu juz raczej potrzebne nie sa, do tego tyle czasu je dla niej trzymalam ;[

podobal sie jej jeszcze u mnie nietoperz i zaproponowala mi balsam, ale ja nie chce balsamu, tylko perfumy ;[

wizazanka to *milka*

z bólem serca wystawie jej negatywna przekupke, ale tez juz mam powoli dosc bycia zwodzona, czy oszukiwana, na wiekszosc przymykam oko, ale pewnych rzeczy nie toleruje :/
Stary 2010-05-02, 14:02   #929
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zielona30 Pokaż wiadomość
Od razu przypomina mi się moja wymianka na nową torebkę w idealnym stanie, która była tak brudna w środku, że miałam odruch wymiotny i wyrzuciłam ją do śmieci, bo nawet wstyd by mi było ją oddać komuś za darmo
Wtedy faktycznie chwilowo zwątpiłam w targowisko

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
wizazanka ogolnie bardzo mila, po tym jak wyslalam jej zapytanie co z przesylka, dostalam wiadomosc, ze chce zrezygnowac z wymianki, bo 'jej mala zmasakruje buty po jednym spacerze", nie wiem dlaczego o tym wczesniej nie pomyslala, podejrzewam, ze po prostu koniec kwietnia sie zrobil i emu juz raczej potrzebne nie sa, do tego tyle czasu je dla niej trzymalam ;[

podobal sie jej jeszcze u mnie nietoperz i zaproponowala mi balsam, ale ja nie chce balsamu, tylko perfumy ;[

wizazanka to *milka*

z bólem serca wystawie jej negatywna przekupke, ale tez juz mam powoli dosc bycia zwodzona, czy oszukiwana, na wiekszosc przymykam oko, ale pewnych rzeczy nie toleruje :/
Też jestem za negatywem. Sama mam czasem jakieś przemyśliwania i pokusę, żeby wycofać się z wymianki bo coś tam albo zwyczajnie żal się rozstać , ale zasady to zasady Jak adresy wymienione nie ma bata, potulnie idę na pocztę

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-02, 14:24   #930
Chloestic
Zakorzenienie

to byl koniec marca, a nie lutego, pomylilam sie w poście

widze, ze zielona oraz ranka wymienialy sie z ta wizazanka i wszystko bylo ok, ja mam jakiegos pecha ostatnio pff ;/
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości