Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 12:37   #2941
hd2005
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Nareszcie was nadrobiłam
Laski co z tymi telefonami ? hd, niezawsze, anoxa ???jesteście tu codziennie i na bieżąco....
Chciałabym już mieć telefon w razie czego do jakiejś ochotniczki
Kochane, bardzo dziękuję za nominację ale nie będę najlepszym pośrednikiem.

Termin mam na 28 lipca.
Planowana cc będzie pewnie w połowie lipca
Niestety w związku z mięśniakiem grozi mi wcześniejszy poród

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
hd dziękuję baaaardzo za maila!!! bardzo mi pomogłaś, bo mój mąż przed rozpoczęciem zakupów kazał mi zrobić właśnie taką listę chyba w środę przejedziemy się do starych babic do hurtowni i zrobimy większość zakupów...nie ma na co czekać.
cieszę się, ze mogłam pomóc

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

axona - już zapisałam Twój numer

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:46   #2942
Carmena_
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV

anoxa ja również zapisałam

maleństwo
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:47   #2943
papeteria
Zakorzenienie

anoxa już zapisuje
dzidzia zapisuje laktator
lazurowa napewno sie przyda
carmena to było dawno wiec jak piszesz sporo się zmieniło, twojemu kumplowi się udało to i akurat może tobie super by było

ciekawe co u eleonoremio ,jaszczki ?
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:47   #2944
kashha
Zadomowienie

Serduszko podpowiada mi, że powinnam się od M trzymać jak najdalej. Znam jego i znam siebie. Wiem, że może tak być, że jak coś mu nie wyjdzie będzie chciał wrócić... miałam już kiedyś próbkę takiego zachowania i niestety mu uległam, a dziś wiem, że ciągle nie ma we mnie dość siły żeby mu nie ulec...
Z drugiej strony jest dziecko które potrzebuje ojca i jeśli mu go zabiorę to kiedyś największy żal będzie miało do mnie bo ja nie pozwoliłam/ nie chciałam...
Rozmawiałam z moją panią psycholog i niestety ta sytuacja która jest ma to do siebie, że cokolwiek byśmy z nią nie zrobili i tak będzie źle... bez względu na to, czy będzie to powrót do siebie czy się rozejdziemy na dobre... i każde pójdzie w swoją stronę. Tak naprawdę dla mnie nie ma innych rozwiązań... tak jak pisała wczoraj dzidzia nie mam ochoty wysłuchiwać opowieści o cioci (dziewczynie) M która jest taka fajna... także w 100% zgadzam się z tą wypowiedzią dzidzi.
Pamiętam jak się poznawałyśmy i opowiadałam Wam o Maćku, wiele z Was "broniło go" mówiąc że potrzebuje czasu, że jeszcze wszystko zrozumie, mnie już wtedy się wydawało, że zanim on dojrzeje to będzie za późno. Od tamtej pory minęło 5-6 miesięcy bo tyle trwa moja ciąża... on mówi, że zrozumiał, że chce w tym uczestniczyć... ale nie ma już z żadnej strony aprobaty tego nikt nie mówi kashha mówiłyśmy ci, że jeszcze wszystko się ułoży... raczej są głosy, że to nie ma sensu, że nie mógł tak szybko zrozumieć. Ja to wszystko rozumiem, tylko że mnie naprawdę wydaje się, że jest za późno...

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:51   #2945
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Jakby coś to mój nr możecie sobie zapisać: 691 88 15 14.

Stary 2010-04-20, 12:56   #2946
kashha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja już chyba nie rozumiem. Najpierw mówisz, że się mało interesuje jako ojciec dziecka... teraz chce iść na spacer to piszesz, że po co teraz, że będzie chodził jak dziecko się urodzi. No to wychodzi na to, ze wcale nie musi się interesować dzieckiem póki jest nienarodzone, tak wynika z tego postu.
Musisz rozgraniczyć gdzie jest on jako ojciec a gdzie jako Twój partner.
Może po częsci rodzice mu przegadali, może Twoje rozmowy coś dały, może sam dojrzał, a może nawet ta dziewczyna ogarnęła mu w głowie by skoro dziecko zrobił to się nim zainteresował.
I nie rozumiem że ta sytuacja jest chora. Wielu ludzi się rozchodzi mając już dzieci, wtedy i tatuś i mamusia szukają sobie nowych partnerów i dziecko ma świadomość, że rodzice się nie kochają a łączy ich jedynie wspólna miłość do niego.
Piszesz, że jak dziecko ma zaakceptować tamtą laskę, ano tak samo jak i zaakceptuje Twojego chłopaka, męża czy partnera, którego prędzej czy później sobie znajdziesz.
Twój ex skoro nie miał ochoty być z Tobą to odszedł i znalazł sobie nową dziewczynę, to, że okazało się, że jesteś w ciąży nie zmieniło niczego, przecież nie można faceta "łapać" na dziecko. Miał wrócić do ciebie i udawać, że jest szczęśliwy bo wyszło jak wyszło?
Ja rozumiem Twój ból bo chciałabyś małemu/małej stworzyć " normalny " dom, dla dziecka, które świat poznaje wszystko co je otacza jest normalne i naturalne.
Nie chcę Ciebie tutaj atakować broń boże ale uważam, że nie do końca wiesz czego od niego oczekujesz a jeśli wiesz to chyba zbyt wiele wymagasz, skoro nie chce być z Tobą nie znaczy, że ma nie być z dzieckiem.
Siala dla mnie minął już poprostu czas kiedy chciałam jego opieki w czasie ciąży. Nauczyłam się liczyć sama na siebie... mam wokół siebie garstkę najbliższych, najbardziej oddanych przyjaciół, rodzinkę która koło mnie skacze, zdążyłam sobie to wszystko poukładać za te kilka miesięcy, a teraz on przychodzi i delikatnie mówiąc robi mi bałagan z tym co z trudem zdążyłam poukładać
Tak jak pisałam każda decyzja jest zła... nie ma dobrych rozwiązań.
I jeszcze jedno, niech on sobie ma dziewczynę, żonę, partnerkę kogokolwiek... ona będzie z facetem dla mnie wyjątkowym... ale wara jej od mojego dziecka...

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 12:58   #2947
Carmena_
Raczkowanie

papeteria tyle że ja się muszę z tym liczyć co jeśli mieszkanie mi przydzielą po porodzie, a wtedy w akcie urodzenia będzie mój Tż, i wówczas moje kryteria się zmieniają i idę na początek kolejki kurde, sama nie wiem co zrobić.

lazurowa zapisane

ja dziewczęta idę do pracy nie rozpisujcie się tam za bardzo :P

maleństwo

Edytowane przez Carmena_
Czas edycji: 2010-04-20 o 13:06
Carmena_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:05   #2948
ola_k11
Zadomowienie

Nudzi mi się dziś...
wstawiłam pranie, w TV nic nie ma, na książkę nie mam ochoty, na necie nie chce mi się siedzieć, sprzątać nie mam ochoty (zreszta w sumie jest posprzątane, przydałoby się odkurzyć ale boli mnie kręgosłup)...
zaczynam tęsknić za pracą...
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:16   #2949
bassienkaw
Zakorzenienie

Kochana kto się wymieni jeszcze telefonem? Fajnie by było mieć kilka w swojej komórce i móc napisać w przypadku jakiś problemów czy coś... Czy w razie porodu i innych pierdółek Jakby ktoś chciał mi podać swój nr telefonu to ja na PW poproszę, by nei było, że tak na forum...

Ja byłam z tatą odebrać laptopa bo zamówiłam przez allegro, ale się cieszę. Wkońcu też wezmę się za pisanie pracy magisterskiej, najwyższa pora... dzisiaj Damian ma mi wszystko skonfigurować...

Swoją drogą robię dzisiaj danie z kiełbaski, z groszkiem, cebulką i sokiem pomidorowym... będzie podawane z ryżem, ciekawe jak wyjdzie... tanie, szybkie i mam nadzieję, że pyszne

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:21   #2950
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Basiu a co ze spotkaniem? Może jakaś konkretna propozycja?
Stary 2010-04-20, 13:29   #2951
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Ten wózeczek na 90% będzie mój. Jak Wam się podoba?
http://www.e-wozki.pl/skleproan/alle...a/roan_550.jpg
Bardzo ładny, w ogóle Roany mi się podobały ale szukałam czegoś tańszego i podobnego

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość

Ta pierwsza mi się podoba Ja dziś oglądałam w sklepie, ale nic nie wybrałam. A jak myślicie, nie może być piżama do szpitala (nie chodzi mi o poród), nienawidzę koszul
Zależy chyba od szpitala bo u nas nie wolno nawet majtek nosić, tylko koszulka i wkład poporodowy niewygodne to i chodzi się jak pingwin Z tego co pamiętam to krzyczeli jak ktoś majty miał..." bo musi się wietrzyć..."
jusdan77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:30   #2952
jaszczka
Zadomowienie

Witam brzuszki w ten słoneczny dzionek

na 2.20 (u was 3.20) idę do lekarza, zobaczymy czy da mi to zwolnienie, czy nie... jak nie da to chyba będę musiała się zwolnić, albo dać zwolnić... dowiadywałam się i nawet w przypadku zwolnienia nie przepadną mi żadne urlopy macierzyńskie i inne "pomoce" spoleczne, także chyba nie będzie tak źle... zresztą do początku urlopu macierzyńskiego zostało mi tylko 9 tygodni ech już się nie mogę doczekać.... może jeszcze z tydzień pociągnę w pracy, ale zaczyna mi być serio niewygodnie...
no cóż, trzymajcie za mnie kciuki, bo jakoś tak strasznie podenerwowana jestem tą całą sytuacją i mam stresa wogóle... znając życie pewnie się pobeczę u tego lekarza - tak mi ostatnio hormony szaleją, że nie umiem łez powstrzymać

ps. anoxa i lazurowa - dzięki za numery, zapisałam tak na wszelki wypadek
ps2. hd wysyłam ci mojego mejla na pw, jakbyś mogła jeszcze mi podesłać tą listę to byłabym baaardzo dźwięczna
Stary 2010-04-20, 13:31   #2953
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
dobra ja wam moge w razie "w" swoj napisac bede rezerwowa a na glowna proponuje niezawsze
510 354 994
Zapisałam

Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Serduszko podpowiada mi, że powinnam się od M trzymać jak najdalej. Znam jego i znam siebie. Wiem, że może tak być, że jak coś mu nie wyjdzie będzie chciał wrócić... miałam już kiedyś próbkę takiego zachowania i niestety mu uległam, a dziś wiem, że ciągle nie ma we mnie dość siły żeby mu nie ulec...
Z drugiej strony jest dziecko które potrzebuje ojca i jeśli mu go zabiorę to kiedyś największy żal będzie miało do mnie bo ja nie pozwoliłam/ nie chciałam...
Rozmawiałam z moją panią psycholog i niestety ta sytuacja która jest ma to do siebie, że cokolwiek byśmy z nią nie zrobili i tak będzie źle... bez względu na to, czy będzie to powrót do siebie czy się rozejdziemy na dobre... i każde pójdzie w swoją stronę. Tak naprawdę dla mnie nie ma innych rozwiązań... tak jak pisała wczoraj dzidzia nie mam ochoty wysłuchiwać opowieści o cioci (dziewczynie) M która jest taka fajna... także w 100% zgadzam się z tą wypowiedzią dzidzi.
Pamiętam jak się poznawałyśmy i opowiadałam Wam o Maćku, wiele z Was "broniło go" mówiąc że potrzebuje czasu, że jeszcze wszystko zrozumie, mnie już wtedy się wydawało, że zanim on dojrzeje to będzie za późno. Od tamtej pory minęło 5-6 miesięcy bo tyle trwa moja ciąża... on mówi, że zrozumiał, że chce w tym uczestniczyć... ale nie ma już z żadnej strony aprobaty tego nikt nie mówi kashha mówiłyśmy ci, że jeszcze wszystko się ułoży... raczej są głosy, że to nie ma sensu, że nie mógł tak szybko zrozumieć. Ja to wszystko rozumiem, tylko że mnie naprawdę wydaje się, że jest za późno...
Cytat:
Napisane przez kashha Pokaż wiadomość
Siala dla mnie minął już poprostu czas kiedy chciałam jego opieki w czasie ciąży. Nauczyłam się liczyć sama na siebie... mam wokół siebie garstkę najbliższych, najbardziej oddanych przyjaciół, rodzinkę która koło mnie skacze, zdążyłam sobie to wszystko poukładać za te kilka miesięcy, a teraz on przychodzi i delikatnie mówiąc robi mi bałagan z tym co z trudem zdążyłam poukładać
Tak jak pisałam każda decyzja jest zła... nie ma dobrych rozwiązań.
I jeszcze jedno, niech on sobie ma dziewczynę, żonę, partnerkę kogokolwiek... ona będzie z facetem dla mnie wyjątkowym... ale wara jej od mojego dziecka...
mysle, że nie ma co generalizowac i mowic czy jest za pozno i za wczesnie
myślę, że muszą opaść pewne emocje, ktore cały czas Tobą kierują i wtedy dopiero będziesz mogła to wszystko ocenić z perspektywy czasu - napewno nie teraz ani nie za miesiac czy dwa niestety..
i nie ma co kierować sie głosami z forum i zastanawiać się czy za szybko zrozumiał czy za wolno - zadna z nas nie jest na Twoim miejscu i tylko mozemy sobie gdybać dorabiając własne teorie..
to że on przychodzi i jednym zdaniem potrafi zburzyć Twoje w miare poukładane życie znaczy tylko tyle, że bardzo dużo jest w Tobie emocji i coś tam jeszcze do niego pewnie czujesz podświadomie...
super, że chodzisz do pani Psycholog! i bardzo dobrze, że zaczynasz wiedzieć czego chcesz i czego nie chcesz
cieżko jest radzic co bym zrobila na Twoim miejscu - napewno starała się poukładać życie tak aby dziecku i mi było dobrze, ale nie nastawiaj się proszę do niego bardzo ANTY - nie bądź na nie i nie bądź na tak... postaw go sobie na dystans i obserwuj na tyle na ile to jest możliwe na chłodno
jeśli przyszedł i po raz kolejny zawiedzie Twoje zaufanie będziesz miała juz jasność
a prawda jest taka, że ludzie robią w życiu gorsze rzeczy i w końcu się schodzą i żyją szczęśliwie - a czasem też rozstają się z powodu 'pierdoły', która jest dla nich czymś nie do przejścia...
tak czy inaczej będzie dobrze! bo co nas nie zabije to nas wzmocni

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Jakby coś to mój nr możecie sobie zapisać: 691 88 15 14.
dzieki! tez zapisalam w razie czego

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Nudzi mi się dziś...
wstawiłam pranie, w TV nic nie ma, na książkę nie mam ochoty, na necie nie chce mi się siedzieć, sprzątać nie mam ochoty (zreszta w sumie jest posprzątane, przydałoby się odkurzyć ale boli mnie kręgosłup)...
zaczynam tęsknić za pracą...
zazdroszczę.. ja w pracy i chciałabym się ponudzić i wreszcie wyspać.. :|

co do laktatora to mam z Aventu:
http://www.allegro.pl/item993734156_...ancja_w24.html
u nas w szkole rodzenia prezentowali kilka rodzajów i mowili, że jeśli kogoś stać to warto zainwestować w taki bo jest najlepszy
radzili też w razie czego żeby kupić używany Avent niż nowe 'byle co'
ja dostalam od przyjaciółki wiec jestm happy
położna mowiła też, że nie poleca elektrycznych laktatorów i stanowczo odradza ich kupowanie
że na początku każda kobieta ma nawał pokarmu i cieżko dzidziusiowi to zjeść, dlatego też biorą się potem zastoje pokarmowe, dlatego trzeba mieć laktator...

acha.. no i zakochalam sie w tej pościeli:
http://www.milpol.pl/pliki/posciel_h..._zamknieta.jpg
http://www.milpol.pl/pliki/posciel_h...ra_otwarta.jpg

wprawdzie nie potrzeba nam tych wszystkich pierdołków - ale posciel, ochraniacz i rożek taki chyba kupimy...
musze pokazać mojemu M co on na to.. ale mi się baaardzo podoba - już widze moja małą Królewnę w tym

Edytowane przez pilotka f16
Czas edycji: 2010-04-20 o 13:38
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:35   #2954
bassienkaw
Zakorzenienie

Co do spotkania Ślązaczek, no to nie wiem jeszcze... jaki dzień Wam najbardziej pasuje? wtorek? środa? Mi w sumie bez większej różnicy, choć nie wiem czy nie będę przypadkiem z Łucją... ale mam nadzieję, że uda mi się ją gdzieś sprzedać...

Ja mam trochę rzeczy do sprzedania, muszę porobić zdjęcia i puścić na allegro zawsze to jakiś dodatkowy grosz

Stary 2010-04-20, 13:36   #2955
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez roztrzepaniec989 Pokaż wiadomość
No moment To tym 85% przebijają pęcherz czy po prostu już na porodówce im wody odchodzą Bo czytałam, że odchodzi się od przebijania, bo to może i przyspiesza poród, ale podobnie jak nacinanie krocza powinno być wykonywane w nielicznych przypadkach
Jeśli poród postępuje, bóle sie nasilają i rozwarcie też jest coraz większe a wody nie odchodzą to chyba nie mają innego wyjścia, zreszta ja nawet nie wiem kiedy mi przebili
Stary 2010-04-20, 13:37   #2956
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Co do spotkania Ślązaczek, no to nie wiem jeszcze... jaki dzień Wam najbardziej pasuje? wtorek? środa? Mi w sumie bez większej różnicy, choć nie wiem czy nie będę przypadkiem z Łucją... ale mam nadzieję, że uda mi się ją gdzieś sprzedać...

Ja mam trochę rzeczy do sprzedania, muszę porobić zdjęcia i puścić na allegro zawsze to jakiś dodatkowy grosz
Ja czekam na Twoją propozycję właśnie dlatego, że masz Łucję i ona tu jest priorytetem a ja się mogę dostosować
Myślę, że Misiulka też tak myśli
Stary 2010-04-20, 13:43   #2957
bassienkaw
Zakorzenienie

Ty z Misiulką się dostosujesz... może Siala Bala powie kiedy by jej najbardziej pasowało? Bo ja też się raczej dostosuję... w razie czego po prostu z dzieciakiem przyjadę
Właśnie moje dziecko rozłożyło swoje lalki i duże misie na wszystkich poduszkach jakie mamy i je usypia i każe im się na boczki przewracac... i całuje je, i śpiewa im kołyskanki

Stary 2010-04-20, 13:45   #2958
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ja tam mam butle tommy tipee
Ja też ją chcę albo NUK-a antykolkowego, wiem tylko że nie chcę ani butelki ani smoczka silikonowego bo jest twardawy i przy małej do szpitala taki właśnie smoczek miałam to wypluwała i nie chciała a dopiero jak kupiłam ( lateksowy, kauczukowy) to cmokała z tego co wiem to właśnie do NUK-a można dokupić smoczek lateksowy, nie wiem właśnie jak jest z Tommy Tipee

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
Ja biorę tardyferon i nie mam zaparć.
Ja biorę to samo żelazo i też nie mam problemów
Stary 2010-04-20, 13:46   #2959
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Ty z Misiulką się dostosujesz... może Siala Bala powie kiedy by jej najbardziej pasowało? Bo ja też się raczej dostosuję... w razie czego po prostu z dzieciakiem przyjadę
Właśnie moje dziecko rozłożyło swoje lalki i duże misie na wszystkich poduszkach jakie mamy i je usypia i każe im się na boczki przewracac... i całuje je, i śpiewa im kołyskanki
Jaka Łucja jest opiekuńcza no no no. Ma dobry wzór do naśladowania
Będzie dobrą mamusią w przyszłości
Stary 2010-04-20, 13:47   #2960
eleonoremio
Rozeznanie

Cześć mamusie
ostatnio jakos nie mam czasu w weekend nas nie było od niedzieli M ma nocki i jakoś tak spimy z Bastkiem do 10 żeby rochę też z M pospać, nie lubie sama spać w nocy bez M jakos tak nie czuje sie że spie w ogole sie nie wysypiam nie wiem dlaczego tak mam dobrze że to co 3 tygodnie heh

Poza tym u mnie chyba dobrze maleństwo ( bo juz sama nie wiem czy chłopczyk jak miesiąc temu czy dziewczynka w czwartek stwierdzona tez na 80% )rusza sie coraz smielej.
czekam cały czas na piatek i tak mi sie strasznie dłuży że masakra

Podczytuje was kochane jak cos chce odpisac to akurat cos mi wypada i musze z kompa schodzic teraz idę smazyc placki ziemniaczane bo to juz 14:0 tak to dzien zlatuje jak sie tak pozno wstaje
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:48   #2961
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pilotka f16 Pokaż wiadomość
świetna
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:48   #2962
bassienkaw
Zakorzenienie

Nie wiem czy będzie dobrą mamusią i czy będzie dobrą siostrą. Ostatnio nie mam do niej siły... czasem jest tak, że jest kochana, że słucha, że nie ma problemu... a czasem normalnie wziąć pistolet i ją odstrzelić, brakuje cierpliwości. Nerwuje się, drze się, piszczy, wymusza płaczem... ale nie poddaję się, nie ma że ona chce i koniec i basta, oj co to to nie... trza być twardym... ale ogólnie kochana jest!

Stary 2010-04-20, 13:49   #2963
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
cudowna!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uwielbiam takie delikatne motywy

Stary 2010-04-20, 13:52   #2964
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
Nareszcie was nadrobiłam
Laski co z tymi telefonami ? hd, niezawsze, anoxa ???jesteście tu codziennie i na bieżąco....
Chciałabym już mieć telefon w razie czego do jakiejś ochotniczki
Ja też chcę już numer do kogoś kto będzie Wam przekazywał wieści ode mnie ze szpitala!!!!Czekam na ochotniczki
Stary 2010-04-20, 13:53   #2965
hd2005
Zakorzenienie

Kochane,
wysłałam listę zainteresowanym

Stary 2010-04-20, 13:54   #2966
bassienkaw
Zakorzenienie

HD jaka lista?

Stary 2010-04-20, 13:55   #2967
pilotka f16
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusdan77 Pokaż wiadomość
Ja też chcę już numer do kogoś kto będzie Wam przekazywał wieści ode mnie ze szpitala!!!!Czekam na ochotniczki
zapisz do Lazurowej i Anoxy - podawaly wyżej
pilotka f16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 13:55   #2968
lazurowa
Wtajemniczenie

GG do lazurowa

Cytat:
Nie wiem czy będzie dobrą mamusią i czy będzie dobrą siostrą. Ostatnio nie mam do niej siły... czasem jest tak, że jest kochana, że słucha, że nie ma problemu... a czasem normalnie wziąć pistolet i ją odstrzelić, brakuje cierpliwości. Nerwuje się, drze się, piszczy, wymusza płaczem... ale nie poddaję się, nie ma że ona chce i koniec i basta, oj co to to nie... trza być twardym... ale ogólnie kochana jest!
Będzie dobrze. Jeszcze ma czas żeby się uspokoić, wytonować.

A ja czekam, czekam i czekam aż się odezwie, że mogę już schodzić na dół bo jest blisko.
Stary 2010-04-20, 14:03   #2969
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
HD jaka lista?
przygotowałam jakiś czas temu listę zakupów dla maluszka
Oczywiście to bardzo indywidualna sprawa ale mam nadzieję, że pomogłam dziewczynom

Lista oprócz produktów zawiera ceny, kolumnę z wydatkami i z planowanymi wydatkami

To już moje zboczenie zawodowe. Musiałam się przygotować psychicznie ile to wszystko będzie kosztowało, co mamy, co trzeba jeszcze kupić itd.

Stary 2010-04-20, 14:11   #2970
jusdan77
Zadomowienie

GG do jusdan77

Cytat:
zapisz do Lazurowej i Anoxy - podawaly wyżej
Mam już dzięki za numery!!!

hd dziękuję Ci bardzo za listę!!!!

Edytowane przez jusdan77
Czas edycji: 2010-04-20 o 14:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości