![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]() ![]() Widzę, że większość z Was już rodzinę założyła, dom ma... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Witam damy mundurowych
Też jestem nowa, ale coś przeczucie mi mówi, że pozostanę z Wami na dłużej. Jestem narzeczoną czerwonego beretu. Ślub za pare tygodni, bo 5 czerwca.... a mojego TŻ ani widu, ani słychu. Ciągle w pracy... Jestesmy z sobą od prawie 3 lat, on pracuje pod Warszawą, a ja tkwie na Żuławach - i tak czekam na tego "księcia":/ . A tu jak na złość - ma obstawe w Wawie, potem poligon.. przerywnik na ślub i misja... Pomożecie rozżalonej babie się pozbierać? Ps. Stawiam tu pierwsze kroki - trafiłam przez przypadek, odnajdując w wyszukiwarce Wasze posty cz. I. |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Raczkowanie
|
lovebird, Dervi - witajcie na pokładzie
![]() ![]() jak widzicie u nas jest wyjątkowo sielsko ![]() naprawdę dziewczyny potrafia wesprzeć na duchu!! z niejednego dołka udało się dzięki nim wyjść.. wraca się tutaj, jak do domu po ciężkim dniu ![]()
#155 | |
Przyczajenie
|
Hmm jakies 340.. tak mi się wydaje. Niby obydwoje jesteśmy z jednego miasta.. ale widuje go tylko w weekendy a teraz nawet nie
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
Dzięki wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się już wypowiedziałam, a o litość proś resztę ![]() ![]() Cytat:
Dokładnie jesteście młodzi, dacie radę ![]() A większość z dziewczyn jest właśnie w trakcie zakładania rodzin i mamy sporo szykujących się do ślubu ![]() Cytat:
Witam kolejną mundurową ![]() ![]() ![]() Ja już zmykam do spania więc kolorowych kobietki
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
kinia2511, zauważyłam, że całkiem miło tu macie
![]() Dervi, to sporo... współczuję Ci... ale na pewno dasz radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
dobranoc libelle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Lovebird nic innego nie pozostaje ![]() A co do nauki, ja tez jestem w trakcie studiów - w sumie już przy końcówce - za tydzień mam obronę a materiały nadal nie wyglądają zbyt zachęcająco ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Zobacz, jak reszta sobie radzi, Tobie też pójdzie
![]() A ja jestem dopiero na drugim semestrze, więc podejrzewam, że nie jest u mnie jeszcze tak ciężko, jak u Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
A wiesz, że im dalej w las tym więcej drzew? Tak samo z moim leniem ![]() ![]() ![]() ![]() A miałam napisać co studiuje - historia, archiwistyka i zarządzanie dokumentacją - papierologia Edytowane przez Dervi Czas edycji: 2010-04-19 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
uważaj, bo jeszcze dostaniesz
![]() ![]() Ja sobie w pierwszym semestrze masę zaległości narobiłam i teraz staram się na bieżąco uczyć, ale dopiero co się semestr zaczął, a ja już zaniedbuję sobie naukę... |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Przyczajenie
|
Stwierdzam, że mam "żelazne siedzenie" i nic czuć nie będę
![]() No to do nauki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
dobranoc
![]() zabrałam się w końcu za naukę, ale nie mogę się skupić, więc niedługo pewnie też wskoczę do łóżka ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
Raczkowanie
|
i to jest włśnie to, ja czasem jak mam dość tej jego słżby, to sobie przypominam jak jezdziłam do niego raz na mieśiąc i sie tylko wtedy widzieliśmy.... Poźniej mial kochankę mundur, planujemy ślub a on pojechał na szkoenie na 7 mc, ja wszystko załatwiałam, po nocach płakałam, nie widziałam sensu ziązku z taką osobą... ale później jakoś poszło.
slub wspaniały, wszystko sie udało. zaleźliśmy stancje-klitke. Znowu szkolenie, tym razem na 4 mc. Gotowałam sie. ale cóż Kochanka ważniejsza. tu sie zaczął mój koszmaro-cud, zaszłam w ciąze i kupiliśmy mieszkanko, on w szkołce a ja robiłam remont, wynosiłam i wnosiłam rzeczy do remontu, później sprzątałam i wwynosiłam gróz.... a jak zaczełam rodzić musiałam jechać sama na porodówke ;( ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Rozeznanie
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() ![]() Kiniasku dobrze, że dotarłaś do nas!! Może zostałabyś na dłużej w wątku? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co nowego u mnie? Śmigam sobie od poniedziałku moją czarną strzałą do pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |||
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za dobranoc ![]() Cytat:
Na Kinię szykuję się za nieudzielanie się na forum i to przez bardzooooooooooo długi czas. A na lanie od dziewczyn trzeba sobie poważnie zasłużyć ![]() ![]() Cytat:
Nio powiem szczerze, że nie ciekawa historia.... Mój Tż już zapowiedział wszystkim, że na koniec mojej ciąży choćby się waliło i paliło jest w domu. Nie chciałabym być w tym czasie zostawiona sama sobie... A tak w'ogóle to dzieńdoberek kobietki ![]() Witam was wielkim słoneczkiem i błękitnym niebem ![]() ![]() Mnie dziś szykuje się pracowity dzionek więc muszę zabierać się za kawkę i jadę w trasę po i z pracami, co nie znaczy, że między czasie nie będę do Was zaglądała ![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Karola ja czekam na fotkę z Tobą za kierownicą
![]() A skoro już taka słomianka jesteś i już się zapoznałaś z autkiem, to może zabieraj Anię20 i przyjedźcie do mnie w odwiedzinki ?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak to było/jest u reszty z Was? oj tak ![]() ![]() Ja zjem obiadek i wybieram się zaraz na drugi wykład, a potem na basen - cóż formę trzeba trzymać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
libelle pfffff ty przyślij od razu owoce, a nie zdjęcia.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#171 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie niestety sprawa remontu wyglądała bardzo podobnie... Ja na miejscu musiałam pilnować robotników a TŻ wpadał "kontrolnie" w weekendy, ale różnie to bywało, bo często jak on przyjeżdżał to niestety robotników już nie było... Jedynie pełną kontrolę miał nad panami od mebli kuchennych, bo oni (na swoje nieszczęście) akurat pracowali w weekendy ![]() Cytat:
HMMM to jeszcze mam wam poziomki i truskawki przesyłać ??? a ruszyć tyłki i same po nie przyjechać to nie łaska
![]() ![]() ![]() ![]() Kinia mówiłam, że nie tak łatwo się wkupisz w łaski ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |||||||
Zakorzenienie
|
No no...ile się tu namnożyło
![]() Witam! -to po pierwsze ![]() Cytat:
pozwolimy Ci tym razem wyjątkowo - zaproponować - możesz dobrowolnie poddać się karze ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witamy! Wpadaj często do nas,razem na pewno łatwiej ![]() ![]() Głowa do góry, my też się tylko widujemy w weekendy, i pewnie nie szybko po ślubie się to zmieni....jakby tak policzyć, to odkąd jesteśmy razem, to może spędziliśmy 1/4 czasu wspólnie... Pewnie że pomożemy!!! Cytat:
![]() Cytat:
Hm.....przemyślimy to ![]() [/QUOTE] Cytat:
Uważaj bo weźmiemy to na poważnie i będziesz miała mały nalot na dom ![]() ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-04-20 o 18:17 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||||
Raczkowanie
|
Po pierwsze witam wszystkie nowe mundurówki ! ![]() ![]() Po drugie... ale się napisałyście Kobiety!!! no postępy: Kinia wróciła- oby na długo!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i nawet jeśli jest się kobietą mundurowego to ok, ale to też ma swoje granice wg mnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Rozeznanie
|
dawno mnie nie było, więc dużo musiałabym cytować, ale tak pokrótce to:
- Witam nowe mundurówki i również mam nadzieję, że zostaniecie z nami na dłużej ![]() - lovebird u mnie nie ma innej opcji niż przeprowadzka do Tż. i nie wyobrażam sobie żebyśmy z Tż mieli mieszkać osobno po ślubie (bo teraz to jakoś wytrzymuje, choć szczerze mówiąc im dłużej ze sobą jesteśmy to tym gorzej te nasze rozłąki znoszę). dobrze, że do października zostało jeszcze tylko kilka miesięcy.... - wiktoriasb szczerze mówiąc nie wiem co myśleć o Twojej historii... niezły "egzemplarz" wojskowego ci się trafił ![]() ja nie wyobrażam sobie takiego życia. owszem mundur ważna sprawa, ale bez przesady...
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj racja, też już przeszłam przeszkolenie pt "Szkarłatne, kobieto!" ![]() ![]() ![]() aicila, niekoniecznie "egzemplarz" niestety...niejeden chciał być w czasie jak mu się dziecko rodziło i nie mogł... ![]() A z innej beczki... http://www.tvn24.pl/12690,1652882,0,...wiadomosc.html Współczuję czekającym....nasze oczekiwanie jesienne też wkurzało,ale to już przesada....
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2010-04-20 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny ale się rozpisałyście
![]() Witam Nowe Mundurówki ![]() wiktoriasb ciężko się czyta takie historie ale takie jest życie... niestety najgorsze są misje... nawet nie chcę sobie wyobrażać ile dzieci się urodziło gdy ich ojcowie byli na misji... osobiście znam dwa takie przypadki. wracają a tu dziecko ma prawie 6 miesięcy ![]() ![]() co do beretów to bordowy to desant a czerwony to żandarmeria. Kinia ![]() ![]()
#177 |
Raczkowanie
|
wiktoriasb oj faktycznie nie za ciekawa historia ale skoro nadal z nim jesteś (chyba, że nie doczytałam) to jednak cos w tym Twoim "egzemplarzu" musi być
![]() Dziewczyny nie wydaje Wam się, że wojsko zmienia TZetów?? Ja z moim zaczęłam być kiedy jeszcze nie był wojskowym, dopiero czekał na wezwanie ale już wiedział, że zrobi wszystko żeby zostać żołnierzem. Wtedy było jak wiadomo słodko i cudownie i nie zauważyłam, żeby łatwo było go zdenerwować. Teraz jesteśmy razem ok 3lata i wydaje mi się, że dużo łatwiej wpada w złość kiedy pracuje niż gdy ma (nawet kilkudniowy) urlop. A jak już jest na takim 26 dniowym to do rany przyłóż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ale może po prostu ja jeszcze nie tak do końca wiem, co to znaczy żyć z żołnierzem... a co do tego "powrotu" to brak słów po prostu... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Hej dziewczyny ![]() Aania_20 właśnie nieszczesny Mińsk ![]() ![]() Dziś już jestem po wyprawie do Torunia, złożyłam ostatnie papierzydła do obrony.. a teraz trzeba czekać tylko na obronę ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.