Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-20, 21:09   #1171
metkaa
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Czesc i czołem kluseczki z rosołemJ

Wesele i poprawiny były suuuper

W czwartek i piątek pracowałyśmy z kucharkami do pozna, w piątek po przyjezdzie z sali (już w domu) poryczałam się, dopiero chyba poczułam ze już od nastepnego dnia będę mieć inne zecieJ, położyłam się spac po24, ciagle cos mi do głowy przychodzilo, myślałam czy wszystko załatwione. Spalam bardzo króciutko, ponieważ mój tata spal na sali(musial ktos pilonowac dobytku) J i przyjechal do domu już o 5,40 a ponieważ nie miał kluczy to dzwonil no i nas obudzil. O 8 przyszla ekipa do dmuchania balonow i przystrajania klatki, wogole nie myślałam o tym ze jest zaloba narodowa, o 9,20 poszłam do fryzjera, bardzo długo siedziałam pod kloszem (ta suszara) ale fryzjerka się wyrobila i przed 12 bylam już u kosmetyczki, pani umalowala mnie bardzo ladnie, troche dziwnie się czulam bo z reguly się nie maluje, w miedzy czasie odebrałam 14 miał przyjechac kamerzysta wiec wskoczyłam do łazienki a potem z pomoca siostry ubrałam się, kamerzysta przyjechal, pokręcił co miał nakręcić i pojechal do młodego, przed 15 przyjechali pierwsi goscie i wtedy poczulam stres, rozryczałam się, az bratowa wyszla z pokoju bo mowi ze nie może na mnie patrzec. Po 15 usłyszelismy muzyke, i znow drzenie rak, kołatanie serca i placz. Troche czekałam na tz bo moja rodzinka zrobila mu brame. Kwiaciarka zrobila mi przepiekna wiązankę, tzn wlasnie taka jaka chciałam. Na błogosławieństwie znow się popłakałam ale to było silniejsze ode mnie. Przed kosiołem jacys chłopcy zatrzymali samochod, złożyli nam zyczenia i oczywiście czekali na flaszke, dostaliJ, pod kosiołem mnóstwo ludzi. Ksiądz po nas wyszedł, troche się balam kazania tzn czy nie będzie w takim dla mnie waznym momencie gadal o zalobie, niby naiazal do Kaczyńskich ale powiedział o nich tak ładnie ze nie mialam mu tego za złe, nawet potem goscie mowili ze ladne kazanie było. Przy wypowiadaniu przysiegi po raz kolejny nie wytrzymałam i uroniłam łezki, tz się smial potem ze limit już chyba wyczerpałam. Po zyczeniach pojechaliśmy na sale. Rodzice przywitali nas tradycyjnie chlebem i sola, wypiliśmy szampana , zjedliśmy obiadek i zatańczyliśmy nas pierwszy taniec. Zabawa była super, oczepiny tez swietne, tort smaczny. Pierwsi goscie zaczeli uciekac po 4, orkiestra grala do 5, po 7 byliśmy w domu.

W niedziele wstaliśmy troche niewyspani, na 16 pojechalismy na poprawiny, oczywiście tez było supernowo, fajne konkursy.

Stwierdzam ze wesele i poprawiny udaly się, nie było raczej wpadek, tzn nawet jak cos nie było po mojej mysli to się tym nie przejmowałam, pogoda dopisala, ogolnie wszystko było ok.

Wczoraj i dzis sprzątaliśmy jeszcze sale, zostalo nam ogromnie duzo jedzenia, nie wiem czy kucharka nie przegiela z ilością produktow.

Co do prezentow to dostaliśmy min żelazko, kilka kompletow poscieli, ręczników, albumy na zdjęcia, sztucce. Dwa prezenty nie trafione ale coz, wystawi się je na allegroJ

Jutro jedziemy zmienic mi meldunek. Musimy tez pokupowac rzeczy do domu.

A no i bardzo się ciesz bo dziadek mimo tego zew tygodniu lezy w szpitalu (tak będzie przez 6 tyg) to na weselu był i dobrze się bawil.
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:11   #1172
Martoolka87
Zakorzenienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje trzeba przetrwać jakoś...Ale nam takie kłótnie psują relacje ...Ale myślę sobie, ze inni maja gorsze problemy i nie wolno sie poddawac
Ja wcale nie uważam, że kłótnie psują relację. Mamy z TŻ za sobą kilka większych burz i masę drobnych sprzeczek, ale po każdej z nich nasz związek staje się silniejszy. Ale to właśnie dlatego, że my dużo rozmawiamy, gdy nam trochę minie faza "wkurzenia". Każdy przedstawia swoją wersję/opinię/odczucia, itd. Dzięki temu lepiej się rozumiemy
(Moja koleżanka po takiej wypowiedzi udałaby, ze puszcza pawia, bo z pewnością uznałaby to co napisałam za przesłodzone ale my na serio tak mamy )

Ooo jest Metka z relacją
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:20   #1173
metkaa
Zakorzenienie

a no i chialam odradzic wszystkim tym ktore jeszcze nie kupily butow, buty materialowe. Moje byly cudne ale na sali 2 tyg wczesniej byla robiona podłoga i lakier sie nie przyjał, wszystko sie starło, sukienka po godzinie tancow byla po prostu czarna, buty to samo. Jak pojechalismy na zdjecia to fotograf byl w szoku.Mowi ze takich rzeczy jeszcze nie widzial. Nie dalo sie nawet zrobic zdjec z widocznymi butami, tzn powiedzial ze jak cos to beda one czarno biale albo w sepi. Jutro moze pojedziemy na plener, jaoc doczyscilam buty i dol sukienki ale nie nadaja sie one do sprzedania, a i zrobilam dziure w dole sukienki
Stary 2010-04-20, 21:22   #1174
Martoolka87
Zakorzenienie

Metka jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i gratulacje
Fajnie, że wszystko się udało A jak Twój makijaż przetrwał przy takiej ilości łez?
Czekamy na fotki
Stary 2010-04-20, 21:25   #1175
Ellin_ak
Rozeznanie

Wspaniała relacja!!
potrzeba mi dobrych wiadomości jak nigdy. Może macie jakieś zdjęcia? Tż wysłuchał relacji i też pozdrawia. Niesamowicie w takich momentach chcę żeby czas szybko minął.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:26   #1176
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Metka jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia i gratulacje
Fajnie, że wszystko się udało A jak Twój makijaż przetrwał przy takiej ilości łez?
Czekamy na fotki
Brdzo dziekuje za zyczenia, Tobie i wszystkim innym
przetrwał, chociaz nie powiem ze sie troche o to obawialam
jeszcze nawet nie widzielismy zadnego zdjecia, jak bede miala to na pewno wrzuce
Stary 2010-04-20, 21:28   #1177
BlackAngel
Adwokat diabła

lusmarija, dziękuję za buziaka, choć nie wiem za co on

metkaa, hej mężatko nasza

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:28   #1178
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
a no i chialam odradzic wszystkim tym ktore jeszcze nie kupily butow, buty materialowe. Moje byly cudne ale na sali 2 tyg wczesniej byla robiona podłoga i lakier sie nie przyjał, wszystko sie starło, sukienka po godzinie tancow byla po prostu czarna, buty to samo. Jak pojechalismy na zdjecia to fotograf byl w szoku.Mowi ze takich rzeczy jeszcze nie widzial. Nie dalo sie nawet zrobic zdjec z widocznymi butami, tzn powiedzial ze jak cos to beda one czarno biale albo w sepi. Jutro moze pojedziemy na plener, jaoc doczyscilam buty i dol sukienki ale nie nadaja sie one do sprzedania, a i zrobilam dziure w dole sukienki
Ale pech Dzięki za radę, na pewno zwrócę na to uwagę przy kupnie butów Bo faktycznie skórkę łatwiej doczyścić by było w ty wypadku Dobrze, że my mamy plener przed ślubem (chociaż z drugiej strony na plenerze będę musiała bardzo uważać, żeby nie ubrudzić sukienki, żebym później nie szła jak taki brudasek do ołtarza )
Stary 2010-04-20, 21:29   #1179
obca7
Wtajemniczenie

Metka super relacja jeszce raz wszytskiego dobrego an nowej drodze zycia
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:41   #1180
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja wcale nie uważam, że kłótnie psują relację. Mamy z TŻ za sobą kilka większych burz i masę drobnych sprzeczek, ale po każdej z nich nasz związek staje się silniejszy. Ale to właśnie dlatego, że my dużo rozmawiamy, gdy nam trochę minie faza "wkurzenia". Każdy przedstawia swoją wersję/opinię/odczucia, itd. Dzięki temu lepiej się rozumiemy
(Moja koleżanka po takiej wypowiedzi udałaby, ze puszcza pawia, bo z pewnością uznałaby to co napisałam za przesłodzone ale my na serio tak mamy )

Ooo jest Metka z relacją
nie no nie przesłodzone. Wg. mnie tez takie sprzeczki wzmacniaja zwiazek , ale niestety moj tz jest odmiennego zdania

Metka: Super, ze wszystko sie udalo gratulacje juz jestes mężatką
Stary 2010-04-20, 21:42   #1181
mariiasia
Zadomowienie

zagipsowane i za-unigruntowane

to jak, czy zanim nadrobię to co naskrobałyście od popołudnia dostanę obiecanego drinka??

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:42   #1182
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale pech Dzięki za radę, na pewno zwrócę na to uwagę przy kupnie butów Bo faktycznie skórkę łatwiej doczyścić by było w ty wypadku Dobrze, że my mamy plener przed ślubem (chociaż z drugiej strony na plenerze będę musiała bardzo uważać, żeby nie ubrudzić sukienki, żebym później nie szła jak taki brudasek do ołtarza )
My bedziemy miec z 3 dni po slubie plener balabym sie , ze ubrudze cwzesniej suknie
Stary 2010-04-20, 21:45   #1183
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaaaaaaaaa jeszcze mój prezent dla Was

cześć Meetka gratuluję już jesteś po dziękujemy za relację
jak się czujesz jako żonka
i powiedz ten czas podczas ślubu, wesela faktycznie tak bardzo szybko mija???

Black bo podobno masz dziś rocznicę

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:46   #1184
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
My bedziemy miec z 3 dni po slubie plener balabym sie , ze ubrudze cwzesniej suknie
no wlsanie ja tez sie tego balam i plener mamy prawdopodobnie jutro
Stary 2010-04-20, 21:47   #1185
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
to jak, czy zanim nadrobię to co naskrobałyście od popołudnia dostanę obiecanego drinka??
Mad dziś polewa, bo moje drinki za mocnego kopa mają

No chyba, że któraś chce zaryzykować to proszę bardzo wiosenne drinale:

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-20 o 21:49
Stary 2010-04-20, 21:49   #1186
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

cześć Meetka gratuluję już jesteś po dziękujemy za relację
jak się czujesz jako żonka
i powiedz ten czas podczas ślubu, wesela faktycznie tak bardzo szybko mija???
bardzo szybko, w sumie to juz od czwartku jak zaczela sie gonitwa ze wszystkim, dzis dopiero wlaczylam kompa i patrze na suwaczek a tam "jestesmy małzenstwem" juz 3 dni
Stary 2010-04-20, 21:51   #1187
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Metka wszytskiego co naj!!!

Dziękujemy za relację

Ja kupiłam skórkowe buty właściwie dltego, ze bałam się brudnych butów...bo jak jakaś kałuża jest to ja w nią wejdę

zostało 18 winietek...mam dość
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:56   #1188
woda sodowa
Wtajemniczenie

Metkaa swietna relacja Przyjmij gratulacje ode mnie i mojego Bonda
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:56   #1189
madmuazelle
BAN stały

O i jest nasza kwietniowa mężatka-Meetka.
Super relacja i ciesze się,że wszysto było wporządku ( no,nie licze tej wpadki z podłoga ) Wszystkiego jeszcze raz dobrego na nowej drodze życia.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:57   #1190
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Metka fajna relacja Łoj, az mi tez się lezka zakreciła. Lubie czytac relacje.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:57   #1191
madmuazelle
BAN stały

Marta,a mad dzisiaj/tzn teraz jest jakaś nie teges czyt: nie tomna i nie ma sił stawiać drinków.
Stary 2010-04-20, 21:58   #1192
201701300931
Konto usunięte

metka super, że wszystko wyszło Szczęśliwego bycia żoną życzę
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 21:59   #1193
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Metkaa, wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia
Cieszę się, że wszystko poszło bez większych problemów Czekamy na fotki
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:02   #1194
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
W koszyku (ostatnio wklejałam fotki). Włożę do woreczka i w tym woreczku do koszyka, w którym będą tabletki, plastry, igła i nici i inne niezbędne pierdołki Tylko się zaczynam obawiać czy mi się wszystko w tym pudełku zmieści, ale najwyżej jak nie to te mniej potrzebne rzeczy dorzucę do większego pudła, które będzie stać w naszym pokoju (o ile uda nam się takowy załatwić )
No tak w koszyku,to wiem.No,ale myślałam że ten ręcznik będziecie trzymać gdzieś na skali skoro tż ma wycierać nim pot i dlatego zapytałam gdzie/w jakim miejscu na sali to będziecie ukrywać/trzymać.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
mad, w uchu a gdzieżby indziej
Aaaha,ok.

Cytat:
dzieki za słowa otuchy On twierdzi, ze jestem zbyt czepialska i delikatna
Noi sam się czepia. Nie przejmuj się.

Cytat:
Aaaaaaaaaaa jeszcze mój prezent dla Was
Swietny prezent.
Stary 2010-04-20, 22:05   #1195
mariiasia
Zadomowienie

metka świetna relacja! dziękujemy kochana
i gratuluję bycia już żonką i udanego weselicha i jeszcze raz wszystkiego naj naj naj lepszego dla Ciebie i Twojego Tżcika!!

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:07   #1196
lusmarija
Wtajemniczenie

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:08   #1197
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No pewnie,że dla nas nie ma rzeczy nie mozliwych.Z PM-kami 2010 wszystko jest możliwe.

Taa, bo u nas cuda od ręki a niemożliwe na drugi dzień ...

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Biedna Ale Ty to jesteś odważna, nie wiem czy by m wytrzymała coś takiego, od igieł mdleję Nawet kiedy dostaję znieczulenie u dentysty

No powiem Ci, że gdybym wiedziała, że to tak boli to bym zażądała jakiegoś znieczulenia .... Ale dzisiaj już z nogą lepiej, nie boli już tak bardzo

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
moje sny są pierwsza klasa najlepiej jak mi się kiedyś śniło że był wybuch wulkanu i uciekałam przed lawą wraz z "grupą uciekającą" do której należała dr. quinn, wojciech olejniczak, jim carey i moje dwie koleżanki ze studiów i tak uciekaliśmy (pociągiem, helikopterem i na piechotę) aż wyszliśmy na dużą polanę a na środku niej stał pałac kultury
jak mi to ktoś zinterpretuje to jest miszcz
Oplułam monitor

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
A czy wy będziecie miały szkła kontaktowe na ślubie?- pytanie do PM-okularnic
Ja będę miała soczewki, chociaż bardzo dawno nie nosiłam .. ale w okularach sobie nie wyobrażam Bez przerwy bym musiała je czyścić

Metka, gratulacje dla świeżo upieczonej małżonki
Super, że wszystko się udało
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-20, 22:20   #1198
Remmi
Rozeznanie

Nie no, nie dam rady, dopiero co wróciłam, jutro nadrobię Was.
Miłej nocki
Stary 2010-04-20, 22:20   #1199
Martoolka87
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18715419]
zostało 18 winietek...mam dość[/QUOTE]

Dasz radę

Cytat:
Marta,a mad dzisiaj/tzn teraz jest jakaś nie teges czyt: nie tomna i nie ma sił stawiać drinków.
O nie... no to ktoś inny musi Twoją fuchę przejąć teraz Albo masz na dole coś na rozbudzenie.

Cytat:
No tak w koszyku,to wiem.No,ale myślałam że ten ręcznik będziecie trzymać gdzieś na skali skoro tż ma wycierać nim pot i dlatego zapytałam gdzie/w jakim miejscu na sali to będziecie ukrywać/trzymać.
Będą 2 koszyki - ten na sali będziemy gdzieś w okolicy naszych krzeseł trzymać, bo i tak obrusy są do ziemi więc nie będzie nic widać, a będzie pod ręką. No a tan drugi w pokoju ustawimy.

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
W jednym ksero u nas wisi kartka "Dla klienta jesteśmy w stanie zrobić nawet rzeczy niemożliwe. W sprawie cudów prosimy zgłosić się do najbliższej parafii"

Edytowane przez Martoolka87
Czas edycji: 2010-04-20 o 22:21
Stary 2010-04-20, 22:28   #1200
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Tiaaa. Jedno jest pewne PM-ki 2010 są THE BEST.

Cytat:
O nie... no to ktoś inny musi Twoją fuchę przejąć teraz Albo masz na dole coś na rozbudzenie.
No niech lepiej ktoś przyjmie moją fuche.
Dziękuje za puche na rozluźnienie,oby podziałała ale widać że jest silna prawie jak Pudzian.

Cytat:
Będą 2 koszyki - ten na sali będziemy gdzieś w okolicy naszych krzeseł trzymać, bo i tak obrusy są do ziemi więc nie będzie nic widać, a będzie pod ręką. No a tan drugi w pokoju ustawimy.
Aaa,w taki sposób to rozwiązujecie/będziecie miec.Spoko.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości