![]() |
#1 |
never say no to panda
|
Van Cleef & Arpels - Hiver + Automne 0,49zł/ml - na już (wątek "rezerwowy")
ponieważ już dwie rozbiórki Van Cleefów już zapełnione, otwieram mój skromny wątek - dużo nie rozbieram, bo raptem 2 flachoniki
gdyby jednak okazało się, że u Hula są jakieś braki (czy raczej nadmiarowe mililitry poniższych zapachów) - Hula ma pierwszeństwo i odlewkowicze będą przekierowani do jej rozbiórki ![]() Nazwa zapachu i pojemność: Van Cleef & Arpels - Hiver / Winter 125ml Miejsce zakupu: e-glamour Link do opisu nut: fragrantica Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 55zł + 6,5zł Kwota za 1 ml zapachu: 0,49zł Termin zbierania wpłat: na już, bo zamówienie kliknięte Posiadane atomizery i ich ceny: 10ml - 2zł, 22ml - 2,37zł, 2,5ml - 0,57zł Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka Koszt wysyłki do współkupujących: ok. 6-8zł (na życzenie mogę połączyć z Escentualem) Planowany termin wysyłki do współkupujących: jak tylko dostanę flachoniki w swoje łapki ![]() Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: (koniec) cbr 40ml + F zuzqie 10ml dixi 10ml aeronauta 2,5ml chytrusek_lisek 10ml Vanilla 2,5ml Spook 10ml klotylda14 10ml Turczynka30 10ml + 20ml Nazwa zapachu i pojemność: Van Cleef & Arpels - Automne / Autumn 125ml Miejsce zakupu: e-glamour Link do opisu nut: fragrantica Cena flakonu i kwota wysyłki od sprzedawcy do Organizatora: 55zł + 6,5zł Kwota za 1 ml zapachu: 0,49zł Termin zbierania wpłat: na już, bo zamówienie kliknięte Posiadane atomizery i ich ceny: 10ml - 2zł, 22ml - 2,37zł, 2,5ml - 0,57zł Sposób robienia odlewek: tylko strzykawka Koszt wysyłki do współkupujących: ok. 6-8zł (na życzenie mogę połączyć z Escentualem) Planowany termin wysyłki do współkupujących:jak tylko dostanę flachoniki w swoje łapki ![]() Lista udziałowców(kupujących)/lista rozliczeń: (koniec) cbr 27,5ml + F zuzqie 10ml dixi 20ml annika77 10ml aeronauta 5ml chytrusek_lisek 10ml Vanilla 2,5ml Spook 10ml klotylda14 2 x 10ml Turczynka32 10ml ROZLICZENIE: na niebiesko - oczekuję na wpłatę na szaro - otrzymałam wpłatę na czerwono - wysłane na zielono - odebrane przed prawowitego właściciela ![]() cbr 33,08zł aeronauta 6,25zł - odliczyłam od zwrotów annika77 6,90zł - odliczyłam od zwrotów chytrusek_lisek 20,80zł dixi 23,46zł + 5,27zł klotylda14 27,70zł Spook 20,80zł Turczynka30 32,97zł Vanilla 9,59zł zuzqie 13,80zł
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Van Cleef & Arpels - Hiver + Automne 0,49zł/ml - na już (wątek "rezerwowy")
Ojej, teraz nie wiem - zgłaszałam się u Huli, ale na 99% nie załapałam się na żadne ml.
zatem - poproszę po 10 ml obu zapachów ![]()
#3 |
never say no to panda
|
Dot.: Van Cleef & Arpels - Hiver + Automne 0,49zł/ml - na już (wątek "rezerwowy")
w razie czego "odstąpię" Cię Huli (nieładnie zabrzmiało, ale wiadomo, o co chodzi
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
o, wreszcie się załapię na 100% , zatem poproszę 20 ml jesieni oraz 10 ml zimy;
w razie czego możesz mnie również odstąpić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
never say no to panda
|
jeśli dopsz liczę, u Huli Srebrna Lisica jest taką granicą załapalności (tylko nie wiem, czy Srebrna się jeszcze łapie, czy już nie) - oczywiście mówię o powyższych dwóch zapachach
![]()
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() i w moim przypadku chyba już się nie da z niczym połączyć... Z Esc. nie zamawiałam, jakaś paczucha już do mnie leci, a pewnie z tym co zostało z ALzD albo z innych lucky (m.in moja Pliśka) to pewnie nie chcesz łączyć - rozumiem ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Cbr, a z Lucky którymś też byś wysyłkę połączyła?
Jeśli tak to mogę prosić 5ml Jesieni i 2,5ml Zimy? (tak mało bo sama rozważam flakony, więc na razie chcę przetestować). A jeśli nie byłoby możliwości połaczenia to rezygnuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
jeśli można z Escentualem, to dobiorę (bo w innych wątkach też się pisałam na różne) 10 jesieni
![]()
![]() |
#9 | ||
never say no to panda
|
Cytat:
Cytat:
![]() *edit - dobra, uciekam na wykład, bo 7 min temu powinnam już być na miejscu ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-21 o 14:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mogę po 10 ml obu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
proszę po 2,5 ml obu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
WITAJ cbr .Poproszę o 10 ml zimy i 10 jesieni
![]()
#14 |
Zakorzenienie
|
Ja również dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Poprosze 2 x po 10 ml jesieni i 1 x 10 ml zimy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
poniewaz nie załapałam sie u poprzedniczki więc korzystam z okazji i ja poproszę:
10 ml Van Cleef & Arpels - Hiver / Winter 10 ml Van Cleef & Arpels - Automne / Autumn oraz po: 22ml Van Cleef & Arpels - Hiver / Winter 22ml Van Cleef & Arpels - Automne / Autumn czyli łącznie po 32 ml każdego zapachu, ale w osobnych atomkach. i jakby mozna było połaczyć wysyłke z D&L z innego wątku ![]() Edytowane przez Turczynka30 Czas edycji: 2010-04-21 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Nocna Straż
|
Poproszę po 10 ml z obu flakoników
![]() Mam wpłacić 9,80 zł za perfumy + 4 zł za atomki + ??? za przesyłkę Cbrku ile policzyć za przesyłkę? Edytowane przez kanirak Czas edycji: 2010-04-21 o 16:29 Powód: uzupełnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ nie wiadomo, czy u Huli rozbiorą się drugie flaszki, to ja też po dziesiątaku się zapiszę. Cbrku, ja bym chciała wysyłkę z Escentualem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |||
never say no to panda
|
zaraz uzupełnię listę... chyba wszyscy się nie załapią
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- no i właśnie o tym mówiłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Wiem, wiem. Już działam. Ale to akcja emocjonująca dzisiaj.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
aby bylo zrozumiale dla siebie poprosilam po 10 ml i jesieni i zimy a dla kolezanki chcialam po 20 ml ale ze pewnie nie bedzie z obu po 20 ml to poprosze dla kolezanki tyle ile zostało obojetnie z ktorego zapachu.
czy teraz to jest jasne? |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
never say no to panda
|
![]() w takim razie potwierdzam: 10ml Hivera + 20ml Hivera 10ml Automne i to by był koniec naszych mililitrów ![]()
![]() |
#23 |
never say no to panda
|
zaraz zabieram się za rozliczenie
![]() ![]() zamieszczę jeszcze dziś i prosiłabym o jak najszybsze wpłaty (najchętniej do piątku, do godz. 13 chciałabym mieć już na koncie wszystkie przelewy ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cbr, kochana...
z pewną taką nieśmiałoscią... chciałam zaproponować... wrzucenie przy okazji do rozbiórki... zawartości tej oto oliwiarki http://www.e-glamour.pl/product-pol-...toaletowa.html czyli mojego ulubionego imbirowego Diesla green feminine którego grzech nie brac za taki bezcen ![]() dla mnie by było 40ml +f, albo i więcej... ale jak nie, to ja rozumiem i oczywiście nie ma problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
never say no to panda
|
dixi - z chęcią rozebrałabym dla Ciebie olejarkę, ale już zamówienie jest klikniętei chyba nie za bardzo da radę to to edytować / zmieniać
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
a no to nie ma sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
never say no to panda
|
więc tak - domyślnie dodałam powyższe odlewki do wysyłki z Lucky
![]() ![]() ![]() zaraz pokoloruję tabelkę, obrobię na Gimpie i wkleję do peirwszego postu razem z danymi do przelewu ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- i już - od powyższych kwot odliczyłam wszelkie zwroty, jakie miałyście u mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- ponieważ właśnie wpłaciłam kasiorę, potwierdzenie zamówienia wkleję, jak tylko zaksięgują wpłatę za swoim koncie i zmienią status zamówienia ![]() okiej?
![]() |
#29 |
never say no to panda
|
a ja melduję, że flakoniki już u mnie
![]() zaraz pstryknę fotki, tylko podładuję akumulatorki do aparaciora, bo znów padły :/ Automne brałam w ciemno i chyba jednak za duży kwieciuch na mnie wyłazi, natomiat Hivera zupełnie inaczej pamiętam z flachonika d'ou - albo moja skóra, albo mój nos się rozkaprysiły, bo nijak mi nie podchodzi - wetywer + mięta, ale tego chyba w składzie ni ma ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-04-23 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cbr - gdybyś wobec powyższego stwierdziła że masz za dużo hivera, to możesz mi odlać jeszcze dychę oraz napisać ile mam dopłacić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.