|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Hej ho
![]() Unholy, dzieki za gratulacje ![]() Wspolczuje problemu u guzem przysadki, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Tez musze sie wzbrac do lekarza kiedys. Ja niestety mialam wiekszego na granicy leczenia farmakologicznego i operacji i problemy z zajsciem w ciaze z powodu baaaardzo wysokiej prolaktyny. Tulipfever wspolczuje choroby meza, zycze, aby kazdy dzien w zlobku byl latwiejszy. Katarzynko straszna przygoda, dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczylo. A my mamy dzien marudka ![]()
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2010-04-21 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4172 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4173 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ostatnio miałam trochę na głowie przez co Was zaniedbałam za co przepraszam ![]() Wybaczcie ale nie nadrobię tego co naskrobałyście bo od dłuższego czytania tego co wyświetla mi się na monitorze bardzo łzawią mi oczy i do tego po ok 10 min. zaczynają mnie boleć... Zaczynam się bać, że wizyta u okulisty będzie potrzebna ![]() Mignęło mi coś o cycochach ![]() Mogę Was pocieszyć ![]() ![]() ![]() No i rewelacje zwiazane z moim Przemysławem ![]() Mój synek chyba nie bedzie ani pełzać ani raczkować... nawet jak leży na płąsko na pleckach nie potrafi jeszcze zrobi c tak żeby samodzielnie usiąść... Ale za to... od wczoraj jak siedzi w łóżeczku to chwyta się górnego szczebla i się podnosi iiiii staje na nogach ![]() co więcej jak siedzę na podłodze i sadzam sobie go na nodze tak że czuje pod stopkami grunt chwyta się moich dłoni i hop do góry staje sam ![]() dostałam dzisiaj takie pianino z fisher price na nogach... on sobie siedzi, pianino stoi przed nim po czym patrzę a on się pianina chwyta i znowu się podnosi ![]() W ogóle nie wiem co jest grane... Teraz tylko by na nogach stał... siedzenie jest już be... a jak siedzi to tylko patrzy za czymś dzięki czemy bedzie mógł się podnieść... normalnie jestem w ciężkim szoku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4174 | |||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Też musisz to kontrolować ![]() My marudzimy, to i dzieci małe marudki - taki dzień ![]() Cytat:
Dałam radę jeszcze do sklepu wyskoczyć po mleko i właśnie go położyłam. A i jeszcze nawet w kąpieli nie marudził ![]() Jak ja bym chciała, żeby ta metoda dała taki efekt, że w nocy będzie ładnie spał. Już nawet w dzień jakoś bym dała radę go zajmować, byle tylko w nocy tyle razy nie wstawać. Ale to pewnie pobożne życzenia tylko... Taaa, wiekowa kobieta już jestem... ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() Dokładnie tak pocieszam dziewczyny ![]() Brawa dla Przemusia. To normalne, ze jak spróbował czegoś nowego to to stare - siedzenie jest już mało atrakcyjne ![]() Zanim się obejrzysz będzie biegał ![]()
![]() |
#4175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spodziewałąm się tago jak bedzie miał ok 9 miesiecy a nie nie skończone jeszcze 8 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4177 | ||
Zakorzenienie
|
Miramej, gratuluje wyniku moczu
![]() ![]() I trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte ![]() Cytat:
![]() Skad ja to znam... ![]() ![]() Antonio nie potrafi jeszcze wstac, ale kleczy przy wszystkim co sie da. p4w ciesze sie, ze wlokniak zniknal ![]() Cytat:
![]() Dzis Antonio spal ze mna popoludniu prawie 1,5 godziny, dlatego jeszcze raczkuje po calym mieszkaniu, wlasnie goni kota po korytarzu, ale zaraz go wrzuce do wanny ![]() Myslalam, ze szybciej padnie, bo spedzilismy tyyyyyle czasu na spacerze, a tu klops ![]() A mamy miec niby romantyczny wieczor z mezem ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Adaikaka brawa dla Przemusia ![]()
![]() |
#4178 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Po cichu zazdroszczę...nasz romantyczny był sto lat temu, a jakikolwiek też b. dawno....
![]() |
#4179 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4180 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki ![]() Powiedz jeszcze jak jest z rozmiarówką. Noszę raczej 34 ale jak zerknęłam w tabelkę to w 34 nie wejdę w życiu ![]() Ostatnio jak mierzyłam sukienkę to nawet 34 trochę za duże było ![]() Cytat:
![]() Za chwilkę już idę pomierzyć ![]() ![]() Mariolu Ty również musisz dbać o siebie ![]() Adaikaka ![]() Ja też pocieszę i powiem, że moje piersi też się trochę wypełniły. Nie karmię od połowy grudnia gdzieś. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
gorgulku jak zwykle ryzyk fizyk - mam jedna sukienke 6 i jest spora a mam tez inna 8, w ktora nie wchodze
![]()
![]() |
#4182 |
Zakorzenienie
|
Unholy podaję Ci wymiary.
Kółka mają 15.8cm, oparcie 47cm a siedzisko z podnóżkiem - 34cm. Załącznik 3050818 |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyno wez sie za siebie ![]()
![]() |
#4184 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no to nocka romantyczna będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i przepraszam, wcześniej mi umknęło...Szkoda że sprawa jeszcze nie zakończona bo i nerwów pewnie będzie Cię to sporo kosztowało jeszcze ale dbaj o siebie i nie daj się zwariować, oni pewnie liczą że zrezygnujesz ![]() Martynka opanowała schodzenie z siadu do leżenia na brzuszku ![]() ![]() ![]() Od paru dni moja córcia zrobiła się przytulasek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() babcia (tak, TA babcia) suszy mi głowę o nocnik ![]() ![]()
Edytowane przez aannuullaa Czas edycji: 2010-04-21 o 20:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4185 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() |
#4186 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
Dziękuję ![]() To jeszcze mają mniej ![]() Kurcze, ale on taki ładny jest ![]() Cytat:
![]() Słodkie takie przytulaski ![]() Na nocnik jeszcze czas ![]()
![]() |
#4187 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() nie wiem co jest grane ale Wercia znowu zwymiotowala dzisiaj......ale tym razem mam wrazenie ze za duzo zjadla bo o 16.00 zjadla cala porcje budyniu ao 18.00 chcialam jej dac deserek i co po 3 lyzeczkach zwrocila wszystko ![]() Cytat:
![]() ciesze sie wynik dobry ![]() Cytat:
a teraz ma z tylu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wercia tez posiedzi chwile i zaraz na brzuch , ale udalo jej sie kilka razy usiasc bo tak z lezenia to potrafi usiasc jak sie czegos chwyci ![]() a ta babcia ![]()
![]() |
#4188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obydwoje jestesmy bardzo zmeczeni, wiec bedzie bez wielkich fajerwerkow. Mam nadzieje, ze medykamenta zadzialaja i twoj maz bedzie taki, jaki sie w nim zakochalas ![]() --- Zapomnialam... ![]() Dzis chcialam nauczuc Antosia indianina (tak jak Czeko Wercie ![]() ![]()
![]() |
#4189 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
brzydki jest
![]() a te kolka sa okropne ![]()
![]() |
#4190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4191 | ||
Zakorzenienie
|
Najdziwniejsze, że jak patrzę w lustro to wydaje mi się, że ja nie taka chuda a nawet co nieco mogłoby ubyć
![]() Cytat:
![]() u nas ostatnio to samo ![]() ![]() Tak mi się wydawało, że liczyli, że może zrezygnuję. Byłam bardzo bliska i dzięki małżowi nie wycofałam. ![]() Jaka ona słodziachna ![]() Ja uwielbiam te buziaczki Zuzkowe ![]() Ja nocnik kupiłam i narazie zbiera kurz ![]() ![]() No właśnie ![]() Svi pomęczę Ciebie jeszcze. A jaki zazwyczaj nosisz rozmiar i jaki bierzesz? ![]() Ja nawet opinii nie czytałam tylko go wzięłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() A mi się wyjątkowo podoba bo inny niż wszystkie spacerówki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4193 | |||
Ola-Unhola
|
Cytat:
To pewnie z przejedzenia ![]() A dzisiaj jeszcze dostał plamek okrągłych średnicy 1 cm na pośladkach... ![]() Cytat:
![]() Niesamowity jest ![]() Svi, o gustach się nie dyskutuje... ![]() ![]() Jest boski ![]() Cytat:
![]() No to wypośrodkowaliście kolorek ![]() No, no inny i b. ładny. A kupowałaś przez net czy stacjonarnie?
![]() |
#4194 | |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
reszta to buty, torebki i kolczyki rozmiar nosze roznie - 34/36 w takim wypadku trzeba dyskutowac ![]() ![]() i problemu z wyborem nie bedzie ![]()
![]() |
#4195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ze stresu, ja tak mam. Może to i dobrze, że nie pracuję bo już sobie wyobrażam ile bym jadła ![]() Kupowałam na all i bardzo szybko doszedł. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co z tymi pieluszkami ale czasem nie ma krostek a czasem sa.....ciekawe z czego ![]() tez jestem nosicielka takiego rozmiaru ![]() ale jak dalej bede tak jesc to bedzie wiekszy......nie wiem skad u mnie taki wilczy apetyt jak w ciazy( a w ciazy nie jestem) ![]() ogladacie YCD???
![]() |
#4197 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kubuś też nie umie wstawać (chociaż zaczyna nieśmiało próbować), ale też klęczy gdzie tylko się uda ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No zróbże Babci przyjemność i kup nocnik ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wercia te krostki też miała od promocyjnych pampersów? ![]() Właśnie tak, jak Kuba - z miną "bez łaski - sam usiądę" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
Oj, Svi.... ![]() Wezmę pewnie chicco, ale tylko z dwóch względów - kółka (wielkość) i przecież będziemy z gorgulkiem nad morzem w Piaskach - nie będę jej robiła konkurencji wózkiem ![]() Cytat:
Gdy po ciąży z B. nie mogłam długo wrócić do formy, to przylazł taki jeden poważny stres i od razu w tydzień zeszło jeszcze więcej niż normalnie bym planowała... Czeko, ja oglądam YCD, ale już właśnie idę do łóżka, więc myślę, że przysnę przed końcem ![]() Dobrej nocki Dziewczynki, do jutra ![]()
![]() |
#4200 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam włączone ale nie widziałam nawet jednego tańca ![]() Cytat:
![]() No zrób zrób ![]() ![]() Cytat:
![]() Pocieszę Ciebie bo ostatnio też kupiłam te promocyjne, ale nie używałam jeszcze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.