|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
Piekne
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zapraszam na moj suwaczek ślubny ![]() ![]()
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-04-22 o 09:10 |
|||
|
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz
U mnie aż 3 stopnie, zimno :/ słońca brak
|
#1353 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie byla przed chwila snieżyca
|
#1354 | ||
|
Zakorzenienie
|
fantastyczny kolor
mam sukienkę weselną w takim kolorze![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18742382]Wróciliśmy z tańców, już jest w miarę OK układ dopracowany, jeszcze jutro na salę idziemy potańczyć. Dziś zrobiłam paznokcie, takie.... ale mi dziwnie i nie miem pisać nawet guzika zapiąć, inwalida takiii ładne Cytat:
ale w niedzielę ma być nawet do 20st ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
Metkaa ale jestes szczuplutka
a co to za fure mieliscie?![]() co do kamerzysty i fotografa to ja bylam za tym zeby fotograf byl na moich przygotowaniach, a kamerzysta na TZa, ale w sumie nie wiem jak to w rezultacie bedzie. jeszcze sie przed slubem z nimi pogada i cos ustali moj stylista ma bardzo fajnie wygladajace studio, wiec mysle, ze super beda wygladaly fotki z czesania i makijazu m.in. wlasnie ze wzledu na wnetrza![]() a my wczoraj zamowilismy obraczki dobrze, ze sie z tym wstrzymalismy, bo od momentu jak mierzylismy paluszki u jubilera na poczatku grudnia rozmiar mi jeszcze polecial w dol i teraz mam 10-ke. gdybysmy wtedy zamowili to mialabym za duza obraczke ![]() i jeszcze zamiast 5% za karte klienta dali nam 10% doliczajac do tego bony, wychodzi ze obraczki kosztowaly nas 800zl (a nie 2 tys. )to teraz czekamy az sie zrobia ![]() dalej nie mozemy sie zdecydowac jakie biale wino kupic ![]() dzisiaj mamy 100 dni do slubu i z tej okazji ide zaraz kupic dla nas prezent bilety na kolejny festiwal w czerwcu zapowiada sie muzyczno-festiwalowy czerwiec ![]() najpierw jakis TZowy trance w Tarnowie, a potem kompletna zmiana klimatu i Metallica w Wawce a gdzies pomiedzy kolejne wesele znajomych, dwie sesje, obrony, wybory prezydenckie itp. bedzie intensywnie w tym czerwcu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-04-22 o 10:17 |
|
|
|
#1356 |
|
Rozeznanie
|
Zwariowałyście ? kilka stron do nadrobienia?
wczoraj też nie nadrobiłam, bo byłam strasznie zalatana. A dziś kaca leczę, miałam wczoraj panieński w klubie - było fantastyczne, a jakie prezenty dostałam uuuuuuuu ![]() Pózniej jak dojdę do siebie, to nadrobię i więcej napiszę i w ogóle ![]() Miłego dzionka
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam tylko się przywitać Nie zdążyłam nadrobić, ale fotki oczywiście obejrzałam Metka - ślicznie |
|
|
|
#1358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z powodu studniówki ![]() Ja tez ma obraczke 10-tke, jest na styk bo troszke spuchly mi palce i piersionek zareczynowy ktory w zime mial luz teraz ledwo mozna zdjac. Po ciazy obraczka mam nadzieje bedzie idealna
|
|
|
|
|
#1359 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tosiu trzymam kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
Ellin trzymaj się super a u mnie był właśnie pan z ubezpieczalni i wycenił mi szkodę i w końcu za 2 tyg będę mogła umówić się do naprawy |
|||
|
|
|
#1360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiecie co dziewczyny, podzielę się z Wami moją radością Niby nic takiego, ale cieszę się, ponieważ zauważyłam, że odkąd TŻcik zamieszkał u mnie między nami jest lepiej I już nie moge się doczekać wtorku, bo pojedziemy wybrać zaproszenia i prawdopodobnie już w tej drukarni mają pełen wybór zawieszek itp. więc możliwe że odrazu załatwimy pozostałe "pierdółki". O i księgę gości pewnie również. No uzewnetrzniłam się
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj w koncu udało nam się odbyc spotkanie w poradnii rodzinnej, babka zrobiła nam 2 spotkania wczoraj, a za 2 tyg.mamy przyjsc na ostanie. Fajna babka, bylsimy we dwoje, pare min. po rozpoczęciu przyszła sama dziewczyny by zrobic te spotkania, bo Narzeczony pracuje za granica i narazie nie moze byc, i tak we trójke siedzielismy. 1 temat o miłosci, 2 o planowaniu rodziny, Tz wyskoczył z tekstem ze przyda "nam się" ta ksiazeczka
co opisane są w niej metody planowania, mierzenia temp. i zakupił ją![]() Cudne |
|
|
|
#1362 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czasem u niego zostaje i wtedy sobie zawsze gadamy przed pójsciem spac ![]()
|
|
#1363 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a ja wzywałam karetkę... cieszę sie, że się obudziłam...też przyłączam się do prośby o podanie tej ros. strony. Cytat:
Cytat:
Jejku jak malutko! ja mam 3 m-ce i 16 dni! czyli 107 dni! za tydzień 100-dniówka!Nie mogę w to uwierzyć! Cytat:
![]() ![]() Co do win to na razie wiem tylko tyle, ze chcę Martini białe coś jeszcze wymyślimy.Cytat:
Cytat:
Ja się zaczynam trochę martwić o zaproszenia, bo zamówiłam przez net TUTAJ w zeszłym tygodniu i nawet nic nie napisali, nie zadzwonili do tej pory... Może mają duzo zamówień, ale nie wiem, powinni jakoś dać znać, że przyjęte do realizacji, przysłać mi podgląd wydruku... w ogóle zapomniałam tam dopisać przy potwierdzeniu nr telefonu, ale chyba wszyscy nas znają z gości i nasze numery, bo zapraszamy tylko najbliższych.
|
|
#1364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
proszę http://fotki.yandex.ru/users/bbc-77/view/364077/?page=0 nie wszystkie sa straszne ale jak dla mnie nie które zdjęcia nie powinny być tam zamieszczone :/
Edytowane przez ultraradiola Czas edycji: 2010-04-22 o 12:14 |
|
|
|
|
#1365 | |
|
Wtajemniczenie
|
Naprawde tak zimno? Olaboga, jak ja w tej mojej kiecce wyskocze...
Cytat:
|
|
|
|
|
#1366 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1367 |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Nadrobiłam i: Gusia,ładne pazurki. ![]() capri za miesiąc /lain za 100 dni do ślubu. ![]() Elli,Tosia ![]() Zaraz opisze Wam mój nocny ślubny sen, Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-22 o 12:21 |
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
woda jak wychodziłam z domu ok 9 to były 4 stopnie
|
|
|
|
#1369 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
u nas też zimno, jas chodze w 2 swetrach taka zimnica. dobrze ze zaczeliw biurze palic bo chyba zamarzłabym![]() Cytat:
|
|
#1370 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ellin, a twoj TZ pojechal do Szwecji?
Cytat:
![]() To rzeczywiscie pogoda narazie nie jest najlepsza, jeszcze sie okaze, ze bede musiala na ostatnia chwile etole kupic Chociaz w tym kwietniu to roznie bywa, przewaznie po weekendzie majowym ladna sie pogoda zaczyna robic, no przynajmniej taka mam nadzieje Dzieki za info |
|
|
|
|
#1371 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również się nie przejmuję
Moje palce to akurat ta część mojego ciała która mi się podoba i nie mam do nich zastrzeżeń ![]() woda otóż właśnie ja mam długie palce
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2010-04-22 o 12:29 |
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1373 | |
|
Konto usunięte
|
Prześliczne
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18742382]Dziś zrobiłam paznokcie, takie.... ale mi dziwnie i nie miem pisać nawet guzika zapiąć, inwalida takiii Nie najlepiej wykonane te pazurki... Chociaż wzorek ładny ![]() Cytat:
Wiem W ogóle koła dzisiaj nie było, bo ludzie wrzeszczeli o przekładanie I zamiast mieć z głowy, to kolejne dwa tygodnie nauki i nerwów...
|
|
|
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj TZ ma 16.5 i tez sie nie przejmuje
![]() No wiem, bo wlasnie ciocia Zosia bedzie miala imieniny W sumie to bardziej mi zalezy, zeby 16.05 bylo cieplutko, bo mamy grilla na podworku, a moja sukienka poprawinowa to ma takie wyciecie na plecach, ze chyba bym jakies chorobsko zlapala, gdyby nie bylo sloneczka |
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
Faktycznie te niektóre zdjęcia z poturbowanymi ciałami cos strasznego:/
|
|
|
|
#1376 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1378 |
|
BAN stały
|
Mi się strona nie otwiera woda.Tzn jest napisane website error. :/
To samo ze stroną ze zdjęciami katastrofy,no ale może to i lepiej. ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Miałam Wam napisać o snie. Otóż wczoraj przed spaniem oglądałam sobie suknie ślubne,noi owocowało to w nocny sen.Sniło mi się,że byłam w salonie z mą rodzicielką i mierzyłam dwie suknie.Z tym,że jedna suknia to były spodnie z gorstem,kory miał takie cuś ala bolerko.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-04-22 o 13:06 |
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1380 |
|
Raczkowanie
|
nie moge... nie jestem w stanie nadrobić tego co naskrobałyście...
a u mnie zimno... brrr....śnieg się z nieba sypie... a od godziny grad... ufff................. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

jak dobrze ze dziś już czwartek jeszcze tyko jutro 
na szczęście nie ślubne
jakieś potwory i katastrofy mi się śniły a wszystko chyba przez to ze wczoraj przed snem strasznie skupiłam się na oglądaniu rożnych filmików i zdjęć z katastrofy samolotu TU-154. 

ale w niedzielę ma być nawet do 20st 
i z tej okazji ide zaraz kupic dla nas prezent 

czasem u niego zostaje i wtedy sobie zawsze gadamy przed pójsciem spac 

I zamiast mieć z głowy, to kolejne dwa tygodnie nauki i nerwów...