Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 12:33   #1471
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
tak to jest jak szuka się pracy w mieście wojewódzkim
ale serio jest aż tylu kandydatów na jedno miejsce? a o jaka prace sie starasz?

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
jak widzę coś takiego szałowego w sklepie to rzadko kiedy się na to decyduję, bo nie jestem odważna jeśli chodzi o modę. moje miasto jest zacofane kompletnie jeśli chodzi o trendy i naprawdę brak tutaj jakichś oryginalnych osób nie wiem.. może powinnam to zmienić?
powinnaś!!!
ja też jestem modowo nieśmiała wiele ciuchów mi się podoba, wiem jaki styl robi na mnie wrażenie, znam w ( w miarę) swoją sylwetkę, ale jakoś nie mam odwagi zrobić rewolucji w swojej szafie
choć bardzo bym chciała.....sama nie wiem co mnie ogranicza, bo raczej nie ludzie, bo mam gdzieś co o mnie myślą

no i nie ogranicza mnie tzet wręcz przeciwnie wciąż mnie namawia żebym kupiła sobie jakieś fajne ciuszki
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:39   #1472
blondyna789
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
wreszcie będę mieć Glorię
Mam nadzieje, ze mi się spodoba wtedy bedę musiała przepłacać na allegro, no ale czego dla włosów się nie robi
wiesz.. jak Ci przypasi zawsze możemy się dogadać, że wyślę Ci parę sztuk czy coś.. nie sądzę, żeby paczka była jakaś drastycznie droga... ale to się okaże. sprawdzi się w cenniku poczty co i jak dokładnie i luz

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
powinnaś!!!
ja też jestem modowo nieśmiała wiele ciuchów mi się podoba, wiem jaki styl robi na mnie wrażenie, znam w ( w miarę) swoją sylwetkę, ale jakoś nie mam odwagi zrobić rewolucji w swojej szafie
choć bardzo bym chciała.....sama nie wiem co mnie ogranicza, bo raczej nie ludzie, bo mam gdzieś co o mnie myślą

no i nie ogranicza mnie tzet wręcz przeciwnie wciąż mnie namawia żebym kupiła sobie jakieś fajne ciuszki
właśnie! ja się sama ograniczam.. tak mi się wydaje. wiem, że mogę sobie na wiele pozwolić z racji figury, a jednak się cykam... hm.. może rzeczywiście zrewolucjonizuję szafę bardziej hm.. i pomyśleć, że niedawno był u mnie w galerii Jacyków.. ale bym miała stajla.. a tak nie poszłam tam to nie mam
Stary 2010-04-22, 12:51   #1473
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam ten problem, że ciuchów mam dużo.. ale jak widzę coś takiego szałowego w sklepie to rzadko kiedy się na to decyduję, bo nie jestem odważna jeśli chodzi o modę. moje miasto jest zacofane kompletnie jeśli chodzi o trendy i naprawdę brak tutaj jakichś oryginalnych osób nie wiem.. może powinnam to zmienić?

TAK! TAK! TAK! Przecież Ty taka laska jesteś
nie bój dupki,trzeba mieć swój styl i się nie przejmować innymi Ja już przywykłam, że ludzie u mnie w mieście patrzą na mnie jak na kosmitę, kiedy zasuwam w swoim malinowym trenczu, ale u mnie ludzie są tacy zacofani
Co innego jak jadę na uczelnie - tam, w mieście każdy chodzi jak chce i mój malinowy płaszcz nie wywołuje szoku tak jak u mnie tylko raczej patrzą, bo im sie podoba
Całkiem inaczej tam się czuję niż u mnie, serio. Kiedy tu założę krótką spódnicę i obcasy to już dziwnie patrzą, a tam to normalne!
Chyba to mnie wkurza najbardziej w ludziach, potrafią być okrutni
Mój płaszcz w albumie jak kogoś interesi

Bejjka Ciebie tyczy się to samo
Piękne jesteście więc podkreślac swoje atuty, raz, dwa!

Cytat:
wiesz.. jak Ci przypasi zawsze możemy się dogadać, że wyślę Ci parę sztuk czy coś.. nie sądzę, żeby paczka była jakaś drastycznie droga... ale to się okaże. sprawdzi się w cenniku poczty co i jak dokładnie i luz

hm.. i pomyśleć, że niedawno był u mnie w galerii Jacyków.. ale bym miała stajla.. a tak nie poszłam tam to nie mam

Kochana jesteś
Jeżeli o Joaśkę to równiez mogłabym Ci wysyłać jeżeli tylko sie w niej zakochasz i będziesz chciała na stałe wprowadzić ją do swojej pielęgnacji.

Jacyków
Nie ważne co o nim mówią, nie ważne, ale ja i tak go bardzoo lubię i niesamowicie cenię, nie przeszkadza mi nawet ten jego różowy kapelusik, a skąd!

Cytat:

Oj
A dziwisz się, ze Cię nie ogranicza? Bo ja nie
Przecież jesteś taka seksowna i pociągająca, piękna, naprawdę
Ja np jestem szczupła, wysoka, ale to nie prawda, ze szczupłemu we wszystkim ładnie, tak samo jak mi mówią "Tobie we wszystkim ładnie", wcale nie. Teraz już wiem, co mi pasuje, a co nie. Nie mogę nosić czarnego, wyglądam wstrętnie, w ciemnych kolorach ogolnie, ale w czarnym... Jak kostucha jakaś normalnie

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 12:55   #1474
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:

chciałabym żeby było to tak proste
ale obiecuje popracować nad sobą
Stary 2010-04-22, 12:57   #1475
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
TAK! TAK! TAK! Przecież Ty taka laska jesteś
nie bój dupki,trzeba mieć swój styl i się nie przejmować innymi Ja już przywykłam, że ludzie u mnie w mieście patrzą na mnie jak na kosmitę, kiedy zasuwam w swoim malinowym trenczu, ale u mnie ludzie są tacy zacofani
Co innego jak jadę na uczelnie - tam, w mieście każdy chodzi jak chce i mój malinowy płaszcz nie wywołuje szoku tak jak u mnie tylko raczej patrzą, bo im sie podoba
Całkiem inaczej tam się czuję niż u mnie, serio. Kiedy tu założę krótką spódnicę i obcasy to już dziwnie patrzą, a tam to normalne!
Chyba to mnie wkurza najbardziej w ludziach, potrafią być okrutni

ale ja się z Tobą w pełni zgadzam... nie ma co się patrzeć na ludzi, tylko żyć w zgodzie ze sobą. już nie raz tak miałam, że coś mi się spodobało z ciuchów, ale nie kupiłam, a później patrzę - koleżanka ma i ona się nie szczypała tylko kupowała. dobra dziewczyny! od dziś się nie cyrtolę tylko tworzę swój odważniejszy styl w sensie urozmaicam ten obecny... inwestuję w dodatki oł jeeee.. będę stylowa

Cytat:
Kochana jesteś
Jeżeli o Joaśkę to równiez mogłabym Ci wysyłać jeżeli tylko sie w niej zakochasz i będziesz chciała na stałe wprowadzić ją do swojej pielęgnacji.
żaden problem. trzeba sobie pomagać

Cytat:
Jacyków
Nie ważne co o nim mówią, nie ważne, ale ja i tak go bardzoo lubię i niesamowicie cenię, nie przeszkadza mi nawet ten jego różowy kapelusik, a skąd!
ja go nie lubię. wkurza mnie jego sposób wypowiadania się, drażni mnie jego maniera.. wg mnie kiepsko doradza kobietom.. niektóre po metamorfozie wyglądają gorzej niż przed
Stary 2010-04-22, 13:04   #1476
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
\dobra dziewczyny! od dziś się nie cyrtolę tylko tworzę swój odważniejszy styl w sensie urozmaicam ten obecny... inwestuję w dodatki oł jeeee.. będę stylowa

ja go nie lubię. wkurza mnie jego sposób wypowiadania się, drażni mnie jego maniera.. wg mnie kiepsko doradza kobietom.. niektóre po metamorfozie wyglądają gorzej niż przed

Super
To mi się podoba

Hm, no mistrzem nie jest, ale ja tam go lubię, zawsze mi się podobały jego stylizacje
Ale i tam mistrzem jest Wan Gok
Boże, on potrafi zrobić coś z niczego, uwielbiam jego programy na Tvn Style

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 13:05   #1477
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
wstawiłaś już?

Cytat:

Oj
A dziwisz się, ze Cię nie ogranicza? Bo ja nie
Przecież jesteś taka seksowna i pociągająca, piękna, naprawdę
dziękiAsia, kochana jesteś

Cytat:
dobra dziewczyny! od dziś się nie cyrtolę tylko tworzę swój odważniejszy styl w sensie urozmaicam ten obecny... inwestuję w dodatki oł jeeee.. będę stylowa
ja też postaram się nad tym popracować
Stary 2010-04-22, 13:15   #1478
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

chciałabym żeby było to tak proste
ale obiecuje popracować nad sobą

Ja rozumiem, bo sama pracowałam nad sobą kilka lat, nadal pracuję,
Teraz mi to "wisi i powiewa", nie będę chodzić usmażona, bo wszyscy tak chodzą, lotto mi! Jestem jaka jestem, blada, ale jestem dla Tz najpiękniejsza i to się liczy, trudno.
Być może jestem nielicznym wyjątkiem, bo chyba jestem wśród społeczności,w której się obracam, naturalna i bardzo to sobie cenię. A jeżeli się komuś nie podoba to niech sobie gadają, ze jestem za blada itp, mam się dobzre czuć w swojej skórze i tak się czuję, koniec, kropka.

O ja, chyba muszę wydrukować i pokazać TZ moją wypowiedź, ale by się cieszył
Bo normalnie nie wierzę

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
wstawiłaś już?

dziękiAsia, kochana jesteś

Mówię po prostu prawdę kochana
Tak, już dodałam

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 13:20   #1479
Bejjka
Zakorzenienie

Asia, piękny ten płaszczyk i super Ci w tym kolorze

a ten pasiak przecudowny

Asia, gdzie Ty wynajdujesz takie cudeńka?
Stary 2010-04-22, 13:27   #1480
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Ja rozumiem, bo sama pracowałam nad sobą kilka lat, nadal pracuję,
Teraz mi to "wisi i powiewa", nie będę chodzić usmażona, bo wszyscy tak chodzą, lotto mi! Jestem jaka jestem, blada, ale jestem dla Tz najpiękniejsza i to się liczy, trudno.
Być może jestem nielicznym wyjątkiem, bo chyba jestem wśród społeczności,w której się obracam, naturalna i bardzo to sobie cenię. A jeżeli się komuś nie podoba to niech sobie gadają, ze jestem za blada itp, mam się dobzre czuć w swojej skórze i tak się czuję, koniec, kropka.

O ja, chyba muszę wydrukować i pokazać TZ moją wypowiedź, ale by się cieszył
Bo normalnie nie wierzę

--
w ramkę opraw

Cytat:
Asia, piękny ten płaszczyk i super Ci w tym kolorze

a ten pasiak przecudowny

Asia, gdzie Ty wynajdujesz takie cudeńka?
co nie? ma dryg do tego.. albo po prostu lepsze sklepy
kurde gdybym nie była taka leniwa to może zaczęłabym szyć ;D zresztą bez sensu - jestem antytalentem

ej u mnie słońce wyszło
Stary 2010-04-22, 13:29   #1481
Asia19x
Zakorzenienie

Dzięki Bejjuś
płasczyk ma swoją historię heh
koleżnka wyjechała do Niemiec do pracy, zamarzył jej się taki więc kupiła go za 70euro (to było jakieś dwa lata temu
wróciła po jakimś czasie do Polski, jak go zobaczyłam
Miała dwa razy na sobie i jej się znudził, zaproponowałam, ze go odkupię...I sprzedała mi za 70zł
Krój chyba nigdy nie wyjdzie z mody, moze kolor na jakiś czas, a potem znowu wyciągnę go z szafy i będę śmigac

A pasiaka kupiłam za 60zł w New Yorker
Trochę byłam w szoku, ze taki w miarę tani, myślałam, że będzie kosztował wiecej, TZ go wypatrzył skubany

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 13:31   #1482
201607180946
Konto usunięte

Dziewczyny jesteście takie piękne, na prawdę nie macie się czego wstydzić, a ludzkim gadaniem nie ma się co przejmować
TŻ mówi, że jestem wręcz bezwstydna, tzn. że np. mogę chodzić boso po mieście albo przymierzać ciuchy przed przymierzalnią gdy wszystkie są zajęte i na prawdę mam gdzieś, że wszyscy się na mnie gapią
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 13:36   #1483
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
w ramkę opraw

co nie? ma dryg do tego.. albo po prostu lepsze sklepy
kurde gdybym nie była taka leniwa to może zaczęłabym szyć ;D zresztą bez sensu - jestem antytalentem

ej u mnie słońce wyszło

Chyba tak zrobię, jak zróci to mu pokażę moją wypowiedź oprawioną w rameczkę z napisem "Special for U"

E dziewczyny, sęk w tym, że u mnie nie ma żadnych zarypiaszczych sklepów, jak jeżdzę do szkoły, 70km to tam śmigam po centrach, no i siostra też moja do sklepu przywozi świetne ciuchy, więc zawsze sobie coś biorę, ale nie powiem, dryg czasem też mam
Osttanio pokochałam H&M i New Yorker, zawsze coś tam wynajdę, a wcześniej prawie wcale tam nie chodziłam
No i Tz ostatnio stwierdził, że uwielbia paski i mam tak się ubierać :mdlje:
Ta, kupię bluzkę, spodnie, rajtki, buty, wszystko w paski i będę jednym, wielkim chodzącym pasiakiem, będą wołać za mną "Ej, zebra, pokaż paski" Śmiać mi się z niego chciało.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 13:37   #1484
201607180946
Konto usunięte

Dziś na obiad wegeburgery
Stary 2010-04-22, 13:42   #1485
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Dziewczyny jesteście takie piękne, na prawdę nie macie się czego wstydzić, a ludzkim gadaniem nie ma się co przejmować
TŻ mówi, że jestem wręcz bezwstydna, tzn. że np. mogę chodzić boso po mieście albo przymierzać ciuchy przed przymierzalnią gdy wszystkie są zajęte i na prawdę mam gdzieś, że wszyscy się na mnie gapią

No i dobrze!
przed przymierzalnią pewnie bym się wstydziła, ale w lumpie jak trzeba to się rozbieram, a co, z resztą wiele babek tak robi i to jeszcze starsze niż ja, facetów tam nie ma prawie nigdy więc czego się tu wstydzić skoro tak samo zbudowane jesteśmy

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 13:44   #1486
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Miki zakupy świetne, ale to juz wiesz
też marzą mi się takie niższe butki, ale w cielistym odcieniu
znając życie pewnie takich nie znajdę
Nie widziałam jakoś cielistych butów a zwracałam specjalnie uwagę żeby Cię później poinformować

Cytat:

Miki życzę Ci powodzenia fajnie, że coś ruszyło Szkoda, że u mnie niestety bez zmian Tzn. wysyłam CV, ale ciągle bez odzewu. Jedynie cieszy mnie fakt, że pojawiło się kilka ofert, na które mogę aplikować bo spełniam wymagania z jednym "ale": brak mi odpowiedniego doświadczenia Dlatego tak bardzo chcę mieć staż, niestety pup leci w kulki.
Może faktycznie warto samej pochodzić po różnych instytucjach i popytać czy nie potrzebują osoby na staż Z tym UP to różnie bywa, ja już tyle razy się na nich przejechałam W tym roku jakieś lipne oferty u nas, tylko kilka ofert dotyczyło prac biurowych a reszta sprzedawca albo oferty typowe dla mężczyzn. Trzymam kciuki mocno Asiulka żebyś w końcu znalazła wymarzoną pracę

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
to trzymam kciuki, oby się udało!

Cytat:
ja mam ten problem, że ciuchów mam dużo.. ale jak widzę coś takiego szałowego w sklepie to rzadko kiedy się na to decyduję, bo nie jestem odważna jeśli chodzi o modę. moje miasto jest zacofane kompletnie jeśli chodzi o trendy i naprawdę brak tutaj jakichś oryginalnych osób nie wiem.. może powinnam to zmienić?
U mnie jest dokładnie tak samo. Mieszkam w małym mieście, gdzie moda jeszcze kompletnie nie dotarła ani do sklepów ani do ludzi. Chyba na palcach jednej ręki można policzyć dobrze ubrane osoby. Tutaj jest też tak, że ludzie widząc dziewczynę ubraną w krótką spódnicę od razu przypisują do niej wiadomo jakie zdanie. Co innego jest tak jak Asia pisze gdy jadę na uczelnię. Tam jest zupełnie inny klimat. Każdy chodzi jak chce i nikogo nie obchodzi to że dziewczyny ubierają się w spódnice, jest to na porządku dziennym. Tutaj patrzą się dziwnie, mierzą od góry do dołu, obgadują.

Jestem już w domu Rozmowa trwała koło 10 min, bardzo miło przeprowadzona, sympatyczni ludzie Miałabym siedzieć w tym pokoju co rejestrują bezrobotnych więc nie byłoby łatwo bo ciągle jest tam ruch ale myślę że dałabym radę po krótkim przeszkoleniu Jest też kilka innych chętnych osób więc będą musieli wybrać. Dzisiaj nie było dyrektora i nie mogła zapaść decyzja. Na początku przyszłego tygodnia będą dzwonić, poinformować mnie co postanowili

W nagrodę że nie palnęłam tam żadnych głupot kupiłam sobie Meliskę Ostatnio bardziej nerwowa jestem, trzeba się trochę uspokoić Zaraz zaparzę sobie pierwszy kubek Zgrzeszyłam trochę w Biedronce i kupiłam Chipsy ale tak dawno ich nie jadłam Nie oczyszczam się z Wami więc chyba mogę

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 13:53   #1487
201607180946
Konto usunięte

Miki mam przeczucie, że dostaniesz ten staż
Stary 2010-04-22, 13:53   #1488
Magdzia94
Zakorzenienie

Witam Nadrobiłam ponad 20 str tego co napisałyście
Bo dzisiaj mam już powiedzmy luz. Dowiedziałam się w jakiej sali piszę egzamin i inych szczegółów. Panika mnie ogarnęła tak na serio
Po egzaminach zabieram się ostro za jazdę na rowerku i twister, bo będę mieć czas.

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
A Madzia chyba zamawialas taki sweterek z kokardkami szary To tez go widzialam jest sliczny, ale wykupili najmniejsze rozmiary wrrr
Będę go miała w niedzielę

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
ja babuni na imieniny kupiłam zestaw seboradin z żeńszeniem - szampon i odżywka. Była zachwycona teraz już sama sobie kupuje (tzn razem zamawiamy na stronie DOZu a ona odbiera )
Zresztą zaraziłam babcię włosomaniactwem wciera jeszcze nerila, a ostatnio zażyczyła sobie maskę matrixa do farbowanych
Twoja babcia jest genialna

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
U Was też dzisiaj śnieg z deszczem padał? Powariowali z tą pogodą
Padał śnieg przed chwilą a teraz słońce

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
dzien dobry
chyba zetne wlosy na rowna dlugosc czyli wyszloby gdzies do szyji i
przedluze,dzis ide sie dowiedziec co i jak i ile

Ale czemu?

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 13:54   #1489
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
U Was też dzisiaj śnieg z deszczem padał? Powariowali z tą pogodą
U mnie tylko deszczy mały był.

Cytat:
zrobiłam sobię kawę, niby w ramach detoksu miałam ograniczać spożycie kofeiny, ale nie dam rady bez ekstra kawy
Ja z kawy nawet nie probuję rezygnować

Cytat:
duży biust to duży problem i wcale nie chodzę w koronkach i tiulach, bo takie staniki są na mnie za małe
Duży biust po prostu jest inny niż mały. Ma swoje wady, ale ma też zalety

Cytat:
i co jest najśmieszniejsze:
dyrektor generalny ma wymagane wykształcenie średnie
a kelner- wyższe
O_o

Cytat:
A jeżeli się komuś nie podoba to niech sobie gadają, ze jestem za blada itp, mam się dobzre czuć w swojej skórze i tak się czuję, koniec, kropka.
I to dosłownie

Cytat:
Brzmi znajomo

Cytat:
Dziś na obiad wegeburgery
O, smacznego Ja dzisiaj na obiad to nawet nie wiem, co zjem. PEwnie coś sojowego.
Stary 2010-04-22, 13:57   #1490
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Na razie nie zapeszajmy

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Padał śnieg przed chwilą a teraz słońce
Masakra z tą pogodą ale w następnym tygodniu ma być podobno ciepło

Nie poszłam jednak w płaszczyku bo chyba za ciepło byłoby mi. W skórce było mi akurat. Założyłam też nowe buty. Zrobiłam sporą rundkę po mieście i dopiero pod koniec rozbolały mnie nogi więc jest świetnie jak na pierwszy raz

Kupiłam mydło biały jeleń, białego wielbłąda czy innego tam zwierza nie było

Stary 2010-04-22, 13:58   #1491
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Nie widziałam jakoś cielistych butów a zwracałam specjalnie uwagę żeby Cię później poinformować

U mnie jest dokładnie tak samo. Mieszkam w małym mieście, gdzie moda jeszcze kompletnie nie dotarła ani do sklepów ani do ludzi. Chyba na palcach jednej ręki można policzyć dobrze ubrane osoby. Tutaj jest też tak, że ludzie widząc dziewczynę ubraną w krótką spódnicę od razu przypisują do niej wiadomo jakie zdanie. Co innego jest tak jak Asia pisze gdy jadę na uczelnię. Tam jest zupełnie inny klimat. Każdy chodzi jak chce i nikogo nie obchodzi to że dziewczyny ubierają się w spódnice, jest to na porządku dziennym. Tutaj patrzą się dziwnie, mierzą od góry do dołu, obgadują.

Jestem już w domu Rozmowa trwała koło 10 min, bardzo miło przeprowadzona, sympatyczni ludzie Miałabym siedzieć w tym pokoju co rejestrują bezrobotnych więc nie byłoby łatwo bo ciągle jest tam ruch ale myślę że dałabym radę po krótkim przeszkoleniu Jest też kilka innych chętnych osób więc będą musieli wybrać. Dzisiaj nie było dyrektora i nie mogła zapaść decyzja. Na początku przyszłego tygodnia będą dzwonić, poinformować mnie co postanowili

W nagrodę że nie palnęłam tam żadnych głupot kupiłam sobie Meliskę Ostatnio bardziej nerwowa jestem, trzeba się trochę uspokoić Zaraz zaparzę sobie pierwszy kubek Zgrzeszyłam trochę w Biedronce i kupiłam Chipsy ale tak dawno ich nie jadłam Nie oczyszczam się z Wami więc chyba mogę

Co poradzić, ze ludzie tacy dziwni
Ale wkurzające jest to, dlatego nie trzeba się przejmować i robić swoje

Kochana! 3mam kciuki najmocniej jak tylko mogę, aby zadzwonili, że dotaałś ten staż
A meliska powinna Cię uspokoić, dobrze wpływa
Staraj się nie denerwować.

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 13:59   #1492
Magdzia94
Zakorzenienie

Mnie mydło biały jeleń okropnie przesuszyło twarz

Stary 2010-04-22, 14:02   #1493
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Co poradzić, ze ludzie tacy dziwni
Ale wkurzające jest to, dlatego nie trzeba się przejmować i robić swoje

Kochana! 3mam kciuki najmocniej jak tylko mogę, aby zadzwonili, że dotaałś ten staż
A meliska powinna Cię uspokoić, dobrze wpływa
Staraj się nie denerwować.
Kochana jesteś! Tak jak Wy wszystkie tutaj

Staram się nie denerwować ale ze mnie trochę panikara. Meliska na pewno dobrze na mnie wpłynie

Mierzyłam w H&M te bokserki http://stylio.pl/rankings_picture_pr...e=4&type=daily ale 34 było wielkie beznadziejnie w nich wyglądałam

Stary 2010-04-22, 14:02   #1494
Chatul
ma zielone pojęcie

Ja się powoli zbieram po odbiór zdjęć na świadectwo maturalne. Zdecydowałam się na czarno-białe
Stary 2010-04-22, 14:03   #1495
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Mnie mydło biały jeleń okropnie przesuszyło twarz
Ja mam zamiar do ciała używać dzisiaj pierwsza próba. Zobaczymy czy jest delikatniejsze od żelu pod prysznic. Niby opinie ma bardzo pozytywne

Stary 2010-04-22, 14:05   #1496
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Ja mam zamiar do ciała używać dzisiaj pierwsza próba. Zobaczymy czy jest delikatniejsze od żelu pod prysznic. Niby opinie ma bardzo pozytywne
A miałaś już żele pod prysznic Farmony z serii Tutti Frutti? Moja mama, która ma naprawdę suchą skórę bardzo je sobie chwali.
Stary 2010-04-22, 14:06   #1497
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

Masakra z tą pogodą ale w następnym tygodniu ma być podobno ciepło

Nie poszłam jednak w płaszczyku bo chyba za ciepło byłoby mi. W skórce było mi akurat. Założyłam też nowe buty. Zrobiłam sporą rundkę po mieście i dopiero pod koniec rozbolały mnie nogi więc jest świetnie jak na pierwszy raz

Kupiłam mydło biały jeleń, białego wielbłąda czy innego tam zwierza nie było
Dziś okropnie jest, niech już będzie ciepło z powrotem
Ja zmarzłam w skórce jak cholera, prawie mnie zwiało z chodnika
Super, że buciki wygodne
Ja swoje szare botki musiałam zanieść do robienia, bo fleki mi odpadły i nawet tego nie zauważyłam

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 14:08   #1498
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

kurde ale mi czas dziś leci.. szybko szok szok
Stary 2010-04-22, 14:10   #1499
Magdzia94
Zakorzenienie

Musze zrobić pranie ręcznie, ehh nie lubię tego

Stary 2010-04-22, 14:13   #1500
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana jesteś! Tak jak Wy wszystkie tutaj

Staram się nie denerwować ale ze mnie trochę panikara. Meliska na pewno dobrze na mnie wpłynie

Mierzyłam w H&M te bokserki http://stylio.pl/rankings_picture_pr...e=4&type=daily ale 34 było wielkie beznadziejnie w nich wyglądałam

Spokojnie, ja też zawsze panikuje, dopiero po fakcie dociera do mnie, że wcale nie było powodu. Ale, wcale się nie dziwię Jak szukałam stażu byłam jednym, wielkim kłębkiem nerwów

One są boskie, na all są po 38zł, pogrzało ich
Moze zajdę w sobotę i przymierzę, bo chcę sobie taką kupić i białą, bo nie mam, ciekawe czemu takie duże rozmiarówka zawyżona zapewne.. Szkoda, bo są śliczne. Ale zajdę i przymierzę sobie z ciekawości

Przyszła Pani Magister

Edytowane przez Asia19x
Czas edycji: 2010-04-22 o 14:14
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości