![]() |
#4831 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Anglia cz. III
Cytat:
![]() ![]() BB czy ty z Lublina jestes? gdzies juz chyba cie na Lubelskich mlodych albo jakis slubnych widzialam ![]() ![]() ![]() Wracajac do zabawek - Ja tez popieram ELC dla maluszkow. ![]() ania, daenerys - ta rozowa jest przepiekna ale ja nie lubie na siebie uwagi zwracac na ulicy i wydaje mi sie ze bylabym jak w kamizelce odblaskowej w niej ![]() ![]() Wlasnie dostalam email, moja przyjaciolka rozwodzi sie z mezem, niecale 2 lata po slubie.... moze juz kiedys pisalam o niej, i caly czas mialam nadzieje ze to im przejdzie, ze sie dogadaja.... my sie wydawalo ze jak sobie przed oltarzem obiecujesz na amen, to na amen i wiadomo sa problemy po drodze ale sie nad nimi pracuje a nie idzie na latwizne i rozwodzi czuje sie jakby mnie ktos obuchem walna Edytowane przez Bakteryika Czas edycji: 2010-04-21 o 14:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo ze sa kryzysy, ale jak sie chcialo byc razem to trzeba o to walczyc, sa kompromisy itd. Moim zdaniem rozwod w takim przypadku to pojscie na latwizne.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pamietam jak sama rok pozniej organizowalam swoj slub i siedzac na forum (YAYW) zaczelysmy gadaaz z dziewczynami czy przez takie skupianie sie nad szczegolami nie gubimy przypadkiem tego co najwazniejesze w tej ceremonii i tym zwiazku... widocznie ona gdzies to zgubila po drodze.. (obwiniam ja, bo niestety to nie on, tak moglabym przynajmniej powyzywac - a tak solidarnosc jajnikow)... ale mi dzisiaj melancholijnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no wlasnie o to chodzi, czlowiek sie zatraca w tym wszytskim, dlatego my wybralismy skromna impreze slubna, byla ona wylacznie dla nas... i tak bylismy najwazniejsi w tym dniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() za to wieczorem smigam na szampanka i dobroci kuchni w mariocie (kiedys tam pracowalam) - moze mi sie poprawi, chociaz nie moge z nikim jeszcze gadac na ten temat az to wszystko wyjdzie oficjalnie. Wiec tylko mamie sie poskarzylam, no i wam... uff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiolqn - paw, kurczak? Jeny, ja nic nie rozumiem! ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 |
Raczkowanie
|
normalnie, ale wy produkujecie
![]() bakteryika czy Ty w ogole pracujesz?Twoich postow najwiecej ![]() wiolqn ja tez mam ten sam problem, moja chrzesnica 10.05 roczek konczy, wiec musze cos wykombinowac, ale chyba stanie na rowerku ![]() uciekam, bom glodna ![]()
#4838 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mysmy 7 lat spedzili razem zanim sie zdecydowalismy. Nie mowie nikomu czekac az tyle, czy nie urzadzac hucznego wesela, ale zastanowic sie nad decyzja najpierw a pozniej zabierac za organizacje!! wiolqunowe zoo? ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
![]() pracuje pracuje, ale jak mam momencik to przerzucam stronki (mam swoje biuro wiec nikt mi w ekran nie patrzy) ale z moja praca jest roznie - czasami cisza dlugo dlugo a pozniej kilka miesiecy nie mam czasu sie podrapaca (jak ostatnio zniklam na kilka miesiecy) dobra - obiecuje juz morda w kubel ![]() bakteria siedzi ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Loty wznowione i z mojego lotniska dzisiaj wylatuje samolot do TZ'ta ![]() ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-04-21 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ludzie sie gubia w tec calej organizacji i wydami sie ze spora czesc bierze slub z "wizja slubu" a nie z druga osoba... Dlatego ja chce zeby u nas bylo duzo personalnych dodatkow, zdjecia, wiersze, piosenki bliskie nam. I przede wszystkim najblizsi. No i TZ ![]() Fajnie masz Bakteria w pracy, ja na razie jestem nowa wiec staram sie nie podopasc i internet tylko na lunchu albo rano! U Was tez tak wieje? A ja dzisiaj water workout x 2 po 45min... ufff
Edytowane przez bellebelle Czas edycji: 2010-04-21 o 17:53 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4841 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie przestawaj pisac ![]() jeszcze trzy posty i napiszesz w tym watku wiecej niz ja ![]() lori wygrywam ![]() ![]()
"The secret to happiness is not in doing what one likes to do, but in liking what one has to do" Edytowane przez upadly aniol Czas edycji: 2010-04-21 o 18:02 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja mama pochodzi z Bieszczad, uwielbia to miejsce, jak jada do Polski to zawsze sie wybieraja w tamte strony. A co do planowanie wesela, my zarezerwowalismy sale na poczatku zeszlego roku na sierpien tego roku, mielismy szczescie- to byla jedyna wolna sobota az do polowy 2011, a na dodatek tylko dlatego, ze doslownie kilka godz zanim mysmy sie tam wybrali ktos zrezygnowal, na nastepny dzien 3 pary byly umowione na spotkanie, wiec sie nawet nie zastanawialismy. Takze na niektore miejsca trzeba czekac. Maatra ja dostalam ''zaproszenie'' na cytologie zaraz jak sie zarejestrowalam u lekarza, potem mialam troche problemow i teraz mam robiona co roku- tu juz moja 5 tutaj.
![]() |
#4843 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I jeśli chodzi o cywilny ślub mam takie samo zdanie- przysięga jest przysięgą, koniec i amen. Przyszlam się z Wami dwoma rzeczami podzielić ![]() 1. Najpiękniejszy widok dzisiejszego dnia: kiedy rano wstałam, odsunęłam roletę i wysoko na niebie zobaczylam.... SAMOLOT!!!!! ![]() ![]() 2. Po drodze z pracy tak mnie zastanowiła jedna rzecz. Mianowicie mlecze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy chcesz zrobić przyjemność dziecku i nie podpaść rodzicom, przyjemność dziecku i rodzicom podpaść. Zwykle człowiek podpada rodzicom, gdy kupuje wszelkie dźwiękowe zabawki na baterie, tudzież instrumenty bez baterii typu: bębenek, gitara itd. ale dzieciaki to luuuubią jak również farby do malowania palcami i inne artystyczne rzeczy (tylko wówczas, gdy wiesz że rodzice nie dostaną apopleksji ![]() Dla dziewczynki może być: lalka, drewniane puzzle do układania, jak się nie boisz rodziców moze być dźwiękowego np http://columbiamo.craigslist.org/bab/1701837346.html albo kostka z dopasowywaniem kształtów Chłopiec pewnie ucieszyłby się z samochodu, kolejki, kredki, naklejki, klocki, również ciatolina może się spodobać ![]() I jeszcze książeczki w ulubionej tematyce albo zabawki do kąpieli. Rany tyle tego jest, wszystko zależy też od tego czego maluchy nie mają ![]() Bakterio podoba mi się ta sukienka ![]()
![]() |
#4845 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ah kobiety... jeszzce troszke ponad miesiac i .... Teneryfa ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4846 |
Zadomowienie
|
a co tu tak cicho?
![]() mam dziś wolne ![]() ![]() a potem się wybieram na siłownię ![]()
![]() |
#4847 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4848 |
Zadomowienie
|
hehe te krokiety to taka przekupka, bo na zakupy się wybieram po południu, a on nie lubi jak wydaję kasę na ciuchy bo twierdzi że i tak mam za dużo
![]() ![]() i nie wiem czy iść na siłownię, czy pojeździć na rolkach.... bo mam rolki od paru dni, dostałam od siostry bo nie jeździła, ale z drugiej strony karnet na siłownie mam tylko przez dwa miesiące, bo się wypisałam i chcę jeszcze troszkę skorzystać... co mam zrobić? ![]()
![]() |
#4849 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wygral spacer ![]() ![]() idz na silownie,jak karnet sie konczy, dlaczego sie wypisalas?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zadomowienie
|
bo płacę 50 funtów miesięcznie, a chodzę raz na dwa miesiące i po prostu mi szkoda kasy.
Edit: Wróciłam z rolek ![]() ![]() ![]() ok, teraz herbatka i idę na zakupy ![]()
59-58-57-56-55-54-53-52 -13 kg ![]() Edytowane przez peorth Czas edycji: 2010-04-22 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym poszla chyba na silke, szkoda karnetu... fakt ze pogoda tez nie trafia nam sie tak czesto, wiec rolki tez fajna sprawa... ale Ci pomoglam ![]() ooo widze ze i tak postawilas na rolki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4852 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehhe to dokladnie tak jak my...i takze uwazam ze nalezyzesoba pomieszkac najpierw zanim zapadnie decyzja o slubie..... mam nadzieje, ze nigdy nawet przez mysl mi nie przejdzie aby sie z moim tz rozwodzic ![]() Cytat:
ja o ile dobrze pamietam bede placic ok 30£ i w tym jest silownia, basen i zajecia ![]() a na rolkach wuielbilam kiedys jezdzic ... teraz ... hym............no coments ****** gdzie Bakteria ![]() ktora to napisala ze Bakterii za duzo na watku ![]() eeee nie przejmuj sie kochana - wracaj ![]() bo widzisz jaka sie cisza zrobila ![]() a ja zmykam zaraz na sloneczko wciamac jakis lunch(yk) juz jutro piatek ![]() a za tydzien bank holiday ![]() macie jakies plany my prawdopodobnie wybieramy sie do Yorku ![]() oby pogoda dopisala oki milego popoludnia paaaa
![]() |
#4853 |
Zakorzenienie
|
Moze i cisza dzisiaj, ale ja i tak za Wami nie nadazam
![]() ![]() Tak sie chcialam w zwiazku z tym odmeldowac ![]() Lori ![]() Kofi, mi sie York bardzo podobal ![]() ![]()
#4854 |
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- nie wytrzymala ![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4855 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Zakorzenienie
|
Kofika York to już niedaleko mnie
![]() ![]() ![]() Mi się York podobał.... średnio. Która się za mnie spakuje? nie lubię tego ![]()
Jestem jak Marmite: albo się mnie kocha albo nienawidzi ![]() Edytowane przez olka_222 Czas edycji: 2010-04-22 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie martw sie, ja jak sie nudze w pracy tez caly czas na Wizazu siedze ![]()
Tu jestem- w mrokach ziemi i jestem- tam jeszcze. W szumie gwiazd, gdzie niecały w mgle bożej się mieszczę, Gdzie powietrze, drżąc ustnie, sny mówi i gra mi, I jestem jeszcze dalej poza tymi snami. (...)I trwam, niby modlitwa, poza swa żałoba, Ta, co spełnić się nie chce, bo woli być sobą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kofika York jest super! Bardzo ladne, urokliwe miasteczko. Bedziecie zwiedzac Yorvik Centrum Wikingow? Ja bylam i podobalo mi sie, zwlaszcza ze w szkole sredniej mielismy czytanke o tym na angielskim i nigdy w zyciu bym nie przypuszczala, ze uda mi sie to zobaczyc. Ale warto bylo. ![]()
Edytowane przez Daenerys Czas edycji: 2010-04-22 o 16:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | |||
Zadomowienie
|
na to liczę
![]() bo zakupy udane, kupilam super czerwone buty na obcasie, idealnie mi pasują odcieniem do płaszcza ![]() ![]() Cytat:
Napewno będę jeszcze nieraz jeżdzić ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do pierogów, to ja tylko ruskie robiłam i dobre były, ale do ugniatania ciasta zagoniłam tżta bo to ciężka robota.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.