|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Cytat:
http://www.odbitki.fotojoker.pl/ceny...a-plotnie.html
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVIII
Maja z tymi gazami to mnie rozwaliłaś....
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.odbitki.fotojoker.pl/foto...otoplakat.html a jeszcze odnośnie ramek to takie coś http://www.odbitki.fotojoker.pl/plak...katy-ramy.html tylko jakiej wilekości jest to zdjecie ramie i ile kosztuje
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
odkurzyłam całe mieszkanie . Jest mi gorąco... reka mnie zaczeła boleć
przez nią czuję się jak czesciowo niepełnosprawna osoba a w ogóle mam doła, bo marzy mi się samodzielne mieszkanie tylko z męzem a tu brak takiej opcji na horyzoncie ech... deszcz zaczął padac i mi się smutno zrobiło
|
|
|
|
#1055 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#1056 |
|
Zakorzenienie
|
oki laski ja sie zbieram ide do fryzjera
poprawie sobie nastroj![]() ![]() potem pojde zrobic fotki i wymienie dowod juz na nowy adres
|
|
#1057 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() już lepiej - troszeczkę? ![]() Rączkę trzeba koniecznie wyleczyć. Mieszkanie własne z męzem to fajna sprawa, ale po jakimś czasie, to człowiek tak przywyka, ze w sumie to juz nie jest wcale takie ciekawe
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku, ja tez musze sobie czymś humor poprawic, ale czym?? ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() Najgorzej, że to prawa ręka. Dziś będe u tesciowej to dam jej to moje skierowanie do poradni specjalistycznej, niech mnie gdzies wciśnie. Chyba, ze sie okaże ze jedziemy do Holandii to... a mieszkanko hm.. moze sie przywyka. Ale ja naprawde marze o tym. Nigdy jeszcze sami nie mieszkalismy. A ja potrzebuje takiej samotnosci, 100% prywatnosci itp. jak chce mi sie sprzatac to sprzatam, jak chce wyjsc w samych gaciach to wychodze. a teraz?? ja nie mówie, ze jest mi tu źle ale... brakuje mi czegoś. ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- no i super, zrobiło się ciemno, zaczął padac grad i burza idzie bo juz grzmi
|
||
|
|
|
#1059 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1060 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
A ja bym na Twoim miejscu wyleczyła ręke całkowicie i dopiero się ewentualnie ruszała do kraju wiatraczków, bo lepiej wyleczyć coś do końca, niże potem mieć kłopoty.
|
|
#1061 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
albo umów się z jakąś kumpelą na pogaduchy.Co do mieszkanka to serio nie macie źle, ja patrzę na to ze swojej perspektywy. Macie odłożoną sporą część kasy,a u rodziców własny pokój...ja na takie wygody nie mam co liczyć póki co. To normalne, że chcesz być z mężem sam na sam, tyle czasu mieszkaliście w Holandii we dwoje...narazie jesteście zawieszeni bo nie wiadomo czy wracacie, jak się sytuacja wyjaśni to zobaczysz nie będziesz miała czasu na smutki tyle będzie do zrobienia
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
w poniedziałek TZ mi włosy ufarbował. kolezanka jedna w wawie a druga (swiadkowa) tez w wawie. własnie wczoraj do niej dzwoniłam, to bedzie dopiero w połowie maja u nas w miescie. A trzecia ma malutkie dziecko a ja kicham na wszystkie strony wiec nie pójde do niej. czekam az wyzdrowieję, bo jeszcze nie wiedziałam jej synka.
Poza tym pada grad i jest burza ![]() ide chyba przepisac pity, to jutro zaniosę. Chciałam je wysłac przez neta, ale TZ mówi, ze lepiej przepisac i zaniesc. a wy wysyłałyscie kiedys przez neta?? Cytat:
![]() ja tez zmieniałam tylko nazwisko. Dalej mamy z TZ inne adresy zameldowania |
|
|
|
|
#1063 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oglądałyście Braveheart? Tam król (chyba Francji) miał wielki problem, bo jego syn jakoś nie umiał się zabrać do żony i nie było dziedzica Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie dzwonił mąz, ze dzis nie idziemy do tesciowej na obiad bo..... moja mama mu powiedziała, ze mamy jeszcze duzo jedzenia w domu (wczoraj zrobiłam mielone - mięsko juz gotowe dala mi tesciowa, musiałam tylko obtoczyc w bułce i usmazyc, oraz zupkę od tesciowej burakową) i ze moze lepiej to pozjadamy. I TZ zadzwonił do tesciowej i jej to powiedział lipa na maksa (tak mi się wydaje) mam nadzieje, że tesciowa nie przygotowała sie specjalnie. Będe nalegała aby jutro do niej pójsc. Pytałam sie czy choc jej przypomniał, ze ma dzis do nas przyjsc na 19, to TZ stwierdził, ze była zajęta (byla w sklepie z tymi oknami) i nie miała czasu gadac jesli na darmo odkurzyłam cały dom to
|
|
|
|
|
#1065 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jak tż wrócił z Wroca, to była taki okres ze w weekendy pomieszkiwaliśmy to u moich, to u jego rodziców były darmowe obiadki i takie tam fajne bajery
ale to było krótko, więc wiesz Na dłuższa metę i na co dzień, to pewno bym nie zdzierżyła
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka a ja wiem, że taką głupawkę i doła dostaję się też od siedzenia w domu...
już się boję tego mojego bezrobocia...
|
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
czesc laski
ja mam od rana taki sajgon w firmie, ze szok
|
|
|
|
#1069 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do teściowej to skoro tyle macie jedzenia, to może zaproscie ją do Was na obiad myślę, że będzie jej miło Cytat:
Choć gdyby nie moi rodzice to musielibyśmy wynajmowac i żywić sie powietrzem. Jestem wdzięczna moim rodzicom bo wcale nas przygarnąć nie musieli, ale bardzo chciałabym stanąć już na własnych nogach
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) . My teraz mamy swój pokój (tzw salon ) swoją sypalnie i łazienkę. Nie jest źle. Powiem nawet, ze jest bardzo fajnie. Ale wiadomo co swoje, to swoje. a jak jest Aniu u was?? wy ten pokój jeszcze z kims dzielici??
|
|
|
|
|
#1071 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wow to praktycznie macie samodzielne mieszkanie...brakuje Wam tylko kuchni, zdaję sobie sprawę, że co u siebie to u siebie, ale takie warunki jakie macie nie są tak ciążące jak te nasze. W pokoju jesteśmy z moim bratem. Fakt młodego non stop nie ma, bo szkoła, po szkole praca ( zapomniałam Wam napisać, że zaczął pracować) wiec wraca o 13-14, zostawia torbe i nie ma go do 22) Takze tyko wieczorem "nam przeszkadza" ale Wy nie macie takiego porblemu.
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Magda wiem, że jesteście zawieszeni. Piszę, że może masz doła, bo siedzisz w domu
a dlatego piszę, ponieważ znam to z autopsji...
|
|
|
|
#1073 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Miałam ostatnio jakieś problemy z internetem na moim komputerze, a TŻ swojego laptopa brał do pracy, więc nici z wizażu miałam ![]() Ale juz nadrabiam małymi kroczkami: Cytat:
Jestem ciekawa jej roli Cytat:
![]() Trzymam kciukasy ![]() Cytat:
![]() Niech ta wena trwa aż do końca ![]() Cytat:
![]() Ja mówiąc o eleganckich ciuszkach myślałam o takiej raczej hmm... sportowej elegancji ![]() Twarda bądź, nie dawaj się ![]() Cytat:
Póki co TŻ pozwala mi wjeżdżać do garażu i z niego wyjeżdżać ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że z małym wszystko w porządku
|
||||||
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobrze, ze choc przez cały dzien go praktycznie nie ma. Aniu a jakie perspektywy macie?? jakie plany?? Cytat:
Bardziej wkurza mnie to zawieszenie, Ze nie wiem co bedzie za chwilę. ale co ma byc to będzie, zawsze znajda się jakies plusy a za ciebie trzymam kciuki. Mam nadzieje, ze niedługo znajdziesz prace. dobrze, ze choc twój TZ ma pracę. |
||
|
|
|
#1076 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
anika, super obcięcie!
Ach, nie mogę się doczekać, aż sama wybiorę się do fryzjera... Ale to nie wiem kiedy kurcze... Może też sobie zaszaleję z jakims obcięciem ![]() Cytat:
![]() Ja zajrzałam do swojej karty ciąży i okazuje się, że najbardziej przytyłam do połowy ciąży właśnie Od stycznia do kwietnia tylko 4 kilo, a łącznie 18 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale jak będę karmic piersią, to odpada chyba, nie? Ło Jezu... ![]() To już wiem kto wykupił te, które mnie tez by się podobały- Ty i Marta ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że ludzie tak doceniają Twoją pracę ![]() Ale wiesz co? Chciałabym zobaczyć minę dyrektorki, jak ludzie tak Cię chwalą |
||||||
|
|
|
#1077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobrze byłoby wyjechać i póki co przy tym obstajemy
|
|
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecam sachol Monarika piekne buty Widze ze szkolnictwo góruje tu pełną para ![]() Rybulka jak sie czujesz ???
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-04-22 o 14:58 |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a gdzie się podziewa azzis ???
|
|
|
|
|
#1080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.

albo umów się z jakąś kumpelą na pogaduchy.

lipa na maksa (tak mi się wydaje) mam nadzieje, że tesciowa nie przygotowała sie specjalnie. Będe nalegała aby jutro do niej pójsc.
olej te głupie komentarze. Ludzie z kompleksami muszą tak sobie pogadać. Jak ktoś jest pracowity a ma rodziców bogatych to też będą mu wytykać, ze osiagnął wszystko dzieki rodzicom... a jak ładna dziewczyna dostanie dobrą pracę to choćby miała doktorat to nie jeden powie, że pewnie dostała ją ,,za nogi albo łądną buzię"