Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 14:05   #3571
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a dziekuje a wasi TŻ po jakim czasie chodzenia wam sie oświadczyli?
My jesteśmy ze sobą 9 lat a zaręczyny były we wrześniu 2008

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:07   #3572
frogutka
Zadomowienie

Cytat:
po 2 latach
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:09   #3573
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
My jesteśmy ze sobą 9 lat a zaręczyny były we wrześniu 2008
stanowczo za dlugo nie wytrzymam tyle

Moja siostra cioteczna jest ze swoim chlopakiem 8 lat i nadal cisza na morzu w sprawie zareczyn
Stary 2010-04-22, 14:11   #3574
Lowczyni
Zakorzenienie

A mnie mój TZ oświadczył się po roku . Z tymi oświadczynami to nie ma żądnej reguły.
Stary 2010-04-22, 14:12   #3575
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
będę miała identyczny bukiet a Twoja świadkowa będzie miała ten mniejszy? bo moja się zastanawia czy wziąć taki czy z innych kwiatów...
Haha no to nieźle Nie mojej świadkowej zrobimy bukiet z goździków ponieważ kwiaty w kościele będą z goździkami, przybranie auta też więc bukiecik starszej też z goździków a gdzie zamawiasz bukiecik?

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
Sylwkowa-fryzurka b. ładna choć ja nie lubię jak mi coś wisi. Ja bym upięła je całkowicie...Bo jak dla mnie to wygląda to jakby coś Ci wypadło...Wszytko zgrane b. dobrze
Dzięki kochanaa niech wisi mi nie przeszkadza, sukienkę mam skromną to fryzurka może być troszkę wisząca

Cytat:
Napisane przez gosza_25 Pokaż wiadomość
fryzyrka ładna buciki zresztą też sukieneczkę już wcześniej widziałam bukiecik ciekawy Ech ten czas przygotowań weselnych
Cytat:
Napisane przez alamig Pokaż wiadomość
Będziesz piękną Panną Młodą
Cytat:
Napisane przez marciadela Pokaż wiadomość
Wszystko mi się podoba a szczególnie biżuteria a sukienka BOMBA
Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Sylwkowa wszystko ładnie się komponuje, buciki sliczne, a bukiecik cudo może i ja się na taki zdecyduję na pewno wezme go pod uwagę.
Dzięki dziewczynki naprawdę polepszyłyście mi humor bo ja tu sama samotna a mój Tż już ma dosyć słuchania o sukienkach , butach itp. no i zresztą nie doradzi tak jak inne kobietyMam nadzieję, że to wszystko szczere było hihi Meana - mój bukiet jest taki jak ten u góry tylko, że ja chcę jeszcze taką jedną gałązkę storczyka w dół- ciężko to wytłumaczyć o co mi chodzi- co by go nieco wydłużyć

Cytat:
Napisane przez empirka87 Pokaż wiadomość
a co dziewczyny myślicie o tej sukience ??
Jak dla mnie b. ładna
Cytat:
Napisane przez monnagiovanna Pokaż wiadomość
Dlaczego dziwne, przecież wytłumaczyłam sytuację kilka postów wcześniej. Nie starczy nam kasy na poprawiny na sali, a chcielibyśmy ugościć ludzi chociaż obiadem na drugi dzień. No ale znowu wszyscy goście się nie pomieszczą w jednym mieszkaniu, więc część będzie u mnie wKielcach, a część pod Kielcami u babci Tż, a my będziemy trochę tu, trochę tu
Nie chciałam Cię zdenerwować.. jeśli tak to przepraszam Poprostu pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją i poprostu dla mnie jest to trochę dziwne i nie chodzi tutaj o kasę dlatego też napisałam każdy robi jak uważa, u mnie też pewnie na weselu będą rzeczy które komuś nie będą się podobać ale właśnie o to chodzi, że to Nasz dzień i robimy go tak jak chcemy
Cytat:
Napisane przez beaciunia Pokaż wiadomość
Wszystko bardzo ładnie dopasowane Nie mam żadnych zastrzeżeń Powiedz mi, gdzie można takie kolczyki dostać? Bukiet też bardzo ładny
Dzięki kolczyki i bransoletka to komplet- na tym zdjęciu troszkę nie bardzo to widać Kupiłam ja w salonie Emmi Mariage obok Plant.

Cytat:
a teraz sluchajcie uważnie udalo mi sie z kilku fotek sukienek ulozyc cos zalaczam
Haha niezła jesteś agentka, jakbym moją przyjaciółkę słyszała- też taka kombinatorka Jak dla mnie ten dół jest za strojny i bufiasty ale to trzeba się w tym dobrze czuć. Jednym to pasuje innym nie- np. mnie reszta bardzo fajna.
Stary 2010-04-22, 14:13   #3576
Ifcia513
Raczkowanie

Cytat:
po niecałym roku a ślub jest po prawie trzech latach od tego momentu

sylwkowa bukiet zamawiam u pani Ani z bazar. a Ty gdzie? i ile płacisz za niego?

Edytowane przez Ifcia513
Czas edycji: 2010-04-22 o 14:16
Ifcia513 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:14   #3577
frogutka
Zadomowienie

na zaręczyny nie ma reguły, wszystko zależy od intensywności związku i w dużej mierze od wieku partnerów trudno, żeby mając po 20 lat myśleć o małżeństwie i zakładaniu rodziny nawet jeśli jest się parą już od kilku lat.
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 14:17   #3578
aga_o2021
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość
Ja aż takich problemów nie mam z włosami Mnie czesała pani Sylwia i naprawdę byłam zadowolona z fryzury zwłaszcza jeśli chodzi o jej trwałość. Wstawie zdjęcia jeśli mi się uda moich włosów- niestety to już są po przespanej nocy więc może nie rewelacyjne

Dla mnie osobiście też troszkę to dziwne..ale każdy robi tak jak jemu pasuje.

Co myślicie o mojej fryzurze próbnej planuje mieć takie włosy (na dole wpięty welon a z boku kwiat zielonego storczyka) taki jak w bukiecie. Wklejam jeszcze moją sukienkę i dodatki co o tym myślicie? proszę wypowiedzcie się tylko szczerze..

Masz może namiary na sklep w ktorym mozna kupic te kolczyki?
Stary 2010-04-22, 14:18   #3579
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Haha niezła jesteś agentka, jakbym moją przyjaciółkę słyszała- też taka kombinatorka Jak dla mnie ten dół jest za strojny i bufiasty ale to trzeba się w tym dobrze czuć. Jednym to pasuje innym nie- np. mnie reszta bardzo fajna.
w koncu to ma byc moja i tylko moja suknia jedyna w swoim rodzaju:P

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
na zaręczyny nie ma reguły, wszystko zależy od intensywności związku i w dużej mierze od wieku partnerów trudno, żeby mając po 20 lat myśleć o małżeństwie i zakładaniu rodziny nawet jeśli jest się parą już od kilku lat.

mam mnostwo znajomych ktorzy już są "po" i niektorzy niekoniecznie przez wpadke:P:P i uwazam, że wiek nie ma tu znaczenia powiem więcej, to najlepszy wiek na zakładanie rodziny później różnie bywa z powiększeniem rodziny...

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2010-04-22 o 14:23
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:29   #3580
trooskava
Zadomowienie

my jestesmy ze sobą 2 lata a mój tż oświadczył mi sie po pół roku bycia razem
trooskava jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:30   #3581
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

A my jesteśmy razem od 2000 roku i ślub dopiero na 10 rocznicę A zaręczeni juz 3 lata i 3 lata razem mieszkamy
marciadela jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 14:36   #3582
Madziuniusia
Zakorzenienie

widze, że faktycznie różnie różniście... pamiętam jak ojciec mi mówił, że mogę wyjść za mąż dopiero jak magistra zrobię, oczywiście bardzo się na to oburzyłam... ale i tak pewnie będzie coś koło tego:/ bo zanim dojdzie do zaręczyn... a później wesela i tak szybciutko się nie zrobi. Mój brat nie wiem jakim cudem urządził w 3 miesiące ale to jednak kilka lat temu było..
Stary 2010-04-22, 14:38   #3583
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

mam znajomą co też urządziła w trzy miesiące. W listopadzie się dowiedziała, że jest w ciąży a w styczniu już było wesele
Stary 2010-04-22, 14:42   #3584
Meana1
Rozeznanie

Cytat:
Kurcze dziewczyny zakochałam się w tych zaproszeniach, ale nie mam tyle kasy. Myślę czy by takich nie zrobić, ale nie wiem czy dam radę. Już sprawdziła, że poszczególne elementy są tanie i łatwodostępne ale czy dam radę tak to złożyć do kupy?
http://moda.allegro.pl/item918790654_918790654.html
marciadela ja mam takie zaproszenia też mi się bardzo spodobały. Naprawdę sa bardzo ładne i eleganckie.

Madziuniusia ja biorę z TŻ ślub po 8 latach, zaręczyny na nim trochę wymusiłam po 5 latach bycia razem czyli 3 lata temu i nigdy bym drugi raz tego nie zrobiła. Jesteście jeszcze młodzi, poczekaj aż TŻ dojrzeje do małżeństwa bo możesz go niepotrzebie wystraszyć. TŻ tak naprawdę dwa lata temu w wieku 27 lat dojrzał do małżeństwa po 6 latach związku. Ja rok wcześniej i chciałam wszystko od razu bo ja trochę niecierpliwa jestem. Ale tak to sie wszystko ułozyło że bierzemy ślub w sierpniu, ja musiałam poczekać i bardzo się cieszę, bo TŻ się angażuje w przygotowania i wiem że chce wziąć już ślub tak samo jak ja

Edytowane przez Meana1
Czas edycji: 2010-04-22 o 14:45
Meana1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:42   #3585
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
mam znajomą co też urządziła w trzy miesiące. W listopadzie się dowiedziała, że jest w ciąży a w styczniu już było wesele
dokładnie z tych samych przyczyn mój brat tak szybko się zmobilizował na momencie były zaręczyny w październiku odkryli że jest w ciąży, pod koniec grudnia był ślub, a dzidziuś urodził się w czerwcu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 14:44   #3586
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Wiecie, jak jest mus to się szybko urządzi....tylko wtedy niekoniecznie ma się takie jak chce, tam gdzie chce, itp.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:49   #3587
ewelkafly
Raczkowanie

ewelkafly no sukienka nieźla oj niezła, ciekawe jak się ciocia wystroja na Wasz śłub skoro miała taki gust do sukienki ahahhaah[/QUOTE]

Oj nie chcę myśleć w czym ciotka wyskoczy, napewno zostanie królową nocy

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Sorki dziewczynki, że piszę post pod postem ale chciałam jeszcze wkleić mój bukiet ślubny już do całkowitego zobrazowania mojego wyglądu no ale niestety już mi się nie zmieściłMam nadzieję, że wybaczycie

Myślałam o takim bukieciku, to są chyba storczyki. Ile takie cudo kosztuje (bo jak byłam przejazdem w Busku to kwiaciarka powiedziała mi ok 200 zł)
ewelkafly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:49   #3588
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
u mnie po 2 latach,ale...ale ja uważam,że wtedy nie byłam gotowa więc
ślub dopiero po....... 8,5roku mieszkamy ze sobą 4latka a w listopadzie zdecydowaliśmy,że to najwyższy czas
m_majaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:51   #3589
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość

Madziuniusia ja biorę z TŻ ślub po 8 latach, zaręczyny na nim trochę wymusiłam po 5 latach bycia razem czyli 3 lata temu i nigdy bym drugi raz tego nie zrobiła. Jesteście jeszcze młodzi, poczekaj aż TŻ dojrzeje do małżeństwa bo możesz go niepotrzebie wystraszyć. TŻ tak naprawdę dwa lata temu w wieku 27 lat dojrzał do małżeństwa po 6 latach związku. Ja rok wcześniej i chciałam wszystko od razu bo ja trochę niecierpliwa jestem. Ale tak to sie wszystko ułozyło że bierzemy ślub w sierpniu, ja musiałam poczekać i bardzo się cieszę, bo TŻ się angażuje w przygotowania i wiem że chce wziąć już ślub tak samo jak ja
no wiem o co chodzi... nie no od czasu do czasu dla żartu go zapytam "co z tym ślubem??" ostatnio troche intensywniej rozmawialismy bo mam nie bardzo sytuacje w domu i meczylo mnie jak to rozwiazac, bo to z weselem zwiazane.. ae tak to tez nie chce go do niczego zmuszac. Nic nie poradze na to, ze uwielbiam ogladac kiecki i czytac to forum Moze wy mi powiecie jak rozwiazac ten problem...
Mialam cudownych rodzicow.. z tym, że mama ma poważny problem z %% i tatuś pewnego pięknego dnia powiedział DOSYĆ i się wyprowadził do innej kobiety. Po jakimś czasie się rozwiedli... No i obawiam się, że jak matka popije na weselu to jej się włączy głupia akcja i bedzie się kłócić z ojcem... Wszystko bez sensu
Stary 2010-04-22, 14:51   #3590
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Mój mi się oświadczył po roku A ślub bierzemy po 2,5 roku
bycia razem
Cytat:
Kurcze dziewczyny zakochałam się w tych zaproszeniach, ale nie mam tyle kasy. Myślę czy by takich nie zrobić, ale nie wiem czy dam radę. Już sprawdziła, że poszczególne elementy są tanie i łatwodostępne ale czy dam radę tak to złożyć do kupy?
http://moda.allegro.pl/item918790654_918790654.html
Ja też się w nich zakochałam odkąd właśnie Meana je pokazała i też kombinuję czy by takich nie zrobić. Myślę, że nie jest tak ciężko go zrobić. Jedynie co to problem może być z tą koronką, bo jak na razie szukałam i nie znalazłam.

Cytat:
Dzięki kolczyki i bransoletka to komplet- na tym zdjęciu troszkę nie bardzo to widać Kupiłam ja w salonie Emmi Mariage obok Plant.
Przepiękne te kolczyki naprawdę. Ja jestem w ogóle kolczykomaniaczką i myślę właśnie o jakichś ładnych dużych do sukni i wtedy nie miałabym naszyjnika.
Stary 2010-04-22, 14:53   #3591
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewelkafly Pokaż wiadomość
ewelkafly no sukienka nieźla oj niezła, ciekawe jak się ciocia wystroja na Wasz śłub skoro miała taki gust do sukienki ahahhaah

Oj nie chcę myśleć w czym ciotka wyskoczy, napewno zostanie królową nocy

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Myślałam o takim bukieciku, to są chyba storczyki. Ile takie cudo kosztuje (bo jak byłam przejazdem w Busku to kwiaciarka powiedziała mi ok 200 zł)[/QUOTE]
ja wczoraj byłam w kwiaciarni i niestety wszystkie fajniejsze wiązanki są droższe..mi powiedzieli za jedną 200 druga 260 w zalezności którą wybiorę...strasznie drogo bo za same wiązanki plus kwiaty do butonierek wyjdzie ok500-600zł

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
a teraz sluchajcie uważnie udalo mi sie z kilku fotek sukienek ulozyc cos zalaczam

dol taki jak na pierwszym zdjęciu...
przod taki jak na drugim...
a tył taki jak na trzecim
co sądzicie o takim połączeniu?

z tym że oczywisci sukieneczka koniecznie biała no i te hafciki też jakieś jasne

aha... i czy do takiego spodu potrzebne koło jest..?
druga jest piękna nie wiem dlaczego,ale pasuje mi do Ciebie właśnie taaaaa
Stary 2010-04-22, 15:00   #3592
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m_majaa Pokaż wiadomość
druga jest piękna nie wiem dlaczego,ale pasuje mi do Ciebie właśnie taaaaa
obawiam się, że w tym kroju za bardzo będą się rzucać w oczy moje biodra... wrzucam foto calej mojej sylwetki.
Stary 2010-04-22, 15:01   #3593
marciadela
Raczkowanie

GG do marciadela

[QUOTE=beaciunia;18755994]...Ja też się w nich zakochałam odkąd właśnie Meana je pokazała i też kombinuję czy by takich nie zrobić. Myślę, że nie jest tak ciężko go zrobić. Jedynie co to problem może być z tą koronką, bo jak na razie szukałam i nie znalazłam...QUOTE]

Papier łatwo kupić, koronkę jakąś też się kupi i te kokardki też. Nie wiem tylko dwóch rzeczy: po pierwsze czy zwykła atramentowa drukarka daje radę z takim papierem a po drugie jak połączyć tą koronkę, żeby powstały takie obrączki? Zszyć? Skleić? Nie bardzo. Meana a jak one są połączone w oryginale?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-22, 15:02   #3594
m_majaa
Raczkowanie

..ja zastanawiam się nad takimi wiązankami...chyba,że znajdę coś innego-do lipca mam czas
Stary 2010-04-22, 15:03   #3595
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
obawiam się, że w tym kroju za bardzo będą się rzucać w oczy moje biodra... wrzucam foto calej mojej sylwetki.
kochana-sliczna z Ciebie laseczka i pięknie wyglądałabyś w tej sukni
a na fotce nie widzę dużych bioder
Stary 2010-04-22, 15:05   #3596
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
..ja zastanawiam się nad takimi wiązankami...chyba,że znajdę coś innego-do lipca mam czas
3 mi się bardzo podoba. Ale ja mam zawsze inny gust więc niech kolezanki się wypowiadają

Cytat:
kochana-sliczna z Ciebie laseczka i pięknie wyglądałabyś w tej sukni
a na fotce nie widzę dużych bioder
na szczescie jeszcze mam dużo czasu, żeby ostatecznie wybrać suknie

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2010-04-22 o 15:08
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:08   #3597
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kasia1429 Pokaż wiadomość
Powiem Ci że ciocia gust ma dość przedni, nie dziwie się że TŻ chyba by nie chciał Cię zobaczyć w tej sukni

Majaa a ile płaciłaś za tort taki na urodziny? a w ogóle w jakiej cenie za kg jest tort?
my płaciliśmyz tego co pamiętam 120zł..ceny tortów wahają się w okolicy 35zł za kg

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Cytat:
3 mi się bardzo podoba. Ale ja mam zawsze inny gust więc niech kolezanki się wypowiadają
też bardzo ładna...jak będziesz wybierać to wybierz coś przy ciele i z trenem no chyba,ze nie przepadasz nim
Stary 2010-04-22, 15:09   #3598
kajcia82
Raczkowanie

A tak wogóle to witam wszystkich na forum. Jestem tu totally new chociaż przegładam posty od kilku miesięcy (bardzo pomocne jest to forum według mnie i opinie szczere) . Ja slub biorę już niedługo tj. 29.05.2010 o godz. 18 w Kielcach i już mam straszliwą nerwówkę .
to może po olei:
Zespół - Twentyone (z polecenia znajomych);
Foto+Video - spacemark;
Fryzurka - kolezanka fryzjerka Agnieszka;
Makijaż - wizażanka czarna-mamba (POLECAM).
Aha i sie chciałam kiecuchą pochwalić Co o niej sadzicie?
kajcia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:13   #3599
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajcia82 Pokaż wiadomość
A tak wogóle to witam wszystkich na forum. Jestem tu totally new chociaż przegładam posty od kilku miesięcy (bardzo pomocne jest to forum według mnie i opinie szczere) . Ja slub biorę już niedługo tj. 29.05.2010 o godz. 18 w Kielcach i już mam straszliwą nerwówkę .
to może po olei:
Foto+Video - spacemark;
aż mnie ciarki z wrażenia na jej widok przeszły!!
Stary 2010-04-22, 15:15   #3600
m_majaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kajcia82 Pokaż wiadomość
to może po olei:
Foto+Video - spacemark;
suknia ślicznaaaaaaaaa
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości