Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu! - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-22, 14:18   #1501
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh
Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Dzień dobry

Miki, co do Twojej skóry - jak na moj gust to albo atopowe zapalenie skóry albo rogowacenie mieszkowe. Ja sama mam to drugie. Takie małe krostki, jak gęsia skórka wyglądają. Na co dzień nie swędzą, ale jeśli przesuszę skórę na ramionach, to swędzą. Polecam maść z witaminą A i kremy z mocznikiem. Podobno pomaga też nacieranie solą takich miejsc i peelingi ziołowe. Podobno, bo u mnie to nie działa, mimo, że regularnie stosuję. TŻ mój też to ma, ale znacznie więcej niż ja ma tych "krostek" (ja mam tylko na górnej części ramion i na pupie troszke, a on na całych ramionach, pupie i plecach) i jemu pomaga maść z cynkiem dzieciaczkowa. Tylko trzeba regularnie smarować, bo ono lubi wracać, jak się zaniedba pielęgnację

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
nie bój dupki,trzeba mieć swój styl i się nie przejmować innymi Ja już przywykłam, że ludzie u mnie w mieście patrzą na mnie jak na kosmitę, kiedy zasuwam w swoim malinowym trenczu, ale u mnie ludzie są tacy zacofani
Oj, rozumiem Cię. Ja też z małego miasta jestem. Trochę koloru albo czegoś "innego" i już ludzie zaczynają pleść głupoty, gapić się, jakbyś na środku ulicy się obnazała, czy jeszcze coś gorszego robiła. O ile rozumiałam takie dziwaczne reakcje co do mojego piercingu (raptem jeden kolczyk, ale w dosyć specyficznym miejscu i na widoku ), to co do np. czerwonej szminki już nie rozumiem. Co takiego bulwersującego jest w czerwonej szmince, że wszystkie mijane babulinki komentują twój wygląd? Jak mam lepszy dzień to olewam takie gadanie, ale jak mam gorszy dzień, to strasznie mnie to irytuje. A jak mam już NAPRAWDĘ zły dzień i usłyszę jakiś durny komentarz to potrafię wiązankę puścić

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
TŻ mówi, że jestem wręcz bezwstydna, tzn. że np. mogę chodzić boso po mieście albo przymierzać ciuchy przed przymierzalnią gdy wszystkie są zajęte i na prawdę mam gdzieś, że wszyscy się na mnie gapią
Ja bezwstydna nie jestem niestety, bo często mi się zdarza przejmować reakcjami innych ludzi, ale też chadzam na boso i przymierzam ciuchy przed przymierzalnia, jeśli nie ma miejsca Uwielbiam chodzić na boso Dla mnie buty mogłyby nie istnieć latem. Tylko te chodniki skubane PARZĄ
Stary 2010-04-22, 14:23   #1502
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XV- nasze włosy chcą błyszczeć w wiosennym słońcu

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
A miałaś już żele pod prysznic Farmony z serii Tutti Frutti? Moja mama, która ma naprawdę suchą skórę bardzo je sobie chwali.
Nie miałam nigdy produktów tej firmy

Cytat:
Dziś okropnie jest, niech już będzie ciepło z powrotem
Ja zmarzłam w skórce jak cholera, prawie mnie zwiało z chodnika
Super, że buciki wygodne
Ja swoje szare botki musiałam zanieść do robienia, bo fleki mi odpadły i nawet tego nie zauważyłam
Pewnie rano było dużo zimniej niż o tej co ja wychodziłam. Do UP idę 15 min więc luz

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:24   #1503
Magdzia94
Zakorzenienie

Uaktualniam włosy, zapraszam do albumu
https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ictureid=59431

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:25   #1504
blondyna789
Zakorzenienie

ja dziś będę w h&m to sobie je obczaję

wiecie co... zauważyłam, że w h&m czasem jest tak , że rozmiar rozmiarowi nierówny. np jedna bluzka 34 jest większa od drugiej w tym samym rozmiarze. rzadko się to zdarza, ale trzeba się pilnować
Stary 2010-04-22, 14:25   #1505
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość

Jak Ty to robisz, ze tak błyszczą?
Stary 2010-04-22, 14:26   #1506
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
TŻ mówi, że jestem wręcz bezwstydna
mój nazywa mnie zakonnicą w cywilu albo....cnotką

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Miałabym siedzieć w tym pokoju co rejestrują bezrobotnych więc nie byłoby łatwo bo ciągle jest tam ruch ale myślę że dałabym radę po krótkim przeszkoleniu
na pewno dasz radę Miki, trzymam kciuki żeby staż był Twój

Cytat:
Nadrobiłam ponad 20 str tego co napisałyście

ja już nie nadrabiam jak jest więcej niż 5

Cytat:

Duży biust po prostu jest inny niż mały. Ma swoje wady, ale ma też zalety
wiem
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:29   #1507
Magdzia94
Zakorzenienie

Miki czytając o Twoich problemach skórnych wnioskuję że masz AZS. Starsznie nie lubię tej choroby, ale można załagodzić zaczerwienienia, nie na stałe ale w znaczym stopniu. Trzeba się nauczyć pielęgnacji takiej skóry, jeżeli chcesz to opiszę Ci jak dbam o moją

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość

Jak Ty to robisz, ze tak błyszczą?
Zdjęcie jest z fleszem, ale ogólnie włosy mi się fajnie błyszczą. Nie używam w tym celu nic. Po prostu o nie dbam

Stary 2010-04-22, 14:29   #1508
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:

Madziu jakie piękne to Twój naturalny kolor?
przecudniaste
Stary 2010-04-22, 14:30   #1509
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
mój nazywa mnie zakonnicą w cywilu albo....cnotką
dobre dobre
mój też nazywa mnie cnotką choć nie uważam tego za prawdę no ale niech mu będzie.. ostatnio jak chciałam na imprezę założyć rajstopowe legginsy i tunikę to NIE "bo Ci dupę widać" a wcale nie było widać
Stary 2010-04-22, 14:31   #1510
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Musze zrobić pranie ręcznie, ehh nie lubię tego
Wczoraj robiłam, współczuję Ci

Cytat:
Błyszczą jak szalone
Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
wiecie co... zauważyłam, że w h&m czasem jest tak , że rozmiar rozmiarowi nierówny. np jedna bluzka 34 jest większa od drugiej w tym samym rozmiarze. rzadko się to zdarza, ale trzeba się pilnować
Tam nawet 32 jest na mnie za duże, dziwa mają numerację, za to ich dziecięca rozmiarówka jest ok
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:34   #1511
Asia19x
Zakorzenienie

Magda włosy prześliczne!!!

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:35   #1512
Magdzia94
Zakorzenienie

Tak naturalny
Jest ciemniejszy trochę niż na zdjęciu. W sobotę wstawiałam zdjecia kawałka włosów w słońcu bez flesza

Dziekuję

Stary 2010-04-22, 14:35   #1513
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
ale serio jest aż tylu kandydatów na jedno miejsce? a o jaka prace sie starasz?
tak ogólnie rzecz biorąc- pracownik biurowy
mnie taka liczba kandydatów nie dziwi- nie mają zbyt wysokich wymagań, nie jest wymagane doświadczenie, wiadomo- bezrobocie duże a miasto też dosyć duże, znajdujące się w centrum województwa, więc i z ościennych miast ludzie też składają podania

Cytat:

Może faktycznie warto samej pochodzić po różnych instytucjach i popytać czy nie potrzebują osoby na staż Z tym UP to różnie bywa, ja już tyle razy się na nich przejechałam W tym roku jakieś lipne oferty u nas, tylko kilka ofert dotyczyło prac biurowych a reszta sprzedawca albo oferty typowe dla mężczyzn. Trzymam kciuki mocno Asiulka żebyś w końcu znalazła wymarzoną pracę
Na samym początku brałam sprawy w swoje ręce- rozsyłałam podania z prośbą o przyjęcie na staż, ale odpowiadali, że albo nie potrzebują stażystów albo nie praktykują takich imiennych wniosków, wolą żeby urząd pracy sam podesłał im kandydatów. Pózniej czekałam, aż pup coś mi zaproponuje- dzwoniłam, jeździłam. Okazało się, że wszystkie oferty jakie były zostały rozdane, mimo że byłam zapisana do jednej instytucji Generalnie przejechałam się na urzędzie pracy kilka razy, instytucja ta niesamowicie podnosi mi ciśnienie.

Miki, obyś dostała ten staż

Idę się napić herbatki, którą dziś kupiłam http://www.vitax.com.pl/linia_progra...wie.php?num=97

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:39   #1514
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
ja dziś będę w h&m to sobie je obczaję

Obczaj, obczaj
Dokładnie, sama pracuje w ciuchach, więc u mnie takie rzeczy są na porządku dziennym
Śmiesznie teraz robią te ciuchy, rozmiarówki takie pomieszane

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 14:40   #1515
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
mój też nazywa mnie cnotką choć nie uważam tego za prawdę no ale niech mu będzie.. ostatnio jak chciałam na imprezę założyć rajstopowe legginsy i tunikę to NIE "bo Ci dupę widać" a wcale nie było widać
no ja też nie uważam zawsze się z tego śmieje ale tżet nie rozumie, że nie chce paradować z wywalonym biustem nienawidzę jak się potem na mnie gapią tzet jest wtedy taaaaki zadowolony
Stary 2010-04-22, 14:40   #1516
Magdzia94
Zakorzenienie

Ale mnie wypryszczyło przed @

Stary 2010-04-22, 14:43   #1517
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Nie miałam nigdy produktów tej firmy
To wypróbuj kiedyś koniecznie. Chyba, że zimne prysznice wystarczająco dobrze będą Ci służyć (; Zaczęłaś praktykować mycie się w chłodniejszej wodzie?
Stary 2010-04-22, 14:46   #1518
Magdzia94
Zakorzenienie

No dobra zadowolona że was nadrobiłam ruszam prać bluzki.

Paa

Stary 2010-04-22, 14:48   #1519
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

Cytat:

Spokojnie, ja też zawsze panikuje, dopiero po fakcie dociera do mnie, że wcale nie było powodu. Ale, wcale się nie dziwię Jak szukałam stażu byłam jednym, wielkim kłębkiem nerwów

One są boskie, na all są po 38zł, pogrzało ich
Moze zajdę w sobotę i przymierzę, bo chcę sobie taką kupić i białą, bo nie mam, ciekawe czemu takie duże rozmiarówka zawyżona zapewne.. Szkoda, bo są śliczne. Ale zajdę i przymierzę sobie z ciekawości
Ja od małego jestem nerwus. Teraz i tak jest w miarę nieźle, jedynie w trakcie sesji jestem bardzo nerwowa ale na co dzień większych problemów nie mam i staram się żyć prawie bezstresowo

Na Ciebie powinna być dobra, chociaż w sumie nie wiem bo na mnie bardzo wisiała i była bardzo długa.

Cytat:
Dzień dobry

Miki, co do Twojej skóry - jak na moj gust to albo atopowe zapalenie skóry albo rogowacenie mieszkowe. Ja sama mam to drugie. Takie małe krostki, jak gęsia skórka wyglądają. Na co dzień nie swędzą, ale jeśli przesuszę skórę na ramionach, to swędzą. Polecam maść z witaminą A i kremy z mocznikiem. Podobno pomaga też nacieranie solą takich miejsc i peelingi ziołowe. Podobno, bo u mnie to nie działa, mimo, że regularnie stosuję. TŻ mój też to ma, ale znacznie więcej niż ja ma tych "krostek" (ja mam tylko na górnej części ramion i na pupie troszke, a on na całych ramionach, pupie i plecach) i jemu pomaga maść z cynkiem dzieciaczkowa. Tylko trzeba regularnie smarować, bo ono lubi wracać, jak się zaniedba pielęgnację
Dziwne że dermatolog nic o tych dwóch chorobach nie wspominała ale prawda też jest taka, że najbardziej widać to po kąpieli. Później to przygasa i robi się tylko szorstkie i suche więc może dlatego nie potrafi tego zdiagnozować bo nie wiele widzi Czytam właśnie o tej maści z witaminą A, dzięki za pomysł. Jest tania więc spróbuję może akurat pomoże. U mnie zmiany są na rękach, powiekach a nawet w miejscu intymnym mi się zrobiło, schodziła mi płatami skóra

Stary 2010-04-22, 14:50   #1520
astra85
Zakorzenienie

Cytat:
Astro moja znajoma kiedyś przedłużyła włosy i cieszyła sie nimi tylko kilka tygodni a potem zaczął się koszmar.....strasznie jej się zniszczyły i musiała je ściać
tez slyszalam takie historie,ale tez i takie z happyendem,takz e ide dzis na konsultacje a potem decyzje podejme
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 14:59   #1521
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Dziwne że dermatolog nic o tych dwóch chorobach nie wspominała ale prawda też jest taka, że najbardziej widać to po kąpieli. Później to przygasa i robi się tylko szorstkie i suche więc może dlatego nie potrafi tego zdiagnozować bo nie wiele widzi Czytam właśnie o tej maści z witaminą A, dzięki za pomysł. Jest tania więc spróbuję może akurat pomoże. U mnie zmiany są na rękach, powiekach a nawet w miejscu intymnym mi się zrobiło, schodziła mi płatami skóra
Wiesz, ja lekarzem nie jestem, ale własnie to Twoje zdjęcie mi się skojarzyło z tymi dwiema rzeczami. Mozliwe, że masz coś innego, albo to jakaś reakcja uczuleniowa, albo tak jak Chatul mówiła reakcja na jakieś substancje z rurociągów. Chociaż np. TŻa lekarka też zignorowała jego krostki twierdząc, że "taka jego uroda". A ma dokładnie to samo co ja na ramionach, tylko bardziej "zaawansowane"

Ale warto wyprobować wit. A, jeśli leki od dermatologa Ci nie pomagają. Tym bardziej, że jest tania jak barszcz i krzywdy nie powinna Ci zrobić Z tym, że jesli chodzi o rogowacenie, to ono się najczęściej objawia właśnie na ramionach i pośladkach z tego, co wiem (TŻ ma też plecy tymi krostkami usiane, ale podobno to rzadkość), więc może to nie to.

Tu jest fajna stronka (po ang.) o tym: http://www.skinsight.com/adult/keratosisPilaris.htm.
Ogólnie na tej stronie dużo chorób skórnych jest opisanych bardzo dokładnie i do każdej są zdjęcia, więc bywa czasem pomocna, kiedy lekarze ignorują Twoje problemy i trzeba sobie samemu radzic
Stary 2010-04-22, 14:59   #1522
saming
Zakorzenienie

Wybaczcie, nie będę Was nadrabiać bo mam trochę rzeczy do zrobienia

Pochwalę się tylko, że właśnie sprzedałam pierwszą rzecz na allegro (kiedyś musi być ten pierwszy raz ) I to aż za 20,50zł Cieszę się jak głupia, bo myślałam, że w ogóle nie zejdzie to, a tymczasem taki zonk

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:05   #1523
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od małego jestem nerwus. Teraz i tak jest w miarę nieźle, jedynie w trakcie sesji jestem bardzo nerwowa ale na co dzień większych problemów nie mam i staram się żyć prawie bezstresowo

Na Ciebie powinna być dobra, chociaż w sumie nie wiem bo na mnie bardzo wisiała i była bardzo długa.

Ja tak samo, nerwowa jestem prezokropnie, tzn teraz juz mniej, bo wiem, ze bardzo często denerwuje się bez powodu
Hm, oby była dobra na mnie, strasznie mi się one podobają dostałaś PW

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Wybaczcie, nie będę Was nadrabiać bo mam trochę rzeczy do zrobienia

Pochwalę się tylko, że właśnie sprzedałam pierwszą rzecz na allegro (kiedyś musi być ten pierwszy raz ) I to aż za 20,50zł Cieszę się jak głupia, bo myślałam, że w ogóle nie zejdzie to, a tymczasem taki zonk

Wow, no to super
kaska się przyda
Ja też z chęcią bym coś wystawiła allegro pobiera za to jakąś kasę?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 15:09   #1524
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co powiedzieć, zatkało mnie. Idealne, przecudowne, gładziutkie i mega błyszczące

Cytat:

na pewno dasz radę Miki, trzymam kciuki żeby staż był Twój

Cytat:
Miki czytając o Twoich problemach skórnych wnioskuję że masz AZS. Starsznie nie lubię tej choroby, ale można załagodzić zaczerwienienia, nie na stałe ale w znaczym stopniu. Trzeba się nauczyć pielęgnacji takiej skóry, jeżeli chcesz to opiszę Ci jak dbam o moją

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Zdjęcie jest z fleszem, ale ogólnie włosy mi się fajnie błyszczą. Nie używam w tym celu nic. Po prostu o nie dbam
Byłabym ogromnie wdzięczna Na pewno muszę zmienić pielęgnację bo ta widocznie mi nie służy. Cerę w miarę ustabilizowałam. Kasia podsunęła mi świetny krem z Ziaji, bardzo dobrze nawilża Teraz trzeba zadbać o skórę i być dobrej myśli

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość

Na samym początku brałam sprawy w swoje ręce- rozsyłałam podania z prośbą o przyjęcie na staż, ale odpowiadali, że albo nie potrzebują stażystów albo nie praktykują takich imiennych wniosków, wolą żeby urząd pracy sam podesłał im kandydatów. Pózniej czekałam, aż pup coś mi zaproponuje- dzwoniłam, jeździłam. Okazało się, że wszystkie oferty jakie były zostały rozdane, mimo że byłam zapisana do jednej instytucji Generalnie przejechałam się na urzędzie pracy kilka razy, instytucja ta niesamowicie podnosi mi ciśnienie.

Miki, obyś dostała ten staż
Szkoda, że tak masz pod górkę z tym stażem ale trzeba myśleć pozytywnie i nie poddawać się Ostatnio u nas była oferta pracy biurowej w siłowni zakres obowiązków to wypisywanie karnetów, obsługiwanie klientów co to za praca biurowa

Cytat:
To wypróbuj kiedyś koniecznie. Chyba, że zimne prysznice wystarczająco dobrze będą Ci służyć (; Zaczęłaś praktykować mycie się w chłodniejszej wodzie?
Dzisiaj rano wzięłam szybki chłodny prysznic, później musiałam założyć grubą bluzę bo było mi strasznie zimno ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia

Czy Melisę można słodzić, bo trochę mdli mnie od jej smaku?

Stary 2010-04-22, 15:10   #1525
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
no ja też nie uważam zawsze się z tego śmieje ale tżet nie rozumie, że nie chce paradować z wywalonym biustem nienawidzę jak się potem na mnie gapią tzet jest wtedy taaaaki zadowolony
U mnie to nie ma nawet za bardzo na co patrzeć
kiedyś idziemy ulicą i jakiś koleś prawie się przewrócił, bo sie podknął o coś, kiedy na mnie lookał
Tz do tej pory mi to wypomina
Jak mu pokazałam nową sukienkę wczoraj na sobie oczywiście to pwoiedział, ze jest za krótka i mam nie chodzić tak tłumaczę mu, że to do legginsów to ten dalej, ajaj, faceci są dziwni

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-22, 15:19   #1526
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, ja lekarzem nie jestem, ale własnie to Twoje zdjęcie mi się skojarzyło z tymi dwiema rzeczami. Mozliwe, że masz coś innego, albo to jakaś reakcja uczuleniowa, albo tak jak Chatul mówiła reakcja na jakieś substancje z rurociągów. Chociaż np. TŻa lekarka też zignorowała jego krostki twierdząc, że "taka jego uroda". A ma dokładnie to samo co ja na ramionach, tylko bardziej "zaawansowane"

Ale warto wyprobować wit. A, jeśli leki od dermatologa Ci nie pomagają. Tym bardziej, że jest tania jak barszcz i krzywdy nie powinna Ci zrobić Z tym, że jesli chodzi o rogowacenie, to ono się najczęściej objawia właśnie na ramionach i pośladkach z tego, co wiem (TŻ ma też plecy tymi krostkami usiane, ale podobno to rzadkość), więc może to nie to.

Tu jest fajna stronka (po ang.) o tym: http://www.skinsight.com/adult/keratosisPilaris.htm.
Ogólnie na tej stronie dużo chorób skórnych jest opisanych bardzo dokładnie i do każdej są zdjęcia, więc bywa czasem pomocna, kiedy lekarze ignorują Twoje problemy i trzeba sobie samemu radzic
Mam tą stronę w ulubionych nawet Później zerknę dokładnie, bo chyba oglądanie jej przy obiedzie nie jest dobrym pomysłem

Cytat:
Ja tak samo, nerwowa jestem prezokropnie, tzn teraz juz mniej, bo wiem, ze bardzo często denerwuje się bez powodu
Hm, oby była dobra na mnie, strasznie mi się one podobają dostałaś PW
Dostałam Już odp, sorki że z opóźnieniem

Stary 2010-04-22, 15:21   #1527
asiulka123
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda, że tak masz pod górkę z tym stażem ale trzeba myśleć pozytywnie i nie poddawać się Ostatnio u nas była oferta pracy biurowej w siłowni zakres obowiązków to wypisywanie karnetów, obsługiwanie klientów co to za praca biurowa

praca biurowa na siłowni hehe... wygląda na lekką

napisałam podanie o staż do Urzędu Miejskiego
wiem, że moja walka o staż jest zagmatwana, ale nie rozumiem dlaczego moje koleżanki w swoim życiu były już 2 razy na stażu a znając życie zaczynają trzeci czy nawet w Urzędzie Pracy potrzebne są znajomości

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:26   #1528
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
U Was też dzisiaj śnieg z deszczem padał? Powariowali z tą pogodą
Ja szłam w taką pogodę do domu Wiatr wiał, ja trzymałam kaptur ręką, byłam cała mokra i zmarznięta Oczywiście jak już doszłam do domu, to pogoda zmieniła się na słoneczną

Cytat:
Jestem już w domu Rozmowa trwała koło 10 min, bardzo miło przeprowadzona, sympatyczni ludzie Miałabym siedzieć w tym pokoju co rejestrują bezrobotnych więc nie byłoby łatwo bo ciągle jest tam ruch ale myślę że dałabym radę po krótkim przeszkoleniu Jest też kilka innych chętnych osób więc będą musieli wybrać. Dzisiaj nie było dyrektora i nie mogła zapaść decyzja. Na początku przyszłego tygodnia będą dzwonić, poinformować mnie co postanowili
Na pewno dostaniesz ten staż

Cytat:
Witam Nadrobiłam ponad 20 str tego co napisałyście
Bo dzisiaj mam już powiedzmy luz. Dowiedziałam się w jakiej sali piszę egzamin i inych szczegółów. Panika mnie ogarnęła tak na serio
Po egzaminach zabieram się ostro za jazdę na rowerku i twister, bo będę mieć czas.
Idź Ty, panikaro jedna
Zaczynacie pisać o 9?

Cytat:
Już zostawiłam stosowny komentarz w albumie, ale jeszcze raz napiszę- przepiękne są

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:31   #1529
201607180946
Konto usunięte

Wegeburgery były pyszne, Zrobilismy je z gotowej mieszanki firmy Oricohttp://sklepwegetarianski.pl/images/...oj_z_piecz.png

Cytat:
U mnie to nie ma nawet za bardzo na co patrzeć
kiedyś idziemy ulicą i jakiś koleś prawie się przewrócił, bo sie podknął o coś, kiedy na mnie lookał
Tz do tej pory mi to wypomina
Jak mu pokazałam nową sukienkę wczoraj na sobie oczywiście to pwoiedział, ze jest za krótka i mam nie chodzić tak tłumaczę mu, że to do legginsów to ten dalej, ajaj, faceci są dziwni
Pokażesz się nam w niej
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-22, 15:32   #1530
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dzisiaj rano wzięłam szybki chłodny prysznic, później musiałam założyć grubą bluzę bo było mi strasznie zimno ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia
E tam, mnie nawet po wielu latach mycia się w samej zimnej wodzie czasem po lodowatym prysznicu jest chłodno. Ale przyzwyczajenie tez na pewno robi swoje. Będzie coraz lepiej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości